74362 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Continental Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.10.2016
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
--
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 55 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Cum am fost săltată de pe scaun la micul dejun


Urmare de aici

Ziua a noua a excursiei noastre fusese destul de obositoare. Am parcurs 500 km de la Ulcinj- Muntenegru la Skopje- Macedonia prin Ohrid, drum frumos în serpentine şi văzusem două orase Durres şi Tirana. În autocar în ultimele ore eram obsedată dacă hotelul la care vom opri va avea lift (to be or not to be). Îmi făceam socoteala că în caz că vom urca pe scări vom transfera din lucrurile din troler în rucsacul gol pe care-l luasem de acasă tocmai în acest scop.

Am intrat în oraş pe la zece seara şi din autocar ghida ne-a prezentat oraşul: o statuie, două statui, trei statui, urmând ca a doua zi să mergem la casa Mariei Tereza. Am depăşit centrul oraşului, nu că-l ştiam din documentare dar scria ceva gen Plostad Macedonia şi Centar Skopje, am traversat râul Vardar şi în cinci minute am intrat pe bulevardul Alexander Macedonski mărginit de parcuri. A doua zi am aflat că enormul parc se numea Gazi Baba Park.

Aici autocarul a oprit în faţa unei clădiri mari cu 12 etaje pe care o firmă luminoasă scria Hotel Continental. M-am liniştit. La atâtea etaje musai să fie lifturi. Încă de la recepţie am remarcat eleganţa hotelului. Cel puţin imensul hol de intrare merita cele patru stele afişate. Holul avea garnituri de fotolii şi canapele de piele bej şi maron, pe jos dale de marmoră albă cu mici inserţii maron, spoturi luminoase şi la ferestre perdele grele încreţite pe vertical, ceeace dădea un plus de eleganţă. În hol erau vitrine cu obiecte de artă şi bibelouri, un centru de închiriere maşini şi săgeţi indicatoare spre sălile de spa şi fizioterapie. Ne-am aşezat într-un fotoliu aşteptând cheia camerei.

Cât am stat, am consultat afişele şi pliantele de la recepţie. Continental de 4 stele deschis în 2010 este cel mai elegant hotel din Skopje. Are 200 de camere din care 6 apartamente (219 eu/ noapte), restul sunt single (75 eu/ noapte), duble (105 eu), triple (135 eu.), preţurile afişate fiind din septembrie. Aici este avantajul excursiilor organizate care în extrasezon pot închiria camere în hoteluri scumpe la preţuri foarte mici, avantajul hotelului fiind că nu stă cu ele neocupate. Mi s-a mai întâmplat aşa pe coasta Lycia. Hotelul are şase săli de banchete cu o suprafaţă de 1500mp. Cea mai mare sală oferă 400 locuri pe scaune sau 1000 în picioare stil recepţie. Deasemeni în cele două grădini ale hotelului pe care nu le-am văzut şi care au o suprafaţă de 10000mp, pot fi organizate partyuri sau coctailuri pentru 400 persoane fiecare.

Am aşteptat cam mult pentru că între timp se iscase o discuţie privind ora de plecare de a doua zi. Ghida voia şapte, ceea ce ar fi însemnat la şase trezitul ca să avem timp să vedem casa Maicii Tereza. Era clar însă că la acea oră matinală casa nu putea fi vizitată. Lumea obosită mai voia o oră-două de somn. Până la urmă s-a ajuns la un compromise cu trezitul la şapte. Am urcat cu unul din cele patru lifturi la etajul trei.

Camera în care am intrat avea un vestibul în care era montat un dulap, o parte cu rafturi în care era o cutie de valori, o parte pentru haine. Avea două paturi cu aşternuturi impecabile deasupra cărora era un pled şi o cuvertură de culoarea vişinei putrede asortată cu nuanţa peretelui. Pe birou era TV (cu ecranul cam mic dar la ora aceea să fi fost şi cât o cutie de chibrituri nu m-ar fi deranjat) şi sub el un mini frigider. Lângă paturi era câte o noptieră iar pe perete oglinzi şi aerul condiţionat. Singurul lucru care m-a deranjat a fost lumina (chioară) din cameră dată de o enormă aplică modernă de deasupra patului, din care cauză pozele nu au ieşit prea luminoase. Dealtfel şi pe coridor lumina era slabă. Exista un stativ de bagaje dar cel mai mult mi-a plăcut o măsuţă rotundă cu două scaune la care am mâncat. Ştiam că seara aceea nu aveam inclusă cina aşa că ne-am luat câte ceva din Tirana. Cei care au crezut că vor putea mânca la hotel au luat plasă pentru că la ora aceea la restaurant nu se mai servea nimic aşa că fomiştii au plecat la unsprezece noaptea să mănânce în oraş. Ferestrele ofereau o privelişte frumoasă asupra oraşului. Mi s-a părut cel mai bine iluminat oraş din cele pe care le-am tranzitat noaptea (Belgrad, Podgorica). Baia avea cadă acoperită cu perdea, cuvetă cu picior, phon, telefon, toată gama de cosmetice, bandă de igienizare la WC şi două seturi a trei prosoape. Nu mai spun de curăţenie care era impecabilă

De oboseală am adormit destul de târziu cu pastilă. Ar fi trebuit s-o iau mai devreme, aşa că am numărat vreo oră oi pe pereţi. Soţul a adormit cu capul spre pernă. Nu pot spune că excursia cu autocarul m-a obosit mai mult decât cele cu avionul dar tot ce depăşeşte 7 zile mi se pare prea mult şi ţi se înşurubează dorul de casă.

Dimineaţă au zbârnâit telefoanele, a sunat recepţia, ne-am făcut nessul, ne-am spălat, şi ne-am dus la masă. Aceasta se servea sub formă de bufet suedez în restaurantul National de la parter. Restaurantul era comun, cu totul diferit ca eleganţă faţă de celelalte cinci ale hotelului din care pentru comparaţie am pus o poză de pe net. Mâncarea nu era diferită de a celorlalte hoteluri în care am stat dar era calitativ mult mai bună. Două feluri de şuncă, două de brânzeturi, trei de ouă (fierte, ochiuri şi omletă), cârnăciori, crenvurşti, salate, pateuri, kek, croissant şi băuturile obişnuite lapte cu sau fără cereale, iaurturi cu sau fără fructe, ceai, cafea, jus- repet, multă şi de bună calitate.

Cum stăteam noi la masă şi mâncam bine pentru că urma o zi grea în care traversam Bulgaria şi spre miezul nopţii ajungeam la Bucureşti, am auzit un uruit puternic ca şi cum două trei autocare îşi încercau motoarele în acelaş timp. Imediat m-am simţit săltată de pe scaun, paharele şi tacâmurile zăngăneau şi stropi grei de cafea au sărit din ceaşcă în toate direcţiile. Până să ne dumirim că e cutremur, totul s-a liniştit. Spre norocul nostru a fost scurt deşi puternic şi n-am avut timp să ne împanicăm. Ceva, ceva, mi-a rămas din atenţionările de la noi la TV.

După micul dejun am urcat în cameră trei etaje pe scări, nu cu liftul deşi şi scările sunt periculoase. Când a fost vorba să coborâm bagajele am luat liftul cu gândul că dacă Dumnezeu ne-a apărat până acum, n-are să ne trimită o replică chiar când eram noi în ascensor. Afară începuse ploaia şi din mersul maşinii, pe geamul murdar am fotografiat o statuie, două, trei.

Skopje e un oraş frumos cu multe statui şi parcuri. Ar fi de vizitat cel puţin o zi plină. Am oprit la casa Maicii Tereza , canonizată în septembrie 2016. Casa în care s-a născut a căzut la cutremurul din 1963. Casa memorială nou construită nu mi-a plăcut pentru că nu cadrează cu personalitatea maicii. În 1963 cea mai mare parte din oraş a fost distrusă de cutremur şi 1000 de oameni au murit. Oraşul a fost refăcut utilizându-se fotografii originale pentru reconstrucţia clădirilor.

Clădirile administrative au fost proiectate să reziste la cutremure cu magnitudine de 8.5 grade Richter. Am reţinut Arcul de Triumf de sub care se vede statuia lui Alexandru Macedon, înaltă de 26m. În apropiere, tot de mari dimensiuni este statuia lui Filip al II-lea tatăl lui Alexandru. Între Macedonia şi Grecia este o dispută privind numele acestei republici. Cum în nordul Greciei este o provincie numită Macedonia, până la rezolvarea conflictului, numele folosit în documente oficiale este Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (abreviat FYROM). Mi-a părut rău că nu am străbătut Skopje la pas măcar două ore dar nu eram de capul meu, ploua şi aveam şi mult de mers.

Am părăsit Skopje pe la ora 9 şi după 600 km aproape de miezul nopţii am ajuns la piciorul podului Basarab din Bucureşti, după ce în Sofia am oprit să vizităm catedrala Alexander Nevski

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Michi in 14.10.2016 10:47:14

Validat / Publicat: 14.10.16 17:09:58


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în MACEDONIA / FYROM
VIZUALIZĂRI: 2454


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[14.10.16 15:34:02]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Continental Hotel, SKOPJE" (nou-creată pe sait)

   ----

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[14.10.16 15:46:24]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, după vecinătatea cu Gazi Baba Park şi str. Alexander Macedonski

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[14.10.16 17:30:49]
» mesaj pers

   @Michi:

   Se cheama ca ati avut o vacanta completa, stiti bancurile cu Bula din trecut, aveati de toate, un cutremur e tot ce va lipsea.

   Frumoasa excursia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[14.10.16 17:54:35]
» mesaj pers

   @elviramvio: =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[14.10.16 18:06:30]
» mesaj pers

   @Michi: Dragă Michi, sunt căzută în admiraţie. Eu nu m-aş încumeta la o asemenea excursie, cu un program aşa de încărcat, pentru nimic în lume.

   Încă o dată felicitări pentru seria de articole şi pentru... rezistenţă. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[14.10.16 18:52:47]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Adevărul e că în ultimele zile care au fost şi cele mai grele, voiam acasă să dorm în patul meu. Altfel, nu a fost f. obositor pentru că autocarul oprea la 2-3 ore şi te desmorţeai.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mogly
[14.10.16 23:51:32]
» mesaj pers

   @Michi: Eu am crezut ca autocarul s-a napustit in camera cu micul dejun, ca sa va imbarce, suparat ca nu ati terminat de mancat mai repede! :)

   Felicitari pentru vacanta, Mama Michi sunteti o doamna foarte puternica si rezistenta. Cel mai lung drum al meu cu autocarul a fost Petrosani-Bucuresti si m-am simtit groaznic.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[15.10.16 01:21:49]
» mesaj pers

   @Michi - Adevarul este ca si eu m-am gandit ca v-au luat pe sus de la masa ca sa mergeti sa vedeti cate ceva, cine putea banui ca veti trai si emotia unui cutremur in alta tara. Noi am mai simtit un cutremur in urma cu niste ani fiind in Constanta si s-a simtit destul de bine din moment ce ne-a trezit din somn, cutremurul fusese insa in Turcia.

   Cat despre circuit, daca as avea palarie as spune " Jos palaria! ", cum insa nu am, nu -mi ramane decat sa va pup dulce si sa ma duc la culcare ca deja e tarziu. Vazusem articolul in timpul zilei insa nu am avut vreme de el decat acum.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[15.10.16 08:42:20]
» mesaj pers

   @Michi: Am patit ceva asemanator, acum multi ani, pe coasta de vest a Americii (San Diego), zona recunoscuta pt frecventa cu care apar cutremurele. Tot la micul-dejun! :) Am stat 4 zile acolo, dar nu era sa ratez tocmai un cutremur...

   O excursie extraordinară a fost, felicitari si la mai multe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Hotel Continental 4* - Skopje (Jun.2017) - punctaj satisfactie: 7.00 (scris in 10.07.17 de iulianic din BUCURESTI) - NU RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 8.50
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2016] Hotel Continental, 4* -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801327">Şterge vot</a></div><span id="v9801327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2016] Hotel Continental, 4*
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2016] Preluare net, hotel Continental -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av801328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801328">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2016] Preluare net, hotel Continental
foto Michi [14.10.16] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [SEP-2016] Detaliu hotel -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801329">Şterge vot</a></div><span id="v9801329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2016] Detaliu hotel
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [SEP-2016] Recepţia hotelului -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801330">Şterge vot</a></div><span id="v9801330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2016] Recepţia hotelului
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2016] Holul recepţiei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801332">Şterge vot</a></div><span id="v9801332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2016] Holul recepţiei
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2016] Perdele elegante încreţite. Pe vremea mea se numeau froasate (fr) -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801333">Şterge vot</a></div><span id="v9801333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2016] Perdele elegante încreţite. Pe vremea mea se numeau froasate (fr)
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2016] În holul recepţiei vitrine cu bibelouri scumpe -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801340">Şterge vot</a></div><span id="v9801340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2016] În holul recepţiei vitrine cu bibelouri scumpe
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2016] Vreţi să închiriaţi o maşină? -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801342">Şterge vot</a></div><span id="v9801342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2016] Vreţi să închiriaţi o maşină?
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2016] Dormitorul -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801344">Şterge vot</a></div><span id="v9801344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2016] Dormitorul
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2016] Cam mic TV dar la ora aceea nu interesa -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801346">Şterge vot</a></div><span id="v9801346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2016] Cam mic TV dar la ora aceea nu interesa
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2016] Mobilier în cameră -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801347">Şterge vot</a></div><span id="v9801347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2016] Mobilier în cameră
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2016] Noaptea am mâncat omeneşte -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801350">Şterge vot</a></div><span id="v9801350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2016] Noaptea am mâncat omeneşte
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2016] Camera de baie -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801352">Şterge vot</a></div><span id="v9801352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2016] Camera de baie
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2016] Camera de baie -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801354">Şterge vot</a></div><span id="v9801354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2016] Camera de baie
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2016] Foarte elegantă aplicea dar dădea lumină chioară -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801356">Şterge vot</a></div><span id="v9801356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2016] Foarte elegantă aplicea dar dădea lumină chioară
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2016] Oraşul văzut de la et. 3 -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801359">Şterge vot</a></div><span id="v9801359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2016] Oraşul văzut de la et. 3
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2016] Nici holul etajului nu e bine luminat -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801362">Şterge vot</a></div><span id="v9801362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2016] Nici holul etajului nu e bine luminat
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2016] Spre sala de mese -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801364">Şterge vot</a></div><span id="v9801364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2016] Spre sala de mese
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2016] Sala de mese unde am fost săltată de cutremur -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av801366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801366">Şterge vot</a></div><span id="v9801366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(801366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f801366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e801366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2016] Sala de mese unde am fost săltată de cutremur
foto Michi [14.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2016] Una din sălile de restaurant, preluare net -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av801367">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801367"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801367">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2016] Una din sălile de restaurant, preluare net
foto Michi [14.10.16] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2016] Casa Maicii Maria Tereza, preluare net -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.10.16] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av801369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv801369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=801369">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2016] Casa Maicii Maria Tereza, preluare net
foto Michi [14.10.16] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.166645050049 sec