74345 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Sea Light Resort [Ladies Beach]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.10.2016
DE
Avatar ovidiuyepi
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 30.06.14
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 6 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ UAI
PREŢ SEJUR:
362 euro
cu transport AUTOCAR

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Sealight Resort Hotel. Un loc în care m-am simțit ca un pasa


,,Lumina noastră, viziunea ta... " Cu acest acest slogan ești întâmpinat la intrarea in Sealight Resort Hotel - 5*****. Inaugurat în 2007, renovat în 2012, Resortul oferă servicii Ultra All Inclusiv (UAI) în sezon de vara (aprilie-octombrie) si regim pensiune in sezon de iarna (noiembrie-martie).

Cum am ales Sealight Resort? La recomandarea unui prieten si coleg de serviciu, inclusiv după vizionarea unor fotografii pe site-uri de specialitate. A urmat scurte consultări cu membrii familiei, cu alți tovarăși de drumeție, si decizia s-a luat fără prea multă șovăială. Pachetul a fost achiziționat la 12 noiembrie 2015, în cadrul Târgului de Turism: cost total pentru șase nopți - 362 euro, la reducere, cu transport autocar inclus. Perioada sejurului: 03-09 august 2016.

Sealight Resort este în formă de potcoavă în trepte si ocupă o suprafață de 38.000 mp, să fiind situat pe artera Yavanshu Mah. Cennet Evleri no. 46, Kusadasi 09400, provincia Aydin, la 5 km distanță de centrul orașului. Alte distante: 15 km de orașul Selcuk; 90 km fata de Izmir; 75 km până la aeroportul din Izmir si 130 km până la aeroportul din Bodrum. La 10 m de punctul de acces în parcarea Resortului este stația de Taxi-Bus. Minibusul no. 5 asigura legătura până în centrul orașului Kusadasi.

Sealight Resort dispune de 465 camere (1150 locuri) structurate pe opt nivele si cinci secțiuni dintre care: 351 camere standard, 80 camere superioare, 9 corner suite, 10 reddoor, 4 camere pentru persoane cu dizabilități, 8 camere de lux, 2 apartamente si 1 apartament prezidențial.

Camerele standard oferă următoarele facilități: tv LCD prin satelit (am avut doar cateva programe ,,adecvate" în limba turca si unul în engleză), aer condiționat, sistem electronic de blocare ușă și de alarma de incendiu, seif electronic, paturi gemene sau dublu tip franțuzesc, baie cu dus si cada (cu perdea), uscător de păr, fierbător pentru ceai si cafea, Wi-Fi gratuit (parola de acces este seria pașaportului), minibar (reaprovizionare în fiecare zi, o singură dată, cu 2 sticle de apa plata la 0,5 l si 3 doze de răcoritoare la 0,33 ml), frigider și balcon. Personalul administrativ era tot timpul activ. Lenjeria de pat se schimbă la două zile, ira prosoapele în fiecare zi. Nici o scamă sau fir de praf pe mocheta sau mobilier. Am observat că peste tot în Resort, pe culoarele interioare, afară în exterior era menținută curățenia.

Formalitățile de cazare s-au desfășurat mult mai repede decât mă așteptam. Am ajuns în jurul orei 11;30 la Recepție. O fata drăguță a verificat voucherul si pașaportul apoi m-am rugat să completez un formular cu nume si prenume, tara de origine si adresa de email. O colega de-a ei mi-a prins o brățară albastra de mana. Gata! Aveam deja asigurate serviciile UAI. Până la eliberarea camerei am luat loc pe o canapea din marele hol, paza la bagaje, iar amicii mei au plecat să găsească plaja. Mi-am împrospătat memoria cu date din pliante informative despre serviciile oferite, gratuite unele, altele contractat. ,,Mister, please! ", a răsunat un glas în urechile mele. Scot fata dintr-un pliant si observ un tip înalt lângă mine care îmi întinde o cartelă. Se eliberase camera. Politicos, m-a condus până la lift. Fiind prima oară intr-un Resort de 5***** habar n-am avut ca el avea sarcina să duca bagajul până la cameră. Am renunțat fără voie la serviciile lui. Mi-a spus că sunt repartizat în cameră 3019 de pe etajul 7. Era orele 12;30. Din acel moment a început minunatul sejur.

Serviciile gratuite oferite sunt legate de activitățile de divertisment din timpul zilei si spectacole de noapte, muzica live, sala de fitness, sauna (cu rezervare prealabila), intrare la hamam, jocuri (biliard, fotbal de masa, șah, table, darts, cărți de joc, tenis de camp, tenis de masa, minifotbal, minigolf, tir cu arcul, volei). Managementul Resortului a stabilit catalogul serviciilor contracost care se rezumă la băuturi premium si sucuri din fructe proaspete presate, sporturi motorizate pe apa, lecții de scufundari, tenis pe teren in nocturna, servicii de spălătorie (lucruri personale), servicii medicale (la cerere), coafura si frizerie, minimarket, fotoshop si mici magazine (îmbrăcăminte, articole plaja, bijuterii, ziare, tutun, suveniruri etc), servicii SPA Center, jocuri cu jetoane. După pofta inimii si gusturile fiecăruia.

Sealight este adiacent plajei Ladies Beach. Blue Flagg meritat din plin. Plaja este cu nisip fin si intrare lina in apa. Doua terase sunt dispuse deasupra si acoperite cu gazon. Șezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Turiștii au la dispoziție servicii de sporturi pe apa, lecții de scufundari, tras cu parapanta si banana, skyjet. Toate contra cost. Un bar cu terasa oferă băuturi calde și reci, gratuit, în costul serviciilor UAI. Atenție: nu vine nimeni să te servească la șezlong ! Te deplasezi personal pentru servire. Sunt excluse băuturile premium si sucurile din fructe naturale. Acestea se plătesc. De asemenea, plaja este dotată cu spatii sanitare si cabinet medical în caz de urgenta. Accesul către plajă se face destul de repede, în aproximativ 10 minute, dar trebuie să cobori 148 de trepte din dreptul Farului situat lângă piscina exterioară. Mai dificil este când le urci. Se poate ajunge si pe aleea care șerpuiește, însă creste intervalul de timp la 20 minute. Cine nu dorește să facă mișcare, în special familiile cu prichindei, pot apela la serviciile unor camionete care merg pe traseul de la barul cu terasa până la Lighthouse Pub de lângă Far.

Cine nu dorește să meargă la plajă are la dispoziție două piscine exterioare si o piscina interioara. Adiacente sunt piscinele pentru copii. La exterior există piscina cu apă normală și piscina cu apa de mare. Ele sunt vizibile din orice punct al Resortului. Accesul se face prin marele hol de la Recepție sau cu doua lifturi exterioare. Piscină cu apă normală, caracteristici: 1000 mp si 1,40 m adâncime pentru adulți; 41 mp si 0,20 m adâncime pentru copii. Mulți copilași intrau in piscina adulților spre disperarea personalului însărcinat cu supravegherea. A cui era vina? Evident, a unor părinți iresponsabili. Piscina cu apă de mare este destinată doar adulților și are 245 mp, cu adâncime maximă de 1,40 m. În interior, piscina adulților măsoară 135 mp, cu adâncime maximă de 1,30 m, iar piscina pentru copii are 20 mp si 0,20 m adâncime. Șezlongurile si saltelele sunt oferite gratuit. La exterior între Far si Amfiteatru (Beexie Club) sunt trei tobogane de apa, dar acestea funcționează doar în intervalul 10;00-14;00 când are program supraveghetorul. Există riscul să uite ca are program de lucru. Nu se pune problema despre calitatea apei si starea piscinelor. Acestea sunt curățate și verificate la intervale regulate, iar apa este limpede precum cristalul. Am văzut cum pisicile beau apa din piscina fără vreo jenă.

Intr-un Resort întotdeauna trebuie să fi activ, să omori timpul, alungi monotonia si plictiseala. La dispoziția clienților sunt terenurile pentru tenis, minifotbal, minigolf si volei. Pentru copii se organizează activități la Beexie Club (Amfiteatru) între orele 10;00-12;00 si 14;30-17;00, cu program minidisco/20;30-21;00. Seara de seara pentru adulți există program variat de folclor si dansuri tradiționale turcesti, acrobație, focuri de artificii, bingo, rock and roll, jazz live, karaoke. Acestea se repetă în fiecare saptamana (exemplu: spectacolul de dansuri tradiționale are loc numai miercurea). La deschiderea programului un spiker întreabă câți turiști sunt prezenți în Resort si tarile de unde provin. El striga, de exemplu: Turcia... Marea Britanie... sau România, iar fiecare ridică mâna. Așa am aflat că suntem doar șapte românași in tot Resortul. În timpul sejurului majoritari erau turcii, bielorusii si ucrainienii. Rușii lipsa la apel, se cunosc motivele, însă la beție si gălăgie i-au suplinit vecinii menționați mai sus. Am asistat la două spectacole: dansuri tradiționale turcesti, in care vedeta a fost o dansatoare din solduri si buric, si acrobație extremă care a scos în evidență forța și musculatura unor băieți originari din Kenya.

Barurile sunt la mare căutare. Sunt dispuse în interiorul Resortului si lângă piscină cu ore variate de program, astfel: Agaios Beach (12; 30-17;00), Myrina Pool (11;00-17;00), Neapolis Lounge (non-stop), Lighthouse Pub (18; 00-24; 00), Winter Garden (10;00-11;00/mic dejun târziu; 12;00-14;00/bar; 18;30-23;00/bar cu terasa; 12;00-21; 00/patiserie si înghețată), Game Lounge (12;00-24;00), Sirena (22;00-02;00).

Room-service cu meniu special este asigurat în intervalul 24;00-06; 00, iar SPA Center, Sauna si Hamamul funcționează între orele 08;00-20;00.

Managementul Resortului pune la dispoziție cinci saloane pentru diferite activități: conferințe, banchete, cocktail-uri, spectacole de teatru si cinema. Capacitatea acestora variază în funcție de activități: minimum - 30 persoane; maxim - 800 persoane. Cele cinci saloane sunt: Acelya (cel mai mare), Lale (cel mai mic), Lilyum, Menekse si Hanimali.

Capitolul Restaurante l-am lăsat intenționat la final. Un sejur reușit 100% este asigurat în mare măsură de arta culinara. Sealight are în dotare un restaurant principal și patru restaurante ,,a la carte". Pentru acestea din urmă trebuie făcută rezervare in avans, în funcție de locurile disponibile. Rezervarea este contractat si diferă de specificul restaurantului: Dragon (specific oriental), Dolce Vita (specific mediteranean), Agaios (specific pescăresc), Kutuk Ocakbasi (bucătărie turceasca).

Restaurantul principal se numește Sunrise si deservește toți turiștii cu cele trei mese zilnice: mic dejun (07;00-10;00), prânzul (12;30-14; 30) si cina (19;00-21;00). Pentru copii este deschis bufet între orele 12;30-13;00 si 18;30-19;30. Sunt multe de spus despre calitatea serviciilor oferite de personal și meniul extrem de variat. Ai de unde alege, pe săturate. O încântare! Cinci feluri de carne (miel, pui, curcan, vita si peste), salate asortate si de mai multe feluri, cartofi prăjiți și piure, sosuri, legume, măsline pe categorii, brânză și creme de brânză, cașcaval, mezeluri (exclus porc), paste, supe, mirodenii, fructe, prăjituri, ceai, cafea, lapte, bauturi racoritoare, oua. Din care să te servești mai întâi. După ce umplea-i platoul, glonț la masa. Sunt trei corpuri la dispoziție: salonul principal, gradina acoperită si terasa cu bar care oferă vedere asupra piscinei din exterior si asupra mării. La ultimele două servești masa in compania pisicilor. Ele mănâncă dacă le oferi ceva carnita deși sunt sătule majoritatea timpului deoarece sunt hrănite bine de personalul restaurantului. Despre personal numai cuvinte de laudă din partea mea. Note maxime pentru bucătari, cofetari, patiseri, ospătari si picoli. Ei trudesc non-stop pentru ca turiștii să se simtă bine si relaxați. Dacă solicitam ceva, de exemplu apa sau bere, un angajat sau practicant venea cu respectivul produs la masa.

În asemenea condiții tot să stai la Resort. Sigur si benefic la UAI. A FOST UN SEJUR REUSIT. Merită repetată o asemenea vacanta. Va recomand să luați sejur la Sealight Resort Hotel.

Sa auzim numai de bine. Vacante plăcute în continuare.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ovidiuyepi in 13.10.2016 13:51:38

Validat / Publicat: 13.10.16 18:46:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA. A mai fost în/la: Istanbul. Circuit in mai 2016, cazare la Grand Ant Hotel
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia. 2012/Nei Pori. 2013/ Kalamaki/Zakyntos. 2014/Nei Pori. 2015/Golden Beach - Thassos; Parga. 2016/Poros - Kefalonia; Kanapitsa - Skyathos.
VIZUALIZĂRI: 4767


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ovidiuyepi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[13.10.16 19:46:51]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi: Un articol complet, se vede că ai muncit serios la el. Felicitări atât pentru alegere, cât şi pentru review!

   Vacanţe frumoase şi de-aici înainte îţi doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[13.10.16 20:16:56]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi:

   Am vazut articolul ceva mai devreme dar timpul... asa ca fara voie am nimerit sb, cu placere mai ales ca pisicile au ceva locuri de cinste in albumul foto.

   Ma bucur ca a fost o reusita dupa necazul cu grecii iar descrierea este foarte buna si convingatoare. Daca merg acolo îmi iau un sac cu boabe de pisici sau iau cumine si pisica mea batrana si neagra.

   Felicitari pentru articol si mult noroc pentru alegerile de anul viitor, acum vine targul de turism!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[13.10.16 21:37:27]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi - Felicitari, un articol scris cu tot ce trebuie stiut. Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[14.10.16 08:54:21]
» mesaj pers

   @irinad: Multumesc frumos pentru aprecieri. Intr-adevar este un articol care m-a intrebuintat serios, dar imi pare bine ca este apreciat si poate fi folositor multora.

   Vacante frumoase va doresc din tot sufletul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[14.10.16 08:57:29]
» mesaj pers

   @elviramvio: ,,Pisica batrana si neagra" se va integra imediat in comunitatea de acolo. Astept cu mare interes ofertele de la Targul de Turism.

   Multumesc pentru aprecieri. Vacante frumoase va doresc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[14.10.16 09:03:54]
» mesaj pers

   @mishu: Multumesc pentru aprecieri. Vacante placute in continuare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DADAIAN
[17.03.18 16:50:43]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi: salut vreau sa stiu si eu cum e cu room service noaptea, ce poti sa ceri si daca e gratis? Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[18.03.18 17:28:05]
» mesaj pers

   @DADAIAN: In camera sunt pliante informative in care sunt trecute produsele pe care le puteti comanda la orice ora. Unele sunt gratis altele contracost. Cel putin asta era situatia cand am fost eu, in august 2016.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DADAIAN
[26.03.18 07:11:55]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi: Multumesc Ovi dar asteptatam daca esti drăguț o detaliere mai mare a conceptului Uai acolo

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[27.03.18 22:04:25]
» mesaj pers

   @DADAIAN:

   Chiar dacă eu personal nu prea înţeleg rostul room service-ului la un hotel care are un bar deschis non stop (Neopolis Lounge) şi un restaurant care-ţi oferă ceva de mâncare inclusiv noaptea (24.00-05.00), este bine să ştii că serviciul room service este gratuit doar noaptea (24.00-06.00), iar meniul este unul limitat.

asteptatam... o detaliere mai mare a conceptului Uai acolo

   Dacă ai rezervat deja un sejur la acest hotel, ar fi trebuit să soliciţi agenţiei conceptul ultra all inclusive valabil în 2018, putând exista modificări mai importante sau mai minore de la un an la altul. Când am vizitat eu acest hotel în urmă cu mulţi ani, exista şi bere Tuborg Gold disponibilă în minibarul care era completat în fiecare zi. Acum oferă doar răcoritoare.

   Pe site-ul oficial al hotelului, în acest moment este disponibil acest factsheet:

   sealighthotel.com/wp-cont ... 4/07/FS-ENG.pdf

   Poate te ajută.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- DADAIAN
[27.03.18 22:10:55]
» mesaj pers

   @nicole33: Multumesc mult colega... vacante placute

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [14.12.19 10:30:51]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Patul dublu din camera mea. Destul de încăpător. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800859">Şterge vot</a></div><span id="v9800859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Patul dublu din camera mea. Destul de încăpător.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Unul din corpurile Sealight Resort. Fotografie realizată de lângă Lighthouse Pub. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800860">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800860"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800860">Şterge vot</a></div><span id="v9800860" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800860)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800860Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800860MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Unul din corpurile Sealight Resort. Fotografie realizată de lângă Lighthouse Pub.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Cărarea pietruită de lângă Lighthouse Pub care duce către plajă. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800861">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800861"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800861">Şterge vot</a></div><span id="v9800861" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800861)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800861Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800861MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Cărarea pietruită de lângă Lighthouse Pub care duce către plajă.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] În drum spre plajă. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800862">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800862"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800862">Şterge vot</a></div><span id="v9800862" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800862)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800862Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800862MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] În drum spre plajă.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Terasa cu bar de la piscina si Farul. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800863">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800863"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800863">Şterge vot</a></div><span id="v9800863" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800863)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800863Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800863MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Terasa cu bar de la piscina si Farul.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Micul podeț peste piscine. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800864">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800864"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800864">Şterge vot</a></div><span id="v9800864" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800864)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800864Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800864MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Micul podeț peste piscine.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] O parte din Sealight Resort si gradina acoperită din Restaurantul Sunrise. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800865">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800865"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800865">Şterge vot</a></div><span id="v9800865" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800865)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800865Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800865MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] O parte din Sealight Resort si gradina acoperită din Restaurantul Sunrise.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Va prezint locația mea din această vacanță. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800866">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800866"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800866">Şterge vot</a></div><span id="v9800866" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800866)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800866Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800866MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Va prezint locația mea din această vacanță.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Pisici negre care beau apa din piscina. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800867">Şterge vot</a></div><span id="v9800867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Pisici negre care beau apa din piscina.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Cu liftul exterior în urcare. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800868">Şterge vot</a></div><span id="v9800868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Cu liftul exterior în urcare.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Not disturb! Fuga la alta masa. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800869">Şterge vot</a></div><span id="v9800869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Not disturb! Fuga la alta masa.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] La piscina. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800870">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800870"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800870">Şterge vot</a></div><span id="v9800870" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800870)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800870Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800870MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] La piscina.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [AUG-2016] Un sfert din Sealight văzut de lângă piscină. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800871">Şterge vot</a></div><span id="v9800871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Un sfert din Sealight văzut de lângă piscină.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Farul este un simbol de neprețuit pentru angajații și turiștii din Sealight. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800872">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800872"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800872">Şterge vot</a></div><span id="v9800872" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800872)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800872Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800872MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Farul este un simbol de neprețuit pentru angajații și turiștii din Sealight.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Un motan cerșetor. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800873">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800873"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800873">Şterge vot</a></div><span id="v9800873" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800873)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800873Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800873MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Un motan cerșetor.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Ieșirea din Resort către piscina folosind unul din lucrurile exterioare. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800874">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800874"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800874">Şterge vot</a></div><span id="v9800874" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800874)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800874Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800874MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Ieșirea din Resort către piscina folosind unul din lucrurile exterioare.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Vedere din liftul exterior în urcare. O părticică din piscina si gradina acoperită a Restaurantului Sunrise. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800875">Şterge vot</a></div><span id="v9800875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Vedere din liftul exterior în urcare. O părticică din piscina si gradina acoperită a Restaurantului Sunrise.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Recepția de la Sealight Resort. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800876">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800876"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800876">Şterge vot</a></div><span id="v9800876" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800876)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800876Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800876MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Recepția de la Sealight Resort.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Holul cel Mare de la intrare. De aici ajungi în orice punct al Resortului. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800881">Şterge vot</a></div><span id="v9800881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Holul cel Mare de la intrare. De aici ajungi în orice punct al Resortului.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Subsemnatul cocoțat pe o canapea în barul Neapolis Lounge. Oferta din meniu este destul de tentanta. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800884">Şterge vot</a></div><span id="v9800884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Subsemnatul cocoțat pe o canapea în barul Neapolis Lounge. Oferta din meniu este destul de tentanta.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Barul Neapolis Lounge cu program non-stop. -- foto by <b>ovidiuyepi</b> [uploaded 13.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av800890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv800890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=800890">Şterge vot</a></div><span id="v9800890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(800890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f800890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e800890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Barul Neapolis Lounge cu program non-stop.
foto ovidiuyepi [13.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127054929733 sec