74237 
nu sunteţi logat. - LOGIN
[Alte] Biserici sibiene

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.10.2016
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2016
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Biserica romano-catolica Sf Treime Sibiu


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Biserica romano catolica Sf Treime din Sibiu din Piata Mare este un obiectiv turistic important alaturi de alte obiective must see din Sibiu.

Biserica situata in Piata Mare care din punct de vedere destinatie piata multifunctionala se transforma din targ de orice fel (de Craciun, de Paste, de carte, de olari, de gradina) in festival (de teatru, de muzica, medieval, Oktoberfest), sala de concerte (de la simfonica si rock pana la Media Music Awards) este martora la tot ceea ce se intampla aici.

Scurt istoric in ordine cronologica :

Anul 1691: Sibiul exista deja de 500 de ani, calugarii iezuiti ajung in Sibiu, sint reprezentanti ai catolicismului. In perioada respectiva manifestarea credintei a fost libera asa ca iezuitii isi doreau un lacas de cult propriu. Si o manastire daca se poate...

Anul 1733: Biserica romano catolica este finalizata dar fara turn si fara manastire. In acelasi an este si sfintita de catre episcopul Gregor von Sorger.

Anul 1738: S-a construit si turnul clopotnita inalta de 47 m, clopotele cantaresc 570/325/140 kg, 2 cadrane de ceas sint montate (1838) una spre Piata Mare si una spre Piata Mica.

Anul 1739: S-a finalizat si manastirea iezuitilor, in prezent este casa parohiala.

Anul 1860: Se monteaza orga principala a bisericii

Anul 1948: Se confisca Statuia Sf Nepomuk din fata bisericii din Piata Mare. In prezent aceasta statuie se afla in curtea casei parohiale si se poate vizita de catre turisti.

Anul 1971-1975: In acesti ani se restaureaza exteriorul cladirii iar intre 1977-78 interiorul.

Anul 2012: Se restaureaza orga principala a bisericii

Arhitectura si elementele principale din exterior si interior:Stilul arhitectural este baroc timpuriu vienez, biserica este alcatuita din nava principala si turn clopotnita detasata de corpul principal al cladirii. Cu cat de simplu si sarac in elementele decorative exteriorul cu atat mai bogat este interiorul.

Interiorul bisericii: La inceput interiorul nu prea era decorat, singurul element decorativ era fresca din spatele altarului reprezentand Maica Domnului. Atat fresca opera pictorului Anton Steinwald din Viena (1777) cat si altarele laterale cu mobilierul aferent dateaza din aceasta perioada secolul 18. Abia in 1904 pictorul Ludwig Kandler din Munchen a pictat tot interiorul bisericii asa cum o vedem astazi. O sculptura valoroasa se afla in dreapta altarului si reprezinta monumentul funerar al generalului Otto Ferdinand Traum de Abensberg comandant militar al Transilvaniei (1744-47) de catre artistul clujean Anton Schuhbauer. Vitraliile sint executate destul de recent in 1901, pana la aceasta data sticla ferestrelor era clara si era mai multa lumina in interior. Orga instalata in 1860 este construita in Viena de catre constructorul de orgi Karl Hesse.

Acces si program de vizitare : Accesul se face prin intrarea din Piata Mare partea stanga (langa turn). Programul de vizitare este zilnic 6.00-19.00, duminica 8.30-19.00. Nu exista taxa dar este binevenita o donatie.

Slujbele oficiate duminica: Ora 10.00 in lb germana, ora 11.15 in lb maghiara, ora18.00 in lb romana. In timpul saptamanii programul este variabil in functie de perioada anului.

Experienta personala : In ordine cronologica despre utilizatorul AFA cu numele de AZE: 1971: botez, 1995: casatorie, 1996-prezent: participare activa in chorul bisericii, 2008:botez copil. Diferite evenimente intamplari de care imi aduc aminte: aveam 7 ani dar imi aduc aminte de schelele montate in interior cu ocazia renovarii, orele de religie care in anii 70-80 nu existau in scoli, primul video si tv color am vazut in 1980 cu ocazia orelor de religie, preotul ne prezenta filme religioase (intr-o zi am descoperit un film cu Arnold Swarzenegger printre casetele video al preotului, i-am dat drumul cand a vazut preotul ne-a trimis pe toti acasa), perioada cand orga a fost in renovare a fost o perioada oribila s-a folosit o orga electronica in aceasta perioada de 18 luni, concertul organizat in cinstea presedintelui ales Klaus Johannis in preajma craciunului si imediat dupa alegeri, se intra cu invitatie.

Recomand vizita daca sinteti in Piata Mare din Sibiu.

Rog WM sa ataseze la inceputul articolului, multumesc :

https://www.youtube.com/watch?v=aral9X4GIBU

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 08.10.2016 22:40:46

Validat / Publicat: 09.10.16 09:26:33


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2294


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  2025 PMA (din 25 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[09.10.16 09:25:53]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   -

   Contribuţia şi impresiile proprii sunt considerate minoritare faţă de cele preluate prin documentare.

Conform Regulamentului (Cap. 1, Secţ. B, Art. 1), articolul este publicat fără PMA STD (fără "votul saitului") — poate fi votat doar simbolic, cu +/-1PMA.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[09.10.16 10:01:04]
» mesaj pers

   @webmasterX: Buna dimineata, este bine si asa, important este ca articolul a fost publicat despre acest lacas de cult frecventat de mine inca din copilarie, si totusi consider ca din punct de vedere turistic este una din cele mai importante alaturi de Turnul Sfatului, Biserica evanghelica, Catedrala Mitropolitana Ortodoxa. Voi continua cu prezentarea obiectivelor din Sibiu ca sa avem pe AFA un set complet despre ce este de vazut in Sibiu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Utube CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.10.16 21:56:39]
» mesaj pers

   Bună seara, scriitorule!

   Citit şi votat articolul cu mare plăcere, mai ales că printre slovele scrise am regăsit o întâmplare similară şi pentru catolicii, de astă dată, din citadela noastră.

   Este vorba despre statuia dedicată celor 13 Generali de armată care au fost executaţi pentru că s-ar fi alăturat, în 1848, revoluţionarilor lui Lajos Kossuth. Statuia a stat ascunsă în curtea Bisericii Catolice din centrul Aradului până după revoluţie deoarece în fiecare, an la data de 6 Octombrie, avea loc festivitatea de comemorare, festivitate care era considerată foarte "sensibilă" politic, din Ungaria venind autocare cu turişti pentru a lua parte la eveniment.

   Astăzi, situaţia s-a mai calmat iar comemorările au loc într-un cadru liniştit deoarece românii au realizat că ungurii nu au cum să ne fure Ardealul iar politicienii au "bătut" moneda pe această temă până a căzut în ridicol.

   Mi-au plăcut foto 3 şi foto 10.

   O seară deosebită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- AZE
[09.10.16 22:44:06]
» mesaj pers

   @Utube: Multumesc, ma bucur ca V-a placut articolul. In P10 unde apare orga (reconditionata in 2012) in partea dreapta apare locul unde imi desfasor activitatea de participant la chorul bisericii. In aceasta parte canta basul si altul, eu fiind bas. In partea stanga de la orga canta sopranul si tenorul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Utube CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.10.16 22:55:05]
» mesaj pers

   @AZE: Ha, te-am ghicit cu foto 10! Mulțam de explicaţii, foarte interesante.

   O searã deosebită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[16.04.17 20:44:47]
» mesaj pers

   Am atasat 2 poze de la slujba de inviere de aseara(P18 si P19)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[27.11.18 09:12:34]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica «Biserici, catedrale sibiene» (nou-creată, între timp, pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Sibiul şi împrejurimile]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[19] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2016] Turnul clopotnita -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798733">Şterge vot</a></div><span id="v9798733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2016] Turnul clopotnita
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2016] Intrarea in biserica dinspre Piata Mare -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798735">Şterge vot</a></div><span id="v9798735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2016] Intrarea in biserica dinspre Piata Mare
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2016] Interior biserica -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798737">Şterge vot</a></div><span id="v9798737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2016] Interior biserica
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2016] Altar lateral -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798738">Şterge vot</a></div><span id="v9798738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2016] Altar lateral
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [OCT-2016] Vitralii -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798739">Şterge vot</a></div><span id="v9798739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2016] Vitralii
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [OCT-2016] Vitralii -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798740">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798740"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798740">Şterge vot</a></div><span id="v9798740" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798740)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798740Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798740MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2016] Vitralii
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [OCT-2016] Altar lateral -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798743">Şterge vot</a></div><span id="v9798743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2016] Altar lateral
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [OCT-2016] Pictura Sf Maria (numerele din dreapta pozei sint pt noi choristii-nr melodie din carte) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798745">Şterge vot</a></div><span id="v9798745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2016] Pictura Sf Maria (numerele din dreapta pozei sint pt noi choristii-nr melodie din carte)
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2016] Altarul principal -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798747">Şterge vot</a></div><span id="v9798747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2016] Altarul principal
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2016] Orga bisericii -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798748">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798748"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798748">Şterge vot</a></div><span id="v9798748" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798748)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798748Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798748MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2016] Orga bisericii
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [OCT-2016] Altar lateral -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798749">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798749"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798749">Şterge vot</a></div><span id="v9798749" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798749)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798749Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798749MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2016] Altar lateral
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [OCT-2016] Interior biserica -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798750">Şterge vot</a></div><span id="v9798750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2016] Interior biserica
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2016] Statuie Sf Maria -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798751">Şterge vot</a></div><span id="v9798751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2016] Statuie Sf Maria
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2016] Statuia Sf FRancisc -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 08.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av798752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv798752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=798752">Şterge vot</a></div><span id="v9798752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(798752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f798752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e798752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2016] Statuia Sf FRancisc
foto AZE [08.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2016] Biserica si fosta manastire iezuita -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 10.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av799202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv799202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=799202">Şterge vot</a></div><span id="v9799202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(799202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f799202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e799202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2016] Biserica si fosta manastire iezuita
foto AZE [10.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2016] Interior biserica inaintea slujbei de craciun 24.12.2016 -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823280">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823280"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823280">Şterge vot</a></div><span id="v9823280" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823280)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823280Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823280MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2016] Interior biserica inaintea slujbei de craciun 24.12.2016
foto AZE [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2016] Foto facut din chorul bisericii inaintea slujbei de craciun -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823282">Şterge vot</a></div><span id="v9823282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2016] Foto facut din chorul bisericii inaintea slujbei de craciun
foto AZE [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2016] In timpul procesiunii de inviere Paste 2017 -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 16.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847049">Şterge vot</a></div><span id="v9847049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2016] In timpul procesiunii de inviere Paste 2017
foto AZE [16.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2016] Paste 2017-in timpul procesiunii de inviere (foto facut din chorul bisericii) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 16.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av847050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv847050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=847050">Şterge vot</a></div><span id="v9847050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(847050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f847050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e847050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2016] Paste 2017-in timpul procesiunii de inviere (foto facut din chorul bisericii)
foto AZE [16.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[19] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.113637924194 sec