74133 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Lipova-Păuliș

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.10.2016
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O zonă cu peisaje minunate


Pe la jumătatea lui august, într-o zi de sâmbătă, ne-am hotărât că a venit rândul unei zone pe care vroiam să o vizităm de mult: Lipova - Radna - Șoimoș.

Vremea a ținut cu noi și pe un timp frumos am plecat din Reșița spre Lipova pe ruta Reșița - Lugoj - A1 - Pișchia - Lipova. Aproximativ 170 km până la Șoimoș. Drumul este bun pe aproape tot traseul cu excepția zonei de câțiva kilometri când intri în județul Arad, unde drumul este jalnic, dar din fericire după câțiva kilometri își revine și până la Lipova este acceptabil.

Primul popas l-am făcut la Pișchia, o comună aflată la aproximativ 20 km. depărtare de Timișoara aflată pe ruta Timișoara - Lipova, unde în mijlocul comunei, la drumul principal, este amenajat un izvor cu apă minerală carbogazoasă de unde ne-am umplut și noi câteva sticluțe cu apă pentru a avea de băut pe toată durata zilei. O apă foarte bună ale cărei proprietăți terapeutice nu le cunosc și nici nu erau menționate pe undeva, dar am apreciat efortul acelora care au amenajat acest frumos izvor pentru a putea beneficia de aceasta apă cei ce trec pe acolo și am aflat că sunt persoane care vin din Timișoara anume pentru a lua apă.

Ne-am continuat drumul admirând și celelalte localități care ne-au apărut în cale și nu după mult timp am ajuns la Lipova, nu am oprit acum aici și am trecut podul peste râul Mureș și am ajuns în Radna unde am oprit la Mănăstirea Maria Radna care este fascinantă și un amănunt interesant, pe care l-am aflat studiind o placă unde sunt enumerate evenimentele importante din istoria acestui lăcaș, este că aceasta este Basilică Papală din anul 1992.

Am ajuns aici cu două zile înainte de Sf. Maria și am asistat la o slujbă religioasă, iar parcarea era plină de autocare care au adus pelerini din aproape toate zonele țării și nu numai din România. Pe lângă aceștia erau și mulți pelerini din zonele apropiate care au venit pe jos cărând cu ei o cruce împodobită. Frumos și impresionant faptul că se mai păstrează tradițiile.

Din păcate nu aveam decât o zi la dispoziție și încă câteva obiective de vizitat, așa că după ce am vizitat interiorul și exteriorul bisericii, am cumpărat un suvenir de la magazinul de suveniruri, ne-am continuat drumul spre următorul obiectiv de pe listă, Cetatea Medievală Șoimoș.

Cetatea se află situată pe drumul european care face legătura dintre Arad și Deva la doar câțiva km. după localitatea Radna, pe sensul de mers către Deva. Pentru a ajunge la ea trebuie să urcați un deal pe care se află mai multe poteci cu dificultăți diferite, dar care duc până la urmă în același loc, la cetate. Poteca care este marcată cu un pătrat alb având o dungă albastră în mijloc este cea mai scurtă, dar și cea mai abruptă. Noi am luat-o puțin pe ocolite, dar asta nu înseamnă că am ajuns chiar ușor sus pentru că ultima parte a oricărei poteci este mai abruptă. Dar, când ajungi sus la cetate uiți pe loc de drumul până acolo pentru că peisajul care începe la baza dealului și se întinde pe câțiva km. cu Mureșul și lunca pe care acesta o străbate acolo, cu localitățile Radna și Lipova care se văd superb de acolo de sus, este un peisaj la care cred că mulți pictori visează și care te lasă mut.

Cetatea s-a păstrat destul de bine ținând cont de vechimea sa și ce ne-a mirat pe noi este faptul că nu este promovată mai bine, pentru că noi nu am auzit niciodată despre ea. (Dar asta este o observație personală nu o luați în nume de rău.)

Am stat câteva minute aici pentru a ne bucura de cetate și de priveliștea impresionantă, dar și pentru a ne trage sufletul după urcare, iar apoi am pornit la vale pentru a ajunge la următorul obiectiv: Băile Lipova.

Ne-am întors către Radna, am trecut podul peste Mureș și ajunși în Lipova am luat-o pe DJ 572 spre localitatea Topolovăț, iar peste doar câțiva km. am făcut dreapta și am ajuns la Băile Lipova.

Prima impresie este, cea cu care ne-am obișnuit deja, de fostă stațiune termală care acum se chinuie să supraviețuiască. Am găsit aici un ștrand frumos, dar cu clienți puțini. Ștrandul are un bazin pentru adulți, unul pentru copii, un restaurant și o terasă unde am servit și noi masa. Lângă ștrand este un parc micuț, un mic magazin cu câteva lucruri pt. plaja, un loc de campare și alături o clădire cu câteva camere, niște căsuțe din lemn și un loc pentru rulote care avea acum ceva timp și racorduri pentru apă și curent, dar care acum doar atârnau pe acolo, iar la mică distanță de toate astea începe să prindă viață un cartier de vile cum se întâmplă mai nou pe la periferia orașelor românești. Pe scurt nimic urât și nimic fascinant. O fostă stațiune termală care poate trebuia vizitată acum mult timp.

Am pornit spre casă pe același drum pe care am venit fără a regreta nici o clipă că am venit până aici pentru că am văzut lucruri și locuri care ne-au plăcut.

Recomand zona pentru o plimbare de o zi.

Vacanțe frumoase tuturor!

---
Impresii încărcate de ungureanica in 04.10.2016 19:21:48

Validat / Publicat: 04.10.16 20:27:37


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 786


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20900 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Utube CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.10.16 21:39:05]
» mesaj pers

   Bună să-ţi fie inima, scriitorule!

   Ţi-am citit cu interes articolul pentru că sunt de loc din Arad şi am dorit să aflu pe unde te-ai perindat pe meleaguri arădene.

   Când am fost la Lipova, cu mulţi ani înainte, am fost într-un parc de unde am luat apă mineral de la "ţeavă" cum ai luat şi tu de la Pişchia. Mai este parcul acela în Lipova?

   Aţi trecut pe lângă livezile cu meri? Sunt câteva livezi foarte mari cu meri de unde dacă doreşti ai posibilitatea să cumperi mere, direct de la sursă, la un preţ foarte bun. Problema este că se vinde doar cu lada sau cu sacul.

   Sus la cetate la Şiomoş este foarte frumos mai ales dacă prinzi o zi senină şi cu soare. Păcat de faptul că este lăsată cam neîngrijită şi buruienile încep să sufoce zidurile.

   Felicitări pentru review şi mulţumesc pentru postare, în numele arădenilor!

   O seară deosebită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- tata123
[05.10.16 13:49:27]
» mesaj pers

   @ungureanica: Un superbonus pentru acest articol care ne prezintă locuri (relativ) mai puțin cunoscute/umblate. Am trecut săptămâna trecută prin Lipova și am observat biserica Mănăstirii Maria Radna (deosebită, impunătoare), dar și ruinele cetății Șoimuș care veghează de pe înălțimi asupra orașului de pe malul Mureșului.

   Am căutat câteva informații despre izvoarele minerale de la Pișchia și am descoperit saitul turistic întreținut de primăria localității. Vă invit să cititți informații adiționale la adresa web: turismpischia.ro/activita ... oarele-minerale. Interesanți par și vulcanii noroioși de la marginea localității, deși sunt de mici dimensiuni.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ungureanica
[05.10.16 13:52:19]
» mesaj pers

   @Utube: Multumim pentru cuvintele frumoase. La Lipova există încă izvorul din parc dar nu mai curge apa asa ca cineva ne-a îndrumat undeva după o clădire unde am gasit o teava pe care curgea apă minerală si am putut să o gustăm. Despre livezile cu mere nu stim nimic, nu le-am observat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[26.02.17 22:07:41]
» mesaj pers

   Mănăstirea Maria Radna a fost renovată cu fonduri europene și a intrat în circuitul turistic.

    Despre Băile Lipova, cu regret spun că sunt în paragină. Cu mulți ani în urmă, mai precis înainte de 1990, era o stațiune căutată , o stațiune vie. Acum e pustie . Doar partea cu ștrandul e mai animată.

    Cetatea Șoimoș stă acolo de secole și cred că așteaptă să fie reabilitată, așa ca surata ei din Deva.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] La izvor în Pișchia -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796760">Şterge vot</a></div><span id="v9796760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] La izvor în Pișchia
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796761">Şterge vot</a></div><span id="v9796761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Altarul din Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796762">Şterge vot</a></div><span id="v9796762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Altarul din Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796763">Şterge vot</a></div><span id="v9796763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Orga din Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796764">Şterge vot</a></div><span id="v9796764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Orga din Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796765">Şterge vot</a></div><span id="v9796765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796766">Şterge vot</a></div><span id="v9796766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Magazinul de suveniruri de la Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796767">Şterge vot</a></div><span id="v9796767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Magazinul de suveniruri de la Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] În interiorul magazinului de suveniruri de la Mănăstirea Maria Radna -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796768">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796768"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796768">Şterge vot</a></div><span id="v9796768" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796768)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796768Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796768MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] În interiorul magazinului de suveniruri de la Mănăstirea Maria Radna
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796769">Şterge vot</a></div><span id="v9796769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Panou informativ la Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796770">Şterge vot</a></div><span id="v9796770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Panou informativ la Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796771">Şterge vot</a></div><span id="v9796771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Radna văzută de la Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796772">Şterge vot</a></div><span id="v9796772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Radna văzută de la Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796773">Şterge vot</a></div><span id="v9796773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796774">Şterge vot</a></div><span id="v9796774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Mureșul văzut de la Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796775">Şterge vot</a></div><span id="v9796775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Mureșul văzut de la Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Lipova văzută de la Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796776">Şterge vot</a></div><span id="v9796776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Lipova văzută de la Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796777">Şterge vot</a></div><span id="v9796777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Cetatea Șoimoș
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Ștrandul de la Băile Lipova -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796778">Şterge vot</a></div><span id="v9796778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Ștrandul de la Băile Lipova
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Parcul de la Băile Lipova -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796779">Şterge vot</a></div><span id="v9796779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Parcul de la Băile Lipova
foto ungureanica [04.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Campingul de la Băile Lipova -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 04.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av796780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv796780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=796780">Şterge vot</a></div><span id="v9796780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(796780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f796780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e796780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Campingul de la Băile Lipova
foto ungureanica [04.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.308743000031 sec