73048 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Târgoviște și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.09.2016
DE
Avatar Safta Radu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Rosiorii de Vede
înscris/ă în 16.04.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2016
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Hanul Dragodana [Dragodana, DB], restaurant

Hanul Dragodana - merită să opriţi aici


Urmare de aici

Civilizaţia umană este într-o permanentă mişcare. Că o fac în interes turistic, profesional sau în alt scop, oamenii călătoresc, iar aceste călătorii sunt înlesnite de mijloacele moderne de deplasare din zilele noastre. Nu e mai puţin adevărat faptul că atunci când călătorim, ne lărgim aria de cunoaştere, întâlnim oameni şi locuri noi, în fond călătoriile reprezintă şi un mod de a ne îmbogăţi cultura. Numai că şi călătoriile depind uneori de alţi factori, cum ar fi timpul, distanţa, sau posibilitatea de a te hrăni. Dacă drumul e lung, trebuie să te opreşti să mănânci ceva, fie că o faci din pacheţelul de acasă, fie că o faci într-o locaţie de profil. Hrana e un element care poate contribui decisiv la menţinerea unui tonus bun pe parcursul deplasărilor, fie ele mai lungi sau mai scurte.

Cred că am luat-o puţin pe arătură şi m-am abătut de la subiect, astăzi am să vă spun câte ceva despre un loc unde am oprit şi am mâncat noi la întoarcerea de la Fundăţica, unde am petrecut două zile minunate.

La întoarcerea către casă am urmat acelaşi traseu, bineînţeles în sens invers, cu trecere prin Târgovişte, continuându-ne drumul spre Găeşti. Se facuse deja ora 14.30, foamea începuse să-şi arate colţii, şi nu e bine să te pui cu foamea când e înverşunată! Drumul nu era aglomerat, mergeam liniştiţi, şi după ce ieşim din localitatea Picior de Munte, pe partea dreaptă a DN 72 observăm un panou publicitar, cu hanul Dragodana, şi câteva numere de telefon, pentru cei interesaţi, menţionându-se că mai avem de parcurs câţiva kilometri până vom ajunge la acesta. Nici n-a fost nevoie să discutăm dacă oprim sau nu, de regulă mă înţeleg cu soţioara mea dintr-o singură privire, cei 22 de ani de convieţuire şi-au lăsat amprenta asupra noastră.

Hanul Dragodana este situat pe partea dreaptă a DN 72, în sensul de mers spre Găeşti, într-o pădurice, mai precis între localităţile Picior de Munte şi Dragodana, distanţa până la Găeşti fiind de doar 5 km., iar până la Târgovişte de 15 km.

Lăsăm maşina în parcarea destul de mare din faţa hanului, lângă şosea, şi ne aşezăm la o masă de pe terasa acestuia, nerăbdători să ,,halim" ceva bun. Observăm că pe terasa destul de încăpătoare sunt mulţi clienţi, puţine mese sunt libere, forfota e-n floare, unii mănâncă liniştiţi, alţii sunt mai gălăgioşi, ospătarii aleargă de zor printre mese, încărcaţi cu bunătăţuri, îmi plăcea atmosfera, până la urmă era duminică dupa-amiază şi oamenii se relaxau.

Am primit destul de repede câte un meniu, trecând cu repeziciune la fotografierea acestuia, fiindu-mi teamă că aparatul foto se va descărca. Ospătăriţa a revenit după câteva minute, pentru a lua comanda, recomandându-ne să nu luăm şi ciorbă şi felul doi, că n-o să putem mânca tot, deoarece porţiile sunt mari. În cele din urmă ne-am decis să luăm câte o porţie de varză călită cu ciolan afumat cu mămăliguţă şi ardei iute, veţi vedea fotografia cu aceasta, porţiile fiind destul de mari, suficiente să ne facem plinul, dar şi gustoase, ştim cu toţii că mâncarea de cazan e cea mai gustoasă. Greşesc cumva? Deoarece eram şoferul personal al doamnei Safta, n-am putut să comand de băut decât o bere fără alcool, iar stimabila mea doamnă a cerut un Santal de piersici. Am încheiat apoteotic cu o cafea Jakobs la ibric, foarte bună, nici prea tare, nici prea slabă, făcută parcă pe gustul nostru. Nota de plată, undeva la 58 de lei.

Ce am mai observat? De luni până vineri, între orele 10.00 - 15.00, se poate lua meniul zilei, oferit în trei variante, undeva în jur de 15 lei, veţi vedea în poze. Preţurile, atât la mâncare cât şi la băuturi, comparativ cu cele de la restaurantul pensiunii Ghiocelul, despre care am scris în februarie, sunt ceva mai mari, dar nu sunt exagerate, mai pe scurt nu sunt nici prea-prea, nici foarte-foarte!

Timpul de aşteptare a fost de circa 30 de minute, iar personalul mi s-a părut destul de amabil, zâmbitor, la cererea mea mi-au oferit şi un pliant cu hanul Dragodana. Pentru cei interesaţi, aici se pot desfăşura nunţi, botezuri, cumetrii, majorate sau alte evenimente, oferindu-se reduceri de preţuri, asta şi în funcţie de numărul participanţilor.

Programul de funcţionare al hanului este zilnic, între orele 08.00 - 22.00.

În sală am observat că nu era nimeni, oricum era amenajată pentru o nuntă, toată lumea sta pe terasă, afară era mai plăcut.

Vizavi de han este amenajat un ansamblu format din mici cascade şi o moară de apă, unde cei dornici de amintiri făceau fotografii de zor.

Drumeţilor, dacă veţi avea drum prin zonă, iar foamea nu se va lăsa convinsă cu una cu două, hanul Dragodana poate fi o alegere destul de bună, personalul este amabil, mâncarea este bună, timpul de aşteptare este scurt. Poftă bună!

---
Impresii încărcate de Safta Radu in 01.09.2016 16:32:16

Validat / Publicat: 01.09.16 18:26:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 4588


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Safta Radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34850 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[01.09.16 18:25:44]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante în Târgoviște și împrejurimi, TÂRGOVIȘTE [DB]" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[01.09.16 19:19:46]
» mesaj pers

   @Safta Radu:

   Bun de tinut minte. Poanta cu "nu luati ciorba ca nu puteti manca tot" am patit-o la Nessebar si asa a fost, portiile au fost enorme ca a si ramas ceva pe masa neterminat.

   Stii cum zic eu: sa repetati isprava cat mai des!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[01.09.16 19:42:38]
» mesaj pers

   În drumul meu spre vest, sau prin ţară, s-a întâmplat să trec aproape în fiecare an pe la Dragodana.

   Este un loc care îmi aduce aminte de o perioadă de mult apusă şi cu multe neajunsuri. Între 1988 şi 1989 mergeam de două ori pe lună la Piteşti şi de fiecare dată opream la Dragodana şi comandam un platou cu măruntaie de vită sau porc.

   În acea perioadă asemenea "delicatese" nu se găseau pe toate drumurile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- Safta Radu
[01.09.16 20:09:08]
» mesaj pers

   @elviramvio: Am ,,păţit-o" şi eu prin alte locuri cu recomandări de acest gen, totuşi asta denotă că oamenii sunt corecţi, puteau foarte simplu să recomande şi ciorbă şi preparat de bază, noi nu puteam mânca tot iar ei îşi luau banii. Mulţumesc pentru lecturare şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[01.09.16 20:17:25]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Eeeeeeee! S-au dus acele vremuri, dom' Traian! Aşa este, erau vremuri mai grele, cu multe neajunsuri, aveam bani dar n-aveam ce să cumpărăm cu ei, azi n-avem bani dar găsim de toate. Mulţumesc pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[01.09.16 20:47:09]
» mesaj pers

   @Safta Radu: După așa excursie merita încheiată cu masă gustoasă.

   Pe vremuri era popasul în drumurile noastre la Târgoviște, în zonă este foarte cunoscut.

   Cu ceva ani în urmă am fost la o nuntă unde pot spune că a fost foarte frumos.

   Uitandu-ma la poze am remarcat că arată mai bine decât ultima data când am trecut pe acolo.

   Să vă fie de bine.

   Aștept povești din următoarele escapade.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- Safta Radu
[01.09.16 21:12:33]
» mesaj pers

   @ANILU: Sincer, nu ştiu cum arăta înainte, dar acum cred că arată destul de bine, e prima dată când am fost acolo. Cu siguranţă vor urma şi alte escapade. Mulţumesc pentru urări şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[01.09.16 22:26:54]
» mesaj pers

   Am avut plăcerea să acord votul care asigură acel superbonus, desigur meritat.

    Colegul de sit și cocidadinul meu, d-ul Traian Leuca, în recentul ecou face afirmația că reviewul îi aduce aminte de o perioadă de mult apusă. Pentru mine este și mai de mult timp apusă.

    Știu de această locație din prima mea tinerețe, când am trecut pe lângă ea, val-vârtej, în timpul unei curse cicliste. Nici nu ași fi știut de ea dacă înaintea startului (din București str. Ioan Coravu, din zona Pipera), la ședința tactică, antrenorul ne reamintea să fim atenți că în fața acelui motel era sprint intermediar cu premii. Premiile constau în puncte, nu în bani, iar punctele însemnau minute ori secunde bonus adăugate la timpul general pentru stabilirea clasamentului final (pe atunci sportul se făcea din pasiune, nu din interse materiale). Gata cu sportul.

    Ulterior, cu mașina am trecut de mai multe ori prin fața acestui complex turistic dar niciodată nu am oprit pentru că, fie era prea aproape de la momentul plecării din Ploiești ori, la întoarcere, ne spuneam că mai este un pic și gata, ajungem acasă.

    Așa cum îl descrieți cât și din fotografii este frumos. Apreciez munca dv. pentru compunere și fotogtafiile postate. Cu adevărat, este un loc bun pentru un popas.

    Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Safta Radu
[01.09.16 22:47:24]
» mesaj pers

   @Mihai18: Aveţi mare dreptate, înainte de 1989 sportul se practica din pasiune, şi asta se vedea cu ochiul liber la concursurile internaţionale la care participau sportivii noştri, ne situam mereu pe locuri fruntaşe, dar în zilele noastre, ce să mai zicem, dovada o avem la ultima Olimpiadă, locul 48 în clasamentul final. Trist, foarte trist.

    Chiar vă recomand să opriţi într-o bună zi la hanul Dragodana, este curat, au mâncare bună, servire promptă, într-un cuvânt se merită.

   Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru vot. Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- irinad
[02.09.16 00:28:06]
» mesaj pers

   Deşi nu vreau să repet ceea ce au spus ceilalți colegi, fiind de prin partea locului, nu mă pot abține să nu zic şi eu ceva. De acest han mă leagă multe amintiri precum banchet la final de liceu, aniversări, dar mai ales nunți. De fapt, în ultimii ani, patronii s-au axat, în principal, pe organizarea de nunți, în acest sens construind trei saloane suplimentare, pe lângă cel clasic: două pe partea opusă (unde ai văzut moara) şi unul alături de cel vechi. Există şi un motel care asigură cazare destul de bună şi nu scumpă.

   Pentru cei ce ajung pe aici, o oprire la hanul Dragodana, va fi destul de plăcută.

   Eu chiar mă bucur că ai adus în "discuție" un loc şi un local amândouă dragi mie. Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[02.09.16 21:36:01]
» mesaj pers

   @Safta Radu: A dat Bunul Dumnezeu s-ajung si eu la un net functional, sa pot zice si eu doua vorbe p-aici!

   Cunosc popasul asta din 1991, cand, stagiara fiind la Poeni de Teleorman, in libere, ma luau colegii cu masinile spre Bucuresti. Tot la 10 zile mergeam aici! Din 1991 pana in 1996, iarna sau vara, pe-acolo trecea drumul nostru. O ciorba de burta mai buna ca aici am mai mancat in 1988 la Piatra Arsa.

   Acum, privind pozele, recunosc unele locuri, dar totul e schimbat in si mai bine! Frumos era si-atunci, frumos e si-acum. Mi-e dor de Dragodana... O recomand din tot sufletul!

   Sa va fie de bine, dragii mei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- elviramvio
[03.09.16 17:52:37]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Adica o recomanzi cu toate papilele gustative si olfactive!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[03.09.16 18:32:30]
» mesaj pers

   @irinad: Da, este un loc plăcut, se mănâncă bine, este destul de frecventat. Mulțumesc pentru completari, aprecieri si vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[03.09.16 18:36:56]
» mesaj pers

   @Zoazore: Eu cunosc popasul doar de câteva zile, dar m-a convins, cine dorește se poate convinge la fața locului. Mulțumesc pentru urare, toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[15.09.16 19:53:30]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Am poposit și eu aici, adică am citit reviewul tău. Am poposit și în realitate pentru că de la Pitești se merge pe șoseaua veche spunem noi la Găești și apoi la Sinaia, prin Târgoviște. Este un loc bun de popas!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[16.09.16 08:13:06]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Mulţumesc pentru lecturare şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielG&Family
[16.09.16 15:08:05]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Felicitari pentru ecou.

   Am trecut si eu pe aici cu foarte multi ani in urma.

   Aici am mancat prima ciorba de burta din viata mea si am ramas pe deplin multumit. Pana aici nu am avut curajul sa incerc o ciorba de burta dar curatenia din restaurant, prezenta de spirit al ospatarului care ne-a servit la acel momnt si inspiratia colegului de drum de a ne convinge ca se merita sa poposim aici, a condus la faptul de ma ma risca sa servesc pentru prima data in viata mea o ciorba de burta.

   A ramas pentru mine o frumoasa amintire.

   Vacante frumoase si pline de poveste!

   DanielG&Family

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Safta Radu
[16.09.16 15:57:31]
» mesaj pers

   @DanielG&Family: Felicitari pentru ,,ecou''? Poate pentru review :).

    Datorită faptului că este un loc frumos, curat, unde se mănâncă bine, hanul Dragodana merită adus în atenţia celor care intră pe saitul AFA, poate fi o opţiune pentru cei care circulă în zona respectivă şi vor să ia masa undeva. Legat de ciorba de burtă, aşa ceva am mâncat prima dată în 1999, la un restaurant din Sinaia, însă nu pot să spun că m-a dat pe spate, şi ca atare nu mă dau în vânt după acest fel de ciorbă. Mulţumesc pentru lecturare şi pentru vot.

    Toate cele bune!

    Safta Radu

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[16.09.16 21:26:20]
» mesaj pers

   @DanielG&Family: Esti inca unul care laudam ciorba de burta de la Dragodana! Tare ma bucur ca mi-ai intarit spusele!

   VACANTE INSORITE!

   @Safta Radu : Radule, merita sa-i mai dai o sansa acestei ciorbe! Dar... la Dragodana!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielG&Family
[19.09.16 13:44:21]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Scuze daca am gresit! :)

   Dar felicitarile le meriti oricum.

   

   @Zoazore: Pe cuvantul meu ca aici am mancat prima ciorba de burta din viata mea si serios ca de atunci am mai mancat si prin alte parti si de fiecare data ma gandesc la ciorba de burta de la Dragodana.

   A ramas pentru mine ca un reper si sincer va spun ca nu consum aceasta mancare in orice local.

   DanielG&Family

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[19.09.16 13:59:01]
» mesaj pers

   @DanielG&Family: Pai eu am zis "de bine"! Si mie mi-a placut! Dovada ca 5 ani la rand asta "prestam" acolo! N-am mai ajuns de multa vreme si tare mi-e dor! Ti-am multumit c-ai fost la unison cu mine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- DanielG&Family
[19.09.16 15:21:46]
» mesaj pers

   @Zoazore: Inseamna ca e cel putin la fel de buna ca atunci cand am avut eu "curajul" sa ma lupt pentru prima data cu ea. =))

   

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[17.10.16 12:11:23]
» mesaj pers

   @Safta Radu: Asa o recomandare buna si mie imi scapase. Noroc ca pana la urma tot am dat de ea. Pot sa comentez ceva, nu cred ideea ca se mananca bine, la drum si la preturi acceptabile e o informatie cat se poate de utila. Felicitari, votat cu placere. Mai bine mai tarziu decat niciodata :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[17.10.16 20:30:00]
» mesaj pers

   @mishu: Mulţumesc pentru lecturare şi pentru vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[06.12.16 15:42:11]
» mesaj pers

   Nu, este clar, aveți ceva cu mine: de câte ori mi-e foame de mă ia cu leșin, voi postați numai chestii cu mâncare și nu orice mâncare, ci numai din aia bună!

   Bine, când ți-e foame, orice mâncare e bună, cred eu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[07.12.16 16:46:25]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Păi ce-am postat bre aici, doar o poză cu păpică! Asta nu e nimic, dacă vrei cu adevărat să salivezi, intră pe alte review-uri de-ale mele, în special pe cele din Mărginimea Sibiului, şi ai ce să vezi! Dacă ţii post, ia o gură de biscuiţi din ăia de le face reclamă Mihai Bobonete, nu le dau numele că mă ceartă web-ul! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- popa.ioan
[20.02.19 21:15:05]
» mesaj pers

   Fasole cu ciolan la Dragodana și nu veți regreta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Hanul Dragodana. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784092">Şterge vot</a></div><span id="v9784092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Hanul Dragodana.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Vedere din parcarea hanului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784093">Şterge vot</a></div><span id="v9784093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Vedere din parcarea hanului.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Varză călită cu ciolan afumat şi mămăliguţă. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784094">Şterge vot</a></div><span id="v9784094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Varză călită cu ciolan afumat şi mămăliguţă.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [AUG-2016] Terasa hanului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784096">Şterge vot</a></div><span id="v9784096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Terasa hanului.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Terasa hanului. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784097">Şterge vot</a></div><span id="v9784097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Terasa hanului.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Sala hanului, era amenajată pentru o nuntă. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784098">Şterge vot</a></div><span id="v9784098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Sala hanului, era amenajată pentru o nuntă.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Ansamblul situat vizavi de han. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784099">Şterge vot</a></div><span id="v9784099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Ansamblul situat vizavi de han.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Nota de plată cu consumaţia noastră. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784100">Şterge vot</a></div><span id="v9784100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Nota de plată cu consumaţia noastră.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Meniul, nu neapărat într-o anumită ordine. -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784101">Şterge vot</a></div><span id="v9784101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Meniul, nu neapărat într-o anumită ordine.
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784102">Şterge vot</a></div><span id="v9784102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784103">Şterge vot</a></div><span id="v9784103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784104">Şterge vot</a></div><span id="v9784104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784105">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784105"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784105">Şterge vot</a></div><span id="v9784105" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784105)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784105Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784105MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784106">Şterge vot</a></div><span id="v9784106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784108">Şterge vot</a></div><span id="v9784108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784109">Şterge vot</a></div><span id="v9784109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [AUG-2016] -- foto by <b>Safta Radu</b> [uploaded 01.09.16] - <span class="allrVotedi" id="av784110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv784110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=784110">Şterge vot</a></div><span id="v9784110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(784110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f784110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e784110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016]
foto Safta Radu [01.09.16]
# [50 PMA, fara bonus]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.142806053162 sec