72294 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Macao

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.08.2016
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 3 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
2000 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 14

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

City of dreams


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

După ce ieri ne-am răsfățat la plajă, astăzi primul lucru pe care vroiam să-l facem era să mergem la Cazinoul Venețian. Zis și făcut!

După ce am făcut ochi și ne-am făcut burta mare, am luat iar autobuzul spre plajă, care trecea exact prin fața cazinoului. Aici o mica dilemă! La care stație să coborâm? Pentru ca acest imens cazinou se întindea pe vreo trei stații de autobuz. Am ales-o pe ultima. Am coborât, am făcut ceva poze. În apropiere era și celebrul Turn Eiffel. Nu, nu cel din Paris, ci de la un cazinou alăturat, denumit cum altfel decât Cazinoul Parizian!!!

Noi însă eram chitiți pe cel Venețian. Am intrat, ne-am minunat îndelung, de această superbă replică. Am ajuns și la galeriile comerciale, unde era o replică în miniatură a Grand Canale. Tocmai atunci veneau veseli și gălăgioși gondolierii. Toți fără exceptie erau de origine europeană. Erau și câteva fete printre ei. În afară de limbile engleză și în special italiană, pe care le stăpâneau foarte bine erau și foarte buni cântăreți! Fișa postului pesemne le cerea si asta, să cânte și să încânte turiștii, pe care-i plimbau cu gondola. O plimbare cu gondola pe aceste mini canale artificiale, costa în jur de 15-20 de euro. Un preț rezonabil față de cei 150 de euro ceruți în Veneția originală. Ce să-i faci fake-urile sunt mai ieftine!

După vizita galeriilor comerciale, ne-am îndreptat atenția către atracția principală, respectiv cazinoul. Aici evident că nu am avut acces decât noi, adulții. Am dat o raită prin cazinou. Nu o să spun dacă am jucat ori ba, o să precizez doar ca nu am câștigat! Sâc!

Prânzul l-am servit în zona de restaurante, unde a trebuit să asteptăm aproape jumătate de oră, pentru eliberarea unei mese. Sunt restaurante de tot felul, unde poți savura produsele dorite la un preț rezonabil, pentru Macao.

Această clădire ce adăpostește, hoteluri, cazinoul, magazinele este absolut imensă. Ne-am învârtit prin ea vreo jumătate de zi. Nici nu mai știam pe unde-i iesirea, pe unde suntem. Indicatoare cu exit, foarte puține și foarte discrete. Geamuri să vezi afară nu-s, așa ca totu-i făcut să stai cât mai mult acolo, să cheltui tot ce ai. Cu greu am reușit să găsim ieșirea. Afară ne așteptau o mulțime de microbuze, care fac transferul gratuit către port.

Noi însă doream altceva. Aveam în plan să urcăm pe cea mai înaltă clădire din Macao, respectiv pe Turnul Televiziunii, Macao Tower, înalt de peste 300 de metri. Sir Stanley Ho a venit cu ideea, dar si cu finanțarea necesară construcției acestui turn, după o vizită în Noua Zeelandă. Construcția a durat trei ani și a fost gata în 2001.

La parterul acestui turn se află firește un mall cu mai multe magazine, dar și cu câteva restaurante cu o priveliște frumoasă la mare și la zona Cotai Strip. Punctul central de atracție este urcarea în vârful turnului. Din cauza taxei de acces destul de ridicată, respectiv 150/MOP/persoană am decis să sărim din schemă această atracție. Acest turn este celebru pentru cel mai mare bungee jumping din lume. Evident că-ti trebuie mult curaj să-l încerci, dar si o doză de nebunie. Prețul este în jur de 200 de euro /persoană cu plata înainte. După nu se știe dacă mai ești în stare să plătești. Ca o paranteză am un prieten care s-a filmat acu câțiva ani când s-a aruncat de pe acest turn. Nu știu cum l-a lăsat nevasta, că era în luna de miere!!!  Sau poate acest turn are o altă utilizare: după ce ți-ai pierdut toți banii la cazinou poți să vii să te arunci de-aici. Umor negru, firește!

Seara ne-am întors în Largo de Senado (Piata Senado) unde este centrul lor vechi. Aici se află și clădirea Edificio do Leal Sando sau în traducere liberă Casa Consiliului Municipal Portughez din provincia Macao. Este o construcție micuță, dar ca multe alte clădiri din zonă din epoca colonială cu celebrele azulejos, specifice Portugaliei. Și acu sa descifrăm semnificația cuvântului leal din denumire. Cum bine se deduce înseamnă loial. Căteva zeci de ani, Portugalia a fost ocupată de Spania. Ei bine autoritățile de aici, din Macao, nu au recunoscut niciodată acest lucru și au continuat pe toata durata ocupației, să se declare portughezi și să fluture steagul Portugaliei. Ei bine după ce s-au eliberat, în semn de apreciere regele Portugaliei a oferit drepturi sporite provinciei Macao, iar senatul a primit această denumire de senat loial.

Am admirat deasemenea Igreja de Santo Domingo o veche biserică portugheză, construită în anul 1587 de trei preoți dominicani veniți de la mare depărtare, tocmai din Acapulco, Mexic. Aici în această clădire a fost tipărit și primul ziar în limba portugheză.

Evident ca mai erau multe de vizitat în Macao, dar timpul scurt și care pare că trece mai repede decât ne-am dori, ne-a făcut să nu atingem toate obiectivele propuse. Aș fi vrut să mai vizităm Muzeul din Macao, despre care se spune că ar fi unul din cele mai bune din Asia, Muzeul Maritim sau diverse temple chinezești.

Restul serii ni l-am dedicat cumpărăturilor de diverse suveniruri, atât pentru aducere aminte, cât și pentru cei dragi din țară. Greu, foarte greu ne-am întors la hotel. Știam că e ultima zi dintr-un concediu altfel, plin de senzații, culori si mirosuri. Un concediu destul de obositor fizic, dar care a lăsat urme adânci în sufletele noastre. S-a sfârșit și a opta zi!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de robert in 18.08.2016 12:19:54

Validat / Publicat: 18.08.16 13:06:04


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CHINA. A mai fost în/la: Beijing, Hong Kong
VIZUALIZĂRI: 2324


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  26300 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[18.08.16 13:01:44]
» mesaj pers

   @robert - rog https://www.youtube.com/watch?v=seg8BfO13Q4

   

   mersi

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[18.08.16 13:05:44]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.08.16 13:56:50]
» mesaj pers

   @robert - Şi gata s-a terminat sejurul Hong Kong&Macao? Şi nu ne mai scrii nimic din plimbările voastre, nimic aventură, peripeţii?

   Mi-a plăcut tot ce ai scris din vacanţa voastră "un pic altfel" vorba ta, şi dacă ne mai scrii eu nu mă supăr.

   Imi place să mă plimb "virtual" şi să mă uit la poze din locuri mai puţin accesibile, pentru mine cel puţin.

   Felicitări pentru vacanţă şi că ne-ai împărtăşit şi nouă.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- robert
[18.08.16 15:40:41]
» mesaj pers

   @ANILU - Și eu care credeam că v-am plictisit cu multitudinea de articole despre această zonă îndepărtată!

   De-asta am și lăsat-o un pic mai moale.

   Nu este o destinație de interes general, ci de interes destul de restrâns (din nefericire).

   O să mai scriu. Probabil despre următoarea destinație exotică pe care o am în plan pentru la anul. Dar numai după ce ajung acolo și dacă ne ajuta bunul Dumnezeu.

   Nu o să spun care e, din superstiție. Spun doar că este o destinație total opusă acesteia, o țară foarte săracă.

   Mulțumesc și să ne auzim cu bine!

   Mă bucur că ți-au plăcut poveștile mele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mprofeanu
[18.08.16 15:44:58]
» mesaj pers

   @robert - Felicitări pentru review și pentru poze! Poza 03 este mortală de pus în ramă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[18.08.16 16:08:30]
» mesaj pers

   @mprofeanu - Multumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[18.08.16 19:18:56]
» mesaj pers

   @robert - ”Have you any dreams you'd like to sell? ” -m-ai învățat foarte prost! Întâi ascult și apoi citesc. Apoi privesc.

   Frumoase fete ai, ți-am mai spus asta. Și eu nu spun oricui.

   Mulțam frumos, te-am citit cu plăcere.

   Vacanțe frumoase să aveți!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[18.08.16 20:20:49]
» mesaj pers

   @krisstinna: Un compliment venit de la o femeie, adresat unei alte femei este de zece ori mai valoros, decât al unui bărbat!

   Săru' mâna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Utube
[20.08.16 22:46:41]
» mesaj pers

   Frumos scris! Felicitări pentru review!

   Vacanţe plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[21.08.16 12:06:16]
» mesaj pers

   @Utube - Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2016] Turnul Eiffel by Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777300">Şterge vot</a></div><span id="v9777300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Turnul Eiffel by Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777301">Şterge vot</a></div><span id="v9777301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2016] orașul viselor- Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777302">Şterge vot</a></div><span id="v9777302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2016] orașul viselor- Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777303">Şterge vot</a></div><span id="v9777303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777304">Şterge vot</a></div><span id="v9777304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777305">Şterge vot</a></div><span id="v9777305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777306">Şterge vot</a></div><span id="v9777306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777307">Şterge vot</a></div><span id="v9777307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777308">Şterge vot</a></div><span id="v9777308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777309">Şterge vot</a></div><span id="v9777309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777310">Şterge vot</a></div><span id="v9777310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777311">Şterge vot</a></div><span id="v9777311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016] Cazinoul Venețian Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2016] Tower of Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777312">Şterge vot</a></div><span id="v9777312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016] Tower of Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2016] priveliste din zona turnului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777313">Şterge vot</a></div><span id="v9777313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016] priveliste din zona turnului
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2016] Igreja de Santo Domingo -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777314">Şterge vot</a></div><span id="v9777314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016] Igreja de Santo Domingo
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2016] Fațada catedralei St Paul -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777315">Şterge vot</a></div><span id="v9777315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016] Fațada catedralei St Paul
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2016] Largo do Senado (Piata Senado) -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777316">Şterge vot</a></div><span id="v9777316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016] Largo do Senado (Piata Senado)
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2016] Santa Casa Da Misercordia -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777317">Şterge vot</a></div><span id="v9777317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016] Santa Casa Da Misercordia
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2016] mijloc de transport în Macao -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777318">Şterge vot</a></div><span id="v9777318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016] mijloc de transport în Macao
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2016] prin centrul vechi -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777319">Şterge vot</a></div><span id="v9777319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2016] prin centrul vechi
foto robert [18.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2016] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 18.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av777320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv777320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=777320">Şterge vot</a></div><span id="v9777320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(777320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f777320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e777320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2016]
foto robert [18.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.119954824448 sec