72239 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Govora şi împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.08.2016
DE
Avatar marynna28
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 14.07.16
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 2 zile
TIP: SINGLE
PREŢ:
doar transport: 60 lei dus-întors
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
50.0 %
  
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
6.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Două zile la Băile Govora


Am profitat de faptul că părinţii mei petreceau concediul în staţiunea Băile Govora şi am dat o fugă un weekend până acolo. Nu mai fusesem de vreo 4-5 ani) şi atunci tot 2 zile am stat), nu e genul de staţiune care se potriveşte cu dorinţele mele pentru concediu.

Am plecat de dimineaţă la ora 7 din Bucureşti, fără prea mari speranţe şi planuri, doar din curiozitatea de a vedea ce şi dacă s-a mai mişcat într-o staţiune care, teoretic, are mult potenţial (cadru natural, obiective turistice în apropiere, aerul foarte curat şi ionizat, baze de tratament etc), dar, ca şi în cazul altor destinaţii de vacanţă lipseşte acel ceva care să o transforme într-un loc vizat de turişti.

După o scurtă plimbare prin Râmnicu Vâlcea, am ajuns la destinaţia finală.

La ora prânzului staţiunea mi s-a părut ceva mai aglomerată decât la precedenta vizită: părinţi, copii, bunici, destul de multă agitaţie. O să vă povestesc şi vouă ce am văzut în cele 2 zile, ce mi-a plăcut şi ce nu.

Parcul din Băile Govora - pentru mine a fost punctul central de atracţie. Dincolo de frumuseţea lui naturală, se vede că s-a şi investit în el. Bănci noi, alei asfaltate, coşuri de gunoi multe şi funcţionale, loc de joacă pentru copii, o "cascadă" artificială în centrul parcului (nu vă gândiţi la ceva spectaculos, veţi vedea poze, dar e plăcută, mie mi-a amintit de cascada din grădinile de la Balcic, doar ca idee însă, aceea de la Balcic fiind mult mai frumoasă), un amfiteatru, clădirile din parc majoritatea renovate, restaurant la intrare în parc ("La cascade"), fântâni, flori, foişorul de sus renovat şi el, scările din parc refăcute, curăţenie. Mi s-au părut cam nepotriviţi în peisaj palmierii de la intrare şi nu mi-a plăcut faptul că nu există în parc nici măcar un chioşc de unde să îţi cumperi o apă sau un suc.

În partea de sus a parcului am dat peste clădirea părăginită a pavilionului de băi, sper să fie şi ea renovată la un moment dat, fiindcă ar putea fi o atracţie a staţiunii, fiind proiectată de acelaşi arhitect francez (Ernest Doneaud) care a proiectat şi hotelul Palace, bijuteria arhitecturală a staţiunii.

Ceva mai la stânga de pavilionul de băi este o alee pe care se coboară spre izvoarele din staţiune, infrastructura fiind şi aici reabilitată: scări noi, dar şi refacerea bazinului pârâului Hinţa - o "faleză" de promenadă porneşte de la izvoare până aproape de clădirea primăriei.

Toată această zonă de promenadă beneficiază de bănci, iluminat, dar şi de... absenţa apei din păcate. În afară de ciment şi aluviuni, nu prea se vede mare lucru. Ca idee însă mi s-a părut interesant.

În faţa parcului, în centrul intersecţiei există un monument, iar ceva mai sus de acesta se află Muzeul balnear şi Biblioteca, renovate şi ele. Am înţeles că în fiecare an pe la mijlocul lunii august aici se desfăşoară şi Zilele oraşuluii Govora - "Florile Govorei", strada principală (cu sens unic) fiind transformată în alee pietonală până spre parcarea hotelului Oltenia. Aici vin comercianţi, meşteri populari, se încing grătare, au loc spectacole de muzică populară şi nu numai, totul culminând cu un foc de artificii (cel puţin aşa a fost anul trecut, din ce mi-au povestit părinţii mei).

Aproape de parc, ceva mai sus, se află şi hotelul Palace, de 4 stele, renovat şi el de câţiva ani. Este o clădire impunătoare, nu doar prin mărime ci şi prin stilul arhitectural, odată ce îl vezi parcă nici nu mai crezi că te afli tot în Băile Govora, ci într-o staţiune din Vestul Europei, cel puţin mie aşa mi-a dat impresia. Nu ştiu dacă senzaţia asta se păstrează şi la interior, fiindcă nu am fost cazată acolo, dar cred că merită încercată o experienţă de acest gen măcar pentru un weekend, în ciuda preţului piperat.

Şi dacă tot veni vorba de hoteluri, celelalte locuri de cazare pe lângă care am trecut în staţiune ar fi: hotelurile Parc (2 stele) şi Oltenia (3 stele şi piscină afară) situate în centrul staţiunii, vila Mădălina - situată vis-a-vis de hotelul Palace, la parter am văzut că are şi un restaurant Crâşma Radului -, hotel Belvedere (pe acesta l-am văzut la precedenta vizită, la ieşire din staţiune în drum spre Tg. Jiu), vila Lili (acces pe o străduţă tot vis-a vis de hotel Palace, dar ceva mai izolată), pensiunea Mirela (în centrul staţiunii, la stradă, poate fi găsită foarte uşor).

Din păcate timpul a fost prea scurt şi nu am apucat să ajung şi sus, la Silva, să văd dacă mai există campingul, am văzut însă că şi drumul până acolo era asfaltat, restaurant mai există sigur pentru că după-amiaza şi seara se auzea muzică de acolo.

Puteţi să vă cazaţi şi la localnici, atunci când vin autocarele cu puţinii turişti în parcarea hotelului Oltenia mai vin localnici care se oferă să te cazeze la ei, preţul unei camere fiind ître 50 lei (cameră cu baie la comun) şi 70-80 la cele cu baie proprie. Nu vă aşteptaţi însă la lux, ci la cazări modeste, eu recomand să vă rezervaţi dinainte cazarea ca să mergeţi la sigur.

Referitor la locuri de luat masa ar fi restaurantul hotelului Parc (nu am mâncat niciodată acolo, dar am văzut ceva lume, deci presupun că o fi decent), restaurantul "La cascade" de la intrarea in Parc (vezi poza cu restaurantul şi preţurile la mâncare), apoi cofetăria Olimp, în centrul staţiunii vis-a-vis de hotel Oltenia. Atât la restaurant cât şi la cofetărie era lume multă, la restaurant nu am mâncat că nu aveam chef de grătare. Pizza de la Olimp mi s-a părut bună şi foarte ieftina: 11 lei (cu sos inclus şi cutie de carton). Există un singur tip de pizza (are caşcaval, cârnăciori, măsline, ciuperci), 450 g şi se face doar la comandă (durează cam 20-30 min în funcţie de aglomeraţia de la momentul respectiv). Am mâncat şi prăjitură, dar nu mi s-a părut cine ştie ce (kiss parcă se numea), adevărul e că la 3,5 lei nici nu mă aşteptam la mai mult. Bune mi s-au părut pricomigdalele, plăcinta cu brânză sărată şi cea cu brânză dulce şi cornuleţele cu rahat.

Tot la capitolul aprovizionare: există un supermarket Anabella unde găsiţi cam tot ce trebuie, e foarte aproape de intrarea în parc. Piaţă există doar duminica dimineaţă (cum mergi spre primărie faci dreapta pe podul peste Hinţa, apoi stânga prin faţa staţie de autobuz şi vei vedea tarabele, pe o stradă care coboară). Produsele sunt foarte bune, direct de la ţărani, nu găsiţi intermediari ca în Bucureşti. Părinţii mei au luat brânză de oaie, roşii, ardei, usturoi, ouă, miere, toate foarte gustoase şi la preţuri mai mici ca în Bucureşti. În apropiere de piaţă există şi un "Cuptor" unde găsiţi produse de panificaţie şi patiserie foarte bune, însă am înţeles că e deschis doar seara (noi am fost pe la ora 20). Acolo vedeţi cum se prepară produsele şi puteţi cumpăra direct de la uşa deschisă: pâine, batoane (mi-au amintit întrucâtva de cele din copilărie), croissante cu gem sau finetti, gogoşi, cornuri umplute cu şuncă şi caşcaval, seminţe de dovleac şi alune prăjite, polonezi etc.

Dacă aveţi nevoie să vă scoateţi bani: există un bancomat BRD la parterul blocului cel mai înalt şi mai nou din staţiune. Am înţeles că ar mai fi şi un BCR dar nu am văzut şi nu garantez. Dacă vă îmbolnăviţi (sper să nu fie cazul): am văzut o farmacie în zona hotelurilor Parc-Oltenia (vis-a-vis de ele), dar în weekend se închide devreme.

Dacă veniţi cu autocarul şi vreţi să faceţi o plimbare până în Râmnicu Vâlcea, Horezu, Băile Olăneşti există microbuzele firmei MatDan care vă asigură legătura pâna la Râmnicu Vâlcea iar de acolo luaţi alte mijloace de transport până în locaţiile dorite. Se pot face şi excursii la diverse mănăstiri şi obiective turistice din zonă, părinţii mei au găsit un taximetrist la autogara Dacos şi au fost cu el la mănăstirile Ostrov, Frăsinei şi Bistriţa. Trebuie doar să întrebaţi şi să negociaţi tariful.

În Baile Govora ca şi posibilităţi de distracţie ar fi ştrandul cu apă termală (nu am fost deci nu vă pot spune impresii sau preţuri) şi terenurile de tenis.

În centrul staţiunii, de o parte şi de alta a străzii principale mai există clădiri frumoase dar aflate în paragină, ceea ce dă un aspect dezolant locului. Sunt şi magazinaşe cu haine (chinezării, în principiu), minimarketuri unde găsiţi şi ziare. Lângă supermarketul Anabella există şi un ceasornicar, tatăl meu chiar a beneficiat de serviciile lui fiindcă i s-a rupt brăţara metalică de la ceas chiar în timpul sejurului.

Există şi un oficiu poştal într-o clădire lângă hotelul Oltenia, alături de Euromarket. La Euromarket nu am intrat, dar mi-au spus ai mei că ar fi mai prost organizat şi aprovizionat decât Anabella.

Câini pe străzi am întâlnit doar 2 (cum 4-5 ani erau mai mulţi) dar foarte paşnici şi prietenoşi, s-au plimbat alături de noi pe stradă o bucată de drum.

Cam asta am văzut în Băile Govora în cele 2 zile petrecute acolo. Aşa, ca destinaţie de weekend, a fost ok, dar nu cred că aş putea să petrec acolo un întreg concediu. Pentru persoane de vârsta a doua spre a treia cum sunt părinţii mei, este un loc foarte bun: aer curat, linişte, relaxare, însă pentru mine ar fi cam plictisitor.

Cred că se merită să mergeţi cu maşina proprie şi să faceţi plimbări în zona, fie pe la mănăstiri, fie în localităţi din apropiere: Horezu, Băile Olăneşti, Călimăneşti-Căciulata, Ocnele mari, sau puteţi să mergeţi şi mai departe spre Tg. Jiu, Sibiu (pe drumul ăsta vă puteţi abate şi pe la Malaia sau Voineasa). Aceste călătorii pot fi făcute, unele dintre ele şi cu trenul sau microbuzul, dar este mai complicat şi depindeţi de orarul mijloacelor de transport.

Ca impresie generală, am apreciat transformările suferite de staţiune faţă de ultima vizită, dar cred că mai sunt destule lucruri de îmbunătăţit, mai ales în ceea ce priveşte continuarea reparaţiilor la clădirile emblematice, asfaltarea în centrul staţiunii, posibilităţile de petrecere a timpului liber şi distracţie şi, desigur, promovarea staţiunii şi a zonei din care face parte. Mai multe restaurante şi locuri de joacă pentru copii, promovarea ştrandului termal, eventual un trenuleţ (cu plată) care să meargă până acolo şi multe alte detalii care ar face diferenţa.

---
Impresii încărcate de marynna28 in 17.08.2016 13:24:05

Validat / Publicat: 17.08.16 14:42:43


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 8623


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (marynna28); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  17300 PMA (din 17 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[17.08.16 14:55:21]
» mesaj pers

   Primul vot si felicitari, ai prezentat intr-un rezumat o statiune cam cu tot ce contine ea. Sunt convinsa ca mai sunt de vazut pe acolo cate ceva insa timpul nu a fost de partea ta.

   Pentru cei care merg acolo la relaxare poate fi insa locul potrivit cu bune si cu mai putin bune.

   Preturile la coferatie si pizza sunt niste preturi normale astfel incat produsul sa se vanda, ca altfel acolo raman.

   Ramane insa ca timpul sa arate daca statiunea char se va dezvolta sau se va ruina de tot.

   Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- marynna28
[18.08.16 10:33:12]
» mesaj pers

   @mishu - multumesc pentru apreciere. Asa cum bine ai spus, cred ca mai sunt locuri interesante de vazut si vizitat, mai ales in imprejurimi, de exemplu Manastirea dintr-un Lemn, la care mi-am propus sa fac o excursie (pe jos) la urmatoarea vizita in Baile Govora. Pentru ca va mai fi o scurta vizita, poate chiar la anul. Preturile in statiune mi s-au parut accesibile, ceea ce e un punct in plus pentru cei cu bugete mici. Eu am sperante ca statiunea se va dezvolta, adica am vazut ca lucrurile incep sa se miste :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[40] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] porumbei în parcul din Rm. Vâlcea, vis-a-vis de McDonalds -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776922">Şterge vot</a></div><span id="v9776922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] porumbei în parcul din Rm. Vâlcea, vis-a-vis de McDonalds
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Rm. Vâlcea - vedere de pe podul peste râul Olăneşti -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776923">Şterge vot</a></div><span id="v9776923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Rm. Vâlcea - vedere de pe podul peste râul Olăneşti
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Băile Govora - cofetăria Olimp şi terasa acesteia -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776924">Şterge vot</a></div><span id="v9776924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Băile Govora - cofetăria Olimp şi terasa acesteia
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] cofetăria Olimp -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776925">Şterge vot</a></div><span id="v9776925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] cofetăria Olimp
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] una din vitrinele cofetăriei -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776926">Şterge vot</a></div><span id="v9776926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] una din vitrinele cofetăriei
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] lista de preţuri -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776927">Şterge vot</a></div><span id="v9776927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] lista de preţuri
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] pizza de la cofetăria Olimp -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776928">Şterge vot</a></div><span id="v9776928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] pizza de la cofetăria Olimp
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] un loc bun pentru aprovizionare -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776929">Şterge vot</a></div><span id="v9776929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] un loc bun pentru aprovizionare
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Hotel Oltenia -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776930">Şterge vot</a></div><span id="v9776930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Hotel Oltenia
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2016] Hotel Parc -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776931">Şterge vot</a></div><span id="v9776931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Hotel Parc
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [AUG-2016] Hotel Palace -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776932">Şterge vot</a></div><span id="v9776932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Hotel Palace
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2016] Hotel Palace din alt unghi :) -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776933">Şterge vot</a></div><span id="v9776933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Hotel Palace din alt unghi :)
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Oficiul poştal din Băile Govora -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776934">Şterge vot</a></div><span id="v9776934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Oficiul poştal din Băile Govora
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] clădire din centrul staţiunii a cărei renovare a început de câţiva ani -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776935">Şterge vot</a></div><span id="v9776935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] clădire din centrul staţiunii a cărei renovare a început de câţiva ani
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] vedere spre intrarea în parc -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776936">Şterge vot</a></div><span id="v9776936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] vedere spre intrarea în parc
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] intrarea în parc, în stânga se vede restaurantul La cascade -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776937">Şterge vot</a></div><span id="v9776937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] intrarea în parc, în stânga se vede restaurantul La cascade
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Restaurantul La cascade -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776938">Şterge vot</a></div><span id="v9776938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Restaurantul La cascade
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Preţuri afişate în faţa restaurantului La cascada -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776939">Şterge vot</a></div><span id="v9776939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Preţuri afişate în faţa restaurantului La cascada
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Cascada din parc -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776940">Şterge vot</a></div><span id="v9776940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Cascada din parc
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] pârâul Hinţa (sau ce a mai rămas din el în luna august...) -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776941">Şterge vot</a></div><span id="v9776941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] pârâul Hinţa (sau ce a mai rămas din el în luna august...)
foto marynna28 [17.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Zona de promenadă de pe lângă pârâul Hinţa -- foto by <b>marynna28</b> [uploaded 17.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av776942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv776942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=776942">Şterge vot</a></div><span id="v9776942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(776942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f776942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e776942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Zona de promenadă de pe lângă pârâul Hinţa
foto marynna28 [17.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[40] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.115479946136 sec