72080 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opţionale prin/din Zakynthos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.08.2016
DE
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 7 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 6
+ COPII: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Aproape de cer, am sărutat focul. Am bătătorit pământul, am atins apa


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Aveam șapte zile de vacanță. După acomodarea în labirint aveam de gând să-mi organizez puțin timpul astfel încât să îmbin utilul cu plăcutul dar să nu stresez prea mult oamenii care-mi erau alături.

Prezint prietenilor planul meu de vacanță, sunt refuzată elegant dar nostim de cei care doreau relaxare totală, mai ”tai” puțin din obiectivele turistice, verific agenda și sper din suflet ca totul să fie o reușită.

Așadar, în prima și a doua zi l-am descoperit pe EL, l-am studiat puțin, m-am relaxat și am așteptat a treia zi pentru aventură și distracție.

După bronzul de la ora 6 dimi și MD, ne îmbarcăm aproapte toți pe un vas de mici dimensiuni cu fundul din sticlă-Challanger, capacitate pentru 20 de persoane, excursia a fost achiziționată de pe plajă la un preț de 18 euro/persoană, copiii cu gratuitate, am obținut și un cupon de reducere 20% pentru următoarea excursie: spre Navagio.

Excursia era o plimbare de trei ore pentru a vedea țestoasele uriașe, Cap Keri, insula țestoaselor cu o oprire de o oră pentru plajă și baie, apoi insula Cameo-insula cu nume de săpun.

Căpitanul vasului era scorțos, avea o iubită tânără care făcea plajă pe punte sub privirile lui. Ne-a înghesuit ca sardelele, eram mai mulți la număr, vestele de salvare nu le-am zărit. În fața insulei Marathonissi era un vas oprit. Ne-am oprit și noi și am așteptat.

Am avut noroc, am văzut o ființă cu ochii blânzi și mari, cu o guriță drăgălașă, era o minunată broască țestoasă! Mergem spre Keri, spre peșteri. Acestea sunt grote săpate de apă în stâncile insulei. Culoarea apei și peisajul stâncos ne taie respirația. Valurile spumoase se izbesc de pereții albi. Îmbinarea de culori te îndeamnă să zâmbești cu toți dinții.

De aici ne întoarcem spre insula țestoaselor, o insulă micuță, cu stâncă și vegetație, mărginită de plajă cu nisip fin. O bălăceală a fost bine venită dar și o ședință foto. Acolo, pe insulă, vin drăgălașele și-și depun ouăle, zona este împrejmuită cu o sârmă/sfoară. În drumul de întoarcere, am poposit un pic aproape de mititica insulă Cameo pentru foto. Aveam în plan și o vizită pe acolo, dar pe uscat.

În a patra zi, mă mânca pielea, doream o aventură. Și am avut-o.

Pe la ora 12 îi propun domnului să închiriem o mașină și să mergem la Sf Dionisie. Aveam mai multe în cap, dar momeala a fost aruncată și prinsă. Închiriem un Nissan, benzină-1,5 euro/litru, 30euro/zi, nu am negociat nimic, veneam direct de pe plajă, îmbrăcată sumar, nu am vrut să pierd timpul aiurea, gătindu-mă.

Zante este capitala insulei, un oraș curat, frumos, cu un port măricel, un oraș istoric dar și centru comercial. După ce am parcat mașina pe marginea șoselei principale, am mers către catedrală. Înăuntru erau oameni puțini. Mi-am acoperit ținuta de plajă cu o cămașă și am pășit emoționată. Îmi doream să ajung aici de acum doi ani dar nu a fost să fie. Mi-am dorit să văd și să ating sicriul Sfântului care ”se plimbă” pe insulă, știți doar că-mi plac poveștile. Catedrala e superbă, am stat și am admirat îndelung picturile, candelabrele, vitraliile, chiar și scaunele. Nu mă întrebați detalii tehnice, nu le am cu astea. Sicriul l-am găsit în partea dreaptă, era impresionant de mare, l-am atins și m-am rugat pentru cei dragi.

Gata cu lacrimogenele, ieșim, cumpărăm verighete de la magazinul bisericii, plecăm spre Castelul Venețian. Am bântuit nițel până l-am găsit, am colindat îngustele străduțe, am urcat și am admirat peisajul superb, ruinele ”aveau program” până la ora 15 și nu le-am vizitat. Am savurat o delicioasă cafea la una dintre terasele de pe deal, priveliștea a meritat ”rătăcirea” noastră.

Am poposit la una dintre tavernele de pe faleză, în port, pentru o gustare rapidă, apoi am vizitat centrul, strada principală cu magazine de unde nu mi-am cumpărat nicio rochiță pentru că erau foarte scumpe.

Nici nu concepeam să nu ajungem la Capul Keri, așa că ne-am îndreptat spre Laganas dar am reușit să facem o scurtă oprire și să găsim drumul către micuța Cameo. Aceasta este proprietate privată, taxa de intrare este 5 euro, accesul este facil, pe un pod de lemn, peste mare, pe stânga și pe dreapta admirăm aricii care se odiheau pe stânci, pășim pe malul stâncos, vegetația este bogată, urc treptele dar nu intru, domnul nu dorea un efort prea mare.

După câteva fotografii, părăsim zona si mergem către sud, normal că ne-am pierdut prin munți, mi-am primit papara verbală de rigoare, reușesc să mă concentrez și într-un final găsesc calea cea bună. Drumul este minunat. Satele întâlnite sunt micuțe și uitate de timp, oamenii sunt modești și respectuoși.

Și... am ajuns. Eram aproape de cer, lumina era strălucitoare, un galben-portocaliu-roșcat. O platformă imensă, vegetație ascunsă mai mult mai puțin printre stâncile alb-gălbui. C a amuțit iar eu scoteam tot felul de sunete, eram încântată. Parcăm pe unde apucăm. O rulotă cu sucuri, apă și câteva chestii de ronțăit, baloți de paie acoperiți cu preșuri țineau locul scaunelor, butuci micuți care țineau loc meselor, un leagăn din sfoară și scândură, un țarc cu iezi și capre, pământul era roșu-maroniu, stâncile de la grote erau albe cu nuanțe de roșu, marea era albastră ca cerneala. Spectacolul de lumini și culori era grandios. Aveam în față un hău, marea și mingea de foc. Am studiat și oamenii dar și reacțiile lor, gesturile care le trădau fericirea de a fi martorul unui spectacol al naturii. Mulțimea era împrăștiată pe munte, care mai de care se fotografia cu mingea roșie. Eu am fost amețită de atâta frumusețe, a fost cel mai frumos apus de soare văzut de mine. Ca o balerină cu rochiță roșie, mărețul și-a întins ”poalele” peste mare, s-a furișat în albastrul infinit, roșul a fost ”înghițit” de apa ca cerneala, cerul a devenit martorul contopirii, s-a înroșit și el de emoție.

Ei, m-am trezit în cele din urmă, nu a fost un vis, am foto ca dovezi. Am avut parte de o excursie de o jumătate de zi, doar cu soțul meu, costul total ridicându-se la fabuloasa sumă de 30 euro mașina și 15 euro benzina.

Joi, în ziua a cincea, închiriem un Fiat, o rapandulă de 8+1 (75 euro mașina+25 euro benzina), doar trei din cele patru familii care eram în vacanță. A fost necesar permis auto pentru această categorie. Ne așezăm comod dar nu ne urnim din loc, domnul meu observă o pană de cauciuc în spate dreapta, rezolvăm pana cu ajutorul celor de la firmă, fără costuri suplimentare și pornim spre munți, spre vestul insulei.

Șoseaua e bună, cu pante nu foarte abrupte, peisajul montan ne răsfață ochii, din loc în loc câte un sătuc grecesc ne impresionează prin simplitate și naturalețe. Ajungem la ”Ship Wreck” adică pe o platformă imensă, stâncoasă, aridă, locul cu ”balconul” special amenajat pentru a admira Navagio de la înălțime. Pe platformă am găsit câțiva localnici care comercializau produse apicole. La balcon era coadă, am stat cuminți și sensibilizați de peisaj. Eram fericiți că puteam vedea acel colț de paradis. Imaginea scăldată în culori a fost spectaculoasă.

Eu am văzut stânca albă acoperită cu verdele vegetației sub forma unui crocodil. Doar eu, ceilalți n-au remarcat. Avea și ochi, avea și coadă, parcă era străjerul plajei Navagio. Dar știți că eu văd și personific elemente ale naturii, nu mă pot abține. În contrast cu stâncile albe era verdele închis al plantelor, valurile mării se spărgeau și se risipeau în turcoazul apei. Era un pastel, o poezie.

Ne continuăm drumul către Porto Vromi, coborâm pe șoseaua șerpuită, spre mare. Aici avem parte de un peisaj marin de excepție, ne minunăm și ne lăsăm purtați de vise. Portul este micuț, cu câteva vase de mici dimensiuni, vase care pleacă din juma în juma de oră către Navagio. Am găsit acolo o rulotă cu sucuri, apă și cronțănele, o terasă rustică amenajată pe un mal înalt, dar și toalete.

Cu o plajă micuță, Vromi te încântă cu o apă smarald, o culoare a renașterii, a primăverii. Apa e plină de stânci, bărcuțele ancorate pluteau, câțiva teribiliști se aruncau de pe trambulina din fier construită pentru senzații tari. Casieria era o chestie construită din câteva scânduri. Obținem un preț de 20 euro/persoană, copiii gratuitate, arătăm cuponul cu reducere 20% obținut de pe plaja Laganas, ne declarăm mulțumiți. Barca are o capacitate de 49 de persoane, noi eram vreo 60. Veste de salvare nu am observat. Pornim către peșterile albastre unde oprim pentru o baie, înaintăm prin valuri către epavă și-ntr-un final ajungem, ancorăm, coborâm în mulțimea de oameni, ne răsfățăm pe nisipul fierbine. Da, spre deosebire de Egremni, aici există nisip iar curenții marini nu sunt atât de puternici, se poate face baie lejer. Apa este turcoaz, încadrată de pereți stâncoși înalți de sute de metri, pe alocuri câteva stânci adăposteau la umbra lor turiștii care fugeau de razele puternice ale soarelui. Epava era ”călărită” de tineri, se amuzau, se fotografiau și-și scriau numele pe rugina vaporului.

Turcoazul revitalizant ne-a oferit o stare de bine, energii pozitive. Este culoarea săgetătorului, m-am încadrat bine în peisaj. Din Laganas mi-am achiziționat o rochiță cu aceeași nuanță, eu îi spun ”rochița Navagio”. După o oră de plajă, baie și foto, ne-am îmbarcat și am pornit spre Vromi, apoi spre plaja Banana. Era un obiectiv foarte lăudat de turiști, nu puteam să-l ratăm. Nu spectaculoasă, această plajă de fițe te întâmpină cu nisip fin, șezlonguri și baldachine, centru pentru sporturi nautice și cu două taverne frumoase, cu un design modern. Pe plajă sunt împânzite boxe mari, muzica e plăcută dar ”taie” zgomotul valurilor mării. Aici bate vântul tare, apa e caldă, intrarea în mare e lină și se adâncește destul de departe. Există dușuri și toalete, parcarea este generoasă, nu costă nimic. Am întâlnit și autobuze galbene care transportau turiștii din stațiuni către plaja Banana.

Am luat cina la una dintre taverne, oferta nu era bogată, prețurile erau piperate, ne-am hrănit ochii cu priveliștea mării agitate de vânt.

Am ajuns târziu la hotel dar ne-am declarat mulțumiți de aventurile trăite. Costul final a fost de 30 euro/persoană.

Acestea au fost cele trei excursii făcute de noi. Am comprimat cât am putut de mult. Am văzut cam tot ceea ce mi-am dorit. Nu ne-am obosit prea tare, am inspirat și expirat aerul vacanței, am răsfățat ochii cu palete de culori, am atins turcoazul, am sărutat roșul, m-am minunat de caretta.

Toate împreună și luate separat au contribuit la hrana sufletului. Sunt minunile Greciei, sunt valoroase, iar eu m-am răsfățat ca o prințesă în regatul vieții.

Rog melodia https://youtu. be/LqIlnF2zjz8

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 15.08.2016 16:28:13

Validat / Publicat: 15.08.16 18:12:09

VIZUALIZĂRI: 3627


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  94000 PMA (din 81 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- webmasterX
[15.08.16 16:37:23]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[15.08.16 18:27:41]
» mesaj pers

   Cu mare bucurie primul vot. Exista cuvinte care sa poata spune ce inseamna acest articol? Bucuria citita pe chipul tau spune totul cum ca o confirmare a celor povestite vin pozele care rand pe rand parca spun: " Ti-am zis eu ca e frumos?" Fiecare cuvintel si fiecare poza se impletesc intr-un tot minunat.

   Felicitari, votat cu foarte mare drag articolul si pozele iar pentru tine un pupic dulce.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[15.08.16 18:58:27]
» mesaj pers

   @krisstinna - Ce mai poetesă eşti! Atât în vorbe cât şi în imagini. Ce-i drept, şi tema te-a inspirat. :) Seria de fotografii cu apusul mi-a plăcut la nebunie, la fel şi broasca ţestoasă. Şi într-o poză am văzut atârnate preşuri care semănau ca două picături de apă cu cele ţesute la război de străbunica mea. Mă bucur că ai avut o vacanţă reuşită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[15.08.16 19:47:04]
» mesaj pers

   @krisstinna -

   Sa- ti fie de bine printesa! Broscuta este tare simpatica si zice ca sa vii si alta data acolo, ea te asteapta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[15.08.16 19:51:05]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ce vacanță frumoasă ați avut.

   Iar pozele sunt superbe, ați surprins tot și toate pe unde v-ati plimbat. Iar tu ca o "divă" (așa arătai crede-ma), la malul mării, fără cuvinte; -)

   Deci ai văzut Navagio de sus dar ai simtit-o și la tălpi.

   Felicitări pentru vacanță.

   Toate cele bune. :O

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Ioan Raita
[15.08.16 20:07:37]
» mesaj pers

   Frumos. Am fost de două ori în Zakynthos dar nu am ajuns la testoase. Cred că singura soluție este să mai mergem odată.

   Felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[15.08.16 21:11:00]
» mesaj pers

   @krisstinna, excelent articol, poze extraordinar de frumoase, finete, bucurie, exuberanta, de toate... Esti o sentimentala incurabila! Dar si un prieten de nadejde... nu doar pt partenerii de vacante 😚!

   Am o singura problema: de ce nu pot vota pozele cu tine???!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[15.08.16 22:33:38]
» mesaj pers

   @krisstinna - ce-mi plac descrierile tale plastice. apusul de soare pare o aventura palpitanta. :) big hug

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[15.08.16 22:36:29]
» mesaj pers

   @krisstinna: Te citesc cu mare drag, povestile tale pur si simplu imi ung sufletul! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[16.08.16 14:31:18]
» mesaj pers

   uite ce frumos scrii tu! ma bati daca iti spun ca asta e primul articol pe care il citesc? :)

   cum de te-ai urcat in barca fara veste de salvare? cred ca eu nu ma mai putem concentra la frumusetile din jur ci doar la adincul apei daca faceam una ca asta...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[16.08.16 20:37:51]
» mesaj pers

   @webmasterX - Mulțumesc

    -

   @all: Vă mulțumesc pentru vizită și aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[16.08.16 20:41:19]
» mesaj pers

   @mishu - Recunosc, bucuria mi se citește pe chip. Îmi place să râd, să glumesc, nu sunt săpărăcioasă și caut să mă detașez de griji când sunt în vacanță.

   Mulțumesc pentru aprecieri, pentru vizită. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[16.08.16 20:50:22]
» mesaj pers

   @Carmen Ion - Ai dreptate, am avut un ajutor de nădejde: peisajul marin.

   Cu apusul am foarte multe fotografii, am selectat doar câteva pentru a vă împărtăși din bucuria mea. Parcă eram într-un film, am fost fascinată de lumini, umbre, culori, dar și de gesturile oamenilor.

   Bunica mea țesea la război. Am și acum obiectele lucrate de ea. Este singurul lucru pe care nu l-am învățat, nu mi-a plăcut. Să știi că nu-i greu. Mi-a explicat în serile lungi de iarnă cum se țese. Dar nu aveam răbdarea necesară.

   Mulțumesc pentru vizită, cuvintele frumoase și pentru aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[16.08.16 20:55:40]
» mesaj pers

   @elviramvio - Mulțumesc ducesă:*

   Pisicuța nu ți-a plăcut? Și câinii maidanezi erau simpatici, mă însoțeau dimineața pe plajă, iar cu pisicuța am privit apusul superb.

   E adevărat că reginele erau țestoasele uriașe. Am avut noroc pentru că nu toți turiștii care mergeau în excursii le zăreau. Ele apar din când în când și nu stau mult timp la suprafață.

   Mulțumesc de vizită și apreciere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[16.08.16 21:02:16]
» mesaj pers

   @ANILU - Mulțumesc frumos! Ești extrem de bună cu mine.

   Banana Beach este o plajă de fițe. Noi am ajuns acolo seara și pentru că nu erau turiști pe plajă mi-am permis răsfățul unor selfie-uri. ;)

   Navagio mi-a plăcut mai mult de sus, aveam un sentiment de libertate absolută. Dar, nu neg, și jos a fost interesant, în mulțimea pestriță de oameni.

   Pupici!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- adri-nico
[16.08.16 21:05:21]
» mesaj pers

   @krisstinna - hai, ca mai am citeva ecouri si urmez si eu! deja mi s-au inrosit urechile. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[16.08.16 21:05:42]
» mesaj pers

   @Ioan Raita - Nu pot să cred așa ceva!

   Trebuie să te întorci, să le vezi pe drăgălașe, sunt adorabile.

   Mulțumesc de vizită și apreciere, vacanțe frumoase îți doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[16.08.16 21:19:04]
» mesaj pers

   @maria55 - Iubita mea doamnă senator, am avut parte de trei excursii minunate. Dar, niciuna nu s-a comparat cu cea de anul trecut, cea cu Big Baba unde am fost animatoare.

   Acest articol este o premieră pentru mine, nu am scris niciodată despre excursii. Totul are un început! Dar eu nu am găsit nimic concret despre cum poți gestiona timpul, cum poți grupa obiectivele turistice astfel încât să nu omor picioarele leneșilor dar nici să o lălăi prea mult la plajă.

   Zakynthos e măreț, are multe de oferit iar timpul nostru era mult prea scurt pentru a vedea tot.

   M-am gândit că poate într-o zi aceste cuvinte și idei vor fi utile cuiva așa cum ideile mele au fost utile perechilor de tineri veniți în voiaj de nuntă în Laganas, tineri cu care m-am împrietenit în avion, care m-au căutat prin stațiune, care m-au urmat la Cap Keri, care mi-au mulțumit cu zâmbete și pupici.

   Știi că m-am gândit la tine, tu erai la Tg. Mureș după... pokemoni :(

   Mulțumesc din suflet pentru vizită și aprecieri, te voi pupa mâine de muuulte ori! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[16.08.16 21:21:31]
» mesaj pers

   @adri-nico - Merg să fumez pe balcon.

   Dar nu mă culc până nu-ți răspund.

   M-ai amuzat teribil=))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[16.08.16 21:24:37]
» mesaj pers

   @krisstinna - adica tu fumezi pin' la unspe noaptea si pe mine ma lasi acilea sa mi se lungeasca urechile? vezi, poate nu imi bagi si mie un raspuns asa... ca alea de mai sus... cu cuvinte frumoase. :):))))))))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[16.08.16 21:36:58]
» mesaj pers

   @Maya_C - Prințesa mea dragă, să știi că am avut o aventură palpitantă la apusul de soare.

   Și la propriu și la figurat: m-am pierdut de soțul meu prin mulțimea de oameni și, în timp ce el mă aștepta cu un suc rece pe balotul de paie alături de pisicuță, eu m-am împrietenit cu doi italieni=)) m-am pozat cu ei și m-am conversat în limba gimnastică. Erau tare drăguți, se dădeau și în leagăn.

   Mi-am găsit soțul pierdut, era tare cuminte și mă aștepta amuzat de zăpăceala mea.

   Și da, e o aventură să te contopești cu elementele naturii, să le vezi dansul și săruturile pătimașe.

   Mulțumesc pentru vizită și aprecieri:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[16.08.16 21:40:37]
» mesaj pers

   @crismis - Draga mea dragă, știi că te plac, ți-am spus și la întâlnirea AFA.

   Mă topesc după cuvintele tale așternute aici pentru a ne răsfăța nouă ochii obosiți.

   Mulțumesc din suflet! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[16.08.16 21:42:05]
» mesaj pers

   @adri-nico - invidioasa ce esti :)) na, ai vrut cuvinte frumoase!!! Ai primit!

   pai ce te miri asa, ai uitat cand ne -ai tinut pin' la doispe din noapte cu Beirutul tau?!! Acusica stai la rand... ca-s mai mare (a se intelege batrana) si @krisstinna are principii... asa cere uzanta! Hihi... ma pricopsesc acu, acu cu-n cartonas!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[16.08.16 21:51:30]
» mesaj pers

   @maria55 - babo, stai cit vrei in fata mea, ca doar babele au prioritate! ma crezi ca am inchis laptoul ca stateam cu ochii lipiti aici si nu puteam termina o rochie la care lucram. l-am lasat sa se racoreasca si cind am socotit ca e gata si raspunsul meu... na, ca nu e!

   si ce, v-am pus io cu Beirutul? stateati voi de cotofane ca sa aflati daca m-au impuscat aia sau daca am fugit cu tobistul. :))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[16.08.16 21:52:54]
» mesaj pers

   @adri-nico - Deci, zână șefă:

   Nu te bat, te pup dulce! E vară, ești ocupată. Și eu am ratat multe articole ale colegilor, dar sper să recuperez cât de curând.

   Eu mă îngrijorez doar pentru soțul meu atunci când nu văd vestele de salvare. El intră în panică cu toate că știe să înoate.

   Mie mi-e teamă doar să nu mi se pună vreun cârcel, în rest mă descurc, înot precum țestoasele drăgălașe, am și colac din grăsime la mijloc, deci sunt salvată=))

   Ori de câte ori a oprit barca și apa nu era extrem de rece, indiferent de adâncine, nu am ezitat să cobor și să mă bălăcesc puțin. Îmi place adrenalina, recunosc. Ei, în schimb domnul nu s-ar băga în apă nici bătut, îi e teamă de necunoscut.

   Eu am avut curaj și în Dunăre când am fost la plimbare pe canale. Știi doar că sunt zăpăcită:P

   Mulțumesc de vizită și aprecieri, mulțumesc pentru că ești delicioasă, mă faci să râd cu toată gura, cuvintele tale sunt presărate cu praf de zână :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adri-nico
[16.08.16 21:59:43]
» mesaj pers

   @krisstinna - Ei, na, acum moare si baba sefa de ciuda! ;)

   Cum sa te arunci in apa cu colacul tau de grasime desumflat? Eu, care am 3, unul linga altul si nu ma bag nici in apa sarata de la Monteoru. Am fost de curind cu ala mic la bazinul cu apa sarata si mi-a fost frica sa intru fara colac asa ca am bagat doar capul si o mina prin colacul piciului. Iti inchipui ce imagine "gratioasa" aveam.

   Dar sa ma arunc in apa Dunarii cea posesoare de serpi? NO WAY!!! nici cu costum de scafandru!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[16.08.16 22:01:05]
» mesaj pers

   @maria55 - Ai dreptate Mary, ce suspans cu Beirut, cu tobistul! La 5 dimi eram disperată să văd dacă a scris ceva zâna și când îi vedeam articolul respiram ușurată: trăia! Și nici nu a divoțat omul de zăpăcită!

   -

   Auzi, tu de ce nu dormi? Mâine trebuie să fii odihnită! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[16.08.16 22:08:50]
» mesaj pers

   @adri-nico - Desumflat? =))

   Ți-am zis eu că ai magie în cuvinte? Am râs cu lacrimi! Mulțumesc!

   Măi, la Monteoru te răstorni dacă te rupi în figuri sincronice. Acolo nu trebuie decât să fii cuminte (și cum tu nu prea ești;)), apa te ține la suprafață. Calci doar apa și atât. E simplu ca bună ziua.

   Am avut și eu un pic de teamă în Dunăre. Văzusem câțiva șerpișori mai mari de 1 m, dar sărise copilul și am dorit și eu o senzație tare. Domnul țipa la noi de pe vaporaș: ”eu nu vă salvez, nu vă bazați pe mine”=))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- adri-nico
[16.08.16 22:12:07]
» mesaj pers

   @krisstinna - Al meu sare ca a facut scoala de scafandri. Numai ca eu nu ma bag nici aruncata! Daca e sa pic vreodata in cauza cuminteniei mele, o sa imi creasca aripile de inger instant. Le am pregatite la shocul cu apa ca airbagurile de la masina!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.08.16 22:25:42]
» mesaj pers
... ieșim, cumpărăm verighete de la magazinul bisericii...

   Si???

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:24:52]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[76] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2016] Așteptam broscuța -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775677">Şterge vot</a></div><span id="v9775677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Așteptam broscuța
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2016] E drăguță tare! -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775678">Şterge vot</a></div><span id="v9775678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016] E drăguță tare!
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2016] Intrase în apă, se ascunsese de noi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775679">Şterge vot</a></div><span id="v9775679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2016] Intrase în apă, se ascunsese de noi
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2016] Pe la grote -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775680">Şterge vot</a></div><span id="v9775680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016] Pe la grote
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2016] O frumoasă arcadă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775681">Şterge vot</a></div><span id="v9775681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2016] O frumoasă arcadă
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2016] Grote -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775682">Şterge vot</a></div><span id="v9775682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016] Grote
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2016] Scorțosul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775683">Şterge vot</a></div><span id="v9775683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016] Scorțosul
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2016] O barcă de mare viteză -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775684">Şterge vot</a></div><span id="v9775684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016] O barcă de mare viteză
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2016] Pe Marathonissi, unul dintre locurile marcate, locuri care ascund ouăle broaștelor -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775685">Şterge vot</a></div><span id="v9775685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016] Pe Marathonissi, unul dintre locurile marcate, locuri care ascund ouăle broaștelor
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2016] Barca noastră ne aștepta -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775686">Şterge vot</a></div><span id="v9775686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016] Barca noastră ne aștepta
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2016] Marathonissi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775687">Şterge vot</a></div><span id="v9775687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016] Marathonissi
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2016] Valuri spumoase -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775688">Şterge vot</a></div><span id="v9775688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016] Valuri spumoase
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2016] Fundul din sticlă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775689">Şterge vot</a></div><span id="v9775689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016] Fundul din sticlă
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2016] Cameo văzută de pe apă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775690">Şterge vot</a></div><span id="v9775690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016] Cameo văzută de pe apă
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2016] Prin port, în Zante -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775691">Şterge vot</a></div><span id="v9775691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016] Prin port, în Zante
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2016] Mașinuța care ne-a plimbat -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775692">Şterge vot</a></div><span id="v9775692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016] Mașinuța care ne-a plimbat
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2016] Catedrala Sf Dionisie -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775693">Şterge vot</a></div><span id="v9775693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016] Catedrala Sf Dionisie
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2016] Detalii din interior -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775694">Şterge vot</a></div><span id="v9775694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016] Detalii din interior
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2016] În interior -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775695">Şterge vot</a></div><span id="v9775695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016] În interior
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2016] Spre Sfăntul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775696">Şterge vot</a></div><span id="v9775696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2016] Spre Sfăntul
foto krisstinna [15.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUL-2016] Sicriul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775697">Şterge vot</a></div><span id="v9775697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2016] Sicriul
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2016] Pe platforma de la Bohali -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775698">Şterge vot</a></div><span id="v9775698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2016] Pe platforma de la Bohali
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2016] În spatele meu se vede portul și orașul Zante -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775699">Şterge vot</a></div><span id="v9775699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2016] În spatele meu se vede portul și orașul Zante
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2016] Ruinele venețianului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775700">Şterge vot</a></div><span id="v9775700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2016] Ruinele venețianului
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2016] Am asortat cele două plăceri. Eram pe o terasă, pe faleză, în Zante -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775701">Şterge vot</a></div><span id="v9775701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2016] Am asortat cele două plăceri. Eram pe o terasă, pe faleză, în Zante
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2016] Barca unui pescar -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775702">Şterge vot</a></div><span id="v9775702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2016] Barca unui pescar
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2016] Prin port -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775703">Şterge vot</a></div><span id="v9775703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2016] Prin port
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2016] Promenada. Magazine cu prețuri mari -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775704">Şterge vot</a></div><span id="v9775704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2016] Promenada. Magazine cu prețuri mari
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2016] În drum spre Cameo -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775705">Şterge vot</a></div><span id="v9775705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2016] În drum spre Cameo
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2016] Vedere de pe podul de la Cameo -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775706">Şterge vot</a></div><span id="v9775706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2016] Vedere de pe podul de la Cameo
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2016] Podul din lemn -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775707">Şterge vot</a></div><span id="v9775707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2016] Podul din lemn
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2016] Țepoșii -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775708">Şterge vot</a></div><span id="v9775708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2016] Țepoșii
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2016] Pe insulă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775709">Şterge vot</a></div><span id="v9775709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2016] Pe insulă
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2016] Scările și intrarea pe Cameo -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775710">Şterge vot</a></div><span id="v9775710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2016] Scările și intrarea pe Cameo
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2016] La capătul podului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775711">Şterge vot</a></div><span id="v9775711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2016] La capătul podului
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2016] În drum spre Cap Keri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775712">Şterge vot</a></div><span id="v9775712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2016] În drum spre Cap Keri
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2016] Printr-un sat grecesc -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775713">Şterge vot</a></div><span id="v9775713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2016] Printr-un sat grecesc
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2016] Drumul spre Keri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775714">Şterge vot</a></div><span id="v9775714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2016] Drumul spre Keri
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2016] Pe drum -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775715">Şterge vot</a></div><span id="v9775715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2016] Pe drum
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2016] Platforma de la Keri -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775716">Şterge vot</a></div><span id="v9775716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2016] Platforma de la Keri
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUL-2016] Parcarea gratuită -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775717">Şterge vot</a></div><span id="v9775717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUL-2016] Parcarea gratuită
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [JUL-2016] Oameni și lumină -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775718">Şterge vot</a></div><span id="v9775718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [JUL-2016] Oameni și lumină
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [JUL-2016] Băncuța și masa noastră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775719">Şterge vot</a></div><span id="v9775719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [JUL-2016] Băncuța și masa noastră
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [JUL-2016] La terasă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775720">Şterge vot</a></div><span id="v9775720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [JUL-2016] La terasă
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [JUL-2016] Minunatul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775721">Şterge vot</a></div><span id="v9775721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [JUL-2016] Minunatul
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [JUL-2016] Lumina ce se oglindea în mare -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775722">Şterge vot</a></div><span id="v9775722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [JUL-2016] Lumina ce se oglindea în mare
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [JUL-2016] Roșul ce se contopea cu cerneala -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 15.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775723">Şterge vot</a></div><span id="v9775723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [JUL-2016] Roșul ce se contopea cu cerneala
foto krisstinna [15.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[76] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.604754924774 sec