72014 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.08.2016
DE
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.04.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Cherhana Victoriţa Pescăriţa

Cherhanaua Victoriţa Pescăriţa, nota 10+


Definirea ocaziei

La sfârşitul lunii iulie şi în luna august sunt mai toate aniversările din familia noastră. Începe cu ziua de naştere a fiului, apoi nora, fiica mea, nepoţelul cel mare şi pe 30 august ca încununare a sărbătoriţilor, ziua onomastică a soţului, a fiului şi a celui de al doilea nume al nepotului.Este a patra generaţie cu numele de Alexandru. Astăzi ne-au invitat fiica şi ginerele să sărbătorim ziua ei la o masă de peşte. Fuseseră cu o săptămână în urmă la târgul de la facultatea de Agronomie şi rămăseseră încântaţi de ce au mâncat la standul Victoriţa Pescăriţa: ciorbă de sturion, sturion la grătar şi midii. Drept să spun, nici eu, nici soţul nu suntem mari amatori de peşte dar am mers pe mâna lor, copiii fiind mai umblaţi şi mai opened mind decât noi. Aşa mi-e soarta mi-am zis! Să mănânc din nou saramură de crap care niciodată nu le iese ca la mama acasă.

Amplasament şi descriere

Localul Victoriţa Pescăriţa se află pe şos. Andronache nr. 17 în Colentina. Funcţionează din 2014. De afară nu-i dai mare credit fiind vorba de o casă obişnuită la stradă. Când intri în sală esti întâmpinat de nişte vitrine mari în care sunt expuse în ghiaţă multe sortimente de peşte, acolo fiind şi un punct de desfacere ca magazin.Totodată clienţii cherhanalei îşi pot alege peştele dorit. Pe lângă restaurant şi vânzare, cherhanaua funcţionează şi pentru cattering, comanda minimă fiind de 50 lei. Salonul de la parter este destul de modest dar fiica mea reţinuse masă din timp şi am fost conduşi la etaj unde era o sală mare cu pereţi albi pe care erau expuse fotografii cu scene pescăreşti. Printre fotografii am remarcat-o pe Principesa Margareta alături de Don Mariano, patronul localului. Principesa scria în Cartea de Onoare a localului. În sală erau multe mese cu scaunele îmbrăcate în huse albe. Ca obiecţii, ar trebui o balustradă la scara care este destul de abruptă. Nu că ar veni prea multe persoane în vârstă dar se poate întâmpla ca un client să plece puţin mai bine dispus şi din neatenţie ar putea cădea în nas. Deasemeni, parcă e prea mult alb în sală. La prima zugrăveală eu aş vopsi pereţii în albastu ca să sugereze o atmosferă marină. Ulterior am aflat că localul nu este propriu zis un restaurant ci un concept şi am să vă explic mai jos de ce.

Meniul

O tânără frumoasă, dezinvoltă şi cu cuvintele la putător ne-a prezentat meniul care era pur şi simplu copleşitor prin varietatea preparatelor. Parcurgând lista mi-am dat seama că specia peştilor nu se limitează la crap, şalău, păstrăv, somon şi alte câteva pe care le cunosc, ci zeci şi sute de sortimente. Numai la această cherhana pot fi pregătite 120 de feluri de diverşi peşti. Ştiţi câte varietăţi de crap sunt în lume? 2000. Din aceştia 7 cresc în România. În faţa meniului prezentat am uitat complet de saramura de crap tradiţională şi m-am rătăcit printre pozele colorate şi denumiri de feluri de peşte cuprinse în listă. Am fotografiat câteva mostre de feluri de mâncare.

Don Mariano

La un birou mai retras din sală, un bărbat destul de corpolent împreună cu o doamnă, probabil contabila firmei făceau nişte calcule. Având ochiul câmpului format, ne-a văzut în încurcătură că nu ştiam ce să alegem şi a venit la masa noastră. Figura mi-era vag cunoscută şi mi-am dat seama că-l văzusem la televizor. A intrat în vorbă cu noi şi am aflat că afacerea este inspirată din reţetele pe care le pregătea mama lui, Victoriţa Pescăriţa. Localul este o afacere de familie deja la a treia generaţie pe care o administrează împreună cu cei doi copii în casa părintească. Deşi om cu studii superioare a preferat să-şi dezvolte talentul şi priceperea de bucătar. Circulă în toată lumea unde face contracte de achiziţii, parteneriate şi preia reţete de preparare pe care le adaptează gustului românesc. Este un nou concept care reuneşte mai multe activităţi: prezentare, desfacere, servire, cattering, serate cu muzică clasică şi de cameră joia seara dar şi instruire pentru că românii, cel puţin generaţiile mai în vârstă, au cunoştinţele limitate numai la 5-6 moduri de preparare a peştelui tradiţional iar fructe de mare nu consumă. De la don Mariano am reţinut:

-peştele congelat este un peşte proaspăt

- untul deschide aromele iar uleiul de măsline conservă gustul ingredientelor

- peştele este cea mai sănătoasă carne

- uleiurile esenţiale cu Omega3 din peşte conservă inteligenţa şi măresc longevitatea (aşa e! bătrânilor pe care i-am văzut în Tailanda, Japonia nu le puteam ghici vârsta)

-peştele proaspăt are urechile roz şi solzii strălucitori

-peştele având o carne fadă se pregăteşte cu mirodenii, chiar şi numai româneşti dar puse într-o anumită ordine

Ce am mâncat

Stiind că am venit pentru prima dată în casa lui, don Mariano ne-a propus un meniu interactiv, adică ce pofteam- după lista de bucate şi poze- şi ceeace ne recomanda el. Nu pot ascunde faptul că m-am gândit ce scumpă va fi consumaţia şi eu,care la alegerea unui restaurant ţin seama de preţ, am fost îngrijorată că această masă îi va costa mult pe copii. Pentru început ne-a trimis din partea casei opt tartine cu icre de Manciuria (pe pâine prăjită cu unt, peste care a stropit câteva picături de ulei de măsline.) Apoi, a urmat ceeace am convenit. Am comandat un platou boier Costică cu icre de ştiucă, zacuscă de peşte, batog de crap, ton afumat, macrou marinat, anchoix, de 500 gr dar a fost suficient pentru toţi, mai ales că mai urma să mâncăm şi altceva. S-au comandat 3 porţii de ciorbă de sturion numită storceag, eu cu fiica mea servind una singură la două farfurii. Nemaipomenită, cu bucăţi mari de sturion, bătută cu gălbenuş de ou şi smântână şi acrită la urmă cu lămâie. Există o anumită ordine a ingredientelor în prepararea borşului pentru a nu ascunde aromele. A urmat un platou mare la sugestia patronului care conţinea: două boluri mari cu midii de Marea Neagră cu un sos de vin şi usturoi delicios, ton la grătar cu sos de iaurt, calamar, somon Sashimi cu sos de usturoi, caracatiţă trasă la tigaie flambată cu coniac şi legume coapte. Plantele mediteraniene şi locale dădeau o aromă deosebită. Sosurile au fost aduse în boluri mici separate pentru ca fiecare să asezoneze după propriul gust. În final am comandat un parfait cu alune şi dulceaţă de fructe de pădure făcut în casă, foarte mare pe care l-am mâncat deasemeni împreună cu fiica mea. De băut s-a băut numai bere şi apă minerală.

Căt a costat

Totul a costat 370 lei plus cca 10%, care cred eu că la ce s-a servit a fost mai mult decât corect. Platoul boier Costică a costat 49 lei, porţia de borş storceag 29 lei, platoul compus la sugestia lui don Mariano 120 lei, parfait-ul 15 lei. Serviciul a fost impecabil şi pot spune că domnişoara care ne-a servit (cred că era Ana, fiica patronului) a fost o adevărată amfitrioană.

În cursul conversaţiei l-am întrebat pe don Mariano de ce nu-şi face o reclamă mai agresivă cum fac alţi patroni de localuri. ˝reclama mea este făcută de clienţi din om în om˝ a fost răspunsul.

---
Impresii încărcate de Michi in 14.08.2016 11:57:45

Validat / Publicat: 14.08.16 13:14:36


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 17352


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34400 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Sejurica
[14.08.16 15:41:54]
» mesaj pers

   Sa va fie de bine si sa ca traiasca sarbatoritii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[14.08.16 15:48:28]
» mesaj pers

   @Michi - La mulți ani pentru toți sărbătoriții din iulie și august!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[14.08.16 15:56:53]
» mesaj pers

   La Multi Ani! Si la cat mai multe aniversari impreuna. Locul minunat, desi tocmai am mancat inghit in sec. Ce inseamna sa-ti placa ce faci si sa faci lucrurile cu bucurie. Am retinut adresa, intr-adevar cea mai buna reclama e din om in om. Platourile sunt bestiale si sunt convinsa ca si produsele s-au ridicat la inaltimea prezentarii.

   Felicitari, votat cu foarte mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Michi
[14.08.16 16:25:26]
» mesaj pers

   @all - :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Eugenia55*
[14.08.16 19:17:01]
» mesaj pers

   Confirm bunatatea preparatelor de la "Victorita Pescarita".

   

   Pe sos. Andronache n-am ajuns dar la Agronomie, da, macar la doua saptamani. Au un stand acolo, gratare (se pregatesc pe loc) si spatiu de servit (si acoperit si ne) un bors de peste sau ceva gatit cu peste la... botul calului!

   Pe loc n-am mancat niciodata dar am luat acasa diversi pesti la gratar, mai ales scrumbie, singurul cu care m-am pacalit oleaca a fost tonul rosu, era medium facut si eu, mancand vita medium rare si tonul il doresc la fel.

   Am mai incercat icrele cu ceapa si, febletea mea, midiile si rapanele in sos de vin cu usturoi si patrunjel. La pestele la gratar am luat mereu si mamaliguta si mujdei.

   Foarte bune toate, recomand!

   

   P. S. : daca ajungeti acolo, opriti-va si la maramuresence, fac niste sarmalute (inclusiv de post)... o nebunie, 10 lei 3 bucati cu mamaliguta si ardei iute.

   

   Sa va fie de bine! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- mishu
[14.08.16 19:29:23]
» mesaj pers

   @Eugenia55: Nu ti-e suficient ca m-a chinuit mama Michi, ai mai venit si tu sa pui paie pe foc. Te iert insa pentru ca ai dat o indicatie buna si pentru ca ai venit cu un plus la articolul postat aici.

   Uneori poti avea norocul (sau altii dimpotriva) sa nimeresti bine, cand insa deja a te simti bine acolo e traditie, asta este de bine. Felicitari si tie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[15.08.16 15:07:11]
» mesaj pers

   Ce pofta mi-ati facut! La multi ani tuturor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elenau
[16.08.16 13:57:49]
» mesaj pers

   Subscriu la ce a scris doamna, referitor la Restaurantul Cherhana Victorita Pescarita.

   Meniul este variat, preturile accesibile, raportul calitate pret este mai mult decat corect. Iar fotografiile din meniu sau de pe pagina lor de Facebook sunt exact cu ce primesti in farfurie.

   Voi reveni cu siguranta sa mananc la ei, si ma gandesc deja la o tratatie acasa pt prietenii mei, cu peste si fructe de mare, la care voi lua cu siguranta voi apela la Victorita Pescarita.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- HHcinci
[09.06.17 18:06:49]
» mesaj pers

   @Michi: Am vizitat incognito stabilimentul. Joi, in jurul orei 14.00. Am comandat pentru acasa creveti in sos de usturoi cu verdeata si la masa 1 sticla Apa plata Carpatina.

   1. Sticla cu Apa mai fusese desfacuta si completata din alte surse. Inelul de plastic ce blocheaza capacul sigilat era cu dintii in jos.

   2. Acasa, baiatul meu a cantarit crevetii cu tot cu cutie. Erau exact 200 g. la o plata pe bon fiscal de 300 g.

   

   Gustul a fost cel asteptat. Adica bun. Cand intri intr-un restaurant se presupune ca ai bani in buzunar, dar cine da pe 1 l. de apa de la robinet 10,00 lei???

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- alin82
[07.09.17 23:06:40]
» mesaj pers

   Domnii de la Victorita Pescarita au un food truck la festivalul de la Romexpo. Nimic de zis, pestele si fructele de mare aratau bine. Am comandat o portie de fish&chips moment in care din camion iese un tip si ii spune celui care servea: -E data tava aia. -E data toata? . -Da, e vanduta.

   Tava plina cu peste din fata mea, pusa la vanzare, era deja vanduta.

   Cui? Doar tipul din camion stie, e combinatia lui. Probabil vinde peste pe sub mana, cum facea pe vremuri la Obor.

   Mi se pare de **** sa nu iti ceri scuze, sa spui un "imi pare rau". M-am oprit sa mananc la tine, din zeci de tonete te-am ales pe tine. Si tu ce faci? Imi intorci spatele, tirezi tava repede inauntru. Nu-mi raspunzi la intrebari de parca dai ceva pe gratis, parca am fi la cantina saracilor.

   Ai venit acolo sa vinzi, ****, sa-ti faci si reclama, poate vine lumea la tine pe soseaua andronache sa manance.

   Si tu ce faci? Tratezi clientii ca pe ultimele carpe?

   0 (zero) experienta in vanzari, poate voi gatiti bine, dar e degeaba.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster26
[08.09.17 08:05:25]
» mesaj pers

   @alin82: Ecoul tău a fost ''periat'' un pic! Pe viitor atenție la limbaj! Oricare ar fi supărările se pot posta comentarii folosind un limbaj civilizat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[13.05.18 10:55:28]
» mesaj pers

   @Michi:Cautat special un rw despre aceasta locatie si cum acesta e singurul l-am savurat la propriu. O am in plan pe viitor, merg in recunoastere dupa care se poate face si o strigare de adunare de ce nu. Printre noi, cei ce iubin iesirile si pestele am tot auzit de aceasta locatie insa recunosc nu am fost acolo inca.

   Multam @mama Michi pentru poveste.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Gherhanaua văzută din stradă -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775150">Şterge vot</a></div><span id="v9775150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Gherhanaua văzută din stradă
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Vitrină cu sturion, crap, somon -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775151">Şterge vot</a></div><span id="v9775151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Vitrină cu sturion, crap, somon
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Vitrină cu peşte la vânzare sau de preparat -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775152">Şterge vot</a></div><span id="v9775152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Vitrină cu peşte la vânzare sau de preparat
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Salonul de la parter -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775153">Şterge vot</a></div><span id="v9775153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Salonul de la parter
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Don Mariano făcând socoteli cu contabila -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775154">Şterge vot</a></div><span id="v9775154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Don Mariano făcând socoteli cu contabila
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Salonul de la etaj -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775155">Şterge vot</a></div><span id="v9775155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Salonul de la etaj
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Preparate din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775156">Şterge vot</a></div><span id="v9775156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Preparate din meniu
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Preparate din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775157">Şterge vot</a></div><span id="v9775157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Preparate din meniu
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Preparate din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775158">Şterge vot</a></div><span id="v9775158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Preparate din meniu
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Preparate din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775160">Şterge vot</a></div><span id="v9775160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Preparate din meniu
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Preparate din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775162">Şterge vot</a></div><span id="v9775162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Preparate din meniu
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Preparate din meniu -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775163">Şterge vot</a></div><span id="v9775163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Preparate din meniu
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Jovialul don Mariano -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775165">Şterge vot</a></div><span id="v9775165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Jovialul don Mariano
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Costi, continuatorul tradiţiei familiei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775166">Şterge vot</a></div><span id="v9775166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Costi, continuatorul tradiţiei familiei
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Bănuiesc că ne-a servit fiica patronului, o adevărată doamnă. Dacă e o simplă angajată. jos pălăria! -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775168">Şterge vot</a></div><span id="v9775168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Bănuiesc că ne-a servit fiica patronului, o adevărată doamnă. Dacă e o simplă angajată. jos pălăria!
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Pentru cine e interesat de vin, iată câteva -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775169">Şterge vot</a></div><span id="v9775169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Pentru cine e interesat de vin, iată câteva
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Fotografie cu principesa Margareta semnând în Cartea de Onoare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775170">Şterge vot</a></div><span id="v9775170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Fotografie cu principesa Margareta semnând în Cartea de Onoare
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775171">Şterge vot</a></div><span id="v9775171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016]
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Aperitivul, platou boier Costică şi icre die Manciuria din partea casei -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775175">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775175"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775175">Şterge vot</a></div><span id="v9775175" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775175)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775175Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775175MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Aperitivul, platou boier Costică şi icre die Manciuria din partea casei
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Ciorba de sturion numită storceag -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775176">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775176"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775176">Şterge vot</a></div><span id="v9775176" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775176)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775176Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775176MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Ciorba de sturion numită storceag
foto Michi [14.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2016] Platoul principal sugerat de don Mariano -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775178">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775178"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775178">Şterge vot</a></div><span id="v9775178" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775178)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775178Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775178MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016] Platoul principal sugerat de don Mariano
foto Michi [14.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2016] Platoul principal -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775179">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775179"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775179">Şterge vot</a></div><span id="v9775179" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775179)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775179Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775179MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2016] Platoul principal
foto Michi [14.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2016] Don Mariano, Ana şi ginerele meu în faţa platoului principal -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775180">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775180"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775180">Şterge vot</a></div><span id="v9775180" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775180)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775180Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775180MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2016] Don Mariano, Ana şi ginerele meu în faţa platoului principal
foto Michi [14.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2016] Sărbătorita zilei, surâzătoare -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775181">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775181"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775181">Şterge vot</a></div><span id="v9775181" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775181)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775181Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775181MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2016] Sărbătorita zilei, surâzătoare
foto Michi [14.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2016] Masa asta a fost o reuşită gândeşte fica mea. Şi eu la fel.. -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775182">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775182"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775182">Şterge vot</a></div><span id="v9775182" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775182)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775182Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775182MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2016] Masa asta a fost o reuşită gândeşte fica mea. Şi eu la fel..
foto Michi [14.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2016] Bineînţeles că ne-a adus ginerele la scară. -- foto by <b>Michi</b> [uploaded 14.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av775183">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv775183"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=775183">Şterge vot</a></div><span id="v9775183" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(775183)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f775183Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e775183MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2016] Bineînţeles că ne-a adus ginerele la scară.
foto Michi [14.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.18895316124 sec