71507 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Delphin Imperial Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.08.2016
DE
Avatar ramurica
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 11.07.13
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 11 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ UAI
PREŢ SEJUR:
---
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 11

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.40
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 138 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Când spui Delphin, spui multe… de bine!


M-am întors acum 9 zile din Turcia, unde mi-am petrecut alături de familie un nou concediu. Dar, să vă spun povestea mai detaliată, așa cum v-am obișnuit până acum. Aș putea scrie, doar Delphin, iar cunoscătorii ar înțelege la ce mă refer, când amintesc acest lanț hotelier.

Când am fost pentru prima dată la un hotel din lanțul Delphin, în 2011, la Delphin Deluxe din Alanya, mi-am spus că va exista cu siguranță cel puțin încă o vacanță în acest lanț hotelier. Și nu am renunțat la idee nicio clipă. Am vrut să facem această alegere anul trecut, când auzisem că cei de la Delphin au preluat fostul Rixos din Lara, dar soțul s-a împotrivit la vremea aceea, pe motiv că el vrea la un hotel nou (vă spuneam anul trecut că în ultimii 3-4 ani am ales să stăm doar la hoteluri nou-deschise), iar ei nu aveau de gând anul trecut să-l renoveze. Am renunțat la idee atunci, refuzând o altă ofertă la Delphin (cu toate că ținteam din 2011, de când ne-au anunțat cei de la Deluxe că vor deschide cel mai nou și elegant hotel, Imperialul, în 2012) și am hotărât să așteptăm până anul acesta pentru a merge la Botaniq Exclusive. Anul acesta, soțul s-a prezentat la Târgul de tursim, unde cei de la Botaniq aveau chiar stand, a vâzut niște machete etc. și am hotărât să mergem la acest hotel. A venit și luna iunie, plătisem tot pachetul, dar cum noi căutam continuu informații despre hotel și nu găseam nimic nou, nici pe facebook, nici pe youtube, nici pe site-ul oficial, toate acestea ne dădeau de înțeles că ceva nu e în regulă cu acest hotel. Era imposibil să nu apară o poză de la deschidere. Care deschidere, de fapt, nu a mai avut loc. Eu am aflat înaintea agenției noastre, urmărind un grup pe facebook, ce tocmai se deschisese și unde erau postări despre toate hotelurile Delphin. Când am citit prima dată că e amânată deschiderea pentru primăvara 2017, am fost foarte mâhnită, nu am crezut, dar m-am convins la scurt timp că așa stăteau lucrurile. Motivul real nu-l știam; se vehicula că au investit foarte mulți bani, că e un an greu pentru Turcia, lipsesc rușii etc, dar nu știu care era motivul, de fapt. Am anunțat agenția (care încă nu aflase nimic) și a doua zi ne-au răspuns prompt, mulțumindu-ne pentru informație și, totodată ne-au pus la dispoziție 3 variante, din care să alegem: Delphin Imperial, Diva și Palace. Evident, că am ales Imperial.

Dacă în 2012 nu am fost la Imperial, din motive de lipsă vegetație, lipsă echipă sudată (așa consideram noi), apoi în anii următori, prețul era cam de domeniul Sf-ului, iată cum am ajuns noi să ne îndreptăm spre acest hotel. Tot răul spre bine.

Partea distractivă a fost că noi am plecat exact în dimineața în care nu se știa dacă se zboară către Turcia. Aici este alt episod palpitant. Aveam zbor pe 16 iulie, dimineața, iar noaptea s-a întâmplat, ceea ce deja știți, ac. încercare de lovitură de stat. Am plecat spre aeroport, să vedem ce facem. Între timp, ne sunaseră de la agenție, de unde tot personalul se îndrepta spre aeroport și rămăsese să vedem la fața locului dacă zburăm sau nu. Cu două zile înainte de a pleca, am fost anunțați să ne prezentăm în aeroport cu 3 ore înainte, în loc de 2. Era pentru prima dată când se întâmpla acest lucru. Fiind vacanță, se crea aglomerație și aveau nevoie de timp mai mult pentru controale. Am ajuns primii sau printre primii și… surpriză, deși nu era încă ora, checkinul era deschis. Am fost invitați la ghișeu, fără să se pomenească ceva de zbor și din momentul acela lucrurile și-au urmat cursul firesc. Doar domnul de la ghișeul control-pașapoarte, cam panicos, încerca să ne descurajeze, spunând că spre Istanbul era anulat deja un zbor și dacă avem curaj să zburăm. Da, am avut un mare curaj și m-am bazat pe faptul că pe partea cu Antalya era puțin altă poveste, că agenția e cumva răspunzătoare și nu ar trimite oamenii dacă ar fi chiar probleme grave. Erau 3 nave care trebuiau să plece, iar noi am avut una înainte ca reper.

Zborul: foarte bun, totul în regulă.

Transferul: Bun, preluare rapidă, totul ok, ghid vorbitor de limba română, deși era turc. În autocar am aflat că anumite persoane lipseau și bănuiesc că renunțaseră la zbor, de teamă. La Imperial am mers doar noi, transfer de aproximativ 20-25 de minute, din motive de oprire la încă 3 hoteluri, altfel cred că în maximum 15 minute, cu tot cu traficul de acolo, ajungeam.

Cazare hotel: Ghidul ne-a condus la recepție, ne-a predat, cum s-ar spune și am fost preluați de o persoană care vorbea limba română foarte bine, pe nume Marina (am aflat ulterior numele, deoarece o să vă tot pomenesc de această doamnă Marina, în sensul bun). Nu știu dacă era din Republica Moldova, nu avea accentul acela pronunțat, dar vorbea foarte bine română, era foarte drăguță, promptă și, deși ne-a spus că o să primim camera pe la ora 13, în condițiile în care camerele se eliberează la 12, iar noi am ajuns la 12.30, nu au trecut decât 10 minute și am fost cazați. Plecasem de la recepție, să stăm pe o canapea, să ne răcorim, iar doamna Marina alerga după noi, să ne spună că nu mai e nevoie să stăm jos, că avem camera deja. O adevărată surpriză! Nici nu apucaserăm să ne instalăm la răcoare.

Camera: Când intri: WOW! Încă de când priveam fotografiile, am fost fascinată de decorul ales, de acele perne decorative cu câte un ochi pe ele, de jocul alb-negru etc. Asta știam din start că o să-mi placă. Baia și camera foarte mari. Dulapul de haine, puțin mai îngust ca în alte părți, asta pentru că noi cred că aveam perete comun cu cealaltă cameră, unde se țin anumite lucruri ale cameristelor. Așa cred. Baia avea cadă cu cabină, foarte spațioasă, fără probleme la scurgere. Halate, papuci, pieptăn (2 buc), pastă si periuță de unică folosință (aici a exagerat camerista, ne punea mereu, am luat și souvenir). Gelul de duș era în dozator, se merge pe economie, sunt prieteni cu mediul. Asta îmi place. O să mai revin la acest aspect. Paturi cu saltele comode, o masă și o sofa de relaxare, spațioasă camera. Balconul la fel de spațios, deși eram pe colț. Aveam o măsuță cu 2 scaune și un uscător de rufe, pliabil. Prima dată când întâlnesc așa ceva. La balcoanele drepte, am înțeles că era și câte o canapea. Sus, la et. 7, există apartamente cu terasă, cu cadă cu jacuzzi pe terasă, cu leagăn etc. Am fost să vedem.

Camera noastră avea vedere la oraș, iar seara era superb: un adevărat „Las Vegas” al Turciei, cum este numită stațiunea Lara. Frigiderul foarte bine aprovizionat: 2 beri mici Efes malt, 2 beri mari Efes, 2 sticle Mirinda, 2 sticle Pepsi, 2 cutii Pepsi, 2 cutii suc natural Dimes, 2 napolitane cu ciocolată Milka, 1 mini-pungă chips, 2 sticle ape minerale cargobazoase și 2 peturi mici apă plată, 1 cutie lapte Uht natural, foarte bun! Pe blat, 2 sticle de 33-43 ml vin (unul roșu, unul alb). Apropo de vin, acesta se înlocuia zilnic, dacă era consumat. În plus, era un anunț pentru serviciul disponibil între 9-17, când te invitau să suni, pentru a primi în cameră un coș cu fructe și cele 2 sticle de vin. Am primit fructe de vreo 2 ori, fără să cerem, dar este greu să consumi atâta.

A, apropo de cosum, aș mai fi avut un titlu potrivit pentru a descrie acest hotel: DELPHIN IMPERIAL-HOTELUL UNDE SE MÂNÂNCĂ 24 DIN 24! :)))))

Hotelul: Foarte frumos! Mici semne de uzură, dar nederanjante. Decorațiunile, mobila, accesoriile fac totul. În zona de lobby sunt 2 cai uriași, negri, cu o lampă, apoi la intrare sunt 2 pioni alb și negru, scaune cu decoruri deosebite, pe spate aveau câte un ochi; vase deosebite pe etajere, canapele unicat pe alocuri, nu se repetau stilurile în apropiere. Fiecare avea un farmec aparte. Lobby-ul este tipic Delphinului: cu lifturi transparente, cu vedere în recepție, cu muzică, cu holuri spațioase, presărate cu elemente de decor ici-colo. Tablouri frumoase, tablouri cu familia Delphin; ei pun mare accent pe familia Delphin, pe fondatori etc.

Ca peste tot la Delphin: bombonele la recepție, rahat, apoi la fel pe masa de primire (foarte bogată: șampanie, vin, limonadă, fursecuri etc.). Credeam că o să primim în cameră obiecte promoționale, cum știam, cum auzisem. Nu s-a întâmplat, dar am văzut apoi că de câte ori mergea cineva la recepție, primea ce cerea. Ulterior, am aflat de la românca noastră că, se terminase stocul de promoționale și urma să vină cel nou. Ne-a ținut mine că am pus întrebarea, iar următoarea dată când soțul a vorbit cu ea legat de alt subiect, i-a dat și geanta de plajă. De asemenea, am primit geantă de laptop, șepcuțe, mini-gentuțe pentru telefon. Foarte, foarte amabilă această doamnă Marina și ori de câte ori am apelat la ea, nu a fost deranjată sau nu ne-a lăsat fără răspuns.

Personalul hotelului: prietenos, pe alocuri câte un exemplar arogant, dar nederanjant. Serviabili, extrem de rapizi (cu comenzi onorate corect și la timp). Băieții de la sălile de mese (existau săli pentru familii cu copii, dar și pentru cei fără) prietenoși, glumeți, făceau glume cu copiii, le mai făceau câte un decor din șervețele.

Masa și terasele: Mâncarea deosebită. Spațiul mare, aerisit, cu repetarea anumitor tipuri de mâncare de la o distanță anume. Merg pe ideea de economie. Nu se taie în exces brânzeturi. Exceptând anumite sortimente, cele mai scumpe sunt într-o vitrină frigorifică și există permanent cineva care taie la cerere brânză, cașcaval, salam etc. De asemenea, untul, cremele, etc erau în vitrine frigorifice.

Fructe: multe smochine (primul hotel la care întâlnesc), struguri, vestitele cireșe delicoase, pepene, galben, roșu, kiwi, piersici, banane, grepfruit, ananas, prune.

Era o persoană care curăța fructe și le tăia bucăți.

Dulciuri: baclavale, prăjiturele tăiate bucăți, individuale, nu torturi din care să taie fiecare după cum îl taie capul. Era în fiecare seară un loc anume unde găseai tortul serii, în funcție de temă. Acesta, pe lângă faptul că impresiona, era și gustos (să vă spun un secret: eu nu am mâncat niciodată, că nu intra, dar au mâncat ai mei). În general, prăjiturile lor erau foarte bune.

Multe mâncăruri cu legume, tocănițe, carne în zona de grătar, miel, iepure, prepelițe sau nu știu ce erau (porumbei, habar nu am), vită etc. Mici, cârnați, pește din plin. Îți alegeai și ți-l prăjeau. Băuturile erau doar în sticle: apă mineraă, Mirinda, Pepsi, vin, bere Efes și Beck's la terase. Servire rapidă. Ceaiuri, cafele de calitate (espresso, cappuccino). Foarte multe freshuri și smoothie: portocală, căpșuni, kiwi etc. Înghețată era în zona piscinei între 10-18, iar seara în restaurant, din plin. Freshuri erau și ziua, tot în zona cu înghețata. La fiecare oră se servea ceva: castraveți, morcvi și mere curățate, la altă oră, doner (foarte bun, foarte solicitată zona), cartofi umpluți, chiftele, aripioare cu cartofi prăjiți, hot-dog, porumb la grătar, gozleme. Erau ore când se plimba un angajat pe plajă sau pe la piscine cu un cărucior și te servea cu pilaf, apă, sucuri, să nu te ridici de pe sezlong. La hotelul acesta mai rămânea să se inventeze serviciul de dat mâncare direct în gură (în caz de lene severă!!! :)))). Terasa preferată de noi era lângă piscină și aporape de hotel, unde existau ventilatoare în plafon și era un aer foarte plăcut. Acolo puteai servi pizza, pe care ți-o personalizai. O găseai în intervalul 10-18. Pe ponton programul era de la 10-24. În continuu puteai să bei și să mănânci. Exista un cocktail al zilei, dar și multe altele, plus granita, plus Ice-coffe etc. Pontonul era foarte plăcut, se putea face baie, în jurul lui (erau pești foarte mulți și mari, îi puteai hrăni). Între 11-12 noaptea, lângă piscină există un angajat care face sendvișuri calde. De asemenea, am uitat să precizez că există Camelot Bar, locul unde se mănâncă de după-amiaza și până dimineața, mai ales în cazul în care nu ai fost la masă ziua. Aici îți puteai pregăti și pachet de drum, în cazul în care plecai. Am apelat și noi la un moment dat pentru copil, deoarece ziua nu a putut mânca. Pentru că era foarte multă mâncare, mai ales bună, pentru că eu nu pot mânca mult, prefer să pun o lingură dintr-un fel, pentru a gusta și să nu iau mâncare în exces, pentru a nu o arunca. La fel mi-am învățat și copilul, iar el aproape plângea când trebuia să mai lase câte ceva. Mi-era milă și îi spuneam să nu exagereze, să nu se simtă vinovat, că e normal să mai lași sau să iei uneori mai mult decât îți trebuie. Eu îi dădeam exemplele negative ale celor care, umpleau masa și uneori abia luau o lingură, iar toate cantitățile acelea de mâncare se aruncau. Aveam un sentiment foarte ciudat, mă cuprindea o tristețe și mă gândeam mereu la copiii din Africa. Din punctul ăsta de vedere, am o reținere vizavi de sistemul all și ultra all. Ideea e că ei ca hotel au luat multe măsuri, dar dacă omul nu e educat, ei nu pot ajuta în totalitate să nu se mai risipească mâncarea. Pentru bebeluși existau borcănașe cu piureuri, lapte, sucuri naturale în colțul special amenajat. Aveau mămicile blender sau cuptor cu microunde și tot felul de accesorii.

Piscina și marea:

Piscinele erau spațioase. Am descoprit ulterior una secretă, pentru copii mici, într-un loc liniștit. Mai era și piscina de relaxare. Erau tot felul de zone frumoase.

Marea foarte frumoasă, plaja îngrijită. Mai erau zile când mai uita câte cineva câte o sticlă pe malul mării, dar se rezolva. Plaja din stanga era publică și acolo era mizerie. Apa foarte caldă, se cobora puțin abrupt, dar apoi era foarte plăcut, un nisip fin. Marea se agita destul de des, iar după-amiaza, marea era cu-adevărat isterică uneori. Pasionații de valuri erau în delir, dar trebuie și mare atenție. Se practicau tot felul de sporturi acvatice. Nu știu prețuri, deoarece noi nu am fost clienți. Nu aveai voie să muți șezlongurile și ne-am conformat. Mai era câte o persoană care mai încălca regula și fie i se spunea, fie scăpa. Multă lume lua prospopul și se așeza în apropierea apei. Era frumos. Cred că niciodată nu am stat atât de mult în apă, ca acum. Foarte plăcută! Existau celebrele gazebo-acele spații închise pentru a face plajă sau a te odihni. Erau fie în zona cu grădină, fie pe ponton. Cele de 40 m pătrați costau 30 euro/zi, iar cele de 90 m-40 euro. Erau persoane care închiriau aceste spații, pentru o mai multă intimitate și o servire personalizată. Pe plajă te puteai plimba fie până la Palace, fie până la Botanik.

Animația: Ei, aici am eu o sensibilitate. De când am citit pe forum că e Michael aici, șeful animației, am știut că totul merge strună. Îl iubesc pe omul ăsta. Când am fost la Delphin Deluxe era animator șef acolo. Făcea niște spectacole, știa să capteze atenția publicului, e lipicios, zâmbăreț. E o mână de om, plin de mușchi, cu un zâmbet larg și foarte prietenos. Iubește și copiii și e omul potrivit la locul potrivit. De la Delphin Deluxe plecase în anul următor vizitei noastre, dar observ că a revenit în lanțul Delphin (nu știu de când), însă acum e în Lara. Frumoase spectacole (am mai sărit câte o seară). Multe spectacole de dans, seara de musical-Hurem Sultan. Beach Party, cu spumă și foc de tabără, plus spectacol. Seara se face popcorn, măr pe băț sau vată de zahăr. Ospătarii vin cu tot felul de cocktailuri.

La masă nu se admitea o ținută lejeră, indecentă. Am asista la un moment în care persoana de la primire a întors un băiat care avea un maiou mai mulat. Acolo cred că s-a exagerat. Poate pentru că el era mai plinuț se observa mai ciudat, dar erau și alții cu maiou.

Rezervări la mesele a la carte nu am făcut. Am considerat că nu e cazul, mai ales că am avut câteva zile în care abia mai puteam mânca. NU INTRA! Din experiențe anterioare știu că acolo ești servit cu multe preparate, iar noi de fiecare dată nu am putut mânca și ne-a fost jenă. Ne-am retras foarte repede. În plus, aveai tot ce voiai la masă.

Magazine: există magazin cu articole din piele, de ceasuri și bijuterii, încălțăminte (cel mai vizitat), supermarchet, genți, dar mi s-au părut mai puțin vizitate ca în alte locuri. Mai mare succes au avut magazinele de anul trecut, de la hotelul cu mai puțin renume. Poate și pentru că aici, hotelul are lângă el mai multe bazare, Mall și multe locuri de făcut cumpărături. În Lara ne-am simțit ca în Mamaia, ca într-o stațiune. În alte zone nu găseai în apropiere magazine. Aveau și acele locuri farmecul lor, erau mai sălbatice. Deci, legat de shopping, aveți de unde, ba chiar e o plăcere seara să ieși la bulevard :))))). Ca să nu vă mai spun, ce fuduli eram când vedeam cum se opreau toți să admire mărețul Imperiu, care se scălda seara într-o baie de lumini, de jocuri de culori pe fațada hotelului. Adevărul e că, cei de la Delphin țin mult la aspect și se mândresc cu acest punct forte.

Încă din prima zi ni s-a comunicat că putem să vizităm Antalya în fiecare zi dacă vrem, gratuit, dar să ne înscriem cu o zi înainte. Am fost și noi. Se pleca la 9.30 și reveneam la 14.30. Cele 4 ore le petreceam în orașul vechi. Am fost în port, am făcut cumpărături delicioase din magazine specializate și a meritat cu vârf această plimbare. Foarte frumos orașul vechi Antalya! Dacă nu era așa de cald, mai ales în ultimele zile (când la 9 dimineața nu puteai să pui piciorul pe nisip), poate am mai fi făcut o vizită sau ne-am fi înscris pentru excursia la Acvariu, care este cel mai mare din Europa, după cum s-a exprimat ghidul (deși noi ne aflam în Asia, dar probabil că era un termen de comparație). În afară de balene, vedeai toate speciile de pești. Poate la anul (tot amânăm, dar acolo nu știi ce să faci mai întâi).

Tot pentru momentele de relaxare: O patiserie-cofetărie deschisă toată ziua, unde aveai parte de cafele și prăjituri foarte bune. DAR… surpriza o găsești puțin mai târziu, dacă nu ești prea atent în prima zi. Puțin mai departe de recepție, pe lângă zona panourilor informative, găsești un minunat loc unde cele mai gustoase bomboane de ciocolată, torturi, creme și cafele italienești îți vor zăpăci papilele gustative, iar tu îți vei bulbuca ochii în vitrină, neștiind dacă să alegi din toate sau parțial :))) Au propriul laborator de ciocolată și vând și cutii de diferite mărimi, cu selecție de bomboane, la cerere, pentru a duce cadou celor dragi. De la 4-10 euro, în funcție de mărime.

O altă posibilitatea (am lăsat-o special la urmă) este aceea de a te înscrie într-un tur de vizitare al hotelului numit între timp: Botaniq Exclusive, simbolul: BE: Be Strong! BE Exclusive etc. Puteai să te înscrii la o anumită oră pentru Luna Parc, la altă oră pentru Turul hotelului. Noi ne-am înscris pentru hotel. Dar despre părerile făcute în acest tur o să scriu special pe pagina acestui hotel, mai ales că sunt păreri în avanpremieră, cu siguranță nu a mai scris nimeni.

Revenind la problema din noaptea dinaintea plecării, nici măcar o discuție nu am auzit în preajma mea. De acasă primeam de la prieteni tot felul de mesaje, de întrebări, mi se dădeau numere unde să apelez în caz de urgență. Chiar și MAE s-a îngrijit de acest aspect! Le spuneam mereu să stea liniștiți, că acolo nu era ce credeau ei. Era liniște și pace. La întoarcere am avut parte de o coadă mică la control, în ciuda faptului că în dimineața acelei zile au fost cozi infernale, apoi am avut parte de o îmbarcare mult mai devreme, așa încât s-a făcut apel în aeroport, pentru a strânge lumea de la cumpărături, iar zborul, ca niciodată nu a avut nicio întârziere.

Ca naționalități: s-a simțit din plin lipsa rușilor (primul an fără ei). Seara, la amfiteatru, Michael obișnuia să facă prezența, plus că zilnic era afișat pe ecranul cu informații în ce procent e prezentă o țară în hotel. Când striga Rusia, fie nu se auzea nimic, fie prindeai câte un glas înfundat într-un colț. Începuseră să vină în ultimele zile, dar timid. Altădată, nu te auzeai de ei. Erau foarte mulți turci, iranieni, irakieni, israelieni, negri (din Belgia), Anglia și Germania, Cehia, Polonia etc. Românii au fost în procent mic la acest hotel. Parcă se înmulțiseră în ultimele zile.

Ca o concluzie după un alt roman de-al meu înșirat aici: Comparând echipa Delphin din 2011 de la Delphin Deluxe, cu ce a de acum de la Delphin Imeprial, am ceva aparte pentru primii. Erau mult mai legați, mai atenți, dar nu știu acum cum sunt cei de acolo, după atâția ani. Cei de aici sunt și ei foarte buni, unii chiar foarte amabili.

Sper că nu v-ați plictisit (că eu, da!), dar eu când scriu, scriuu, nu mă încurc! Îmi cer scuze dacă mi-a scăpat vreo greșeală.

---
Impresii încărcate de ramurica in 05.08.2016 17:34:04

Validat / Publicat: 05.08.16 18:04:54


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA. A mai fost în/la: Kemer, Alanya, Side-2 ori, Belek-2 ori, lara-anul acesta
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Italia, Elveția, Monte Carlo, Bulgaria, Belgia
VIZUALIZĂRI: 4290

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ramurica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20900 PMA (din 22 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[05.08.16 18:00:29]
» mesaj pers

   Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 72&ridAnt=71507

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[05.08.16 18:13:49]
» mesaj pers

   @webmaster45 - Da, intenționam, doar că momentan nu aveam timp. Încă nu le-am descărcat și caut o modalitate de a încărca direct din telefon unele. Revin. Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[05.08.16 19:43:23]
» mesaj pers

   @ramurica - Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ioana1976
[05.08.16 20:43:18]
» mesaj pers

   @ramurica - care a fost pretul sejurului, daca nu va suparati?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[05.08.16 21:03:31]
» mesaj pers

   @webmasterX: Nu aveți pentru ce! Am mai alocat niște timp în seara asta și am terminat treaba. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[05.08.16 21:08:56]
» mesaj pers

   @ioana1976: Nu mă supăr, doar că fiind o redirecționare de la Botanik la Imperial, nu știu cât e de relevant. Pt 11 nopți, pachet cumpărat din februarie, cu discount de 30%, 3100 sau 3200. Botanikul avea preț de deschidere, nu ieftin, dar Imperialul e scump, oricum ar fi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[05.08.16 21:36:33]
» mesaj pers

   @ramurica: Asta da vacanță.

   Raiul pe pământ. Condiții excelente de odihnă, relaxare, balaceala, petrecere și mâncare, multa mâncare dar bunaaaaaa după cum am văzut în pozele atașate.

   Și eu vroiam să te întreb cât au costat toate astea dar am văzut că ai răspuns în ecoul anterior.

   Felicitări pentru vacanță și articol am votat cu plăcere.

   O vară frumoasă în continuare.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ramurica
[05.08.16 22:07:46]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc mult pentru aprecieri! Mă bucur să fie de folos și altora! 😚

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- lidiadanaila
[06.08.16 12:15:58]
» mesaj pers

   Frumos review-ul, v-am votat. :)

    Noi am fost in anul de deschidere, si da, vegetatia era la inceput. Acum a mai crescut?

    Se merita sa incercati si restaurantele a la carte, noi le-am incercat pe toate, si la fel, luxul, amabilitatea, sunt la ele acasa. :) Nu sunt meniurile mari sa se arunce mancarea, si noi functionam pe acelasi princupiu, cat ne punem in farfurie, atat mancam.

    Mi-ati adus aminte de Imperial, am savurat comentariu. :).

   Mi-am adus aminte si de domnul de la piscina, care venea sa-ti aseze prosoapele si sa-ti curete ochelarii de soare;)

    Noi in ultimii ani, am renuntat la hotelurile cunoscute, consacrate si luxoase (am stat pe canapeaua de piele de pe balcon o singura data in 10 nopti :) la Imperial) si am ales hoteluri majoritare cu nemti, fara prea mult lux, insa cu servicii bune, curatenie, liniste.

    Vacante placute! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- ramurica
[06.08.16 12:58:49]
» mesaj pers

   @lidiadanaila: Mulțumesc pentru aprecieri și vot!

   Da, cunoaștem serviciile A la carte. Am fost la celalalt, dar nu am putut manca. Nu vrem sa stricăm mâncarea. Poate doar dacă făceam rezervarea în primele zile.

   Da, adevărat și ceea ce ați spus legat de serviciile luxoase.

   Vegetația, gradina arata foarte bine și e îngrijită.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Bmona
[06.08.16 20:37:43]
» mesaj pers

   @ramurica - Votat! Am retrait vacanta de la Delphin Imperial, de acum doi ani. Am revazut fiecare coltisor, am simtit din nou, din plin, acel "wow"!

   Felicitari pentru un review echilibrat!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[06.08.16 20:43:16]
» mesaj pers

   @Bmona - Mulțumesc mult pentru aprecieri, pentru vot! Mă bucur că am reușit să vă port puțin în vacanță la Delphin! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- travelpoint
[23.08.16 08:11:47]
» mesaj pers

   apreciez ceea ce ati scris atat de detaliat.

   am fost in vizita la imperial (am fost cazati la palace) insa am vazut exact lucrurile pe care ati omis sa le spuneti - gradini neingrijite si piscine murdare, calitate inferioara a materialelor de constructie. am fost extrem de dezamagit.

   este adevarat ca nu am vazut camerele si restaurantul. insa ceea ce am vazut m-a socat de-a dreptul. negativ. voi reveni cu un ecou si foto intr-un ecou dedicat acestui hotel.

   pe de alta parte sunt impresionat de ceea ce ati spus, lucruri pe care noi nu le-am putut vedea si gusta (restaurantul) insa sunt convins ca sunt de foarte buna calitate (asa cum ne-a obisnuit delphinul).

   repet insa, ne-au dezamagit profund la aspectele enumerate mai sus (chiar daca nu sunt aspecte de prima importanta).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- travelpoint
[23.08.16 08:20:38]
» mesaj pers

   am uitat sa conchid: multe de bune, din pacate nu toate-s de bune. asa cum m-as fi asteptat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[23.08.16 12:49:48]
» mesaj pers

   @travelpoint - Nu știu în ce perioadă ați vizitat hotelul, dar eu nu pot confirma cele spuse, chiar dacă poate nu am scris și despre aceste locuri. La cât am scris, nici nu mai știam dacă am scăpat ceva sau nu.

   În primele 2 zile, la ieșirea din hotel am observat locul acela cu fântâni arteziene și cu diferite plante. Fântânile nu mergeau și locul era cam neîngrijit, dar după aceste 2 zile, au rezolvat defecțiunea de la sistemul de funcționare al fântânilor, au curățat locul și a devenit unul plăcut.

   În rest, nu știu despre ce grădini neîngrijite vorbiți, mai ales că eu chiar admiram în mod special grădina de pe partea stângă, cum mergeam la plajă.

   Nu vă contrazic, doar că nu pot susține părerea dvs. Poate era alt loc mai ascuns, pe care eu nu l-am observat, însă chiar și așa, nu aș generaliza, pentru că am eu o vorbă: Nicio zi nu seamănă cu alta și cu atât mai mult un sejur cu altul. Am trăit experiența asta vizavi de plajă. Erau zile în care unele lucruri nu se întâmplau cu aceeași seriozitate, iar în altele îmi retrăgeam părerile. Poate nu am văzut eu, nu știu ce să spun.

   Un exemplu: intrarea de la hotelul Diva e jalnică, în comparație cu a Imperialului, mai ales seara, când erau adevărate spectacole de lumini și se opreau turiștii de la alte hoteluri pentru a le admira. La Diva era o intrare cam tristă, se vedea că nu au adus niciun element nou de curând, însă nu mi-am format o părere greșită, pentru că știam că dincolo de această intrare, hotelul era foarte bine văzut, serviciile de calitate, cum are în general întreg lanțul Delphin. Diferența e dată de detaliile fiecărui hotel, mai bune sau mai puțin bune.

   Repet: noi având o redirecționare către acest hotel, am fost mulțumiți. Nu știu dacă am fi plătit un sejur aici, având în vedere că prețurile nu sunt deloc mici. Nu știu nici ce preț ar fi trebuit să avem, cu o vacanță achiziționată chiar din februarie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- travelpoint
[23.08.16 14:11:18]
» mesaj pers

   @ramurica: visits la imperial a cost in 14sau 15 Aug. Extraordinar : aceeasi fantana de care aminteati era nefunct so murdara. Voi reveni cu late detalii I tr-un ecuo. Detalii care as fi dorit sa le intalnesc. We fapt so palace nu man e acelasi. Am cost la stone so curatenia era impecabila. So mail sent so late aspe, te. Oricum, important este ca v-ati simtit bine. O zi buna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- travelpoint
[23.08.16 14:13:42]
» mesaj pers

   @travelpoint: oh, scuze de greseli, dad scriu pe Mobil.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- naty_v21
[28.02.17 11:10:12]
» mesaj pers

   BUNA ZIUA

   Multumim pentru rewiu foarte frumos. Spuneti-mi va rog daca Acvariu este in apropiere si daca ati ajuns acolo. va multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roger
[10.03.17 11:14:42]
» mesaj pers

   de delphin BE ce imi poti spune?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[10.03.17 19:19:36]
» mesaj pers

   @roger: Mi-am propus de anul trecut să scriu câte ceva despre acest hotel și să postez pozele făcute vara trecută, când nicio agenție nu avea încă informații, dar nu am mai avut timp. Nu am renunțat la idee, deși, între timp puteți afla informații, puteți vedea fotografii și la agenții. Poate mai puține.

   Până apuc să scriu, vă pot spune așa: e foarte mare, frumos (unele holuri sunt claustrofibice, dar având în vedere că a fost preluat, se înțelege diferența de stil. Delphinul, în general, are alt gen de interior), spatii generoase, pentru copii e Raiul pe pământ, dar nu doar pentru ei.

   Camerele cam mici, dar frumoase. Băile frumoase.

   Anul trecut ziceam că aici venim, dacă anul trecut nu s-a deschis și am fost redirecționați, dar anul acesta, soțul a preferat să aleagă alte 2 hoteluri și să stăm mai mult. I s-a părut foarte scump acest hotel și a zis că poate vom merge la anul, mai ales că l-am văzut și ne-am făcut o idee.

   Deci, dacă prețul e ok pentru dvs., vi-l recomand. Noi vrem sa stăm circa 10 zile, iar prețul era mult prea mare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ramurica
[10.03.17 19:31:54]
» mesaj pers

   @naty_v21: Da, este în Antalya. Din câte știu, nu faceți mult timp. Noi am vrut să mergem, dar apoi am ales să vizităm Antalya-orașul vechi (superb) și nu am mai mers la Acvariu. Poate anul acesta.

   Oricum, ghidul nostru ne-a spus că e cel mai mare din Europa, deși acolo nu e Europa.

   Dacă nu mă înșel, biletul oferit de ghidul nostru costa cam 30 euro de adult. Asta, ca să vă faceți o idee. Eu zic să mergeți, dacă vă doriți acest lucru.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- naty_v21
[10.03.17 20:11:15]
» mesaj pers

   @ramurica: Mulțumesc mult, am luat pachetul vom merge la acest hotel. Multumim mult. Vacante frumoase va doresc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roger
[10.03.17 20:31:07]
» mesaj pers

   Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calincheita
[27.09.17 16:10:22]
» mesaj pers

   @lidiadanaila: Aveți câteva exemple de astfel de hoteluri?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [20.09.19 07:37:42]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[37] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2016] Cameră standard -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771677">Şterge vot</a></div><span id="v9771677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Cameră standard
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771678">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771678"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771678">Şterge vot</a></div><span id="v9771678" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771678)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771678Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771678MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771679">Şterge vot</a></div><span id="v9771679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771680">Şterge vot</a></div><span id="v9771680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771681">Şterge vot</a></div><span id="v9771681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771682">Şterge vot</a></div><span id="v9771682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771683">Şterge vot</a></div><span id="v9771683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771684">Şterge vot</a></div><span id="v9771684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771685">Şterge vot</a></div><span id="v9771685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771686">Şterge vot</a></div><span id="v9771686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771687">Şterge vot</a></div><span id="v9771687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771688">Şterge vot</a></div><span id="v9771688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771689">Şterge vot</a></div><span id="v9771689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771693">Şterge vot</a></div><span id="v9771693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771696">Şterge vot</a></div><span id="v9771696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771697">Şterge vot</a></div><span id="v9771697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771698">Şterge vot</a></div><span id="v9771698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771702">Şterge vot</a></div><span id="v9771702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771704">Şterge vot</a></div><span id="v9771704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771705">Şterge vot</a></div><span id="v9771705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771706">Şterge vot</a></div><span id="v9771706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771708">Şterge vot</a></div><span id="v9771708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771709">Şterge vot</a></div><span id="v9771709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771710">Şterge vot</a></div><span id="v9771710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771711">Şterge vot</a></div><span id="v9771711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771712">Şterge vot</a></div><span id="v9771712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771713">Şterge vot</a></div><span id="v9771713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771714">Şterge vot</a></div><span id="v9771714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771720">Şterge vot</a></div><span id="v9771720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771725">Şterge vot</a></div><span id="v9771725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771728">Şterge vot</a></div><span id="v9771728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771733">Şterge vot</a></div><span id="v9771733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771734">Şterge vot</a></div><span id="v9771734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771735">Şterge vot</a></div><span id="v9771735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771738">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771738"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771738">Şterge vot</a></div><span id="v9771738" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771738)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771738Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771738MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771742">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771742"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771742">Şterge vot</a></div><span id="v9771742" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771742)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771742Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771742MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2016] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 05.08.16] - <span class="allrVotedi" id="av771744">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv771744"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=771744">Şterge vot</a></div><span id="v9771744" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(771744)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f771744Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e771744MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2016]
foto ramurica [05.08.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[37] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.160840988159 sec