70447 
nu sunteţi logat. - LOGIN
[Re]Descoperă Litoralul românesc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.07.2016
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Turist la Constanţa pentru o săptămână


Anul acesta am ajuns la Constanța pentru săptămâna noastră de vacanță.

Am plecat din București sâmbătă 9 iulie, nu foarte de dimineață, bagajele erau făcute de cu seară, mâncăm, ne bem cafeaua și toate astea ascultând știrile, care ne anunțau că A2 este blocată de 3 accidente în lanț. Lasă că până ajungem noi se deblocă totul că doar nu o țină blocată autostrada toată ziua. Și așa a fost, când am ajuns noi în zona accidentelor, mașinile avariate erau trase pe banda de urgență iar unele erau urcate pe platforme.

Am circulat foarte bine pe A2, fără nici un fel de probleme, iar recomandarea mea pentru plata taxei de pod de la Fetești, este să o achitați la oricare stație peco de pe autostradă pentru dus-întors 26 lei, pentru a păstra dovada plății pentru orice eventualitate.

Pentru că avem prieteni buni care au o garsonieră în Constanța iar nouă nu ne-a mai ieșit de un sejur în Grecia, am profitat de oferta lor de a sta la ei în garsonieră. Deci, despre cazare pot să vă spun că am avut toate condițiile de cazare într-o garsonieră dintr-un bloc din zona Casei de Cultură, chiar central aș putea spune. De pe balcon aveam vedere la esplanada Casei de Cultură, un loc de plimbare și joacă pentru cei ce locuiesc în zonă, mărginit cu bănci, unde este și o fântână arteziană (care nu a funcționat cât am stat noi acolo) și la Bld. Alex. Lăpușneanu.

Ne-am familiarizat foarte ușor cu zona și am identificat stațiile de transport pentru a ne plimba prin oraș sau la plajă.

Recunosc că nu ne-am putut obișnuit cu zgomotul făcut de pescăruși. I-am văzut peste tot, dar le simțeam prezența cel mai mult dimineața, iar când spun dimineața mă refer la zorii zilei. În prima dimineață ne-am trezit în zgomotul pescărușilor pe care nu-l știam până acum, nu știu cum să-l descriu în cuvinte, aveai senzația că auzi niște bebeluși treziți din somn și încep să geamă, să plângă.

Ne-am cazat, am umplut frigiderul cu de toate, de băut pentru când ajungem acasă să avem ceva rece, bere bineînțeles și ceva de mâncare pentru micul dejun.

Haide să mergem la plimbare, să vedem centrul vechi al orașului sau zona de promenadă a portului Tomis.

Pentru plimbare prin oraș sau spre Mamaia, există:

- transportul în comun RATC-ul, numai autobuze, unele cam rablagite, unde călătoria costă 1,50 lei/pers. Biletele sunt cu 2 călătorii și se pot cumpăra de la chioșcurile de ziare și tutun din apropierea stațiilor, numai la capăt de linie sunt gherete RATC cu bilete și abonamente;

- maxi-taxi – acele minibusuri de maxim 16 locuri- la care călătoria costă 1 leu pentru interiorul orașului și 2 lei din oraș la Mamaia, dar dincolo de satul de vacanță, călătorie se achită direct la șofer, de primirea unui bilet, cel puțin la cursele din oraș, nu poate fi vorba;

- curse directe de la gara CF C-ta la Mamaia sau Năvodari- autocare mai mari-la care biletul până la Mamaia costă 5 lei;

- taxi - la care km costă 1,79 lei;

- pe perioada verii circulă și acele autobuze estivale cu etaj la care călătoria costă tot 1,50 lei/pers., dar numai în orele lor de circulație, de la ora 8,00 la 21,00 cu pauză între orele 13,00-16,00, biletul se poate cumpăra de la nenea care stă în dreapta șoferului, sau dacă aveți deja bilete le puteți folosi și pentru aceste autobuze;

Bineînțeles că te poți plimba și cu mașina personală dar aici apare problema parcării și despre asta nu știu ce să vă spun. Am văzut parcare cu plată doar in portul Tomis de unde se poate ajunge și pe plajă, dar cum noi vroiam ca plimbarea de seară să o finalizăm la masă, asta însemna ca soțul să nu bea nimic, așa că am renunțat la mașină pentru plimbările în oraș.

Pentru plimbările noastre în oraș am circulat cu maxi-taxi 312 sau cu autobuzele 44 sau 51. Pe oricare dintre ele le luam din stația de lângă hotel Balada Nej, pe strada I. L. Caragiale. Cu maxi-taxi mergeam până la stația ”la hărți” (așa i-au spus cei doi constănțeni cu care am discutat în stație, coborâți acolo și o luați în jos pe bulevard) pe Bld. Ferdinand, de fapt este stația unde pe zidul unei clădiri este harta Tomisului, lângă parcul din spatele clădirii Primăriei. Și așa am făcut, am luat-o în jos pe Bld. Tomis până la prima intersecție cu Str. Traian și Str. Negru Vodă, iar de aici Bld. Tomis este pietonal, de unde incepe și zona de terase și restaurante până în Piața Ovidiu. În mijlocul pieței stă falnic Ovidiu, asaltat de porumbei sau pescăruși, asta dacă nu erau copii care alergau în jurul lui. In jurul piațetei erau mulți comercianți de unde poți cumpăra suveniruri de toate categoriile, de la handmade până la chinezării chicioase.

De câteva ori am mers la plimbare pe străduțele din centrul vechi până la Piața Ovidiu și de aici până la faleza Cazinoului. Dar cel mai mult ne-a plăcut să ne plimbăm pe Str. Mircea cel Bătrân, din Piața Ovidiu până la intersecția cu Str. Stefan cel Mare. Și de aici am luat la pas toate străzile de pe faleza mării, aceste străduțe fiind în pantă, coboram pe una și urcam pe următoarea. În toată zona veche a orașului a fost refăcut pavajul și la intersecția fiecărei străduțe există indicatoare din fier forjat cu numele străzii.

Am văzut toate obiectivele turistice din această zonă, dar n-am vizitat nici un muzeu, doar ne-am plimbat și am admirat casele vechi renovate sau mai puțin renovate.

Cel mai mult ne-a plăcut Str. Vântului, este o străduță strâmtă, cu case cochete, unele chiar foarte îngrijite.

Am intrat doar în Marea Moschee, achitând biletul de intrare de 5 lei/pers. și am urcat în vârful Minaretului, care are o înălțime de 47 metri. A meritat efortul de a urca până sus pentru a vedea orașul de sus. De aici se vede foarte bine Piața Ovidiu, Portul Tomis dar și Portul Comercial Poarta 1.

Tot de sus se văd și scheletele de beton ale unor clădiri neterminare pe care nu prea le vezi mergând pe stradă fiind mascate cu panouri publicitare.

O altă plimbare am făcut-o cu autobuzul 44, pe care l-am luat din aceeași stație cu maxi-taxi 312, și am mers până la capăt, adică la Poarta 1 a Portului. Aici este punct vamal, este practic intrarea în țară pe apă. Am mers și noi să vedem navele de croazieră și surpriză, nu este nici unul acum în port, dar puteți merge să vedeți nava de cercetare din spatele clădirii administrative a portului, ne-a spus vameșul de la poarta de intrare în port. Dar Bricul Mircea îl putem vedea, nu, este ancorat în dana militară (până la care sunt vreo 2 km) și nu putem avea acces acolo. Am intrat spre clădirea pe care scrie Gara Maritimă Constanța, în fața căruia exista o hartă a portului pe care am descoperit că portul are 9 porți de acces.

De aici am mers pe faleza Cazinoului, da, este plăcută plimbarea pe marginea mării, dar clădirea Cazinoului dărăpănată parcă strică toată frumusețe locului, de aici am urcat spre Piața Ovidiu.

Ne-am plimbat pe str. Mircea cel Bătrân până la liceul cu același nume și am intrat în parcul Teatrului, unde sunt multe terase, Sala Sporturilor, dar cea mai reprezentativă este clădirea Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski.

Fiecare plimbare am încheiat-o pe terasa câte unui restaurant.

Despre cele unde ne-a plăcut sau am mâncat bine voi scrie separat despre ele. Acolo unde totul este mai superficial sau mai comercial doar le voi aminti.

Am mâncat o salată și un burgher la Papa Ricardo pe Bld. Tomis, au fost bune, dar cum mesele sunt așezate în stradă ai senzația că toți cei care trec pe stradă îți numără dumicații, sau poate mi se pare mie.

Am mai mâncat la restaurantul Bierhause de pe str. Cuza Vodă o cremă de brânză cu pâine prăjită și o porție de bruschete și bineînțeles bere nemțească, dar nu ne-a dat pe spate.

Am băut o bere la una din terasele din Piața Ovidiu, unde se fumează narghilea, noi n-am încercat.

O singură dată am mers la Plaja Modern și tot cu maxi-taxi 312, până la stația de lângă blocul turn, pe str. Mircea cel Bătrân, unde sunt și scările de coborâre pe plajă. Dezolant. Așa mi s-au părut scările, spațiul verde al falezei. Scările sunt deteriorate și nu au balustrade de sprijin. Spațiul verde și copacii de pe coasta falezei sunt neîngrijiți, bălării cât casa, gunoaie, o mizerie pur și simplu.

Plaja a fost lățită iar pentru a ajunge la apă sunt și alei din scânduri dar nu de la scări până în apropierea mării. Iar ca să intri să faci baie în mare trebuie să mergi cu foarte mare atenție pentru că ai toate șansele să te înțepi sau să te tai în scoici, ce au ajuns pe plajă odată cu nisipul adus acolo pentru lățirea plajei. Pe prosop nu prea poți să stai deoarece simți scoicile și devine cam incomod, dar există și zonă de șezlonguri unde se închiriază cu 15 lei /buc. pentru toată ziua.

Accesul la plajă pentru mamele cu copii în cărucioare sau a persoanelor cu dizabilități se poate face doar prin portul Tomis, scările nu pot fi accesate de aceste persoane.

Nu ne-a plăcut la plaja Modern de asta am spus că am fost o singură dată, în rest am văzut-o numai din punctele de panoramă de pe străduțele pe unde ne-am plimbat.

Ziua de plajă, sau mai exact dimineața de plajă, am încheiat-o cu o plimbare prin Portul Tomis, unde sunt foarte multe terase, unde poți sta la o cafea, la bere sau poți servi masa.

Noi am mers la restaurantul La plonge, pe care-l știam din alte vizite prin port cu mulți ani în urmă, unde știam că se mănâncă pește, fiind prânzul deja, am zis măcar o ciorbă. Am mâncat ciorbă de pește, saramură de chefal și pește aterini prăjiți (un fel de hamsie) cu usturoi și am stinsul totul cu un vin alb. A fost bună mâncarea, servirea acceptabilă, ospătarii cam plictisiți și la final am mers la toaletă, unde mai bine nu mă duceam. Nu mai este cum era odată.

În oraș există și mall-uri, două le-am văzut prin plimbările noastre, dar nu am fost la nici unul. City Park pe Bld. Alex. Lăpușneanu și Tomis Mall pe Str. Stefan cel Mare, stradă care are și o zonă pietonală, zonă care mi s-a părut cam stingheră.

Recomand orașul pentru plimbări prin cartierul vechi, pe faleza Cazinoului sau în Portul Tomis. Știu că mai sunt multe de văzut, dar noi atât am reușit să vedem.

Am scris toate aceste detalii despre oraș, care sper eu vor fi utile celor care vor veni la mare și vor avea cazare în Constanța.

Am să atașez câteva poze ca să vă pot arăta pe unde ne-am plimbat.

Toate cele bune.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ANILU in 18.07.2016 14:22:48

Validat / Publicat: 18.07.16 15:21:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: Mediaş
VIZUALIZĂRI: 2316


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35750 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de ANILU? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[18.07.16 16:33:05]
» mesaj pers

   Buna, am citit cu placere articolul si la fel am vazut si pozele. Cand am citit despre scoicile de pe plaja ma gandeam ca exagerezi putin (ca poate tocmai te uitasesi pe niste poze cu plaje minunate) insa cand am vazut in poza de aproape plaja ma gandeam daca nu cumva asa era modelul :), ca in felul asta sa inchiriezi sezlong.

   Despre taxiuri, am o parere rea despre ei, am fost nevoita sa iau un taxi acum cateva luni, de la gara la sala sporturilor (distanta mica pentru cei care stiu asta) si m-a taxat undeva spre 20 de lei. I-am lasat fix pentru ca stiam ca cel putin jumatate din bani sunt nemeritati (afara turna cu galeata si nu eram in stare sa stau la transportul in comun cu care as fi mers cateva statii).

   Cat despre plimbari si eu as fi renuntat la masina, pe jos (sau cu RATC sau alte mijloace) mai vezi una alta si intr-adevar esti in concediu, trebuie sa se bucure toti.

   In rest ma bucur ca a fost relaxant si astept urmatoarele articole. Pe acesta l-am votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- AZE
[18.07.16 17:55:02]
» mesaj pers

   @ANILU: un SB de la mine deoarece si mie îmi place să (re) vizitez Constanta ori de câte ori am ocazia

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.07.16 19:22:16]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pentru vot și aprecieri.

   După această săptămână trăită în Constanța am tras concluzia că este un oraș mai scump, plecând de la transport de orice fel și dând la o parte restaurantele de sezon.

   Dar nouă ne-a plăcut, ne-am plimbat foarte mult pe jos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[18.07.16 19:24:28]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumesc pentru vot și că ai apreciat plimbarea noastră prin Constanța.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[18.07.16 22:14:51]
» mesaj pers

   @ANILU -

   Votat cu plăcere. Mi-ai amintit ca am fost constanteanca dupa buletin si poza 19 mi-a readus in memorie un eveniment fericit din viata mea la care Ovidiu a fost martor "nemuritor și rece". Merg și eu prin august asa o fuga de doua nopti sa vad cum dogoreste soarele acolo si, cum am ceva de colindat prin oraș, am retinut cateva informatii utile din articolul tau.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[19.07.16 06:08:00]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc pentru aprecieri și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[20.07.16 13:44:08]
» mesaj pers

   @ANILU - Fiecare oraș are colțurile sale frumoase, case vechi cu o arhitectură deosebită, străzi micuțe pline de farmec, locuri încărcate de povești și legende - nici Constanța nu duce lipsă de așa ceva. Sunt multe zonele în care putem surprinde viața patriarhală de altădată sau zgomotul tineresc de astăzi.

   Sfat pentru cei care ajung în Piața Ovidiu: urcați în Minaretul Moscheii Carol I cât se mai poate, starea lui de conservare nefiind prea strălucită - priveliștea e minunată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[20.07.16 13:55:41]
» mesaj pers

   @tata123 - Noi aşa am făcut, am urcat în Minaret să vedem de sus oraşul.

   Ştiam despre locurile de văzut din oraş din articolele tale şi chiar îi spuneam soţului, uite trebuie să mergeam acolo... acolo...

   Ne-am plimbat pe toate străduţele din centru vechi şi am văzut numai partea frumoasă a locurilor (erau destule urâte ca să le spun aşa şi nici nu am vrut să scriu nimic în sensul ăsta), eram în concediu şi aveam o stare pozitivă.

   Dar recunosc nu m-am putut abţine să nu scriu despre faleză şi scările pentru coborârea la plajă, neîngrijite, deteriorate. Spaţiul verde de pe coasta falezei m-a deranjat cel mai mult.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[27.08.16 05:14:02]
» mesaj pers

   @ANILU: Draga mea, abia acum am văzut și citit articolul tău, mi-a plăcut, m-am plimbat și eu puțin cu tine, mi-am amintit cu mare drag de vizita noastră în Constanța din luna iunie când am avut ghizi de excepție, doi constănțeni dragi mie. Mi-a plăcut centrul vechi iar portul chiar m-a impresionat. Felicitări pentru articol! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[27.08.16 08:28:37]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulțumesc pentru aprecieri. M-am bucurat în dimineața asta să mă mai plimb o dată prin Constanța alături de tine.

   Am încercat să ne facem vacanța aproape perfectă.

   Toate cele bune. :O

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2016] Vedere din balcon unde am stat -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762772">Şterge vot</a></div><span id="v9762772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Vedere din balcon unde am stat
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2016] Vedere tot din balcon, se vede şi Casa de Cultură -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762773">Şterge vot</a></div><span id="v9762773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016] Vedere tot din balcon, se vede şi Casa de Cultură
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2016] In Piaţa Ovidiu -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762774">Şterge vot</a></div><span id="v9762774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2016] In Piaţa Ovidiu
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2016] Tot Piaţa Ovidiu dar văzută din minaretul Moscheei -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762775">Şterge vot</a></div><span id="v9762775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016] Tot Piaţa Ovidiu dar văzută din minaretul Moscheei
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2016] Prin Centru Vechi, aici se văd şi acele indicatoare. Intrarea pe Str. Vântului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762776">Şterge vot</a></div><span id="v9762776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2016] Prin Centru Vechi, aici se văd şi acele indicatoare. Intrarea pe Str. Vântului
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2016] Am intrat pe strada Vântului şi am vrut să vă arăt cât este de strâmtă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762777">Şterge vot</a></div><span id="v9762777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016] Am intrat pe strada Vântului şi am vrut să vă arăt cât este de strâmtă
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2016] Atmosfera din Piaţa Ovidiu, era în seara finalei de fotbal a CE -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762778">Şterge vot</a></div><span id="v9762778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016] Atmosfera din Piaţa Ovidiu, era în seara finalei de fotbal a CE
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2016] Vederwe de sus a oraşului. În plan apropiat se vede Casa cu lei (de jos de pe stradă se vede că este în paragină) -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762779">Şterge vot</a></div><span id="v9762779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016] Vederwe de sus a oraşului. În plan apropiat se vede Casa cu lei (de jos de pe stradă se vede că este în paragină)
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2016] Plaja Modern văzută de pe promenadă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762780">Şterge vot</a></div><span id="v9762780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016] Plaja Modern văzută de pe promenadă
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2016] Promenada de unde se poate coborî la plajă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762781">Şterge vot</a></div><span id="v9762781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016] Promenada de unde se poate coborî la plajă
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2016] Tot Plaja Modern -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762782">Şterge vot</a></div><span id="v9762782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016] Tot Plaja Modern
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2016] Pe plaja Modern, aici se vede cum arată nisipul -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762783">Şterge vot</a></div><span id="v9762783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016] Pe plaja Modern, aici se vede cum arată nisipul
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2016] În Portul Tomis -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762784">Şterge vot</a></div><span id="v9762784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016] În Portul Tomis
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2016] Faleza Cazinoului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762785">Şterge vot</a></div><span id="v9762785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016] Faleza Cazinoului
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2016] Portul Tomis văzut de pe una din străduţele din Centru Vechi -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762786">Şterge vot</a></div><span id="v9762786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016] Portul Tomis văzut de pe una din străduţele din Centru Vechi
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2016] Portul Constanţa-clădirea administrativă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762787">Şterge vot</a></div><span id="v9762787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016] Portul Constanţa-clădirea administrativă
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2016] În Portul Constanţa-vas de cercetare -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762788">Şterge vot</a></div><span id="v9762788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016] În Portul Constanţa-vas de cercetare
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2016] În Parcul Teatrului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762789">Şterge vot</a></div><span id="v9762789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016] În Parcul Teatrului
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2016] Tot Piaţa Ovidiu -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762790">Şterge vot</a></div><span id="v9762790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016] Tot Piaţa Ovidiu
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2016] Barul din Piaţa Ovidiu unde se putea fuma narghilea -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762791">Şterge vot</a></div><span id="v9762791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2016] Barul din Piaţa Ovidiu unde se putea fuma narghilea
foto ANILU [18.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2016] Pe Bld. Tomis în partea pietonală -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762792">Şterge vot</a></div><span id="v9762792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2016] Pe Bld. Tomis în partea pietonală
foto ANILU [18.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2016] Prin Portul Tomis -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 18.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av762793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv762793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=762793">Şterge vot</a></div><span id="v9762793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(762793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f762793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e762793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2016] Prin Portul Tomis
foto ANILU [18.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.129125118256 sec