69881 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel  (stele cf clasif. AFA:  3*+)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.07.2016
DE
Avatar Zoazore
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Braila-Bucuresti
înscris/ă în 17.06.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
618 Euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.40
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Hotel Dobrotitsa – o ambiție gri spre alb


Până acum, anul ăsta a fost cam ciudat pentru mine. De ce-ar face excepție concediul?

Din start, vă anunț c-am băut după @papone! Mi-a ieșit cel mai lung articol scris de mine vreodată. Sper c-aveți curaj și răbdare până la sfârșit!

De ce-am ales Dobrotitsa? Mulțumită impresiilor de aici și de aici, dar mai ales ecourilor răutăcioase ale unui user la primul set impresii. Acum îi mulțumesc lui @costi67, dator și-acum cu impresiile de anul trecut! Îi mulțumesc fiindcă m-a ambiționat să merg acolo și nu-mi pare rău c-am făcut-o!

Planificat încă de anul trecut pentru Dobrotitsa, abia în aprilie am putut lua biletul. Prețul destul de mărișor – 618 E pentru două stele, în condițiile în care anul trecut au fost 700 E la 4 stele, dar... soarta, karma, destinul. Am pierdut reducerile de început de an.

Așa că, pe 23 iunie, cu arme și bagaje, am purces spre Albena, pe ruta normală: București-Dajna-Călărași-Silistra-Dobrich-Albena. 267 km, 4 ore jumate: harta

La bac, prima surpriză: nu era coadă, bacul stătea să plece (cred că pe noi ne așteptau), dar... 35 de lei. Câât? 35, că-i Dunărea mică! Așa a zis patronu’!

Ei, nu zău? Bafta ei era că pleca bacul!

15 minute traversarea, vreo câteva în vamă, cam coadă la vigneta lor de 15 leva, per total încă vreo jumătate de oră. La 16:30 am ajuns la hotel. Am parcat la umbră, parcarea era cam goală, locuri destule. Am plătit și intrarea de 6 leva.

Eiiii, de-aici începe ”dansul”!

La recepție era un puștiuleț simpatic. Dau voucherul și buletinele și-mi zice direct, uitându-se fix în ochii mei: 118 B!

Eu, uitându-mă fix în ochii lui: Nu! Nu vreau la parter!

Din spate apare tatuatul.Probleme? Da, zic eu, având o vagă presimțire. Nu vreau la parter. De ce? Vedere frumoasă la mare, umbră..., zice Alexandru (cam în ofensivă).

Biiine! Luăm cheia, mergem în cameră... Presimțirea s-a adeverit: ușa spartă cu mascații, nu se deschidea. Și, dacă se deschidea nu se mai închidea. Aerul condiționat funcționa doar pe ventilator, unitatea externă nu se mișca, Furnici ca-n furnicar, televizorul mai mult nu funcționa, bateria de la chiuvetă era ruginită, ”scaunul regal” se clătina, scurgerea era înfundată, prosoapele gri și cu rugină...

Merg la recepție. Se schimbase garda, era o fătucă blondă. Dar blondă rău!

(la al meu don’t work mi-aș fi dat palme, ea nu s-a prins!). Îi povestesc, face ochii mari, o iau de mână, o duc în cameră, vede și-ncepe să dea telefoane.

”Au plecat toooți! De ce n-ați văzut mai devreme defecțiunile? ” Mi-era milă de ea!

Cum facem? zic. Mai avea puțin și plângea: ”nuuu știiiu! ” Nici eu! Noi aici NU stăm! Mergem la recepție și ne dă o cheie de la 423 B. NU! În nici un caz! Nu car bagajele pe scări. Ea se uită perplexă la mine, ia o foaie, calculează ceva (probabilități, integrale de volum, Bessel modificate, ceva, c-o trecuseră apele) și-mi dă cheia de la camera... 117 B. Alături. Mergem s-o vedem întâi. Ea, speriată, aprobă pozitiv. Mergem la 117 B. Altă viață: AC-ul funcționa perfect, tv-ul la fel, ușa se-nchidea-deschidea mai bine, dar... tronul se hâțâna periculos, la duș nu era perdea. Și, mai ales, erau furnici! Tipa venise cu noi. Zic: noi mergem la masă, poate se rezolvă între timp! Ei, pe naiba! Au fost tehnicienii, dar nu v-au găsit! Păi nu zisei că mergem la masă? Card îmi dați? Nu! Ba da! N-avem! Ba da! Biiine, avem!

În fine, prima seară a rămas așa, dar a doua zi m-am înființat la recepție de cu zori. Alexandru la post. I-am povestit, a venit cu noi să vadă și... s-au rezolvat toate. Pe bune. Furnicile au fost parfumate cu AROXOL (ce bine știam eu citi în bulgărește!) și-au dispărut TOTAL. Ba, în plus, am avut 5 prosoape albe și noi!

Camera de două stele. Micuță, dar foarte curată, cu un pat matrimonial și unul single, televizorul micuț, dar suficient, cu ProTv Internațional.

Veioze la fiecare pat, plus 2 aplice, masă, un scaun, dulap cu multe umerașe, dar și cu rafturi. Două perne suplimentare, două pilote și două pături groase, din lână. Lenjerie albă, nouă, mirosea frumos. Pe jos este gresie. Mult mai igienică și mai ușor de curățat. Nu are plasă de insecte la ușă și are micro-controler care oprește AC-ul când se deschide ușa (oricare). Dacă nu e totul închis, nici AC-ul nu pornește.

Baia mică, dar curată. Dușul cu cădiță zidită, dar larg. Scurgerea buna, perdeaua împiedica apa să se răspândească în restul încăperii. Șampon de levănțică, două săpunuri, trei suluri de hârtie igienică. Noi nu folosim șamponul și săpunul de la hotel, le-avem pe-ale noastre de-acasă. Prosoape schimbate zilnic.

Balconul mic, dar dotat cu măsuță cu scrumieră, două scaune și uscător pentru rufe, aproape nou, nu ruginit.

În fața balconului aveam grădina hotelului, brazi, umbră, răcoare, aer curat. Și liniște!

Curățenie se făcea zilnic, în timpul cât noi am fost la plajă. A treia sau a patra zi s-a schimbat și lenjeria. În penultima zi a venit mai târziu, dar i-am zis că plecăm a doua zi și ne-a lăsat în pace.

Masa multă, bună, proaspătă și gustoasă. Variată. Partea bună este c-au scos clătitele și cartofii prăjiți afară. Oricum nu era coadă, dar nici nu ne călcam pe picioare. Micul dejun, de la 07:30 la 10:00, cu tot cam ce mănâncă un om normal, fără ifose, de obicei, la micul dejun. Da, recunosc, n-aveau fasole (mic dejun britanic), dar aveau bacon prăjit. Nu mai înșir, că-i la fel ca-n orice loc normal. NU se reciclează mâncarea, sau nu m-am prins eu.

Prânzul, de la 12:00 la 14:00, cu două ciorbe zilnic. A fost suficient să gust odată ciorba, că apoi, zilnic o căutam: de pui, de porc, de roșii, de pește, de legume. Nu era două zile le fel! N-a existat zi să zicem că ”efectiv n-am avut ce mânca! ” Se puteau face combinații. În plus, grătare zilnic: pește, pui, miel, porc, coaste, legume. Ce mi-a plăcut este că-ntr-o zi au avut chperci și chiperci țârgâșite (ardei capia verde prajit) Chipercile-s mai complicat să vă explic. Un fel de omletă cu ardei gras, suc de rosii și brânză grasă de oaie.Iaurtul delicios, fructe, miere, prăjituri... Voi pune poze. Pe măsură ce se terminau tăvile, se înlocuiau.

Cina era de la 18:30 la 21:00 și era cam ca la prânz.

La ”colțul copiilor” iarăși, mâncare bună. Erau mulți copii de toate vârstele. N-am auzit să se plângă cineva. Și erau multe familii cu copii mici, mici de tot.

Barul de la piscină și lobby barul bine garnisite, nu mai lungesc vorba, de la 10:00 la 23:00, dar noi eram la plajă la mare. Seara ce mai beam o bere sau suc.

Bun sucul de cireșe din restaurant, bune cafelele de la baruri. La restaurant—ness, dar mergea de trezire.

Între mese, de la 11 la 21, înghețată Nestle, fursecuri, cartofi prăjiți, fructe și pizza.

Piscina doar am pozat-o! Noi am stat la mare.

Animatorii erau p-acolo. Nu ne-am deranjat reciproc. Nici nu le-am dus dorul, nici nu ne-au căutat. Noi la mare, ei la piscină...

Plaja și marea-nisip curat, mai puțin vreo două zile, când a fost marea agitată și-a adus alge. Noi ajungeam cam pe la 8-8:15 și găseam șezlong în linia a doua fără probleme. Aveam două șezlonguri și-o umbrelă cu măsuță și scrumieră, mereu curate. Intrarea în apă lină. Am prins și niște valuri superbe, de steag galben.

Vremea a fost superbă în primele trei zile. De luni, 27 iunie, dimineața era frumos, cald, bine, seara ploua.

Ne-am plimbat și-am avut parte și de-o companie superbă luni și marți, că miercuri a plouat de mai devreme de-a ieși la plimbare.

Concluzie.Sincer, mie mi-a plăcut. Ar merita chiar 3 stele dacă și-ar da mai mult osteneala. Dar, dacă știi să vorbești, să zâmbești, dar să fii ferm, se poate!

N-am văzut să facă cineva discriminare între români, ruși, bulgari, polonezi...

Ba, mai mult, pe cei mitocani îi tratau cu o politețe rece, dar politețe. Zâmbetul era prezent.

L-am întrebat, în ultima seară, pe ”tatuat” unde-s afișate stelele hotelului. Erau pitite undeva în spate. ”Sunt doar două, că n-avem lift! ” ne-a răspuns cu un mic regret în glas. ”Nici. COM n-are lift, dar are trei steluțe. Dar n-au nici furnici! ” A zâmbit amărui. Devenisem deja prieteni.

Nu-i raiul pe pământ, dar nici cruntul iad.E un hotel de 2*, destul de corect. Partea cu furnicile... ce să zic? La Brăila stau la curte și acolo, tot așa de multe furnici sunt, din cauza vegetației. La parter este normal, că intră, n-ai ce face. Nu știu în restul camerelor cum este.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Zoazore in 05.07.2016 09:53:18

Validat / Publicat: 05.07.16 11:48:38


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur, Albena
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia, Bulgaria, Rom\nia
VIZUALIZĂRI: 2763


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  71500 PMA (din 56 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- elviramvio
[05.07.16 12:29:03]
» mesaj pers

   @Zoazore -

   De, iubitoare de animale cum te-am aflat, era normal sa ai macar furnici! Altii, nu spun cine, au avut sopârla in camera, acum ceva concedii trecute.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.07.16 12:33:46]
» mesaj pers

   @elviramvio - Erau și șopârle, dar p-afară. M-am jucat cu una!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[05.07.16 13:31:41]
» mesaj pers

   As fi vrut sa astept SB pentru povestea ta si asta pentru ca citind aveam un deja-vu si-mi aminteam cu placere cum mi-ai povestit toate astea insa daca mai asteptam poate uitam sa votez.

   Important este ca umorul a fost peste problemele legate de camera si asa o sa ai de ce sa-ti aduci aminte.

   La noi la hotel problemele pe care le ridicau hoardele de navalitori romani erau:

   - la restaurant - "Nu stau pe terasa ca am prea multe drumuri de facut" (cu diverse maxi platouri si muuuulta bautura)

   - pe plaja daca apucau rand mai in fata - "Asa departe de Snack-bar? "

   In concluzie, felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Safta Radu
[05.07.16 13:31:53]
» mesaj pers

   Aţi reuşit să schimbaţi camera, aici aţi găsit altceva faţă de prima cameră primită, cum se spune, totul e bine când se termină cu bine, până la urmă s-a rezolvat, v-aţi simţit minunat în concediu, doar ăsta era scopul, nu? Dar am şi eu o dilemă, furnicile erau d-alea bulgăreşti, cu ceafa lată, sau erau dintr-o specie comună, oarecare? :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- cosminap
[05.07.16 13:42:55]
» mesaj pers

   Mă bucur că v-ați simțit la fel de bine cum ne-am simțit și noi la acest hotel!

   Pentru anul acesta am ales, din muuulte motive, tot Dobrotitsa! Sper sa dau din prima de tatuat că văd că el e mai descurcăreț 😁 Deja mi-a devenit simpatic!

   Aștept 25.07 și postarea ta m-a convins că toate sunt aproape ca anul trecut (cu excepția furnicilor și a stupului Dobrotitsa 😁) !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[05.07.16 13:56:05]
» mesaj pers

   @Safta Radu - Ce nu pot eu dacă vreau și zâmbesc frumos? Furnicile... parcă puțin mai mari și mai negre decât ale noastre.

   @cosminap - Stupul era ” de bine”. Nu erau ȘI albinele.

   Era doar mierea lor! :)

   Tatuatul, ne-a zis fătuca blondă, e, acum, manager local. Așa că sigur vei da de el! Am 157 de poze. Mie mi se pare chiar puțin mai bine decât ați zis voi. Doar să nu nimerești și tu

   Citeşte şi aici

   Vacanțe însorite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- cosminap
[05.07.16 14:08:54]
» mesaj pers

   @Zoazore: Manager era un tip tânăr care părea destul de implicat în ceea ce făcea, în sensul că era mereu prin restaurant și prin holul hotelului, inspectând mereu!

   Probabil la avansarea tatuatului au contribuit și postările noastre😁😁😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[05.07.16 14:36:09]
» mesaj pers

   @cosminap - Mai erau doi la sala de mese. Nu i-am pozat, dar, la apariția mea cu tricoul AFA, zâmbetul lor părea mult mai larg!

   S-ar putea să ai dreptate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[05.07.16 15:12:48]
» mesaj pers

   @Zoazore - Hai măi că nu a fost lung! L-am citit între două stații de metrou, deci în 4 minute. Amuzant, nu m-am plicti! Eram sigură că o să fie ok. Tu iubești vacanța și viața, apreciezi fiecare minut. Astfel încât te vei simți bine oriunde, ca și mine. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.07.16 18:34:52]
» mesaj pers

   @All - N-am vrut să lungesc prea mult impresiile astea, dar faza asta trebuie să v-o povestesc:

   Înainte de-a pleca din țară, i-am spus jumătății inimii mele să scoată niște bani de pe card. Eu nu luasem, încă, banii. Mai aveam 58,5 lei, bani cash.

   După ce-am plătit cei 35 de lei la bac, mai aveam FIX 23,5 lei. De chestia asta m-am prins abia la plecarea din hotel.

   Băi, dacă la Silistra e tot 35 de lei, nu putem trece! Hă? Nu hă, ai scos bani? Nuuu! (normal, mă așteptam!) Cum facem? Păi uite cum facem, zic eu! Intrăm pe la Vama Veche și trecem Dunărea la Măcin spre Brăila. Acolo n-a fost niciodată 35 de lei.

   N-a fost 35, a fost 22,5 lei. Și uite-așa am venit acasă cu un leu în buzunar!

   Ei, de la 8 km de intrarea în Durankulak, până mai sus de Mangalia puțin ne-a plouat de era să oprim. Se mergea cu 20 km / oră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[05.07.16 19:04:58]
» mesaj pers

   @mishu - Ce să zic? Și-așa-i bine, și-așa-i bine! Cum o dai, tot rău îți vine! :)) Mari și grave probleme au unii, dar nu le poți avea chiar pe toate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- papone
[05.07.16 19:43:38]
» mesaj pers

   @Zoazore - Zozo, ma bucur ca v-ati simtit bine! Si mi-a placut scrierea, asa ca a venit si votul meritat.

   Ce nu mi-a placut a fost pretul platit, ca se duse in 700 de iepurasi cu transport cu tot - cu putin chin, scoteai o Turcie cu aeroplan in bani apropiati. Ignora-ma, sa va fie de bine! :D

   PS: schimba spatierea la Word, ca d-aia iti iesira 4 pagini... iti mai trebuiau 10.000 de caractere ca sa-l ajungi pe ala despre Pamukkale si peste 13.000 ca sa fie la fel de lung ca cel despre Limak Atlantis - al tau are 8342 =))

   Te pup, cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[05.07.16 20:10:12]
» mesaj pers

   @papone - Tu te plictisești și numeri caracterele în WORD? =)) Ia treci la joacă! Și eu vă pup!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cosminap
[05.07.16 20:34:00]
» mesaj pers

   @Zoazore: Acum am reușit să deschid toate pozele: ori au schimbat gratargiul, ori s-a îngrășat cel vechi 😁. Deci s-a mai schimbat ceva!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.07.16 20:42:08]
» mesaj pers

   @cosminap - Erau vreo trei pe la grătarul ăla, așa că nu pot să-ți confirm, dar nici să-ți infirm supoziția (woow, ce prețioasă sunt! S-a luat de la timbildingiști!). Inclusiv salvamaristul își băga nasul pe-acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- popamo2004
[05.07.16 23:03:01]
» mesaj pers

   @Zoazore: perfect de acord. Cand facem rezervare știm la ce ne așteptăm. Daca ne place prețul... acceptam restul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- popamo2004
[05.07.16 23:10:13]
» mesaj pers

   Si inca odata repet. Gasiti pe litoralul nostru același preț calitate

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[06.07.16 07:24:08]
» mesaj pers

   @popamo2004 - Perfect de acord. Eu mi-am asumat riscurile și, până la final, a ieșit bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- radubogdan
[08.07.16 16:13:38]
» mesaj pers

   Felicitari pentru concediul reusit. Sa stii ca nu au fost comentarii rautacioase. Dar asa cum probabil ai vazut si tu, de ceea ce ai platit ai primit. Anul trecut erai foarte entuziasmata, acum am vazut ca parca te ai mai linistit. Concediu placut in continuare...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[08.07.16 18:39:30]
» mesaj pers

   @radubogdan - Știu că nu ești răutăcios. Așa cum am scris, aici am mers din ambiție! Am vrut să văd cu ochii mei dacă-i cruntul iad, cum spunea@costi67. Ei, nu-i! E un hotel frumos, liniștit și cinstit. Eu, de felul meu, sunt entuziastă, așa că nu te mai mira dacă vei mai citi ”artificii” și ”steluțe” prin impresiile mele. Și-mi place ca-n vacanțe să mă simt bine, să nu iau în calcul toate prostioarele și să-ncerc să-mi fac vacanța cât mai frumoasă, oriunde-ar fi ea!

   Și nici eu nu-s răutăcioasă, Chiar nu știu să mă cert, așa că, prietenește te întreb: voi anul ăsta unde mergeți? Sau ați fost? Îmi place să mă bucur de toate bucuriile tuturor!

   Vacanțe însorite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- adri-nico
[21.07.16 15:55:55]
» mesaj pers

   Am citit si mi-a placut. N-am avut timp decit pentru citeva ecouri... insa am citeva intrebari :

   1- cine era alearu, ca nu ni-l prezentasi. sau trebuia sa citesc alte impresii ca sa deduc?

   2- nu ti-e ruine sa pui poze cu torturi ca sa ma torturezi pe mine la ora asta? P45 e delicioasa! :P

   3- nu stii ca furnicile sint sanitarii casei? eu stau la et 4 si am o colonie intreaga care urca pe zidul blocului, am vazut pe linga interfon o coloana... cind sunam de-afara si ajunsa in casa, furioasa ca le gaseam mereu pe chiuveta, am cautat pe net ceva cu care sa le omor. Insa am dat un articol in care spuneau ca furnicile maninca oua de gindaci (erau pe scara unii negri si uriti... si scirbosi) asa ca nu le-am mai dat cu toxicitati si dupa un timp nu am mai avut gindaci. Furnicile vin in fiecare an in vizita si nu invadeaza casa ci doar pervazul si putin pe la chiuveta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[22.07.16 09:13:04]
» mesaj pers

   @Zoazore -

1- cine era alearu, ca nu ni-l prezentasi. sau trebuia sa citesc alte impresii ca sa deduc?
= Ha? Am scris eu asa ceva? Da-mi bucata ca tot citesc si nu gasesc "alearu" asta.

   2-Sadica, zau! Bun fu tortul ala. fara blat gros, fara vanilie (ca-s alergica la vanilie!)... MMM...

   3-Bine de stiut treaba cu furnicile

   P. S. Zmeii tai cred ca erau timbilgistii aia

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- adri-nico
[22.07.16 09:20:26]
» mesaj pers

   @Zoazore - Alexandru- nu s-a batut tatatura.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[22.07.16 09:27:27]
» mesaj pers

   @adri-nico - Aaaa, Alexandru= tatuatul! Toti cei care am fost acolo l-am cunoscut! E fost receptioner, actual manager local al hotelului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- adrianaglogo
[31.07.16 22:53:33]
» mesaj pers

   @Zoazore - E prima data cand votul meu aduce Zuperbonusul. Chiar ma bucur!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[01.08.16 08:01:29]
» mesaj pers

   @adrianaglogo - Multumesc mult! Vor veni si-ale tale!

   Vacante insorite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[58] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2016] Dunărea la Călărași. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756408">Şterge vot</a></div><span id="v9756408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2016] Dunărea la Călărași.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2016] Parcarea. Cu Matizul roșu la umbră de tei. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756410">Şterge vot</a></div><span id="v9756410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2016] Parcarea. Cu Matizul roșu la umbră de tei.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2016] Hotel Dobrotitsa dinspre parcare. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756411">Şterge vot</a></div><span id="v9756411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2016] Hotel Dobrotitsa dinspre parcare.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]P09 [JUN-2016] Spațiul de relaxare. În față stânga-recepția. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756423">Şterge vot</a></div><span id="v9756423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2016] Spațiul de relaxare. În față stânga-recepția.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2016] Balconul-hol spre camere. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756425">Şterge vot</a></div><span id="v9756425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2016] Balconul-hol spre camere.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2016] Camera cu bucluc=118 B. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756427">Şterge vot</a></div><span id="v9756427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2016] Camera cu bucluc=118 B.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2016] Ușa de la 118, spartă cu mascații, cred! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756430">Şterge vot</a></div><span id="v9756430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2016] Ușa de la 118, spartă cu mascații, cred!
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2016] La intrare: stânga-dulapul (are și seif). Dreapta-baia. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756433">Şterge vot</a></div><span id="v9756433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2016] La intrare: stânga-dulapul (are și seif). Dreapta-baia.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2016] Baia. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756435">Şterge vot</a></div><span id="v9756435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2016] Baia.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2016] Baia -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756436">Şterge vot</a></div><span id="v9756436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2016] Baia
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2016] Dușul -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756438">Şterge vot</a></div><span id="v9756438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2016] Dușul
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2016] Paturile -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756439">Şterge vot</a></div><span id="v9756439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2016] Paturile
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2016] Televizorul, scaun, birou, două pahare din sticlă. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756440">Şterge vot</a></div><span id="v9756440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2016] Televizorul, scaun, birou, două pahare din sticlă.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2016] AC-ul. Sub el, locul unde stă telecomanda. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756442">Şterge vot</a></div><span id="v9756442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2016] AC-ul. Sub el, locul unde stă telecomanda.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2016] Aici sunt deja cadavre! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756446">Şterge vot</a></div><span id="v9756446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2016] Aici sunt deja cadavre!
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [JUN-2016] Resturi de furnici. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756447">Şterge vot</a></div><span id="v9756447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2016] Resturi de furnici.
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [JUN-2016] Vedere din cameră, de pe balcon -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756450">Şterge vot</a></div><span id="v9756450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2016] Vedere din cameră, de pe balcon
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P25 [JUN-2016] Vedere din balcon -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756452">Şterge vot</a></div><span id="v9756452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2016] Vedere din balcon
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P26 [JUN-2016] Tot din balcon -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756453">Şterge vot</a></div><span id="v9756453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2016] Tot din balcon
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2016] Lobby bar. Barmanul-o bucurie de om! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756456">Şterge vot</a></div><span id="v9756456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2016] Lobby bar. Barmanul-o bucurie de om!
foto Zoazore [05.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P28 [JUN-2016] Lobby bar -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756458">Şterge vot</a></div><span id="v9756458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2016] Lobby bar
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2016] Maximum la piscină. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756460">Şterge vot</a></div><span id="v9756460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2016] Maximum la piscină.
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2016] Detaliu piscină -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756463">Şterge vot</a></div><span id="v9756463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2016] Detaliu piscină
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2016] Piscină copii -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756467">Şterge vot</a></div><span id="v9756467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2016] Piscină copii
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUN-2016] Terasa restaurantului -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756470">Şterge vot</a></div><span id="v9756470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUN-2016] Terasa restaurantului
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUN-2016] În reastaurant. Era răcoare și NU mirosea a NIMIC! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756471">Şterge vot</a></div><span id="v9756471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUN-2016] În reastaurant. Era răcoare și NU mirosea a NIMIC!
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUN-2016] Insripție pe perete în restaurant. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756473">Şterge vot</a></div><span id="v9756473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUN-2016] Insripție pe perete în restaurant.
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUN-2016] Pâine. Pâini. Multe. Vreo 7 feluri! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756474">Şterge vot</a></div><span id="v9756474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2016] Pâine. Pâini. Multe. Vreo 7 feluri!
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUN-2016] Ciorbe. Smântână, ardei iute, marar, pătrunjel, brânză rasă, crutoane. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756476">Şterge vot</a></div><span id="v9756476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUN-2016] Ciorbe. Smântână, ardei iute, marar, pătrunjel, brânză rasă, crutoane.
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUN-2016] Condimente, sare, piper. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756478">Şterge vot</a></div><span id="v9756478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUN-2016] Condimente, sare, piper.
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUN-2016] Caise -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756479">Şterge vot</a></div><span id="v9756479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUN-2016] Caise
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUN-2016] Piersici -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756480">Şterge vot</a></div><span id="v9756480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUN-2016] Piersici
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUN-2016] Pepene roșu. Era și galben. N-am pozat! -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756482">Şterge vot</a></div><span id="v9756482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUN-2016] Pepene roșu. Era și galben. N-am pozat!
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [JUN-2016] Dragele mele cireșe. Zilnic, de dimineață până seara. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756483">Şterge vot</a></div><span id="v9756483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [JUN-2016] Dragele mele cireșe. Zilnic, de dimineață până seara.
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [JUN-2016] Mere -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756484">Şterge vot</a></div><span id="v9756484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [JUN-2016] Mere
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [JUN-2016] Prăjituri -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756486">Şterge vot</a></div><span id="v9756486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [JUN-2016] Prăjituri
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [JUN-2016] Tort și prăjituri. Proaspete și bune. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756493">Şterge vot</a></div><span id="v9756493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [JUN-2016] Tort și prăjituri. Proaspete și bune.
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [JUN-2016] Cataif și baclavale. -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756494">Şterge vot</a></div><span id="v9756494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [JUN-2016] Cataif și baclavale.
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [JUN-2016] Mic dejun -- foto by <b>Zoazore</b> [uploaded 05.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av756495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv756495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=756495">Şterge vot</a></div><span id="v9756495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(756495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f756495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e756495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [JUN-2016] Mic dejun
foto Zoazore [05.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[58] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.172355175018 sec