69516 
nu sunteţi logat. - LOGIN
De-a lungul Litoralului românesc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.06.2016
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 2 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 6 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La plimbare prin stațiunile din sudul litoralului românesc


În weekendul trecut am petrecut un minisejur frumos pe litoralul românesc. Am ales să ne cazăm în stațiunea Jupiter, după ce mai mulți ani la rând am mers doar în Eforie Nord. Nu am avut rezervată cazare dinainte, însă am găsit destul de repede o cameră liberă cu un preț rezonabil la hotelul Camelia, aflat în zona centrală a stațiunii Jupiter.

După ce ne-am dus bagajele în cameră nu am zăbovit prea mult acolo, ci ne-am echipat pentru o repriză de bronzat. În câteva minute am intrat pe plaja stațiunii Jupiter, în zona mai lată a plajei, cea dinspre Neptun. Până să ajungem pe nisip, am găsit pe partea stângă a străzii Brindisi un supermarket unde prețurile erau destul de rezonabile. Am reținut ce am cumpărat eu: doza de bere Skol (rece, receee) – 2,5 lei :). Și pentru că tot sunt la capitolul prețuri, să amintim și hamsiile prăjite din vecinătatea plajei – 5 lei/100 grame.

Această secțiune a plajei este lată, iar nisipul este fin; o mare parte a plajei era ocupată de șezlonguri, însă exista destul spațiu și pentru cearceaf, în partea din apropierea digului. Dacă tot am amintit de ele, închirierea unui șezlong costa aici 15 lei. În ceea ce privește apa, aceasta a fost foarte rece în perioada sejurului nostru. Nu am reușit decât să intru duminică după-amiază pentru câteva minute și am ieșit rapid, temându-mă să nu mă întorc răcit acasă; ca idee, la meteo se prezenta faptul că apa mării are 18-19 grade, dar eu cred că erau chiar mai puține. Brrr!

Plaja Jupiter mai are o secțiune către sud, dispusă sub forma unor golfulețe. Am făcut și aici o repriză de plajă a doua zi către seară, însă am mers și pe dig, un loc numai bun pentru fotografii pe care să le răsfoim la iarnă. Această bucată de dig ar avea nevoie de reparații serioase, o parte dintre platformele sale de beton nu mai pot fi utilizate. În ceea ce privește curățenia, apreciez că porțiunea de plajă dinspre Neptun este mai îngrijită. Nu în ultimul rând, trebuie să amintesc faptul că vânzătorii ambulanți sunt deja la datorie.

În prima seară am ieșit la plimbare prin stațiune și am ales să revenim în zona plajei; am observat că există o alee de promenadă care face legătura cu sectoarele de plajă din dreptul stațiunii Neptun, așa că am ales să o parcurgem agale. Probabil că această promenadă este realizată nu de foarte mult timp, ea nu exista în urmă cu aproximativ 10 ani (atunci când noi am mai fost aici). Ne-a plăcut să ne plimbăm pe alee, cu lacul Neptun 2 mângâiat de ultimele raze de soare în partea stângă și cu nisipul sărutat de valurile înspumate ale mării în dreapta. De-a lungul plajei există mai multe terase, unele dintre ele amenajate chiar drăguț, iar prețurile afișate pentru închirierea șezlongurilor oscilau între 10 și 15 lei. Cele mai îngrijite secțiuni de plajă mi s-au părut a fi în zona ”La Steaguri” , după cum este cunoscută de majoritatea celor care merg pe litoralul nostru.

Am intrat apoi pe aleea dintre lacurile Neptun 2 și Neptun 1, traversând pasarela pietonală care asigură legătura dintre plajă și stațiunea Neptun. Am ajuns într-un parc micuț și ne-am îndreptat către una dintre băncuțele aflate pe malul lacului Neptun 1. Am avut surpriza să vedem aici pâlcuri de nuferi îmbobociți, câteva flori fiind deja desfăcute.

De aici am ajuns în zona centrală a stațiunii Neptun, suficient de animată, deși este doar început de sezon. Am avansat pe lângă magazine, printre comercianții de suveniruri, înghețată, vată de zahăr ori covrigi împletiți, ajungând apoi lângă biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din Neptun. Construcție impozantă cu trei turle, biserica nu este finalizată, nefiind pictată.

Pas cu pas, am revenit în Jupiter și am mers la terasa Barina pentru o pizza, la dorința băiatului (de altfel, aici am mâncat și a doua zi la prânz). După aceea, somn de voie, probabil că nici pernele nu ne-ar fi trebuit dacă nu le aveam deja!

A doua zi dimineața ne-am hotărât să vizităm o parte a litoralului unde nu mai mersesem niciodată: este vorba despre stațiunile 2 Mai și Vama Veche. Am ajuns repede în Mangalia și am oprit la ieșirea din oraș spre Vama Veche în dreptul unui obiectiv despre a cărui existență aflasem de pe AFA: este vorba despre Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia. Muzeul este închis sâmbăta și duminica (în restul zilelor, programul de vizitare afișat este cuprins în intervalul orar 07.30 – 15.30), astfel că nu am putut admira decât exponatele aflate în curtea muzeului, deloc puține la număr. În primul rând, ne-a reținut atenția nava militară expusă în partea dreaptă a curții, dar și un tun aflat în partea opusă, armă cu dimensiuni impresionante după cum o să puteți observa în fotografiile pe care le voi atașa. Pe lângă cele două exponate, am mai văzut aici două ambarcațiuni mici, o torpilă, o rachetă antinavă, câteva antene, dar și alte tipuri de arme ale căror denumiri nu le cunosc; obiectele expuse aici nu sunt însoțite de vreun panou informativ, așa că identificarea lor mi-ar fi aproape imposibilă. Pentru informații mai detaliate referitoare la acest obiectiv, vă recomand să consultați articolul scris de urjanclaudiu.

Următoarea noastră oprire a fost la Vama Veche, probabil cea mai aglomerată stațiune de pe litoralul nostru în weekendul de Rusalii. Spun asta deoarece am găsit cu greu un loc unde să parcăm mașina și nicidecum pe vreo străduță laterală (orice spațiu cât de mic era ocupat), ci chiar pe marginea drumului principal, la intrarea în stațiune dinspre Mangalia. Până să oprim acolo am traversat localitatea până la capătul celălalt și am încercat să intrăm pe două străzi laterale, fără succes însă! niciun spațiu cât de mic nu era liber.

Am coborât apoi pe strada Ion Creangă către plaja stațiunii; numeroase terase aflate de o parte și de alta a străzii aveau suficienți clienți, deși ora nu era foarte târzie; am remarcat prețuri pentru toate buzunarele. Am văzut și diverse suveniruri, însă nu ne-a atras ceva atenția în mod deosebit.

Ajunși pe plaja stațiunii, în partea centrală a acesteia, trebuie să recunosc faptul că am fost plăcut surprinși să găsim o plajă curată și aranjată cu umbrele și șezlonguri, mare parte dintre ele ocupate. Printre șezlonguri alergau mai mulți copilași, așadar în Vamă este loc și pentru toată lumea. Închirierea unui șezlong – 15 lei.

Marea era destul de liniștită, câteva alge fuseseră aduse la țărm peste noapte, însă nu erau atât de multe încât să miroasă urât. Nici în acea zi nu era nimeni în apă, doar vreo doi curajoși își înmuiau picioarele din când în când. Am luat și noi loc direct pe nisip pentru a ne bucura de marea scăldată de razele generoase ale soarelui, prilej pentru a face mai multe fotografii aici.

După aproximativ o oră petrecută în Vama Veche, am plecat și peste câteva minute opream în stațiunea 2 Mai. Aici nu mai era aceeași aglomerație, așa că am găsit un loc liber de parcare pe o stradă laterală, chiar în dreptul școlii. În câteva minute coboram treptele de beton ale unei scări și am pășit pe nisipul destul de fin, remarcând faptul că fâșia de plajă este ceva mai îngustă decât la Vama Veche; erau instalate și niște umbrele și șezlonguri, dar partea centrală este pentru cearceafuri. Plaja era suficient de aglomerată, totuși mai erau câteva locuri libere pentru doritori; probabil că, în plin sezon, această porțiune de plajă devine neîncăpătoare.

Ajunși pe malul mării, am remarcat o veche cazemată la aproximativ un kilometru spre sud, a cărei siluetă înclinată se distingea clar, ca un pinten de beton înfipt în mare, un martor tăcut pentru trecutul istoric zbuciumat al acestor meleaguri. Să sperăm că viitorul va fi unul mai bun și că, în această privință, istoria nu se va repeta!

Am plecat și de la 2 Mai, am trecut pe lângă șantierul naval din Mangalia, de data aceasta fiind mai atenți ca la venire la uriașele macarale sau la cele câteva nave de mari dimensiuni care se zăreau foarte bine de pe podul din apropiere. Tot de pe pod am putut vedea și niște nave militare aflate în serviciul marinei române, ancorate în portul militar din vecinătate.

Din DN 39 am virat spre dreapta către stațiunea Saturn și am oprit pentru vreo 20 de minute lângă plaja aceea lată (Adras parcă se numește) care începe din zona hotelurilor Sirena, Balada și Hora din Saturn și se continuă până la intrarea în stațiunea Venus. Aici am avut surpriza să constatăm că șoseaua dintre Saturn și Venus a fost refăcută, are câte două benzi pe sens și din loc în loc apar fie parcări amenajate, fie spații unde se poate parca pe nisip. Deoarece nu aveam să stăm prea mult aici, am oprit într-un loc neamenajat, nu departe de cele trei hoteluri mari (pe care le-am amintit mai devreme) din stațiunea Saturn.

Porțiunea aceasta de plajă este foarte aerisită, sunt și zone cu șezlonguri, dar și zone suficiente pentru cei care preferă să se bronzeze pe cearceaf sau pe rogojină. Am văzut pe plajă câteva beach-baruri, dar și un loc de joacă pentru copii, fără plată. Nisipul era nivelat, fiind pe alocuri mai fin, iar alteori mai înțepător.

Am ajuns înapoi în Jupiter cam pe la ora prânzului, dar nu am mers imediat la masă; mai aveam timp de o plimbare scurtă. Observasem atunci când am venit o săgeată în stațiunea Olimp care indica drumul secundar către Popasul Pescarilor. Am intrat pe acest drum pietruit, am trecut pe lângă resortul Blaxy, am ajuns la Popasul Pescarilor, unde erau multe mașini în parcare, dar nu am oprit aici. Studiasem acasă o hartă pe internet și am observat că acest drum secundar continuă de-a lungul țărmului, ajungând în final la Costinești.

Noi nu am ajuns la Costinești în acea zi, ci am străbătut o porțiune de drum mai dificilă (cred că dacă ar fi plouat înainte cu o zi nu puteam trece, erau denivelări destul de mari), am traversat apoi calea ferată și am ajuns într-o zonă superbă, unde marea s-a așternut practic la picioarele noastre. Ne aflam sus, între Olimp și Costinești, pe marginea coastei înalte, cu marea aflată la 25 – 30 de metri dedesubt. Ne-am apropiat cu atenție de malul plin cu iarbă și am văzut că jos este o fâșie de plajă nu foarte lată, folosită de câțiva amatori de nudism. Am făcut mai multe fotografii de aici de sus, încercând să surprindem cât mai mult din sălbăticia zonei; vântul bătea dinspre mare, așa că nu ni s-a părut foarte cald, chiar dacă soarele strălucea cu putere. Când ne hotărâsem să plecăm înapoi la Jupiter, am observat niște sunătoare, plantă medicinală pe care o cunoaștem foarte bine și pe care o culegem an de an de pe dealurile din jurul orașului nostru. Am am zăbovit câteva minute și am cules un buchet serios de sunătoare, pe care am pus-o la uscat imediat ce am ajuns acasă.

După aproximativ patru ore și jumătate de plimbare neîntreruptă prin zona de sud a litoralului nostru, ne-am întors la Jupiter și am servit prânzul la terasa Barina, unde mersesem și în seara precedentă.

Închei aici acest articol referitor la zonele din sudul litoralului românesc vizitate în urmă cu o săptămână și vă doresc tuturor sejururi plăcute în această vară care se află abia la început!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 25.06.2016 21:52:38

Validat / Publicat: 26.06.16 00:38:44


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2375


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67000 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Crazy_Mouse? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dana2008
[26.06.16 08:14:23]
» mesaj pers

   Interesant articol! Felicitări! Așa ceva ne propunem noi pentru această vară. Să mergem in toate stațiunile de pe litoralul romanesc. Mă interesează de asemenea parcurile acvatice de distracție pentru copii existente la Marea Neagră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[26.06.16 08:28:05]
» mesaj pers

   O incursiune cat se poate de placuta pe litoralul nostru. Despre zona "La Steaguri"' cred ca din pricina acelor steaguri se numeste asa, eu stiu ca toata viata mea doar asa am cunoscut acel loc. Adevarul este ca lumea incearca sa identifice intr-un fel mai usor anumite locuri. Pentru bucuresteni inainte de revolutie daca voiai sa te intalnesti cu cineva la Universitate spuneai "la ceas", si era foarte clar.

   Cat despre apa rece, cred ca avea 18-19 grade si nu mai putin, insa nu suntem obisnuiti si ni se pare ca e mai rece. In urma cu cativa ani la sfarsitul lui mai se organiza un concurs de dans in Constanta iar cazarea era asigurata (contra cost insa foarte rezonabil) la hotel Doina in Mamaia. Si chiar daca a era rece, era suficient sa intre cativa copii in apa ca pana la urma intrau foarte multi si se distrau de minune, luam genul de hidrobicicleta cu topogan si copiii erau incantati.

   Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.06.16 08:36:35]
» mesaj pers

   @Dana2008 - Mulțumesc frumos! Noi ne-am plimbat atât de mult deoarece apa mării a fost rece și nu prea era de făcut baie. Dacă ne-am fi putut bălăci în voie, cu siguranță că și plimbările noastre ar fi fost mai scurte.

   În ceea ce privește parcurile acvatice de pe litoralul nostru, eu știu doar de Aqua Magic din Mamaia și de Belona Aqua Park din Eforie Nord. Ambele au pe site impresii contradictorii, după cum vei putea vedea, diferența ar fi că cel din Mamaia este mult mai mare decât cel de la Eforie Nord.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[26.06.16 08:42:10]
» mesaj pers

   @mishu - Mulțumesc! Asta este, probabil că apa mării avea 18 - 19 grade, însă nu a fost o pierdere că nu am făcut baie, am avut astfel suficient timp să explorăm o parte a litoralului necunoscută pentru noi până acum. Și ne vom lua revanșa cu bălăceala la mare, promitem asta! :) Vine bucata mare de concediu programată în luna august și marea este trecută pe lista principală.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- crismis
[26.06.16 10:37:04]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Frumoasa vacanta!

   Culmea e ca la vreo 20-30 km mai la sud, s-a facut baie in mare de Rusalii! Acolo unde am "poposit" noi, la Chaika (intre Nisipuri si Constantin si Elena), apa se adanceste destul de repede de la tarm si marea fiind cam furioasa toate cele 3 zile, nu s-a pus problema de inotat in mare, dar distractia n-a lipsit pt toate categoriile de varsta; poate va mai amintiti de cand erati mici ce hai era cand "sareati peste valuri"! :) Apa nu era f calda, dar dupa ce te matura primul val, nu mai conta! Oricum, se putea sta cateva zeci de minute bune, fara a simti ca ingheti.

   La venirea spre casa, ne-am oprit putin, sa prospectam, la White Lagoon (un pic mai la sud de Kavarna); golful era plin de balacitori de toate varstele, noi n-am intrat, dar nu parea nimeni stresat de temperatura apei. In schimb, la Bolata, vechea noastra dragoste, n-am rezistat si ne-am aruncat in apele inspumate si... chiar caldute!

   Nu stiu de ce aceste diferente, o fi chestie de curenti marini, ceva?! De perceptie subiectiva nu cred, ca eu nu intru in apa daca e rece, nici picata cu ceara!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- AZE
[26.06.16 12:45:12]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Felicitari pentru articolul scris, sunt locuri vizitate si de mine. Din păcate conducerea muzeului marinei din Mangalia nu pune accent pe vizita turistillor, eu am încercat sa vizitez interiorul in timpul programului si era închis. Inauntru sunt exponate de genul aparate care se folosesc pe nave si ma interesa. Si nu am inteles de ce sambata si duminica este închis, chiar atunci când majoritatea au timp liber sa viziteze. Pacat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[26.06.16 13:10:05]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Frumoasă plimbare. Ați prins o mare liniștită dar rece și nu foarte aglomerat, doar era extrasezon cum se zice.

   Anul acesta mergem și noi la marea noastră după 5 ani.

   Așa ne propunem și noi să ne plimbăm cât mai mult, să vedem ce s-a mai schimbat pe Litoralul nostru.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- papone
[26.06.16 20:56:55]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse -

o alee de promenadă care face legătura cu sectoarele de plajă din dreptul staţiunii Neptun, aşa că am ales să o parcurgem agale. Probabil că această promenadă este realizată nu de foarte mult timp, ea nu exista în urmă cu aproximativ 10 ani (atunci când noi am mai fost aici).

   Poze de fix acum 10 ani am eu, facute pe acea promenada - si arata de parca ar mai fi avut inca vreo 30 in spate! Crede-ma ca drumul ala e acolo inca de cand s-au construit hotelurile alea din Neptun sau Olimp, care arata ca atunci cand s-au construit - si le-am vazut in urma cu 4 ore!!! Daca nu ma crezi, o sun pe mama si o rog sa caute poze cu mine de cand eram mic :)

   @Anilu -

... să vedem ce s-a mai schimbat pe Litoralul nostru.

   Din pacate, nu s-a schimbat si nu se va schimba nimic, in afara de Mamaia si Vama. M-am intors acum 4 ore dupa o plimbare de 2 zile in Venus si Jupiter. E JALE!!! Mergem in fiecare an cam de 2-3 ori pe la noi pe la mare - ca sa ne convingem (nu ca ar mai fi cazul) ca banii cheltuiti pe alte litoraluri sunt cea mai buna investitie intr-o vacanta... Din pacate, asta e realitatea :(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.16 00:07:45]
» mesaj pers

   @papone - Ce pot să mai zic, te cred referitor la promenadă, însă atunci când am mers noi la Jupiter ne bronzam doar pe plaja acestei stațiuni și îmi amintesc faptul că nu puteam ajunge către Neptun pe plajă; era acolo un gard la un moment dat, în dreptul unui restaurant care acum pare abandonat. Din cauza căldurii sufocante din cort (atunci ne cazam la cort la Zodiac; deh, buget subțire nu că acum ar fi prea mare), pe la prânz veneam la localul de pe plajă unde beam bere și așteptam să treacă cele câteva ore arzătoare, astfel încât să ieșim iar pe plajă.

   Eu aș mai merge și acum cu cortul, nu neapărat la mare, dar soața nu mai vrea! Însă cel mic crește și probabil voi mai avea un aliat în munca mea de convingere! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.16 08:37:32]
» mesaj pers

   @ANILU; @AZE; @crismis; @mishu - Mulțumesc pentru completări și pentru că ați citit și ați votat acest articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.16 10:01:16]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse - Binevenită această relatare a plimbării voastre prin stațiunile din sudul litoralului românesc! Este o frumoasă aducere aminte pentru cei care au mai fost acolo, dar și - indirect - un îndemn adresat tuturor românilor de a privi nu doar spre țărmuri sau tărâmuri îndepărtate, exotice.

   M-ai dat gata cu mascarea chipurilor persoanelor din fotografiile tale. Chiar și când indivizii sunt fotografiați din spate sau din profil, iar chipurile lor nu au mai mult de 1-2 mm². La P38 și P42 ai avut treabă, nu glumă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.06.16 10:45:11]
» mesaj pers

   @iulianic - Am avut ceva treabă, într-adevăr, cu fotografiile, însă consider că e mai bine astfel! Poate cineva care a stat lângă mine nu vrea să apară pe internet din diverse motive (de exemplu: se află la mare cu amanta), așa că eu încerc să-l fac de nerecunoscut! Oricum mai scapă uneori câte unul! :)

   În ceea ce privește zona de sud a litoralului nostru, ea pare încă înțepenită în trecut, dar pe ici, pe colo au mai apărut schimbări în bine. Eu tot sper că lucrurile se vor îmbunătăți...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- bogumil
[28.06.16 20:37:21]
» mesaj pers
... o fâşie de plajă nu foarte lată, folosită de câţiva amatori de nudism. Am făcut mai multe fotografii de aici de sus, încercând să surprindem cât mai mult din sălbăticia zonei...
Şi cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, nu-mi trimiţi şi mie pe mail foto exemplificative, din cele făcute pe plaja de nudişti? Alea în care ai surprins... de sus... "sălbăticia zonei"?

   =)) >:)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.06.16 20:49:51]
» mesaj pers

   @bogumil - Îmi pare rău să te dezamăgesc, însă am doar foto precum P57, P58, P59 sau P60. Noi am admirat marea de sus de pe țărmul înalt, nu ne-a interesat să observăm din apropiere acea ”sălbăticie”! ;)

   Erau câțiva nudiști chiar pe bucata de plajă din dreptul locului unde ne aflam noi, însă nu am vrut să-i surprind în fotografii și cu atât mai mult, nu aș avea vreodată intenția să postez astfel de foto. Fiecare are dreptul la intimitate, iar netul este un loc periculos din acest punct de vedere...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- bogumil
[28.06.16 20:54:07]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse

   Nu-i nici o dezamăgire... făceam şi eu... conversaţie.

   Iar pentru final : "Fiecare are dreptul la intimitate, iar netul este un loc periculos din acest punct de vedere... ", ai votul meu maxim.

   Sunt perfect de acord.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- papone
[28.06.16 21:06:58]
» mesaj pers

   @bogumil: Luci... Daca plăteai pe cineva sa scrie asta si nu iesea atât de pe placul tau :)

   Parca ziceai ca ajungi in București... Daca ai timp si ti-e sete, om găsi o bere pe undeva :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- bogumil
[28.06.16 21:11:22]
» mesaj pers

   Am să fiu la capitală 3 zile. De duminică până miercuri. Programul pare foarte strâns (vin cu fii-mea şi vreau să-i arat una-alta), aşa că... sincer nu ştiu dacă apuc/scap la... socializare :)) Da, dacă pot, dau de ştire!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.06.16 21:45:49]
» mesaj pers

   Problema cu deranjarea intimității e și la plaja nudiștilor din Costinești, din dreptul epavei. Mai ales de cînd e asfaltat, drumul de pe faleză a devenit destul de circulat. Mulțime de turiști se opresc pe buza falezei să vadă și să fotografieze epava și li se deschide astfel priveliștea și spre plajă, care e încă folosită de nudiști, deși nu mai beneficiază de izolarea de acum 15 - 20 de ani, cînd Costineștiul încă era departe și aici ajungea abia un drum de pămînt care cobora apoi pe plajă printr-o rîpă.

   Ce să facem, avem un litoral prea scurt ca să ne permitem zone izolate (o zic jumătate în glumă, jumătate în serios). De la granița cu Bulgaria și pînă la Năvodari au rămas abia cîțiva km de faleză fără construcții, dar și aceia sînt mult mai ușor accesibili, pentru că s-au tot modernizat drumurile din lungul litoralului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[28.06.16 22:17:37]
» mesaj pers

   @bogumil: Salut! :* Să știi că eu NU sunt de acord cu "despuierea" în public! E penibil să stai crăcit, despuiat, și să uite alții la goliciunea găurelelor tale. Indiferent de sex, indiferent de "divă", e jenant și trebuie să-ți asumi acest "răsfăț" în public. Cât timp există și oameni anormali, care dețin aparate foto performante, te poți aștepta oricând să te vadă toate neamurile pe youtube. Cum ar fi să mă vadă tata, bunicul, unchiul, șeful și toate băbuțele din sat care au, mai nou, internet și FB. Da, nu râde, eu nu am FB, dar bătrâneii s-au emancipat, nu ca mine:P Deci, rămân la părerea mea: mai las ceva acoperit pentru a fi mai interesantă, mai sexi :D:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- bogumil
[28.06.16 22:21:58]
» mesaj pers

   @krisstinna

   Se spune că "Orice femeie îmbăcată este mai frumoasă decât una dezbrăcată", pentru că lasă loc minţii bărbatului să-şi imagineze. Probabil că şi vice-versa este valabilă, motiv pentru care... pe mine la nudişti nu mă prindeţi...

   L.E.: @webmaster, este ultima ieşire în decor, nu mai scriu off-topic. Promit! La rfeview-ul asta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- purcelul
[05.07.16 18:37:55]
» mesaj pers

   Felicitări pentru rewiev, mă bucur pentru ZB!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.07.16 21:15:05]
» mesaj pers

   @purcelul - Mulțumesc frumos! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[62] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2016] Am ajuns la Jupiter sâmbătă și ne-am cazat pentru două nopți la hotelul Camelia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752473">Şterge vot</a></div><span id="v9752473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2016] Am ajuns la Jupiter sâmbătă și ne-am cazat pentru două nopți la hotelul Camelia.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2016] Sâmbătă am făcut plajă la Jupiter, în secțiunea nordică a plajei, cea dinspre Neptun. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752474">Şterge vot</a></div><span id="v9752474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2016] Sâmbătă am făcut plajă la Jupiter, în secțiunea nordică a plajei, cea dinspre Neptun.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2016] Stațiunea Jupiter - plaja din această zonă este mărginită de un dig pe unde ne-am plimbat pentru a fotografia marea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752475">Şterge vot</a></div><span id="v9752475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2016] Stațiunea Jupiter - plaja din această zonă este mărginită de un dig pe unde ne-am plimbat pentru a fotografia marea.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2016] Stațiunea Jupiter - unul dintre golfulețele din partea sudică a plajei stațiunii, aflat în apropierea hotelului Cometa. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752476">Şterge vot</a></div><span id="v9752476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2016] Stațiunea Jupiter - unul dintre golfulețele din partea sudică a plajei stațiunii, aflat în apropierea hotelului Cometa.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2016] Marea noastră dragă la Jupiter. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752477">Şterge vot</a></div><span id="v9752477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2016] Marea noastră dragă la Jupiter.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2016] Sâmbătă seara am ieșit la plimbare pe aleea de promenadă dintre Jupiter și Neptun, mărginită de lacul Neptun 2 pe de o parte (în imagine) și de plajă, în partea cealaltă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752478">Şterge vot</a></div><span id="v9752478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2016] Sâmbătă seara am ieșit la plimbare pe aleea de promenadă dintre Jupiter și Neptun, mărginită de lacul Neptun 2 pe de o parte (în imagine) și de plajă, în partea cealaltă.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2016] Aleea de promenadă dintre Jupiter și Neptun. Ne-a plăcut să ne plimbăm pe aici. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752479">Şterge vot</a></div><span id="v9752479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2016] Aleea de promenadă dintre Jupiter și Neptun. Ne-a plăcut să ne plimbăm pe aici.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2016] Marea Neagră și plaja de la Neptun, la ceas de seară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752480">Şterge vot</a></div><span id="v9752480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2016] Marea Neagră și plaja de la Neptun, la ceas de seară.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2016] În dreptul stațiunii Neptun sectoarele de plajă sunt destul de îngrijite. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752481">Şterge vot</a></div><span id="v9752481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2016] În dreptul stațiunii Neptun sectoarele de plajă sunt destul de îngrijite.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2016] Continuăm plimbarea pe aleea de promenadă dintre Jupiter și Neptun. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752482">Şterge vot</a></div><span id="v9752482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2016] Continuăm plimbarea pe aleea de promenadă dintre Jupiter și Neptun.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2016] Plaja din zona ”La Steaguri”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752483">Şterge vot</a></div><span id="v9752483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2016] Plaja din zona ”La Steaguri”.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2016] Stațiunea Neptun - zona ”La Steaguri”. Oare de ce s-o numi așa? :) -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752484">Şterge vot</a></div><span id="v9752484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2016] Stațiunea Neptun - zona ”La Steaguri”. Oare de ce s-o numi așa? :)
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2016] Traversăm pasarela pietonală dintre lacurile Neptun 1 și Neptun 2, alee ce face legătura între stațiunea Neptun și zona de plajă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752485">Şterge vot</a></div><span id="v9752485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2016] Traversăm pasarela pietonală dintre lacurile Neptun 1 și Neptun 2, alee ce face legătura între stațiunea Neptun și zona de plajă.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2016] Lacul Neptun 2 la ceas de seară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752486">Şterge vot</a></div><span id="v9752486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2016] Lacul Neptun 2 la ceas de seară.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2016] Lacul Neptun 1 la căderea serii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752487">Şterge vot</a></div><span id="v9752487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2016] Lacul Neptun 1 la căderea serii.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2016] Ne-am îndreptat către una dintre băncuțele aflate pe malul lacului Neptun 1. Am avut surpriza să vedem aici pâlcuri de nuferi îmbobociți. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752488">Şterge vot</a></div><span id="v9752488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2016] Ne-am îndreptat către una dintre băncuțele aflate pe malul lacului Neptun 1. Am avut surpriza să vedem aici pâlcuri de nuferi îmbobociți.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2016] În zona lacurilor Neptun 1 și 2 se află un parc micuț. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752489">Şterge vot</a></div><span id="v9752489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2016] În zona lacurilor Neptun 1 și 2 se află un parc micuț.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2016] La pas prin stațiunea Neptun, la început de sezon 2016. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752490">Şterge vot</a></div><span id="v9752490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2016] La pas prin stațiunea Neptun, la început de sezon 2016.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2016] Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din Neptun. Construcție impozantă cu trei turle, biserica nu este finalizată, nefiind pictată în interior. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752491">Şterge vot</a></div><span id="v9752491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2016] Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din Neptun. Construcție impozantă cu trei turle, biserica nu este finalizată, nefiind pictată în interior.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2016] Parcul de distracții din Neptun la ceas de seară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752492">Şterge vot</a></div><span id="v9752492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2016] Parcul de distracții din Neptun la ceas de seară.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2016] Am ajuns înapoi la Jupiter; trecem pe lângă hotelul Majestic. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752493">Şterge vot</a></div><span id="v9752493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2016] Am ajuns înapoi la Jupiter; trecem pe lângă hotelul Majestic.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2016] Stațiunea Jupiter - ajungem în dreptul hotelului Tismana. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752494">Şterge vot</a></div><span id="v9752494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2016] Stațiunea Jupiter - ajungem în dreptul hotelului Tismana.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2016] A doua zi (duminică dimineața) am plecat la plimbare către stațiunile din sudul litoralului; la ieșirea din Mangalia, am vizitat expoziția exterioară a Muzeului Marinei Române – Secția Mangalia. În continuare voi atașa câteva fotografii cu exponatele pe care le-am putut admira aici. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752495">Şterge vot</a></div><span id="v9752495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2016] A doua zi (duminică dimineața) am plecat la plimbare către stațiunile din sudul litoralului; la ieșirea din Mangalia, am vizitat expoziția exterioară a Muzeului Marinei Române – Secția Mangalia. În continuare voi atașa câteva fotografii cu exponatele pe care le-am putut admira aici.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; ajungem lângă un tun cu dimensiuni impresionante. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752496">Şterge vot</a></div><span id="v9752496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; ajungem lângă un tun cu dimensiuni impresionante.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; alte exponate din curtea muzeului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752497">Şterge vot</a></div><span id="v9752497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; alte exponate din curtea muzeului.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; diverse exponate aflate în curtea muzeului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752498">Şterge vot</a></div><span id="v9752498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; diverse exponate aflate în curtea muzeului.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; un mic navigator în curtea muzeului! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752499">Şterge vot</a></div><span id="v9752499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; un mic navigator în curtea muzeului!
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; o antenă de mari dimensiuni. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752500">Şterge vot</a></div><span id="v9752500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; o antenă de mari dimensiuni.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; ne îndreptăm către piesa de rezistență din curtea muzeului (nava militară expusă aici). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752501">Şterge vot</a></div><span id="v9752501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; ne îndreptăm către piesa de rezistență din curtea muzeului (nava militară expusă aici).
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia, interesant, nu-i așa? Păcat că nu am putut vizita și interiorul muzeului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752502">Şterge vot</a></div><span id="v9752502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia, interesant, nu-i așa? Păcat că nu am putut vizita și interiorul muzeului.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; admirăm din alt unghi nava militară expusă aici. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752503">Şterge vot</a></div><span id="v9752503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2016] Muzeul Marinei Române – Secția Mangalia; admirăm din alt unghi nava militară expusă aici.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2016] De la Muzeul Marinei Române, secția Mangalia am plecat spre Vama Veche, unde am ajuns în aproximativ 15 minute. Am găsit cu greu un loc de parcare pe marginea drumului principal, la intrarea în stațiune. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752504">Şterge vot</a></div><span id="v9752504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2016] De la Muzeul Marinei Române, secția Mangalia am plecat spre Vama Veche, unde am ajuns în aproximativ 15 minute. Am găsit cu greu un loc de parcare pe marginea drumului principal, la intrarea în stațiune.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUN-2016] Stațiunea Vama Veche - am coborât pe strada Ion Creangă către plaja stațiunii. În Vamă era destul de aglomerat. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752505">Şterge vot</a></div><span id="v9752505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUN-2016] Stațiunea Vama Veche - am coborât pe strada Ion Creangă către plaja stațiunii. În Vamă era destul de aglomerat.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUN-2016] Zona centrală a plajei de la Vama Veche. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752506">Şterge vot</a></div><span id="v9752506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUN-2016] Zona centrală a plajei de la Vama Veche.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUN-2016] Plaja de la Vama Veche; sector central. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752507">Şterge vot</a></div><span id="v9752507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUN-2016] Plaja de la Vama Veche; sector central.
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUN-2016] Marea Neagră la Vama Veche; marea noastră e frumoasă peste tot! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 25.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av752508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv752508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=752508">Şterge vot</a></div><span id="v9752508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(752508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f752508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e752508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2016] Marea Neagră la Vama Veche; marea noastră e frumoasă peste tot!
foto Crazy_Mouse [25.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[62] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.164233922958 sec