ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.06.2016
DE AZE
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Sibiu
ÎNSCRIS: 02.07.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 7 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
91.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 12 MIN

Complex Orhidea - Albena, Bulgaria

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

In articolul care urmeaza incerc sa descriu cat mai obiectiv complexul Orhideea din statiunea Albena Bulgaria. Fac acest lucru deoarece parerile din articolele scrise despre aceasta destinatie arata o impresie generala negativa care tinde totusi spre pozitiv, nota medie pana acum arata 7,73.

Am ales acest complex din Albena din motive financiare (cei care mi-au citit articolele despre New York - vezi impresii - o sa-si dea seama de ce nu mi-au ramas bani pentru o alta destinatie mai superioara). Avand in vedere ca eu+familia sintem fani Albena si pe copil nu il intereseaza unde dar litoral sa fie si cu apa nu prea rece, am ales Bulgaria.

Sejurul din complexul Orhideea m-a costat exact 1792 ron (early booking decembrie 2015). Stiam de acest complex avand in vedere plimbarile din Albena cu ocazia a 3 sejururi si o oprire anul trecut in drumul dinspre Nessebar. Stiam ca este un complex mai retras si dureaza ceva pana ajungi la plaja. Dar am ales acesta din motivele descrise mai sus.

Statiunea Albena a fost dezvoltata începând cu anii 1960-atuni când s-a descoperit potentialul turistic al zonei-arhitectura majoritatii hotelurilor este din acea perioada. Nici complexul Orhidea nu face exceptie, personal nu m-am dus sa admir arhitectura (ceea ce nici nu se poate vedea din cauza vegetatiei) ci pentru bai in mare, plaja, odihna, recreere.

Complexul se afla in zona de parc al statiunii, toata Albena se intinde pe un deal, majoritatea hotelurilor se afla in prima si a doua linie (plaja sau imediat dupa) iar zona de parc este partea de sus-linia 3. a.

Accesul la complex- dupa intrarea in statiune (si extragerea biletului de parcare din automat) si coborârea pe soseaua principala pana la parcarea centrala-se face la stanga dupa care urcam din nou iar complexul se gaseste foarte usor avand in vedere indicatoarele care ne arata drumul. Aici un plus de la mine.

Parcarea este mica, 18 autoturisme au loc aici (+un loc pt persoane cu handicap, 2 locuri taxi, 1 loc bus) numar infim avand in vedere numarul camerelor atat din corpul A cat si din corpul B. Cum au rezolvat hotelierii aceasta problema? Se poate folosi ca parcare marginea aleii de la intrarea in restaurant pana la drumul principal din aceasta zona a statiunii. Putin mai departe este o parcare imensa dar cam departe de intrare in hotel. Un minus de la mine este in privinta parcarii (chiar daca eu am gasit un loc aproape de intrare-un pont de la mine ar fi data de intrare sa nu fie in Week-end)

Compexul Orhidea este alcatuit din 2 cladiri cu destinatie cazare un corp A care vrea sa fie corpul principal-si aici am vazut un grad de ocupare destul de mare, un corp B dincolo de restaurant si zona piscinelor unde nu prea am vazut semne de viata, dar cladirea arata bine si pregatita pentru alti turisti care nu mai au loc in corpul A (de si parcul amenajat de la corpul B mi s-a parut putin mai neingrijit), un restaurant central atat pentru cei cazati in A cat si pentru cei din B, zona 0 a complexului-piscinele (5+1 Jakuzzi mic), zona verde cu flori, gard viu si arbusti, banci si 2 terenuri de tenis, terasa cu grill si bar+alte anexe destinate divertismentului.

Cazarea:Se face pe baza de Voucher de la agentie de turism, prezentarea documentelor de identitate si dupa caz biletul de parcare. Parcarea costa 6 leva pe sejur sau daca se iasa de mai multe ori din statiune cu ocazia unor excursii de fiecare data cate 6 leva. In trecut era 5 leva si de la hotel primeam un card cu care ieseam si intram in statiune de cate ori vroiam. Dar parcarea ramane inca un plus in Albena in privinta pretului fata de alte statiuni din Bulgaria unde zilnic se plateste aceasta suma indiferent daca iesi sau nu din statiune.

Camera se primeste la ora 14.00 si se paraseste la ora 12.00. Noi am ajuns la 13.00 si ni s-a dat camera (nu am insistat doar am intrebat daca se poate) dar bratarile de plastic care atesta calitatea de client cu pensiune tip AI doar la ora 14.00 le-am primit. Cladirea are 2 etaje dar nu are lift, am folosit serviciul bagajistului. Camere sint cu vedere la mare si fara vedere la mare (dar nu se vede marea din cauza vegetatiei) noi a primit camera fara vedere la mare. Marimea incaperilor:cca 18 mp zona cu paturi, canapea si dulapuri, cca 4 mp baia, cca 2mp holul si cca 4,5mp balconul. A iesit un total de 28,5 mp, totusi a parut inghesuit din cauza mobilierului. Mobilierul si accesoriile au fost compuse din:pat matrimonial, 2 noptiere, canapea extensibila pentru inca 2 persoane, dulap cu 2 usi si rafturi, birou cu scaun si loc pentru minibar dar fara minibar, aer conditionat functional, cuier cu rafturi pentru incaltaminte, 2 oglinzi mari, gresie pe jos, baie cu dus+perdea (presiune foarte buna la apa), chiuveta suficinet de lata pentru a depozita toate accesoriile de baie, oglinda mare +oglinda mica telescopica pentru barbierit sau machiaj, suficiente prosoape si lenjerii de pat, balcon cu masuta+2 scaune de plastic, pahare. Accesul la curent electric se face cu placuta metalica atasata de cheie (ca in toata Albena).

Curatenia se face zilnic prin maturare si spalare pe jos, schimbarea prosoapelor si consumabilelor la fel zilnic. Un plus de la mine:aceasta activitate se finalizeaza pana la ora 12.00. O data pe sejur s-a schimbat complet lenjeria de la pat. Iluminatia este ok, prizele sint suficiente printre care si priza din baie atat de necesara dar protejata cu un capac pt umezeala.

Televizorul cu ecran CRT de 37 cm (mai mic decat ecranul laptopului) ofera o gama larga de programe bulgaresti+ProTv International (bineinteles ca am facut la fel ca la toate sejururile pana cum-nu ne-am uitat deloc) Usa de la balcon este prevazuta cu plasa de tantari.

Minusurile de la mine:umezeala simtita-dar asta este o problema generala pe tot litoralul, aici fiecare hotelier trebuie sa gestioneze problema-se pare ca aici nu se face acest lucru, la intrare pe hol dupa casa scarii se simt un miros de mucegai, dar nici in camera nu miroase mai bine (am incercat sa aerisesc cat mai mult posibil daca acasa un obiect de imbracaminte se usca in cateva ore aici ii trebuie 3 zile) ventilatorul din baie nu are cum sa faca fata, oglinda telescopica era ruginita (mai este un tip de camera cu intrare de pe hol deschis aici exista un geamulet pentru baie), aerul conditionat (pe care nu l-am folosit pt ca nu a fost nevoie) a fost defect, cauza principala:AC este legat de circuitul electric actionat de placuta de contact (de care este atasata cheia) De fiecare data deci de x ori pe zi actionezi direct AC (fara telecomanda) -bineinteles ca s-a defectat. Dar priza la care in trecut era conectat minibarul are in permanenta curent, ei acesta priza am folosit pentru a incarca (fara intrerupere) dispozitivele necesare concediului.

Restaurantul:este o cladire separata spatioasa care a fost proiectata pentru toti clientii atat din corpul A cat si din corpul B. In tot sejurul o mare parte din mese a ramas neocupata. In afara zonei meselor din interior mai exista o terasa mare cu vedere la piscine si ceva din mare si o terasa mai mica. O parte din bucatarie este afara acolo unde se servesc felurile principale de mancare. Este partea centrala din interior. La stanga de la intrare se afla 2 zone cu vitrina frigorifica cu antreuri, aperitive, deserturi, in dreapta zona cu paine, central felurile principale+garniturile aferente, mult dreapta zona de autoservire ciorbe, supe si mai la dreapta cuptor de pizza. La stanga dupa colt automate de cafea/lapte, ceai, suc si inca o zona destinata servirii laptelui+cereale.

Micul dejun (orele 7.30-10.00) este compus din sortimente de paine, chifle (niciodata nu mi s-au parut proaspete) cu aparatura aferenta (prajitor de paine+cuptor cu microunde), cafea de la automate care mai au cappucino, lapte, apa fierbinte pt ceai, zahar, pliculete de ceai, 2 sucuri proaste si 2 sucuri foarte proaste (aici le alimenta din niste bidoane de 10l asemenatoare cu cel mai ieftin suc de la Hyprmarket (cele cu sub 1 leu/2 l) Alternativa sanatoasa sint fructele aici merele, caisele, piersicile, bananelel, portocalele, pepenele sint de nelipsit cum se termina se aduc altele. Am vazut si cirese si compoturi o gramada. La micul dejun se mai pot servi cascaval (acelasi fel), branza vreo 2 feluri inclusiv feta-acestea le recomand, branza topita, unt, margarina, gemuri vreo 4 feluri bune, crema de ciocolata, mezeluri vreo 4 feluri, masline nelipsite de la nici o masa negre si verzi in ulei sau fara, rosii, castraveti, in general multe legume, miere 6 borcane imense (3 culoare deschisa si 3 culoare inchisa), in zona felurilor principale oua in forma fierte, papara sau ochiuri, clatite, cremvurst 2 feluri, carnaciori, si o gama variata de produse de patiserie inclusiv facute dupa retete bulgaresti. In zona de cereale laptele se servea dintr-un cazan imens cald, 2 feluri de cereale dine cele mai ieftine, dar mai erau fursecuri si un cozonac bun.

Gustare intre mese:(orele 10.00-18.00):pentru cei care ajung la 14,00 si prânzul s-a terminat este o alternativa pentru servirea mesei. Carnaciori, cremvurst, si minipizza am vazut aici, de asemenea produse de patiserie. Inghetata tot aici se serveste in regim de autoservire pe langa cornetele de inghetata exista si cremele pe care se decoreaza inghetata. Sucurile si bauturile alcoolice intre mese se serveste la 2 baruri diferite (un bar la piscina si unul langa zona de terase unde se serveste gustarea intre mese.

Pranzul (orele 12.00-14.00) Pe langa unele produse care se gasesc la toate mesele (painea, cafeaua, sucul, aperitivele) putem adauga ciorba sau supele. Eu am vazut si mancat ciorba/supa de peste, ciuperci, legume, pui, spre deosebire de supele din Grecia aici se gasea si ceva solid in ciorbe (carne, legume de ex). In zona vitrinelor frigorifice in afara de ce se gaseste de micul dejun avem o gama larga de salate, antreuri, foarte multe dupa retete bulgaresti foarte gustioase de asemenea. La felurile principale peste întotdeauna 2 feluri, pui, porc, intotdeauna, carne de miel de cateva ori, o singura data scoici, gratar de multe ori, formele finale erau gratar, snitele, tocana, rulada, piftele, etc. Garniturile aferente+sosurile foarte gustoase si de multe feluri, as putea enumera legumele amestec, sau simple (morcovi, fasole sau mazare de ex) cartofi in multe forme inclusiv cartofi prajiti (dar precongelati am vazut ambalajul) paste, macaroane, etc. Prajiturile din vitrina sint mute si bune dar se cam repeta. Am vazut si tort dar din acelasi continut.

Cina (18.00-21.00):aceleasi feluri ca la pranz inclusiv ciorbele dar nu se repetau+pizza aproape in fiecare seara

In perioada sejurului nu a cantat nici o formatie in resturant.

Barul:Programul la barul de la restaurant-acelasi cu orele de mese, barul de la piscina-10.00-18.00, barul de la terasa si lobby (receptie) 10.00-23.00 (dupa ora 23.00 bauturile se platesc. Sucurile de la bar sint mai bune decat de la dozator, tariile sint rachia 3 feluri (rachiu bulgaresc), ouzo, vodca, brandy. Recomand rachia bulgareasca. In general calitatea asa si asa comparatie cu o vodca mai ieftina din Hypermarket de la noi. Berea se numeste Kamenitza, are 4%, locala, dar este la butoi si rece. O consider cat de cat ok. Vinul rosu si alb este cat de cat ok, se autoserveste, comparatie un vin varsat din Hypermarket. Vinul servit de catre barman (la celelalte baruri) din butelie pare mai bun. Mai sint ceva lichioruri de fructe sau de menta, ma abtin de la comentarii. Nu este aglomeratie la restaurant, nu se sta la coada, este curatenie, oamenii s-au purtat civilizat (rusi si romani), nu am vazut farfurii supraincarcate sau prea mult resturi aruncate. La intrare este un automat de dezinfectare a mainilor. Toaleta este ok si curata.

Zona piscine: 5 piscine, o piscina pt inot adâncimea de 2m, o piscina medie de 1,45m, o piscina mica-medie copii intre 0,6-1m, una pt copii foarte mici de 0,6m si una cu topogane de 0,6-1m. Amplasarea piscinelor este terasata apa curge dintr-una in alta cu efect de cascada. Recomand cel de 1,45m mai calda decat celelalte dar de fapt apa a fost placuta in toate. Nu exista aglomeratie, sezlong si umbrela este pt toti. de si rpogramul pana la 18.00 multi o depasesc si salvamarul de la piscina ii lasa. De asemenea si la saritul in apa (mai ales de catre copii) se mai inchide un ochi. Mai este un jakuzzi mic in aer liber. apa in toate piscinele este curata. Dusul inainte obligatoriu, dupa :recomandat

Divertisment: in camere înafara de televizor nu este, semnalul WIFI din statiune este gratuita (User:Albena1 Password:Albena2016) semnalul variaza foarte mult, in camera a mers bine dar nu stralucit, in restaurant deloc, la piscina fiind routerul pe un stalp din apropiere a mers bine in late zone deloc, la plaja semnal maxim. Semnalul din camera pentru a incarca un articol pt AFA este suficient. Echipa de animatori au oferit activitatea de zi cu zi (luni liber) gimnastica la piscina, voley, gimnastica in apa, polo in apa (la piscina de la complexul Magnolia peste drum), darts, masa de tenis, fotbal pe terenul de voley, si party dance time seara predominant la Magnolia. In fara de asta activitati de gradinita cum ar fi desenat, pictat, etc. Limba folosita de catre animatori este bineinteles rusa, acesti turisti fiind majoritari in zona. Mai exista o sala d masaj, un masaj classic costând 60 lv (preturi intre 30-70 lv) Magazin in hotel este unul singur la intrare cu de toate de ex imbracaminte de baie, cosmetice, souveniruri, alimente, etc.

Plaja: asa cum multe hoteluri nu se afla pe plaja si Orhidea are zona de sezlonguri rezervata pentru oaspeti. Aceasta este situata undeva in zona centrala in dreptul supermarketului Aldo si un parc de distractii. Langa aceasta se afla si Beach Barul Ganvie. Aici fiecare grup dintr-o camera are cate o umbrela+2 sezlonguri. La ora 10.00 cand ajungeam la plaja mai gaseam locuri libere si in randul 2 sau 3 (de si sezon cu apa marii foarte placuta). Deranjant este ca multi oaspeti trag sezlongurile in fata, umbrelele din spate-mijloc ramanand fara. Din cand in cand un angajat le rearanja.

Acces din complex in alte zone a Albenei:pe jos direct spre plaja exista 184 scari, se poate parcurge distanta 10 minut pana, 15 minute de la plaja. Autobuzul care pleaca la fiecare 30 minute fara costuri suplimenatre pentru oaspeti, taxi (orice zona din Albena 10 lv), tractorasul cu vagonete (3lv adult/2 lv copil-1/2 traseu), bicicleta inchiriata, etc. Recomand primul traseu cel cu scarile pentru miscare.

Alte servicii. Room Service (nu l-am folosit), Dine Around la un restaurant a la carte (folosit) internet de mare viteza contra cost (nu l-a folosit), curatatorie, etc, etc

Personalul hotelului:de la manager pana la chelnerite tineret-in general zambitor si saritor (mai ales daca primeste un bacsis dar si fara bacsis)

Bacsis:nu este obigatoriu dar este frumos sa oferim ceva daca sintem multumiti de servicii, si la restaurant si la bar exista pusculita, aici fiecare da cat poate (care da) eu zic ca nu exagerez cu un 5 lv... ?)

Acum eu nu mai stiu ce sa fac sa recomand sau sa nu recomand (dupa comentarii negative pe AFA si cateva minusuri gasite de mine) Pentru persoane foarte pretentioase nu recomand dar as recomanda pentru majoritatea.

Rog filmuletul la inceput,multumesc

https://www.youtube.com/watch?v=66vsYNTeY8o

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de AZE in 24.06.16 00:57:11
Validat / Publicat: 24.06.16 08:10:48
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5712 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 zona piscine
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31250 PMA (din 33 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    8 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [24.06.16 05:54:00]
    »

    Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

    GabrielaG
    [24.06.16 17:40:41]
    »

    Superbonus

    mishu
    [25.06.16 10:39:30]
    »

    Si pentru noi Albena este o statiune care ne este draga. Cand am ales prima data in 2009 unde sa merg variantele in discutie erau Albena sau Nisipurile de aur, castigator detasat a fost Albena. Apoi a urmat hotelul unde variantele erau Complex Orhideea sau Hotel Ralitsa. Castigator a fost Ralitsa si atunci si anii care au urmat.

    Si as putea spune si saptamana viitoare cand voi fi acolo in concediu astfel incat toate articolele postate in ultima vreme de tine si de @Radu Tudoran nu fac decat sa -mi faca o mare placere gandindu-ma la o frumoasa vacanta.

    Felicitari, votat cu mare placere.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    AZEAUTOR REVIEW
    [25.06.16 13:40:24]
    »

    @mishu: mulțumesc și concediu plăcut în Albena

    ovi2012*
    [12.07.16 20:46:26]
    »

    @AZE - Am fost la Orchideea Albena in anul 2014. A fost groaznic. Nu pot sa te inteleg... [...]

    Citeste impresiile mele si mai vorbim!!!

    webmaster45
    [12.07.16 21:08:55]
    »

    @ovi2012 -

    Atenţie la modul de adresare!

    Fiecare utilizator are dreptul la propria opinie.

    Ecoul anterior a fost şters.

    AZEAUTOR REVIEW
    [12.07.16 21:54:43]
    »

    @ovi2012 - Buna seara. Am reusit sa citesc ecoul Dvs. inainte sa steraga WB.

    In primul rand Va multumesc ca mi-ati citit articolul in al doilea rand imi pare rau ca sejurul Dvs din 2014 nu s-a ridicat la asteptarile Dvs. Eu am citit articolul Dvs.

    Inainte sa ma duc acolo si de mai multe ori de asemenea si articolele celorlalti membri AFA.

    M-am dus la risc deoarece din cauza unui sejur in acest an (SUA) nu mi-au ramas bani de altceva. Dar pana la urma (probabil s-au schimbat conditiile in mai bine fata de 2014) am avut parte de un sejur cat de cat bun.

    Nu incerc sa promovez turismul in Bulgaria (am multe impresii despre Romania) si incerc sa descriu sejurul exact cum a fost. Asa cum am avut norocul de a avea parte de vacante bune in Bulgaria si nota este putin mai mare. Media se face cu ajutorul notelor de la mai multe articole.

    Despre restaurant pot spune ca toata Albena are aceeasi furnizori de allimente si materia prima este la fel cu cea primita de Hotelul Laguna, Kaliakra... sau Orhidea, doar bucatarul difera de la o locatie la alta.

    Poate s-a observat ca in articolele mele nu scriu niciodata: ce mancare imi place mie. Eu scriu exact ce a fost de mancare. Familia mea este pretentioasa la mancare, aici au putut manca. De asemenea nu prea am vazut resturi pe farfuriile adunate de chelneri, de aici rezulta ca mâncarea a fost comestibila.

    Nu stiu ce sa zic, poate au primit niste amenzi din 2014 pana cum, si s-au redresat cu bucataria spre bine.

    Deci inca odata imi pare rau ca ati avut vacanta ratata in 2014 (mi s-a intamplat si mie ca intr-un loc sa nu fie ok, iar altii sa scrie un review pozitiv) dar vacanta noastra din 2016 a fost una reusita.

    Cu stima AZE

    ovi2012*
    [15.07.16 19:05:21]
    »

    @AZE - Draga domnule AZE, iti respect parerile personale si iti doresc tot binele din lume. Chiar nu ma intereseaza unde isi face lumea concediul si chiar imi doresc ca toti sa se destinda oriunde in lume. Dar sa spui ca in acel complex este nemaipomenit... e prea mult. Am fost acolo si am vazut. In fiecare zi... cel putin noi am vazut cate o ambulanta la usa hotelului care ducea cate un copil in bratele mamei sale la spital cu diferite probleme digestive. Cu siguranta acei copii s-au imbolnavit consumand (cum sa spun ca sa nu ma stearga wb) produsele etalate in vitrinele restaurantului all inclusive. Ma bucur ca vacanta familiei tale a fost reusita in aceea locatie... dar te rog lasa-ma sa am un semn de intrebare privind originea ta... sunt sigur 100% ca esti cetatean cu acte in regula la SUD de Dunare!!!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    AZE, GabrielaG, mishu, ovi2012*
    Alte impresii din această RUBRICĂClub Orchideya & Orchideya Park Hotel:

    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.053575038909912 sec
    ecranul dvs: 1 x 1