69404 
nu sunteţi logat. - LOGIN
La pas prin Brașov

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.06.2016
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Pe străzile Brașovului...


Urmare de aici

O duminică plăcută de început de vară se întrezărește încă de dimineață. Ne despărțim de Pensiunea Belmonte din Sâmbăta unde am petrecut un weekend drăguț (vezi impresii) și pornim spre noi obiective din Țara Făgărașului, despre care voi scrie cu altă ocazie. La amiază, în drum spre București, hotărâm să ne oprim pentru o tură în centrul Brașovului, oraș unde nu am mai fost de multișor.

Sosim pe E68 dinspre Codlea, parcurgem Calea Făgărașului, apoi cotim dreapta pe lângă frumoasa biserică „Sf. Bartolomeu” pe Strada Lungă până în centrul vechi al orașului. Ochisem pe Internet spații generoase de parcare în jurul parcului Nicolae Titulescu, vis-a-vis de Hotel Aro Palace. Din păcate la ora amiezii, duminica, cele câteva sute de locuri de parcare erau ocupate integral (în proporție covârșitoare de autoturisme cu număr de Brașov), majoritatea automobilelor care se învârteau după un loc având numere de înmatriculare din alte județe. După circa 10-12 minute și o tură pe străduțele cu sens unic din zonă am „prins” un loc lângă Parcul Eroilor.

Am dorit ca în cadrul acestei plimbări pietonale prin Brașov să văd câteva din elementele de fortificație ale orașului medieval, precum și câteva obiective turistice definitorii ale orașului transilvan de sub Tâmpa. Am pornit la drum pe Str. Republicii, un pietonal înțesat de terase și diverse magazine. O mulțime de localnici și turiști (români, dar și străini) se plimbă pe acest pietonal ori savurează o cafea/pizza. În câteva locuri putem cumpăra drept suveniruri mici picturi ori schițe în creion care înfățișează obiective importante din Brașov. Piatra cubică de pe jos, fațadele împodobite cu statui și basoreliefuri ale vechilor clădiri, terasele ornate cu flori creează o atmosferă veselă, de vacanță. Piața Sfatului se deschide în fața ochilor – o fântână arteziană încearcă să aducă o undă de răcoare în piațeta expusă direct razelor soarelui. În centrul pieței vedem monumentala Casă a Sfatului străjuită de turnul pătrat cu ceas – clădire atestată la începutul secolului al XVI-lea și care găzduiește actualmente Muzeul Județean de Istorie. Muntele Tâmpa stă agățat deasupra centrului vechi și oferă un punct de belvedere superb de la cei peste 900 m înălțime – cablurile telecabinei „taie” pădurea de pe munte (din păcate cabina roșie nu funcționa).

Ne urmăm țelul și continuăm plimbarea pe str. George Barițiu, trecând pe lângă impozanta Biserică Neagră – monument gotic având în spate secole vechime, simbol al orașului brașovean. Vis-a-vis de micul parc Gheorghe Dima, lângă Facultatea de Silvicultură, am admirat superba Poartă Ecaterina, element de fortificație păstrat în forma originală. Corpul masiv al construcției, străpund de un gang boltit, are un acoperiș conic înconjurat de patru turnulețe „simpatice” (semn al dreptului de judecată). Stema orașului și anul construcției (1559) sunt amplasate pe turnul pătrat. Lângă fiecare monument am găsit câte un panou informativ ce prezintă pe scurt istoria acelui obiectiv turistic, cât și amplasarea sa pe o hartă a fortificațiilor orașului (probabil ca rezultat al derulării unui proiect dedicat Cetății Brașovului – cetate din care s-au păstrat circa 50% din fortificații). La doi pași distanță se află Poarta Șchei, construită în prima jumătate a secolului al XIX pentru a ușura traficul de mărfuri și persoane. De altfel, poarta are forma unui arc cu trei deschideri: cea centrală e carosabilă (și azi circulă autoturisme pe sub ea), iar celelalte două, laterale, sunt pietonale.

În cursul plimbării mi-au atras atenția câteva panouri care promovau diverse trasee, unele tematice. Astfel, am văzut un panou intitulat La pas, prin Brașovul Vechi care ne atrăgea atenția asupra unui traseu pietonal marcat pe harta afișată. Este vorba de un proiect deschis în 2014 care propune vizitarea a 17 obiective, cu un bilet unic în valoare de 45 lei (agerpres.ro/cultura/2014/ ... -iunie-17-59-27). Sunt curios dacă proiectul mai este funcțional și în 2016. Alt panou întâlnit lângă Stadionul Olimpia este intitulat Troițele din Șcheii Brașovului și reunește pe hartă trei trasee diferite (Traseul albastru: „Crucile costenilor și pajiștenilor” – 16 obiective; Traseul verde: „Crucile de pe Tocile și Valea Morilor” – 10 obiective; Traseul roșu: „Crucile din Cacova” – 7 obiective).

Aleea Tiberiu Brediceanu ne „urcă” spre centura sudică de ziduri și turnuri de apărare. În apropiere se află Biserica „Sfânta Parascheva” în cimitirul căreia își doarme somnul de veci Andrei Mureșanu. Observăm pe dreapta și casa memorială a poetului Ștefan Baciu. Cel mai spectaculos element defensiv al acestui punct al Cetății Brașov este Bastionul Țesătorilor. După cum îi spune și numele acest adevărat ansamblu fortificat a fost ridicat și îngrijit de breasla țesătorilor de in. Masivul bastion are o curte interioară prevăzută cu mai multe etaje de strajă din lemn, ferestre de tragere, guri de aruncare, ziduri groase de peste 4 m la bază. În interior se poate vizita o expoziție dedicată armelor și alte colecții istorice în intervalul orar 10.00 – 18.00 (luni închis). Prețul de vizitare: 7 lei/adult, 4 lei pensionari, 1,50 lei preșcolari, elevi și studenți. Există și o taxă foto de 25 lei și una video de 35 lei.

Din dreptul Bastionului Țesătorilor începe Aleea „Promenada sub Tâmpa” – o alee pietonală sub poalele pădurii, umbroasă în zilele caniculare de vară, prevăzută cu multe bănci, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii: toate la adăpostul centurii de ziduri și a turnurilor Artelor, Vânătorilor, Funarilor, Lemnarului, Postăvarului. Am încheiat plimbarea în acest punct, ne-am întors până la poarta de acces (frumos sculptată) a Bastionului Țesătorilor pentru a ne actualiza informațiile de acces în vederea unei vizite ulterioare și am mers pe străduțe înguste spre Piața Sfatului.

Cu ochii pe sus, admirând arhitectura caselor vechi, unele de sute de ani (marcate prin tăblițe de monument istoric) ajungem fără să ne propunem la Strada Sforii, considerată una din cele mai înguste străzi din Europa. Aleea (pentru că nu i se poate spune stradă totuși) de câteva zeci de metri lungime a apărut pe la 1600 și ceva cu scopul de a facilita pătrunderea pompierilor în acest cvartal de case. Pasajul brașovean a ajuns vedetă și în topurile străine (stirileprotv.ro/stiri/tra ... i-din-lume.html).

Ajunși din nou lângă Biserica Neagră, căruia consider că trebuie să i se aplice cât mai urgent măsuri de restaurare și consolidare, pătrundem în Piața Sfatului din Curtea Honterus. Imediat pe colțul străzii pietonale Apollonia Hirscher se află Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului – un muzeu deschis în 2010 pe care aș dori să îl vizitez la următoarea oprire în Brașov (descoperirea lui a fost o noutate pentru mine). Încheiem vizita în orașul transilvan cu parcurgerea pietonalului Republicii în sens invers, printre oameni veseli și terase îmbietoare.

Cum pot altfel încheia acest articol decât cu îndemnul de a poposi oricând în Brașov, fie și pentru o oră-două – surprizele plăcute pot apărea oricând. Vizitați orașul Brașov și obiectivele sale – urmează vacanța!

---
Impresii încărcate de tata123 in 22.06.2016 09:40:37

Validat / Publicat: 22.06.16 11:07:23


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1477


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  64750 PMA (din 50 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ANILU
[22.06.16 11:44:52]
» mesaj pers

   @tata123 - Mulţumim pentru recomandarea de a vizita Braşovul.

   Am fost de mai multe ori în Braşov dar citind articolul tău am constatat că mai am multe de văzut.

   Dar rămâne veşnica problemă -parcarea-. Noi de fiecare dată am avut probleme cu parcarea (ba nu găseam loc, ba din lipsă de mărunţiş am plătit mai puţine ore decât am stat şi era să primim amendă), dar asta nu ne-a împidicat să ne oprim să vizităm oraşul.

   In luna mai când ne-am întors de la Mediaş am trecut prin oraş şi am văzut marile sensuri giratorii din intersecţiile principale.

   Felicitări pentru articol şi poze.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- GabrielaG
[23.06.16 11:02:28]
» mesaj pers

   Eram cu un ochi la poze cu un ochi la articol... speram sa ma vad si eu in vreo poza :)) Dar nu m-ati pozat, cred ca era prea multa lume la terase... hehe...

   Mai in gluma, mai in serios, este un articol superb despre Brasov!

   Cred ca eu nu as reusi sa scriu un astfel de articol despre orasul unde m-am nascut... poate doar cu ceva efort :D

   Duminica ati prins o vreme mai ciudata daca nu ma insel, cand foarte cald cu soare, cand vant si aproape statea sa ploua ( dar nu a plouat).

   Din pacate in Brasov toata lumea cand iese in oras iese cu masina personala...poate de aceea erau atatea masini de Brasov...

   In ultima perioada am observat ca vin foarte multi straini. Chiar weekend-ul trecut am observat doua autocare de Grecia si unul de Polonia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[23.06.16 14:17:07]
» mesaj pers

   @ANILU - Mulțumesc pentru aprecieri. Nici eu nu am explorat îndeajuns Brașovul - mai am o mulțime de obiective și colțișoare de vizitat. Cred că în weekend parcările sunt gratis în centrul orașului.

   @GabrielaG - Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Centrul Vechi al Brașovului e punctul central de întâlnire și plimbare atât al localnicilor, cât și al turiștilor - rezultă o aglomerație (rutieră și pietonală) ce nu poate fi evitată, mai ales la sfârșit de săptămână.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[23.06.16 17:31:20]
» mesaj pers

   Mie Brasovul imi este tare drag cam de vreo 10 ani incoace de cand merg acolo fie cand au baietii concurs, fie cam de zina mea (8 Noiembrie).

   De cele mai multe ori ne-am cazat pe strada Paul Richter nr 7 (am povestit aici despre acest loc) si am stat cam in 3 apartamente diferite aici in functie de cate persoane eram.

   Ca localizare, este foarte aproape (as putea spune in spatele ei) de Biserica Neagra si aproape vizavi de Strada Sforii, astfel incat invariabil toate plimbarile noastre cuprinseau aceasta zona principala de plimbare prin oras, strada Republicii cel putin era strabatuta zilnic pentru promenade si loc de luat masa (La Ceaun cu cele 2 restaurante unde astepti loc liber), Cafetaria Betty unde esti servit minunat si unde am baut cate o cafea grozava si am mancat inghetata cu mama, locul unde se mananca clatite, si cate si mai cate.

   Parcul din fata Hotelului Aro, Zona Bastionului Tesatorilor de unde te uiti spre oras, ce sa mai, este un oras in care revin cu placere de fiecare data.

   Felicitari, un articol minunat, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- liviu49
[13.07.16 16:24:33]
» mesaj pers

   @tata123 - Scuze ca scriu un ecou cu atata intarziere, dar atunci cand lucrezi la patron se intampla ca timpul liber sa nu mai fie cel pe care ti-l doresti. Dar mai bine mai tarziu, decat niciodata.

   Recunosc ca, citind articolul, m-a cuprins melancolia pentru ca ma leaga foarte multe amintiri despre Brasov. Despre obiectivele turisttice ale orasului si zonei s-a scris din belsug si se va mai scrie (m-a muscat si pe mine microbul asta anul trecut in toamna si am scris un articol despre oras cu lucruri si locuri pe care am crezut ca merita a fi mentionate si vizitate, unele uitate, altele, poate, necunoscute). Voi incerca sa mentionez cateva din amintirile mele din si despre Brasov. Intr-o ordine aleatorie voi aminti faptul ca Brasovul (mai precis biserica Sf. Nicolae, leaganul invatamantului in limba romana in Ardeal, ca si Biserica Neagra) a fost pentru mine una din probele examenului de absolvire a cursului de ghizi, in 1969. Tot Brasovul a fost primul meu loc de munca in 1970, cand fiind primul pe lista de absolventi, fara buletin de Bucuresti. In aceasta calitate mi s-a acordat prima repartitie la Centru de Cercetare pentru Industria Materialelor de Constructii si Refractare, in incinta Fabricii de Ciment Temelia. Din avant revolutionar acelor timpuri, am renuntat la aceasta repartitie si, alaturi de alti colegi, am plecat la Tr. Severin pentru a bate primul tarus la Institutul Judetean de Proiectari Mehedinti. Ale tineretii valuri! De Restaurantul Cerbul Carpatin din piata Sfatului sunt legate multe excursii in zona si unde mereau luam masa de pranz. Tin minte ca intr-una di multele delegatii la Brasov am fost cu baiatul meu cel mic (era in 1985) in plimbare prin oras si in parculetul de langa statia de telecabina spre Tampa am intalnit doua veverite jucause care in final au acceptat sa se joace cu el. Mai am amintiri despre Cerbul de Aur, despre finala Cupei Balcanice de fotbal din 1961, castigate de Steagul Rosu Brasov si multe altele. Dar fiind prea multe ma rezum la ce am mentionat aici.

   Numai bine si calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2016] Sus, sus, sus pe Tâmpa... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750925">Şterge vot</a></div><span id="v9750925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2016] Sus, sus, sus pe Tâmpa...
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2016] Pe pietonalul Republicii... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750926">Şterge vot</a></div><span id="v9750926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2016] Pe pietonalul Republicii...
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2016] În Piața Sfatului - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750927">Şterge vot</a></div><span id="v9750927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2016] În Piața Sfatului - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2016] Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piața Sfatului - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750928">Şterge vot</a></div><span id="v9750928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2016] Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piața Sfatului - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2016] Piața Sfatului și linia de telecabină ce urcă pe Muntele Tâmpa - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750929">Şterge vot</a></div><span id="v9750929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2016] Piața Sfatului și linia de telecabină ce urcă pe Muntele Tâmpa - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2016] Cetățuia din Brașov privită din Piața Sfatului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750930">Şterge vot</a></div><span id="v9750930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2016] Cetățuia din Brașov privită din Piața Sfatului.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2016] Casa Sfatului din Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750933">Şterge vot</a></div><span id="v9750933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2016] Casa Sfatului din Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2016] Pe străduțele Brașovului... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750934">Şterge vot</a></div><span id="v9750934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2016] Pe străduțele Brașovului...
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2016] Poarta Ecaterina (în stânga Biserica Neagră) - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750935">Şterge vot</a></div><span id="v9750935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2016] Poarta Ecaterina (în stânga Biserica Neagră) - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2016] Poarta Șchei - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750936">Şterge vot</a></div><span id="v9750936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2016] Poarta Șchei - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2016] Bastionul Țesătorilor - puternic element defensiv al centurii de fortificații a Brașovului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750937">Şterge vot</a></div><span id="v9750937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2016] Bastionul Țesătorilor - puternic element defensiv al centurii de fortificații a Brașovului.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2016] Poartă de acces în incinta Bastionului Țesătorilor unde este amenajat un muzeu - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750938">Şterge vot</a></div><span id="v9750938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2016] Poartă de acces în incinta Bastionului Țesătorilor unde este amenajat un muzeu - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2016] Panou orientativ dedicat fortificațiilor Brașovului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750939">Şterge vot</a></div><span id="v9750939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2016] Panou orientativ dedicat fortificațiilor Brașovului.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2016] Biserica Neagră și Turnul Alb private de pe Aleea de Promenadă de sub Tâmpa. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750940">Şterge vot</a></div><span id="v9750940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2016] Biserica Neagră și Turnul Alb private de pe Aleea de Promenadă de sub Tâmpa.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2016] Amenajări în apropierea Aleii de Promenadă de sub Tampa, sub zidurile cetății Brașovului. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750942">Şterge vot</a></div><span id="v9750942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2016] Amenajări în apropierea Aleii de Promenadă de sub Tampa, sub zidurile cetății Brașovului.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2016] Celebra Stradă a Sforii - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750943">Şterge vot</a></div><span id="v9750943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2016] Celebra Stradă a Sforii - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2016] Doar un metro și ceva lățime - Strada Sforii - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750944">Şterge vot</a></div><span id="v9750944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2016] Doar un metro și ceva lățime - Strada Sforii - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2016] Turnul Bisericii Negre - Brașov. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750945">Şterge vot</a></div><span id="v9750945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2016] Turnul Bisericii Negre - Brașov.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2016] Clădirea „Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750946">Şterge vot</a></div><span id="v9750946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2016] Clădirea „Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului”.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2016] Harta proiectului „La pas, prin Brașovul Vechi”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750947">Şterge vot</a></div><span id="v9750947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2016] Harta proiectului „La pas, prin Brașovul Vechi”.
foto tata123 [22.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2016] Harta proiectului „Troițele din Șcheii Brașovului”. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 22.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av750948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv750948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=750948">Şterge vot</a></div><span id="v9750948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(750948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f750948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e750948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2016] Harta proiectului „Troițele din Șcheii Brașovului”.
foto tata123 [22.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.172595024109 sec