69123 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în zona Făgărașului?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.06.2016
DE
Avatar costy69
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Targu-Jiu
înscris/ă în 08.07.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2016
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Două restaurante OK în Făgăraș


Urmare de aici

În review-ul de față voi descrie două restaurante din municipiul Făgăraș, pentru a veni în sprijinul celor care urmează să petreacă weekend-uri / sejururi în zonă (știu că unii useri AFA am fost deja, însă sper că va fi util totuși celor care nu au apucat încă să meargă sau vor reveni în zonă).

Așadar, după vizitarea Cetății Făgăraș stomacul își cerea drepturile și trebuia să ne îndreptăm spre un restaurant pentru a servi masa. Aveam recomandări despre două restaurante: Bulevard și Casa Terra. Primul restaurant ne-a fost recomandat de doamna care ne vânduse biletele de acces în cetate, în timp ce al doilea ne-a fost recomandat de către dl. Florin, gazda noastră de la Pensiunea Belmonte. Din cauza orei târzii am ales primul restaurant, pe considerentul situării sale foarte aproape de cetate, urmând ca în ziua următoare să încercăm preparatele celui de-al doilea restaurant.

Restaurantul Bulevard este situat pe B-dul Unirii, nr. 1A. Dacă adresa nu vă indică mare lucru, vă voi spune că este situat în centrul orașului, chiar în sensul giratoriu. Aici am parcat mașina întrucât sunt amenajate multe locuri de parcare fără plată.

Restaurantul este parte a unui complex format din hotel, trei saloane: Salonul Roșu (260 locuri), Salonul Auriu (180 locuri) și Bar Salon (60 de locuri) și o terasă. Terasa este amenajată cu gust și are în mijloc o fântână arteziană.

Am intrat în holul hotelului, în dreapta este recepția, iar în stânga este sala mică, cea cu 60 de locuri. Am ajuns în jurul orei 16.30 și în sală erau trei mese ocupate la acea oră. Sala este amenajată cu gust, în nuanțe de crem și maron, iar mobilierul este confortabil. După denumirea ei ne dăm seama că în această sală se află și barul, care a fost amenajat semicircular, deservind astfel și terasa, în care se poate ajunge din Bar Salon.

Am fost întâmpinați cu amabilitate de o domnișoară care făcea parte din personalul restaurantului, ne-a invitat să ocupăm o masă și ne-a adus cu promptitudine meniurile.

Meniul este unul generos, ai de unde să alegi. Nu l-am răsfoit mult timp, hotârându-ne ușor asupra felurilor de mâncare pe care urma să le comandăm. Am comandat două ciorbe de vită, două porții de piept de pui cu garnitură cartofi nature, două salate de varză, o sticlă de Coca – Cola și o apă plată 500 ml.

Până să ne fie adusă comanda am făcut o vizită și la toaletă. Aceasta este duficient de spațioasă, amenajată cu gust și curată.

Servirea a fost promptă, nu am așteptat mai mult de zece minute și ne-au fost aduse ciorbele. Nici după felul doi nu am așteptat mult. Porțiile au fost suficiente iar preparatele gustoase. Nota de plată a fost 68 lei și consider că e un preț bun.

În continuare voi reproduce din memorie câteva prețuri: ciorbele (200 g): 8 lei, cu excepția celei de burtă care costa 10 lei, felurile principale între 14 și 23 lei, garniturile. 4 lei, salatele: 4 lei, apă plată / minerală 500 ml: 4 lei, sucuri 250 ml: 4 lei.

Restaurantul Casa Terra a reprezentat locul unde am servit masa în ziua de sâmbătă a weekendului petrecut la Pensiunea Belmonte. După cum spuneam anterior, restaurantul ne-a fost recomandat de către proprietarul pensiunii menționate mai sus.

Am venit aici după ce am vizitat câteva obiective turistice din zonă: Biserica Rupestră și Schitul ”Sfântul Nectarie” din Șinca Veche și Mânăstirea Șinca Nouă. După servirea mesei urma să plecăm spre Stațiunea Climaterică Sâmbăta, cu un mic ocol în satul Cincșor pentru a vizita Biserica Evanghelică.

Restaurantul este situat pe strada Negoiu, nr. 2 A., la 5-6 minute de mers pe jos din centrul orașului și este amenajat într-o casă veche. Mărturisesc că dacă o privești din exterior, priveliștea nu este una încurajatoare pentru a te determina să servești masa aici. În dreapta ușii de acces în restaurant este montată o tablă pe care este specificat meniul zilei și prețul său. Trebuie să fac precizarea că meniul zilei este pregătit doar în zilele lucrătoare (prețul din ziua de vineri era 18 lei).

În interior, lucrurile stau altfel, restaurantul arată Ok, fără a avea pretenția că este un local cu pretenții. Capacitatea sa nu este foarte mare, cred că încap doar 30 de persoane.

Restaurantul este amenajat simplu, chiar cu tendințe retro. Este cunoscut în oraș ca fiind un restaurant care utilizează ingrediente de la producătorii locali, precum și pentru gustul preparatelor de aici. Acest local a adoptat conceptul ”Slow Food”, care, pe scurt înseamnă promovarea redescoperirii rețetelor tradiționale românești și promovarea conceptului de hrană sănătoasă, fără chimicale și organisme modificate genetic.

Am ajuns aici undeva în jurul orelor 15.00, pe o ploaie torențială, norocul nostru a fost că am putut lăsa mașina în fața restaurantului.

Am fost întâmpinați de unicul ospătar, ne-am așezat la o masă și în scurt timp ne-au fost aduse meniurile. În acest moment am avut prima surpriză neplăcută, meniurile erau „tare obosite”, foile aveau colțurile îndoite. Mi s-a părut un mod superficial de a trata acest aspect.

Întrucât pe parcursul vizitelor efectuate la obiectivele menționate mai sus mai ronțăiserăm câte ceva, am dorit să comandăm un singur fel de mâncare, optând pentru ciorbă de burtă. Surpriză, nu aveau deși era specificată în meniu. Am cerut ciorbă de văcuță, dar... ați ghicit, nu aveau (a doua surpriză). Ospătarul și-a cerut scuze pentru acestă situație, motivând că au avut un eveniment și aceasta este cauza pentru care nu au pregătit toate felurile de mâncare trecute în meniu. Chiar dacă am acceptat scuzele, aș dori să menționez că servirea aici lasă de dorit, iar nota generală acordată global celor două restaurante este influență negativ servirea de la acest restaurant.

În această situație, am comandat ceva ce se poate pregăti repede: două porții de piept de pui cu cartofi țărănești, o salată de varză, o porție de murături asortate, plus o apă plată de 500 ml și un suc de 250 ml.

Comanda ne-a fost adusă într-un timp rezonabil, preparatele au fost gustoase, porțiile au fost ceva mai mari decât la Restaurantul Bulevard, iar factura a totalizat 62 lei.

În continuare voi reproduce din memorie câteva prețuri: ciorbele (300 g) 11,5 lei cu excepția celei de burtă care are prețul de 12,5 lei; felurile principale între 12 și lei 23 lei; garniturile 5 lei, salatele 5 lei; sucurile 5 lei; berea între 5 și 12,5 lei.

Ca și în cazul Restaurantului Bulevard, am dat o tură și pe la toaletă. Spre deosebire de primul restaurant, spațiul este mai mic, dotările sunt mai vechi, iar la capitolul curățenie este tot în urma primului restaurant.

Concluzionând, dacă vă doriți un restaurant cu o ambianță plăcută, cu prețuri Ok, alegeți Bulevard, iar dacă veniți în cursul săptămânii și doriți meniul zilei sau meniuri preparate doar din produsele localnicilor (să îi credem pe cuvânt), alegeți Casa Terra.

În final vă doresc alegeri culinare inspirate!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de costy69 in 10.06.2016 09:40:17

Validat / Publicat: 10.06.16 11:29:45


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 8005

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (costy69); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28100 PMA (din 29 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2016] Hotelul ”Bulevard” din Făgăraș -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747108">Şterge vot</a></div><span id="v9747108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2016] Hotelul ”Bulevard” din Făgăraș
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2016] Intrarea în Hotelul ”Bulevard” din Făgăraș -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747109">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747109"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747109">Şterge vot</a></div><span id="v9747109" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747109)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747109Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747109MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2016] Intrarea în Hotelul ”Bulevard” din Făgăraș
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2016] Intrarea în Restaurantul ”Bulevard” din Făgăraș -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747110">Şterge vot</a></div><span id="v9747110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2016] Intrarea în Restaurantul ”Bulevard” din Făgăraș
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2016] Imagine din sala bar a Restaurantului ”Bulevard” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747111">Şterge vot</a></div><span id="v9747111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2016] Imagine din sala bar a Restaurantului ”Bulevard”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2016] Altă imagine din sala bar, se vede și ușa care duce în terasă -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747112">Şterge vot</a></div><span id="v9747112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2016] Altă imagine din sala bar, se vede și ușa care duce în terasă
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2016] Terasa de la ”Bulevard” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747113">Şterge vot</a></div><span id="v9747113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2016] Terasa de la ”Bulevard”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2016] Imagine din Restaurantul ”Bulevard” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747114">Şterge vot</a></div><span id="v9747114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2016] Imagine din Restaurantul ”Bulevard”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2016] Așa arată ciorba de vițel -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747115">Şterge vot</a></div><span id="v9747115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2016] Așa arată ciorba de vițel
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2016] Pieptul de pui cu cartofi nature -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747116">Şterge vot</a></div><span id="v9747116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2016] Pieptul de pui cu cartofi nature
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2016] Salata de varză -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747117">Şterge vot</a></div><span id="v9747117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2016] Salata de varză
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2016] Imagine din toaleta Restaurantului ”Bulevard” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747118">Şterge vot</a></div><span id="v9747118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2016] Imagine din toaleta Restaurantului ”Bulevard”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra” din Făgăraș -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747119">Şterge vot</a></div><span id="v9747119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra” din Făgăraș
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra - alt unghi” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747120">Şterge vot</a></div><span id="v9747120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra - alt unghi”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2016] Imagine din restaurantul ”Casa Terra” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747121">Şterge vot</a></div><span id="v9747121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2016] Imagine din restaurantul ”Casa Terra”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2016] Imagine din restaurantul ”Casa Terra” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747122">Şterge vot</a></div><span id="v9747122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2016] Imagine din restaurantul ”Casa Terra”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2016] Casa Terra - barul -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747123">Şterge vot</a></div><span id="v9747123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2016] Casa Terra - barul
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2016] Imagine din restaurantul ”Casa Terra” -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747124">Şterge vot</a></div><span id="v9747124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2016] Imagine din restaurantul ”Casa Terra”
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra” Făgăraș -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747125">Şterge vot</a></div><span id="v9747125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra” Făgăraș
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra” - tablouri cu primii proprietari ai casei în care funcționează restaurantul. -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747126">Şterge vot</a></div><span id="v9747126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2016] Restaurantul ”Casa Terra” - tablouri cu primii proprietari ai casei în care funcționează restaurantul.
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2016] Altă imagine din interiorul restaurantului Casa terra -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747127">Şterge vot</a></div><span id="v9747127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2016] Altă imagine din interiorul restaurantului Casa terra
foto costy69 [10.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2016] -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 10.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av747128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv747128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=747128">Şterge vot</a></div><span id="v9747128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(747128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f747128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e747128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2016]
foto costy69 [10.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.107264041901 sec