69083 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcul Național Domogled & Munții Cernei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.06.2016
DE
Avatar costy69
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Targu-Jiu
înscris/ă în 08.07.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cheile Corcoaia – bijuteria creată de natură în Valea Cernei


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

”Întotdeauna apa învinge piatra.
Nu prin forță, ci prin perseverență. ”
Confucius

În acest review încerc să vă aduc în atenție un obiectiv foarte puțin cunoscut, dar de o frumusețe aparte. Trebuie să recunosc că până în vara anului trecut nu știam despre existența acestor chei. Căutarea unei zone răcoroase care să ne scape de canicula insuportabilă din oraș m-a ajutat să le descopăr. Ideea vizitării acestor chei i-a aparținut fiului meu care auzise de frumusețea acestora și văzuse imagini cu ele. Mi-a sugerat ideea și nu i-a trebuit mult timp să mă convingă, după ce mi-a arătat imaginile pe net hotărârea era ca și luată.

Localizare și drum

Am plecat din Târgu-Jiu pe DN 67 D, parcurgând o distanță de aproximativ 75 de km în condiții foarte bune, după care am virat la dreapta (este indicator) și ne-am continuat drumul pe DN 66 A spre Cerna Sat. Deși pe hartă apare ca DN, de aici drumul nu mai este asfaltat și pe multe porțiuni sunt gropi, unele pot fi numite chiar cratere. Îmi amintesc și acum coșmarul celor 18 km până la intrarea în chei. Dacă la început drumul părea acceptabil, în sensul că erau puține gropi și puteam să fac ”slalom” printre ele, au apărut și porțiunile unde efectiv nu aveai ce să ocolești, astfel că am fost nevoit să reduc viteza simțitor încât aveam senzația că nu mai ajungem odată :((. Nu vreau să sperii pe nimeni, intenționez doar să recomand posesorilor de mașini care au garda la sol joasă să nu se hazardeze pe acest drum. Dacă aveți o mașină cu garda normală și mergeți încet nu e nicio problemă. Însă dacă aveți la dispoziție bicicletă, motocicletă sau ATV este și mai bine.

Am trecut prin Cerna Sat, o localitate izolată, micuță, cu case puține, unde civilizația are alte dimensiuni. Pe partea dreaptă în sensul de mers spre chei poate fi zărit un complex turistic cu căsuțe pe marginea unui mic lac. De aici mai este destul de puțin de mers.

Din Băile Herculane până în chei sunt 44 km, din care 26 km care se parcurg tot pe DN 67 D, până la indicatorul spre Cerna Sat, după care se parcurge porțiunea de drum neasfaltat cu multe gropi de care vorbeam mai înainte.

Despre Cheile Corcoaia

Cheile Corcoaia sau Cheile Corcoaei sunt niște chei adânci și sălbatice formate în bazinul râului Cerna, fiind declarate rezervație naturală.

Există mai multe povești care ne spun că denumirea cheilor provine de la Corcoaia, un personaj feminin din mitologia locală. O primă versiune a legendei spune că aceasta este o femeie bătrână care îl îndrumă pe Hercule. În antiteză, o alta ne indică faptul că ar fi un balaur cu care se luptă Hercule și astfel au luat naștere formațiunile geologice.

Deși au o lungime de doar 300 m, Cheile Corcoaia sunt extrem de spectaculoase și au o frumusețe aparte. De fapt, Cheile Corcoaia sunt cele mai frumoase chei dintre cele care pot fi întâlnite pe Valea Cernei.

Vizita

În sfârșit am ajuns la zidul de beton pe care scrie ”Loc de campare”, dar mai sunt și alte însemnări (mâzgălituri) cu graffiti. În spatele acestui zid este o poieniță unde se poate campa fără a se percepe vreo taxă. La 150 m depărtare de zid încep cheile.

După ce am parcat mașina (foarte aproape de zid este un loc larg unde se poate parca) am traversat puntea metalică peste râul Cerna și am mers cca. 100 m pe o potecă pe lângă peretele de stâncă spre chei. Acestea se vizitează pe partea stângă, iar pentru a facilita accesul turiștilor este montată o balustradă de protecție. Chiar la intrarea în chei este montată o punte metalică care permite traversarea de pe un versant pe altul, dar în același timp, oferă și posibilitatea realizării unor fotografii deosebite.

În momentul vizitei noastre nu erau mulți turiști în chei, unul pleca când am ajuns noi, iar alți doi au venit la puțin timp după sosirea noastră, astfel că am putut admira și fotografia în voie această minunată creație a naturii. Oriunde întorceam privirea era imposibil să nu fim încântați de ceea ce ni se înfățișa în fața ochilor.

Ne-au impresionat pereții verticali ai cheilor, în care apele care s-au scurs pe ei de-a lungul timpului au săpat un tunel, pe peretele stâng eroziunea fiind mai accentuată. Chiar dacă era o zi caniculară, am văzut două firicele de apă care se prelingeau pe peretele de stâncă în scobitura tunelului (se pot vedea în una din fotografiile atașate). Contemplând frumusețea cheilor mă întrebam de cât timp a fost necesar pentru a șlefui astfel stânca.

Impresionant este și fundul cheilor, acesta fiind săpat în marmite (DEX - scobitură formată prin eroziune în albia unui râu), înșiruite de o parte și de alta a bazei pereților stâncoși, formând adevărate salbe.

Cred că cei care doresc să continue aventura pe firul apei în sus o pot face, cu condiția să dețină echipament de alpinism pentru a coborî peretele de stâncă înalt de 8 m. Nu știu dacă acest efort le va fi răsplătit de către natură și nici nu este un îndemn, doar am menționat această posibilitate. Pe mine curiozitatea mă îndemna la acest demers, dar nu eram pregătit pentru așa ceva.

Spre bucuria mea, atât la locurile de campare, parcare, cât și în chei, nu am văzut ”semne” ale trecerii oamenilor (necivilizați) pe acolo. Nu este o zonă intens vizitată, însă dacă ținem cont de existența locului de campare cred că este de apreciat faptul că nu am văzut hârtii, sticle din plastic, etc.

După vizitarea cheilor puteți să vă continuați deplasarea pe același drum forestier (la fel de prost) spre Lacul lui Iovan. Deși nu mai sunt decât 9-10 km de parcurs, mi-am adus aminte că nu sunt proprietar de service auto și am renunțat :). Am făcut cale-ntoarsă pe același drum chinuitor, dar măcar acum știam ce mă așteaptă :).

Dacă iubiți natura nu ezitați să vizitați aceste chei. Nu vă speriați de starea deplorabilă a drumului, frumusețea Cheilor Corcoaia vă va induce o stare de bine și vă va face să uitați de micile neplăceri provocate de parcurgerea acestuia.

Să aveți drumuri bune și călătorii frumoase!

Webmaster vă rog atașați: www.youtube.com/watch?v=vDNTZ8RrDhU

---
Impresii încărcate de costy69 in 07.06.2016 19:55:43

Validat / Publicat: 07.06.16 22:23:00


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2651


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (costy69); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37100 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.06.16 22:21:48]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea!

   -

   Mutat în rubrica "Hai-hui prin Munţii Cernei, MASIVUL RETEZAT-GODEANU" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.06.16 22:22:08]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[07.06.16 22:35:56]
» mesaj pers

   @webmaster - Mulțumesc!

   Aveam intenția să vă propun crearea unei rubrici dedicate acestei destinații. Merită!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.06.16 22:41:10]
» mesaj pers

   @costy69 - Aproape sigur se vor mai aduna impresii desspre această destinaţie - atunci în mod cert îi vom dedica o rubrică distinctă

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[07.06.16 22:42:38]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[07.06.16 22:44:45]
» mesaj pers

   @webmaster - Mulțumesc! Mă onorează.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[08.06.16 00:57:31]
» mesaj pers

   Ce ma bucur ca ai poze de acolo. Eu le-am vizitat acum 30 de ani si nu aveam aparat foto. Sper sa nu te superi daca-ti votez si pozele :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[08.06.16 11:47:08]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran - Nu mă supăr, decât dacă le-ați votat pe toate :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[08.06.16 14:27:48]
» mesaj pers

   Minunat, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[08.06.16 16:29:00]
» mesaj pers

   @mishu: Multumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- liviu49
[10.06.16 20:30:34]
» mesaj pers

   @costy69 - Imi cer scuze, dar nu am putut gasi o poza pe care sa nu o votez. Asta este! Sunt locuri prea frumoase si care, pe mine personal, ma vor sensibiliza mereu. Priveam aseara pozele din Austria de acum doi ani si acum privindu-le pe cele pe care le prezentati nu vad mare diferenta. Natura a lucrat si a fost darnica prin toate locurile. Noi, insa, spre deosebire de austrieci, nu prea (vorba olteanului) stim sa respectam si sa ingrijim natura.

   Despre articol voi reveni dupa ce voi tipari articolele si le voi citi cu "simt de raspundere", iar dupa aceea pot avea si pareri.

   Pana atunci numai bine si calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- costy69
[11.06.16 10:51:10]
» mesaj pers

   @liviu49 - Aveți dreptate, în România natura a lucrat frumos. Din păcate noi nu știm sau nu vrem (sau câte ceva din amândouă) să întreținem / promovăm / punem în valoare frumusețile pe care le avem. Unde mai pui că în ultimul timp distrugem și ceea ce avem (vezi defrișările din ariile protejate).

   Sper să ne trezim până nu e prea târziu.

   Numai bine și călătorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dan&Ema
[12.06.16 11:10:24]
» mesaj pers

   Senzationale cheile, pozele si videoul atasat vorbesc singure. Am avut in intentie sa ajung aici in premiera la inceputul anului dar a fost vremea foarte neprielnica. E un loc ce merita a fi cunoscut si vizitat de iubiturii de munte si de natura in general. Multe multe felicitari pentru postare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[12.06.16 11:41:18]
» mesaj pers

   @Dan&Ema - Mulțumesc pentru cuvintele frumoase!

   Cheile Corcoaia sunt de o frumusețe aparte. Din păcate accesul până aici este destul de anevoios, iar cheile sunt foarte scurte. Dar ce e frumos nu durează o veșnicie.

   Merită să le vizitezi, dar nu în perioade ploioase. În plus în zonă mai sunt și alte atracții turistice.

   Numai bine și călătorii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2015] Masiv stâncos în drumul spre Cheile Corcoaia -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746300">Şterge vot</a></div><span id="v9746300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2015] Masiv stâncos în drumul spre Cheile Corcoaia
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2015] Frumuseți oferite de natură în drumul spre chei -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746301">Şterge vot</a></div><span id="v9746301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2015] Frumuseți oferite de natură în drumul spre chei
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2015] Drumul spre Cheile Corcoaia, în porțiunea acceptabilă -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746302">Şterge vot</a></div><span id="v9746302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2015] Drumul spre Cheile Corcoaia, în porțiunea acceptabilă
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2015] Complexul turistic întâlnit în drumul spre chei -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746303">Şterge vot</a></div><span id="v9746303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2015] Complexul turistic întâlnit în drumul spre chei
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2015] Peretele de zid care vă indică faptul că ați ajuns -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746304">Şterge vot</a></div><span id="v9746304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2015] Peretele de zid care vă indică faptul că ați ajuns
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - puntea metalică -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746305">Şterge vot</a></div><span id="v9746305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - puntea metalică
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - poteca spre intrarea în chei -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746306">Şterge vot</a></div><span id="v9746306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - poteca spre intrarea în chei
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2015] Aici încep Cheile Corcoaia. Se poate observa și puntea metalică care face legătura între cei 2 versanți -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746307">Şterge vot</a></div><span id="v9746307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2015] Aici încep Cheile Corcoaia. Se poate observa și puntea metalică care face legătura între cei 2 versanți
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2015] Cheile Corcoaia în toată splendoarea lor -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746308">Şterge vot</a></div><span id="v9746308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2015] Cheile Corcoaia în toată splendoarea lor
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - alt unghi -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746309">Şterge vot</a></div><span id="v9746309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - alt unghi
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă. se pot observa cele 2 firicele de apă. -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746310">Şterge vot</a></div><span id="v9746310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă. se pot observa cele 2 firicele de apă.
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746311">Şterge vot</a></div><span id="v9746311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - frumos -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746312">Şterge vot</a></div><span id="v9746312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - frumos
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746313">Şterge vot</a></div><span id="v9746313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - se poate observa salba de marmite -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746314">Şterge vot</a></div><span id="v9746314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - se poate observa salba de marmite
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2015] Intrarea în Cheile Corcoaia -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746315">Şterge vot</a></div><span id="v9746315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2015] Intrarea în Cheile Corcoaia
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul și firul apei -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746316">Şterge vot</a></div><span id="v9746316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul și firul apei
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746317">Şterge vot</a></div><span id="v9746317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - tunelul săpat în stâncă
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2015] Spre finalul Cheilor Corcoaia -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746318">Şterge vot</a></div><span id="v9746318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2015] Spre finalul Cheilor Corcoaia
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2015] Cheile Corcoaia-crestele munților -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746319">Şterge vot</a></div><span id="v9746319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2015] Cheile Corcoaia-crestele munților
foto costy69 [07.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2015] Cheile Corcoaia -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746320">Şterge vot</a></div><span id="v9746320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2015] Cheile Corcoaia
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - poteca -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746321">Şterge vot</a></div><span id="v9746321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2015] Cheile Corcoaia - poteca
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2015] -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746322">Şterge vot</a></div><span id="v9746322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2015]
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2015] -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746323">Şterge vot</a></div><span id="v9746323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2015]
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2015] -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746324">Şterge vot</a></div><span id="v9746324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2015]
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2015] -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746325">Şterge vot</a></div><span id="v9746325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2015]
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2015] -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746326">Şterge vot</a></div><span id="v9746326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2015]
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2015] -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 07.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av746328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv746328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=746328">Şterge vot</a></div><span id="v9746328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(746328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f746328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e746328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2015]
foto costy69 [07.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.129757165909 sec