68892 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Mocănița Sovata - Câmpu Cetăţii

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
29.05.2016
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
60 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plimbare cu mocănița de la Sovata la Câmpu Cetății - o dorință împlinită


Urmare de aici

A treia zi la Mediaș, este duminică, ne-am trezit mai târziu, suntem cam mahmuri după petrecerea de aseasă cu toți colegii.

Și astăzi unde mergem? La Câmpu Cetății sa mâncăm un păstrăv... dar ne oprim mai întâi la Sovata să vedem dacă au pus în funcție mocănița și dacă circulă... ne plimbăm și noi... nu?

Zis și făcut, ne luăm cele necesare plimbării și plecăm la drum, din Medias pe DN14A spre Târnăveni, din Târnăveni dreapta spre Bălăușeri și din Bălăușeri la Sovata.

Drumul până la Sovata este superb, mai puțin circulat, Târnava Mică ne însoțește mai tot drumul, dealuri verzi, turme de oi la păscut, păduri de salcâm înflorit și-n parcări oprim pentru a respira aer curat...

Ajunși în Sovata încercăm să recunoaștem locurile, că doar am mai fost și practic ar trebui să știm drumul până la Gara Mică, gara de plecare a mocăniței.

Locurile s-au mai schimbat au apărut centre comerciale noi și bineînțeles sensuri giratorii pentru intrări-ieșiri. Cu ochii după Gara Mica intrăm într-un sens giratoriu, ne încadrăm regulamentar dar ne atrage atenția cuibul de barză în vârful unui foișor. Oprim pe dreapta să facem un foto, uite ăsta nu era aici, ia uite ce au construit ăștia pe aici, ne mirăm si noi de alte construcții apărute în oraș.

Mergem mai departe și apar indicatoare cu semnul locomotivei cu aburi, din drumul principal facem stânga pe strada Gara mică și ajungem la liniile inguste...

Dăm la o parte aspectul dezolant al ”gării”, unde pe o construcție veche în paragină este un afiș cu orarul de circulație al mocăniței și un număr de telefon pentru rezervare.

Noi am ajuns în gară la ora 13,00 iar următoarea cursă era la 13,30. Gata mergem și noi zice soțul, da dar noi când mâncăm? pentru că durează două ore plimbarea, întârziam cu masa de prânz. Eu vreau să mergem cu mocănița și după aceea mergem și la masă, bine dragă cum zici tu.

Și cum stăteam noi și ne făceam planuri de plimbare dar și de masă, apare mocănița, gata mergem să ne plimbăm.

O locomotivă cu aburi, din alte timpuri, cu trei vagoane, proaspăt recondiționate, cu băncuțe din lemn pentru una sau două persoane, aveai senzația unui tren în miniatură...

Știti care a fost reacția noastră când intra mocănița în gară? mai ales a soțului, care stătea cu aparatul foto în mână să nu rateze nimic, parcă eram copii mici și vedeam pentru prima dată o jucărie nouă.

În fine, a intrat mocănița în gară, coboară turiștii din vagoane și începem să ne agităm dacă putem să mergem și noi pentru că nu aveam rezervare.

Nici o problema zice domnul care avea ecusonul de gât, urcați în vagoane, trenul pleacă la ora 13,30. Avem o singură rezervare pentru un grup de 14 nemți cu ghidul lor, în rest este loc pentru toată lumea care dorește o plimbare cu mocănița. Dacă vor fi turiști pentru toate cele trei vagoane vom merge cu toate trei dacă nu luăm doar două și va fi mai ușor și pentru locomotivă.

Ne ocupăm locurile in primul vagon, vin și nemții cu rezervarea, se ocupă toate locurile și plecăm la plimbare doar cu două vagoane. Dar noi când plătim? Aveți răbdare, platiti la nas... Deasupra locului pe care l-am ocupat era afișul cu tariful călătoriei.

Dus-întors: 10 lei pentru copii până la 14 ani, 30 lei pentru adulți până la 65 ani și 20 lei pentru seniori peste 65 ani.

Am plecat cu mocănița, 14 km, Sovata la Câmpu Cetății (la 3 km practic de satul Câmpul Cetății).

Apare nasul cu ecusonul de gât cu portavoce, se face auzit și ne prezintă mocănița și echipajul, încerc să redau prezentarea așa cum a făcut-o el:

- linie îngustă de cale ferată construită în 1915 in lungime de 82 km, scoasa din functie in 1995. Tronson repus în circulație in scop turistic in urma cu doi ani, pe doar 14 km;

- locomotivă cu aburi fabricată în Polonia in anul 1952, funcționează cu lemne și cărbune, iuțeala maximă 35 km/oră (așa scrie și pe loco) dar acum nu va circula cu mai mult de 20 km/oră;

- mecanicul născut tot în 1952, din Sovata;

- Doamna de la bar, adică o doamna blondă din spatele ultimului vagon cu două genți frigorifice pline cu apa, sucuri și bere pentru doritori, care se ocupă și de buna dispoziție a călătorilor, Carmen;

- și nu în ultimul rând domnul cu portavoce, Mircea, șef de tren, nas, controlor de bilete, etc și cel care a făcut cele mai multe ședințe foto cu călătorii doritori de fotografii, pentru dovada că s-au plimbat cu mocănița.

Ajutorul de mecanic pe care nu l-a prezentat nimeni dar pe care l-am urmărit la treabă pe tot parcursul călătoriei. El frâna manual vagoanele acolo unde traseu era în zonă de pantă.

Mircea a trecut pe la fiecare, am plătit și am primit bilete și cum spuneam a făcut poze cu cine dorea.

A venit Carmen și ne-a explicat traseul și regulamentul mocăniței:

- vom trece prin Sovata și Săcădat până la Câmpu Cetății, vom trece podețe peste Pârâul Sovata și Săcădat;

- vom trece prin pădurea fermecată unde ne vom întoarce în timp să ne transpunem în personaje din lumea poveștilor;

- atunci când mecanicul trage sirena noi toți să aplaudăm;

- să facem cu mâna la toate persoanele pe care le întâlnim pe traseu.

Traseul este foarte frumos, sinuos, traversează de trei ori drumul județean Sovata-Reghin.

Am intrat în poveste, am aplaudat când auzeam sirena, am făcut cu mâna la toți cei pe care i-am întâlnit pe traseu și credeți-mă nu erau puțini, în curți și grădini, cu animalele la păscut, la grătare dar cel mai frumos era când mocănița mergea paralel cu șoseaua și toate mașinile opreau să ne salute și să facă poze.

Nici nu am simțit când am ajuns la capăt de drum, aici ne așteptau două localnice cu kurtos kalacs, siropuri, lichioruri, tarii din zonă. Am gustat și degustat dar recunosc că nu am cumpărat nimic.

Mecanicul, în acest timp schimbă poziția locomotivei, aici fiind două linii, aduce locomotiva din spate în față pentru întoarcere la Sovata.

Atenți la tot și la toate apare o mașină militară, veche din timpul războiului, recondiționată pentru trasee montane. Coboară din mașină câțiva turiști și binenîțeles îl abordez pe tânărul care coboară de la volan. Ce-i asta? Ce faci cu ea? Îmi dă un pliant și îmi explică ce face.

Safari tours – plimbări cu această mașină în munți pe drumuri forestiere cu masă asigurată constând în pâine, brânză, slană, ceapă = 30 lei / persoană

Safari taxi – face conexiunea între mocănită și Câmpu Cetății unde poți merge la Hanul pescărsc = 5 lei/per. /sens.

Toate aceste trasee/plimbări le face corelat cu programul de circulație al mocăniței.

Adică vii de la Sovata cu mocănița de ora 11,00 și pleci cu el la o plimbare în munți la ora 12,15. Te plimbi servești prânzul și te întorci la Sovata cu mocănița de 14,30.

Mie ideea mi s-a părut grozavă, l-am felicitat pe tânărul curajos pentru ceea ce face, pentru el fiind o sursă de venit, totodată promovează și turismul montan în zonă.

La întoarcere întotdeauna, drumul ți se pare mai scurt. Carmen ne-a readus la lumea reală, întrebându-ne pe fiecare cum ne-am simțit și în ce ne-am transformat când am trecut prin pădurea fermecată.

Eu m-am simțit o prințesă că doar aveam prințul lângă mine.

Pentru noi a fost o dorință împlinită, ne doream de mult să facem o plimbare cu mocănița,

Am ajuns de unde am plecat, le-am mulțumit pentru ce fac ca noi să ne putem plimba cu mocănița.

Mircea, ghidul nostru în această plimbare ne-a explicat că până la 1 iulie mocănița circulă doar sâmbăta și duminica iar după 1 iulie în fiecare zi, trei curse pe zi cu ora de plecare din Sovata 11.00,13.30 și 17.00.

Am plecat de la Sovata la Hanul Pescăresc din Câmpu Cetății unde am mâncat câte un păstrăv.

Am ajuns la Mediaș entuziasmați după această plimbare cu mocănița.

Recomand tuturor celor care ajung la Sovata că merită măcar o dată să facă o plimbare cu mocănița, iar pentru cei doritori de o plimbare prin munți cu mașină militară, pot pleca cu mocănița fac plimbarea pe munte și se întorc cu următoarea cursă la Sovata.

Se poate acest lucru, biletul se achită dus-întors, numai să anunțați la urcare intenția de a vă întoarce cu următoarea cursă.

Călătorii plăcute tuturor.

---
Impresii încărcate de ANILU in 29.05.2016 19:21:20

Validat / Publicat: 29.05.16 20:39:56


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: Ardeal
VIZUALIZĂRI: 17330


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  44750 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- tata123
[29.05.16 22:08:48]
» mesaj pers

   @ANILU - Călătoriile într-un tren tras de o locomotivă cu aburi sunt atât de interesante și, de ce nu, romantice. Îmi plac trenurile și locomotivele, deși sunt ceva ani de când nu am mai călătorit cu unul. Iuțeala maximă a unei garnituri tractate prin forța aburului îți permite să te bucuri de peisaje și să observi în detaliu chipurile oamenilor pe lângă care treci.

   Seria înscrisă pe locomotivă ne ajută să aflăm detalii tehnice despre aceasta: fabrica care a construit-o, țara producătoare, anul construcției (bineînțeles pe cei pasionați de domeniul feroviar).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[29.05.16 22:17:02]
» mesaj pers

   @tata123: Mulțumesc pentru aprecieri.

   După cum am scris a fost o dorință împlinită.

   Lucrăm în domeniu deci curiozitatea a fost și mai mare.

   Chiar am fost fericiți că am reușit să facem această plimbare pe alocuri chiar romantică.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[30.05.16 10:35:51]
» mesaj pers

   Mocanita de la Sovata e una din putinele cu care nu am calatorit in tara, asa ca ai lansat o provocare pentru mine. Felicitari pentru articol. Vot cu drag

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[30.05.16 10:44:31]
» mesaj pers

   @Dan&Ema - Mulţumesc.

   Vă recomand cu plăcere o plimbare cu mocăniţa dacă ajungeţi prin zonă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[30.05.16 11:21:56]
» mesaj pers

   @ANILU - Citinând reviewul tău deosebit și văzând pozele mi-am adus aminte cum trece timpul și că au trecut 11 ani de când am văzut Sovata avînd bilet în stațiune și bineînțeles explorând zona cu mașina. Atunci mocănița nu era. Frumoasă excursie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[30.05.16 11:33:45]
» mesaj pers

   @mprofeanu - Vă recomand cu plăcere plimbarea cu mocăniţa, când mai ajungeţi în zonă.

   Toate cele bune

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[30.05.16 14:19:48]
» mesaj pers

   Cu un umor foarte placut ai prin exact esenta acestei calatorii si ce inseamna ea de fapt pentru fiecare in parte.

   Trebuie sa traiesti acea experienta ca sa vezi ce inseamna ea pentru tine. Mi-a placut cum ai prezentat excursia dar si pe acel tanar intreprinzator si daca am sa ajung acolo voi incerca si asa ceva.

   O intrebare insa, daca este sa facem rezervare inainte de a ajunge acolo stii cum se poate face aseasta?

   Felicitari, un articol cald, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[30.05.16 14:36:06]
» mesaj pers

   @mishu - Mulţumesc pentru aprecieri şi vot.

   Şi mocăniţa ca şi tânărul cu safari tours au pagină de FB unde cred că vei găsi mai multe informaţii.

   Cel puţin tânărul imediat mi-a spus, intraţi pe pagina noastră de FB şi veţi găsi acolo toate informaţiile... dar eu nu am FB şi atunci mi-a dat pliantul din poza 14.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- GabrielaG
[30.05.16 15:18:46]
» mesaj pers

   Suuuuper!!!

   Si eu vreaaaauuuuuu :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[30.05.16 15:22:30]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Mă bucur că ţi-a plăcut.

   Păi ce mai stai organizează repede o ieşire în zonă şi ai toate şansele să te plimbi cu mocăniţa.

   Călătorii plăcute.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[30.05.16 15:27:35]
» mesaj pers

   @ANILU - Ahh... stiu. Sincer articolul dvs ma motiveaza sa calatoresc mai mult in Romania. Trebuie doar sa gasesc un moment propice si promit ca o plimbare cu mocanita va fi inclusa pe lista :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[30.05.16 15:34:34]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Păi uite eu am prins un moment propice, soţul fiind la Mediaş, am profitat de ocazie şi uite ce frumos ne-am plimbat 4 zile prin locuri pe care nu le-am mai văzut până acum.

   Am scris articole depre toate pe unde am fost.

   Mi-a plăcut foarte mult.

   Hai că pentru tine este mai uşor, din Braşov, traseele sunt mai scurte.

   Şi o rugăminte nu-mi mai vorbi la persoana a treia, doar suntem prieteni pe AFA (mă faci să mă simt...), toţi suntem tineri, frumoşi şi cu aceleaşi pasiuni, călătoriile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- GabrielaG
[30.05.16 15:42:35]
» mesaj pers

   @ANILU - Azi este a doua oara cand sunt "mustrata" si "certata" cu privire la folosirea pronumelui de politete. Toti suntem tineri si vom fi tineri, indiferent de varsta. Necunoscandu-ne personal si o fi la mine si defect profesional asa m-am obisnuit. Promit ca voi incerca.

   Ti-am citit articolele si ai dreptate: eu sunt mai aproape si chiar am rude in Medias. Poate le fac o vizita scurta, cine stie? Eu nu prea calatoresc in Romania dar... sa vedem :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[31.05.16 11:49:35]
» mesaj pers

   @ANILU - Prințesa mea dragă, îmi doresc și eu o plimbare cu mocănița, îmi doresc să am emoțiile tale, să visez cu ochii deschiși către frumusețile descrise atât de sincer în articolul tău!

   Am notat în agendă această excursie;) !

    :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[31.05.16 12:02:48]
» mesaj pers

   @krisstinna - Mulţumesc Kristina.

   Plimbarea cu mocăniţa a încheiat periplu de plimbări alături de soţul meu, care m-a răsfăţat tare mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sobiway
[10.08.16 19:55:06]
» mesaj pers

   @ANILU - Foarte frumos descris -"lectura unei povesti", drumetie, natura, personaje... print, printesa :). foarte frumos, luni 15.08.2016 merg si eu cu printesele mele si cred ca nu am sa ratez mocanita.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[10.08.16 20:09:42]
» mesaj pers

   @sobiway: Mă bucur să primesc astăzi ecoul tău, așa constatăm cât sunt de utile articolele scrise despre locurile văzute.

   O singură recomandare iți fac, fiind zi de sărbătoare cand mergeți voi faceți rezervare din timp, sigur va fi foarte aglomerat și ar fi păcat să ratați plimbarea, merită.

   Aștept să scrii impresiile tale.

   Mulțumesc pentru vizita și aprecieri.

   O vară frumoasă în continuare.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- sobiway
[10.08.16 22:58:59]
» mesaj pers

   Multumesc, o vara frumoasa si voua si mai astept "povestiri" din locurile feerice descoperite de print si printesa :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[11.08.16 08:19:02]
» mesaj pers

   @sobiway - Păi te invit să citeşti şi celelalte articole ca să vezi pe unde a mai plimbat prinţul prinţesa :D în cele 4 zile din luna mai, chiar sunt locuri feerice.

   Este adevărat era primăvară nu era aglomerat şi ne-am putut bucura de frumuseţea locurilor prin plimbările noastre în zonă.

   După lecturare voi veţi hotărî pe unde vreţi să mergeţi la plimbare.

   Alegeri inspirate îţi doresc.

   Şi i-aţi prinţesele şi plecaţi la plimbare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[13] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2016] Mocănița în gara Sovata gata de plecare -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743383">Şterge vot</a></div><span id="v9743383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2016] Mocănița în gara Sovata gata de plecare
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2016] Locomotiva cu aburi a mocăniței -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743384">Şterge vot</a></div><span id="v9743384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2016] Locomotiva cu aburi a mocăniței
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2016] Gata de plecare -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743385">Şterge vot</a></div><span id="v9743385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2016] Gata de plecare
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [MAY-2016] Cu mocănița prin pădurea fermecată -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743386">Şterge vot</a></div><span id="v9743386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2016] Cu mocănița prin pădurea fermecată
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2016] peisaj văzut din plimbarea cu mocănița -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743387">Şterge vot</a></div><span id="v9743387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2016] peisaj văzut din plimbarea cu mocănița
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2016] peisaj pe traseu -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743388">Şterge vot</a></div><span id="v9743388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2016] peisaj pe traseu
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2016] peisaj... totul verde -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743389">Şterge vot</a></div><span id="v9743389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2016] peisaj... totul verde
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2016] eticheta de pe locomotivă -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743390">Şterge vot</a></div><span id="v9743390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2016] eticheta de pe locomotivă
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2016] Gata de întoarcere la Sovata -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743391">Şterge vot</a></div><span id="v9743391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2016] Gata de întoarcere la Sovata
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2016] Mașina militară pentru safari tours -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743392">Şterge vot</a></div><span id="v9743392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2016] Mașina militară pentru safari tours
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2016] Foișorul cu cuibul de barză din Sovata -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743394">Şterge vot</a></div><span id="v9743394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2016] Foișorul cu cuibul de barză din Sovata
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2016] Biletele de călătorie cu mocănița-dovada că am fost acolo -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743395">Şterge vot</a></div><span id="v9743395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2016] Biletele de călătorie cu mocănița-dovada că am fost acolo
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2016] Pliantul primit de la tânărul cu safari tours -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 29.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av743397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv743397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=743397">Şterge vot</a></div><span id="v9743397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(743397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f743397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e743397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2016] Pliantul primit de la tânărul cu safari tours
foto ANILU [29.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

[13] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.119528055191 sec