ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.05.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 09.06.09
STATUS: SENIOR
LUNA
MAY-2016
familie cu copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Restaurantul Tanino - de revenit

TIPĂREȘTE URM de aici

Astept cu nerabdare momentul in care voi ajunge din nou "pe urmele Reginei Maria" cum bine a zis un antescriitor, in aceasta linistita statiune in care te intalnesti cu compatrioti la tot pasul si in care chiar ti se pare firesc sa auzi limba romana. Astept cu atata graba pentru ca mi-am propus sa vizitez din nou Restaurantul Tanino.

Situat pe faleza, undeva la mijlocul ei, chiar langa o plaja mica de maxim 30 sezlonguri, prevazut si cu o piscina exterioara destul de generoasa, restaurantul iese in evidenta datorita in primul rand painicilor facute dintr-un blat pufos, cu usturoi si cascaval, care tin loc cu succes unei pizza mai simpluta, dar pentru care platesti jumatate ca pret. (4.4 leva in loc de 10.5 leva cat costa o pizza medie).

Atat mesele cat si scaunele sunt colorate si adauga un plus de optimism senzatiei placute pe care oricum o ai fiind in vacanta. Ospatarii vorbesc bine romana si inteleg si anumite cuvinte mai putin uzuale. Sunt prietenosi, doar asta este meseria lor si asa isi atrag clientii. L-am intrebat pe unul din ei de unde stie limba noastra asa de bine si mi-a raspuns ca de la clienti, dat fiind ca 90% sunt romani. Am avut o usoara tresarire de mandrie, recunosc. Daca macar nu mai e al nostru Cadrilaterul, macar limba noastra sa dainuie acolo!

Seara au un chitarist care canta atat la chitara, la muzicuta si vocal creandu-ti o stare placuta, asezonata cu briza marii atat de apropiate. Sunt dotati cu paturici pentru usoarele senzatii de frig care te strabat seara, mai ales dupa o zi sub soarele neindurator de vara.

Mancarea a fost foarte buna, la pizza le-as da o nota mai slaba (eu am comandat Quatro Stagione), dar in rest au nota 10 plus. Cartofii taranesti cu usturoi bine facuti si cotletele fragede te fac sa iti doresti sa intorci timpul si sa mananci din nou. Am incercat si un tort al casei minunat, cu crema de cremsnit si nuci. Preturile sunt acceptabile, dat fiind ca restaurantul este pe faleza. Cam 100 ron pe cina, 2 persoane, plus ceva bere. Atasez o poza cu panorama care mie mi s-a parut foarte frumoasa si pentru care, pe langa painicle lor bune, ma voi intoarce sigur aici!


[fb]
---
Trimis de adynutza26 in 26.05.16 09:28:51
Validat / Publicat: 26.05.16 12:29:35

VIZUALIZĂRI: 6450 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

1 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adynutza26); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Panorama de la masa restaurantului Tanino
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 13250 PMA (din 17 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

1 ecouri scrise, până acum

Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [26.05.16 19:57:23] »

Painicile cu usturoi si cascaval se numesc parlenka, se gasesc in toate restaurantele cu specific bulgaresc. Delicioase!!!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Floria, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Balcic şi împrejurimi?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.043853998184204 sec
    ecranul dvs: 1 x 1