68486 
nu sunteţi logat. - LOGIN
De văzut / vizitat în regiunea Antalya

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.05.2016
DE
Avatar Alina53
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Galati
înscris/ă în 15.01.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
APR-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

EXPO Antalya 2016, unde florile și copiii lumii își dau întâlnire


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

EXPOZIȚIE? Nu… SPECTACOL!

EXPO Antalya își propune să reînvie o conștiință colectivă, speranța într-o lume mai verde și mai sănătoasă, combinând parfumul îmbătător al florilor de pretutindeni cu râsetele și veselia copiilor. Pentru aceasta, 53 de țări, dintre care unele de la celălalt capăt al globului, s-au reunit într-un efort comun, realizând această mică lume care se gândește la generația viitoare.

EXPO urmărește să sensibilizeze cu evenimente și participare activă prin interacțiune și cooperare, cu conferințe internaționale, simpozioane, întâlniri, creând totodată legătura culturală, educațională și artistică între nații.

În găsirea soluțiilor ecologice, EXPO va crea un forum pentru a examina problemele de mediu, precum încălzirea globală, conservarea biodiversității, durabilitatea și siguranța alimentară, agricultura ecologică.

Timp de 191 de zile vizitatorii se pot bucura de o serie de evenimente interactive – activități culturale și artistice ce se vor desfășura în acest complex expozițional.

Prima expoziție mondială a fost organizată în Regatul Unit, în 1851, la sugestia prințului Albert, în Hyde Park. După Milano 2015, Antalya este gazda evenimentului major și lucru de remarcat, pentru întâia dată organizată în Turcia.

Moto-ul EXPO: ”O lume verde pentru viitorul copiilor noștri”

Tema: ”Copiii și florile”

Subteme ale expoziției: Istorie, Biodiversitate, Sustenabilitate și Orașe Verzi

Simbolul floral al EXPO este BUJORUL, iar mascotele sunt ECE și EFE, doi copii turci, ale căror nume sunt foarte populare în regiunea Antalyei. Ei poartă costume tradiționale împodobite cu flori de bujor.

Printre proiectele cu elemente vizuale expuse la EXPO se numără clădiri ecologice, grădini verticale, proiecte de design urban, parcuri ecologice și tematice, multe proiecte pentru copii, deoarece ei sunt punctul forte, ateliere de lucru – toate având scopul de a îmbunătăți calitatea vieții urbane.

EXPO și-a deschis porțile în data de 23 aprilie 2016 și va rula timp de șase luni, până pe 30 octombrie.

Încercuind o suprafață de 112 ha, EXPO, care va fi un sit permanent în Antalya, se află convenabil amplasat pe șoseaua ce leagă Antalya de Alanya, la 8 km de aeroport, la vreo 20 km spre N-E de centrul orașului Antalya, în imediata apropiere a orașului Aksu- la 2 km spre est.

EXPO va fi accesibil printr-o modernă linie de metrou de suprafață, construită ca o extindere a sistemului de transport public existent în Antalya. Lucrarea este aproape finalizată și în scurt timp ea va fi dată în exploatare.

Există mai multe trasee de autobuze cu puncte diferite de plecare din Antalya, spre EXPO, la intervale scurte de 10-15 minute și care circulă până la ora două din noapte. De asemenea puteți apela la serviciile unuia dintre cele 40 de taxiuri. O zonă imensă de parcare este rezervată pentru autovehicule, biciclete și motociclete.

Programul de vizitare se întinde de-a lungul a 16 ore, de la 10 dimineața până la ora 2 noaptea.

Prețul unui bilet pentru acces la EXPO: -adult (14-16 ani) - 60 TLY (lire turcești)

-student sau senior (peste 65 ani) - 30TLY

-copil (7-13 ani) –15 TLY

-copil (sub 7 ani) - gratis

Există bilete pentru grupuri sau cu valabilitate de două zile.

În euro, pe noi (un adult și un senior) ne-a costat 28 euro. Biletele le-am rezervat online, chiar în dimineața vizitării, de la recepția hotelului Papillon Belvil din Belek, unde am fost cazați. La recepție ni s-a permis să accesăm de la calculatorul lor, site-ul EXPO pentru a rezerva biletele, iar la casa de bilete am prezentat numerele de cod ale fiecărei persoane, ce ne-au fost indicate la rezervare și ni s-au eliberat biletele de intrare. Plata s-a făcut cu card.

Cum am ajuns noi la EXPO?

De la hotel Papillon Belvil, situat pe malul mării, undeva între Kadriye și Belek, era nițel mai dificil să ajungem la expoziție cu ajutorul dolmush-ului și în continuare cu autobuzul ce se îndrepta spre Antalya. Am preferat varianta comodă, sigură și rapidă a taxi-ului –aproximativ 30 km =25 euro.

Trebuie să menționez că am vizitat EXPO în 27 aprilie, într-a patra zi de la deschidere, când încă, pe ici-pe colo se mai făceau lucrări, unele pavilioane ale țărilor nu erau deschise, de exemplu aria de expoziție a Germaniei nu era finalizată, din păcate…

Am ajuns la o primă poartă de intrare a autovehiculelor, taxi-ul a fost controlat de jur-împrejur și atât aici cât și la intrarea în EXPO ne-am simțit în siguranță văzând ce importanță dau afluxului de vizitatori, exact precum controlul strict de la aeroport. Ajunși la intrarea principală (sunt două intrări), te confrunți cu imaginea impunătoare a EXPO TOWER, simbolizând istorica ”Poartă a lui Hadrian”, din perioada romană, emblemă a Antalyei. Turnul, cu forma unui bujor cu trei frunze, are înălțimea de 100,70 m, diametrul la bază este de 10,4 m, 17 etaje, 3 lifturi care pot urca în același timp 63 de vizitatori până la platforma de observare.

În 23 aprilie, ziua inaugurării EXPO, la ora 14,30 cerul Antalyei a fost invadat de 7 aeronave F5, care au oferit vizitatorilor un show dedicat martirilor turci.

TURKISH STARS sunt o parte a forțelor aeriene din Turcia, fondată în 1914, singura echipă de acrobație din lume care operează cu 8 avioane supersonice. Câteva momente din acest spectacol magnific, realizat într-o armonie perfectă, îl puteți urmări aici: youtube

În fața intrării la EXPO - șiragul drapelelor țărilor participante, fluturând în soarele dimineții. Caut cu privirea drapelul României pentru a-l imortaliza alături de suratele sale… Nu-l observ de prima dată. Zic eu… O iau în sens invers, poate mă supără lumina soarelui, sau n-am fost eu atentă… Iar și iar, dar degeaba, dezamăgire totală. Cum, România nu se numără printre cele 53 de țări? Steagul Republicii Moldova își flutură mândru faldurile… România, NU! O altă părere de rău am avut când, întoarsă acasă, vizionând videoclipuri de pe youtube cu EXPO, îl găsesc pe acesta: youtube

La inaugurare, un grup de tinere din Republica Moldova, dansează pe scenă iar în fundal, pe ecran apare scris mare: ROMÂNIA Știu, suntem frați, același neam, aceeași limbă, dar m-a durut sufletul că țara mea n-a fost în stare să participe! Țări foarte îndepărtate, precum China, Japonia, Republica Sud-Africană, Singapore; Tanzania, Coreea, Madagascar, Nepal, Mauritania, Mexic, Thailanda, Uganda, Niger, Sudan, sau altele mult mai mici decât România, precum Serbia, Ucraina, Camerun, Kosovo, Sierra Leone au găsit resurse pentru a se prezenta, iar noi…

Sub steagurile fluturânde și-a împlântat adânc rădăcinile un bătrân arbore prețios, veșnic roditor, binecuvântatul măslin, simbol al păcii, al speranței și al înțelepciunii. Drapele și măslin – frumoasă alăturare!

Care sunt atracțiile expoziției?

-Muzeul Agriculturii și al Biodiversității (primul din Turcia)

-Centrul de Congrese cu o capacitate de 6500 persoane

-2 Amfiteatre cu capacitatea de 5000, respectiv de 800 persoane

-Insula Copiilor – amplasată central, cu standuri unde se desfășoară activități ce vizează educarea copiilor, unde se pot juca și distra. Pe turla de pe Insula Copiilor, unul dintre cele mai atractive locuri, sunt proiectate filme privind Cosmosul, formarea Pământului, imagini vizibile pentru vizitatorii din interiorul zonei expoziționale, dar chiar și pentru pasagerii avioanelor care se apropie de aeroportul Antalya!

-Centrul de Știință și Tehnologie Mondială pentru Copii

-o zonă rurală de activități pentru familii cu copii

-EXPO LAKE – Lacul are o suprafață de 8 ha. Seara aveți ocazia să admirați cea mai mare afișare de apă, sunet și lumini din Turcia. Perdeaua de apă cu laser are o lățime de 60 m și 10 m înălțime. Există 13 poduri, dintre care cele mai interesante sunt Podul Verde și Podul de Sticlă. Fântâni arteziene de diferite înălțimi întregesc spectacolul apei – cea mai înaltă are 80 m, flancată de altele mai mici. Puteți urmări o parte a ceremoniei de inaugurare: youtube

-EXPO Hill-grădini și sere cu diverse tematici

-EXPO Forest

-EXPO Square

-Terasă în formă de bujor

-Cultură și artă în stradă – în interiorul zonei de expoziție au fost construite clădiri care să reflecte diferite aspecte ale culturii turcești, reprezentând șapte regiuni geografice din Turcia. Împreună ele alcătuiesc ”Restaurantul Strada”

-Grădina de cactuși

-Grădina otomană

-Calea biodiversității turcești

-EXPO Green House

-Grădina cu plante medicinale și aromatice

-Grădina cu plante acvatice

- Cameră de rugăciuni

-Restaurante, terase și cafenele, chioșcuri

Și nu pe ultimul loc, acele admirabile mulaje de animale și oameni, îmbrăcate în flori și verdeață, sculpturi care, parcă te aștepți în orice moment să prindă viață…

Din loc în loc, puncte de informare electronice, însoțite de hartă, îți indică locul în care te afli, precum și ce poți vizita în imediata apropiere. Bănci plasate strategic la umbră, te invită la puțină tihnă.

În EXPO, acest labirint imens, trebuie să fii foarte atent și permanent cu harta în mână, ca nu cumva să pierzi vreun obiectiv…

Este un loc cu adevărat spectaculos, care n-ar trebui ratat, mai ales dacă vă însoțesc copilași.

Totul inspiră ospitalitate, simplitate, căldură. Sunt de admirat! La pavilionul fiecărei țări ești întâmpinat cu bucurie, ți se oferă explicații, dacă le ceri, îți dăruiesc un mic suvenir sau ceva de degustat.

Este impresionant cu câtă migală și simț artistic, cu câtă pasiune pentru detalii sunt aranjate și îngrijite cu multă delicatețe plantele.

Milioane de flori pestrițe, grădini fermecătoare dispuse armonios, conifere bine îngrijite, aranjamente florale, sculpturi din plante, spectacole și voia bună, locuri de joacă pentru copii, workshop-uri – toate sunt o încântare și nu vei pleca dezamăgit de aici.

La încheierea vizitei parcă ești îmbătat de extravaganta fantezie cromatică și olfactivă de care ai avut parte pentru câteva ore…

Vizitați EXPO în timpul săptămânii, când nu este extrem de aglomerat, dacă se poate, nu ratați show-ul de seară, bucurați-vă pe îndelete de toate noutățile și frumusețile ce vi se oferă privirii, luați în calcul durata de câteva ore bune a vizitei și nu uitați – noaptea la ora 2 parcul se închide, asigurați-vă că ajungeți la ieșire în timp util…

Fotografiile care însoțesc aceste impresii, vor încerca să exemplifice mai bine ceea ce nu se poate exprima în cuvinte…

Clădiri atrăgătoare, copaci, flori și copilași se amestecă într-o armonie parcă ireală, într-un loc în care nimic nu te-ar putea întrista. Poate, doar, lipsa României…

O altă expoziție mondială promițătoare: în 2017, ”Energia viitorului” – Astana - KAZAKHSTAN

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Alina53 in 08.05.2016 18:37:26

Validat / Publicat: 08.05.16 23:08:53


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 3337

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  68350 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Alina53? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Alina53
[08.05.16 18:41:02]
» mesaj pers

   Webmaster, te rog videoclipul: youtube . Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[08.05.16 20:01:40]
» mesaj pers

   @Alina53 - Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   ===

De la hotel Papillon Belvil, situat pe malul mării, undeva între Kadriye și Belek,

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mariana.olaru
[09.05.16 09:32:46]
» mesaj pers

   Dragă Alina, citind doar titlul review-ului tău, eram tentată să nu-i dau prea mare atenţie, impresia mea fiind că este vorba de o expoziţie temporară, pe care, cel mai probabil n-o voi putea vizita în viitorul apropiat.

   Mare eroare aş fi făcut, pentru că dacă aş fi ratat măcar în parte lectura acestor impresii, n-aş mai fi gustat cu atâta nesaţ din frumuseţea rândurilor tale, din minunăţia fotografiilor pe care le-am votat cu frenezie aproape în totalitate, nici n-aş mai fi fost părtaşă regretului tău, pe care îl susţin, cum că România nu se află printre naţiunile expozante. Probabil că asta e menirea noastră, a românilor, de a ieşi în faţă mai mult cu rezultatele unor sondaje care ne clasează mereu codaşi la cele bune, fruntaşi la cele rele. Nădăjduiesc însă ca să se întoarcă roata şi să strălucim şi noi ca naţiune, ca popor, căci ce pădure nu are şi uscăciuni?! Pe moment, iată, strălucim prin CSM Bucureşti, campioana Europei la handbal feminin! Să fie un nou început bun!

   Felicitări pentru review, pentru poze şi pentru inspiraţia de a vizita această expoziţie. Sunt sigură că puţini ştiu de ea, de aceea cred că pentru viitorii turişti în Turcia va fi un punct de reper pe care nu-l vor ocoli, pentru că atâta frumuseţe nu se întâlneşte chiar pe oriunde. Au mai rămas, înţeleg, aproximativ 170 zile de vizitare, timp în care ne putem rupe de plajele Antalyei, pentru a ne bucura între timp de frumuseţea acestei expoziţii unice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- GabrielaG
[09.05.16 10:35:48]
» mesaj pers

   In primul rand bine ati revenit din vacanta.

   Nu imi vine sa cred ca in sfarsit au terminat de construit aceasta imensitate... de mult au inceput constructia... poate de acum 2-3 ani. De fiecare data cand mergeam din Belek in Antalya mai aparea ceva in plus, un pilon, o macara, etc.

   Acum ma bucur sa admir o adevarata opera de arta la care s-a lucrat indelungat.

   Totusi, pretul mi se pare unul destul de mare. 60 de lire turcesti? Cam mult spun eu... dar la investitia facuta trebuie sa isi recupereze cumva din bani.

   Pozele sunt superbe si bineinteles, articolul de nota 10!

   Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Alina53
[09.05.16 12:13:58]
» mesaj pers

   @mariana. olaru - Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase cu care m-ai copleșit.

   Dacă pe lista mea de destinații visate nu au fost încă bifate Grădimile Keukenhof și Floralia Brussels, mă bucur că am ajuns totuși la aceasta din Antalya.

   N-a fost o simplă întâmplare că am ajuns la EXPO, aflasem de mult timp de existența ei și chiar s-a numărat printre primele motive ale sejurului nostru.

   Da, fetele noastre au jucat excelent, chiar mi-era dor de un meci frumos, mi-au revenit în memorie incendiarele meciuri cu Gruia, Gațu, Penu…

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Alina53
[09.05.16 12:43:19]
» mesaj pers

   @GabrielaG Hoș bulduk! Îți mulțumesc pentru aprecieri.

   Și eu urmăream ritmul lucrărilor, ori pe Google Earth, ori pe youtube când mai apărea vreun filmuleț cu noutăți…

   A fost un volum foarte mare de muncă, cu investiții pe măsură, dar organizându-se perfect, au dus la bun sfârșit proiectul.

   Poate într-adevăr prețul unui bilet este cam mare, dar când te poți bucura din toată inima de ceea ce vezi, parcă nu-ți pare rău după bani…

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- sens
[12.05.16 08:07:44]
» mesaj pers

   superb!! frumoasa initiativa si organizare!! turcii sunt la inaltime ca si producatori de produse pt agricultura!! au piata de desfacere in Romania... care a devenit in ani DOAR consumator si nu producator!! :/

   stiu ca se risipesc multe finante in alta parte dar tind sa cred ca si aici daca se participa era o ocazie in plus sa se "cheltuie" de 3-4 ori mai mult decat in realitate.

   nu as fi ratat expozitia daca mergeam in vacanta ca si in anii anterior in zona (din Kemer cred ca e cam mare ocolul)... dar poate vom merge special!

   multumim pt impresii si foto!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- GabrielaG
[12.05.16 17:59:26]
» mesaj pers

   O sa revin cu un update pentru ca am primit informatii pretioase legate de pret...

   Compania de telefonie mobila Turkcell a lansat ceva de ultim moment. Cei care sunt abonati la Turkcell pot trimite sms la numarul 8200 si astfel vor primi discount pentru intrare. Discount-ul este de 50%. De pe un numar de telefon se poate trimite maxim 5 mesaje pentru a primi discount-ul.

   Campania a inceput azi 12 mai si se incheie la 1 iulie.

   Practic reducerile vor fi la jumatate, dupa cum urmeaza:

   1 zi adult (14-64) = 60 in mod normal, 30 TL bilet cu reducere

   1 zi studenti 14-25, seniori 65 - 30 in mod normal 15 TL bilet cu reducere

   1 zi pentru copii (8-13 ani) 15/5 TL

   "Abonament" pentru adulti pentru tot sezonul (14-64 ani) 180/90 TL

   "Abonament" pentru studenti (14-25 ani) sau seniori 65 + pentru tot sezonul- 90/45 TL

   "Abonament" pentru tot sezonul ptr copii (8-13 ani) 45/20 TL

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[25.07.16 16:20:35]
» mesaj pers

   @Alina53 - Ce bine m/am nimerit la votul de ZB, cu satisfactia de a vota o relatare care merita toata atentia. Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[25.07.16 18:32:50]
» mesaj pers

   @calatorul - Mulțumesc frumos pentru cadou!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[25.07.16 18:38:51]
» mesaj pers

   @Alina53 - Cu placere despre vot, dar nu e meritul meu, ci al relatarii, iar cadoul este de fapt contdributia tuturor celor dinainte, la care se adauga, ca la placinte, unul care apare ca musca-n lapte, asa ca acum. La buna recitire!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[02.08.16 08:32:47]
» mesaj pers

   Revin cu un update pentru preturi deoarece au intrat in vigoare noi tarife:

   Adulți 15 ₺

   Redus (elevi, 65+) 10 ₺

   Copii cu varsta intre 8-13 ani 5 ₺

   Copii (0 - 7 ani), veterani, persoane cu handicap - intrare gratuita

   Plus ca Expo se deschide acum la ora 11:00 nu la 10:00 :)

   Un loc minunat pe care am apucat si eu sa il vizitez si sper de fiecare data cand am ocazia sa merg! Acum inteleg mult mai bine articolul tau :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- NAZARICA
[04.01.17 20:53:24]
» mesaj pers

   Ce poate fi mai frumos decat, (intr-o trista si zgribulita seara friguroasa de iarna, dupa ce magia sarbatorilor a devenit amintire), sa patrunzi intr-un univers al culorilor, florilor, luminii si veseliei?

   MULTUMESC pentru primavara dintre randuri si frumusetea i-ne-ga-la-bi-la a pozelor!!!

   P. S. Si uite-asa, mai aflu inca ceva, mai invat ceva, ma mai bucur de ceva!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Alina53
[04.01.17 22:53:51]
» mesaj pers

   @NAZARICA: Mulțumesc frumos pentru aprecieri, cuvintele tale m-au bucurat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [19.09.19 08:25:41]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[99] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2016] Sub cele mai bune auspicii pornim la drum spre EXPO. Munții Taurus, în fundal, ne petrec o vreme... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736837">Şterge vot</a></div><span id="v9736837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2016] Sub cele mai bune auspicii pornim la drum spre EXPO. Munții Taurus, în fundal, ne petrec o vreme...
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2016] Controlul mașinilor pentru siguranța tuturor -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736840">Şterge vot</a></div><span id="v9736840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2016] Controlul mașinilor pentru siguranța tuturor
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2016] Construcții moderne la intrarea în EXPO -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736841">Şterge vot</a></div><span id="v9736841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2016] Construcții moderne la intrarea în EXPO
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2016] Căutând din priviri drapelul României... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736842">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736842"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736842">Şterge vot</a></div><span id="v9736842" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736842)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736842Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736842MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2016] Căutând din priviri drapelul României...
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2016] Bătrânul măslin trimițând ramuri de pace spre drapele -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736843">Şterge vot</a></div><span id="v9736843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2016] Bătrânul măslin trimițând ramuri de pace spre drapele
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2016] EXPO TOWER, precum o faclă luminoasă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736844">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736844"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736844">Şterge vot</a></div><span id="v9736844" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736844)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736844Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736844MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2016] EXPO TOWER, precum o faclă luminoasă
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2016] EXPO TOWER - punct de reper din orice punct al expoziției -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736845">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736845"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736845">Şterge vot</a></div><span id="v9736845" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736845)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736845Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736845MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2016] EXPO TOWER - punct de reper din orice punct al expoziției
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2016] Turnul expoziției proiectat pe fundalul Munților Taurus -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736846">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736846"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736846">Şterge vot</a></div><span id="v9736846" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736846)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736846Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736846MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2016] Turnul expoziției proiectat pe fundalul Munților Taurus
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2016] Flori nemuritoare lângă cafeneaua sufletului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736850">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736850"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736850">Şterge vot</a></div><span id="v9736850" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736850)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736850Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736850MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2016] Flori nemuritoare lângă cafeneaua sufletului
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2016] Plimbare tihnită pe aleile expoziției -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736851">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736851"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736851">Şterge vot</a></div><span id="v9736851" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736851)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736851Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736851MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2016] Plimbare tihnită pe aleile expoziției
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2016] Clipe de încântare pe aleile expoziției -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736852">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736852"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736852">Şterge vot</a></div><span id="v9736852" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736852)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736852Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736852MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2016] Clipe de încântare pe aleile expoziției
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2016] Curățenie desăvârșită! În partea stângă, în plan mai îndepărtat, un panou electronic ce te saluta când treceai pe lângă el... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736853">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736853"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736853">Şterge vot</a></div><span id="v9736853" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736853)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736853Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736853MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2016] Curățenie desăvârșită! În partea stângă, în plan mai îndepărtat, un panou electronic ce te saluta când treceai pe lângă el...
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2016] Zi minunată petrecută la EXPO Antalya! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736854">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736854"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736854">Şterge vot</a></div><span id="v9736854" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736854)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736854Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736854MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2016] Zi minunată petrecută la EXPO Antalya!
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2016] Peisaje înflorite la EXPO -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736855">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736855"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736855">Şterge vot</a></div><span id="v9736855" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736855)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736855Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736855MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2016] Peisaje înflorite la EXPO
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2016] Pătrundem în grădina chinezească -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736856">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736856"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736856">Şterge vot</a></div><span id="v9736856" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736856)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736856Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736856MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2016] Pătrundem în grădina chinezească
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2016] Raiul coborât în grădina chinezească! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736857">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736857"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736857">Şterge vot</a></div><span id="v9736857" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736857)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736857Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736857MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2016] Raiul coborât în grădina chinezească!
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2016] Dacă ați ști ce vise frumoase am avut după vizitarea expoziției... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736858">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736858"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736858">Şterge vot</a></div><span id="v9736858" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736858)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736858Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736858MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2016] Dacă ați ști ce vise frumoase am avut după vizitarea expoziției...
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2016] În grădina chinezească, iazul este înconjurat de case cu rol de reședință, care impresionează prin arhitectura lor aflată în armonie cu peisajul înflorat -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736859">Şterge vot</a></div><span id="v9736859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2016] În grădina chinezească, iazul este înconjurat de case cu rol de reședință, care impresionează prin arhitectura lor aflată în armonie cu peisajul înflorat
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2016] Culori și parfumuri spre încântarea simțurilor... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736860">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736860"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736860">Şterge vot</a></div><span id="v9736860" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736860)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736860Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736860MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2016] Culori și parfumuri spre încântarea simțurilor...
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2016] Artă și migăleală în crearea acestor mulaje -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736861">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736861"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736861">Şterge vot</a></div><span id="v9736861" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736861)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736861Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736861MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2016] Artă și migăleală în crearea acestor mulaje
foto Alina53 [08.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2016] Iscusință în realizarea lor -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736862">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736862"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736862">Şterge vot</a></div><span id="v9736862" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736862)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736862Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736862MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2016] Iscusință în realizarea lor
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2016] Una dintre frumoasele expoziției -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736863">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736863"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736863">Şterge vot</a></div><span id="v9736863" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736863)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736863Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736863MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2016] Una dintre frumoasele expoziției
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2016] Muncă și imaginație -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736865">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736865"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736865">Şterge vot</a></div><span id="v9736865" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736865)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736865Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736865MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2016] Muncă și imaginație
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2016] Avea și mustață... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736868">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736868"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736868">Şterge vot</a></div><span id="v9736868" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736868)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736868Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736868MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2016] Avea și mustață...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2016] Albinuțe printre flori -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736869">Şterge vot</a></div><span id="v9736869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2016] Albinuțe printre flori
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [APR-2016] Fluturaș printre flori -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736870">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736870"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736870">Şterge vot</a></div><span id="v9736870" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736870)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736870Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736870MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [APR-2016] Fluturaș printre flori
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [APR-2016] Orezărie -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736871">Şterge vot</a></div><span id="v9736871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [APR-2016] Orezărie
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [APR-2016] Pictură... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736872">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736872"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736872">Şterge vot</a></div><span id="v9736872" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736872)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736872Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736872MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [APR-2016] Pictură...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [APR-2016] Frumoasa mea... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736875">Şterge vot</a></div><span id="v9736875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [APR-2016] Frumoasa mea...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [APR-2016] Toată admirația pentru acei oameni! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736877">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736877"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736877">Şterge vot</a></div><span id="v9736877" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736877)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736877Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736877MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [APR-2016] Toată admirația pentru acei oameni!
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [APR-2016] Trecea o caravană... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736881">Şterge vot</a></div><span id="v9736881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [APR-2016] Trecea o caravană...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [APR-2016] Trecea o caravană... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736882">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736882"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736882">Şterge vot</a></div><span id="v9736882" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736882)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736882Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736882MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [APR-2016] Trecea o caravană...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [APR-2016] Trecea o caravană... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736883">Şterge vot</a></div><span id="v9736883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [APR-2016] Trecea o caravană...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [APR-2016] -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736885">Şterge vot</a></div><span id="v9736885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [APR-2016]
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [APR-2016] În grădina Nepalului - pavilioane, pagode, lampioane, clopoței... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736889">Şterge vot</a></div><span id="v9736889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [APR-2016] În grădina Nepalului - pavilioane, pagode, lampioane, clopoței...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [APR-2016] Intrăm în pavilionul Istanbulului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736891">Şterge vot</a></div><span id="v9736891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [APR-2016] Intrăm în pavilionul Istanbulului
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [APR-2016] Pavilionul Istanbulului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736894">Şterge vot</a></div><span id="v9736894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [APR-2016] Pavilionul Istanbulului
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [APR-2016] Zona expoziționala a Istanbulului - o perdea intermitentă de apă căuta joacă... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736902">Şterge vot</a></div><span id="v9736902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [APR-2016] Zona expoziționala a Istanbulului - o perdea intermitentă de apă căuta joacă...
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [APR-2016] Zona expoziționala a Istanbulului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736904">Şterge vot</a></div><span id="v9736904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [APR-2016] Zona expoziționala a Istanbulului
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [APR-2016] Zona expoziționala a Istanbulului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 08.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av736907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv736907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=736907">Şterge vot</a></div><span id="v9736907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(736907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f736907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e736907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [APR-2016] Zona expoziționala a Istanbulului
foto Alina53 [08.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[99] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.154378890991 sec