ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.05.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Braşov
ÎNSCRIS: 08.05.16
STATUS: JUNIOR
LUNA
MAY-2016
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 3 ani + 5 ani

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
25.00%
Foarte nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
0.00%
Sub orice critică
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
55.00%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Pastravaria Fish4Life Harman - vizitati dar nu consumati!

TIPĂREȘTE

Impreuna cu familia am hotarat sa luam masa intr-un loc aproape de natura, am mers pt a a doua oara la ferma piscicola Fish4Life. Ultima oara am fost acolo in urma cu trei ani. Am mers din nou cu speranta ca lucruile s-au mai schimbat in bine, prima data nefiind deloc impresionati.

Am descoperit un loc pitoresc, amenajat rustic, populat cu mult pasaret si cateva animale domestice. Baietii au fost incantati, au alergat printre rate mute, bibilici, cocosi, au faugarit chiar si o barza! Pe margine iazurilor pescarii dadeau la peste, ratuste plateau pe luciu apei, o atmosfera idilica.

Dar, din pacate toata atmosfera se destrama cand ajungi in zona restaurantului.

Ospatarii te intampina pe terasa, (nu retin sa ne fi salutat), suntem intrebati pe un ton destul de rastit “-daca avem rezervare? ” (marea majoriate a meselor aveau placuta cu rezervat pe ele).

Le raspundem ca nu si intrebam daca nu putem manca si fara rezervare? Suntem condusi la o masa pe un ponton unde se mai afla o masa ocupata de o familie cu copii. Noi si ei eram singurii clienti la ora aceea din local (11AM).

La scurt timp apare acelasi chelner, obraznic cu un ton rastit si nepoliticos impreuna cu meniurile (soioase, mancarea descrisa vag). Incercam sa obtinem detalii de la chelner despre diverse feluri de mancare, esuam!

Comandam peste preparat in diverse moduri, crezand in naivitatea noastra ca mergand la pastarvarie ar fi bine sa comandam peste. Ne-am inselat amarnic! Pastravul prajit in fulgi de porumb s-a dovedit a fi pastrav tavalit in malai prajit in tigaie. Pastravul in saramura si crapul in saramura s-au dovedit a fi un fel de ciorba de peste. (mai bine il intitulau gulas de peste avand in vedere apropierea de zona de origine a acestuia). Crapul la gratar cu sos portughez era aproape crud iar in sosul portughez erau aceleasi legume din saramura, scurse si puse peste peste. Sosul de hrean era cel din borcanul de la Lidl. Nu am mai intrebat cine gateste fiind convinsi ca bucatarul este vreo femeie mai apriga de prin numeroasele sate invecinate.

Pentru un loc care se ocupa cu cresterea pestelui mancarea este sub orice critica, restaurante care isi fac aprovizionarea de la Metro sau Selgros reusesc sa faca mancare mult mai buna.

O sa incercam sa revenim foarte rar si cu mancare adusa la pachet!


[fb]
---
Trimis de Gourmandul in 08.05.16 17:44:30
Validat / Publicat: 08.05.16 19:04:25

VIZUALIZĂRI: 12849 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

1 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gourmandul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 4050 PMA (din 8 voturi)

ECOURI la acest articol

1 ecouri scrise, până acum

webmaster26
[08.05.16 19:04:05]
»

@Gourmandul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

===

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 18&ridAnt=68482

===

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante în Brașov și împrejurimi, BRAȘOV" (deja existentă pe sait)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  • Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Brașov și împrejurimi:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.050913095474243 sec
    ecranul dvs: 1 x 1