68185 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Solvasa Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.04.2016
DE
Avatar Dabator
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 03.08.08
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 4 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
284 EUR
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 17 :)

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 43 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Nici moară, nici grâu, nici aproape de râu


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Motto:
Fluviul trage cu funii vapoarele grele,
Împinse puțin și de privirea mea.
De pe dig, unde încerc să torn peisajul
În coșul
Morii de vânt

Să-l macin,
Rudimentar dar sigur.

Batrânele aripi ale lui Don Quijote
Agonizează lângă centrala atomică:
După epoci, două surse de energie,
Doua concepții de viață,
Ar spune reporterul.

(Si poetul nu poate decât să dea din cap).

Sitarii cu moțul de curcubeu
Tropăie cu curcubeul lor din moț
Peste arături

Cârduri de rațe, stoluri de grauri,
Pojarnița înca n-a înflorit,
Spre a lecui peisajul
Cu floricelele ei galbene.

Moara de vânt și centrala atomică - Marin Sorescu

Pe vremuri aici se măcina, hotelul fiind amplasat pe terenul unei foste mori de grâu. Bine, vremuri nu chiar atât de depărtate. Când spui in Spania secolul XIX e ca si cum ai vorbi despre colegii de liceu, e un aer de contemporaneitate. Cu toate astea vechea moară de grâu (ca să vedeți si voi unde am stat ROFLMAO) a fost renovată cu stil, iar din stil (nu din pistil, cum s-ar spune in dulcele grai moldovenesc) a rezultat un hotel de 4*. Acesta era hotelul la care trebuia să ajungem în periplul nostru valencian.

La început a fost avionul

Cum Taromul are program de curse low cost cel puțin spre Valencia am ajuns la aeroport la ora 23:35. Până la debarcare, ridicarea bagajelor și trecerea prin vamă evident nu mai era destul de mult timp pentru a ajunge la metrou la ora 23:30 :D.

Cu alte cuvinte singura soluție de transfer la hotel rămânea taxiul sau un transfer privat (shuttle bus). Recunosc că sunt destul de circumspect în a folosi taxiul în alte țări, cunoscând comportamentul taximetriștilor noștri cu străinii, dar găsisem pe site-ul aeroportului că o cursă spre Valencia este fix 20 EUR oriunde în oraș. Oare așa să fie? Cum transferul privat era prea scump am rămas la varianta cu taxiul, pe principiul că cine nu „rișcă” nu câștigă. Da, așa a fost. Am încercat să iau un taxi, dar șoferul mi-a făcut semn să mă duc mai în față, acolo unde era primul taximetrist. Am întrebat cat face cursa până la hotel, și mi-a spus: 20 de euro.

Dat fiind și ora înaintată și dacă e să luăm în calcul că și cu metroul m-ar fi costat 3,9 EUR/persoană, adică 11,7 EUR în total, până la urmă diferența nu era chiar atât de mare având în vedere confortul cât mai ales că ar fi trebuit să aștept până dimineață următorul metrou =)).

Rezervarea la hotel o făcusem pe site-ul hotelului cu câteva luni înainte. Se lăudau că pe site au cele mai bune prețuri, cele de la agenție și de pe booking erau mult mai mari (mai mari pe booking decât la agenție). Colaborez cu o agenție de turism de multă vreme, agenție de care sunt foarte mulțumit. Din păcate, deși ei au fost cei care mi-au recomandat hotelul, prețul era cu vreo 15 EUR/noapte mai mare decât cel de pe site. Am avut o strângere de inimă, din păcate buzunarul mă strângea și mai tare.

Costul a fost de 71 EUR/noapte 3 persoane cu mic dejun inclus și cu posibilitatea anulării rezervării până în preziua acesteia.

Taxi-ul ne-a lăsat în fața hotelului, care trebuie să spun, mi-a plăcut de la prima vedere (hotelul, nu taxiul :D). Pentru a mă asigura că nu am probleme cu ora la care ajungeam, am scris hotelului pentru a-i anunța că ajung în jur de ora 1 noaptea. Mi-au răspuns spunându-mi că sunt binevenit oricând.

Am ajuns la hotel, am arătat rezervarea și am primit imediat cheia și instrucțiuni asupra liftului pe care trebuia să îl luăm (era un singur lift care ajungea la etajul 3). Când am ajuns în cameră: surpriză. Dar să lăsăm surprizele la o parte, trebuia să iau neapărat apă.

Am coborât la recepție să întreb de unde să iau apă. Mi-a indicat un automat la etajul 1. Am găsit automatul dar nu era afișat nici un preț și nu funcționa decât cu monede. Ne-am întors la recepție și am spus că nu am monede așa încât am fost îndrumat la o benzinărie care se afla 100 m mai încolo, la colțul străzii. Îmi venise ideea să iau și o bere, dar au spus că nu vând bere la ora aceea. Oricum, e mai bună apa :).

Surpriza

Și cum spuneam, când deschidem ușa vedem o cameră mare, înaltă dar cu un singur pat dublu, apoi în dreapta, după dulap și frigider niște trepte de lemn. Fata mea a alergat pe ele și a exclamat un oau (sau „wow”) de zile mari. Tati, aici stau euuu! Evident că i-am respectat alegerea. I-a plăcut atât de mult, încât nici măcar nu a simțit că aerul condiționat nu prea avea efect acolo sus, așa încât la etaj era destul de cald. Dar altfel patul era mare, în fapt o canapea extensibilă. Foarte comodă, căci am stat și eu la un moment dat pe ea din nevoie de energie electrică pentru amărâtul meu de telefon (o să vedeți mai încolo). Chiar lângă canapea era amplasat un birou cu scaun. Credeți asta era tot? Nu, mai erau, chiar la „balcon” :) o măsuță și două fotolii. Că tot vorbim de balcon, din păcate camera noastră avea doar o fereastră, balconul sau terasa lipseau. Compensau însă cu curtea interioară, acolo unde petreceam seara târziu la o țigară și ceva răcoritor.

Coborând în dormitorul nostru al părinților, găsim în primul rând un pat imens. Era atât de mare încât nu-mi găseam nevasta prin pat. Acum nu știu foarte sigur dacă e de bine sau de rău, dar acesta este cruntul adevăr :D. Pernele comode, nimic de reproșat patului. Mai exista o măsuță rotundă cu două scaune fotolii, o comodă chiar lângă televizor și un minifrigider. Televizorul era LCD, cred că avea 63 cm, dar să nu mă întrebați mai multe, căci nouă ne-a folosit mai mult ca mobilă, oricum nu îl țineam în priză. Dulapul era situat pe holul de intrare și era destul de încăpător. Lipită de tăblia patului mai era o măsuță pe care puteai ține un geamantan, de exemplu. Camera era destul de mare, nu am avut niciodată sentimentul de claustrofobie pe care l-am întâlnit în alte camere de hotel.

Baia era și ea destul de mare. Chiuveta albă era încastrată într-un blat de marmură pe care se aflau și toate ustensilele necesare spălatului pe cap sau pe corp, acestea fiind așezate într-un coșuleț de baie. Nu cred că e cazul să spun că era apă caldă ori de câte ori aveai nevoie. Curățenia era exemplară.

Internetul funcționa destul de bine atât în cameră cât și în incinta hotelului, mai ales în curtea interioară unde ne petreceam serile după orele istovitoare de alergat prin Valencia.

Ce nu mi-a plăcut a fost numărul mic de prize, și acelea prost amplasate. Atunci când ai de alimentat laptop, tablete, telefoane nevoia de prize este uluitoare. Nu e de mirare că la aeroport m-au luat la control amănunțit când au văzut câte echipamente electronice am după mine, și-or fi spus că port vreun război electronic, ceva. Auziți, voi ce știți, hack-erii consumă droguri? Că mi-au pus tot felul de chestii de detectare droguri pe mine, că mă apucaseră și emoțiile. Deși mă știam curat deja aveam bănuieli asupra mea :D. Să ne întoarcem la prize, la parter am dat paturile la o parte, doar oi găsi o priză, dar nimic. Am găsit sub bar prelungitorul din care se alimentau televizorul și frigiderul. Cum de TV nu aveam nevoie l-am scos cu viteză din priză. Păi și? Eu țineam telefonul cu mine și pe post de ceas… Să mă scol noaptea să mă duc la frigider să văd cât e ceasul. În mod evident, seara când ajungeam acasă telefonul era deja descărcat și a doua zi aveam nevoie de el. Sus, la etaj, lucrurile stăteau mult mai bine, căci exista priză chiar lângă pat.

Nu cred că mai am ce să spun despre cameră. Din ceea ce se vede pe site-ul hotelului, pare că în loc de o cameră dublă cu 3 paturi am primit o suită junior, care pare a fi exact cea prezentată în pozele de pe site.

Micul dejun

Înăuntru sau afară – o să vă mirați, dar la orele dimineții era destul de răcoare și adia vântul. Teoria mea despre ora la Valencia am expus-o aici, cum că soarele răsare mai târziu. Așa că de fiecare dată când ziceam să mergem un pic la plajă, fiind și foarte dimineață (mergeam pe la masă pe la 8), părea răcoare și o lăsam pe a doua. Doar părea, căci după ce porneam la drum se declanșau și căldurile.

Micul dejun era destul de bun, cu destule produse, dar nu mai bun sau mai variat decât la cele 2 hoteluri de 3 stele la care am stat ulterior în stațiuni. Aaaa, nimic de reproșat, doar făceam o comparație.

Ouă ochiuri, omletă, 3-4 tipuri de mezeluri, ceva bânzeturi, bacon tras prin ulei, cremwurști, cârnăciori și câte ceva preparate speciale. Gemuri, fructe, compoturi, diverse tipuri de pâine, prăjiturele și bineînțeles sucuri, lapte și cafele.

În fiecare dimineață ne întâmpina aceeași domnișoară creolă, parțial zâmbăreață, parțial nepăsătoare, oarecum contrastantă. Ea era cea care ne conducea la masă, aducea tacâmurile, strângea farfuriile. Economie de personal, ce mai.

Patio

Era locul în care ne petreceam diminețile și serile. Dimineața, la micul dejun, oricât de răcoare ar fi fost luam masa pe terasă, era mai plăcut (puteai să și fumezi la cafea). Restaurantul pentru mic dejun era deschis doar dimineața.

Patio avea astfel câteva rânduri de mese accesibile direct de la recepție, câteva rânduri în partea opusă, acolo unde se lua micul dejun.

Cele dinspre recepție puteau fi ocupate de oricine locuia în hotel. Noi ne așezam aici după drumurile istovitoare din cursul zilei. Era un sentiment foarte plăcut să-ți petreci acolo un pic de timp înainte de culcare. O țigară, un pahar de apă, vin, bere sau mai știu eu ce, comunicarea disperată pe facebook sau whatsapp cu cei rămași pe la casele lor.

Puteai să și comanzi la restaurantul hotelului: deși mesele acestuia era situate în interior și la stradă, comenzilor puteau fi aduse și în patio. În fața hotelului un teren frumos, cu vegetație luxuriantă, te îmbia la o atmosferă plăcută. Tot aici se aflau și bicicletele de închiriat. De asemenea hotelul are și parcare contra cost.

Cu toate că hotelul este la bulevard, existența grădinii din fața hotelului separă un pic de trafic și zgomot. Dacă mai punem și camerele care, majoritatea, nu sunt pe față ci laterale sau în spate, liniștea somnului este asigurată. Nu am auzit nici măcar o mașină sau motocicletă.

Amplasarea

Aș spune că hotelul este excelent amplasat în cazul în care dorești să ajungi și la plajă și în Ciutat Vella și la Oceanografic. Poți străbate cu ușurință acest drum pe jos, nu mai mult de 20-30 min indiferent de direcția în care vrei să ajungi.

Asta dacă dorești mersul pe jos, altfel există mijloace de transport în apropiere. Stația de autobuz spre mare este chiar pe bulevardul din fața hotelului. Imediat pe o stradă paralelă este sensul invers de mers al autobuzului dat fiind că este sens unic. De acolo puteți lua autobuzul spre centrul vechi al Valenciei. Autobuzul 35 spre Oceanografic, 2,3 sau 4 către centru, 2 către plaja Malvarosa.

Dacă se dorește metrou, stația Ayora se află la 7-800 m de hotel, circa 10 min de mers pe jos.

Foarte aproape de hotel se află un supermarket Mercadona (mergând spre mare prima stradă la dreapta, la câteva zeci de metri este supermarketul). Dacă preferați Lidl, atunci acesta se află în drum spre port pe aceeași parte cu hotelul la aproximativ 500 m. Un magazin special de tutun se află în imediata apropiere a hotelului, însă orarul este destul de strâns.

De asemenea, în apropiere veți găsi mall-ul Aqua, la aproximativ un kilometru de Solvasa. Pe drumul spre Aqua sunt o sumedenie de terase unde puteți mânca sau bea o cafea. Un meniu de 8,5 EUR cuprindea două feluri la alegere dintr-o listă cu felul I și felul II, o băutură (suc sau bere) un desert și o cafeluță.

Tot în apropiere, dacă aveți timp și răbdare este un El Corte Ingles uriaș (lângă Aqua). Eu nu am avut.

Sigur recomand, este bine amplasat, micul dejun mai mult decât satisfăcător, personal amabil iar raportul preț calitate (spun eu comparând cu alte hoteluri)) excelent.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dabator in 25.04.2016 22:41:31

Validat / Publicat: 25.04.16 23:56:47


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA.
VIZUALIZĂRI: 1928


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dabator); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  76000 PMA (din 60 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[25.04.16 23:55:53]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

   ***

   Mutat în rubrica "Solvasa Hotel, VALENCIA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[26.04.16 00:06:35]
» mesaj pers

   Webmaster, rog: Tony Martin - Valencia (1950):

"Valencia
Where the orange trees forever
Send the breeze beside the sea

Valencia
In my arms I held your charms
Beneath the blossoms high above
You love me
In Valencia long ago
We found a paradise of love"

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmasterX
[26.04.16 00:17:54]
» mesaj pers

   @Dabator - Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mireille
[26.04.16 06:48:58]
» mesaj pers

   Excelent review -întâi am votat poezia, apoi impresiile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- bogumil
[26.04.16 07:01:57]
» mesaj pers
hack-erii consumă droguri? Că mi-au pus tot felul de chestii de detectare droguri pe mine, că mă apucaseră şi emoţiile
Absolut, din categoria celor de fumat, cu toate că, atunci când au un "proiect" şi au nevoie de energie, nu refuză niciodată o "linie".

   Dar, eu cred că a fost de la atitudine :)) Aşa cum te ştiu eu, un băiat excepţional, liniştit, "flower power", ai dat de bănuit : "ce-i cu băiatul asta aşa de liniştit, s-o fi... liniştit? "=))

   Ai scris atât de bine, că ţi-aş fi dat zuperbonus din prima. Chiar mă gândesc să-i propun lui Cornel să permită asta, înaintea celor 50 voturi, dacă dai puncte de la tine... pentru scrierea asta, eu aş da!

   Să ne citim cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dabator
[26.04.16 07:15:22]
» mesaj pers

   @mireille - Mulțumesc pentru aprecieri și pentru timpul acordat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[26.04.16 07:42:46]
» mesaj pers

   @bogumil: Știi ce ciudat e sentimentul ăla că, deși conștient că nu ai făcut nimic, tot ești stresat că dacă îți găsește ceva:? :(. Dar am prins ideea, data viitoare în aeroport o să fiu ceva mai agitat, liniștea dă de bănuit :P.

   Dar hotelul a fost foarte liniștit, chiar mi-a plăcut. Mai puțin (liniștit) într-o seară când o ceată de japonezi au ocupat, contrar uzanțelor mesele de la restaurantul cu micul dejun. Era o petrecere de grup, pesemne un team building. Nu că m-ar fi deranjat, dimpotrivă, mai ales că mă gândeam că ei sunt altfel... Se distrau chiar frumos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dabator
[26.04.16 07:49:01]
» mesaj pers

   @webmasterX: Coordonatele sunt corecte, mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[26.04.16 08:20:24]
» mesaj pers

   Foarte frumos, inclusiv locul acela interesant, merita cautat si vizitat. Alegeri inspirate si vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[26.04.16 09:25:00]
» mesaj pers

   @calatorul: Mulțumesc. Și eu vreau să ajung în locul ăla interesant, oricare ar fi el :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[26.04.16 09:54:57]
» mesaj pers

   @Dabator - Ha, ha! De acord cu optiunea si multumesc pentru raspunsul inspirat. Am fost eu mai grabit sa scriu despre locul acela si ma refeream si la Valencia dar mai ales la hotel, care e un adevarat loc, cu gradina, camere mari si interesante etc.

   Am stat si eu asa la Angouleme in Franta la o fosta abatie transformata in hotel cu camere mult mai mici dar si cu bucatarie, si desigur cu o frumoasa gradina in curtea noului hotel. Si locul pentru mic dejun, si gradina, pana si peretii cladirii aratau la fel cu asta. Si acolo m/am lovit de aceeasi problema a prizelor putine, cele mai multe erau in zona mini/bucatariei, unde imi abandonam aparatele la incarcat. Nu am poze de acolo, am stat cu treaba si nu am avut vreme de detalii, asa ca nu l/am descris, dar o sa incerc odata.

   PS nu e doar o impresie ca soarele rasare mai tarziu in Spania, pentru ca ei au optat pentru ora Europei centrale, adica Franta Germania, Austria, Italia etc. desi sunt pe acelasi meridian cu Anglia. De aici apare o anomalie interesanta cand mergi de/a lungul coastei Atlanticului, din Spania in Portugalia sau invers, si cand treci granita, daca te prinzi, te muti cu 1 ora inainte sau inapoi. Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dabator
[26.04.16 10:19:58]
» mesaj pers

   @calatorul: Acum m-am mai luminat și eu =)).

   Ar fi drăguț să scrii despre experiența ta de la Angouleme, chiar și fără poze. Mai ales dacă, așa cum bănuiesc, nu s-a mai scris de pe asta. Sigur va fi o experiență utilă turiștilor interesați de zonă.

   Despre fusul orar, clar că așa este. Chiar și coordonatele hotelului sunt -0.347025 longitudine, adică ne aflăm un pic pe cealaltă partea cealaltă a meridianului de la Greenwich. Dar ce bine e că se întunecă mai târziu :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[26.04.16 10:29:15]
» mesaj pers

   Frumos si cu umor povestit. Felicitari

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[26.04.16 10:32:58]
» mesaj pers

   @mishu - Mulțumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[26.04.16 10:51:21]
» mesaj pers

   @Dabator - Un articol amuzant, în care detaliile au fost savuroase. Camera seamănă cu o garsonieră din hotelul Silva, Buşteni, cu menţiunea că la Silva sunt muuult mai frumoase şi au balcon :).

   Să-nţeleg că-ţi plac paturile matrimoniale :D? Mie nu, nu în vacanţe!

   Referitor la prize: niciodată nu plec în vacanţă fără un prelungitor cu patru prize.

   Dacă mă gândesc bine, chiar semeni cu un hacker periculos =))

   Am citit de trei ori, mi-a plăcut articolul, îmi plac scrierile tale.

   Şi acum, urmează duşul rece: nu am fost în Spania, nici nu-mi doresc deocamdată, ştii motivul! Nu spun public pentru a nu începe cu tine cu război al cuvintelor. Dar...

   "... totul e permis într-o bătălie/ cu bulgări de hârtie/ în care e împachetată o poezie. " :P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dabator
[26.04.16 11:14:03]
» mesaj pers

   @krisstinna: Eu nu sunt așa pretențios, așa încât mie mi-a plăcut camera, dar nu trebuie să vă luați după mine, eu mă mulțumesc cu puțin.

   Paturile matrimoniale mari sunt bune că sunt late și ai loc să dormi. Pentru alte activități nu mai contează așa mult, mai mult contează imaginația :D.

   Spania este foarte frumoasă, iar motivele tale sunt doar un pretext ce se opune vizitării unor locuri minunate. Dar mai ai timp măcar vreo 50 de ani de acum încolo ;).

   În rest cum spune Sorescu în Superstiția lui: "Pisica mea se spală /Cu laba stângă, /Iar o să avem un război/Fiindcă, am observat, /De câte ori se spală /Cu laba stângă, /Creşte considerabil încordarea/Internaţională [... ]. "

   Mulțumesc pentru aprecieri și timpul acordat, să stai să citești același articol de trei ori...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[26.04.16 17:22:41]
» mesaj pers

   @Dabator -

Dar mai ai timp măcar vreo 50 de ani de acum încolo
-Mulțumesc pentru aprecierea vârstei mele. Ești amabil! Adevărul e că la cei 20 de ani ai mei dacă adaug încă 50, mă încadrez în categoria "turist sprinten și fericit" :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[26.04.16 17:29:08]
» mesaj pers

   @krisstinna - Of, doamne, aveam emoții că nu-ți ghicesc vârsta, dar iată că am nimerit-o :).

   Și știi ceva, Valencia este foarte plată, nu prea ai dealuri de urcat, așa că nici măcar nu ai nevoie de prea multă sprinteneală.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor
[28.04.16 10:33:16]
» mesaj pers

   @Dabator -

Știi ce ciudat e sentimentul ăla că, deși conștient că nu ai făcut nimic, tot ești stresat că dacă îți găsește ceva?

   Eu înțeleg perfect! De mic am avut problema asta, cînd se investiga ceva de către învățător, vreo boacănă, cu toate că eram complet străin de problemă, eram stresat că dacă, cumva, cine știe prin ce întorsătură a sorții, eram descoperit ca fiind vinovat.

   La ultimul zbor cu avionul am fost și eu verificat, și la plecarea de pe OTP, și, peste cîteva zile, la plecarea de dincolo (Praga). La Otopeni tipul de la securitate a plimbat o hîrtiuță pe la fermoarele rucsacului meu (bagaj de cabină), apoi s-a cărăbănit niște birouri mai încolo, la un aparat la care a testat hîrtiuța cu pricina, am așteptat niște secunde, în care mi-am făcut diverse griji din neîncredere în infailibilitatea tehnologiei (am mai pățit asta cînd am suflat în etilotesterul poliției, deși, evident, mă știam curat), apoi am auzit că e în regulă, pot să trec.

   La Praga mi-au plimbat o hîrtiuță similară peste palme de data asta, a urmat iar testul hîrtiei la aparat și semnalul că e OK.

   Și eu m-am gîndit la droguri, dar am aflat apoi că e vorba de fapt de urme de eventuali explozibili. Dacă ai mînuit recent așa ceva, rămîn reziduuri care se pot detecta. Rămîne să sperăm că nu dă greș aparatura!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dabator
[28.04.16 11:12:43]
» mesaj pers

   @abancor:

Și eu m-am gîndit la droguri, dar am aflat apoi că e vorba de fapt de urme de eventuali explozibili. Dacă ai mînuit recent așa ceva, rămîn reziduuri care se pot detecta. Rămîne să sperăm că nu dă greș aparatura!
Da, dar nici explozibili nu mânuisem și tot în culpă mă simțeam :( .

   Cumva mă bucur că nu am un comportament complet anormal, că mai sunt și alții care trec prin aceleași stări ca și mine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2015] Intrarea în hotel Solvasa. Am fost încântat când l-am zărit, noaptea arăta și mai drăguț. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733083">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733083"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733083">Şterge vot</a></div><span id="v9733083" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733083)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733083Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733083MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2015] Intrarea în hotel Solvasa. Am fost încântat când l-am zărit, noaptea arăta și mai drăguț.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2015] În fața hotelului o grădină verde, plăcută, luxuriantă. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733087">Şterge vot</a></div><span id="v9733087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2015] În fața hotelului o grădină verde, plăcută, luxuriantă.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2015] Herghelia de biciclete ce așteaptă să fie strunită de turiști. Noi le-am încercat -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733091">Şterge vot</a></div><span id="v9733091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2015] Herghelia de biciclete ce așteaptă să fie strunită de turiști. Noi le-am încercat
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2015] Tot grădina din fața hotelului și masuțele restaurantului Solvasei. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733093">Şterge vot</a></div><span id="v9733093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2015] Tot grădina din fața hotelului și masuțele restaurantului Solvasei.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2015] Curtea interioară (patio) hotelului Solvasa -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733100">Şterge vot</a></div><span id="v9733100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2015] Curtea interioară (patio) hotelului Solvasa
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2015] Patio la apus. Mesele și scaunele din poză sunt cele ale restaurantului unde se servește micul dejun. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733102">Şterge vot</a></div><span id="v9733102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2015] Patio la apus. Mesele și scaunele din poză sunt cele ale restaurantului unde se servește micul dejun.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2015] Era locul în care ne petreceam diminețile și serile. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733104">Şterge vot</a></div><span id="v9733104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2015] Era locul în care ne petreceam diminețile și serile.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2015] Se ghicește o roată de bicicletă, să nu uităm pe unde suntem -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733108">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733108"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733108">Şterge vot</a></div><span id="v9733108" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733108)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733108Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733108MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2015] Se ghicește o roată de bicicletă, să nu uităm pe unde suntem
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2015] Noi ne așezam aici după drumurile istovitoare din cursul zilei. Era un sentiment foarte plăcut să-ți petreci acolo un pic de timp înainte de culcare. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733111">Şterge vot</a></div><span id="v9733111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2015] Noi ne așezam aici după drumurile istovitoare din cursul zilei. Era un sentiment foarte plăcut să-ți petreci acolo un pic de timp înainte de culcare.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2015] Stairway to Heaven, asta cred că îi suna fetei mele în minte -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733116">Şterge vot</a></div><span id="v9733116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2015] Stairway to Heaven, asta cred că îi suna fetei mele în minte
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2015] Urcum acum, aveți un pic de răbdare. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733118">Şterge vot</a></div><span id="v9733118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2015] Urcum acum, aveți un pic de răbdare.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2015] Canapeaua extensibilă se transforma într-un pat extrem de comod. -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733120">Şterge vot</a></div><span id="v9733120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2015] Canapeaua extensibilă se transforma într-un pat extrem de comod.
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2015] Vedere de sus către dormitorul nostru. Spectacol, ce mai! :) -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733123">Şterge vot</a></div><span id="v9733123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2015] Vedere de sus către dormitorul nostru. Spectacol, ce mai! :)
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2015] Aerul condiționa nu făcea față și la etaj -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733126">Şterge vot</a></div><span id="v9733126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2015] Aerul condiționa nu făcea față și la etaj
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2015] Măsuța cu fotoliile de la etaj -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733129">Şterge vot</a></div><span id="v9733129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2015] Măsuța cu fotoliile de la etaj
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2015] Nu-i așa că ai sentimentul că vrei să te arunci în pat? -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733132">Şterge vot</a></div><span id="v9733132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2015] Nu-i așa că ai sentimentul că vrei să te arunci în pat?
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2015] Măsuța și fotoliul de la parter -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733135">Şterge vot</a></div><span id="v9733135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2015] Măsuța și fotoliul de la parter
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2015] Paturile foarte mari, baia aproape -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733137">Şterge vot</a></div><span id="v9733137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2015] Paturile foarte mari, baia aproape
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2015] Aceesoriile de baie se aflau într-un coșuleț de paie -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733138">Şterge vot</a></div><span id="v9733138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2015] Aceesoriile de baie se aflau într-un coșuleț de paie
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2015] Prosoapele albe și frumos împachetate -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733139">Şterge vot</a></div><span id="v9733139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2015] Prosoapele albe și frumos împachetate
foto Dabator [25.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2015] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733141">Şterge vot</a></div><span id="v9733141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2015]
foto Dabator [25.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2015] Ne întoarcem un pic la etaj -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733143">Şterge vot</a></div><span id="v9733143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2015] Ne întoarcem un pic la etaj
foto Dabator [25.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2015] -- foto by <b>Dabator</b> [uploaded 25.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av733144">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv733144"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=733144">Şterge vot</a></div><span id="v9733144" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(733144)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f733144Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e733144MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2015]
foto Dabator [25.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.279806852341 sec