68002 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă L.A.

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.04.2016
DE
Avatar zake
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.05.15
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
MAR-2016
DURATA: 3 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
1100 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Los Angeles - o escală reușită


N-am mai scris de mult timp pe AFA, cu toate ca am fost în permanență la curent cu ultimele articole, alături de toți colegii, cărora le-am urmărit cu drag review urile și le-am apreciat în egală măsură. N-am mai scris pentru că eram în stand-by, așteptând cu nerăbdare să plec într-un concediu, care avea să devină unul dintre cele mai interesante trăite de mine până în prezent.

Ca de fiecare dată, în luna martie, pentru a sărbători ziua soției, alegem o destinație cât mai exotică, în care să petrecem macar o săptămână răsfățați de razele soarelui, sătui până peste cap de frig, ploi și noroaiele de acasă.

Anul acesta ne-a făcut cu ochiul Hawaii-ul cu plajele lui superbe de la malul Pacificului, ademeniți totodată de articolele de excepție scrise de mai experimentații Dabator sau Delia58, cărora țin să le mulțumesc din suflet pentru că și-au pus cu adevărat amprenta în alegerea acestei destinații de vis.

Astfel, încă din luna octombrie am început să căutăm variante de cazare, de transport, rute mai avantajoase, escale mai dulci și mai scurte, respectiv ceva bilete mai ieftine.

Cea mai avantajoasă variantă am gasit-o pe ruta București-Londra-Los Angeles-Honolulu. Tot atunci atunci ni s-a aprins un beculeț: Los Angeles!!... Orașul Îngerilor, Beverly Hills, Hollywood și ce mai citisem pe AFA... și ne-am hotărât că dacă tot traversăm Atlanticul, iar de data asta și întregul continent american, nu ar strica să aruncăm o privire și prin grădinile de la Beverly, eventual prin câteva Outlet-uri locale.

Zis și făcut. Am achiziționat un bilet spre Honolulu, luând în calcul o escală la Los Angeles de 5 zile. Numai bine să ne mai acomodăm cu diferența de fus orar, destul de apăsătoare, dar să ne mai tragem și sufletul după două zboruri destul de consistente, înaintea celui de-al treilea, Los Angeles – Honolulu de numai 6 ore.

Dimineața pe răcoare, într-o zi de sâmbătă, la orele 07.05 ne luam rămas bun de la bătrânul Henry Coanda și, îmbarcați la bordul unei aeronave englezești, plecam în vacanța visurilor noastre, spre America... tărâmul făgăduinței... Ooofff... de când așteptam momentul asta...

Zborul până la Londra nici nu l-am simțit, iar escala de câteva ore a fost numai bună pentru a ne deplasa relaxați de la un terminal la celalalt și a bifa procedurile de îmbarcare. Spre Los Angeles nu a fost la fel de comod. Cele aproximativ 11 ore au trecut destul de greu, iar căteva reprize de turbulențe mai serioase ne-au ținut treji până la aterizare.

Când am făcut planul de bătaie pentru scurta noastră escală din LA, am cosiderat oportun, având în vedere și spiritul nostru plimbăreț, să dăm o fugă până în Las Vegas, așa că am optat pentru varianta unei mașini închiriate din aeroportul LAX, cu care să ne putem deplasa peste tot. Benzina este destul de ieftină, la jumătate față de prețul din România, așa că rentează cu vârf și îndesat. Atenție la benzinării. În primă fază trebuie achitată o sumă la casierie, după care se alimentează la pompă.

De la aeroport până la firma care ne-a furnizat mașina ne-am deplasat cu un Shuttle Bus aparținând companiei respective, iar formalitățile de predare-primire au fost extrem de facile. Atrag atenția amatorilor, să se afle în posesia permisului de conducere și al unui card, proprietate personală musai (exclus al soției, amantei sau colegului de birou), pe care să se mai regăsească măcar suma de 300 USD. Deplasarea pe straduțele din LA, minusculele Motorway cu 6 sau 7 benzi fără un GPS care să-ți călăuzească pașii este sinucidere curată. Așa că recomand să va procurați unul de acasă, sau ca o variantă mai costisitoare, optați pentru unul la fața locului, când închiriați mașina. Pentru 10 USD pe zi vi se pune unul la dispoziție.

Am să trec peste descrierea orășelului, recomand cu încredere articolele scrise cu măestrie de grecudoina, Delia58, Pami sau Victoria_W, confirm totodată cele prezentate acolo, și am să trec în revistă activitățile bifate de noi în cele 3 zile petrecute în LA.

Hotelurile alese de noi au fost Sheraton Cerritos din centrul orașului, respectiv Sheraton Four Points pentru ultima seara, la întoarcerea din Las Vegas, hotel situat în imediata apropiere a aeropiortului LAX, despre care voi scrie separat zilele următoare.

Sejurul nostru a constat și într-o serioasă sesiune de shopping, una din cele 3 zile petrecând-o în micuța localitate Camarillo, unde se găsește un imens outlet cu același nume. Nu mi-a părut rău că am pierdut timpul acolo, pentru că am găsit produse de calitate la prețuri foarte avantajoase. La întoarcerea de la Camarillo am optat ca variantă de deplasare spre hotel, șoseaua Pacific Coast 1, care te duce fără să vrei la Malibu și Santa Monica. Fiind deja pe înserat, și destul de obosiți după sesiunea de cumpărături, nu am apucat să ne delectam cu minunatele plaje din Malibu și nici să admirăm frumoasele căsuțe aflate pe malul oceanului, așa că recomand să luați în calcul o promenada pe această superbă șosea, care șerpuiește leneșă pe nisipiul Pacificului.

A doua zi am pornit de la hotel, zona Cerritos, spre Santa Monica, de asemenea îndrumați cu încredere de GPS. Durata de deplasare, aproximativ 1 oră. Mașina poate fi ancorată liniștit într-una din zecile de parcări private sau publice din Santa Monica (noi am optat pentru o parcare situată pe 2 nd street, aproape de Ocean street), la prețuri decente- primele 2 ore gratuit, după care am fost taxați cu un dolar pe ora. Prețurile pot varia de la o parcare la alta, dar nu sunt de speriat.

Despre Santa Monica, numai cuvinte de laudă. Ne-a lăsat impresia unei stațiuni la malul Pacificului, extrem de animată, plină de restaurante, magazine de tot soiul, în special pe 3 rd street, cunoscută și sub denumirea de Promenade, cinematografe și celebra Santa Monica Pier, o imensă faleză lipită de Pacific, unde, la capătul celebrei Route 66 veți găsi o sumedenie de magazine cu suveniruri, restaurante cu specific pescăresc, fructe de mare, dar și un micuț parc de distracții. Ne-am așezat și noi la masa unui restaurant, unde, în compania lui Forrest Gump am servit câteva delicioase produse tradiționale. Deși vremea a fost însorită, temperatura nu a sărit peste 20 de grade Celsius, dar asta se pare că nu i-a împiedicat deloc pe localnici sau pe turiști să se întindă puțin la soare sau chiar să se scalde în apele oceanului.

După lăsatul serii am găsit de cuviință să părăsim zona și să ne îndreptam spre mai celebrul Beverly Hills, unde am putut admira superbele vile din zonă, dar și renumita Rodeo Drive, o strada nu cu mult mai lungă decât o uliță din Potârlagele, dar unde casele Chanel, Versace sau Armani se află la ele acasă.

Deși se întunecase, ne-am gândit că am putea să mai bifăm un obiectiv din multitudinea de atracții ce ne făceau cu ochiul, așa că ne-am îndreptat spre Observatorul Griffith, cocoțat pe un deal mai înalt la periferia orașului, de unde odată ajuns, Orașul Îngerilor parcă ți se întinde la picioare. Panorama este una de excepție la ceas de seara, iar însemnele HOLLYWOOD ului se zăresc în imediata apropiere. Desigur, varianta vizitării Observatorului este un must. Noi am ratat ocazia, ajungând în zonă după ora închiderii. În cursul zilei, zona este extrem de aglomerată, iar dacă optați pentru varianta unei mașini închirate va trebui să luați în calcul să o lasați la câteva sute de metri mai jos de zona de belvedere si Observator.

Pentru că a doua zi, la primele ore ale dimineții urma să plecăm spre Las Vegas, ne-am îndreptat spre hotelul Sheraton unde o sumedenie de punguțe, mai mari sau mai mici, așteptau nerăbdătoare să fie împachetate în geamantanele noastre extrem de încăpătoare.

Am părăsit Los Angeles-ul pentru mai luminosul și zgomotosul Las Vegas, despre care voi scrie un articol separat, cu regretul că n-am avut suficient timp să bătătorim Hollywood Boulevard și întortocheatele straduțe din Downtown LA, să rătăcim pe Walk of Fame împreună cu actorii sau regizorii americani sau să bifăm alte atâtea atracții interesante din zonă, dar totodată fericiți că pentru câteva ore am fost braț la braț cu Marilyn Monroe și Walt Disney, pentru că, măcar câteva ceasuri Am Fost și noi Acolo... alaturi de Îngeri...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de zake in 12.04.2016 23:05:15

Validat / Publicat: 13.04.16 08:50:16


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în AMERICA DE NORD
VIZUALIZĂRI: 3482


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zake); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  25850 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[13.04.16 08:03:09]
» mesaj pers

   @zake -

Hotelurile alese de noi au fost Sheraton Cerritos din centrul orașului, respectiv Sheraton Four Points pentru ultima seara, la întoarcerea din Las Vegas,

   Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zake
[13.04.16 09:13:43]
» mesaj pers

   @webmaster26 - cu siguranta voi incarca si impresiile despre unitatile hoteliere mentionate mai sus.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinaro
[13.04.16 11:56:48]
» mesaj pers

   @zake - Frumoasă vacanță ați avut! Nu cred să ajung curând pe acolo, așa că voi citi curioasă și continuările.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[13.04.16 12:05:21]
» mesaj pers

   PLACERE este cuvantul definitoriu:

   - citit cu placere

   - vazut poze cu placere

   - admirat P29 si 31 cu si mai mare placere

   - votat... cum altfel decat cu foarte mare placere.

   Si in final cred ca de fapt nu a fost sarbatorita numai sotia ci si tu deoarece v-ati bucurat impreuna de un concediu reusit. Daca asta a fost cadoul de ziua ei poate ca ar trebui un retur si de ziua ta, asa ca sa va simtiti bine inca o data. Felicitari

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- zake
[13.04.16 16:36:50]
» mesaj pers

   @mishu: multumesc frumos pentru aprecieri... Escala din Los Angeles nu a reprezentat decat preludiul concediului... Voi reveni cu detalii. :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zake
[13.04.16 16:40:15]
» mesaj pers

   @alinaro: multumesc frumos pentru aprecieri. Voi reveni cu detalii din continuarea vacantei. Ar trebui sa luati in calcul destinatia, chiar merita

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- buterfly
[13.04.16 17:01:39]
» mesaj pers

   Deocamdata nu merg in america, astept sa scoata vizele. Acum ma voi multumi sa citesc povestile tale minunate

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zake
[13.04.16 17:11:06]
» mesaj pers

   @buterfly: s-au mai linistit cu vizele. A ramas discomfortul completarii unui formular online parca interminabil, o dimineata pierduta la ambasada SUA pentru interviu si riscul sa pierzi 600 roni, taxa de interviu, in cazul unui raspuns negativ... Ar merita deranjul, parerea mea

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[13.04.16 17:46:11]
» mesaj pers

   Frumoasa vacanta, sa urmeze si altele la fel. Pacat ca la ruleta voturilor n-am prins 14 ci doar 13 dar sunt pe faza la Las Vegas.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zake
[13.04.16 17:47:57]
» mesaj pers

   @elviramvio: Doamne ajuta!! Las Vegasul tot acolo ramane... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- arru
[14.04.16 01:09:11]
» mesaj pers

   Foarte frumos scris si descris. Felicitări!

   Astept si the final destination, Hawaiiii 😆

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zake
[14.04.16 07:08:19]
» mesaj pers

   @arru: din "pacate" urmeaza Las Vegas... Va mai tin putin in suspans... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[17.04.16 14:44:32]
» mesaj pers

   @zake: De abia aștept să citesc continuările. Poate tot un pic defazat, ca să le citesc pe îndelete.

   Când mă gândesc că la întoarcere am avut escală 8 ore jumătate în Los Angeles și eu nu am părăsit aeroportul... Drept e că pesemne aveam la dispoziție doar vreo 5-6, dar ideea am avut-o de abia atunci și nu mă informasem deloc asupra LA, ar fi trebuit să știu ce vreau, cu ce merg. Iar fetița mea era tare obosită.

   Nu-i nimic, cine știe ce surprize ne mai rezervă viața.

   Altfel mă simt onorat că m-ai menționat in impresiile tale, mă bucur că am reușit să-ți dau imboldul necesar 😊.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- arru
[17.04.16 14:46:25]
» mesaj pers

   @zake: Niciun "din pacate". Suna promitator. Voi avea rabdare 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mcnegoita
[14.01.17 14:51:44]
» mesaj pers

   Ati folosit card de debit la inchirierea masinii? Va intreb pentru ca eu am card de debit Visa si citesc pe multe site-uri ca americanii vor card de credit. Ce suma v-a blocat pentru masina. Ce companie a fost iar inchirierea ati facut-o din tara? As dori mai multe detalii daca se poate. In ugust 2017 am nevoie ca sa ne deplasam din Los Angeles in Las Vegas. Multumesc, Cristian

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- zake
[28.01.17 13:46:10]
» mesaj pers

   @mcnegoita: rezervarea masinii am favut o din tara... parca cu Avis ul am colaborat, dar nu e relevant. Majoritatea firmelor au sediile langa aeroport, formalitatile sunt asemanatoare. Suma blocata a fost in jur de 400 de dolari.

   Noi am folosit pt garantii un card de credit, dar nu cred ca i ar fi deranjat pe americani sa mi blocheze vreo suma de pe un card de debit, atata timp cat cel care face rezervarea si posesorul cardului sunt una si aceeasi persoana.

   Musai sa anuntati banca cu privire la deplasarea in afara tarii. Si sa insistati cu privire la acest aspect. Noua ne au blocat in repetate randuri cardul, la diverse tranzactii, prima chiar la hotel cand a trebuit blocata o garantie, desi noi deja achitasem plata, online, inca de acasa. Nu vreti sa stiti cate telefoane am dat in tara!! Diferenta de fus era o problema pt ca nu gaseam cu nimeni sa discutam... Explicatia bancii: li s a parut tranzactie dubioasa si au blocat cardul.

   Deci insistati putin cu angajatii bancii inainte de a pleca!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mcnegoita
[28.01.17 19:02:29]
» mesaj pers

   @zake: am rezervat direct pe site-ul lui avis.com pentru ca am vazut ca au locatie de ridicat masina chiar in hotelul Excalibur unde am facut rezervarea. Mi-au confrmat prin mail ca rezervarea este valabila. Problema cu cardul sta in felul urmator - eu nu folosesc de fel card de credit pentru ca nu am nevoie de banii bancii. Am unul de debit si atat. Dar pentru ca am tot citit pe diverse site-uri de rezervari hoteliere, auto etc (mai ales la auto) ca numai cu card de credit ti se da masina, am gasit variant ING de unde pe loc am obtinut un card de credit visa cu o suma modica in lei pe el, card care-mi permite sa pun in acelasi cont (nu cont colateral) cat vreau eu peste ce mi-a dat banca dar la plati, prioritari sunt banii mei si apoi ai bancii ceea ce este bine. Am luat, am pus bani pe el si gata sa fac prima plata in SUA la greyhound, bus-ul cu care vreau sa ajung din Los Angeles in Las Vegas. Hopa ca nu merge - eroare. Banca mea spune ca nu au ei securizata plata, ai lor spun ca nu am introdus eu bine datele exact ca pe card ceea ce e aiurea. Problema este ca rezervarea pentru masina la avis am facut-o fara sa platesc nimic acum - acolo voi achita tot si a mers. Mi-e teama sa nu am probleme cu cardul. Cred ca-mi voi face inca un card de debit in dolari asa cum am avut si acum doi ani cand am fost la New York ca sa am de rezerva. La New York mi-a acceptat cardul de debit visa in usd la hotel pentru garantie dar deblocarea garantiei s-a facut abia dupa vreo 3 saptamani.

   Si revenind la ING care are un serviciu de telefonie 24/24 in fiecare zi, mi-au sugerat sa-i anunt cand plec din tara sa elimine banda magnetica sau ceva de genul asta ca sa nu fie probleme cu anumite plati acolo la ei si sa le spun cu aproximatie cam ce plati si unde o sa fac cu cardul ca sa stie sa ma anunte prin sms daca este ceva suspect. Cred ca au vrut sa spuns ca se poate intampla ce ati platit cu blocarea cardului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- zake
[28.01.17 23:31:26]
» mesaj pers

   @mcnegoita: asa este, ING ul are acel serviciu, dar sa fii in vacanta in State si sa trebuiasca sa stai numai calare pe telefon, la un tarif destul de substantial, nu cred ca e deloc imbucurator... luati va cat mai multe masuri de siguranta si va fi super ok!!

   Va doresc o vacanta de vis!! Daca mai aveti intrebari va raspund cu mare drag!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mcnegoita
[28.01.17 23:51:48]
» mesaj pers

   @zake: multumesc pentru sfaturi.

   Mi-ar mai trebui un sfat legat de condusul in SUA si de drumul de la Las Vegas la Grand Canyon South Rim. Pe rome2rio imi arata vreo 452km in 5h10''. Cat de greu o fi drumul mai ales ca e vara august?

   Initial vroiam sa iau 2 excursii distincte din Las Vegas - una la Marele canion in sud ca cel din vest nu ma atrage datorita faptului ca cele 2 puncte de belvedere nu par la fel de spectaculoase ca cele din sud iar pe skyglass ma deranjeaza faptul ca nu putem sa ne facem singuri poze trebuind sa apelam la serviciile lor la costuri pe masura. A doua zi a doua excursie o doream in zona Oatman, route 66. Sotia nu vrea sa se trezeazca cu noaptea in cap asa ca decat sa platesc vreo 1700 $ pe cele 2 excursii 3 persoane am zis ca mai bine ma sacrific eu cu condusul si dormim o noapte la canion. Costurile se reduc la jumatate.

   Se conduce lejer la ei? Legislatia e diferita mult? Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- zake
[31.01.17 13:17:58]
» mesaj pers

   @mcnegoita: singura problema pe care am intalnit o, la volan fiind a fost cu privire la orientare. Cu siguranta fara un GPS as fi avut probleme foarte mari si as fi pierdut foarte mult timp. Ne a fost destul de greu in primele zile, dar spre final ne am simtit foarte bine conducand. Trebuiesc respectate regulie de circulatie in localitate, asa cum este si normal de altfel, iar pe autostrazi atentie maxima la schimbarea benzilor. Acolo totul e big size. Un tir e monstruos si nu tine cont de nimic. Merge pe banda lui si atat. Daca nu te asiguri in prealabil si nu semnalizezi, e posibil sa fie problema. Tot pe autostazi, atentie la unltima banda, cea din stanga pe directia de deplasare, respectiv banda 4,5, sau 7... :)), este rezervata anumitor categorii de autovehicole, care circula in regim de viteza superioara sau autoturismelor cu mai mult de 3 persoane. Nu va inghesuiti pe acea banda, chiar daca o vedeti mai libera. E posibil sa fiti sanctionati. Noi am scapat... logica este urmatoarea cu aceasta banda de urgenta oarecum. Daca 3 vecini pleaca din orasul A in orasul B, fiecare cu masina lui, inseamna poluare mai mare, traficul mai aglomerat. In schimb, daca ar opta varianta deplasarii cu o singura masina, lucrurile s ar schimba putin. Dar ridicand ideea la i scara mai mare, ar avea logica. Se incurajeaza practica asta. In concluzie nu va faceti griji.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2016] Outlet-ul din Camarillo, inainte de ora deschiderii -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729533">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729533"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729533">Şterge vot</a></div><span id="v9729533" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729533)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729533Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729533MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2016] Outlet-ul din Camarillo, inainte de ora deschiderii
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2016] Camarillo Outlet -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729537">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729537"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729537">Şterge vot</a></div><span id="v9729537" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729537)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729537Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729537MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2016] Camarillo Outlet
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2016] rataciti prin LA -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729539">Şterge vot</a></div><span id="v9729539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2016] rataciti prin LA
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2016] LA la ceas de seara -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729543">Şterge vot</a></div><span id="v9729543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2016] LA la ceas de seara
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2016] Un soi de restaurant bifat in drum spre hotel -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729548">Şterge vot</a></div><span id="v9729548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2016] Un soi de restaurant bifat in drum spre hotel
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2016] Promenada din Santa Monica, sau 3 rd street -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729554">Şterge vot</a></div><span id="v9729554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2016] Promenada din Santa Monica, sau 3 rd street
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2016] restaurant din Santa Monica, pe 2 nd street, cu mancare vegano-vegetariana, sau ceva de genul... :) -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729555">Şterge vot</a></div><span id="v9729555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2016] restaurant din Santa Monica, pe 2 nd street, cu mancare vegano-vegetariana, sau ceva de genul... :)
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2016] Politia din Santa Monica, vegheaza si garanteaza -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729556">Şterge vot</a></div><span id="v9729556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2016] Politia din Santa Monica, vegheaza si garanteaza
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2016] Magazinul Victoria s Secret din Santa Monica, pe 3rd street -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729557">Şterge vot</a></div><span id="v9729557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2016] Magazinul Victoria s Secret din Santa Monica, pe 3rd street
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2016] Vin sarbatorile, Vin sarbatorile... :) -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729558">Şterge vot</a></div><span id="v9729558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2016] Vin sarbatorile, Vin sarbatorile... :)
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2016] zona Santa Monica Pier, parcare imensa -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729559">Şterge vot</a></div><span id="v9729559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2016] zona Santa Monica Pier, parcare imensa
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2016] route 66 la final... -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729560">Şterge vot</a></div><span id="v9729560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2016] route 66 la final...
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2016] o bucatica din plaja Santa Monica -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729561">Şterge vot</a></div><span id="v9729561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2016] o bucatica din plaja Santa Monica
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2016] -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729562">Şterge vot</a></div><span id="v9729562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2016]
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAR-2016] parc de distractii din zona Santa Monica Pier -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729563">Şterge vot</a></div><span id="v9729563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2016] parc de distractii din zona Santa Monica Pier
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2016] Un pub pe Santa Monica Pier -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729564">Şterge vot</a></div><span id="v9729564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2016] Un pub pe Santa Monica Pier
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2016] bauturi racoritoare servite la pub -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729567">Şterge vot</a></div><span id="v9729567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2016] bauturi racoritoare servite la pub
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2016] obositi dar fericiti... -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729569">Şterge vot</a></div><span id="v9729569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2016] obositi dar fericiti...
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAR-2016] magazine cu suveniruri in zona falezei din Santa Monica -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729572">Şterge vot</a></div><span id="v9729572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2016] magazine cu suveniruri in zona falezei din Santa Monica
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2016] casute modeste in Beverly Hills -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729573">Şterge vot</a></div><span id="v9729573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2016] casute modeste in Beverly Hills
foto zake [12.04.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2016] rataciti in Beverly Hills -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729574">Şterge vot</a></div><span id="v9729574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2016] rataciti in Beverly Hills
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2016] Beverly Hills -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729575">Şterge vot</a></div><span id="v9729575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2016] Beverly Hills
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2016] celebra Rodeo Drive -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729577">Şterge vot</a></div><span id="v9729577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2016] celebra Rodeo Drive
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAR-2016] asteptand reducerile pe Rodeo Drive -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729578">Şterge vot</a></div><span id="v9729578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAR-2016] asteptand reducerile pe Rodeo Drive
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAR-2016] acasa la Versace -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729581">Şterge vot</a></div><span id="v9729581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAR-2016] acasa la Versace
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAR-2016] Beverly Hills -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729583">Şterge vot</a></div><span id="v9729583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAR-2016] Beverly Hills
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAR-2016] Observatorul Griffith -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729584">Şterge vot</a></div><span id="v9729584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAR-2016] Observatorul Griffith
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAR-2016] insemnele Hollywood ului in prim plan... sau secund :) -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729585">Şterge vot</a></div><span id="v9729585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAR-2016] insemnele Hollywood ului in prim plan... sau secund :)
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAR-2016] panorama Los Angeles ului din zona Observatorului Griffith te lasa fara suflare -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729586">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729586"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729586">Şterge vot</a></div><span id="v9729586" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729586)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729586Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729586MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAR-2016] panorama Los Angeles ului din zona Observatorului Griffith te lasa fara suflare
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAR-2016] -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729591">Şterge vot</a></div><span id="v9729591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAR-2016]
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAR-2016] Orasul Ingerilor, ramai cu bine... -- foto by <b>zake</b> [uploaded 12.04.16] - <span class="allrVotedi" id="av729592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv729592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=729592">Şterge vot</a></div><span id="v9729592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(729592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f729592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e729592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAR-2016] Orasul Ingerilor, ramai cu bine...
foto zake [12.04.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.146373987198 sec