66720 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Bangkok

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.01.2016
DE
Avatar rentea
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN București
înscris/ă în 25.04.10
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JAN-2016
DURATA: 4 zile
TIP:

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Un oraș viu și fermecător!


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Am ajuns în Bagkok dimineața, după un zbor din Dubai sau mai bine zis din Abu Dhabi, cu Etihad Airlines, compania națională a EAU. Se poate face checkinul în centru în Dubai și apoi ești preluat de un autocar foarte drăguț până în Abu Dhabi (mergi cam 1 oră) de unde iei avionul către Bangkok. Emirates, compania din Dubai avea niște preturi foarte mari la biletele de avion către Bangkok, așa că ne-am orientat către Etihad, o companie de 5 stele, aproape la același standard cu Emirates.

Plecați din Dubaiul rece și anost și ajunși în aeroportul Suvarnabhumi, primul lucru care ne-a izbit a fost căldura și umiditatea. Durează câteva minute bune să te obișnuiești, cât timp ridici bagajele și cauți un taxi. La aeroport trebuie luat un cupon de taxi (ceva asemănător cu ce se întâmplă pe Otopeni) și apoi trebuie să cauți locația înscrisă pe cupon, situată în parcarea de la nivelul 2 al aeroportului, unde vei găsi taxiul alocat. Majoritatea taximetriștinlor din Bangkok mi s-au părut necinstiți, total diferit de ce citisem eu anterior, adică nu vor să pună ceasul, ci să te jecmăneaacă cu tarife umflate. La aeroport le este un pic teamă pt. că ai un cupon cu datele lor de identificare, dar în oraș nu au nicio remușcare să nu te ia dacă le spui să pună aparatul. Mă rog, o cursă legală până în centrul orașului, la Hotelul Marriott unde am stat a durat cam o oră, dimineața și a costat cam 75 de lei, inclusiv taxele de autostradă pe care trebuie să le plătești personal.

Oboseala era mare, dar nu am putut să nu observ aglomerația de pe șosele, mult mai mare decât în București, de exemplu, unde ne plângem că nu mai putem circula. Aici, acest lucru e o problemă mare pe care aveam să o descoperim mai târziu. Dacă tot suntem la capitolul transport, în Bangkok este un skytrain, un soi de metrou suspendat care circulă bine, este ieftin, cam ca în România și care reprezintă salvarea în orele de vârf. Problema e că nu e foarte extins, deci depinde și unde stați (vă recomand să stați cât mai central, în zona adiacentă Parcului Lumphini). O altă variantă mai este metroul și niște ambarcațiuni care circulă pe râul Chao Praya. Noi am folosit mult aplicația UBER, a fost ușor de utilizat, fără a ne milogi de taximetriști ca să fie corecți și pot să vă spun că am mers numai cu mașini super, la același preț cu taxiul. Am folosit și skytrainul de câteva ori, dar nu am mers cu bărcile de pe râu întrucât ni s-au părut foarte aglomerate, chiar cele turistice, despre care se spune că sunt mai libere. Nu e nicio pierdere dacă nu mergeți cu ele, faceți o excursie pe canale și vă săturați de mers cu barca... :)

Cum sunt oamenii în Bangkok? În primul rând pot să spun că nu am avut probleme legate de siguranță, nu ne-am simțit niciodată amenințați de cineva sau ceva, nicidecum. Oamenii vor să te ajute dacă îi întrebi ceva, însă nu aveți cum să vă înțelegeți cu ei în englezăî decât cu maaare greutate. Vorbesc foarte prost această limbă, inclusiv la hoteluri sau restaurante. Aceasta chiar a fost o problemă. Oricum, prin oraș sunt indicatoare cu litere latine, e greu să nu vă descurcați. În plus, noi am cumpărat de la aeroport o cartelă SIM de telefon pe care am introdus-o în aparatul meu și pe care am plătit vreo 65 de lei, cu internet 4G nelimitat și convorbiri locale destule, pe care nu le-am utilizat în totalitate. Dar netul a fost foarte util pentru orientare. Orașul e aglomerat, am mai spus-o, în orele de vărf (8-9 dimineața și 4-6 seara) e greu să circuli cu ceva, însă nu e chiar sufocant, te poți descurca. Cred că nivelul de trai este asemănător cu cel al românilor.

Ce poți face în Bagkok? Noi am stat 4 zile, timp cred eu suficient să ne facem o idee despre oraș, mai mult nu cred că aveți ce face nici voi acolo. În primul rând trebuie să vizitați obiectivele acelea celebre: templele Wat Pho, Wat Arun, Palatul și muzeul Jim Thompson. Toate sunt foarte frumoase, biletele nu sunt scumpe, cred că în jur de 15 lei de persoană, cu excepția Grand Palace, unde este cam 55 de lei/pers. Noi am ajuns la ele cu mașinile uber luate de la hotel, niciodată drumul nu a costat mai mult de 10-12 lei, puteți încerca să mergeți la temple și cu barca, însă nouă nu ni s-a părut o idee bună din cauza aglomerației. Un obiectiv foarte frumos a fost muzeul Jim Thompson, o oază de verdeață vhiar în mijlocul orașului, este o casă tradițională a unui american care a rămas în Thailanda după războiul mondial și a făcut afaceri cu mătase. Foarte interesantă vizita, o casă superbă, iar la intrare aveți un ghid alocat special pentru voi, în limba pe care o doriți. Vizitele acestea vă vor lua cam 2 zile, noi nu am alergat ca nebunii după cât mai multe obiective, ci le-am făcut relaxați, lejer... atenție, este foarte cald chiar în ianuarie, ziua erau cam 35 de grade și soare maxim, deci nu e ușor nici cu vizitele. O altă zi am petrecut/o aproape în totalitate la SPA, cei de la hotel ne-au recomandat un centru apropape de noi, Adora Langsuan se numește, excepțional, nu e chiar ieftin, nu e street massage, dar a fost o zi pe care o să o țin minte multă vreme :) Procedurile costă cam 120-200 de lei / 90 minute, oricum nu foarte mult față de calitatea oferită și puteți sta aici o zi întreagă lejer și să vă răsfățați. Nouă ni s-a părut la final cea mai bună alegere făcută, există și chioșcuri de masaj prin oraș, unde o oră costă cam 30 de lei, însă nu are nicio legătură cu un SPA, este un chioșc, de obicei cam urât misoritor, unde ți se face un masaj. În ultima zi am cumpărat o excursie senzațională: un tur privat cu barca prin canalele acelea mai mici ale Bangkokului. Acestui oraș i se spunea odinioară Veneția Orientului și acum știu de ce, o excursie senzațională prin locuri foarte puțin umblate de turiști: piețe, temple, ferme de orhidee, am hrănit peștii din râu (mulți, mulți, o să vedeți pozele, ce experiență super) și am văzut câteva locuri pe care un turist obișnuit nu are cum să le vadă. Excursia o puteți accesa aici - thaicanaltour.com/small_teak_weekday.php și vă recomand să o alegeți, a fost o idee excelentă, deși nu foarte ieftină, cam 100 de euro în total, dar a fost un tur privat practic, eram doar noi 2, ghidul și barcagiul. A intrat în preț și un prânz la un restaurant de pe malul unui canal frecventat numai de localnici și fructe și apă etc... Nu o să mai detaliez obiectivele clasice (temple, palate) pe care colegii le-au descris deja, vreau numai să adaug că acestea sunt concentrate cam în aceeași secțiune a orașului și sunt ușor accesibile cu taxiul, însă nu și cu mijloacele de transport în comun.

Cum arată orașul, în general? Păi are cam 2 părți: cea centrală plină de hoteluri de lux și malluri și zona veche cu templele și Grand Palace. Oricum, peste tot este mizerie, mizerie, mizerie... Nu am întâlnit atâta mizerie nici la perifera din Cairo. Dacă lângă hotelurile mari este curat, cum ai pășit lângă mizeria te înconjoară. Cel mai trist a fost să văd mizeria de pe canalele mici ale orașului, ce păcat, sunt atât de frumoase, dar lumea aruncă probabil totul în apă și distruge râul. În metrou și trenul suspendat este aer condiționat foarte rece, care contrastează total cu căldura de afară, deci, atenție, luați-vă ceva la voi să puneți când intrați în mijloacele de transport respective. Zona centrală este frumoasă, sunt hoteluri înalte, majoritatea cu roofbar-uri la ultimul etaj, unde puteți sta seara și avea o panoramă frumoasă asupra orașului. De asemenea, sunt multe malluri, unde găsiți produse de marcă sau nu, oricum, puteți trage o plimbare așa, de curiozitate.

Prețurile. Sunt cam ca în România. Oricum, să nu vă așteptați să intrați în restaurantul de la Marriott și să plătiți mai puțin decât ați face-o în România la același hotel. Nicidecum. La ei alcoolul costă foarte mult, au cam de 4 ori prețul la bere față de România, iar la vin cam de 10 ori mai mult. Nici sucurile naturale nu sunt prea ieftine, cam 15 lei paharul. Oricum, au au alt gust față de ce găsim la noi și sunt alegerea cred cea mai potrivită. Vreau să demontez un mit: acela al prețurilor mici din Thailanda, nu există așa ceva, de exemplu la orice mall ați merge, veți găsi produse mai scumpe decât cele similare din România, bineînțeles că au și ei tarabe pe lângă șosea cu tricouri care costă 20 de lei, dar au aceeași calitate ca cele din Obor de la noi, nu trebuie să ai așteptări mari. Multe produse falsificate, departe de a fi un rai al cumpărăturilor, cred că a fost locul de unde mi-am cumpărat cel mai puține obiecte/hainde din toate vacanțele pe care le/am avut. Nimic nu merita banii, orice produs de calitate costa cam de 1,5 ori mai mult decât în România.

Mâncarea și băutura. Am mai menționat că nu era chiar iefină. Sigur, există un soi de street food, mâncare de pe stradă, preparată la niște tarabe aflate la marginea drumului (pad thai, mâncarea lor tradițională, fructe, sandvișuri etc) însă, sincer, mi s-a părut mizerabilă. Rău. Nu am avut curajul să mă ating de ea niciodată. Nu poți să mănânci de la o tarabă de unde, în spatele ei, vezi un mare șobolan. Iar asta era universal valabil, oriunde mergeai. Noi am mâncat la hotel în majoritatea timpului, de obicei o masă seara și micul dejun care era inclus. Nu am avut probleme de sănătate, dar, repet, pe stradă mi s-a părut un mare risc să cumpăr de la tarabele acelea. Nu judec pe nimeni care a făcut-o, doar că nu era pentru mine așa ceva. De băut mai marge să luați de pe stradă, pentru că se vând fructe tăiate, vi le stoarce în față, este mai ok și nu sunt foarte scumpe. Mie mi-a plăcut tare mult ananasul, avea un gust unic.

Bangkokul este un oraș frumos de vizitat câteva zile, nu pe grabă, mie 4 zile mi s-au părut mega suficiente, în condițiile în care una întreagă am petrecut-o la SPA. Nu vă grăbiți, în fond veți vedea că după ce vizitați 3-4 temple, toate vi se vor părea la fel, sunt ca bisericile la noi, firește, deci nu trebuie să le bifați pe toate. Insist să ajungeți cu excursia de care v-am amintit pe canalele mici ale orașului, unde veți putea vedea lumea adevărată din Bangkok, cu bune și cu rele, va fi o experiență foarte interesantă.

După cele 4 zile, am luat avionul și am plecat spre sud, în insulele thailandeze, unde am stat 6 zile în Railay. Aveam nevoie de o pauză. Clar :)

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de rentea in 31.01.2016 09:57:56

Validat / Publicat: 31.01.16 13:13:12


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în THAILANDA
VIZUALIZĂRI: 5304


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (rentea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29900 PMA (din 32 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de rentea? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- rentea
[31.01.16 13:20:57]
» mesaj pers

   Webmaster, as dori sa te rog sa atasezi melodia aceasta la review, daca e posibil- youtube

   Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[31.01.16 13:22:45]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[01.02.16 16:29:07]
» mesaj pers

   Am citit articolul pe nerasuflate (cei drept am citit intai Railey dar ma intorc si acolo) si indraznesc sa sper ca voi ajunge si pe acele meleaguri. Asa cum spuneam ca nu voi ajunge niciodata in China/ Malaezia/ Taiwan si pana la urma am ajuns si am si povestit despre ele, poate ca voi ajunge si in aceste destinatii. Citind am gasit multe elemente in comun cu cele vazute de mine, de exemplu, taxiurile, le luam intotdeauna din locurile oficiale (chiar mi s-a recomandat expres acest lucru), taxele de drum le plateam noi pasagerii, preturile in magazine erau chiar mari, cel putin la fel de mari ca in Romania sau chiar mai mari (de nevoie am cumparat un geamantan dintr-un magazine in Beijing si am dat cam 150 euro), in schimb existau si acele magazine (Silk Market) unde te poti tocmi bine de tot si sa iei ceva ok (am facut-o si pe asta). Iar de mancat pe strada nici eu nu am avut curaj, doar intr-o seara am luat niste fructe glasate cu sirop de zahar (cam cum se vinde la noi prin targuri la sate)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- rentea
[01.02.16 16:38:11]
» mesaj pers

   @mishu: pe la noi circula niste mituri total false referitoare la Thailanda: ca e foarte ieftina, ca mananci street food si, vai, ce bine este, ca Bangkok este un oras curat sau ca thailandezii sunt cei mai politicosi oameni, in special cu turistii sau ca taximetristii sunt cinstiti, trebuie doar sa le spui sa puna aparatul. Fals total.

   Cu toate acestea, este o destinatie fermecatoare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dory29
[09.11.17 14:25:52]
» mesaj pers

   @rentea: Multumim. Ce inseamna aplicatia UBER mai concret. Ce obiective principale merita vazute in Bangkok? Sunt agentii care sa faca excursii optionale ca si in Phuket?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dory29
[09.11.17 14:33:11]
» mesaj pers

   @rentea: De la ce agentie ai cumparat excursia privata pe canale?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- rentea
[10.11.17 22:03:35]
» mesaj pers

   @Dory29: Uber este o aplicatie foarte buna, ceva gen taxi. am folosit-o de foarte multe ori, detalii gasesti pe net, doar tasteaza pe google. marele avantaj este ca banii aferenti sunt trasi direct de pe cardul tau, automat, fara sa ai nevoie de cash, oriunde ai fi in lume.

   Excursia pe canale am luat-o de la thaicanaltours.com, asa cum am scris si in articol.

    Obiectivele care cred eu ca merita vizitate in oras le-am mentionat mai sus. Distractie placuta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[12] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [JAN-2016] Străzile principale din Bangkok, noaptea. Foarte mare aglomerația! -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710204">Şterge vot</a></div><span id="v9710204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2016] Străzile principale din Bangkok, noaptea. Foarte mare aglomerația!
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2016] excusia pe canalele din Bangkok -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710205">Şterge vot</a></div><span id="v9710205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2016] excusia pe canalele din Bangkok
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JAN-2016] Temple văzute pe timpul excursiei pe canale! -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710206">Şterge vot</a></div><span id="v9710206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2016] Temple văzute pe timpul excursiei pe canale!
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710207">Şterge vot</a></div><span id="v9710207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710208">Şterge vot</a></div><span id="v9710208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710209">Şterge vot</a></div><span id="v9710209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710210">Şterge vot</a></div><span id="v9710210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710211">Şterge vot</a></div><span id="v9710211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710212">Şterge vot</a></div><span id="v9710212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710213">Şterge vot</a></div><span id="v9710213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710214">Şterge vot</a></div><span id="v9710214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JAN-2016] -- foto by <b>rentea</b> [uploaded 31.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av710215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv710215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=710215">Şterge vot</a></div><span id="v9710215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(710215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f710215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e710215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2016]
foto rentea [31.01.16]
# [50 PMA, fara bonus]

[12] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.183034896851 sec