66443 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Complex turistic Alpina-Casi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.01.2016
DE
Avatar AndradaP
--- F ---
vârsta 20-30 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 14.01.16
MEMBRU: CHIBIȚ
DATE SEJUR
OCT-2015
DURATA: 3 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ Cu 2 mese incluse
PREŢ SEJUR:
Nu-l mai stiu
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 35 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
Frecvența cu care s-au trimis reviews-uri la această pensiune, în ianuarie, a fost cu peste 1.000% mai mare decât media celorlalte cazări. În circumstanțe excepționale, se IMPUN verificări excepționale
Alte review-uri trimise vor fi publicate doar dacă sunt însoțite de dovada plății cazării
Măsura se aplică în perioada 31.01 - 28.02.2019 (poate fi extinsă până la revenirea la normalitatea statistică)
încărcat de pe telefon!
[mini]Articol de tip EVALUARE [nivel detaliere insuficient pt publicarea ca "review" SAU subiect de interes turistic TEMPORAR ori RESTRÂNS]:
  • notele conţinute SUNT luate în calculul mediei
  • [mini]Articolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
  • [mini]Articolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul la Complex turistic Alpina-Casi"
  • [mini]Articolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din [Complex turistic Alpina-Casi]" (se deschide prin click pe acel link)

Exact ce trebuie!!!


Am fost in urma cu cateva luni si, sincer, mi-a placut foarte mut!!! In general sunt foarte pretentioasa, dar camera arata bine, calduroasa si priveliste foarte buna!!!

Mai mult de atat e si foarte aproape de partie 😁😁😁.

De mancare nu mai zic :). Noi am vrut doar doa mese pe zi: dimineata si seara si am avut parte de mancare foarte buna.

Seara, pentru cine voia, putea sa asculte muzica, sa danseze... sa se distreze.

Si, da... o sa revin!!! :) Nu e doar mesajul din partea mea, ci si a prietenilor cu care am fost.

---
Impresii încărcate de AndradaP in 14.01.2016 22:45:40

Validat / Publicat: 15.01.16 14:53:10

VIZUALIZĂRI: 1004


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AndradaP); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  -11 PMA (din 11 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[14.01.16 23:26:38]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat pentru o verificare suplimentară a autenticităţii şi naturii dezinteresate a recomandărilor.

Autorul este invitat să încarce un set minimal de poze care să dovedească prezenţa acolo în calitate de turist plătitor.

NOTĂ: Fotografiile nu vor fi făcute publice, dacă se solicită expres acest lucru.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[15.01.16 14:52:52]
» mesaj pers

   Nici în acest caz autoarea nu a considerat potrivit să răspundă solicitării.

   În lipsa unor dovezi sau indicii din care să rezulte o neconformitate cu Regulamentul, articolul este publicat cu premiza "bune intenţii".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[15.01.16 15:05:10]
» mesaj pers

   @webmaster - nu sunt cinci minute de cand a fost publicat un articol din aceeasi luna (CARMENU), iar intre ele un altul cu trei randuri dar cu notatii maxime. In afara de asta sesizez faptul ca majoritatea celor care au scris sunt inscrisi in ziua sau preziua inserarii articolelor si fara a publica o poza.

    Desigur, in urma acestor articole media de recomandare a pensiunii a crescut remarcabil, iar review-urile negative si posibil credibile au intrat in setul total de impresii invizibil fara accesarea rubricii. Cel mai frapant lucru este acela ca, de la inceputul anului nicio pensiune nu a mai inregistrat ataea impresii si nici atatea note mari ca Alpina. Cred ca ar trebui totusi examinata aceasta chestiune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[15.01.16 16:39:15]
» mesaj pers

   @iulian68 - se abuzează de o carență a regulamentului și se forțează acceptarea de „impresii” pe motivul „bunei-credințe”.

   Poate se va putea concepe într-un viitor oarecare o metodă de a descuraja astfel de practici, sau măcar de a le scădea gradul de încredere (deși logica elementară ne conduce ușor către aceeași concluzie), dar poate sunt și cititori care nu o folosesc și pică în capcană...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[15.01.16 16:45:41]
» mesaj pers

   Ok, (şi) urmare a sesizărilor de mai sus: am reanalizat textul trimis şi am comcluzionat că nivelul de detaliere insuficient nu îngăduie publicarea impresiilor ca review (articol distinct).

Recomandările vor fi, în schimb, re-publicate ca "EVALUARE" = miniArticol, CU note, cu statut de "mini-review".

  • notele acordate în cadrul acestor miniArticole SUNT luate în calculul mediei
  • miniArticolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
  • miniArticolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul în destinaţia X"
  • miniArticolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din sejurul în destinaţia X" (afişată SUB lista cu impresii)
  • evaluările NU SUNT anunţate abonaţilor la impresii noi din această destinaţie [nu se trimit înştiinţări la publicarea lor]

--

    N. B. : Dacă nivelul de detaliere crește până la minimul suficient acceptării ca şi "articol distinct", EVALUAREA va fi transformată în REVIEW de către unul dintre Administratori.

    - pentru eventuale completări ale textului cu alte detalii potenţial utile celor intersaţi în alegerea acestei destinaţii puteţi folosi linkul EDIT IMPRESII- atâta timp cât review-ul nu este încă publicat; ulterior puteţi aduce completările fie prin rubrica ECOURI (cea de faţă), fie iniţiind O SESIZARE (vezi linkul sub articol)

    - pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulian68
[15.01.16 17:33:19]
» mesaj pers

   Ca sa nu ma mai "roada " povestea acestei pensiuni, am sa mai scriu cateva randuri dupa care voi incheia subiectul. (doar sa nu mai ploua cu impresii de aici)

    Opinez ca domnul "Cristinelu" daca ar fi fost norocos si nu ar fi beneficiat de atata sprijin de la fostii sai clienti care efectiv au stat la coada ca sa se inscrie pe saitul nostru si care, au aflat instant de existenta sa, asadar daca ar fi fost norocos si ar fi ramas cu replica si pozele sale, ar fi avut mai multa credibilitate. Asa insa, de la dreptul acestuia la replica si pana acum in acest moment, din data de 07.01 au aparut 11 (unsprezece) review-uri (spuneti-mi web cate pensiuni au avut atatea in 8 zile)...

    Din cele 11 sunt 4 note de 10, una de 9,90, una de 9,80,3 de 9,70, una de 9,60 si o ultima cu cea mai proasta nota, de "doar" 9,50...

    Cei care au scris, in afara de faptul ca sunt in regiuni geografice comune, intr-o proportie covarsitoare sunt nou veniti pe sait, inscrierile corespunzand cu data inserarii articolului, cu mici deosebiri. Noi, cei care suntem mai trecuti pe aici pe sait, vorba unei colege, nu suntem in situatia de a fi "prostiti" dar altii care doar folosesc acest sait ca punct de informare, si nu sunt atenti la rubrica "vezi toate impresiile " pot sa cada foarte usor in capcana "fabuloasei, minunatei, incantatoarei" idei de a te caza undeva anume. De aceea cred ca va trebui gasita o solutie de a verifica mult mai amanuntit expeditorii.

    O propunere pe care o supun atentiei este urmatoarea : un user inscris pe sait, care in ziua aceea sau in perioada imediat urmatoare posteaza o impresie, indiferent de laude sau ponegriri despre o unitate hoteliera, dupa care timp de 6 luni nu posteaza niciun review sau nici macar un ecou la articolele aparute sa fie exclus din lista utilizatorilor. Nu pierdem nimic, dar nici nu mai suntem intoxicati.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- banal
[15.01.16 18:58:29]
» mesaj pers

   @iulian68 - Ca sa ma bag si eu in seama, notele sunt ca ale Nadiei la Montreal :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI

Autorul nu a încărcat până în acest moment nicio fotografie care sa fie atașată acestui set de impresii

Vezi eventual "Alte fotografii din această destinație" (încarcate de alți utilizatori)  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.0893149375916 sec