66417 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Millstatt

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.01.2016
DE
Avatar traian.leuca
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploiești
înscris/ă în 06.03.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2015
DURATA: 1 zile
TIP:

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Maltatal și alte atracții turistice din apropierea lacului Millstatt


Urmare de aici

Așa cum afirmam și în reviewul anterior (vezi impresii), zona din jurul lacului Mililstatt este una destul de generoasă în ceea ce privește obiectivele turistice de vizitat și cu greu am putut să selectăm câteva în ultima zi a șederii noastre aici. M-am consultat cu unii dintre ”austriecii” de pe site și mai toți mi-au zis:”indiferent de ce alegi, nu uita să urci drumul alpin Malta-Hochalm-Strasse și să vizitezi lacul și barajul de la Maltatal (Valea Maltei).

În consecință, Maltatal a fost ținta noastră principală în a doua zi petrecută pe malul lacului Millstatt. Dar pentru că eram foarte aproape de Lammersdorfer Almstrasse, am hotărât să sacrificăm o oră din timpul afectat Maltei și să urcăm această șosea alpină aflată pe malul de nord-est al lacului, la nici 8 km de locul nostru de cazare. Din Millstatt sunt două drumuri care duc la Lammersdorfer Almstrasse. Noi, fiind cazați în ”cartierul” Pesenthein, l-am ales pe cel din mica stațiune Dellach. Accesul este gratuit cu Millstatter Card, dar noi nu am avut nevoie de el; la orele 7:30, când am ajuns la casa de bilete, nu era nimeni prin preajmă, barierele erau ridicate... și intrarea liberă! :))

Lammersdorfer Almstrasse este o șosea panoramică foarte frumoasă, cu numeroase puncte de belvedere asupra lacului Millstatt și a munților din jur. La capătul șoselei se află cabana agroturistică, Lammersdorfer Hutte și o parcare mare. De aici turiștii aleg să facă în continuare numeroase drumeții pe vârfurile montane de deasupra cabanei sau să se plimpe pe pajiștele din jur și să admire imaginile superbe asupra lacului Millstatt.

În drum spre Maltatal, via Seeboden, nu am mai urmat șoseaua principală, de pe malul nordic al lacului Millstatt, ci am urmat o șosea paralelă cu prima, care traversează câteva sate deosebit de frumoase. Șoseaua trece pe lângă Muzeul Bonsai și Burg Sommeregg, apoi continuă paralel cu A10 (Seeboden-Salzburg) și traversează o frumoasă pădure până în orașul Gmund in Karntern.

Aici am vizitat centrul vechi al orașului și Porsche Automuseum Helmut Pfeifhoher, un muzeu privat deschis în 1982, unde pe două etaje sunt dispuse numeroase automobile de epocă cu marca Porsche. Sunt expuse aici mașini puternice de curse sau de poliție, mașini coupe, exemplare cu toată caroseria din lemn, iar într-o cameră se prezintă, cu ajutorul unor filme documentare, istoria companiei. La intrare sunt sute de mașini în miniatură, unele se pot cumpăra, însă prețurile sunt destul de piperate. :(

Din Gmund urmează o șosea frumoasă, aproape paralelă cu râul Malta, străjuită de munți semeți atât pe stânga cât și pe dreapta. După ce am trecut de localitatea ce poartă numele râului (am găsit aici benzină ieftină) am ajuns la un semafor ce dirija accesul pe șoseaua alpină apre Maltatal. Spre ghinionul nostru semaforul era pe roșu, iar panoul electronic indica că mai avem de așteptat 24 de minute.

Fiind prima mașină, am oprit lângă semafor și ne-am pus pe așteptat. În timp ce admiram peisajele superbe din jur (coborâsem între timp din mașină) au început să sosească și alte mașini, astfel că după vreo 5 minute se formase un șir considerabil de mașini. Când mai erau de așteptat destul de multe minute, am observat că pe afișajul electronic a apărut dintr-o dată zero și semaforul s-a făcut verde. Am urcat în mașină și am demarat spre Maltatal, fără să înțeleg pe moment ”chestia” cu semaforul. Aveam să o înțeleg mai târziu la un alt tunel din apropierea barajului de la Maltatal.

Fiind prima mașină și necunoscând nici traseul, am început urcarea șoselei cu oarece emoție, apoi m-am obișnuit și am parcurs fără probleme cele șase tuneluri săpate în stânca muntelui. După încă o porțiune în urcare și cu mici curbe, șoseaua a devenit dreaptă, însă majoritatea celor care ne deplasam spre baraj mergeau cu viteză mică. Nu se cădea să treci în viteză pe lângă atâtea peisaje minunate și pe lângă numeroasele cascade de la baza munților.

Aproape de barajul de la Maltatal am întâlnit un alt tunel săpat în piatră și un semafor care era pe culoarea roșie. Am oprit cam la două palme de o linie dreaptă în fața semaforului și așteptam schimbarea pe verde, când din sens invers trece o mașină prin stânga mea și-mi face semn că nu am tras mașina pe linie. Era să zic :”măi, da tipicari mai sunteți ”, dar imediat ”mi-a căzut fisa”... semafoarele erau din cele inteligente și se înverzeau doar atunci când sesizau mașini în așteptare. Minutele afișate pe panoul electronic erau orientative, puteam să stau mult timp la semafor dacă nu mă vedea senzorul. :)

La capătul a 14 km de drum alpin ajungem la altitudinea de aproximativ 1900 de metri, unde se află un loc de atracție de o deosebită frumusețe, Maltatal. Aici se află un baraj, Kolnbrein cu un dig amenajat pentru vizită, o clădire –turn ce are în componență un hotel, un restaurant panoramic, o sală de expoziții despre centrale electrice și un mic muzeu legat de Național Hohe Tauern Park.

Punctul forte al amenajării turistice de pe baraj îl constituie platforma din sticlă și oțel încastrată în peretele digului, la aproximativ 200 de metri înălțime. Dacă peisajele văzute de pe dig spre munții înzăpeziți Tauern sunt deosebit de frumoase, cele asupra văii Maltei, văzute de pe platformă, sunt unice și uluitoare. Pozele atașate sper să-mi susțină afirmația.

O altă atracție turistică, aflată la aproximativ 25 km nord de Maltatal, este trenulețul ”Choo Choo” din Rennweg / Katschberg, un fel de mocăniță de pe la noi, care te transportă pe Valea Polla (Polltal) la poalele munților Tauern. Este un traseu pitoresc încadrat de creste muntoase golașe, păduri de brazi și pajiști verzi în care pasc nestingherite o mulțime de văcuțe. De-a lungul acestei văi se află și câteva cabane cu locuri de joacă pentru copii și chiar o mică grădină zoologică.

Pentru că mai aveam ceva timp la dispoziție, am urcat repede pe autostradă și... direcția spre 2 lacuri mai mici și mai puțin vizitate de turiști, Feld am See și Afritzer See , aflate la 15 respectiv 17 km de locul nostru de cazare din Millstatt. Chiar dacă primul este mai mare, iar pe malurile lui sunt mai multe construcții turistice și mai multă animație, mie mi-a plăcut mai mult ultimul. Un loc mai sălbatic cu multă vegetație, un camping și un cadru natural de excepție.

La ieșirea din localitatea Feld am See (spre Millstatt) am vizitat un obiectiv turistic greu de descris în câteva cuvinte :Alpenwildpark Feld am See. Un parc natural alpin care satisface gusturile tuturor categoriilor de vîrstă ale vizitatorilor. Într-un perimetru vast întâlnim multe animale care s-au obișnuit cu prezența oamenilor :cerbi lopătari, lame, mufloni, porci lânoși, oi Racka, capre cu patru coarne, ratoni, păsări etc.

În interiorul parcului sunt numeroase locuri și aparate de joacă pentru copii, spații verzi dotate cu bănci pentru odihnă și relaxare. Într-o clădire cu un etaj se află un muzeu cu trei încăperi, în care putem să admirăm o parte impresionantă din fauna Europei, Americii de Nord și a Africii (zona Namibiei). La parter se află un hol cu mii de fluturi într-o coloristică uimitoare, iar alături, într-o încăpere –acvariu, zeci de specii de pești și păsări de baltă.

La etajul I o altă încăpere adăpostește expoziția Grizzly World cu animale sălbatice începând cu veverița și până la masivul urs Grizzly. Tot la acest etaj se află un alt spațiu expozițional intitulat Africa cu animale ca antilope pitice, zebre, struți, elefanți, girafe, leoparzi etc. De-a lungul timpului am vizitat câteva expoziții de animale împăiate, dar acestea mi s-au părut cele mai frumoase și mai complexe.

Cu o plimbare pe lacul Millstatt ne-am încheiat ultima zi de ședere în această zonă a Carinthiei. A fost o zi plină, însă din păcate nu am putut vizita toate obiectivele la care aveam gratuitate cu Karntern Card. :(

Vacanțe cât mai frumoase!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de traian.leuca in 13.01.2016 13:49:05

Validat / Publicat: 13.01.16 18:06:08


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AUSTRIA. A mai fost în/la: Viena, Salzburg, Linz, Krems, Stirya, Gosau, Hallstatt, Mondsee, Wiener Neustadt.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Albania, Anglia, Țara Galilor, Franța, Elveția, Germania, Turcia, Muntenegru, Croația, Serbia, Macedonia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Austria, Bosnia-Herțegovina, Italia, Slovenia, Slovacia, Cehia
VIZUALIZĂRI: 4059


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (traian.leuca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  92200 PMA (din 80 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Alina Morar CONS. ONORIFIC AFA / AUSTRIA
[13.01.16 22:44:59]
» mesaj pers

   Mi-ați adus aminte de când am fost si noi pe Maltatal, la un semafor am așteptat si noi destul de mult pana când ne-a atenționat cineva ca nu ne-am poziționat bine 😀 Într-adevăr e foarte frumos acolo, atunci era in construcție clădirea aceea care avea forma de arca... vapor... Nu știu ce era.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[13.01.16 23:08:48]
» mesaj pers

   @Alina Morar - Mulțumesc de vizită! La semaforul de la baza șoselei alpine ne-am poziționat, întâmplător, :)) perfect.

   La cel din apropierea barajului n-am mai făcut-o și noroc cu cetățeanul austriac care ne-a atenționat. Altfel am fi așteptat mult și bine ca semaforul să schimbe culoare pe verde. :(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- liviu49
[14.01.16 17:04:45]
» mesaj pers

   @traian. leuca - Am votat acest interesant si atractiv articol, dar si pozele atasate, cu atat mai mult cu cat in iunie 2014 am trecut pe langa lacul Millstatt pe autostrada A10 spre Villach. Eram la sfarsitul unui concediu in Austria, intr-o zona deosebit de frumoasa, (Lofer - vezi impresii) si vremea ploioasa si mereu prezenta criza de timp ne-au impiedicat sa facem un tur al lacului, asa cum ne propusesem la plecarea din Lofer. De fapt un accident de circulatie ne-a intarziat programul cu aproape doua ore si a trebuit sa scurtam excursia pentru a ajunge la timp la Opatija, pe malul Adriaticei. Chiar si asa, in criza de timp si in pofida ploii, pe alocuri enervanta, am putut admira frumusetea zonei sudice a Austriei. Apropo de muntii din Austria, cred ca ati remarcat ca din padurile lor nu prea lipseste nici un brad, de aceea defriseaza padurile noastre. Oricum Austria ramane o tara deosebit de frumoasa cu o natura foarte bine ingrijita si pastrata si, pentru mine cel putin, care merita revazuta sau vazuta.

   Pana atunci calatorii cat mai frumoase!

   P. S. Felicitari pentru "masinuta" achizitionata din poza 11!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- traian.leuca
[14.01.16 17:16:37]
» mesaj pers

   @liviu49 - Mulțumesc pentru vizită!

   Îmi pare rău că ploaia și accidentul v-a împiedicat să faceți un tur al lacului Millstatt.

ati remarcat ca din padurile lor nu prea lipseste nici un brad

   Cum să lipsească, la cât brad s-a cărat în Austria din pădurile noastre în perioada interbelică și din 1990 până astăzi. :(:(:(

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Aurici
[15.01.16 09:57:29]
» mesaj pers

   @traian. leuca - Chiar în fața cascadei Faalbach este un parc tematic (tema fiind apa, cum altfel). Noi aveam niște planuri în ziua când am vizitat cascada care au fost date peste cap din cauza parcului acela, nici nu mai știu cum se numește. Dar cine ajunge în zona cascadei, o potecă duce până sub ea iar la bază este parcul acesta extraordinar de distractiv pentru familiile cu copii (mai mici) dar nu numai. Noi am fost 2 familii cu copii adolescenți și ne-am uitat acolo, la joacă, câteva ore.

   Ne-a plăcut mult și orășelul Gmund. Îl mai văsusem la prima noastră vizită în Austria când am stat la Saalbach, acum mulți ani, și l-am revăzut anul trecut, cu mare, mare bucurie. Este un muzeu în aer liber, nu trebuie ocolit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[16.01.16 10:33:42]
» mesaj pers

   Foarte frumos articolul si incerc deocamdata doar sa-mi imaginez cum este pe acolo, noroc ca ma ajuta si pozele. Vot acordat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[16.01.16 13:41:09]
» mesaj pers

   @Aurici, @mishu-vă mulțumesc pentru vizită!

   @Aurici, cascada Faalbach am văzut-o de la distanță, nu am avut timp să ne deplasăm la baza ei. Gmundul l-am vizitat și ne-a plăcut.

   @mishu, mă bucur că pozele mele v-au ajutat cumva să realizați ce frumoasă este Carinthia!

   Vă doresc în anul acesta cât mai multe călătorii reușite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- BOGDAN DSN CONS. ONORIFIC AFA / AUSTRIA
[17.01.16 11:15:51]
» mesaj pers

   Ce amintiri frumoase am si eu din landul Carinthia - am vazut foarte multe in acest land, dar tot ar mai fi cate ceva de vazut.

   Cascada Fallbach are o inaltime de 200 m si este extrem de spectaculoasa - aici este un parc tematic unde familiile cu copii au un pit-stop obligatoriu :)... asa cum spune si Aurici.

   Drumul alpin Malta este o intr-adevar o bijuterie inginereasca.

   Felicitari Traian!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- traian.leuca
[17.01.16 13:49:48]
» mesaj pers

   @BOGDAN DSN - Mulțumesc!

am vazut foarte multe in acest land, dar tot ar mai fi cate ceva de vazut.

   Am vizitat cam tot ce am putut în cele șase zile petrecute în Carinthia și am ajuns la aceeași concluzie: multe obiective nu le-am putut vizita din lipsă de timp, iar despre unele am aflat acasă după efectuarea sejurului.

   Austria este o țară foarte frumoasă și este greu să acoperi în câteva sejururi toate zonele turistice.

   Nici anul acesta nu m-am putut abține și am rezervat în luna august 5 zile în Fugen (Tirol). Sper ca timpul să țină cu mine și să fie fără ploi și ceață, exact cum a fost în Carinthia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2015] Lammersdorfer Hutte, cabana de la capătul șoselei alpine [b] Lammersdorfer Almstrasse[/b]. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706092">Şterge vot</a></div><span id="v9706092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2015] Lammersdorfer Hutte, cabana de la capătul șoselei alpine [b] Lammersdorfer Almstrasse[/b]. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2015] Lacul Millstatt văzut de la cabană. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706093">Şterge vot</a></div><span id="v9706093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2015] Lacul Millstatt văzut de la cabană. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2015] Lacul Millstatt văzut dintr-un punct de belvedere situat pe șoseaua alpină Lammersdorfer Almstrasse.Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706094">Şterge vot</a></div><span id="v9706094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2015] Lacul Millstatt văzut dintr-un punct de belvedere situat pe șoseaua alpină Lammersdorfer Almstrasse.Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2015] Drumul secundar paralel cu șoseaua de pe malul lacului Millstatt ce duce la Moltatal. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706095">Şterge vot</a></div><span id="v9706095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2015] Drumul secundar paralel cu șoseaua de pe malul lacului Millstatt ce duce la Moltatal. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2015] Faalbach, cea mai mare cascadă din Carinthia. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706096">Şterge vot</a></div><span id="v9706096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2015] Faalbach, cea mai mare cascadă din Carinthia. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2015] Deasupra văii Malta (Maltatal)). Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706097">Şterge vot</a></div><span id="v9706097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2015] Deasupra văii Malta (Maltatal)). Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2015] Pe platforma de sticlă și oțel de la barajul Kolnbrein din Maltatal. Zona Millstatt, Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706098">Şterge vot</a></div><span id="v9706098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2015] Pe platforma de sticlă și oțel de la barajul Kolnbrein din Maltatal. Zona Millstatt, Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2015] Pe platforma de sticlă și oțel de la barajul Kolnbrein din Maltatal. Zona Millstatt, Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706099">Şterge vot</a></div><span id="v9706099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2015] Pe platforma de sticlă și oțel de la barajul Kolnbrein din Maltatal. Zona Millstatt, Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2015] Barajul Kolnbrein din Maltatal. Zona Millstatt, Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706100">Şterge vot</a></div><span id="v9706100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2015] Barajul Kolnbrein din Maltatal. Zona Millstatt, Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2015] Cascada Melnik de pe șoseaua alpină Malta-Hochalm-Strasse din Maltatal. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706101">Şterge vot</a></div><span id="v9706101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2015] Cascada Melnik de pe șoseaua alpină Malta-Hochalm-Strasse din Maltatal. Zona Millstatt din provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2015] Mașină de epocă marca Porche la [b]Porche Automuseum Helmut Pfeifhoher[/b] din orașul Gmund in Karntern. [b]Porche Automuseum Helmut Pfeifhoher[/b], -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706102">Şterge vot</a></div><span id="v9706102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2015] Mașină de epocă marca Porche la [b]Porche Automuseum Helmut Pfeifhoher[/b] din orașul Gmund in Karntern. [b]Porche Automuseum Helmut Pfeifhoher[/b],
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2015] Trenulețul ”Choo Choo” din Rennweg. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706103">Şterge vot</a></div><span id="v9706103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2015] Trenulețul ”Choo Choo” din Rennweg. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2015] Lacul Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706104">Şterge vot</a></div><span id="v9706104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2015] Lacul Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2015] Lacul Afritzer (Afritzersee). Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706106">Şterge vot</a></div><span id="v9706106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2015] Lacul Afritzer (Afritzersee). Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2015] Afritzersee. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706117">Şterge vot</a></div><span id="v9706117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2015] Afritzersee. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2015] În Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706137">Şterge vot</a></div><span id="v9706137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2015] În Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2015] Aoleu, mă mănâncă! Alpenwildpark Feld am See din zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706143">Şterge vot</a></div><span id="v9706143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2015] Aoleu, mă mănâncă! Alpenwildpark Feld am See din zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2015] ”De vorbă” cu caprele pitice în Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706149">Şterge vot</a></div><span id="v9706149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2015] ”De vorbă” cu caprele pitice în Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2015] Pești la muzeul din cadrul Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706150">Şterge vot</a></div><span id="v9706150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2015] Pești la muzeul din cadrul Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2015] Urs polar la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706151">Şterge vot</a></div><span id="v9706151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2015] Urs polar la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2015] Urs grizzly la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706152">Şterge vot</a></div><span id="v9706152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2015] Urs grizzly la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2015] Urși bruni la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706153">Şterge vot</a></div><span id="v9706153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2015] Urși bruni la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2015] Localitatea Millstatt văzută de pe vaporaș. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706154">Şterge vot</a></div><span id="v9706154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2015] Localitatea Millstatt văzută de pe vaporaș. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2015] Cerbi carpantini la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706155">Şterge vot</a></div><span id="v9706155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2015] Cerbi carpantini la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2015] Animale sălbatice din Africa la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706156">Şterge vot</a></div><span id="v9706156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2015] Animale sălbatice din Africa la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2015] Jungla africană la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706158">Şterge vot</a></div><span id="v9706158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2015] Jungla africană la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2015] Struți la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria. -- foto by <b>traian.leuca</b> [uploaded 13.01.16] - <span class="allrVotedi" id="av706159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv706159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=706159">Şterge vot</a></div><span id="v9706159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(706159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f706159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e706159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2015] Struți la muzeul din Alpenwildpark Feld am See. Zona Millstatt, provincia Carinthia, Austria.
foto traian.leuca [13.01.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.129867076874 sec