65583 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Grand Yavuz Hotel Sultanahmet

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.11.2015
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
MAR-2012
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
322 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
60.0 %
  
Către satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 35 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Grand Yavuz Hotel Sultanahmet


Acesta este unul dintre cele 13 hoteluri de 4 stele în care ne-am cazat prin periplul nostru prin Europa, în ultimii ani, deci putem să facem comparație între ele.

Eram la sfîrșitul lunii martie 2012 și am început puțin mai devreme sezonul estival. La propunerea soției mele, am debutat în acel an cu Istanbul (nu era prima vizită).

Eterna mare problemă, unde ne cazăm ca să fie bine și mașinii și am ales Grand Yavuz Hotel Sultanahmet încadrat la 4 stele, pentru 3 nopți, cu mic dejun. Tariful era de 107 euro/noapte. Adersea hotelului este aceea din P-1. În privința calității, 4 stele spuneau destul și pe sit-ul hotelului scria că „Este posibilă parcare privată la proprietate, gratuită, și că nu este necesară rezervare”, (P-2).

Am plecat cu speranțe la drum. La intrarea în Istanbul, știți aglomertația în trafic, hotelul era într-o zonă cu niște străduțe înguste. Am avut ghinionul la intrarea pe o asemenea străduță, să avem în față o mașină mare care colecta gunoiul de pe ambele părți și strada era de cca. 200 metri lungime. Am stat în spatele ei și în miros de gunoi pe toată lungimea străzii. In fine, am ajuns la hotel care era amplasat pe colț, într-o intersecție, cu străzi înguste. Nu am găsit parcarea hotelului și am dus masina mai departe la cca. 200 m. apoi am revenit la hotel.

Scriu acest review pentru a informa corect colegii AFA despre acest hotel pentru că din puntul nostru de vedere, alegerea nu a fost dintre cele bune.

Să încep cu părțile bune.

In tot hotelul, curățenia era la ea acasă. Salonul pentru micul dejun, aflat la demisol, era foarte frumos, elegant, mare, cu multe mese cu fețe de mese impecabile. Mâncarea era de toate felurile și nu aveai cum să pleci nemulțumit și atât.

Ce nu ne-a plăcut la acest hotel.

In primul rând ne-a deziformat (ca să nu spun altfel) cu parcarea Ne-a promis că au parcare și nu este necesară rezervare. Parcarea însemna staționarea cu 2 roți pe trotuar, cît ținea lungimea clădirii, cca. 12-15 metri, începutul și sfârțitul fiind marcate cu câte un jalon. Când am ajuns noi era toată ocupată, cu trei masini. A 2-a zi am observat că bordura era prea înaltă pentru masina noastră care are în față spoilerul coborît și riscam că îl rupem. Atunci am regretat că nu am cumpărat un Logan, care sigur urca bordura.

In fine, după ce am dus mașina mai departe și am parcat-o riscant, când am intrat în hotel, salonul era ticsit cu turiști greci, era multă gălăgie iar la recepție pur si simplu era o discuție aprinsă și interminabilă între ghid și recepționer deoarece era un turist în plus. După ceva timp, mi-am pierdut răbdarea si am pus pe masa recepționerului, voucherul și pașapoartele, la mine era simplul doar îmi dădea cheia camerei, dar nu le-a primit, mi-a zis să astept să termine cu grupul. Am stat cca. 30 de minute.

După aceea am adus de departe, de unde era mașina, bagajele în cameră și am fost nevoiți să o ducem departe, pe str. Tiyatro Caddesi la parcarea sunterană a Hotelului Prezident. La întoarcere, desigur pe jos, nu am știut drumul și am găsit greu hotelul. Toate s-au terminat cam pe la ora 22.

Eram obosiți, nervoși și ne reproșam, excursie ne trebiuia nouă (dacă nu se întîmplau acestea, uitam si acum nu scriam nimic). Nu ne-a mai fost aminte de fotografierea camerei, nici mâncare nu ne trebuia, doream doar un duș și un pat (eram plecați de la 4 dimineața).

Un alt dezavantaj pentru noi a fost acela că hotelul era oarcecum de parte de Ordu Caddesi, drumul era în urcare și dura aproximativ 2o de minute (noi în spuneam Drumul Golgotei)

Camera era modestă, un pat matrimonial, noptiere alături, veioze pe tablia patului, o masă relativ îngustă, derasupra o oglindă, sub masă un mic frigider minibar, pe perete, în fața paturilor un televizor de mărime medie. Baia mai mică ca altele, cu cadă, duș și cosmetice de rigoare. Aș putea spune că acea cameră era destul de modestă pentru 4 stele. De exemplu, o cameră standart cu 2 paturi la hotelul Voronez 2 (de3 stele) din Brno, era mai bună.

Recomand să nu puneți bază pe tot ce se arată în fotografii despre acest hotel, că sunt prezentate numai camerele cele mai frumoase. N-au decât să mă contrazică, eu am imagini video și le dovedesc ce scriu acum. Nu sunt pretențios, în armată eu am dus și viață de cazarmă, mie îmi ajung hoteluri de 3 stele, dar când plătesc pentru 4 stele este normal să am pretenții pentru că am experiența altor hoteluri tot cu 4 stele.

În încheiere vă doresc să aveți parte de hoteluri care să vă convină vouă, dar nouă nu ne-a convenit și altădată nu mai mergem la el.(ne-au dezamăgit cu parcarea).

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 27.11.2015 16:58:15

Validat / Publicat: 27.11.15 18:34:29


 • Alte destinații turistice prin care a fost: Austria, Germania, Benelux, Franța
VIZUALIZĂRI: 1842
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29900 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster70
[27.11.15 18:33:57]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

-- = * * * = --

   Mutat în rubrica "Grand Yavuz Hotel Sultanahmet, ISTANBUL" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[27.11.15 19:56:30]
» mesaj pers

   @webmaster70 - Poziționarea pe hartă este corectă. Și eu vă mulțumesc pentru că ați redactat frumos review-ul meu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [24.03.19 11:52:55]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[15] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2012] Numele hotelului și adresa. Nevotabil. Imagine preluată de pe internet -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694789">Şterge vot</a></div><span id="v9694789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2012] Numele hotelului și adresa. Nevotabil. Imagine preluată de pe internet
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2012] Pe sit-ul hotelului, mențiunea despre parcare. Nevotabil. Imagine preluată de pe internet. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694790">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694790"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694790">Şterge vot</a></div><span id="v9694790" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694790)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694790Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694790MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2012] Pe sit-ul hotelului, mențiunea despre parcare. Nevotabil. Imagine preluată de pe internet.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P03 [MAR-2012] Intrarea în hotel. Fotografie. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694791">Şterge vot</a></div><span id="v9694791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2012] Intrarea în hotel. Fotografie.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2012] Atât este de mare parcarea (spațiul dintre cele două jaloane) Fotografie. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694792">Şterge vot</a></div><span id="v9694792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2012] Atât este de mare parcarea (spațiul dintre cele două jaloane) Fotografie.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2012] Intersecția unde era amplasat hotelul. In partea dreaptă hotelul și în stânga strada pe care urcam spre Ordu Caddesi stația T-1, Cemberlitaș. Nevotabil. Imagine preluată de pe internet. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694793">Şterge vot</a></div><span id="v9694793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2012] Intersecția unde era amplasat hotelul. In partea dreaptă hotelul și în stânga strada pe care urcam spre Ordu Caddesi stația T-1, Cemberlitaș. Nevotabil. Imagine preluată de pe internet.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P06 [MAR-2012] O altă stradă din intersecție. In stg. este hotelul. Nevotabilă, imagine de pe internet. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694794">Şterge vot</a></div><span id="v9694794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2012] O altă stradă din intersecție. In stg. este hotelul. Nevotabilă, imagine de pe internet.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P07 [MAR-2012] A 3-a stradă din intersecție (în stg. este hotelul). Nici o șansă de parcare. Nevotabil, imagine de pe internet. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694795">Şterge vot</a></div><span id="v9694795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2012] A 3-a stradă din intersecție (în stg. este hotelul). Nici o șansă de parcare. Nevotabil, imagine de pe internet.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P08 [MAR-2012] Pe partea opusă nu se putea parca.Nevotabil. Imagine internet. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694796">Şterge vot</a></div><span id="v9694796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2012] Pe partea opusă nu se putea parca.Nevotabil. Imagine internet.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P09 [MAR-2012] Numărul camerei unde ne-am cazat. Imagine video. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694797">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694797"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694797">Şterge vot</a></div><span id="v9694797" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694797)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694797Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694797MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2012] Numărul camerei unde ne-am cazat. Imagine video.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAR-2012] Patul, destul de modest pentru un hotel de 4 stele. Imagine video. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694798">Şterge vot</a></div><span id="v9694798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2012] Patul, destul de modest pentru un hotel de 4 stele. Imagine video.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAR-2012] O masă cu oglindă deasupra. Imagine video. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694799">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694799"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694799">Şterge vot</a></div><span id="v9694799" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694799)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694799Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694799MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2012] O masă cu oglindă deasupra. Imagine video.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAR-2012] Sub masă era minibarul, cu de toate în el. Imagine video. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694800">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694800"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694800">Şterge vot</a></div><span id="v9694800" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694800)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694800Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694800MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2012] Sub masă era minibarul, cu de toate în el. Imagine video.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAR-2012] Lângă pat, o noptieră cu telefon pe ea. Alături este cutia frigorifică electrică a noastră. Imagine video. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694801">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694801"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694801">Şterge vot</a></div><span id="v9694801" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694801)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694801Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694801MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2012] Lângă pat, o noptieră cu telefon pe ea. Alături este cutia frigorifică electrică a noastră. Imagine video.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2012] Pe peretele opus patului era un TV cu ecran plat, de mărime medie. Imagine video. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694802">Şterge vot</a></div><span id="v9694802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2012] Pe peretele opus patului era un TV cu ecran plat, de mărime medie. Imagine video.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2012] Pe chiuveta din baie, cosmetice bune. Imagine video. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 27.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av694803">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv694803"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=694803">Şterge vot</a></div><span id="v9694803" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(694803)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f694803Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e694803MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2012] Pe chiuveta din baie, cosmetice bune. Imagine video.
foto Mihai18 [27.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[15] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.100233078003 sec