65495 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plaje în Lefkada

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.11.2015
DE
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2014
TIP:

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

Peripeții la Egremni

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

Pentru a mai înveseli puțin atmosfera (vezi impresii, vezi impresii), am să vă povestesc ce am făcut eu anul trecut pe această plajă minunată.

După experiența cu vasul de croazieră care ne-a tras țeapă cu Egremni, toată lumea dorea să viziteze adorata plajă, dar să ”șunteze” treptele, câteva sute, nu glumă. Eu aveam condiție fizică, nu-mi păsa, am știut unde merg în vacanță, m-am antrenat zilnic.

Mă interesez și aflu că din Vassiliki la ora 10 dimineața, într-o singură zi din săptămână, pleacă un taxi-boat spre Egremni. Anunț grupul, toată lumea zice ok, mai puțin familia mea care nu concepea să se mai urce pe o ambarcațiune.

Vine ziua cu pricina, lumea se trezește pe la 8, eu eram deja sătulă de plajă, țigări și cafele, aproape toți se pregătesc de plecare, mai puțin băieții mei și soțul unei prietene care era operat la genunchi.

Mă mânca pielea, ca de obicei, nu aveam stare. Cum sunt plină de idei și surprize, zic și eu băieților că ar fi bine să surprindem grupul, când ei ajung la Egremni, noi să fim tolăniți deja pe șezlonuri și să le facem în ciudă. Nu știam ce și cum era acolo, dar visam de ani de zile să merg și nu acceptam ideea de a renunța. Conving oamenii, ne echipăm, luăm mașina și alergăm spre vest, noi fiind cazați în Nidri.

Drumul ok până începem coborârea cu mașina spre plajă, spre parcare. Denivelări, praf, primesc cuvinte de dulce, că de, se prăfuia mașina. Noroc că avem un tanc, altfel mi-o luam și pe tema asta. Loc de parcare, pauză. Mă agit un pic, vorbesc cu nenea responsabil cu parcarea, îmi gasește un loc pentru tanc, caut pietroaie pentru roți-așa aveam dispoziție, parcăm, lumea e fericită. Continuăm drumul pe jos, prin praf și multe pietre, sunt iar ”lăudată” pentru inițiativă, pe dreapta văd o terasă modestă, cu prețuri măricele, începem să coborâm. E totul bine, conform planului meu. Prietenul nostru e fericit că-și va întâlni soția și copilul, ei plecaseră cu vaporașul vesel din Vassiliki spre vestita plajă.

Peisajul îmi tăia respirația, soarele îmi ardea pielea. Ajunsă la destinație, sunt ușor dezamăgită. De ce? Păi, lipsă nisip, apă adâncă, curenți puternici, o terasă urâțică, cu prețuri frumușele, șezlonguri scumpe, multe pietricele, adică să vă explic: nu puteai merge pe plajă prea mult, te afundai până la glezne în pietriș. Mamă, ce mi-au auzit urechile! Ce de cuvinte drăguțe din partea unora! Cum să fac eu, să ajung în capătul celălalt al plajei, prin nenorocitul de pietriș, alături de omul căruia i-am promis că-și întâlnește familia acolo, că o surprinde într-un mod plăcut? Soțul și copilul îmi spun că ei rămân pe loc, nici un pas nu mai văd din partea lor, eu îmi iau prietenul și încet-încet mergem spre capătul celălalt unde vasul poposea timp de 2 ore. El era operat, nu putea urca treptele, trebuia să ajungem la vaporaș pentru a se îmbarca alături de familie, nu putea și nu avea voie să urce acele trepte. După mult timp, parcă o eternitate, prin lupta cu pietricelele, reușim să ajungem la stâncile mari ale plajei, unde ne-am relaxat puțin la umbră, pe o bucățică de plajă, foarte solicitată de turiști. Nici acolo nu era prea mult nisip.

Se aude zgomotul sirenei vaporului, chema oamenii la bord, îmi iau la revedere de la toți, rămân îngrozită de drumul pe care urma să-l fac la întoarcere. Nu mă doboară pe mine nimeni și nimic, mă încurajez singurică, norocul meu a fost că am avut papucii din piele pentru că dacă aveam șlapi, o... încurcam rău. Să vă spun că toate pitricelele, sute, mii, miliarde, mă incomodau? La fiecare pas făcut, pietrele din papuci îmi provocau o mare durere în tălpi. La un moment dat trec pe lângă un cuplu tânăr, ea era despuiată, el nu, făceau și ei plajă! Adică eu eram în costum de baie, ea era... frumoasă foc! El o admira și nu știu mai departe, că aveam o treabă importantă de făcut. Într-un final, ajung la băieți, aceștia se amuză pe seama mea, beau o bere rece, fumez, mă pun pe sezlong la umbră și adorm fără vise.

Când mă trezesc, le povestesc tot, adică despre fata despuiată, despre prieteni, vapor, pietre, despre pielea arsă. Copilul se oftică, ia camera de filmat, speră ca, mărind zoom-ul va vedea ceva frumos. Nu se vedea nimic deosebit, vă dați seama ce departe am fost eu, ce chinuri am îndurat. Nu cred să fi făcut cineva ceea ce am făcut eu, adică să meargă de la un capăt la altul, pe o plajă fără nisip. Cine a fost acolo, știe despre ce vorbesc.

Acum, aflând vestea că a dispărut plaja, sunt tristă. Așa cum era, era unică, pietrele străluceau în lumina soarelui, am făcut câteva ședințe foto acolo-foarte reușite, sunt fericită că am avut șansa de a vizita acel loc minunat.

Cum am urcat scările? Eu-simplu, băiatul ușor, soțul m-a bombănit și mi-a urat de dulce, mai făcea și pauze dese, mai bea și o gură de apă...

Mie nu mi s-au părut scările greu de urcat, cea mai grea porțiune a fost aceea dintre scări și parcare pentru că îmi alunecau papucii pe pietre, praful îmi intra în ochi, soarele făcea ravagii pe pielea mea.

Acum ce să zic, de recomandat nu prea mai am cum, că de, nu mai există plaja, dar vă pot face în ciudă cu pozele, pentru că EU AmFostAcolo!

---
Impresii încărcate de krisstinna in 20.11.2015 11:06:26

Validat / Publicat: 20.11.15 12:13:49


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 4052


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  22064 PMA (din 64 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster70
[20.11.15 13:32:18]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Plaje în Lefkada, LEFKADA" (deja existentă pe sait)

-- = * * * = --

   Am retras PMA la cererea autoarei. Fiind încărcat inițial la o rubrică off-topic autoarea nu a putut acorda note. Dacă dorește ne poate semnala printr-un ecou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- papone
[20.11.15 14:42:07]
» mesaj pers

   mai veseli, va rog. plaja aia chiar nu a murit, nu mai credeti tot ce vedeti la tv...

   lefkadaslowguide.gr/en/le ... spectacular-eve

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Mihai18
[20.11.15 15:34:29]
» mesaj pers

   @papone - Totuși este un fenomen natural, de netăgăduit. Eu am aflat despre ce s-a întâmplat acolo, la telejuranlul de azi, de la ora 14 (TVR-1). Așa cum a descris-o Cristina, plaja nu era cine știe ce. Dar acum o mai fi ceva?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[20.11.15 21:52:26]
» mesaj pers

   @krisstinna -

   Mi-au plăcut mult pozele postate.

Nu cred să fi făcut cineva ceea ce am făcut eu, adică să meargă de la un capăt la altul, pe o plajă fără nisip. Cine a fost acolo, știe despre ce vorbesc.

   Eu nu am fost acolo, dar soluția cea mai simplă de a ajunge de la un capăt la altul al plajei era chiar în fața ta: pur și simplu înotai paralel cu țărmul. Ar fi fost mai ușor și pentru prietenul cu problema la genunchi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- papone
[20.11.15 23:05:08]
» mesaj pers

   @Mihai18 - M'a frend :)... N-a zis nimeni ca ala nu a fost fenomen natural. Dar de aici si pana la a canta prohodul unei plaje este drum lung. Muntele ala nu s-a mutat cu 15 metri mai inspre mare si nici nu s-a rupt in jumatate. Ce naiba, toata lumea crede in cele doar 5-10 cadre pozate intr-un anume unghi in intr-un nor de praf prezentat ca "moartea plajei, live"?

   Acum fara nicio caterinca, dar grecii stiu foarte bine sa arunce o grenada intr-o scorbura, ca sa prezinte apoi rezultatul ca "pestera zeilor plajii" si sa vanda bilete si croaziere intr-acolo. Asa ca indiferent daca o plaja s-ar fi sinucis sau nu, astia o cloneaza si pana in mai e "mai asemanatoare" decat aia veche de o plange lumea. Tot grecii au un maslin care de vreo cateva zeci de ani nu mai imbatraneste, are tot 2000 si e cel mai batran din lume - dar nici de-ai naiba n-ar face un test cu izotop C14, sa-i afle varsta :)

   Eu pun pariu cu fiecare in parte ca plaja va fi tot acolo, aproximativ asa cum se vede si acum in pozele vechi, fix anul viitor in luna mai.

   Lefkada e o destinatie relativ noua aruncata in lupta turistica a grecilor, iar Egremni era peste 80% din atractia zonei si cea care aducea turisti. Daca cineva, cunoscand disperarea grecilor in a isi apara miturile si disperarea de a crea povesti din orice, crede ca Egremni a murit... se insala maxiiimmmm!!! Va fi o alta pasare phoenix, cu inca o poveste in spate.

   Om trai si om vedea! Dar eu imi tin pariul.

   PS: Si toate astea le scrie unul care n-ar vrea neaparat sa vada Egremni, dar daca ar putea, si-ar alege sa moara pe Navagio :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[20.11.15 23:24:33]
» mesaj pers

   Nu e dracu asa de negru.

   Next summer Egkremni beach will be as spectacular as ever!

   lefkadaslowguide.gr/en/le ... spectacular-eve

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos
[20.11.15 23:48:57]
» mesaj pers

   Să nu uităm că întreaga Eladă, cu tot ceea ce ne arată ea azi, e rodul chinurilor scoarței terestre de milenii încoace. Inclusiv ruinele orașelor și templelor antice.

   Am asistat aproape în direct (și cu siguranță „în reluare”) la metamorfozarea Greciei. A dispărut ceva frumos - OK, nu-i bai, cu siguranță a apărut ceva interesant în altă parte, doar că încă nu s-a aflat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- papone
[21.11.15 00:08:24]
» mesaj pers

   Absolut offtopic (ca e maxim de avertisment)... Sunt convins ca unii au asistat si la disparitia dinozaurilor, pe incet-incet (ca sa fie si-n reluare), dar au promis sa nu vorbeasca si sa nu scrie despre asta... :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[22.11.15 20:48:18]
» mesaj pers

   @papone - Dacă află grecii ce ați scris (afirmația cu grenada aruncată într-o scorbură pe care apoi o prezintă ca peștera zeilor plăjii) vă vor declara „persoana non grata” și nu o să mai călcați pe tărâmul frumoasei Elada.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[23.11.15 15:44:01]
» mesaj pers

   Am avut parte de un supliciu similar pe plaja Myrtos din Kefalonia. Am traversat, desculț, aproape întreaga ei lungime, ca să văd grotele de la capătul sudic. Parțial am avut noroc de prezența unui podeț de lemn, deși cred că a fost mai degrabă ghinion, căci dacă n-ar fi fost podețul, mi-aș fi dat seama repede că am nevoie de papuci și n-aș fi plecat la drum desculț.

   Supliciul a continuat cînd am vrut să fac o baie. Marea era lejer înfuriată, valurile de mărime medie, suficient cît să răscolească întreg prundișul de pe fund și să mă otînjească ritmic, pe la glezne și țurloaie, cu cîte o mînă de pietre rotunjite și semețe la fiecare val. Asta pe lîngă faptul că mișcarea apei și a pietrișului de sub tălpi îmi cereau eforturi acrobatice ca să mențin poziția bipedă. Am fost nevoit să abandonez bălăceala programată, pentru că nu am reușit nici măcar să intru în apă.

   După vizite și pe Navagio sau Lalaria, am conchis că plajele astea fotogenice sînt bune de privit. În general, din larg sau de deasupra. Sau în poze. Calitatea lor principală e spectaculozitatea, nu confortul. M-am simțit mult mai bine pe plaje mai anonime și anoste.

   Cît despre Egremni, sînt convins că în cîțiva ani natura o să așeze lucrurile la locul lor, o să spele pămîntul prăbușit și o să îngrămădească iarăși pietriș la baza falezei, iar plaja va renaște.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ovidiuyepi
[25.11.15 13:57:04]
» mesaj pers

   Oameni buni! Realitatea a confirmat: Egremni Beach nu mai este. Ce sa-i faci? Natura este crudă uneori. Chiar dacă printr-un miracol grecii refac plaja, aceasta nu va mai avea vechiul farmec. Acolo cel puțin vor pune indicatoare de genul: ,,Aici a fost, cândva, Egremni. Paradisul dispărut al Lefkadei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dan sorin
[29.05.16 12:35:41]
» mesaj pers

   @krisstinna -

   Buna... stiti cumva cum sunt plajele din Perigiali (hotel Nostos) si Ligia (Polixenis room) pt. ca acolo am facut rezervare si vreau sa ma hotarasc in functie de plaja la care ramin. ? De plaja din Ligia am auzit ca este cu pietre... cum este cea din Perigiali?

   Multumesc si astept un raspuns. felicitari pt. articolul mai mult decat complet.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[29.05.16 13:04:07]
» mesaj pers

   @dan sorin: Bună! Ambele plaje sunt... Adică mai mult nu sunt. Fâșii de pămànt. acoperite cu pietre, la margine de drum. Asta am văzut eu din mașină sau de pe atv. Nu am oprit pentru că nu mi s-a părut interesant. Mulțam de vizită și de apreciere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dana67
[05.12.16 19:16:16]
» mesaj pers

   Se ajunge acum (2016) pe Egremni doar cu vaporasul de croaziera. Nu mi s-a parut spectaculoasa, mai degraba periculoasa, malul ala tot sta sa se prabuseasca si pe ce a mai ramas din plaja. Apa e tot turcoaz, dar plina de valuri, agitata rau, laptoasa, nu vezi nimic din ea. Eu nu pot sa spun decat ca am bifat-o... Afteli si Agios Nikitas au fost incredibile! Am senzatia ca Egremni semana cu Porto Katsiki... dar s-ar putea sa ma insel.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [24.10.19 06:29:54]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2014] Egremni privită de sus -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692925">Şterge vot</a></div><span id="v9692925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2014] Egremni privită de sus
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2014] Scările -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692926">Şterge vot</a></div><span id="v9692926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2014] Scările
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2014] Un pic de umbră -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692927">Şterge vot</a></div><span id="v9692927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2014] Un pic de umbră
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JUL-2014] -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692929">Şterge vot</a></div><span id="v9692929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2014]
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2014] Plaja fără nisip, eu trebuia să ajung în celălalt capăt! -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692930">Şterge vot</a></div><span id="v9692930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2014] Plaja fără nisip, eu trebuia să ajung în celălalt capăt!
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2014] -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692931">Şterge vot</a></div><span id="v9692931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2014]
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2014] O bărcuță aproape de mal -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692932">Şterge vot</a></div><span id="v9692932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2014] O bărcuță aproape de mal
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2014] Valurile și pietrișul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692933">Şterge vot</a></div><span id="v9692933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2014] Valurile și pietrișul
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2014] Priviți cât de adâncă e apa la mal și ce ”nisip” fin are plaja. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692934">Şterge vot</a></div><span id="v9692934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2014] Priviți cât de adâncă e apa la mal și ce ”nisip” fin are plaja.
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2014] Eu, mă pregăteam să urc treptele. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692935">Şterge vot</a></div><span id="v9692935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2014] Eu, mă pregăteam să urc treptele.
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2014] Terasa de pe plajă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692936">Şterge vot</a></div><span id="v9692936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2014] Terasa de pe plajă
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2014] Minunata plajă Egremni. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692938">Şterge vot</a></div><span id="v9692938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2014] Minunata plajă Egremni.
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2014] Urcam, nu-mi păsa de soare. -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692939">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692939"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692939">Şterge vot</a></div><span id="v9692939" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692939)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692939Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692939MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2014] Urcam, nu-mi păsa de soare.
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2014] Egremni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692940">Şterge vot</a></div><span id="v9692940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2014] Egremni
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2014] Egremni -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692941">Şterge vot</a></div><span id="v9692941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2014] Egremni
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUL-2014] Frumoasa dispărută -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692942">Şterge vot</a></div><span id="v9692942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2014] Frumoasa dispărută
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2014] Nisipul -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 20.11.15] - <span class="allrVotedi" id="av692943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv692943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=692943">Şterge vot</a></div><span id="v9692943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(692943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f692943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e692943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2014] Nisipul
foto krisstinna [20.11.15]
# [50 PMA, fara bonus]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11696100235 sec