65045 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Bosfor Cruise Tur

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.10.2015
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2013
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cu vaporașul pe Bosfor


Urmare de aici

O plimbare pe Strâmtoarea Bosfor este o bună alegere pentru turiștii care vizitează Istanbulul. Odată urcat pe vas și pornind în cursă, trăiești momente unice, ești și tu acolo, unde când erai elev doar ai auzit de Strâmtoarea Bosfor și nu bănuiai că vreodată în viață vei ajunge și tu acolo.

Cum am ajuns noi (eu cu soția) să călătorim pe Bosfor? Din greșeală. Rog nu râdeți prea mult, noi nu prea eram turiști pricepuți. Atunci veneam pentru prima dată la Istanbul și multe nu știam. Spre seară ne aflam în zona Eminonu și ne-am îndreptat spre stația tramvaiului 1 să ajungem la Beyazit. Pe atunci intrarea în stație se făcea cu jetoane de 2 TL. Fiind apropiată stația de tramvai de locul de îmbarcare pe un vaporaș pentru traversarea Bosforului pentru a ajunge în Cartierul Harem, prețul și modul de plată (jeton) fiind la fel, stațiile semănau între ele, dintr-o neatenție condamnabilă, le confundăm și după ce am intrat în stație și văzînd că în loc de șină de tramvai era apă, ne-am dat seama de gafă. Aveam două variante. Fie să pierdem 4 TL, fie să mergem încotro o lua-o vaporașul și apoi om vedea noi ce facem. Aveam și bani cu noi să plătim, eventual, cazarea pentru o noapte.

Ne-am interesat si am aflat că acel vaporaș făcea curse regulate de traversarea Bosforului, la intervale scurte, de cca. 30 minute. Vestea a fost bună și ne-am urcat. În cca. 15 minute am coborât în Cartierul Harem, nu ne-am depărtat prea mult de chei, ne-am plimbat puțin prin zonă unde erau tonete cu dulciuri, apă. La început, dându-ne seama de greșeală, ne luase căldurile și însetați fiind, acolo ne-am potolit setea cu suc de rodii, apoi ne-am întors lejeri la chei. Am fost primii care s-au urcat, de teamă să nu înoptăm acolo.

Cum unele lucruri rele au și ceva bun într-un colțișor, în acest caz ne-am ales cu ceva. Am pus pentru prima dată piciorul pe continentul Asia și pentru noi era ceva aparte, a fost trofeul excursiei.

Au urmat apoi și alte drumuri la Istanbul, am aprofundat documentarea de acasă, știam că pentru Bosfor sunt două veriante. Fie plimbarea de cca. 1 oră și 30 de minute până la al doilea pod peste Bosfor sau plimbarea pe întreg Bosforul, până la Marea Neagră, care însemna o bună parte dintr-o zi, ceea ce ni s-a părut mult și am ales prima variantă.

Nu mai descriu ce se vede de o parte și de alta a Bosforului pentru că alții au făcut-o foarte bine înaintea mea. Am văzut și fotografiile lor, le-am revăzut și pe ale mele (cca. 100) și am constatat că eu am unele fotografii care nu apar pe acest sit.

După opinia mea, din acest punct de vedere, turiștii se împart în două categorii. Unii văd Bosforul doar când îl traversează și văd podurile care arată ca un drum expres, cu 2-3 benzi pe sens de mers, stâlpii și cablurile de susținere și atât. Alții, călătoresc pe Bosfor și văd de jos podurile și pe cei care fiind în mașini, trec peste Bosfor.

Pentru acesată din urmă categorie scriu acest review și vă invit să vedeți fotografiile.

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 21.10.2015 16:35:24

Validat / Publicat: 21.10.15 18:06:00


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 2366


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27650 PMA (din 33 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- amero
[21.10.15 18:58:14]
» mesaj pers

   O plimbare pe Bosfor chiar este de neuitat mai ales ca am avut bucuria de a fi insotiti de pescarusi si cativa delfini eleganti. Am facut si eu o asemenea plimbare e adevarat ceva mai extinsa si tare mi-a placut. Multumesc pentru remember si felicitari pentru poze si rew.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[21.10.15 21:07:46]
» mesaj pers

   @amero - Vă mulțumesc pentru eleganța ecoului dv. câtși pentru fidelitate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[23.10.15 14:39:00]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Eu nu am ajuns din greseala pe Bosfor dar nu m-ar deranja sa mai ajung, oricum ar fi. Am fost pe vapor fix acum o saptamana, vremea a fost excelenta si ne-am bucurat de croaziera cel putin la fel de mult ca dvs. Am facut a 2-a oara aceasta plimbare dar cred ca nu mi-ar displacea sa o repet ori de cate ori se va putea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[25.10.15 14:55:08]
» mesaj pers

   @Aurici - Din luna aug. a. c noi nu am mai plecat din cauza valului de migranți. Este drept, atunci voiam să mergem spre Vest. Am aflat că ați fost de curând în Turcia. Rog să-mi spuneți cum se trece pe la frontiere

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[26.10.15 09:44:02]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Am fost 4 zile in perioada 15-18 octombrie si a fost cel mai bun drum al nostru la Istanbul. La 3 dupa amiaza eram cazati, niciodata nu am mai ajuns asa de bine si eram a 9-a oara la Istanbul. In general stam cam o ora in vama la Edirne cu toate punctele lor de control, acum am intrat si am iesit in 15 minute. Nici urma de imigranti, nu avem o problema cu asta. Cand au fost revoltele acelea in Piata Taksim, acum 2-3 ani, eram tot la Istanbul si ne sunau rudele, prietenii din tara sa ne intoarcem pentru ca erau ingroziti de ce vedeau la TV dar noi acolo nu am avut nici o problema, a fost o excursie ca toate celelalte.

   Suiti-va in masina si dati-i bataie, Istanbulul era plin de turisti ca de fiecare data, strazile pline, vapoarele la fel.

   Vacante placute, oriunde o sa mergeti.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[27.10.15 12:26:55]
» mesaj pers

   @Aurici - Vă mulțumesc pentru răspunsul propmpt. Cât de bun este sit-ul AFA. Nu vă grăbiți să închideți laptocul. Mai am două să vă spun. 1. M-am bucurat când ați votatul ultimul meu reiew (Plăcerea de a călători). Votul dv. mi-a arătat că nu ați rămas supărată pe mine pentru că am postat fotografia cu numele corect al cafelei din Bazarul Egiptean. 2. Noi am fost de mai multe ori la Istanbul dar aveam reținere să spunem de câte ori. Mă temeam că unii cititori vor spune despre noi că suferim de psihoza Istanbul. Dv. ați avut curajul să „mărturisiți” Conduceți cu scorul de 9 la 8, dar meciul nu s-a terminat. Nu întâmplător v-am pus întrebarea, cum este drumul. Soția tot se apropie cu grijă de subiect. Spune cam așa. Ce mult m-am plictisit acasă. Noi nu am mai plecat din august. Ce frumos ar fi acum la Istanbul. Nu face propunerea direct, ca să nu explodez. Mă ia cu binișorul, dar eu sunt ferm și spun, vrei să ne facem de rîs, păi am fost până acum de 8 ori. Până și mașina a învățat drumul. Răspunsul dv. i l-am citit acum cîteva minute și imediat a venit reproșul, de genul. Păi vezi, tu prea prea iei în seamă ce spun eu, dar uite că am dreptate. Dacă mai ajung vreodată în Istanbul, jur că nu mai pomenesc în viața mea de tramvaiul 1. Îmi ajunge meciul cu @Maria 55.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[28.10.15 08:39:04]
» mesaj pers

   @Aurici - Referitor la „Am fost 4 zile în perioada 15-18 octombrie și a fost cel mai bun drum al nostru la Istanbul” Vă rog, scrieți un review. Doresc să mai fiu o dată acolo, măcar virtual, dacă nu am îndrăsnit să risc din cauza migranților.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[28.10.15 09:30:53]
» mesaj pers

   @Mihai18 - O sa scriu, sigur, dar mai am vreo 2 restante din vacanta de vara si as vrea si eu sa o fac in ordine. Mare si placuta belea mi-am luat cu scrisul pe AFA.

   Dar, va repet, nu cred ca este vreun risc si ia uitati ce vreme frumoasa este afara. Numa' buna de o plimbare pana la Istanbul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[28.10.15 15:16:35]
» mesaj pers

   @Aurici - Mulțumesc pentru promisiune. Ascund laptocul de soție, că dacă citește ce ați scris mai sus, suntem ca și plecați. Astel actualul scor de 9-8 pt. dv. devine 9-9.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.03.19 11:51:40]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2013] Pontoul din zona Eminonu, loc din care ne-am urcat pe vaporaș -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684417">Şterge vot</a></div><span id="v9684417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2013] Pontoul din zona Eminonu, loc din care ne-am urcat pe vaporaș
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2013] Vaporașiul face o curbă largă pe lângă Podul Galata. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684419">Şterge vot</a></div><span id="v9684419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2013] Vaporașiul face o curbă largă pe lângă Podul Galata.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUL-2013] Am pornit deja pe Bosfor. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684420">Şterge vot</a></div><span id="v9684420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2013] Am pornit deja pe Bosfor.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JUL-2013] In partea dreaptă a sensului de mers se observă malul asiatic. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684421">Şterge vot</a></div><span id="v9684421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2013] In partea dreaptă a sensului de mers se observă malul asiatic.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2013] Pe drum întîlnim și alt vaporaș de croazieră. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684423">Şterge vot</a></div><span id="v9684423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2013] Pe drum întîlnim și alt vaporaș de croazieră.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2013] Pe vaporaș este un bar cu răcoritoare și bineînțeles, ceai, doar suntem în Turcia. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684424">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684424"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684424">Şterge vot</a></div><span id="v9684424" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684424)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684424Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684424MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2013] Pe vaporaș este un bar cu răcoritoare și bineînțeles, ceai, doar suntem în Turcia.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2013] Noi am ales ceai, pară era făcut din iarbă. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684425">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684425"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684425">Şterge vot</a></div><span id="v9684425" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684425)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684425Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684425MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2013] Noi am ales ceai, pară era făcut din iarbă.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2013] Deja se zărește primul pod, este Podul Bogazici (Bosfor) -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684426">Şterge vot</a></div><span id="v9684426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2013] Deja se zărește primul pod, este Podul Bogazici (Bosfor)
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2013] Si mai aproape de pod. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684427">Şterge vot</a></div><span id="v9684427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2013] Si mai aproape de pod.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2013] Circulație intensă pe pod. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684428">Şterge vot</a></div><span id="v9684428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2013] Circulație intensă pe pod.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2013] Trafic aglomerat pe pod. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684429">Şterge vot</a></div><span id="v9684429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2013] Trafic aglomerat pe pod.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2013] Detalii ale autovehiculelor de pe pod. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684430">Şterge vot</a></div><span id="v9684430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2013] Detalii ale autovehiculelor de pe pod.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2013] Fără bonus -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684431">Şterge vot</a></div><span id="v9684431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2013] Fără bonus
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2013] Și acum sunem chiar sub pod. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684432">Şterge vot</a></div><span id="v9684432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2013] Și acum sunem chiar sub pod.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2013] Și ne continuăm drumul spre Marea Neagră -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684433">Şterge vot</a></div><span id="v9684433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2013] Și ne continuăm drumul spre Marea Neagră
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2013] Tot mai aproape de al doilea pod. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684434">Şterge vot</a></div><span id="v9684434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2013] Tot mai aproape de al doilea pod.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2013] Am întîlnit și al doilea pod-Fatih Sultan Ahmed. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684438">Şterge vot</a></div><span id="v9684438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2013] Am întîlnit și al doilea pod-Fatih Sultan Ahmed.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2013] Pe sub pod tocmai trecea un vapor. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684446">Şterge vot</a></div><span id="v9684446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2013] Pe sub pod tocmai trecea un vapor.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2013] La fel, circulatie intensă și pe al doilea pod. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684453">Şterge vot</a></div><span id="v9684453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2013] La fel, circulatie intensă și pe al doilea pod.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUL-2013] Am pornit pe drumul de întoarcere. Pescărușii ne însoțeau. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684454">Şterge vot</a></div><span id="v9684454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2013] Am pornit pe drumul de întoarcere. Pescărușii ne însoțeau.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [JUL-2013] Pe drum am întâlnit și un cargou. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 21.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av684455">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv684455"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=684455">Şterge vot</a></div><span id="v9684455" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(684455)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f684455Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e684455MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2013] Pe drum am întâlnit și un cargou.
foto Mihai18 [21.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.122680902481 sec