64990 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Turnul Galata ( Galata Kulesi)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.10.2015
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2013
DURATA: 3 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

De ce trebuie vizitat Turnul Galata?


In ultimii 5 ani am fost la Istanbul de mai multe ori, la început pentru a-l vizita și ulterior am mers acolo să ne plimbăm și să revedem locuri dragi nouă. Nu fac o ierarhie a obiectivelor turistice din Istanbul, multe sunt frumoase. Doar agențiile de turism când fac reclame, de cele mai multe ori expun pe afișe Moscheea Albastră ori Sf. Sofia.

De fiecare dată când plecăm la Istanbul, avem o listă a obiectivelor turistice de vizitat și printre ele era și Turnul Galata. Recunosc că nu am dat prioritate acestui loc.

Am vizitat Moscheea Albastră, Sf. Sofia, palatele Topkapî și Dolmabahce, am mers de fiecare dată în Bazar, am făcut o călătorie pe Bosfor, ne-am plimbat pe jos de la Podul Aksarai până în zona Eminonu, am mers cu tramvaiul 1 de la un capăt la altul, ș. a. m. d. Nouă ne-a rămas la suflet zona Eminonu, cu mare deschidere spre Cornul de Aur, Bosfor și Cartierul Galata, dominat de frumosul Turn Galata. Știam că se poate vizita, dar nu i-am dat prioritate.

După câteva vizite la Istanbul, am hotărât să urcăm și în Tunul Galata. Era în vara anului 2013. Regret că nu am setat aparatul de fotografiat ca să afișeze și data pe fotografie. Foarte probabil cred că am fost în luna iulie a acelui an. Și acum să răspund la titlul review-ului.

Trebuie vizitat Turnul Galata din două motive.

În primul rând pentru a pătrunde într-un loc încărcat de istorie, un loc sacru, privit și admirat de mulți turiști. Este un loc unde pătrunzi cu emoție, gândind câte secole au trecut de la ridicarea sa și care arată foarte bine și în prezent. Într-un viitor apropiat, văzând fotografiile, voiam să spun „Am fost și eu acolo”

In al doilea rând. Turnul Galata este un loc excelent pentru a vedea panorama Istanbulului. Totodată, este un loc foarte bun pentru a face fotografii.

O altă întrebare. De ce scriu acest review? Scriu deroarece pe situl AFA nu prea s-a scris. Eu am găsit numai două review-uri scrise de @Marianbuc și @Tata123. Mie mi-a plăcut foarte mult cel scris de @Tata123, pentru că este un review complet, conțiine și istoria Turnului Galata și apoi descrie în mod natural cum a ajuns și ce a făcut acolo. După asemenea review, nu prea mai ai ce scrie. Atunci se naște o altă întrebare. Eu de ce mai scriu? De fapt fac unele precizări și recomandări pentru turiștii care vor merge acolo și fac fotografii.

Consider că Turnul Galata poate fi fotografiat bine, în exterior de mai departe (exemplu Piața Eminon, ori Podul Galata), apoi din vârf pentru a vedea panorama orașului. Eu am preferat să pornesc din Piața Eminonu, pe jos, ca să fac fotografii „în trepte” adică din loc în loc și din ce în ce mai aproape. Nu am folosit GPS-ul în regim „pietonal”, având ca punct de reper înălțimea turnului. @tata123 a preferat să vadă și să fotografieze din turn un apus de soare și pozele sunt splendide. A fost însă puțin privat de luminozitatea zonei. Eu am preferat panorama orașului și am ales un moment al zilei când soarele era încă la verticală și lumina deopotrivă orașul.

Și noi am întâlnit aglomerație la intrare și am așteptat să ne vină rândul la lift. Până să ne vină rândul, am cumpărat câte un covrig mare de la un comerciant ambulant și de la un chioșc o sticlă cu apă. Foarte bine că a fost așa pentru că am mâncat tocmai seara.

Taxa de intrare a fost aproximativ 18 TL. Ajuns sus în turn, la galeria balconului, am privit încântat, jur-împrejur și am făcut fotografii.

Spun o vorbă. „Mai întoarce o dată Doamne roata” pentru că eu mai întâi am făcut mai multe excursii (peste zece) și apoi am descoperit sit-ul AFA iar mai târziu am mai scris câte ceva, dar fotografiile erau deja făcute și unele nu tocmai potrivite pentru a fi postate lângă un review. Eu am folosit un aparat foto de buzunar, marca Olympus, aproximatiiv de mărime unui pachet de țigări, foarte practic la purtat, dar cu posibilități tehnice modeste. Dacă totuși „roata s-ar mai întoarce” aș achiziționa un aparat foto ca al lui Le Maitre sau Camelia 19. Atunci, fotografiile le-am făcut pentru sufletul nostru, ele sunt doar bunicele și rog scuze dacă v-am dezamăgit.

Călătorii plăcute și fotografii frumoase.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 19.10.2015 16:14:09

Validat / Publicat: 19.10.15 18:39:25


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 2729


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  33500 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- adrianbogdan
[19.10.15 18:54:46]
» mesaj pers

   Buna!

   Frumos, dar poate ne spui si cum a fost cu tanvaiul numarul 1 de la un capat la altul, uite ca la treaba asta nu ne-am gandit dar e o chestiune de luat in calcul uite asa sa vedem si noi viata orasului pe indelete.

   Alegeri si vacante inspirate va doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[19.10.15 21:32:31]
» mesaj pers

   @adrianbogdan - Vă mulțumesc pentru vizită și apreciere. Întrebarea dv. este interesantă și foarte bine ați procedat că mi-ați pus-o. Clar. Linia tramvaiului 1 din Istanbul nu face parte din lista obiectivelor turistice și atunci, pe bună dreptate, oricare user își poate pune întrebarea, ce-a căutat Mihai 18 pe acolo, și dacă tot s-a dus, să ne spună și nouă ce a văzut. Bun. Eu ași găsi idei să scriu chiar un review, dar nu este cazul. Vă voi răspunde prin acest ecou, care va fi puțin mai lung.

   Deoarece întrebarea dv. se referă strict la tramvaiul 1 din Istanbul, ar fi păcat să nu scriu câteva cuvinte despre linia 1 și tramvaiul care circulă pe ea. Linia 1 are 24 de stații, începe la Zeytinburu și se termină la Beșiktaș, la cca. 450 metri de Palatul Dolmabahce. Cât despre tramvai vă spun că este unul dintre cele mai moderne și elegante tramvaie din Europa. De pe internet am aflat că sunt fabricate în Spania și costă foarte mult. Dar cum am ajuns eu să călătoresc de la un capăt la altul pe acest traseu.

   Dacă sunteți căsătorit (vă sugerez să nu răspundeți prin da ori nu), atunci mă veți înțelege și mai bine. In Istanbul eu cu soția am fost de mai multe ori și de fiecare dată „mă trăgea” în Bazar. La început și eu voiam, mă interesa un ibric din aramă și vestita lor cafea Mehmet Fatih unde totdeauna sunt la rând 15-20 persoane și poate fi găsită în Bazarul Egiptean. In Bazar sunt multe, dar și mai multe sunt magazinele cu bijuterii din aur, care o interesau cel mai mult. Pe mine nu și nici nu intram, stăteam afară în picioare și stăteam nu glumă, ca să nu mai spun că asemenea vizite uneori se terminau cu reducerea bugetului excursiei. Om avea noi bărbații năravurile noastre, dar nici sexul frumos nu este mai prejos. Nouă bărbaților ne place berea, soțiilor - bijuteriile.

   Cum am ajuns eu pe linia de tramvai 1. Păi într-o dimineață ieșind din hotel, ne făceam programul zilei și soția a spus hotărât. In Bazar. Nu am mai rezistat și i-am spus, du-te numai tu, eu merg oriunde dar acolo nu pentru că mă doare mijlocul de atâta stat în picioare prin fața magazinelor. Poți să stai cât vrei. Așa ne-am despărțit, am stabilit să ne întâlnim la prânz și așa a și fost. Și uite așa, Mihai 18 s-a urcat în tranvaiul 1 și a tot mers până la capăt și înapoi. Cel puțin, în tramvai am stat pe bancă, nu în ortostatism ca în bazar.

   Acum, făcând puțin haz de necaz, chiar a fost bine că am mai fost și prin locuri neumblate, am mai văzut și altfel orașul. Ca să vă răspund la întrebare, vă spun că linia 1, jumătate străbate locuri prin zone turistice frumoase printre cele două mari moschei, pe lângă Topkapî, gara Sirkeci, Eminonu, travsersarea Cornului de Aur și după alte trei stații este capul liniei, foarte aproape de Palatul Dolmabahce. In ce privește cealaltă jumătate a traseului, este o zonă obișnuită, cu blocuri de locuințe și magazine la parter, așa cum era cândva în București, pe linia tramvaiului 12 ori pe alte trasee, Stefan cel Mare și altele, deci nimic special de văzut. Cam aceasta este tot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2700 PMA1 (din 9 voturi)]
- GabrielaG
[19.10.15 23:06:51]
» mesaj pers

   Mi se face dor... si eu am scris un articol despre Turnul Galata... un obiectiv turistic pe care il ador si unde as reveni ori de cate ori as avea ocazia...

   Cele mai frumoase poze le-am facut inainte de asfintit si dupa... am prins practic o panorama deosebita si pe zi si pe noapte din Turnul Galata sau Galata Kulesi cum spun turcii :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[20.10.15 08:32:50]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Vă rog să primiți scuzele mele că nu am fost iscusit, să găsesc review-ul dv. In secunda doi îl voi citi. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[20.10.15 10:19:25]
» mesaj pers

   @Mihai18, felicitari pt impresii si nu in ultimul rand pt ecoul, ultim, cu multe si utile amanunte!

   nu sunt "gigicontra", sa nu care cumva sa ma intelegi gresit!!

   Fac doar o mica mentiune in ceea ce priveste traseul liniei de tramvai T1... are 31 de statii... nu 24... deci sac :)) nu ai facut intreg traseul...

   Capatul nu este Zeytinburnu... ci Bagcilar... ai ratat 7 statii...

   La Zeytinburnu este un mare nod... poti accede spre M1 adica metrou, cu o alta directie!

   De preferat insa este asa cum spui si tu, T1 care are un traseu fff bun... Metroul nu prea... iar pt turisti... mai deloc! Se opreste undeva, inainte de podul Aksaray... fara a avea acces si in zona turistica! E bun doar pt cei care aleg ca si transport, avionul!

   Hai ca m-am intins la vorba... ina sa stii ca eu am mers cu T1 tot traseul, Bagcilar-Kabatas... te-am luat!! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- adrianbogdan
[20.10.15 10:48:23]
» mesaj pers

   @maria55: buna!

   Acu si io cu o intrebare :

   Stiti cumva daca traseul tranvailui 1 ajunge la Izvorul Tamaduiri sau ma rog undeva pe aproape caci decat sa ne aventuram cu masina parca as prefera varianta aceasta.

   Pentru zona Besiktas, Eminonu centru istoric linia chiar e indicata ne-am plimbat si noi cateva zile cu ajutorul ei acum vreo 10 ani.

   Multumesc Mihai de raspuns si de idee.

   Cu bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- GabrielaG
[20.10.15 10:53:52]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Nu este nici o problema si nu aveti de ce va cere scuze... este normal si nu l-ati gasit pentru ca am pus titlul in limba turca si probabil Galata Kulesi nu v-a sunat cunoscut.

   Articolul meu este selectat ca MiniGhid AmFostAcolo :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[20.10.15 12:16:49]
» mesaj pers

   @maria55 - Sărut mîna. Acum este prima dată când intrăm „în direct” pe ecouri, dar vă cunosc de mult, sunteți cunoscută ca o persoană foarte veselă. In privința inexactității numărului de stații, mea culpa și rog pe cititori să mă scuze.

   Așa este cum spuneți dv. și îmi amintesc că pe panoul electronic din tramvai chiar scria numele stației terminale Bagcilar. Când am scris 24 stații m-am folosit de însemnările anterioare acelei excursii, luate de pe Google map și nu am fost suficient de exigent. In timpul mersului nu am stat să număr stațiile, eram ocupat cu înregistrarea video, dar să știți că am mers chiar pînă la Bagcilar și vă spun de ce. Toată lumea coborâse, eu stăteam pe loc.

   Vatmanul mi-a spus că acolo este capătul unde tramvaiul în care eram eu mai rămânea și pentru întoarcere, să schimb linia. Vă mulțumesc pentru precizare. Clar. Este 1-0 pentru dv. dar povestea nu s-a terminat, am vreme să-mi îndrept greșeala. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- abancor
[20.10.15 13:19:17]
» mesaj pers

   Nu a greșit nimeni legat de traseul T1. Linia s-a deschis în 1992 cu cîteva stații și a tot crescut, așa că numărul de stații depinde de perioada în care fiecare a mers cu tramvaiul respectiv.

   Pînă în 2011, T1 se oprea la Zeytinburnu, iar de acolo la Bagcilar era T2. În 2011 cele 2 trasee s-au unit, și astfel T1 s-a lungit pînă la Bagcilar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[20.10.15 13:50:17]
» mesaj pers

   Hai, in ordine:

    @abancor, vorbeam deja de 2013-2015! In rest de acord cu tine!

    @Mihai18, pai inca nu e "in direct"... cand are sa fie... e cu bataie :)) a se intelege cu bataie lunga... nu cu pumni si picioare! Si sa stii ca nu te-am certat... sau, nu inca :)) dimpotriva, felicitari pt idee, impresii, etc., bla, bla...

    Esti urmarit de ceva vreme...

    @adrianbogdan, pentru Izvorul Tamaduirii, sau Balikli Meryem Ana Rum Monastiri, da poti cu T1dar mergi si pe jos... 1,2km aprox. ceea cept o metropola, zic eu, e vax!

    Cu T1 din directia Eminonu>Bagcilar.

   Daca urci in tramvai, sa zicem in zona centrala, Laleli/University (statia) atunci fara asta la numar, mergi 10 statii, cobori la statia Aksemsettin, inainte de Zeytinburu cu doua statii.

    Si de aici... pe jos, aprox 1km...

   Nu stiu, este posibil sa existe, microbuze, acele dolmusuri, pina la destinatia finala... insa nici pe josnu ar fi chiar atat de greu!

    Din nefericre, eu, nu am ajuns inca... dar nu-i timpul trecut!

   Nu cunosc daca ar exista autobuze chiar pina la destinatia dorita de tine, insa chiar daca ar fi, tot tramvaiul este de preferat, datorita traficului... pierzi mult timp cu autobuzele... eu prefer tramvaiul sau metroul, chiar daca apoi am niste distante de parcurs pe jos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mihai18
[20.10.15 14:08:10]
» mesaj pers

   @maria55 - Din acest moment sunteți inclusă în rubrica „urmăriți” Atenție, sunt cu ochii pe dv. desigur în sens pozitiv.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[20.10.15 21:25:52]
» mesaj pers

   @Mihai18: Îmi plac impresiile tale (cele pe care am apucat să le citesc) că sunt scrise din suflet.

   Am folosit și eu din plin acest tramvai minune. Dar cel mai mult mi-a plăcut că întâlneai tot felul de oameni în tramvai, foarte mulți gata să te ajute. Când puneai o întrebare săreau cinci șase turci să în ajutor.

   Nu uit că la un moment dat (eram doar cu fiică-mea) unul a început să-mi povestească că e de șapte ani în Istanbul, că el e ucrainean și că vorbește perfect patru limbi străine: ucraineană, rusă turcă și engleză. Totul a pornit de la o întrebare a mea unde ar trebui să cobor pentru... Pentru nu mai știu ce și nici nu are importanță. Dar el a început să sporovăiască, așa că nu ne-am plictisit până am ajuns la destinație. Mi s-a părut ciudat, pentru că tipul era tânăr, de obicei persoanele în vârstă sunt obișnuite să "intre în vorbă". De abia apoi mi-am dat seama că, în ciuda faptului că Istanbulul este o metropolă ultraaglomerată sunt mulți oameni care se simt singuri.

   Altfel, întorcându-mă la turci, majoritatea mi s-au părut foarte de treabă și îndatorittori Sigur că nu toți sunt așa, nu pot uita șoferul din autobuzul care ducea spre Vialand, dar despre asta am povestit la vremea respectivă.

   Iată că, "provocat" de tine, după mult timp am mai scris și eu un comentariu pe AFA =)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[20.10.15 21:58:13]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Mă bucur că articolul meu despre Turnul Galata v-a stimulat a scrie propriile impresii despre acest obiectiv istoric aflat în Istanbul. Cred că panorama ce se deschide de la nivelul balconului e superbă în orice clipă a zilei: dimineața, la amiază, la apus ori după înserat. De la înălțimea turnului observăm aglomerația specifică metropolei turcești, dar totodată ne ridicăm puțin deasupra zgomotului continuu, care se mai estompează puțin acolo sus.

   Mi-au plăcut și mie tramvaiele moderne și sistemul de taxare din stații - acces gen metrou, automate pentru eliberarea jetoanelor, punct de pază.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Mihai18
[21.10.15 08:35:01]
» mesaj pers

   @Dabator - Vă mulțumesc că mi-ați luat apărarea în urma ecoului, oarecum sever, autor @Maria55, dar această doamnă a avut dreptate. În viață greșelile se plătesc. De asemenea, vă mulțumesc pentru vizită și aprecieri. Referitor la călătoriile cu tramvaiul 1. Aveți dreptate, turcii sunt politicoși. Argintul de la tâmplele mele a făcut multe persoane să-mi ofere locul. Tot legat de tramvaiul 1, îți spun o altă împrejurare surprinzătoare. Eram cu soția în acest tramvai și am întrebat-o ceva despre traseu iar ea nu a știut. O persoană de sex feminin, îmbrăcată în haine negre, mai puțin fața, i-a răspuns în limba română. Soția s-a arătat mirată cât de bine vorbește românește. Răspunsul a fost următorul. Sunt bucureșteancă. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[21.10.15 08:46:52]
» mesaj pers

   @Mihai18: iar ai călcat pe bec

   !! :)) nu@Dabator a fost cel care a sărit în ajutorul tău! :)) ci@abancor! Cât despre" severitate"... încă nu ai văzut ce pot... atunci când e vorba de Turcia! Nu votez cu prea multa ușurință, iar tu ai primit... maxim! Asta înseamnă că informațiile tale au valoare, din p. m. d. v.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[21.10.15 08:47:04]
» mesaj pers

   @tata123 - Mulțumesc pentru intrevenție. Îmi place cum scrieți și voi mai citi în continuare. Despre călătoria cu tramvaiul, în vara aceasta am avut o surpriză și vin în sprijinul turiștilor care vor merge acolo. Nu se mai folosec jetoane pentru intrarea în stație. Se folosesc cartele magnetice, de valori diferite, care pot fi cumpărate de la diferite chioșcuri, iar unele nu sunt chiar aproape de stație. Încă odată, mi-a plăcut reviewul tău cu Turnul Galata, felicitări.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[21.10.15 09:12:40]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Mă obligi să intervin și să îți spun că @maria55 este prietena mea, este o persoană deosebită, nu ți-ar spune ceva de rău niciodată. Ea a glumit cu tine, te-ai necăjit fără rost.

   Dacă vrei informații despre Istanbul cred că este cea mai potrivită persoană să-ți răspundă.

   Nu ai greșit, nu ai ce să plătești, stai liniștit.

   Toți colegii care ți-au răspuns prin ecouri, au interacționat cu tine pentru că te apreciază.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[21.10.15 09:18:13]
» mesaj pers

   @cristinaoranici: offf, offf...

   ce înseamnă să ai prieteni! Tesekurr ederim, cât pot de mult :)) Se pare că băieții nu știu/înțeleg de gluma!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[21.10.15 09:21:03]
» mesaj pers

   @maria55 - Scumpa mea, fii mai blândă cu @mihai18, nu te cunoaște și nu vreau să creadă că ești o persoană ”severă”.

   Am fost de multe ori în Istanbul, nu m-am plimbat cu tramvaiul, dar nici nu cred că aș face-o.

   Prefer mașina. Ador șopingăreala, dar tu știi asta, draga mea prietenă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[21.10.15 11:36:15]
» mesaj pers

   @maria55 - Vă mulțumesc pentru votul maxim pe care mi l-ați acordat. In subsidiar, ar putea fi și o alintare după „urecheala” primită, ca s-o suport mai ușor. Cred că merit și circumstanțe atenuante. La cum auzim când se pronunță Abancor și Dabator, poți să aluneci ușor într-o confuzie, pentru că rimează sfârșitul lor. Pe de altă parte, tocmai atunci când scriam ecoul, a venit în cameră soția cu câteva întrebări, la care îi răspundeam, concomitent cu redactarea ecoului. Dar, greșeala rămâne greșeală. Această întâmplare neplăcută și imputabilă mie, îmi amintește de un proverb auzit în anii de scoală de la profesorul de limbă rusă, care era rus 100% și odată s-a exprimat greșit în limba română iar unii colegi au zâmbit doar, ca să nu râdă. A observat și sunt sigur că în sufletul lui o a fost o durere, dar elegant ne-a spus proverbul „Calul are patru picioare și tot se mai împiedică” Este un proverb greu de uitat și care merită reflecție

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[21.10.15 11:48:31]
» mesaj pers

   @cristinaoranici - Sărut mâna, restul se înțelege.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[22.10.15 13:07:26]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Anul trecut am avut o rezervare la Luna Apartaments (3*) in Sultanhamet si pentru ca nu mi-a placut deloc (camera da, dar accesul era nasol, printr-o scara circulara intunecoasa, care mi-a creat un sentiment de claustrofobie), iar turcii sunt binevoitori in general si mai gasesc solutii, ne-au oferit o camera la hotel Green Park, spunand ca au ei o intelegere acolo si putem sa beneficiem de o promotie numai in perioada aceea. "Este mai departe dar este de 5* si nu achitati nimic in plus, aveti T1 la dispozitie care are statie chiar la hotel... " bla-bla-uri. I-am spus ca suntem de acord sa-l vedem pentru ca nu credeam ca vorbeste serios. Am luat un tip in masina noastra care ne-a condus pana acolo, ne-a picat fata cand am vazut hotelul intr-adevar de 5* si am ramas, cum naiba sa nu ramai. Ne-a iesit pe nas insa drumul cu T1 de acolo pana in centru si inapoi, intre 21 si 23 de statii (Green Park se afla la penultima statie, daca nu ma insel, in directia Bagcilar). Mi-a ramas asta in minte pentru ca am facut drumul de multe ori in cele 4 zile cat am stat atunci, dar nu mi se pare o informatie relevanta pentru Istanbul incat sa justifice vreo suparare. Nici cafeaua lor faimoasa nu se numeste Mehmet Fatih ci Mehmet Efendi, tocmai mi-am cumparat acu’ cateva zile din locul pe care il pomeniti in articol. Dar Domnule Mihai, nu trebuie sa luati observatiile acestea atat de personal, @Maria55 chiar si-a inceput interventia cu scuze ca va face o observatie. Ce-ar insemna concediile noastre daca ar trebui sa stam concentrati pe tot felul de detalii lipsite de importanta? Noi am retinut din articolul dvs ceea ce a contat cu adevarat, asta este important.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[22.10.15 13:20:32]
» mesaj pers

   @Aurici: nu cred că a luat-o nimeni personal și știi de ce? Pentru că îmi place să cred că ne cunoaștem suficient de bine, chiar și doar virtual, încât sa înțelegem când e gluma sau când e carcoteala! :)) Mulțumesc mult pentru intervenție, în cele din urmă contează strict informația! Iata cum amaaflat eu de un hotel de 5* chiar dacă acesta este poziționat la mama lu' domnul d...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Aurici
[22.10.15 13:49:09]
» mesaj pers

   @maria55 - Mi s-a parut ca Dl Mihai revine la asta si voiam sa mai spun si eu o data ca nu este cazul.

   Green Park este un hotel superb, a fost foarte bine acolo, dar drumul cu T1 ajunsese sa ne plictiseasca. Prima zi a fost bine, gaseam loc, ne uitam pe geam, tramvaiul circula foarte bine... dar incepand de a doua zi n-a mai fost asa. Doua chestii m-au impresionat acolo: am prins o nunta intr-o seara si pentru ca prima parte, pana au intrat in restaurant, a fost afara, pe pajistile hotelului frumos amenajate, ne-am holbat si noi si ne-a placut. Apoi, am ramas tablou in prima seara cand ne-am dus acasa si toate holurile erau pline de tavi cu farfurii goale si resturi de cina. Am inteles ulterior ca erau acolo numai "boieri" (turci) care isi comandau masa in camera si puneau tavile la usa de unde le ridica personalul hotelului.

   Dar mai important este ca pe straduta care incepe de la o iesire secundara a hotelului, la o statie-doua distanta, nu stiu exact, noi am mers pe jos, este un outlet de textile. O strada luuuunga, care avea si pe o parte si pe alta magazine cu textile la preturi mai mult decat rezonabile. Am cumparat o gramada de lucrusoare atunci. Am fost saptamana trecuta si am vrut sa ajungem iar dar n-a fost timp. Data viitoare insa, precis.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[22.10.15 15:11:15]
» mesaj pers

   A greși este omenește. V-am dat exemplu proverbul „Calul are patru picioare și tot se mai împiedică câteodată” Și preotul într-un moment trist al vieții spune „Iartă-i Doamne greșelile, că nu este om să nu greșească pe acest pămnt” In concluzie, toți greșim uneori. Și dv. oricât de exigentă sunteți, uneori greșiți că doar om sunteți. Vă dau exemplu ecoul formulat de @Pepsi70ro la review-ul dv. intitulat ”Tinerețea stațiunii Eforie Sud” referitoare la distanțele dintre Eforie Sud și unele localități din apropiere. Domnul a corectat greșelile dv. într-o altă manieră, fără apelativele „sâc”, „hai că te-am luat” sau „iar ai călcat pe bec” Între noi s-a iscat o situație mai puțin plăcută, am fost pe poziții opuse, fiecare cu un apărător alături. Eu cu d-na Cristina, dv. cu d-na Aurici. Știți ce mai lipsește din acest conflict. Un complet de judecată care să se pronunțe după ce ascultă părțile din conflict și pledoariile apărătorilor acestora. (Vă mulțumesc încă odată d-na Cristina, pentru eleganța cu care m-ați apărat, având grijă să nu o supărați nici pe @Maria 55). Mai departe, eu viu cu următoarea precizare. Un conflict se poate încheia și prin împăcarea părților. Ca bărbat, întind primul mâna și vă rog să ne împăcăm. Promit că eu îngrop securea războiului. Dacă primiți, confirmați printr-un OK (și atât) la acest ecou. Cu respect.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[22.10.15 15:34:16]
» mesaj pers

   Se pare că buna mea prietena, Cristina, a"mirosit" bine... Aici se lasă cu supărare! Jur că nu a fost o cât de mica intenție.

   

   Dacă însă asta s' anteles, promit să îmi torn toată cenușa în cap! Mulțumesc celor care au înțeles că așa sunt eu, mai hatra, folosind uneori cuvinte care se pot interpreta... și iată că poți ajunge chiar la un complet de juddcata! Nu intenționez să fac recurs :)) să câștige... informația! Pt asta ne aflam... pe aici! Cât despre@Pepsi... este unul dintre cei 10 prieteni adevărați ai mei! Chiar primul din top 10. Va fi

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[22.10.15 15:55:14]
» mesaj pers

   @maria55 - In recentul ecou al dv. eu nu am găsit „ok” Eu ce fac în continuare?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[22.10.15 16:28:11]
» mesaj pers

   @Mihai18: ok--♥

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[22.10.15 16:33:12]
» mesaj pers

   @maria55 - Uraaa. Sărut mâna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[22.10.15 18:57:44]
» mesaj pers

   Dragii mei, imi sunteti prieteni, sunteti oameni maturi, suntem in afara subiectului, da-l incolo de tramvai, luati taxiul! O sa ne certe WM! Va pup pe amandoi, maria si mihai!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[22.10.15 21:15:15]
» mesaj pers

   @cristinaoranici - Este clar, sunteți superioară în gândire. Aveți abilitatea unui diplomat care spune ce trebuie, ajunge la rezultatul pe care-l urmărește dar nu supără pe nimeni. Nu știu ce profesie aveți, nici să nu o spuneți pentru că sunteți pe sit-ul AFA, dar dacă ați fi ales cariera de judecător, ar fi fost un câștig pentru justiție (eu sunt trecut prin viață, am trăit în acest mediu și „am miros la oameni”). Vă apreciez pentru înțelepciunea din ecoul scris puțin mai sus. Cu @Maria 55 m-am împăcat, mai rămâne să ne pupăm pe obrazi dacă vom avea și ocazia să ne întâlnim. Vă mulțumesc WM pentru că ne-ați tolerat. Am scăpat și de data aceasta de cartonașul galben.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[23.10.15 17:14:27]
» mesaj pers

   @Aurici - Da. Cafeaua se numeste așa cum ați scris dv. Susțin ce scrieți cu două fotografii recent postate la acest review. Cînd greșesc, nu ezit să recunosc și cer scuze cititorilor. Apreciez modul cum ați îndreptat greșala mea și fără adausuri caustice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[23.10.15 17:38:36]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Domnule Mihai, nici prin cap nu mi-a trecut sa consider asta o greseala. Tocmai spuneam ca sunt detalii lipsite de importanta si chiar daca am facut o observatie a fost fara o intentie incriminatoare. Eu caut in articole ceea ce este cu adevarat important si nicidecum cate statii are un tramvai, cu atat mai putin cum se numeste o cafea. Dar am obiceiul sa spun daca imi sare in ochi ceva si primesc la randul meu observatii fara nici o problema. Nu va mai faceti atatea griji ca nu merita si nici nu este cazul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[23.10.15 19:08:50]
» mesaj pers

   @Aurici - Versus ecoul de mai sus. D-na Aurici, nici prin cap nu mi-a trecut să consider aceasta un reproș. Dacă nu scriați ultimul ecou, eu habar n-avem. Vă mai spun una. Gând la gând, cu bucurie. Atenție. Ecoul adresat dv. cu cele 2 fotografii a fost la ora 17,14. De atunci și până acum am citit numai ce ați scris dv. (Barcelona, Austria, Germania și pe unde ați mai fost) Dragă doamnă, dacă știam că iese o furtună din dialogul cu @Maria, mai bine închideam laptocul. Doamnă, să fie clar, doar suntem oameni maturi, atunci cînd îndrepți ceva greșit, este un ajutor și nu reproș. Limbajul, oarecum pitoresc al Mariei 55, mai degrabă amuză, nu supără. Nici eu nu mă înțeleg pe mine, ce naiba am avut atunci. Eu sunt băiat (eram odată) de cartier, m-am născut și am crescut într-o mahala a Ploieștului, copil fiind m-am jucat pe maidane, erau și copii romi printre noi și nu ne păsa, despre vocabularul nostru de atunci nici nu mai discut. Timpul, profesia, mediul, m-au obligat să mă schimb, dar nu mi-am uitat sorgintea. Apoi serviciul m-a obligat să mă adaptez de la o situație, la alta. La serviciu, nu întotdeauna aveam în față oameni cu gulere albe, erau destui la polul opus, cu un jargon că-ți trebia dictionar să-i înțelegi. Așa că nu mă mai menajați atâta, nu mă mai drăgălășiți, că mă simt puțin exclus din această familie AFA. Mă opresc aici, altfel îmi divulg CV-ul și pe AFA nu-i permis. Călătorii frumoase ca cele pe care vi le-am citit între cele două ecouri ale noastre.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster26
[16.08.16 08:53:11]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Turnul Galata ( Galata Kulesi), ISTANBUL" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [20.03.19 08:02:36]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2013] Cartierul Galata dominat de Turnul Galata. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683334">Şterge vot</a></div><span id="v9683334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2013] Cartierul Galata dominat de Turnul Galata.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2013] Turnul Galata fotografiat din alt unghi -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683335">Şterge vot</a></div><span id="v9683335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2013] Turnul Galata fotografiat din alt unghi
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2013] Fără bonus. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683336">Şterge vot</a></div><span id="v9683336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2013] Fără bonus.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2013] Fără bonus. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683337">Şterge vot</a></div><span id="v9683337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2013] Fără bonus.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2013] Vapoare de croazieră la dană în Cartierul Galata. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683338">Şterge vot</a></div><span id="v9683338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2013] Vapoare de croazieră la dană în Cartierul Galata.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2013] De pe Podul Galata, Turnul Galata este aproape. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683339">Şterge vot</a></div><span id="v9683339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2013] De pe Podul Galata, Turnul Galata este aproape.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2013] Pe o stradă, foarte aproape de Turnul Galata. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683341">Şterge vot</a></div><span id="v9683341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2013] Pe o stradă, foarte aproape de Turnul Galata.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2013] Fotografie din turn. In prim plan, Podul Galata și în plan mai îndepărat Moscheea din zona Eminonu. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683345">Şterge vot</a></div><span id="v9683345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2013] Fotografie din turn. In prim plan, Podul Galata și în plan mai îndepărat Moscheea din zona Eminonu.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2013] In zare, Palatul Topkapî -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683349">Şterge vot</a></div><span id="v9683349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2013] In zare, Palatul Topkapî
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2013] Cartierul Harem din Asia -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683355">Şterge vot</a></div><span id="v9683355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2013] Cartierul Harem din Asia
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2013] Tot cartierul Harem. Pe Bosfor se observă Turnul Fecioarei. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683360">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683360"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683360">Şterge vot</a></div><span id="v9683360" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683360)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683360Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683360MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2013] Tot cartierul Harem. Pe Bosfor se observă Turnul Fecioarei.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2013] Pe Bosfor, în partea stângă, primul pod suspendat. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683365">Şterge vot</a></div><span id="v9683365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2013] Pe Bosfor, în partea stângă, primul pod suspendat.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2013] In plan îndepărtat, moscheea Sf. Sofia -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683369">Şterge vot</a></div><span id="v9683369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2013] In plan îndepărtat, moscheea Sf. Sofia
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2013] In partea stângă-Moscheea Sf. Sofia, în partea dreaptî-Moscheea Albastră. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683373">Şterge vot</a></div><span id="v9683373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2013] In partea stângă-Moscheea Sf. Sofia, în partea dreaptî-Moscheea Albastră.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2013] Cornul de Aur. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683379">Şterge vot</a></div><span id="v9683379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2013] Cornul de Aur.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2013] Și Istanbul are zgârâie nori. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683382">Şterge vot</a></div><span id="v9683382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2013] Și Istanbul are zgârâie nori.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2013] Îmbinarea construcțiilor noi, cu cele tradiționale. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683388">Şterge vot</a></div><span id="v9683388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2013] Îmbinarea construcțiilor noi, cu cele tradiționale.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2013] Deja se apropia amurgul. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 19.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av683399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv683399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=683399">Şterge vot</a></div><span id="v9683399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(683399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f683399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e683399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2013] Deja se apropia amurgul.
foto Mihai18 [19.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2013] Dedicație pentru @ Aurici -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685095">Şterge vot</a></div><span id="v9685095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2013] Dedicație pentru @ Aurici
foto Mihai18 [23.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2013] O davadă, în imagini, că @ Aurici are dreptate. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 23.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av685101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv685101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=685101">Şterge vot</a></div><span id="v9685101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(685101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f685101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e685101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2013] O davadă, în imagini, că @ Aurici are dreptate.
foto Mihai18 [23.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.151539087296 sec