64842 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Capsule Hotels ''Air Express'' [Sheremetyevo Airport]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.10.2015
DE
Avatar mprofeanu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 19.06.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2015
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
73 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cazare în tranzit în Moscova 'Air Express', Hotelul Capsule fără capsule


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

După cum spuneam în review “Japonia și atât!”, pentru excursia din Japonia am făcut o documentare destul de laborioasă.

Cred că singurul aspect neclarificat la plecarea noastră din Pitești spre Japonia era cazarea în Moscova, la întoarcere spre București, deoarece zborul de Tokyo-Moscova-București prevedea o escală de circa 18 de ore în Moscova. Aveam două opțiuni: prima să mergem în Moscova și să ne cazăm acolo, a doua să rămânem în aeroport, în tranzit. În tranzit se poate sta maxim 24 de ore fără viză.

Mersul în Moscova presupunea viză, evident cu taxă de viză, în jur de 100 euro pentru amândoi, costuri prea mari pentru câteva ore de stat în oraș și alte câteva ore de dormit. Mi-ar fi plăcut să revăd Moscova, văzută în 1990, în cele câteva ore avute la dispoziție sau chiar să stau câteva zile dar timpul nu îmi permitea.

În final, am optat pentru varianta a doua, să rămânem în aeroport. La această opțiune a contribuit mult și existența unui Hotel Capsule pe aeroport, hotel despre care citisem pe internet.

Am încercat o rezervare pe internet, dar de fiecare dată mi s-a răspuns că nu sunt locuri disponibile pentru data respectivă. Eram foarte contrariată pentru că până la cazarea solicitată de mine mai erau peste cinci luni. Așa că am plecat spre Japonia cu speranța că, poate, vom găsi la aeroport o “capsulă” pentru noaptea de 7 septembrie.

La ducere spre Tokyo aveam o escală în Moscova de circa 3 ore, timp în care mi-am propus să mă documentez despre cazarea în Sheremetyevo. La îmbarcare în aeroportul Otopeni, ofițerul de la poliția de frontieră se tot uita prin pașapoarte, noi neștiind ce caută. Căuta viza pentru Rusia. Aflând că mergem spre Japonia s-a liniștit și ne-a urat drum bun. Cred că eram singurii călători români spre Tokyo. De altfel în tranzit în Moscova au fost 6, 7 persoane din avionul nostru.

Aeroportul Sheremetyevo se află la 29 km nord-vest de centrul Moscovei și este, în Moscova, al doilea aeroport ca mărime, după aeroportul Domodedovo. Are șase terminale, Terminal A special rezervat pentru aviația privată și de afaceri, Terminal B destinat zborurilor interne low-cost și avioanelor pentru transport marfă și patru terminale C, D, E și F pentru pasageri. Terminalele sunt grupate, în funcție de locația geografică, în terminale de nord (A, B și C) și terminale de sud (D, E și F), cele două zone fiind legate între ele prin servicii regulate de autobuze. Terminalele din zona de nord sunt izolate și distanțate între ele, pe când terminalele D, E și F comunică între ele, trecerea din unul în altul făcându-se prin scări rulante sau prin holuri de legătură.

Am început "documentarea" cu cazările din terminalul D, terminal din care plecam spre Tokyo și în care aterizam la întoarcerea de la Tokyo.

Cea mai la îndemână cazare era cazarea pe podeaua aeroportului, pe gresie unde cu pernișoarele și păturicile din avion se putea încropi un pat. Exclus din motive de vârstă și sănătate! Cei mai tineri dormeau direct pe rucsacuri.....

Alt mod de cazare era pe unul din scaunele din aeroport. De ce pe unul? Simplu: scaunele care formau câte patru o bancă erau separate între ele prin rezemători de mâini, fixe. Se mai foloseau, de persoane mai suple, și câte două scaune, poziție semicovrig sau un fel de șarpe.....

Un mod mai confortabil și ceva mai discret era în niște separeuri, pardosite cu lemn, închise cu geamuri sau deschise. Se folosesc tot pernișoarele și păturicile din avion, dar oferă puțină izolare și siguranță.....

Am trecut la terminalul E unde am găsit câteva bănci formate din patru scaune, dar fără să fie separate între ele. Era ceva mai bine. Aceleași scaune le-am întâlnit mai târziu și în terminalul F, într-o zonă mai liniștită și mai izolată. Cel mai bine!

În acel timp mă gândeam la Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, dotat cu canapele speciale pentru odihnă, pe care le folosisem într-o escală de 4 ore în zborul spre Bangkok din decembrie anul trecut. La întoarcere, pe același traseu, mă gândeam și la canapelele din Aeroportul Narita din Tokyo, canapele mai mari sau mai mici, grupate în anumite zone mai izolate pentru a facilita odihna călătorilor. Diferență mare! Vezi poze!

În sfârșit am ajuns și la Hotelul Capsule. Arăta bine, era tentant și aveau destule camere disponibile pentru ziua solicitată de noi. Nici acum nu înțeleg, de ce, pe site, mi se spunea permanent că nu sunt locuri disponibile.

Am rezervat o “capsulă”, am achitat cu cardul, plata se face numai în ruble, dar se acceptă și cardurile bancare Visa, Master Card sau Maestro, și liniștită în privința cazării de la întoarcere mi-am continuat plimbarea prin aeroport.

Hotelul Capsule face parte din grupul Air Express care mai are încă un hotel în Aeroportul Sheremetyevo, hotel situat în Terminalul de cale ferată Aeroexpress, o filială a Căilor Ferate Ruse. El oferă, călătorilor care rămân în aeroport, confortul necesar pentru odihnă și recuperare, pe o durată de minim 4 ore și maxim 24 de ore.

Hotelul este construit în stilul celor europene și a fost inaugurat în mai 2013, camerele fiind suficient de mari, pentru a oferi condiții bune de odihnă pentru orele solicitate. Iluminatul cald, interiorul în culori plăcute creează un sentiment de deconectare și confort, o atmosferă de lejeritate și spațiu pentru călătorul dornic de odihnă.

Plata se face numai în ruble, dar se acceptă cardurile bancare Visa, Master Card sau Maestro, noi folosind cardul de cumpărături.

Hotelul are două tipuri de camere, camere cu ferestre, care oferă o vedere frumoasă a împrejurimilor și camere fără ferestre, fiecare din ele putând găzdui o persoană (cameră single), două persoane (cameră dublă) sau trei persoane (camera bussines triplă).

Personalul de la recepţie vorbeşte limba engleză și este foarte amabil.

Am avut o încurcătură cu ora Moscovei, neținând cont că în Rusia nu se folosește, ca în România, oră de vară, și că în acea perioadă Moscova are aceeși oră ca Bucureștiul. Astfel că am ajuns cu o oră mai devreme la recepție. La solicitarea noastră ni s-a schimbat ora rezervării, permițându-ne accesul în cameră cu o oră mai devreme.

”Am fost acolo” în septembrie 2015, având rezervată, pentru 10 ore, o cameră cu un pat dublu, fără fereastră la un cost de 73 Euro.

Când am intrat în cameră am avut senzația că intru în cabina unui vas de croazieră, (am mers cu un astfel de vas în urmă cu câțiva ani), nu în camera unui “hotel capsule”.

Camera curată, aerisită și destul de mare, era dotată cu telefon și televizor, iar internetul era gratuit și cu semnal puternic. Camera era echipată cu un sistem de securitate de încredere, dotată cu încuietoare electronică, tastele fiind programate individual pentru fiecare client.

Baia, suficient de mare, are duş, uscător de păr și toate dotările necesare, săpun și șampon în dozatoare, prosoape mai mari și mai mici, sigilate.

Check-in se face la sosire, accesul în cameră făcându-se la ora rezervării, iar check-out se face cel târziu la ora de terminare a rezervării. Dacă se depășește această oră se achită tariful aferent numărului de ore, dar nu mai puțin de 4 ore, circa 38 de euro pentru o camera dublă fără ferestre.

Condițiile oferite de acest hotel sunt bune, apreciate după un zbor de 10 sau mai multe ore când trebuie să aștepți în aeroport alte 10 sau mai multe ore. Este bine de reținut această cazare pentru cei aflați în tranzit. Pentru noi a fost excelentă!

---
Impresii încărcate de mprofeanu in 11.10.2015 13:37:30

Validat / Publicat: 11.10.15 16:58:45


 • Alte destinații turistice prin care a fost: Portugalia, Spania, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croatia, Franta, Rusia, Germania, Italia, Thailanda, Letonia, Estonia, Lituania, Singapore, Emiratele Arabe, etc.
VIZUALIZĂRI: 4742


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37550 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.10.15 16:56:47]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Capsule Hotels ''Air Express'' [Sheremetyevo Airport], MOSCOVA" (nou-creată pe sait)

   -----

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[11.10.15 16:59:23]
» mesaj pers

   @mprofeanu - Mulțumiri pentru amabilitatea de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[11.10.15 18:25:14]
» mesaj pers

   @webmasterX - Coordonatele puse sunt pentru al doilea hotel, cel din terminalul Aeroexpress, foarte apropiat de cel din terminalul E, in tranzit. Nu reusesc sa ajung la el. Sunt bune in principiu coordonatele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mprofeanu
[11.10.15 18:27:38]
» mesaj pers

   @webmaster - As dori daca nu cer prea mult o melodie ruseasca! Multumesc anticipat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster70
[11.10.15 18:49:15]
» mesaj pers

   @mprofeanu - rusească să fie!

   Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680701">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680701"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680701">Şterge vot</a></div><span id="v9680701" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680701)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680701Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680701MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, terminalul E, căutând cazare... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680702">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680702"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680702">Şterge vot</a></div><span id="v9680702" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680702)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680702Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680702MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, terminalul E, căutând cazare...
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, cazare pe scaun -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680703">Şterge vot</a></div><span id="v9680703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, cazare pe scaun
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, continuăm documentarea... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680704">Şterge vot</a></div><span id="v9680704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, continuăm documentarea...
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, cazare în separeu cu pernișoare și păturici din avion. Cel mai bine... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680705">Şterge vot</a></div><span id="v9680705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, cazare în separeu cu pernișoare și păturici din avion. Cel mai bine...
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, spre zona amenajată cu canapele pentru odihnă, izolată de traficul de pasageri... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680706">Şterge vot</a></div><span id="v9680706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, spre zona amenajată cu canapele pentru odihnă, izolată de traficul de pasageri...
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, diferite canapele pentru odihnă -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680707">Şterge vot</a></div><span id="v9680707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, diferite canapele pentru odihnă
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, planul terminalelor din zona sud. Se vede localizarea Hotelului Capsule. -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680708">Şterge vot</a></div><span id="v9680708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, planul terminalelor din zona sud. Se vede localizarea Hotelului Capsule.
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule din Terminalul E, intrare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680709">Şterge vot</a></div><span id="v9680709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule din Terminalul E, intrare
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule recepția, nu se fumează... Nu aveai acces dacă nu achitai. Totul era asigurat și securizat.... doar suntem în aeroport -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680710">Şterge vot</a></div><span id="v9680710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule recepția, nu se fumează... Nu aveai acces dacă nu achitai. Totul era asigurat și securizat.... doar suntem în aeroport
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule la recepție pentru chek-in -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680711">Şterge vot</a></div><span id="v9680711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule la recepție pentru chek-in
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, camera în care am stat -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680712">Şterge vot</a></div><span id="v9680712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, camera în care am stat
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, a fost cam rece, am avut aer condiționat afară fiind 10° C -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680713">Şterge vot</a></div><span id="v9680713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, a fost cam rece, am avut aer condiționat afară fiind 10° C
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, vedere spre holul de intrare în cameră -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680714">Şterge vot</a></div><span id="v9680714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, vedere spre holul de intrare în cameră
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, dotări din baie -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680715">Şterge vot</a></div><span id="v9680715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, dotări din baie
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, baia -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680716">Şterge vot</a></div><span id="v9680716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, baia
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, camera noastră cu numărul 10 -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680717">Şterge vot</a></div><span id="v9680717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, camera noastră cu numărul 10
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, vedere spre capsule după ce treci de zona de siguranță -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680720">Şterge vot</a></div><span id="v9680720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule, vedere spre capsule după ce treci de zona de siguranță
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule din Terminalul E, altă poză -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680722">Şterge vot</a></div><span id="v9680722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Hotelul Capsule din Terminalul E, altă poză
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo înainte de îmbarcare spre București -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680725">Şterge vot</a></div><span id="v9680725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo înainte de îmbarcare spre București
foto mprofeanu [11.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, avioane care așteaptă, Air Moldova... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680727">Şterge vot</a></div><span id="v9680727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2015] Moscova, Aeroportul Internațional Sheremetyevo, avioane care așteaptă, Air Moldova...
foto mprofeanu [11.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2015] București, Aeroportul Internațional Otopeni, avionul mai mic dar comod cu care am aterizat -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680729">Şterge vot</a></div><span id="v9680729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2015] București, Aeroportul Internațional Otopeni, avionul mai mic dar comod cu care am aterizat
foto mprofeanu [11.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, zona amenajată cu canapele pentru odihnă, calculatoare... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680732">Şterge vot</a></div><span id="v9680732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, zona amenajată cu canapele pentru odihnă, calculatoare...
foto mprofeanu [11.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, canapele pentru odihnă, altă poză... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 11.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av680735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv680735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=680735">Şterge vot</a></div><span id="v9680735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(680735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f680735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e680735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2015] Tokyo, Aeroportul Internațional Narita, canapele pentru odihnă, altă poză...
foto mprofeanu [11.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.185575008392 sec