64805 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cascada Lotrișor

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.10.2015
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Pe drumuri de munte spre Cascada Lotrișor


Urmare de aici

O zonă foarte frumoasă pe care am explorat-o puțin în această vară este Valea Oltului. Printre cele câteva obiective pe care le-am vizitat acolo, unul este o adevărată minunăție ascunsă printre munții din Parcul Național Cozia. Este vorba despre Cascada Lotrișor, pe care ne-am decis să o vizităm într-o duminică după-amiază.

Despre existența în apropiere a acestei cascade am aflat dintr-un panou informativ amplasat în stațiunea Căciulata; sub titulatura ”Vizitați Cascada Lotrișor” erau grupate câteva informații privind obiectivul, o fotografie a cascadei, precum și o hartă. Totodată se preciza că există și un tarif de vizitare – 5 lei de persoană – care se achita la intrarea pe Valea Lotrișor.

Drumul până la cascadă a presupus în cazul nostru parcurgerea cu mașina pe DN 7 a primilor 5 kilometri din Căciulata până la Motelul Lotrișor. Am parcat în apropierea acestei locații de cazare pe partea dreaptă a drumului național (pe direcția de mers Căciulata - Sibiu) și am coborât din mașină deciși să mergem pe jos la cascadă, chiar dacă exista și posibilitatea ca traseul să fie parcurs cu mașina. Până aici, drumul prin defileul Oltului a fost aglomerat, dar și foarte spectaculos. Chiar ai ce vedea, natura este foarte generoasă în zonă.

Din acest punct și până la cascadă mai sunt aproximativ 2,8 kilometri. Există un indicator pe marginea drumului național care arată că pe partea stângă se deschide drumul forestier către obiectiv, calea de acces șerpuind pe valea pârâului Lotrișor. Așadar, înarmați cu aparatul fotografic, o sticlă de apă și vreo două ronțăieli pentru junior, precum și multă bună dispoziție, am pornit în drumeție...

Am intrat pe drumul forestier în jurul orei 16.00, când soarele încă strălucea cu putere, astfel că umbra copacilor ne-a oferit imediat adăpostul dorit. Am avansat prin pădure și am lăsat tot mai în spate vuietul neîncetat al mașinilor care tranzitează Valea Oltului, zgomotul fiind treptat înlocuit cu foșnetul frunzelor sau cu vreun ciripit de păsărele. Încet – încet peisajul s-a schimbat, a devenit tot mai frumos. Pe marginea drumului, de-o parte și de alta a Cheilor Lotrișorului, au apărut pereți înalți de stâncă ce păreau că-și vor atinge frunțile în văzduh. Inevitabil, gândul ne-a dus către Cheile Bicazului, zona aceasta a văii Lotrișorului prezentând multe asemănări cu mult mai cunoscuta legătură dintre Moldova și Transilvania.

Tot vorbind și fotografiind, cu mici pauze pentru cel mic care a mers tot drumul pe jos, am ajuns la cascadă după aproximativ o oră de la intrarea pe drumul forestier. De fapt, am realizat cu vreo câteva minute mai devreme că suntem aproape, întrucât un murmur timid și apoi tot mai pronunțat tulbura liniștea văii. Și după o ultimă curbă, iată-ne sosiți lângă obiectivul nostru. Nu eram singuri acolo, alte câteva persoane ajunse înaintea noastră se bucurau de priveliștea de vis.

Zona cascadei este delimitată printr-o balustradă de lemn, tocmai pentru ca vizitatorii să nu facă vreun pas greșit și apoi să alunece în albia de la baza cascadei, aflată la câțiva metri mai jos de drum. De lângă această împrejmuire am făcut și noi mai multe fotografii, admirând frumusețea Lotrișorului, a cărui cădere de apă măsoară 30 de metri (de la 515 metri altitudine în partea superioară până la 485 de metri la bază). A trebuit să fac vreo doi pași în lateral pentru a o putea încadra într-o singură fotografie; însă am reușit, așa că voi avea ce să atașez prezentului review :)

În partea stângă a zonei împrejmuite am văzut o masă de lemn și două băncuțe unde puteai să te odihnești și să te bucuri de frumusețea și liniștea locului. Tot pe aici am văzut doi turiști care au sărit gardul împrejmuitor și au avansat până pe stâncile de la baza cascadei. Nu am coborât acolo întrucât stâncile de jos parcă erau mai frumoase așa golașe...

După aproximativ 20 de minute petrecute la baza cascadei, am pornit încet înapoi, parcurgând distanța ceva mai repede decât la urcare. Deși seara se apropia, ne-am întâlnit pe drum cu alte câteva grupuri de vizitatori care urcau agale către obiectiv. Mai trebuie să precizez că în acea după-amiază pe traseu nimeni nu ne-a solicitat vreo taxă de acces în zonă, după cum era precizat pe panoul informativ din Căciulata.

Am ajuns la mașină pe la 18.15 și am pornit înapoi către Căciulata, mulțumiți că am făcut puțină mișcare și că am vizitat o zonă spectaculoasă.

Un lucru interesant despre Cascada Lotrișor l-am aflat la întoarcerea acasă, după ce am căutat pe internet unele informații. Căderea de apă este realizată artificial, pentru a putea fi construit drumul forestier care ne-a condus acolo. Cursul Lotrișorului a fost deviat mai sus de cascadă printr-un tunel săpat în stâncă și, odată ieșită la lumină, apa se prăvălește în gol formând frumoasa cascadă. Cu toate acestea, cascada zici că e acolo de mii de ani, atât de bine se potrivește în peisaj!

În încheiere, vă recomand să vizitați acest obiectiv și vă mai recomand să mergeți pe jos la cascadă pornind din drumul național, întrucât traseul este ușor de parcurs și totodată este foarte spectaculos.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 08.10.2015 19:26:50

Validat / Publicat: 08.10.15 22:46:29


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3755

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 48 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- izabiza
[09.10.15 06:33:25]
» mesaj pers

   Foarte frumoasă zona. Iar Cascada Lotrișor e o mică parte din tot ce poate oferi Parcul Național Cozia.

   Crazy_Mouse, mulțumesc de reamintire, am fost acum 2 ani (parcă a trecut o viață). O plimbare pedestră reconfortantă. Era dimineață și am avut noroc să nu fie prea multe mașini pe traseu. M-a enervat doar faptul că la cascadă turiștii au lăsat urme ale trecerii lor. Ne-am mobilizat ad-hoc într-o acțiune de salubrizare în aria împrejmuită. Nu aveam saci sau mănuși la noi, așa că neprotejați, dar bazându-ne pe un gel antibacterian, am strâns de sub pietre și am făcut o grămadă de peturi, doze, ambalaje și alte prostii pe marginea drumului, sperând că rangerii vor ridica gunoiul.

    

   PS 1- Am lăsat și câteva fotografii, doar pentru verdele lunii mai surprins în ele :)

   PS 2 - pentru webmasteri - oare Parcul Național Cozia, cu Masivul Coziei, Munții Căpățânii și o parte din Munții Lotrului nu ar merita o secțiune separată?

   Mai ales că mai sunt cel puțin 3 seturi de impresii:

   vezi impresii

   vezi impresii (acesta, scris de tata123, foarte util pentru amatorii de drumeții montane, se și cam rătăcește, nu apare peste tot la Alte impresii din această destinație)

   vezi impresii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 2 voturi)]
- calatorul
[09.10.15 10:15:04]
» mesaj pers

   INtr-adevar frumoase locuri, pe traseul asta nu am fost, multumim pentru informatii si pozele convingatoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettyy
[09.10.15 14:40:06]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse -

   Într-adevăr, superbă zonă!

   Am fost acolo cu mulți, mulți ani în urmă și sper să am ocazia să revin în curând!

   Îți mulțumesc pentru frumoasele aduceri minte...

   Foarte frumoase fotografii!

   Felicitări pentru tot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[09.10.15 15:09:18]
» mesaj pers

   @gettyy; @calatorul50; @izabiza - Mulțumesc tuturor pentru aprecieri!

   Călimănești-Căciulata este într-adevăr o zonă extraordinară, pe care am avut plăcerea să o (re) descoperim în această vară. Am stat aici cinci zile și cred că am mai fi putut sta lejer alte cinci fără a ne plictisi. Iar piscinele acelea cu apă termală din stațiune făceau toți banii (sper să reușesc să le prezint cât mai curând).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- calatorul
[09.10.15 15:21:37]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse - Cu bucurie, asteptam cu interes relatarea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- addcont
[14.11.16 22:02:09]
» mesaj pers

   Foarte frumoase pozele, si peisajul surprins. Vom merge si noi la sfarsitul acestei luni, intentionam sa o vizitam, pe jos sau cu masina, in functie de cum va fi vremea atunci.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[31.03.18 18:54:53]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica «Cascada Lotrișor» (nou-creată, între timp, pe sait)

[Rubrica inițială: Călimănești-Căciulata: trasee montane]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2015] Aceasta este o parte din panoul informativ de unde am aflat despre existența frumoasei cascade Lotrișor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679883">Şterge vot</a></div><span id="v9679883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2015] Aceasta este o parte din panoul informativ de unde am aflat despre existența frumoasei cascade Lotrișor.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2015] Am coborât din mașina noastră pe care am parcat-o în apropierea Motelului Lotrișor și am pornit pe jos către cascadă. În imagine se vede indicatorul de pe DN 7 care indică intrarea pe drumul forestier spre obiectivul nostru. Ne aflăm pe direcția de mers Căciulata - Sibiu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679884">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679884"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679884">Şterge vot</a></div><span id="v9679884" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679884)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679884Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679884MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2015] Am coborât din mașina noastră pe care am parcat-o în apropierea Motelului Lotrișor și am pornit pe jos către cascadă. În imagine se vede indicatorul de pe DN 7 care indică intrarea pe drumul forestier spre obiectivul nostru. Ne aflăm pe direcția de mers Căciulata - Sibiu.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2015] Valea Oltului este foarte frumoasă! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679885">Şterge vot</a></div><span id="v9679885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2015] Valea Oltului este foarte frumoasă!
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2015] Vom intra pe drumul forestier ce șerpuiește pe Valea Lotrișorului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679886">Şterge vot</a></div><span id="v9679886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2015] Vom intra pe drumul forestier ce șerpuiește pe Valea Lotrișorului.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2015] Parcurgem câțiva metri și găsim niște sfaturi adresate turiștilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679887">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679887"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679887">Şterge vot</a></div><span id="v9679887" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679887)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679887Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679887MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2015] Parcurgem câțiva metri și găsim niște sfaturi adresate turiștilor.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2015] Drumul forestier poate fi străbătut cu atenție și cu mașina, însă eu vă recomand să-l parcurgeți pe jos. E prea frumoasă zona ca să nu vă puteți bucura suficient de ea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679888">Şterge vot</a></div><span id="v9679888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2015] Drumul forestier poate fi străbătut cu atenție și cu mașina, însă eu vă recomand să-l parcurgeți pe jos. E prea frumoasă zona ca să nu vă puteți bucura suficient de ea.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2015] Ne bucurăm că umbra devine tot mai deasă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679889">Şterge vot</a></div><span id="v9679889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2015] Ne bucurăm că umbra devine tot mai deasă.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2015] Iată o parte din spectaculoasele chei despre care vă vorbeam. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679890">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679890"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679890">Şterge vot</a></div><span id="v9679890" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679890)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679890Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679890MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2015] Iată o parte din spectaculoasele chei despre care vă vorbeam.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2015] Ce ziceți? Nu-i așa că e frumos? -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679891">Şterge vot</a></div><span id="v9679891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2015] Ce ziceți? Nu-i așa că e frumos?
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2015] Unele forme vegetale curajoase încearcă să se dezvolte în pereții stâncoși de pe marginea drumului forestier. Noi ne apropiem cu pași mărunți de Cascada Lotrișor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679892">Şterge vot</a></div><span id="v9679892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2015] Unele forme vegetale curajoase încearcă să se dezvolte în pereții stâncoși de pe marginea drumului forestier. Noi ne apropiem cu pași mărunți de Cascada Lotrișor.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2015] Străbatem câteva mini-tuneluri vegetale. În partea dreaptă a drumului se pitește Pârâul Lotrișor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679893">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679893"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679893">Şterge vot</a></div><span id="v9679893" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679893)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679893Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679893MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2015] Străbatem câteva mini-tuneluri vegetale. În partea dreaptă a drumului se pitește Pârâul Lotrișor.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2015] Privim în stânga, privim în dreapta, înainte sau înapoi. E frumos aici și ne place. Nu ne grăbim deloc, chiar dacă suntem la un moment dat ajunși din urmă și depășiți de câțiva turiști. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679894">Şterge vot</a></div><span id="v9679894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2015] Privim în stânga, privim în dreapta, înainte sau înapoi. E frumos aici și ne place. Nu ne grăbim deloc, chiar dacă suntem la un moment dat ajunși din urmă și depășiți de câțiva turiști.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2015] Iat-o! Am ajuns la Cascada Lotrișor! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679895">Şterge vot</a></div><span id="v9679895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2015] Iat-o! Am ajuns la Cascada Lotrișor!
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2015] Schimbăm un pic unghiul pentru a putea încadra cât mai bine partea superioară a cascadei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679896">Şterge vot</a></div><span id="v9679896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2015] Schimbăm un pic unghiul pentru a putea încadra cât mai bine partea superioară a cascadei.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2015] Cascada Lotrișor - un obiectiv foarte frumos! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679897">Şterge vot</a></div><span id="v9679897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2015] Cascada Lotrișor - un obiectiv foarte frumos!
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2015] Apa de la baza cascadei este foarte limpede. Pentru a vă face o idee despre dimensiuni, gândiți-vă că bolovanul aflat la baza cascadei are înălțimea unui adult. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679898">Şterge vot</a></div><span id="v9679898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2015] Apa de la baza cascadei este foarte limpede. Pentru a vă face o idee despre dimensiuni, gândiți-vă că bolovanul aflat la baza cascadei are înălțimea unui adult.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2015] M-am depărtat puțin pentru a reuși să încadrez cascada cât mai bine. Noi nu am coborât acolo jos, întrucât locul era împrejmuit. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679899">Şterge vot</a></div><span id="v9679899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2015] M-am depărtat puțin pentru a reuși să încadrez cascada cât mai bine. Noi nu am coborât acolo jos, întrucât locul era împrejmuit.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2015] Salut! Și eu AmFostAcolo, la Cascada Lotrișor! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679900">Şterge vot</a></div><span id="v9679900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2015] Salut! Și eu AmFostAcolo, la Cascada Lotrișor!
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2015] În partea stângă a cascadei era amenajat un loc pentru un scurt popas. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679901">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679901"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679901">Şterge vot</a></div><span id="v9679901" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679901)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679901Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679901MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2015] În partea stângă a cascadei era amenajat un loc pentru un scurt popas.
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2015] Am fost la cascadă, ne-a plăcut, acum ne întoarcem! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679902">Şterge vot</a></div><span id="v9679902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2015] Am fost la cascadă, ne-a plăcut, acum ne întoarcem!
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2015] Mi-e dor deja de o plimbare pe aici! Păcat că a cam venit frigul! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 08.10.15] - <span class="allrVotedi" id="av679903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv679903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=679903">Şterge vot</a></div><span id="v9679903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(679903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f679903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e679903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2015] Mi-e dor deja de o plimbare pe aici! Păcat că a cam venit frigul!
foto Crazy_Mouse [08.10.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.130666971207 sec