64592 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Călimănești-Căciulata

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.09.2015
DE
Avatar puiutea
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 27.02.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2015
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Despre Căciuli


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

"Opinca-i era spartă, căciula, desfundată,

Dar fruntea lui de raze părea încununată"

Am să vă spun câte ceva despre căciuli. Căciuli mai mari, căciuli mai mici și mititele. Din blană - de orice fel - sau din cine știe ce alt material, împletite, croșetate, lungi, scurte, toate făcute cu scopul de a ne acoperi capul (și conținutul acestuia - când există!).

Există căciuli mai noi sau mai vechi. Am și eu destule, ca toată lumea. Dar nu vreau să vă povestesc acum despre căciula mea, mai degrabă aș povesti despre căciula ta. Adică despre CĂCIULATA!

Nou și vechi! Vechi și nou!

Am vrut să-mi intitulez review-ul "Căciulata, între vechi și nou". Dar, vorba cuiva, "Dacă un anormal e normal, ... e anormal"! Așa că, mie unul, mi s-a părut anormal să încep... normal!

Zona este veche, veche, de pe vremea dacilor și romanilor (care au și ridicat în zonă câteva construcții întărite - castre), unul fiind situat chiar în apropierea barajului - Castrul Arutela. Apele termale erau cunoscute - și apreciate - normal, de daci, dar mai ales de romani, știută fiind grija pe care o acordau îngrijirii propriului corp. Zona propriu zisă a început să se formeze de prin secolul V, iar localitatea este atestată în 1388, de însuși Mircea cel Bătrân. A început să "activeze" ca stațiune în anul 1890 și, de atunci, a fost "exploatată" intens, devenind una dintre cele mai mari stațiuni de tratament din țară.

La Căciulata se poate ajunge în patru feluri, după cum urmează : pe șosea, cu trenul, cu elicopterul sau cu șalupa personală, pe Olt, în amonte. Ultimele două soluții sunt pentru cei al căror portofel depășește dimensiunea bunului simț. :)) Și, de multe ori, numărul bancnotelor depășește I. Q. -ul! :):))

Venind (oarecum) normal, pe șosea, dinspre sud, se intră dinspre Râmnicul Vâlcea (pe E81); dinspre vest, se poate veni dinspre Obârșia Lotrului-Voineasa-Brezoi (pe DN 7A); dinspre nord, se intră pe Valea Oltului (dinspre Sibiu, pe DN 1/ E 81) sau dinspre Brașov-Făgăraș (pe E 68), ambele până la Tălmaciu, apoi spre sud, până la Căciulata.

Tratamentul la Căciulata acoperă o gamă largă de afecțiuni (de aici și renumele și aglomerația în stațiune), apele minerale putând fi folosite atât pentru afecțiuni interne (afecțiuni ale aparatului digestiv, ale veziculei și căilor biliare, afecțiuni ale rinichilor și căilor urinare), cât și pentru diferite afecțiuni externe (ale aparatului locomotor, afecțiuni ginecologice cronice, diverse boli ale căilor respiratorii superioare, afecțiuni ale aparatului cardio-vascular). Mi s-a spus că există 12 izvoare cu ape minerale și trei izvoare cu ape termale, care vin de la 1200 m adâncime!

Nu vă tratați niciodată după ureche, după principiul că "și eu am ce are vecina", pentru că "nu există boli - există pacienți", fiecare cu particularitățile lui, chiar dacă are aceeași afecțiune! Deasemenea, apele termale pot afecta unele persoane, chiar dacă nu s-au plâns de nici o afecțiune.

Căciula mea o cunosc foarte bine, Căciulata-stațiunea am cunoscut-o cu mult timp în urmă. Era pe vremea când actuala Dacie 1400 (Logan), era doar o modestă Dacie 1100. Atunci ne-am cazat la Casa Parohială, unde am și efectuat cu mult succes un grătar, carnea fiind achiziționată de la o măcelărie din Călimănești, care astăzi nu mai există (măcelăria, nu Călimănești-ul! :))) (Se mai cazează și astăzi la Casa Parohială, dar condițiile de folosire a utilităților sunt la comun, deci...)

Era încă devreme pentru dezvoltare masivă a localității, cu excepția câtorva vile ridicate de unii mai... iuți de construcții! Nu era, parcă, atâta grabă, atâta aglomerație, lumea era mai calmă și mai liniștită. Parcă și cele două vile abandonate, vechi de o sută de ani, erau mai "prezentabile"! În vechiul Complex Comercial (parțial abandonat), mai era în funcțiune cinematograful stațiunii, iar mica piețișoară era plină de mici producători care își vindeau puținele produse. Aveai senzația că, pe promenada de pe malul Oltului, se plimbă încă domnișoare însoțite de mamele lor, de tineri ofițeri chipeși (dar săraci lipiți, în căutare de dame bogate), de guvernante și bone.

Peste ceva ani, mai bine hrănită, Dacia 1100 a devenit Dacie 1300. :D Urcată în spatele Motelului Cozia, lângă grupul de căsuțe, Dacia noastră ne-a servit drept "hotel" de câte stele am vrut noi! Căsuțele erau din cele mari, cu 4 paturi și grup sanitar, și erau foarte solicitate, în ciuda faptului că se cam dărăpănaseră între timp.

Și stațiunea parcă era alta! Mai aglomerată, mai agitată, mai comercială. Ici, colo, începuseră să se ridice mai multe vile (multe din ele au rămas ani de zile la stadiul de fundație!), părculețul și promenada se mai degradaseră puțin, iar vechile case tradiționale, specifice anilor '30, au mai dispărut din peisaj. Cele două case vechi, care m-au fascinat ori de câte ori mă plimbam pe lângă ele, erau tot în picioare, ca două doamne bătrâne care nu vor să renunțe la măreția lor de altă dată.

Septembrie 2015. Dacă tot luasem rovignetă pe o săptămână, am zis "Ia să vedem noi ce mai face căciula mea, Căciulata! Dacia 1300 a devenit între timp - ca și stăpânul - obeză, și s-a transformat într-un Logan! Iar Căciulata mea (sic!) s-a transformat și ea!

Traseul obișnuit (pentru Bucureșteni): București-Pitești-Rm. Vâlcea-Căciulata. Vreme bună, șosea liberă, pe autostradă am mers normal - pentru mine - 130 km/h. Ne-am cazat la Motelul Scorilo - Cozia, îl știam demult, acolo și mâncam ori de câte ori veneam în Căciulata.

Despre noua Căciulata (pentru că e nouă!)... ce să vă spun?

PARCĂRI - sunt două, mari, cu plată. Una pe stradă, în dreptul complexului de hoteluri Oltul-Cozia-Căciulata și a doua în fața Complexului Hotelier, cu barieră, îngrădită, păzită, taxa unică 3 lei (adică 3 lei ori de câte ori intri!).

Apropo de schimbări, întreg complexul a fost îngrădit cu gard de sârmă, cu porți peste tot, cu lacăte, un aspect de curte interioară de închisoare (n-am fost, dar am văzut în filme... de închisoare spun că n-am fost!

CAZARE - Industria hotelieră privată a explodat, pur și simplu! Tot ce era părăsit, la nivel de fundație, a fost ridicat, și ridicat bine! Nu sunt simple pensiuni - cele mai multe - ci adevărate hoteluri, mai toate și cu restaurant la parter! Dacă nu veniți cu bilet de tratament, aveți multe posibilități de cazare. Printre altele, complexul de căsuțe - luând-o pe lângă hotelul Traian, urmând pârâul, pe un nou drum asfaltat și lărgit, se ajunge la complexul de căsuțe (vreo 65!) unde vă puteți caza. Există și un bazin, destul de mare, dar... două W. C. - uri, nu parcare, două spălătoare a câte 4 chiuvete, căsuțele la un metru una de alta... voi decideți!

MÂNCARE - Cum spuneam, aproape fiecare mare pensiune-hotel are un restaurant la parter. Restaurantul Motelului Cozia a fost bun dintotdeauna, există un lat restaurant și vis-a-vis de el, cu trei meniuri-fix (sau fixe?), la 20 de lei, apoi lângă bazar, o mare terasă cu mici și friptură, o gogoșerie (în vechiul complex, în locul vechiului cinematograf) - face niște cozonaci de-ți mănânci degetele, 2-3 magazine - în complex - Anabela (sau Anafrumoasa, fără reclamă :))

RELAXARE - Exceptând eventualele perioade rezervate tratamentelor - dacă este cazul - pot fi făcute lungi și plăcute plimbări pe aleea ce mărginește Oltul, iar dacă o luați spre Călimănești, cum se termină Căciulata, se poate face o lungă plimbare (6 km) pe drumul care merge pe dig, drum care vă duce chiar la podul ce trece Oltul spre Mânăstirea Ostrov. Dacă nu doriți să vă întoarceți tot Peugeos... pe jos, adică, există curse destul de dese cu care vă puteți întoarce în Căciulata - preț 2,5 lei/pers (Da', dar cine se mai vaită de picioare rupte după 12 km - că atâția sunt, în total! :)))

Vă puteți relaxa și în micul părculeț (în curs de amenajare) aflat lângă izvorul 1și 2.

Tot pe jos vă puteți plimba până la Mânăstirea Cozia, cunoscuta ctitorie a lui Mircea cel Bătrân.

"Sarutare, umbra veche! priimeste-nchinaciune

De la fiii României care tu o ai cinstit:

Noi venim mirare noastra la mormîntu-ti a depune;

Veacurile ce-nghit neamuri al tau nume l-au hranit. "

Mânăstirea a trecut prin momente grele la cele două inundații, din 1970 dar mai ales la cea din 1975, când apa a ajuns până la contraforții mânăstirii.

După aceea (sau în altă zi) puteți merge la Mănastirea Turnu, (veche, de pe la 1676, unde există - săpate în piatră - chiliile primilor pustnici retrași aici - Daniil și Misail).

Dar, până acolo, (după ce treceți podul peste baraj), puteți vizita Castratul roman... ptiu, drace!... Castrul roman Arutela. A fost construit de arcașii sirieni "Suri sagittari" în anul 138 după Hristos, fiind părăsit în secolul III când o revărsare a Oltului l-a distrus parțial.

Pe șosea, la 5 km, se află intrarea în Parcul Național Cozia. Dacă lăsați mașina în parcarea popasului Lotrișor, traversați șoseaua - ATENȚIE la trafic - și, după aproximativ 3 km în ușoară urcare, printr-un peisaj frumos, ajungeți la cascada Lotrișor. La cascadă puteți ajunge și cu mașina, stă unu' la intrare și vă ia banii (5 lei, am înțeles), dar este păcat, peisajul, defileul cu pereți înalți creează o impresie deosebită.

Acestea ar fi obiectivele mai la îndemână. Dar, pentru cei temerari, există trasee montane care duc - de regulă - la Cabana Cozia, la 1575 metri altitudine! Căciulata fiind la doar 300 m altitudine... vă dați seama, aproape 1300 m de urcat!! Succes!

Pentru cei care sunt mai comozi, sau pur și simplu vor să se relaxeze, se organizează excursii la diferite obiective, mai apropiate sau mai depărtate, cum ar fi : la Mânăstirea Prislop, pe Transfăgărășan, pe Transalpina, la Sighișoara, la salina Ocnele Mari și la alte obiective. Lângă bazar este un nene lângă o dubiță de unde se pot alege excursiile dorite (prețurile, funcție de distanță, normal, sunt între 35 și 95 lei (RON).

Nu cred că am reușit! Cu review-ul, vreau să zic! Aș fi vrut să subliniez mai mult diferența dintre (foarte) vechia așezare/stațiune Căciulata, și noua stațiune, cu facilitățile și modernismul ei. Dar ne putem imagina, totuși, măcar un pic, o veche stațiune, plină de doamne și domnițe în rochii cu crinolină, de domni eleganți, discutând afaceri la un pahar de apă minerală, de case mari, cu etaj, și multă, multă lemnărie, în ale căror cerdacuri și balcoane se jucau copii, vegheați cu atenție de bone mai tinere sau mai bătrâne!

Dar așa, a rămas doar unul din multele review-uri, despre o destinație cu rădăcini veeeechi, vechi de tot!

Webmaster, cu talentul tău deosebit (nu perii, n-am de ce!) poate găsești vreo melodie specifică perioadei interbelice, anii '30, un jazz, un foxtrot, ceva acolo! Mulțumesc mult!

Vă doresc să aveți în continuare, concedii multe și frumoase!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de puiutea in 28.09.2015 19:46:51

Validat / Publicat: 28.09.15 21:58:45


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3511

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (puiutea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  69250 PMA (din 56 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster70
[28.09.15 21:07:23]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- puiutea
[28.09.15 21:17:21]
» mesaj pers

   @webmaster70 - Mulțumesc frumos, e perfect (as always!):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[28.09.15 22:35:17]
» mesaj pers

   Am onoarea primului vot! Un review frumos, util, cu destule detalii pentru cei care doresc să viziteze Călimănești-Căciulata. Imediat după ce ne-am căsătorit, în 1994, am plecat, pentru câteva zile, la Voineasa, dar, la întoarcere, trecând prin Căciulata, nu am rezistat tentației de a poposi trei zile și aici. Ofertele de cazare se rezumau la câteva hoteluri, dar mai ales la particulari. Țin minte că am stat la o bătrânică, într-o cameră bineînțeles fără baie, și credeți-mă, seara, când ajungeam acasă, ne spălam într-un lighean, cu apă lăsată la soare să se încălzească. Dar era frumos, romantic, nu era agitația de astăzi, seara te plimbai liniștit pe malul Oltului, nu erai deranjat de cocalari, de claxoane în exces, de manele. Alte vremuri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 6 voturi)]
- elviramvio
[28.09.15 22:44:55]
» mesaj pers

   @puiutea -

   Cu bolidul Dacia 1300 (si acum o laudam pentru rabdarea pe care a avut-o cu noi pe coclauri), am poposit candva intr-o margine a statiunii, in camping si seara a fost superba la foc de tabara! Felicitari pt articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- puiutea
[28.09.15 22:59:32]
» mesaj pers

   @Safta Radu - Mulțumesc pentru frumoasele cuvinte, și pentru amintiri! Exact acele senzații și sentimente, din acei ani, am încercat să le redau! Multă sănătate și numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[28.09.15 22:59:42]
» mesaj pers

   Îmi place Căciulata și-mi place și review-ul tău. Căciulata veche, așa cum ți-ai imaginat-o tu, îmi este și mie preferată. Sunt convinsă că în perioada interbelică și înainte avea o strălucire aparte, cu acei vilegiaturiști veniți la băi în cele două stațiuni din care doar câteva urme s-au mai păstrat. Căciulata este mai animată, dar din Călimănești n-a mai rămas aproape nimic din stațiunea pe care am cunoscut-o. Nici Oltul nu mai este același, cu apele lui acum domolite de barajul ridicat, fără valuri spumegate care să izbească în cadență „zidul vechi al mănăstirii. ” Aștept zile cu soare ca să revăd Căciulata, Călimănești, Cozia, Turnu. Toamna mi se pare cel mai frumos pe Valea Oltului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1350 PMA1 (din 5 voturi)]
- puiutea
[28.09.15 23:02:09]
» mesaj pers

   @elviramvio - Vremuri frumoase, amintiri pe măsură! Mulțumesc mult pentru ecou și pentru vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- puiutea
[28.09.15 23:08:05]
» mesaj pers

   @Rodel - Aveți perfectă dreptate, în Călimănești este acel foișor care, probabil va dispare! În jurul lui, se smulg din pământ stâlpii gardului, stâlpi băgați aproape un metru în pământ, în Căciulata nu i-au putut smulge și i-au ras de la suprafață! Nu întotdeauna modernismul aduce lucruri bune!

   Mă bucur că am trezit ceva amintiri în sufletul dvs. și a altor câțiva colegi! Mulțumiri pentru aprecieri și pentru vot, numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 4 voturi)]
- Michi
[28.09.15 23:45:40]
» mesaj pers

   Las următorului user să-ţi ofere superbonusul. Frumos scris, frumoase aduceri aminte. Noi la Călimăneşti am fost cu cortul şi Dacia 1100. Ăl mic era atât de mic încât s-a strecurat pe sub cort dându-ne emoţii groaznice că unde e copilul dacă nu mai e pe salteaua pneumatică? . Acum are 47 de ani şi cea mare care cocheta cu un băieţel din cortul vecin, 58. Altădată venind noaptea dinspre Sibiu- de fapt plouase o săptămână în Transilvania- ne-am oprit la cofetăria din Călimăneşti şi am luat prăjiturui să ne ţină de foame până la Bucureşti. Iertare că m-a luat valul cu amintirile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- puiutea
[28.09.15 23:52:12]
» mesaj pers

   @Michi - Mulțumesc mult pentru ecou, poate, în sinea mea, asta am și dorit de la cei care mi-ar fi citit review-ul - niște frumoase aduceri aminte, măcar atât cât vor mai rămâne în picioare ceva vestigii ale stațiunii! Multă sănătate dvs. și celor "mici" - de atunci - și celor mari, cei de acum!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[29.09.15 23:06:44]
» mesaj pers

   @webmaster70 - Am fost de mai multe ori în ultimii ani în Căciulata și am văzut ceva din transformarea stațiunii.

   La posibilitățile de relaxare cred că ar putea fi adăugate și ștrandurile termale de la Hotelul Oltul, Casa Românească, ștrandul cu apă dulce situat vis-a-vis de Hotelul Traian și aquaparcul inaugurat anul acesta, situat tot în apropierea hotelurilor Oltul și Cozia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Eugenia55*
[30.09.15 10:42:06]
» mesaj pers

   Merci, mon cher, ca m-ai dus si anul asta la bai! :)

   

   N-a contat ca dantela de la jupon s-a cam ingalbenit, umbreluta de soare ii cam peticita, palaria de pai cu panglici "suivez-moi, jeune homme! " am pus-o si cand praseam la porumb, bine c-am fost si, mai ales, ca i-a crapat pipota de invidie coanei Jenita de la numarul 13 ca anu' asta n-a avut belet ")

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- puiutea
[30.09.15 13:52:30]
» mesaj pers

   @Eugenia55 - Spirituală, talentată și inteligentă, ca întotdeauna, dealtfel! Mulțumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2015] Intrarea în Defileul Oltului. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676176">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676176"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676176">Şterge vot</a></div><span id="v9676176" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676176)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676176Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676176MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2015] Intrarea în Defileul Oltului.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2015] Drumul pietruit spre Mânăstirea Turnu. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676177">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676177"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676177">Şterge vot</a></div><span id="v9676177" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676177)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676177Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676177MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2015] Drumul pietruit spre Mânăstirea Turnu.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2015] Deasupra șoselei, alpiniști utilitari curățind pereții de stâncă. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676178">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676178"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676178">Şterge vot</a></div><span id="v9676178" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676178)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676178Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676178MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2015] Deasupra șoselei, alpiniști utilitari curățind pereții de stâncă.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2015] Mânăstirea Turnu. Vedere de pe drumul de acces care, după pod, o ia spre dreapta. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676179">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676179"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676179">Şterge vot</a></div><span id="v9676179" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676179)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676179Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676179MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2015] Mânăstirea Turnu. Vedere de pe drumul de acces care, după pod, o ia spre dreapta.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2015] Superb loc de odihnă și relaxare aflat la intrarea în mânăstire. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676180">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676180"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676180">Şterge vot</a></div><span id="v9676180" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676180)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676180Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676180MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2015] Superb loc de odihnă și relaxare aflat la intrarea în mânăstire.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2015] Vechea biserică (în stânga) și chiliile călugărilor (în dreapta). În fundal, turnul porții de acces (dacă o luați, după pod, spre stânga). -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676181">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676181"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676181">Şterge vot</a></div><span id="v9676181" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676181)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676181Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676181MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2015] Vechea biserică (în stânga) și chiliile călugărilor (în dreapta). În fundal, turnul porții de acces (dacă o luați, după pod, spre stânga).
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2015] Una din chiliile sihaștrilor. Au existat mai multe, dar au fost dărâmate pentru a face loc actualelor chilii. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676182">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676182"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676182">Şterge vot</a></div><span id="v9676182" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676182)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676182Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676182MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2015] Una din chiliile sihaștrilor. Au existat mai multe, dar au fost dărâmate pentru a face loc actualelor chilii.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2015] Efecte ciudate apărute în fotografia făcută în biserica veche! Pozele de dinainte și de după aceasta au ieșit normale! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676183">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676183"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676183">Şterge vot</a></div><span id="v9676183" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676183)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676183Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676183MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2015] Efecte ciudate apărute în fotografia făcută în biserica veche! Pozele de dinainte și de după aceasta au ieșit normale!
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2015] Mânăstirea Cozia, ctitorie a lui Mircea cel Bătrân. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676186">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676186"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676186">Şterge vot</a></div><span id="v9676186" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676186)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676186Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676186MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2015] Mânăstirea Cozia, ctitorie a lui Mircea cel Bătrân.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2015] Înălțimea la care a ajuns Oltul la inundațiile din 1975! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676187">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676187"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676187">Şterge vot</a></div><span id="v9676187" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676187)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676187Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676187MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2015] Înălțimea la care a ajuns Oltul la inundațiile din 1975!
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2015] Promenada de pe malul Oltului. Cam deteriorată, în curs de amenajare. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676190">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676190"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676190">Şterge vot</a></div><span id="v9676190" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676190)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676190Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676190MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2015] Promenada de pe malul Oltului. Cam deteriorată, în curs de amenajare.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2015] Drumul (parțial pietruit) care duce către Călimănești. În fundal, insula Ostrov, pe care se află Mânăstirea cu același nume. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676192">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676192"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676192">Şterge vot</a></div><span id="v9676192" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676192)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676192Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676192MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2015] Drumul (parțial pietruit) care duce către Călimănești. În fundal, insula Ostrov, pe care se află Mânăstirea cu același nume.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2015] Biserica mânăstirii Ostrov. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676199">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676199"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676199">Şterge vot</a></div><span id="v9676199" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676199)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676199Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676199MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2015] Biserica mânăstirii Ostrov.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2015] Castrul roman Arutela. Fotografie făcută de pe baraj. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676203">Şterge vot</a></div><span id="v9676203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2015] Castrul roman Arutela. Fotografie făcută de pe baraj.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2015] Castrul, privit din interior. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676205">Şterge vot</a></div><span id="v9676205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2015] Castrul, privit din interior.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2015] Intrarea in Parcul Naționa Cozia. Punct de plecare spre Cascada Lotrișor (2,8 km). -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676206">Şterge vot</a></div><span id="v9676206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2015] Intrarea in Parcul Naționa Cozia. Punct de plecare spre Cascada Lotrișor (2,8 km).
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2015] Pereții de stâncă ce ne vor însoți aproape tot drumul. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676207">Şterge vot</a></div><span id="v9676207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2015] Pereții de stâncă ce ne vor însoți aproape tot drumul.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2015] Cascada Lotrișor. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676208">Şterge vot</a></div><span id="v9676208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2015] Cascada Lotrișor.
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2015] Sub cascadă! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676209">Şterge vot</a></div><span id="v9676209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2015] Sub cascadă!
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2015] Campingul de căsuțe (65!). -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676213">Şterge vot</a></div><span id="v9676213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2015] Campingul de căsuțe (65!).
foto puiutea [28.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [SEP-2015] Piscina campingului. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676214">Şterge vot</a></div><span id="v9676214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2015] Piscina campingului.
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2015] Micul bazar (ca de obicei), cu de toate! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676217">Şterge vot</a></div><span id="v9676217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2015] Micul bazar (ca de obicei), cu de toate!
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2015] Piscina acoperită, aflată în parcarea Complexului Hotelier. În stânga se observă un mic aqualand. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676220">Şterge vot</a></div><span id="v9676220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2015] Piscina acoperită, aflată în parcarea Complexului Hotelier. În stânga se observă un mic aqualand.
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2015] Complexul Hotelier, de câțiva ani (și el!) în haină nouă. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676223">Şterge vot</a></div><span id="v9676223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2015] Complexul Hotelier, de câțiva ani (și el!) în haină nouă.
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2015] Lucrări de amenajare în micul părculeț de la izvoarele 1 și 2. -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676226">Şterge vot</a></div><span id="v9676226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2015] Lucrări de amenajare în micul părculeț de la izvoarele 1 și 2.
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2015] Dar va arăta mai frumos după ce va fi gata! (aici, parțial terminat). -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676227">Şterge vot</a></div><span id="v9676227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2015] Dar va arăta mai frumos după ce va fi gata! (aici, parțial terminat).
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2015] Hotelul Traian - 'Oldies But Goodies'! S-a pus (și el!) la patru ace! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676231">Şterge vot</a></div><span id="v9676231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2015] Hotelul Traian - "Oldies But Goodies"! S-a pus (și el!) la patru ace!
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2015] În urmă cu ceva ani, aici era o ruină! Totul se înnoiește, tradiția dispare! (Pe drumul asfaltat nu demult se ajunge la Campingul de căsuțe). -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676234">Şterge vot</a></div><span id="v9676234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2015] În urmă cu ceva ani, aici era o ruină! Totul se înnoiește, tradiția dispare! (Pe drumul asfaltat nu demult se ajunge la Campingul de căsuțe).
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2015] 'Casa' izvoarelor 1 și 2, pe cale să se 'destrame'! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676235">Şterge vot</a></div><span id="v9676235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2015] "Casa" izvoarelor 1 și 2, pe cale să se "destrame"!
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2015] În vechiul regim, în stațiuni, vilele aveau numere, pentru a putea fi mai ușor identificate. Aici, o altă 'fosilă' din alte vremuri! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676236">Şterge vot</a></div><span id="v9676236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2015] În vechiul regim, în stațiuni, vilele aveau numere, pentru a putea fi mai ușor identificate. Aici, o altă "fosilă" din alte vremuri!
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2015] '... Și în parc fanfara cânta! ' Acum o sută de ani! După lucrările din jur, acest minunat foișor va dispare, cu siguranță! Sau poate, NU? -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676237">Şterge vot</a></div><span id="v9676237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2015] "... Și în parc fanfara cânta! " Acum o sută de ani! După lucrările din jur, acest minunat foișor va dispare, cu siguranță! Sau poate, NU?
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2015] Casă reprezentativă, venită, parcă din alte vremuri! VECHI... -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676238">Şterge vot</a></div><span id="v9676238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2015] Casă reprezentativă, venită, parcă din alte vremuri! VECHI...
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2015] ... și NOU! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676240">Şterge vot</a></div><span id="v9676240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2015] ... și NOU!
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2015] Vechi... -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676243">Şterge vot</a></div><span id="v9676243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2015] Vechi...
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2015] ... și nou! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676244">Şterge vot</a></div><span id="v9676244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2015] ... și nou!
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2015] Imagine reprezentativă - CĂCIULATA - ÎNTRE VECHI ȘI NOU! -- foto by <b>puiutea</b> [uploaded 28.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av676245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv676245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=676245">Şterge vot</a></div><span id="v9676245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(676245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f676245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e676245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2015] Imagine reprezentativă - CĂCIULATA - ÎNTRE VECHI ȘI NOU!
foto puiutea [28.09.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.149938106537 sec