ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.09.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 09.09.14
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 4 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 57 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 10 MIN

    Residence Campolongo – „Acasă” în inima Dolomiţilor

    TIPĂREȘTE

    Nu am mai avut răbdare să ajung la această parte a vacanţei noastre în mod „regulamentar”, cum îmi propusesem iniţial, adică urmând ordinea cronologică a evenimentelor, aşa că am luat-o puţin pe scurtătură sărind peste episodul Veneţia. Nu intenţionez să râmân datoare cu el, ci doar îl las pe mai târziu. Şi pentru că alegerea cazării a jucat un rol extrem de important (poate cel mai important de până acum) în reuşita vacanţei în Dolomiţi, o să încep de-aici, nu înainte de a vă spune şi câteva cuvinte despre planificarea excursiei, că doar cele două (cazare şi planificare) pe cale logică trebuie să meargă mână în mână. Ei bine, în cazul Dolomiţilor mărturisesc că ambele au fost o adevărată provocare şi ne-au dat atâtea bătăi de cap, cât nu ne-au dat toate celelalte vacanţe adunate la un loc. În final mă bucur că a fost aşa pentru că a ieşit o excursie de ţinut minte o viaţă, mai frumoasă decât cele în mai optimiste gânduri. Dar să o luăm cu începutul.

    Privind pe hartă zona Dolomiţilor şi fiind obişnuiţi cu alt gen de drumuri din punct de vedere al dificultăţii, iniţial am fost tentaţi să credem că un itinerariu de, să zicem, 300-350 de kilometri pe zi este fezabil, însă când acei 350 de kilometri presupun vreo 4 pasuri de peste 2000 de metri, serpentine, suişuri, coborâşuri şi, în general, drumuri aglomerate, iar asta nu o data, ci 4 zile la rând, devin evidente două lucruri: 1. trebuie să ne rezumăm pe cât posibil la o zonă de interes restrânsă şi să lăsăm deoparte ideile fanteziste cu care pornisem iniţial în călătoria noastră virtuală, precum cea de a vizita şi Innsbruck-ul vecinilor austrieci sau Garda, pe principiul „dacă tot suntem prin zonă” pentru că în realitate nu suntem deloc în zonă şi şi 2. durata scurtă de doar 4 nopţi pe care o avem la dispoziţie, raportat la lista interminabilă de obiective trebuie compensată cu o cazare cât mai centrală în zona noastră de interes, direct “în creierii munţilor” şi nu “pe acolo pe undeva” cum ne gândeam iniţial, pentru că în Dolomiţi 50 de kilometri mai la dreapta sau mai la stânga s-ar putea să se traducă în mai bine de 2 ore în plus pe drum, pe cale de consecinţă 2 ore în minus pentru locul unde vrem să ajungem, ceea ce iarăşi nu e de dorit.

    Punctul 1 îl rezolvăm rapid, majoritatea obiectivelor fiind grupate în două regiuni vecine : Südtirol/Trentino-Alto Adige şi Veneto, mai exact provincia Belluno din nordul regiunii Veneto.

    Cu punctul 2 ne cam prindem urechile când dăm un search pe Booking şi ne trezim cu nişte scoruri ce ne înmoaie instantaneu genunchii şi ne taie respiraţia. Bolzano, Val Gardena, Val di Fassa, Cortina arată minunat dar... parcă nu am vrea să rămânem în ultimele zile la spălat de farfurii te miri pe unde. Aşa că lărgim spectrul căutărilor şi în final, cu inima puţin îndoită, facem rezervările pentru Cortaccia, o localitate situată cam în afara ariei noastre de interes, dar un compromis pe care suntem dispuşi să-l acceptăm. Totuşi, continui să consult ofertele zilnic, în speranţa că se iveşte ceva mai bun. Şi ce să vezi, cu vreo două săptămâni înainte de plecare, când deja îmi cam pierdusem speranţa şi mă obişnuisem cu ideea că nu vom reuşi să le împăcăm pe toate, apare din senin oferta: Residence Campolongo, Arabba –40 euro/ noapte, studio pentru 2 persoane. “Glumeşti? ”... zic. “Asta-i cazarea noastră! ” Aşa că “back to the drawing board”cum zice americanul, în cazul nostru înapoi la Google Maps, refacem rapid itinerariul, recalculăm distanţele şi nu doar că repunem pe listă tot ce tăiasem, dar mai şi adăugăm pe ici, pe colo, câte ceva. Acum mai avem de făcut un singur lucru, cel mai greu dintre toate: să aşteptăm momentul întâlnirii.

    Residence Campolongo*** – Passo Campolongo 26,32020 Arabba

    Amplasare și date generale

    Din punct de vedere administrativ, Residence Campolongo aparţine de Arabba, deci de regiunea Veneto şi nu de Trentino-Alto Adige, cum fusesem iniţial tentată să cred. Abia la câteva sute de metri la nord de hotel, un panou mare pe marginea drumului ne informează că intrăm în Provincia Autonomă Bolzano, care împreună cu provincia autonomă vecină de la sud, Trento sau Trentino, formează regiunea Südtirolul (în germană) sau Tentino-Alto Adige (în italiană) sau simplu Trentin-Südtirol (în ladină). Dar pentru noi nu are nicio importanţă, alta decât cultura generală.

    Din punct de vedere geografic, hotelul este situat exact în Pasul Campolongo (1875 m), care împreună cu Passo Pordoi (la sud), Passo Sella (la vest) şi Passo Gardena (la nord) închide circuitul Sella Ronda ca un carusel în jurul lui Piz Boè-3152 m, cel mai înalt vârf al masivului Sella, făcând legătura între patru văi de o frumuseţe nepământeană, inima ladină a Dolomiţilor: Val Badia cu a sa Corvara-o bijuterie de localitate, Livinallongo del Col di Lana, Val di Fassa şi preferata mea, Val Gardena cu frumoasele Selva Gardena, Ortisei şi Santa Cristina. Prin faţa hotelului, o panglică neagra de asfalt şerpuieşte spre Arabba (Rèba în ladină), situată la 3 kilometri la sud de Passo Campolongo şi spre Corvara, 6 kilometri mai la nord.

    Apoi, la distanţe rezonabile mai avem aşa:

    la vest - Bolzano (70 km) pe SS48 (Strada Statale delle Dolomiti) şi SR241, trecând prin Val di Fassa, peste Passo Pordoi şi Passo Costalunga, sau pe SS242 prin Val Gardena, trecând peste Passo Pordoi şi Passo Sella sau peste Passo Gardena prin Corvara. Pe SS241 la vreo 20 de kilometri înainte de Bolzano se află Lago di Carezza, unul din cele mai spectaculoase obiective ale Dolomiţilor;

    la est – Cortina D’Ampezzo (40 km) pe SS48 peste Passo Falzarego sau pe SP638 peste Passo Giau, apoi mai departe Lago di Misurina şi Tre Cime di Lavaredo (20 km de Cortina) peste Passo Tre Croci;

    la sud – Lago di Fedaia (40 km) şi Marmolada- cel mai înalt vârf din Dolomiţi, pe SP641 prin Passo Pordoi şi Passo Fedaia;

    la nord – Lago di Braies (70 km) pe SS244 prin Corvara sau pe SR48 până în Cortina apoi pe SS51.

    Practic, nu se poate ajunge la hotel fără a trece prin cel puţin un pas de peste 2000 de metri, fără a mai pune la socoteală chiar Passo Campolongo, extrem de pitoresc, dar totuşi modest faţă de celelalte menţionate anterior.

    Hotelul dispune de parcare privată gratuită de dimensiuni generoase şi de Wi-Fi gratuit (a fost singura cazare din această vacanţă unde am avut cu adevărat internet). La 500 de metri distanţă se află teleschiul Passo Campolongo.

    În incinta hotelului există un bar unde se poate servi micul dejun, o sală de jocuri cu mese de biliard, tenis de masă, saună, cadă cu hidromasaj, baie turcească şi sală de fitness, toate disponibile gratuit. Nu le-am încercat, abia am avut timp de dormit, ce să vorbim de relaxare. Ne-am rupt însă câteva minute pentru o bere, 2.5 euro la sticla de 0.5 litri. Ieftină, raportat la preţurile din Arabba. Pentru restaurant trebuie să vă deplasaţi vreo 200 de metri până la Hotel Monte Cherz unde lucrează şi un băiat din Arad, sau pentru o gamă mai largă de restarante, pizzerii, cafenele, minimarket-uri până în Arabba sau Corvara. De reţinut că majoritatea minimarketurilor închid la ora 19, iar restaurantele la ora 20. În plus, lucru curios, mai toate magazinele mici, inclusiv cele de îmbrăcăminte şi articole sportive au siestă între orele 13:30-15:00.

    Mai multe informaţii despre hotel şi zonă găsiţi pe site-ul oficial: www.residencecampolongo. it.

    Pe Booking, Residence Campolongo are un scor de 8.2/10 din 147 comentarii, cu cea mai mare notă de 8.7 pentru locaţie.

    Studio pentru 2 persoane

    Pe site-ul oficial, pe lângă poze, veţi găsi un tabel cu caracteristicile fiecărui tip de apartamente şi studiouri, de la A la G (etaj, suprafaţă, dotări, planul apartamentului, preţuri în funcţie de sezon etc.). Nu toate apartamentele de acelaşi tip arată la fel, al nostru de exemplu nu-mi dau seama dacă e “tip B” sau „tip C”, pare a fi o combinaţie a lor.

    Apartamentul închiriat de noi era compus din:

    - zona de la intrare: cu un dulap mare, birou, 2 scaune şi 2 paturi suprapuse.

    - chicineta: complet utilată, cu plită electrică, cuptor, frigider cu mini-congelator, veselă şi ustensile de bucătărie.

    - zona de relaxare: cu o canapea extensibilă (a fost cea pe care am ales-o pentru somn, foarte comodă), noptiere, televizor, radio, dulapuri, o masă mare cu scaune, telefon.

    - baia: cu duş, chiuvetă, wc, bideu, uscător de păr, săpun, şampon, prosoape mari şi mici.

    - terasa: cu o masă şi scaune de plastic, un uscător de rufe şi, în caz de cer senin, o panoramă de poveste.

    Nu voi insista aici asupra detaliilor, prefer să dau explicaţiile în subsolul fiecărei poze pentru o mai mare claritate şi pentru a evita exerciţii de imaginaţie inutile.

    Ce e important de spus şi nu se vede neapărat în poze e că apartamentul era foarte curat, nu am văzut firicel de praf, toate prizele, veiozele şi aplicele funcţionau, lenjeria era foarte curată, patul confortabil, vesela în stare foarte bună. În plus, când am ajuns noi caloriferele erau calde (aveam un potenţiometru să fixăm noi temperatura dorită), aşa că am presupus că trebuie să fi fost o zi friguroasă sau că i s-o fi făcut milă băiatului de la recepţie când ne-a văzut aşa zgribuliţi. Nu ştiu motivul, cert e că în zilele următoare caloriferele au rămas reci, cu toate că nu ne-ar fi deranjat câteva grade în plus.

    Concluzie

    Pe scurt, Residence Campolongo ne-a fost cea mai dragă cazare din toate concediile de până acum. Locaţia absolut superbă, într-un cadru de poveste, cu o mulţime de obiective turistice în zonă, liniştea, atmosfera primitoare din apartament şi din întreg hotelul, toate la un loc ne-au intrat la suflet atât de mult încât la plecare am simţit că se rupe ceva din noi, iar asta nu ni se întâmplă prea des. Nu ne-am simţit "ca acasa", ci pentru 4 nopţi, în mijlocul concediului am fost pur şi simplu "acasă". Aşa că un mare DA pentru Campolongo şi un uriaş DA pentru Dolomiţi în general. Sunt o destinaţie care nu are cum să nu vă cucerească definitiv, indiferent dacă iubiţi marea sau muntele, în faţa unor asemenea frumuseţi nici pietrele nu răman nepăsătoare.

    Şi vă mai fac o recomandare. Căutând din curiozitate pe Booking preţurile la Residence Campolongo pentru alte perioade ale anului, am observat că e un hotel destul de solicitat indiferent de sezon. Aşadar, în cazul în care nu găsiţi nimic liber la Campolongo orientaţi-vă spre altceva, dar sfatul meu este să nu vă îndepărtaţi de zona Arabba-Val Gardena-Corvara-Val di Fassa. Sunt de departe cele mai frumoase locuri şi, în acelaşi timp, sunt situate strategic pentru o vacanţă activă sau, de ce nu, pentru simpla relaxare. Dar nu trebuie să vă spun eu, vă veţi convinge singuri din poze în articolul următor, îmi propun să nu fiu deloc zgârcită cu ele pentru că Dolomiţii în general, deşi de o frumuseţe aproape ireală şi la o distanţă relativ mică de noi, sunt atât de puţin promovaţi în turismul românesc. Poate reuşim de-aici să schimbăm câte ceva, puţin câte puţin, articol cu articol şi poză cu poză. Zona de care vă spuneam e destul de scumpă, însă cu puţină perseverenţă se va ivi ceva potrivit pentru fiecare, aşa cum s-a ivit pentru noi Residence Campolongo.

    O zi faină!


    [fb]
    ---
    Trimis de Camelia19 in 21.09.15 23:23:16
    Validat / Publicat: 22.09.15 00:10:29
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 3747 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Camelia19); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P04 vedere din fata hotelului
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 28100 PMA (din 29 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 57.14 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    17 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [22.09.15 00:09:13]
    »

    Fain vacanţă, fain recomandarea. Sau... "cum Îi turcu = şi pistolu".

    Sau "pistoala"? ... nu mai ştiu cum era?

    -

    Mutat în rubrica "Residence Campolongo [Passo Campolongo, Arabba], [ALTE ZONE]" (nou-creată pe sait)

    -

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [22.09.15 00:20:20]
    »

    @webmasterX - Mulţumesc, webmaster . Aceea e locaţia.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    calatorul
    [22.09.15 08:56:18]
    »

    Frumoase locuri, frumoasa relatare, am trecut si eu prin zona si mi/am propus, desigur, sa revin. Vacante frumoase.

    danamandache
    [22.09.15 10:11:44]
    »

    Se notează... Muntii Dolomiti. Multumesc pentru impresii, pentru sfaturi si informații. Ai un stil de a povesti de îți vine sa te urci in masina sa pleci imediat acolo. Astept cu nerăbdare continuarea articolului!

    tache
    [22.09.15 16:22:41]
    »

    @Camelia19 - Bine ai venit in clubul iubitorilor de Dolomiti! Iti impartasesc integral parerile despre zona si bucuria pe care o resimti batandu-i drumurile!

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [22.09.15 16:46:21]
    »

    @calatorul50 - Mulţumesc de vizită, călătorule. Şi eu mi-am propus să mai revin într-un viitor nu foarte îndepărtat, deşi am făcut mai bine de 600 de kilometri prin Dolomiţi, sunt multe locuri unde nu am reuşit să ajungem.

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [22.09.15 16:48:57]
    »

    @danamandache - Dana, îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru interes. Chiar cred că ar trebui să-i notezi pe o listă pentru viitor, am impresia că ţi-ar plăcea zona. După atâta mare, puţin munte este întotdeauna binevenit.

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [22.09.15 18:53:40]
    »

    @tache: Bine te-am gasit, astept cu interes sa citesc si articole tale despre Dolomiti si nu numai, vad ca inca nu te-ai incumetat. Multumesc de vizita.

    traian.leuca †
    [22.09.15 19:34:34]
    »

    @Camelia19 - Mi-a făcut mare plăcere să citesc un articol în care ați făcut referire la munții Dolomiți.

    Anul acesta am colindat un pic în zona Cortina D'Ampezoo (Passo Falzarego, Passo Tre Croci, Tre Cime, Misurina) și cum mi-a plăcut foarte mult aș vrea să extind zona de vizitat. Articolul de față mă va ajuta să-mi creionez viitoarea vacanță în zona Dolomiților.

    Mulțumesc!

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [22.09.15 20:01:01]
    »

    @traian. leuca - Mulţumesc pentru vizită şi pentru vot. Şi noi am văzut toate pe care le-ati menţionat plus multe altele mai la vest de Cortina despre care voi povesti detaliat în articolul următor. Mă bucur că vă e util review-ul de cazare, sper ca următorul să vă ajute şi mai mult într-o viitoare vacanţă. Şi bineînţeles abia aştept cu nerăbdare să scrieţi şi un articol despre toate aceste locuri pe care le-aţi văzut deja.

    claudiu 71
    [22.09.15 22:39:05]
    »

    @Camelia19 -

    Asa da, mult mai ok in inima Dolomitilor. Pe valea Vinului nu ati mai fost?

    "Suzy"a transpirat ?

    Bine ai venit de asemenea in "Dolomiti Fan Club"

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [22.09.15 22:58:09]
    »

    @claudiu 71 - Da, mult mai ok. Nu am fost pe Valea Vinului, cel mai la vest am ajuns în Bolzano, dincolo de el nu. Suzy s-a achitat onorabil, ca de fiecare dată. Cred că am fost pe vreo 9-10 pasuri, dintre care pe unul chiar de 4 ori, deja îl visez şi noaptea Nu că am fi vrut noi neapărat, dar ne era în cale aproape oriunde mergeam . Ce să zic, a fost minunat. Mă aşteptam să fie frumos, dar aşteptările mi-au fost cu mult depăşite. Şi tu eşti una din persoanele căreia trebuie să-i mulţumesc pentru asta.

    Mihai18
    [24.09.15 22:04:30]
    »

    @danamandache - Fain ecoul. Atât de frumos scrie această fată că întradevăr îți vine să pleci acolo unde ea a povestit că a fost.

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [24.09.15 23:30:25]
    »

    @Mihai18 - Sunt onorată şi acelaşi timp extrem de bucuroasă că vă face plăcere să-mi citiţi articolele şi sper să nu vă dezamăgesc nici pe viitor. Nu am considerat vreodată că aş avea stofă de povestitoare şi nici acum nu consider asta. Încerc doar să vă împărtăşesc şi vouă, atât cât mă pricep, experienţele mele, poate uneori sub imperiul unor emoţii puternice generate de anumite locuri, alteori mai pragmatic, cert e că fiecare loc are un alt impact asupra mea, iar eu pur şi simplu îl iau ca atare şi-l transpun aici. Când cred că un loc merită văzut, fac tot ce pot pentru a-l promova, iar dacă cineva găseşte utilitate în vreun articol de-al meu, mă declar mulţumită. Vă mulţumesc încă o dată pentru toate cuvintele frumoase, pentru mine înseamnă foarte mult şi dacă într-adevăr vă vine să puneţi de-o minivacanţă în Dolomiţi, eu vă doresc mult succes

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Mihai18
    [01.10.15 21:48:18]
    »

    @Camelia19 - Te rog, spune-mi ce marcă este aparatul tău de fotografiat. Pozele sunt excelente, contează însă și parametrii tehnici ai aparatului (zoom, luminozitatea obiectivului). Fă-i de rog o poză cu alt aparat și posteaz-o la acest review. Mulțumesc. (Dacă îți este greu, atunci renunț).

    Camelia19AUTOR REVIEW
    [01.10.15 22:39:56]
    »

    @Mihai18 - Aparatul e unul fără prea mari pretenţii, un bridge Sony HX200V de vreo 3 ani vechime. Modelul omolog în acest moment este HX400V, pe la 1700 lei cred. E practic, face cam de toate, dar nu excelează la nimic, specific bridge-urile . Aparatul nu e momentan la mine ca să-i fac o poză, dar îl găseşti la un search pe google. O să-i fac o poză când ajunge acasă şi o voi posta la sfârşitul articolului următor.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Mihai18
    [02.10.15 08:35:01]
    »

    @Camelia19 - Mulțumesc. Nu mai este necesară fotografia aparatului. Îmi este suficient că mi-ai spus marca și tipul aparatului. Voi intra pe internet și voi obține datele tehnice ale sale.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    calatorul, Camelia19, claudiu 71, danamandache, Mihai18, tache

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.068678140640259 sec
    ecranul dvs: 1 x 1