62122 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Sunmelia Beach Hotel Resort & Spa [Kizilagac]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.08.2015
DE
Avatar ramurica
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 11.07.13
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
JUL-2015
DURATA: 12 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
2290
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 10

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
8.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Bine, cu speranța de mai bine


În ultimii 6 ani ne-am petrecut vacanțele de vară în Turcia, zona Antalya. Până anul acesta, am ales doar servicii ultra all, iar în ultimii 3 ani (incluzându-l și pe acesta), am ales să ne petrecem vacanța într-un hotel nou construit sau renovat în acel an. În fiecare an alegem destul de greu un hotel, dar avem niște criterii de la care pornim. Am vrut să fie nou, am vrut să fie un preț bun, mai ales că în ultimii 3 ani am stat mai mult de 7 nopți. Din acest motiv, desi am oscilat intre acest hotel si unul preluat de lantul Delphin, sotul a insistat sa mergem la Sunmelia. Eu am avut niste retineri, in primul rand pentru ca era cu regim all inclusive si nu cu ultra all. Si nu pentru niste mofturi in plus, ci pentru faptul ca, la ultra all, ai niste facilitati, totusi. Apoi, el m-a convins, spunându-mi ca renuntam la un serviciu in plus, dar castigam la numarul de nopti, iar asta imi suna foarte bine, deoarece cred ca nu as mai merge niciodata sa stau doar 7 nopti. Simt ca e o mare alergatura si un cost prea mare pentru avion. Prin urmare, am ales un pachet de 12 nopți, în perioada 11-23 iulie, cu un pret ce avea la bază unele discount-uri. Am avut un zbor cu o oră întârziere, pentru prima dată de cand mergem in Turcia, cu o companie cu care nu am mai fost si care la check-in s-a miscat ingrozitor de greu, dar am ajuns cu bine.

Transferul: a fost foarte rapid, pentru ca am fost doar 2 familii, pentru care soferul ne-a anuntat ca ar dori sa nu mai faca pauză si să mergem direct. Asadar, am ajuns cu aproape o ora mai devreme, față de alți pasageri din avion, care mergeau la același hotel, dar cu o altă agenție.

Cazarea: Ajunși la hotel, ne așteptam să fim cazați în 10 minute, cum citisem în impresiile altor turiști, dar am uitat să ținem cont de faptul ca noi ne aflam în vârf de sezon turistic și nu în lunile aprilie, mai, iunie. Prin urmare, nu a fost cum ne-am așteptat. Am ajuns pe la ora 11 la hotel și abia pe la 13.30 am fost cazați, după ce am luat masa mai întâi, unde fuseserăm invitați de către cei de la recepție. Am uitat să precizez că hotelul este foarte frumos, culorile alese (mov, lime, turcoaz) te binedispun, iar recepția are un design aparte (cunoscut deja din fotografii). Personalul de la recepție a fost amabil si vorbea engleza, în ciuda a ceea ce citisem pe aici. Ni s-a dat camera, persoana de la bagaje ne-a condus, doar că pe drum ne-am dat seama că este la un nivel cam mic, iar noi ne doream o cameră mai sus. L-am întors pe cel cu bagajele, fără să vedem camera și am încercat la recepție să schimbăm camera. Au verificat în calculator, a venit un fel de șef și după vreo 5 minute ne-a spus că-i pare rău dar nu are, doar a doua zi. Să venim, că ne rezolvă. E posibil să ne fi dus cu vorba, poate aștepta ceva bacșiș, poate chiar nu avea, fiind vârf de sezon, cert e că, a doua zi nu ne-am mai dus. De ce? Pentru că, noi nu văzusem camera, iar aceasta nu era deloc rău poziționată. Nu era nici cel mai mic nivel, era un nivel mai sus față de Lobby bar, la capatul culoarului, iar vederea o aveam în fața hotelului. Cum priveai hotelul din față, camera era în dreapta. Am constatat că era multă liniște, că avea un balcon imens și doar noi aveam așa, restul aveau balcoane mici, iar camera era și ea mai mare. Prin urmare, chiar ne-a plăcut. În plus, nu era nevoie de lift, ajungeam foarte repede în cameră din orice parte veneam. Ca sfat, trebuie văzută întâi camera și apoi cerut să fie schimbată, deorece există riscul să primiți o cameră inferioară celei deja oferite.

Camera: Frumoasă, mare, curată, cu minibar ce conținea: apă plată, apă carbogazoasă, limonadă și sucuri la cutie. Acestea erau înlocuite zilnic, dar nu era o regulă. De ex. limonada nu a fost chiar în fiecare zi, iar sucurile, doar daca rămânea doar unul mai erau înlocuite. Față de ultra all, am simțit lipsa filtrului de cafea, a halatelor de baie și a papucilor, dar nu a fost o tragedie. Cafeaua ne-ar fi plăcut să o avem, dar mai aduceam seara în pahare și o aveam dimineața. Un alt avantaj al camerei a fost că aveam soare dimineața, iar după-amiaza aveam umbră și simțeam adierea vântului, așa încât mai puteam sta și fără aer condiționat în unele momente. Am avut de-a face cu vreo 2 zile în care cădea curentul destul de des, fracțiuni de secundă, dar nu era deranjant. Apoi au remediat problema. Din nou zic: un alt avantaj al camerei, inițail refuzate, a fost că ni s-a făcut curățenie în cameră numai dimineața, cu exceptia a două zile, când camerista avea de pregătit alte camere urgent (se schimbau seriile) și a venit mai tarziu, dar nu foarte tarziu si i-am zis sa faca doar strictul necesar. În vreo 3 zile am găsit tot felul de aranjamente: lebede din prosoape, pijamalele aranjate cu model sau petale de flori presărate pe pat. Drăguț! O singură dată am lăsat și bacșiș, apoi nu am mai considerat necesar.

Internet: În prima zi, despre internet ne-a vorbit tot băiatul care căra bagajele și care se descurca în engleză, nu cum citisem în alte comentarii, că nu vorbește nimeni. Ne-a spus că la Lobby este gratis, dar ca la camera, adica acolo unde ne apare scris doar Sunmelia, este pe bani, 3 euro ora. Eu încercasem să mă conectez încă dinainte să-mi explice, dar aveam nevoie de numărul camerei si nu am putut, apoi, din greseala, pentru că nu m-am uitat bine, am accesat camera si am închis repede. Vreo 3 zile am fost la lobby, doar pentru verificarea mailurilor, dar ma gândeam mereu că sigur mă vor taxa pentru conectarea din camera. Nu-mi parea rău de 3 euro, dar îmi parea rău ca nu am folosit macar ora aia de internet (la final, mi-au cerut 3 euro, dar le-am spus sa verifice ca nu am trafic si nu mi-au mai luat niciun ban). După aceste 3 zile, am zis să risc si să încerc pe internetul meu, de care aveam gârlă, dar nu mă pusesem prea bine la punct cu ce presupunea noul meu abonament. Mi-aminteam vag că parca nu as plăti. După ce am făcut proba si am văzut că nu plăteam, am prins curaj si am intrat ori de cate ori am avut nevoie. La fel si cu apelurile in tara. Primeam telefon si vb o grămada, apoi imi apreau cate 10 eurocenti la nu stiu cate minute (multe).

Despre hotel: frumos, cum ziceam, curat, sunt magazine destul de bine aprovizionate: unul de optică, unul de genti si ceva incaltaminte, altul de haine, unul de articole de piele si un minimarket cu de toate. Preturile destul de ok. În apropierea magazinelor exista o cofetarie/cafenea „Cafe de Paris”, un loc îndrăgit la orele prânzului sau după-amiaza. Prăjituri bune (desi eu nu am mancat decat foarte putine dulciuri, pentru ca nu simteam nevoia, dar am constatat că nu erau deloc lesinate, ci foarte bune), cafea de mai multe feluri, sucuri, etc. Lângă cafenea era sala principală de mese, locul unde se lua micul dejun și cina. Prânzul se lua la o terasă în apropierea piscinelor.

Masa: Mâncarea era destul de diversificată. Eu am comparat cumva cu all inclusive-ul de la bulgari si, categoric era peste ei. Obisnuiti cu ultra all, am simtit lispa unor freshuri, care erau dimineata pe bani (1 euro-trecut pe caiet, cu numarul camerei si semnatura), lipsa unor preparate din peste, dar erau si aci destule. Mâncarea era bună, însă se repetau unele feluri, dar mai apăreau si 2-3 noi, în fiecare zi. Existau si baclavale, rahat, halva, seminte dimineata. Fructe, salate, patiseria la loc de cinste. Sucurile nu erau nici chiar așa de rele, dar nici strălucite, însă nu murea nimeni din asta. Fiecare isi găsea ceva pe gustul lui. Baiatul nostru, care este adeptul apei, a găsit plăcere în a bea sprite (al lor). Cel mai deranjant era când trebuia să stai la coadă la ceva bun cu carne sau la kebab etc, dar si când prindeai momentele de vârf la masă si mesele erau ocupate sau abia se eliberau si tb sa astepti sa ti se aranjeze o masă. Pentru că am stat multe zile, am avut mai multe experiențe. Au fost zile în care sefii te ajutau cu masa imediat si o curătau, dar a fost si o zi în care m-am enervat, nu am mai asteptat, mi-am luat o fata de masă curata din punctul de lucru al ospătarilor si mi-am aranjat masa si totul a fost bine. Apoi a venit si ospătarul si a completat ce lipsea. Am vazut chelneri foarte implicati, am vazut chelneri care stăteau mai mult de vorbă cu turistii si râdeau, am văzut insă si un chelner, nu prea tanar, dar care era de admirat. Nu-mi luam ochii de la el. I-am facut si o poza. Parca era intr-o cursa. Nu-i stăteau mainile, nu se oprea din alergat, era de nota 20, l-am felicitat. Unii dintre ospatari/chleneri erau aroganti, plicitisti, dar atunci când erau mai motivati de către un turist neamt cu ceva euro, lucrau ca pe sârmă si cu următorii clienti. Nu erau destul de motivati, ceva le lipsea. Insă nu era mereu asa. Din toata perioada in care am stat, o zi nu a semănat cu alta, prin urmare nici un sejur al unei persoane cu al alteia. In plus, in iulie, cu siguranta a fost mult mai bine fata de lunile aprilie, mai si iunie. Interesul a fost mai mare, au mai fost puse unele lucruri la punct. Tot legat de servirea mesei, l-a, remarcat si pe Alladdin, un baiat inalt, zambaret si foarte amabil. Il veti observa in zona gratarelor sau a wokurilor. El si alti cativa sunt dintre exemplele pozitive. Muncea săracul, flacara de la gratar aproape ii ardea fata, la terasa de la plaja erau si 46 de grade, dar el era mereu amabil.

Barurile: la piscina era foarte placut să stai. Adia vantul, te răcoreai la o bere. Apropo, la inceput ne-a parut foarte slaba berea, dar apoi nea-m obisnuit, iar inspre sfarsitul concediului, am constatat ca mai bine stam la răcoare la lobby bar si bem o bere rece in pahar (mi-a iesit cu rimă!). Era cu totul altceva! Paharele erau dintr-un plastic rezistent, se spalau la masina si erau folosite de cateva ori. Partea proasta era ca unele erau folosite de mai multe ori decat trebuie, dar am prins si cateva zile cu pahare noi. La barul de la piscina erau momente cand se adunau prea multe, dar nu se intarzia prea mult. Nu aveau destul personal. In plus, cand batea vantul puternic, mai cadeau paharele pe jos, dar nu era ceva deranjant, totusi. Ce m-a deranjat era ca, am urmarit turistii si multi nu sunt educati, si probabil ca exact astia au asteptari mari si ajung acasa si scriu pe diferite forumuri despre ce au gasit si cat de rau era. Copiii carau pahare in apa, desi era interzis, se putau si accidenta, altii comandau în exces si le lasau uitate peste tot. Legat de acest aspect, chiar si la plaja, carau mancare, desi nu aveau voie, pe plaja si nici macar nu se deranjau sa duca farfuriile in cosurile special amenajate. La masa la fel, turcii lor in mod special, au obiceiul sa-si umple masa cu mancare (mai ales în weekendul in care a fost Bayram) si apoi lasa mai mult de jumate.

Nationalitati prezente: Nemtii in numar foarte mare, iar in prima parte, cam in ac. masura si romanii (deloc placut pentru mine, sa vad chiara atatia romani, voiam macar acolo sa mai scap de unele obiceiuri), rusi mai deloc (3-4 familii), am mai vazut din Kazahstan, turci, olandezi, din Elveția, Austria, Cehia si altele.

Divertisment: Cât priveste partea de piscine, am sesizat ca erau ore cand animatorii organizau tot felul de intreceri, dar nu am urmarit prea mult, pentru ca mergeam la mare. La tobogane, programul era de la 10-12 si 14-16. In primele zile a mers si toboganul mare -sarpe, apoi nu stiu ce problema au avut la el si l-au inchis o vreme. Copiii mici am observat ca se distrau foarte bine la casutele acelea colorate. Erau tot felul de activitati: faceau si pizza, fursecuri etc.

Seara, în ciuda a ceea ce am citit, chiar cu fost spectacole, iar amfiteatrul a fost plin mereu. Poate si pentru ca era luna iulie. Intr-o singura seara a fost Bingo, atunci nu am participat, iar in rest au fost seri de comedie, seara turceasca cu dansuri, acrobatii etc. Animatorul sef nu era comparabil cu unul de la un hotel ultra, dar probabil ca totul se limiteaza la un tarif, etc. Nu poti avea acelasi om si show în bani mai putini, dar a fost ok.

Seara turceasca: Pentru că am stat 12 nopti (apropo, sotul facea si glume, ne uitam in fata hotelului, de la balcon, cum plecau continuu si veneau serii noi, iar noi tot acolo eram; la un moment dat nu mai era nimeni din cei pe care i-am prins la inceputul perioadei, dar nici macar din cei veniti la jumate :), am prin seara turca de 2 ori, ceea ce ne-a palcut la nebunie. Seara turca era cam asa: in sala de mese totul era aranjat in cele doua culori ale steagului turcesc, erau baloane rosii si albe, la intrare se facea o coada inca de la 18.30, desi masa se deschidea la 19. O formatie canta cantece traditionale, erau feluri de mancare specifice Turciei, prajituri si torturi. Daca era vreo aniversare, angajatii veneau cu un tort la masa celui sarbatorit etc. Afara, pe aleea de langa restaurant, veneau tot felul de comercianti si isi insirau tarabele. Se instala un fel de bazar cu diferite produse, care dura pana la miezul noptii. Tot acolo, in zona podului peste rau, erau 3-4 camile, pe care te puteai plimba sau fotografia, in schimbul unei sume. Aveti grija, ca nu prea va lasa sa faceti fotografii, fara sa platiti, iar cand alegeti sa va plimbati, atentie la ce negociati, ca apoi sa nu iasa discutii aprinse. Eu am mai patit in primul an de Turcia, cand un proprietar de camile a alergat dupa mine sa- mi ia aparatul foto, pt ca am facut o poza. Eu nu stiam atunci care e treaba, dar m-am speriat. Puteti face o poza, mai discret, cand nu e foarte atent, dar aveti grija, nu le place. După zona bazarului, urmeaza showul de la amfiteatru, unde vă puteti bucura de o seară turcească (muzică, dans).

Altele: În apropiere, la vreo 900 m începe un bazar si se intinde mult de-a lungul drumului. Gasiti multa marfa, unele mai ieftine ca la hotel, pe altele le gasiti doar la hotel etc. Am citit la informatii, dar cam tarziu, ca daca se strange un grup de 15 persoane se organizeaza drumuri cu microbuzul, gratis, la Side, la anumite ore si în anumite zile.

În a doua zi de cazare, ne-am intalnit cu ghidul nostru si ne-a propus o croaziera pe raul Manavgat, pe care o ochisem si noi. Era prima data cand acceptam sa platim altceva decat ce platisem deja si sa iesim din hotel, mai ales ca acum ne permitea timpul mare pe care il aveam de stat la hotel. Am ales aceasta croaziera, care cuprindea: transfer cu autocarul de la hotel la raul Manavgat, Plimbare cu vaporasul (un fel de corabie) cu mancare si bautura inclusa, apoi 1 ora plaja pe un banc de nisip foarte frumos. În stanga era marea deosebita, cu vreo 30 de grade, nisipul care ardea îngrozitor, cateva tarabe cu marfa, iar în dreapta, raul rece, doar 10 grade. Era o aventura sa treci dintr-o apa in alta. Apoi la intoarcere, vizitarea unei moschee noi, foarte frumoasa, despre care ghidul nostru (o doamna stabilita in Turcia de 20 de ani, foarte bine pregatita) ne-a povestit extrem de multe lucrui si ne-a placut mult acolo. Cred ca nu am aflat in toti anii în care am mers în Turcia, atatea informatii cate am aflat acum. Dupa moschee, am vizitat un outlet cu preturi si marfa buna, apoi o cascada deosebita, un loc renumit, cu o priveliste incantatoare si cu o apa rece ca gheata etc. Dupa aceasta zona, am ajuns si la un bazar si un targ saptamanal de legume si fructe, ceva deosebit. Toate au fost foarte utile, am putut sa facem si plaja si shopping si ne-am imbogatit bagajul de cunostinte. A fost o zi foarte frumoasa!

Plaja: Am lăsat special la urma acest subiect, atat de discutat de unii. Pentru mine, fiecare hotel, fiecare plaja, fiecare loc sau fiecare experienta are un farmec aparte. Lucrurile nu pot fi perfecte si tb luat in calcul o serie de factori. Drumul spre plaja incepea dupa ce treceai podul peste rau. Pe acest pod mai toata lumea se oprea să admire multimea de pesti si de broaste testoase din rau. Apoi continua cu parcul de distractii in drapta si cu o alee ce avea în drepta si in stanga tot felul de floricele, palmieri, dar inca nu era totul la cote maxime. În ultimele două zile au fost montate bănci, atât pe aleile din grădina hotelului, cât și spre plajă si instalau si niste foisoare. Vegetatia din gradina hotelului arata chiar foarte bine. Din poze nu ma dumiream, dar la fata locului am fost chiar uimita. Ce am remarcat cel mai mult a fost ca, printre flori, in unele locuri gaseai tufe de ardei gras, tufe de ardei iute, galben sau rosu, tufe cu rosii, gogonele, iar spre plaja erau pepeni. Mai puteai vedea busuioc, rozmarin etc. Mi s-a parut o idee practica si haioasa. Pe la mijlocul perioadei de ședere, au strans rosiile, au adunat vrejii de la pepeni si i-au descoperit, să se coaca mai bine. Cum înaintai spre plaja, pe alee, te întâlneai cu un grup de rațe, simpatice foc. Le ziceam „fetele, tractoristele de la fermă”. Se uitau la tine cu drag, apoi asteptau sa le dai mancare, iar daca nu erai atent, ti-o lau direct din mana. Rața neagră, avea un pui galben. Era simpatic foc. Cand se săturau, coborau înspre lacul din dreapta. Acel lac parca era o fasie din Delta. Seara, pe partea cealalta, unde era o ferma de cai si alte rate si animale ale proprietarilor (apropo, se faceau si plimbari cu caii pe malul marii; nu stiu pretul), usile grajdului aveau culori fosforescente si se crea un efect special. Seara sau dimineata, în drum spre mare, vedeai întâi lacul, auzeai macanitul ratelor, apoi observai fâsia de nisip si dincolo marea. Un tablou pe care il savuram neîncetat în fiecare zi. Un amestec de sălbatic si civilizatie. Asta pentru că în dreapta hotelului nu mai era alt hotel. Urma o plajă sălbatică, unde localnicii veneau seara la pescuit, la o baie sau un gratar sau pur si simplu să se relaxeze. Ce nu-mi plăcea era că, dincolo de frumusetea mării, absolut deosebita în parte aceea, mai ales dupa-amiaza, cand soarele se amesteca cu marea, era că acesti localnici si nu doar ei, presupun, aruncau/lăsau pe plajă tot felul de gunoaie. In primele zile erau putine, dar apoi aparea cate un prosop, un pepene, un pet. Era o zona cu mult peste (dealtfel si noi ii observam cu ochiul liber in apa), se prindea dorada foarte multa. Am vazut si pe mal, adusa de valuri sau o broasca testoasa care isi găsise sfârsitul acolo sau in alta parte si fusese purtata de val. Obisnuiam să fac in fiecare zi, dimineata si seara „o expeditie”, cum o numeam eu, sa-l amuz pe baiatul meu, in directia aceea si mergeam cate 1 km dus si unul intors de fiecare dată. Strângeam scoici foarte frumoase, niste melci albi, foarte greu de găsit. La prima vedere, nici nu ai zice ca sunt scoici in ac zona. Marea era foarte frumoasa, dimineata mai ales, limpede, foarte caldă. Salvamarii cam lipseau. In unele după-amieze veneau gunoaie din larg, niste bucati de lemn sau 2-3 peturi goale. În unele seri aveau loc petreceri pe plaja, cu spumă, sau la barul de la plaja, muzică, dans etc.

Am scris foarte mult, nu sunt zgarcita cu vorbele, poate as mai scrie, dar ma opresc aici.

Concluzii: Știți cât ați plătit, pentru ce ați plătit, știți ce înseamnă all inclusive si ce înseamnă ultra all inclusive. Stiti ca turist că aveti drepturi, dar nu uitati că aveti si niste obligatii. Fiti rezonabili, nu asteptati mai mult decat puteti oferi, discutati si poate se rezolva, luati in calcul ca e primul an, ca difera de la o zi la alta, de la o luna si de la o experienta la alta si nu generalizati. Lasati-i pe altii sa traga propriile concluzii, dupa ce punctati voi ce e de punctat si de avertizat. Dacă personalul ar fi mai bine motivat, daca nu s-ar mai sta la coada la unele feluri de mancare, la orele de varf si daca s-ar mai face unele mici modificari, hotelul ar putea să fie mai sus clasat. Până atunci, vacantă plăcută celor ce deja au plătit si nu se mai pot răzgândi! Vedeți partea frumoasă a sejurului vostru!

---
Impresii încărcate de ramurica in 09.08.2015 19:07:27

Validat / Publicat: 09.08.15 21:52:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA. A mai fost în/la: Kemer, Alanya-Delphin Deluxe, Side-Silence Beach, Belek-Titanic Deluxe, Belek-Papillon Ayscha
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Italia, Elvetia, Monte Carlo, Bulgaria, Bruxelles
VIZUALIZĂRI: 3640

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ramurica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  31250 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster98
[09.08.15 21:51:41]
» mesaj pers

   @ramurica - Bine ai revenit după doi ani de pauză. Mi-au plăcut impresiile tale, oricine citește va ști ce-l așteaptă de la acest hotel. Chiar dacă trecute prin filtrul personal, detaliile oferite vor aduce destule detalii pentru a lua o decizie corectă. Mulțumim pentru efort și poate ne povestești și despre alte hoteluri pe care le-ai vizitat. Ai har și coerență.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[09.08.15 21:57:19]
» mesaj pers

   @webmaster98: Mulțumesc frumos! O să încerc. Am venit de două săptămâni și am fost foarte ocupata, dar nu aveam liniște dacă nu scriam. Asta pentru că mi-am propus, iar dacă îmi propun ceva, trebuie să ajung să și fac.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elisav
[09.08.15 22:20:48]
» mesaj pers

   Un review complex scris tare fain😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster98
[09.08.15 22:40:51]
» mesaj pers

   @ramurica - În acest caz te rog să-ți propui :). Bineînțeles în limita timpului disponibil.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- claudiu 71
[09.08.15 22:46:27]
» mesaj pers

   @ramurica -

   " Știți cât ați plătit, pentru ce ați plătit, știți ce înseamnă all inclusive si ce înseamnă ultra all inclusive. Stiti ca turist că aveti drepturi, dar nu uitati că aveti si niste obligatii. "

   

   Aceste ganduri s-ar plia bine pe multe review-uri in loc de concluzii :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[09.08.15 23:34:34]
» mesaj pers

   @elisav: Mulțumesc frumos! Sper să-i ajute pe alții, sa tragă niște concluzii și sa aibă așteptări potrivite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[09.08.15 23:47:26]
» mesaj pers

   @webmaster98: :)))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[09.08.15 23:49:33]
» mesaj pers

   @claudiu 71: Bine zis! :-)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[09.08.15 23:52:01]
» mesaj pers

   Îmi cer scuze pentru literele duse aiurea sau pentru cele lipsa. Am scris foarte mult, am verificat, dar văd că tot am mai scăpat greșeli. Oricum, ma bazez pe voi, ca înțelegeți ce citiți; -)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettyy
[10.08.15 12:00:20]
» mesaj pers

   Un review foarte detaliat şi care mi-a plăcut mult!

   

   Felicitări!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[10.08.15 13:04:41]
» mesaj pers

   @gettyy - Multumesc mult! Si pentru mine, aprecierile inseamna foarte mult! Inseamna ca pot ajuta cu impresiile mele, ca fiecare sa aiba cat de cat o idee si mai inseamna un impuls sa scriu si despre alte locuri pe care le-am vizitat sau le voi vizita. Multumesc inca o data!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- flaviu.foia
[14.08.15 13:48:52]
» mesaj pers

   In sfarsit o parere coerenta de la o persoana realista.

   Va multumesc mult pentru efortul de a scrie aceste randuri (multe :)) deoarece in 14 zile incepem si noi sejurul in aceasta locatie aleasa pe criteriile enuntate de dumneavoastra si care, in umbra unor pareri de pe acest site, pareau gresite si aveam emotii negative.

   Multumesc inca odata

   Vacante placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- ramurica
[16.08.15 12:10:50]
» mesaj pers

   Mulțumesc și eu pentru apreciere! Am vrut să subliniez faptul că, deși și noi eram obișnuiți cu servicii mai bune, nu puteam sa afirm ca am fost păcăliți, ca nimic nu a fost bun. Dacă pornești doar cu ideea asta și te încăpățânezi sa crezi ca ai fost păcălit, deși nimeni nu te-a păcălit cu nimic, atunci nu mai vezi părțile bune. Sper să aveți parte și de noutăți în septembrie, având în vedere ca lucrurile se mai schimba.

   

   Vacanta plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mciachi
[18.08.15 14:00:16]
» mesaj pers

   @ramurica - Multumim pt concluzii. Noi plecam pe 24.08 si ce am citit pina acum parea un fel de" mare teapa " dar se pare ca nu este asa, cum ai scris si tu trebuie sa intelegem si sa ne asumam "riscul" unui hotel nou si cu All nu Ultra All. Multumim si revenim cu detelii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nitul
[28.02.16 18:46:32]
» mesaj pers

   Bună seara, am văzut în poza 39 postată de dvs. că se poate pescui. Avem voie, ttrebuie plăti ceva? Dacă da, îmi puteți spune, vă rog, ce momeli se folosesc, ce fire, ace, ce pește se poate prinde? Mulțumesc anticipat. O seară frumoasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ramurica
[28.02.16 23:42:26]
» mesaj pers

   Bună seara! Acel pescar era un localnic. În partea dreaptă a plajei hotelului nu era nimic amenajat, nu se învecina cu niciun alt hotel. Acolo veneau dimineața, dar mai ales după amiaza sau seara, localnici, fie pentru a sta pe malul marii, fie pentru a pescui. Nu cred ca plăteau cuiva-ceva. Ba chiar am văzut și genul de pescar-scafandru (să-i zic așa). Acesta prindea cu o miniplasa, dorada. Mie îmi plăcea mult zona aceea de plajă, mai puțin faptul ca mai lăsau mizerii. Cat despre alte detalii despre pescuit, nu ma pricep. Știu doar ca se prindea pește destul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nitul
[29.02.16 12:05:43]
» mesaj pers

   @ramurica: Mulțumesc, sper că o să ne descurcam și cu o partidă de pescuit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [22.08.19 07:22:06]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651705">Şterge vot</a></div><span id="v9651705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651706">Şterge vot</a></div><span id="v9651706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651707">Şterge vot</a></div><span id="v9651707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651708">Şterge vot</a></div><span id="v9651708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651709">Şterge vot</a></div><span id="v9651709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651710">Şterge vot</a></div><span id="v9651710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651712">Şterge vot</a></div><span id="v9651712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651713">Şterge vot</a></div><span id="v9651713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651714">Şterge vot</a></div><span id="v9651714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651715">Şterge vot</a></div><span id="v9651715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651716">Şterge vot</a></div><span id="v9651716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651717">Şterge vot</a></div><span id="v9651717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651718">Şterge vot</a></div><span id="v9651718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651719">Şterge vot</a></div><span id="v9651719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651720">Şterge vot</a></div><span id="v9651720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651721">Şterge vot</a></div><span id="v9651721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651722">Şterge vot</a></div><span id="v9651722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651723">Şterge vot</a></div><span id="v9651723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651725">Şterge vot</a></div><span id="v9651725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651726">Şterge vot</a></div><span id="v9651726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P23 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651727">Şterge vot</a></div><span id="v9651727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651728">Şterge vot</a></div><span id="v9651728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651729">Şterge vot</a></div><span id="v9651729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651730">Şterge vot</a></div><span id="v9651730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651731">Şterge vot</a></div><span id="v9651731" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651731)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651731Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651731MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651732">Şterge vot</a></div><span id="v9651732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651733">Şterge vot</a></div><span id="v9651733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651734">Şterge vot</a></div><span id="v9651734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651735">Şterge vot</a></div><span id="v9651735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651737">Şterge vot</a></div><span id="v9651737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651739">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651739"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651739">Şterge vot</a></div><span id="v9651739" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651739)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651739Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651739MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651741">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651741"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651741">Şterge vot</a></div><span id="v9651741" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651741)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651741Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651741MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651743">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651743"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651743">Şterge vot</a></div><span id="v9651743" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651743)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651743Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651743MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651745">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651745"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651745">Şterge vot</a></div><span id="v9651745" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651745)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651745Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651745MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651747">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651747"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651747">Şterge vot</a></div><span id="v9651747" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651747)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651747Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651747MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651749">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651749"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651749">Şterge vot</a></div><span id="v9651749" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651749)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651749Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651749MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651751">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651751"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651751">Şterge vot</a></div><span id="v9651751" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651751)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651751Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651751MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651752">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651752"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651752">Şterge vot</a></div><span id="v9651752" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651752)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651752Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651752MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUL-2015] -- foto by <b>ramurica</b> [uploaded 09.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av651753">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv651753"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=651753">Şterge vot</a></div><span id="v9651753" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(651753)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f651753Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e651753MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUL-2015]
foto ramurica [09.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.141793012619 sec