61941 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Salonicul și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.08.2015
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2013
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Salonic - un oraș în care cu drag mă întorc oricând


Salonic, capitala Macedoniei de Nord și al 2-lea oraș ca mărime din Grecia, este un oraș frumos în care vechiul se armonizează foarte bine cu noul.

Prima vizită în acest oraș am făcut-o în perioada 25-28 aprilie 2013. Din aceste 4 zile, 2 zile au fost alocate drumului (dus-întors) astfel că efectiv noi am stat acolo 2 zile.

Știam de pe situl AFA că este un oraș aglomerat cu mașini și cu probleme pentru parcarea lor. De aceea am ales un hotel cu parcare proprie, acesta fiind Mediterranean Palace Hotel - 5 stele, despre care am scris deja un review -vezi impresii.

Drumul până acolo l-am parcurs într-o zi, cca. 750 de km. pe traseul Ruse-Byala-Pleven-Sofia-Kulata-Salonic și nu ni s-a părut greu.

Din recomandările altor turiști, știam că la frontieră „dă bine” salutul de bună ziua în limba greacă, „calimera” Și ce credeți. Polițistul de la frontieră mi-a răspuns - bună ziua. Am râs amândoi. Atmosfera se desghețase și am trecut foarte repede.

Am ajuns la hotel în jurul orei 18 și după obținerea camerei și parcarea autoturismului în parcarea subterană, cu valet, a hotelului, ne-a mai rămas timp și pentru o plimbare de seară într-o zi senină de sfârșit de aprilie.

De mare ajutor în documentarea excursiei, ne-au fost impresiile de pe situl AFA și mulțumesac celor care au scris.

Prima zi a excursiei am început-o cu un tur al orașului cu autobuzul turistic care are ca punct de plecare stația de lângă Turnul Alb. In acea perioadă circula în intervalul de timp 9,30-18,30 și avea o durată de cca. 70 de minute.

Traseul acestuia cuprindea printre altele, Muzeul Arheologic, Biserica Sf. Sofia, Catedrala Biizantină Sf. Dimitrie, Castelul Bizantin, Piața Aristotel și Portul Salonic.

După acest tur benefic ne-am făcut programul celor 2 zile, alternând vizitarea unor obiective turistice cu vizitarea și a altor locuri interesante, cum au fost Statuia lui Alexandru cel Mare, Teatrul de Stat al Greciei de Nord lângă care se află și Casa Radio, ușor de găsit după antena înaltă care o are, Piața de legume, pește, carne, mirodenii și multe altele.

Recomand să fie vizitate neapărat Catedrala Bizantină Sf. Dimitrie, Biserica Sf. Sofia, Arcul de Triumf al lui Galerius, care a avut în genă și ceva de sorginte dacică și Piața Aristotel, acesta fiind locul cel mai frecventat de turtiști

M-a impresionat atmosfera de liniște în biserica Sf. Sofia și interiorul său frumos lucrat. Sunt și bănci pentru odihnă sau meditație. Atenție la poziția corpului când stai pe un scaun. Unui turist un diacon i-a făcut recomandarea, ca să nu zic observație, pentru că ținea un picior peste celălalt.

Și mai frumoasă mi s-a părut catedrala Sf. Dimitrie. Are un interior foarte frumos. Când noi am intrat, era încă slijba religioasă și am așteptat retrași sfârșitul ei. După aceea am mers la moaștele Sf. Dimitrie și am făcut câteva fotografii.

La întoarcere, am trecut pe lângă Arenele Romane și încercam să-mi închipui ce a fost acolo cândva. Sunt bine întreținute și am făcut câteva fotografii.

Admir la greci respectul care îl au pentru trecut și grija de păstrare și întreținere a ceea ce este vechi. Nu cred că vechi este cuvântul potrivit și ar trebui înlocuit cu de mult.

Pe bulevardul Tsimiski am întâlnit pe trotuar o parte dintr-un zid de demult, pe care ei l-au păstrat, în timp ce la noi ar fi fost repede dărâmat, pentru că era vechi și încurca lumea de pe trotuar.

In timpul plimbărilor dintr-un loc în altul, am întâlnit o stradă secundară, liniștită și cu pomi pe ambele părți. Să văd și să nu cred. Toți pomii erau portocali și cu portocale bune de cules. Nu am văzut pe careva să ia o portocală. Am făcut fotografii și le voi posta alături.

Ne-am plimbat pe mai multe străzi și m-a încântat iscusința grecilor de a îmbina reușit clădirile moderne cu altele peste care au trecut mulți ani.

Nu trebuie scăpată o plimbare pe bulevardele Tsimiski și Egnatia Odos.

Piața Aristotelus m-a fermecat. Are o mare deschidere, cu clădiri și hoteluri elegante și desigur vedere la frumoasa Mare Egee.

Am vrut să urcăm în Turnul Alb dar era închis când am ajuns noi. Foarte aproape sunt Teatrul de Nord și Clădirea Radio pe lângă care doar am trecut. Atât de mult ne-a plăcut încât în anul următor, 10-12 mai 2014 am făcut „la indigo” încă o excursie la Salonic și tot la același hotel ne-am cazat.

Fotografiile pe care le voi posta sunt din ambele excursii. Incă nu am ajuns în partea de sus a orașului, să vizităm Castra (Castelul), cu zidurile vechi ale orașului fortificat, dar avem speranțe pentru că acest sezon turistic nu s-a terminat.

Inchei cu recomandarea „mergeți la Salonic”

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 06.08.2015 18:35:27

Validat / Publicat: 06.08.15 19:57:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 3872


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35300 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 2 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- webmaster
[06.08.15 19:37:11]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettyy
[06.08.15 20:18:21]
» mesaj pers

   Felicitări pentru articol!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[06.08.15 20:26:35]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Cu mare plăcere am citit reviewul tău, care mi-a amintit de un oraş tare drag inimii mele.

   De fiecare dată când ne-am petrecut vacanţa în Halkidiki, adică de 7-8 ori, ne-am rezervat o zi pentru o plimbare prin Salonic, fără a rata piaţa Aristotel şi o altă piaţă - alimentară de data aceasta - Kapani, de unde ne-am aprovizionat cu produse proaspete şi ieftine. De asemenea, ne-am plimbat pe faleză şi am savurat un frappe la una din terasele înşirate pe malul mării.

   Foarte interesant mi s-a părut Muzeul de Cultură Bizantină, pe care îl recomand tuturor. În 1997 noi am "prins" o expoziţie cu documente despre relaţiile Tărilor Româneşti cu Muntele Athos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33
[06.08.15 20:49:29]
» mesaj pers

   @Mihai18 -

   Felicitări pentru articol, pentru primul minighid dintr-o serie cât mai lungă :) și pentru promovarea în elita Premium AFA!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[06.08.15 21:53:46]
» mesaj pers

   Și mie îmi place foarte mult Salonicul. Referitor la acei portocali încărcați cu fructe coapte, avertizez că sunt pur decorativi. Eu am luat o portocală căzută, am dat să mușc din ea, dar când i-am simțit gustul gustul tare rău, am aruncat-o. Ghidul ne-a spus că acele portocale nu sunt comestibile. De aceea zac pe jos cu grămada, nimeni nu le culege.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- Mihai18
[06.08.15 22:29:29]
» mesaj pers

   @nicole33 - Încalc Regulamentul AFA și în seara aceasta nu voi mai vorbi la persoana 2-a. Simt nevoia să fiu „eu” în seara aceasta, seară magică pentru mine. Acum încep. Sărut mâna d-na Nicole 33. Vă mulțumesc că mi-ați călăuzit pașii pe acest minunat sit. Ați fost aceea care la început m-ați încurajat să nu renunț, v-am ascultat și bine am făcut. Nu pot să-l uit pe Vega-06 care mi-a vorbit bărbătește și puțin mai dur, mi-a spus cam așa. Dacă tot faci o treabă, atunci fă-o ca lumea. Mulțumesc d-le Vega-6. De asemenea mulțumesc tuturor care m-au susținut prin voturile lor și m-au adus la acest nivel. Mulțumesc d-le Cornel (Admin) care atunci când au fost probleme tehnice la sediul AFA și disperat mi-am dat numărul de telefon și am strigat ajutor, am avut onoarea să vorbesc cu dv. în direct. Pe acest sit am ajuns pe un loc onorabil (Premium) și cred că mă opresc aici. Sunt mulțumit că de acum înainte am acces pe acest sit, ca să-mi petrec frumos zilele care mai mi-au rămas. În încheiere, mulțumesc tuturor care au conversat cu mine pe aces sit, cât și celorlalți webmasteri care mi-au corectat reviewurile și le-au dat o formă estetică. O seară bună tuturor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Mihai18
[06.08.15 22:32:00]
» mesaj pers

   @gettyy - Mulțumesc pentru că mi-ai citit reviewul cît și pentru felicitările adresate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[06.08.15 22:37:55]
» mesaj pers

   @Carmen Ion - Mulțumesc pentru că mi-ai citit reviewul cât și pentru vot. Și eu am citit unele reviewuri ale dv. care mi-au plăcut. O seară bună.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[06.08.15 22:39:20]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Cred că te-ai emoționat, altfel nu văd de ce te-ai opri aici.

   Ce ecou trist ai scris!

   E ca și cum ți-ai lua rămas bun!

   Pune tu mâna și scrie, lasă lacrimile pentru femei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[06.08.15 22:52:46]
» mesaj pers

   @Mihai18 -

Pe acest sit am ajuns pe un loc onorabil (Premium) și cred că mă opresc aici. Sunt mulțumit că de acum înainte am acces pe acest sit, ca să-mi petrec frumos zilele care mai mi-au rămas.

   Nu mi-a plăcut deloc partea din ecoul tău citată mai sus, mai ales că nu înțeleg raționamentul tău. Articolele tale au fost tot mai bune și nu înțeleg de ce ai dori să te oprești tocmai acum. Sunt convinsă că încă mai ai destule să ne povestești din excursiile tale trecute, dar și din cele care vor urma. Decizia îți aparține, dar poate mai reflectezi asupra ei.

   O seară frumoasă!

   PS Și mie mi-a plăcut Salonicul pe care l-am descoperit cu vreo cinci ani înaintea ta. Amuzant a fost cum credeam că am ratat Turnul Alb de care nici acum nu-mi amintesc, dar pe care am avut surpriza să constat că l-am imortalizat în fotografiile mele, fără să vreau și fără să știu. Mi-a mai plăcut piața de carne și pește, cu o ofertă impresionantă și cu mirosurile specifice.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1350 PMA1 (din 5 voturi)]
- Mihai18
[07.08.15 08:32:10]
» mesaj pers

   @krisstinna, eu sunt un om realist. Eu știu cel mai bine ce vârstă am, iar Nicole 33 doar bănuiește vârsta mea și mai știu foarte bine că nu sunt nemuritor. Imi vine în minte un joc de cuvinte. Singurul lucru „sigur” în viață, este moartea. Și atunci ce este „nesigur”. Simplu. Data cînd mori. Alții la vârsta mea nu numai că nu mai conduc mașina prin Europa, dar nici nu mai sunt printre noi, sunt plecați printre stele și de acolo de sus, ne privesc pe noi „plimbăreții” (așa îmi zice Nicole 33). N-am scris de cât mai puțin de jumătate din câte locuri am vizitat. Probabil voi mai scrie dacă îm mai rămâne timp. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- amero
[07.08.15 09:09:30]
» mesaj pers

   buna ziua dle Mihai, lasati varsta la o parte, nu are nici o relevanta, cu siguranta aveti multe a ne povesti asa incat va rog sa o faceti, fie chiar si vorbindu-ne despre orasul dvs. de catedrala, de hala orasului care este monument, de imprejurimi. astept in continuare rew. dvs. si va urez sanatate si spor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettyy
[07.08.15 09:41:29]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Şi eu zic la fel!

   Lasă vârsta la o parte şi scrie în continuare, pentru că ai, cu siguranţă, ce să ne povesteşti!

   Ai evoluat aşa de frumos... nu se poate să renunţi tocmai acum!!!

   Hai, curaj şi nu uita... "eşti ceea ce gândeşti"!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[07.08.15 11:13:42]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Si mie mi-a placut Salonicul si m-am bucurat sa-mi readuc aminte. Ultima data am stat la Emporikon, central, foarte bun ca pret si pozitie.

   Dar ce zici acolo, domnule, de varsta? Ce e aia varsta? Filozofia mea este ca in viata asta doar boala si moartea conteaz, dar chiar si asa nu trebuie sa le dam nici o importanta anticipat. Lumea este a celor optimisti.

   Sunt de loc din apropierea Ploiestiului si inca merg regulat acasa, la mama si la cea mai buna prietena ramasa acolo. Ploiestenii sunt oameni de toata isprava, lasati "prostiile" la o parte, plimbati-va mai departe si impartasiti-ne si noua.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- Mihai18
[07.08.15 12:35:53]
» mesaj pers

   @amero - Sârut mâna stimată doamnă a sitului AFA și vă mulțumesc pentru încurajări. Încă nu mi-au trecut complet emoțiile de aseară. Era fiersc, în nici trei luni să am o ascensiune așa de rapidă, desigur datorită vouă care mi-ați citit reviewurile și m-ați votat. Să scriu despre Ploiești. Încă nu este cazul. Până acum a făcut-o foarte bine @ Doina C-24. Eu nu am terminat cu țările stăine și până acum nici măcar jumătate nu am scris despre ele. In ultimii 7 ani am mers la volan prin Europa de la Bosfor, Marea Marmara, Marea Egee și până la Marea Nordului. Am vizitat 25 de orașe din care 9 sunt capitale, ne-am cazat în 18 hoteluri cca. 118 nopți și multe altele. Așa că de povestit ar mai fi. Să vedem dacă mai am și timp. Cu mult respect.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- amero
[07.08.15 13:02:29]
» mesaj pers

   @Mihai18 - va multumesc ptr. ecou, mare bucurie ne veti face in continuare scriindu-ne despre destinatiile dvs., va doresc sanatate si spor la scris.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[07.08.15 20:06:07]
» mesaj pers

   @Rodel - Interesant ce spui și bine ai făcut. Chiar nu mă așteptam la așa ceva. Portocalele erau sus și nu ajungeai la ele decât dacă te urcai pe ceva. Oricum, eu nu luam nici-o portocală, chiar dacă ajungeam la ele. Cine își perimite să meargă la Salonic, nu se pretează la așa ceva. Chiar dacă nu sunt comestibile, eu apreciez ideea edililor orașului. Fie, să ne mai auzim pe acest sit. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Mihai18
[07.08.15 20:10:41]
» mesaj pers

   @Aurici - Mulțumesc pentru încurajare și apreciez optimismul tău de care s-ar putea să mă „molipsesc” și eu, dragul meu prahovean.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[07.08.15 20:16:32]
» mesaj pers

   @Mihai18 -

eu sunt un om realist. Eu știu cel mai bine ce vârstă am, iar Nicole 33 doar bănuiește vârsta mea și mai știu foarte bine că nu sunt nemuritor.

   Niciunul din noi nu este nemuritor, deși poate unii chiar își doresc acest lucru.

   Nicole 33 știe aritmetică :)

   Dacă urmează în curând aniversarea a CINCIZECI de ani de la căsătorie (Mulți înainte cu sănătate!) și aveai cel puțin vârsta de 18 ani când ai spus DA! , restul este simplu.

   Nu știu ce a fost cu tine aseară de ai căzut în butoiul cu melancolie, dar astăzi este o nouă zi, așa că: GATA! depășim momentul și mergem înainte.

   Aștept următoarele review-uri și sunt sigură că acestea nu se vor lăsa mult așteptate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Mihai18
[07.08.15 22:04:32]
» mesaj pers

   @nicole33 - Referitor la expresia „Nicole 33 știe aritmetică” Normal, altfel nu erai ingineră. Și totuși... Eu am făcut liceul la secția reală (științele exacte) chiar dacă ulterior am urmat cursurile unei facultăți de științe sociale (ale vieții valuri). Hai să ne amintim din frumoșii ani de liceu. Nu știu în ce perioadă ai făcut tu liceul, și nici să nu-mi răspunzi pentru că știu că sexul frumos își ascunde cu strășnicie vârsta. Dar la matematică una din teme era teoria probabilității. Așa că concluzia la care crezi că ai ajuns, este tot probabilă.

   De fapt, răspunsul acesta voiam să-l dau Cristineioranci, dar acum poate ea „ trage cu urechea” și ar fi bine dacă ar fi așa.

   Nicole 33, nu este suficient ca un băiat și o fată să se placă. Dacă vor să pășească alături în viață, trebuie să se gândească bine și ce urmează după aceea și noi ne-am gîndit. Ne-am plăcut din ultimul an de liceu, dar am stat cuminți (că așa era pe acele vremuri), dar tot alături sentimental, până ne-am format profesional și eram capabili să trăim pe propriile forțe. Atunci am mers și la ofițerul stării civile.

   Și acum marea întrebare. Ce vîrstă am eu? Stau cu laptocul deschis până îmi răspunzi. Nu mă face să stau până la miezul nopții, că mâine am treabă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nicole33
[07.08.15 22:21:35]
» mesaj pers

   @Mihai18 - 74 .Am ghicit?

   Ce am uitat: armata

    Să fii sănătos. Ai aceeași vârstă cu mama mea.

   Acum că am lămurit și acest aspect, mai am o întrebare: când voi citi următorul tău articol?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[07.08.15 22:42:06]
» mesaj pers

   @nicole33 - Bravo. Nota 9. De ce doar nouă? Mai pune un an și meriți 10.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[07.08.15 22:53:40]
» mesaj pers

   @nicole33 - Da. Ai uitat „armata” dar este rândul meu să fac precizări. La acele vremuri, cine intra la facultate, făcea armată numai 6 luni. Dar hai să-ți spun ceva tare. Și studentele făceau armată, ca și noi. Fiica mea nu a făcut armată și cum tu esti cam de o seamă cu ea, cred că nici tu nu ai făcut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster70
[07.08.15 22:57:04]
» mesaj pers

   Înclin să cred că din acest punct, pentru ''amănunte'' se poate continua și prin PM!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[07.08.15 22:57:27]
» mesaj pers

   @Mihai18 -

   Nu am făcut, dar trebuia să fac. Eram în anul II când s-a desființat, dar eu scăpasem deja. :) O mare prostie, în opinia mea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[07.08.15 22:59:29]
» mesaj pers

   @nicole33 - „Să fi sănătos, ai aceiași vârsta ca mama mea” Răspunsul meu exclamativ. Vai doamne cât de în vârstă sunt (nu bătrân) Mai am până la bătrânețe, mai sunt niște drumuri europene de făcut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[09.08.15 13:50:39]
» mesaj pers

   @krisstinna - Referitor la „Ce ecou trist ai scris. E ca și cum ți-ai lua rămas bun” Răspunsul meu. Eu nu am vrut să se înțeleagă astfel. Cum să mă rertrag de pe AFA când tocmai mi-am consolidat poziția. In continuare voi citi ce au scris alții. Problema este alta. Eu am cam epuizat excursile cu o vehime de cel mult 3 ani. Mai am și altele dar au depășit 3 ani. Gândesc să mă consult cu cineva care are experineță pe acest sit și să văd dacă mai este cazul să scriu. Regula de 3 ani vechime este perfect valabilă pentru „cazare” Normal, hotelurile se mai uzează de la un an la altul, dar destinațiile, obiectivele turistice au stabilitate. Dau 2 exemple de pe unde am mai fost. In Beriln, Poarta Brandemburg ori Turmul de televiziunde sunt de mult timp și vor mai dăinui. Alt exemplu. Stațiunea Karlovy Vary, este mereu aceiași și frumoasă. Oricum, mă mai gândesc. Acum sunt la răscruce de drumuri. Cu bine...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mihai18
[09.08.15 14:03:11]
» mesaj pers

   @nicole33 - Oameni buni, de ce v-ați uniti și săriți pe mine. Ce am scris a fost doar capătul unei etape și nu semnalul de retragere. Cert este că acum sunt la o răscruce de drumuri, sau puțin mi-am cam pierdut busola. Ce să fac? Stau și eu de vorbă cu tine și @ Cristinaoranici, care îmi sunteți mai apropiate pe acest sit. Am spus și Cristinei. Ce mai am este mai vechi de 3 ani, deși Cascada Rinului, Poarta Brandemburg, Grand Place, etc. sunt la fel ca și înainte. In altă ordine de idei. Acum 2 seri, Webmaster 7o ne-a prins la o șuetă în trei și a tras semnalul de avertisment, de aceea m-am oprit. Voiam să-i transmit mamei tale să fie mulți ani sănătoasă și să fie mândră că a făcut o fată de valoarea ta. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[09.08.15 16:12:07]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Regulamentul nu interzice postarea unor impresii mai vechi de trei ani; acestea sunt publicate fără PMA - punctajul standard de 1000 puncte. Sper că acest lucru, asupra căruia nu are rost să comentez, nu va constitui un impediment pentru tine.

   Personal, am postat impresii din concedii făcute cu 5 sau chiar 23 de ani în urmă (Singapore!)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + -2 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mihai18
[09.08.15 21:32:02]
» mesaj pers

   @Carmen Ion - Mulțumesc mult pentru informație. Pentru mine este o veste foarte bună. Cu PMA am ieșit din „ zona roșie” Ce bine este să ai pe cineva care te ajută atunci când simți nevoia de ajutor. Incă odată vă mulțumesc stimată doamnă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [19.10.19 08:50:13]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2013] Hotelul Mediterranean Palace din Salonic, unde ne-am cazat. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650607">Şterge vot</a></div><span id="v9650607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2013] Hotelul Mediterranean Palace din Salonic, unde ne-am cazat.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2013] Faleza de la Marea Egee. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650614">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650614"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650614">Şterge vot</a></div><span id="v9650614" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650614)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650614Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650614MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2013] Faleza de la Marea Egee.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2013] Un cartier al Salonicului. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650617">Şterge vot</a></div><span id="v9650617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2013] Un cartier al Salonicului.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2013] In largul Mării Egee. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650622">Şterge vot</a></div><span id="v9650622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2013] In largul Mării Egee.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2013] Biserica Sf. Sofia încadrată de clădiri moderne. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650627">Şterge vot</a></div><span id="v9650627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2013] Biserica Sf. Sofia încadrată de clădiri moderne.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2013] Biserica Sf. Sofia și clădirile din jur. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650630">Şterge vot</a></div><span id="v9650630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2013] Biserica Sf. Sofia și clădirile din jur.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2013] In Catedrala Sf. Dimitrie din Salonic -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650631">Şterge vot</a></div><span id="v9650631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2013] In Catedrala Sf. Dimitrie din Salonic
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2013] In fața Catedralei Sf. Dimitrie - Salonic. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650632">Şterge vot</a></div><span id="v9650632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2013] In fața Catedralei Sf. Dimitrie - Salonic.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2013] Ruinele romane. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650633">Şterge vot</a></div><span id="v9650633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2013] Ruinele romane.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2013] Tot ruinele romane -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650634">Şterge vot</a></div><span id="v9650634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2013] Tot ruinele romane
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2013] Tot in Piața Aristotel. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650635">Şterge vot</a></div><span id="v9650635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2013] Tot in Piața Aristotel.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2013] Către Piața Aristotel. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650636">Şterge vot</a></div><span id="v9650636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2013] Către Piața Aristotel.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2013] In Piața Aristotel. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650637">Şterge vot</a></div><span id="v9650637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2013] In Piața Aristotel.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2013] Piata Aristotel. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650639">Şterge vot</a></div><span id="v9650639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2013] Piata Aristotel.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2013] Fara bonus. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650640">Şterge vot</a></div><span id="v9650640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2013] Fara bonus.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [APR-2013] In zona Pieții Aristotel. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650641">Şterge vot</a></div><span id="v9650641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2013] In zona Pieții Aristotel.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2013] Prin Piața Aristotel. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650642">Şterge vot</a></div><span id="v9650642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2013] Prin Piața Aristotel.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2013] Stradă în Salonic cu portocali. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650643">Şterge vot</a></div><span id="v9650643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2013] Stradă în Salonic cu portocali.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2013] Portocale în pomii de pe stradă. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650644">Şterge vot</a></div><span id="v9650644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2013] Portocale în pomii de pe stradă.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2013] Prin Salonic -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650645">Şterge vot</a></div><span id="v9650645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2013] Prin Salonic
foto Mihai18 [06.08.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2013] Blocuri de locuit cu balcoane îngrijite. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650646">Şterge vot</a></div><span id="v9650646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2013] Blocuri de locuit cu balcoane îngrijite.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2013] Spații verzi bine întreținute, din fața blocurilor de locuințe. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650647">Şterge vot</a></div><span id="v9650647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2013] Spații verzi bine întreținute, din fața blocurilor de locuințe.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2013] Pe Egnatia Odos. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650648">Şterge vot</a></div><span id="v9650648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2013] Pe Egnatia Odos.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2013] Fara bonus. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 06.08.15] - <span class="allrVotedi" id="av650649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv650649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=650649">Şterge vot</a></div><span id="v9650649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(650649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f650649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e650649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2013] Fara bonus.
foto Mihai18 [06.08.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.134034872055 sec