6108 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Haihui prin Banat

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.01.2010
DE
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2006
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
EUR
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Pe drumul Banatului


Aurelia ARDELEANU - Pe drumul Banatului

În 2006 am făcut un circuit în Apuseni, de unde am revenit făcând un ocol prin Banat, pentru că doream să mai revăd locuri pe unde nu mai trecusem de ceva vreme. Traseul descris aici, de la Arad la Orşova, aproximativ 250 km, l-am parcurs într-un ritm alert, în două zile.

Am parcurs acest traseu, dar fără opriri lungi, în ambele sensuri şi în vara anului trecut, dar data trecută la review este cea din 2006, pentru că atunci am făcut şi pozele ataşate.

Dacă în 2006 DN6/E70, care formează cea mai mare parte a drumului parcurs în această descriere era la începutul reabilitării, în august 2009 aceasta era spre finalizare şi, între timp, ea a fost finalizată, astfel că traseul poate fi parcurs în condiţii foarte bune, constituind, pentru cei din sud, o alternativă categoric de preferat, pentru ieşirea în Ungaria, la E68. Chiar şi ieşirea prin vama Cenad, venind de la Timişoara şi drumul până la Mako, sunt de preferat variantei mult mai cunoscute, dar şi mai aglomerate, prin Arad şi vama Nădlac.

În 2006, însă am parcurs traseul Arad-Timişoara-Lugoj-Caransebeş-Orşova venind din ţară, mai exact de la Brad, prin Chişineu-Criş. De aici am ajuns, pe DN79, la Arad, pe la 10 dimineaţa.

Aici am dat o raită prin centru, constatând că oraşul arată bine, este curat şi străzile proaspăt asfaltate, fără gropile din anii '90.

Am făcut fotografii, am vizitat Catedala Romano-Catolică, după care am pornit spre Timişoara.

Aici ne-am oprit (unde altundeva? ) la Catedrala Ortodoxă, pe care am admirat-o încă o dată, ne-am plimbat prin Piaţa Victoriei până la Operă, am dat de mâncare dintr-un covrig porumbeilor de la fântâna arteziană şi, după vreo trei-patru ore, am pornit mai departe, pe DN6/E70.

Prima oprire nu a fost prea departe, la vreo 25 km de Timişoara, la Recaş. Dacă sunteţi în trecere pe-aici, nu rataţi ocazia de a vă opri ca să daţi o raită printr-unul din cele două magazine (aflate de-o parte şi de alta a şoselei) de prezentare ale Cramelor Recas şi, eventual să cumpăraţi un vin "de la mama lui", îmbuteliat în sticle, sau direct din butoi. În acest caz, nu vă faceţi griji că nu aveţi recipient, magazinele vă oferă recipiente de plastic, de diferite capacităţi (pare-mi-se, chiar de 10 litri), bineînţeles noi, virgine, de unică folosinţă. Eu am cumpărat vinul clasic roşu, dulce, într-un recipient de 3 litri, care s-a păstrat foarte bine şi pe care l-am băut cu plăcere când am ajuns acasă.

Ne-am continuat drumul spre Lugoj (încă vreo 40 km), unde am ajuns spre seară şi ne-am oprit doar pentru o scurtă plimbare în centru, după care am pornit mai departe, spre Caransebeş (încă 45 km). Am înnoptat la un popas aflat chiar la şosea, la intrarea în Caransebeş, pensiunea Simina, unde am luat o cameră dublă la mansardă, cam înghesuită, dar decentă. În afara dimensiunilor minuscule ale camerei şi, mai ales ale băii, nu am ce reproşuri să fac, mai ales că amabilitatea gazdelor a compensat aceste mici neajunsuri.

A doua zi, ne-am continuat drumul spre sud, pe DN6. La vreo 25 km de Caransebeş am oprit la un popas, unde se găseşte mănăstirea Piatra Scrisă. Schitul de la icoana ce dă numele mănăstirii este săpat chiar în stânca ce susţine podul de cale ferată ce trece peste râul Timiş.

Mănăstirea propriu-zisă este un pic mai departe (amănunte despre mănăstire aflaţi pe crestinortodox.ro.

De aici am continuat pe un drum cu peisaje splendide, am trecut prin Mehadia şi ne-am îndreptat spre Orşova. Deşi acest oraş face parte din Mehedinţi, istoric el este bănăţean get-beget. Oltenia începe abia de la Turnu-Severin. Aici mă opresc şi eu cu povestirea, invitându-vă să vedeţi fotografiile ataşate.

În acest timp, ascultaţi şi o melodie bănăţeană, pe care am să-l rog pe WB să o ataşeze de la adresa:

http://www.trilulilu.ro/mary_pantziru/c063d6e2c2078d

---
Impresii încărcate de Costi in 17.01.2010 20:51:02

VIZUALIZĂRI: 2452
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  0 PMA (din 0 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Admin
[17.01.10 21:11:05]
» mesaj pers

   atasat melodia propusa ca ilustratie muzicala perfecta a review-ului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- david
[17.01.10 23:23:21]
» mesaj pers

   stancosty cand mai treci prin Recas iti recomand sa mergi in locatia unde se produce vinul de Recas.

   Acolo vei gasi o terasa cocheta unde poti servi masa si bineinteles degusta toata gama de vinuri

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- molko*
[17.01.10 23:43:59]
» mesaj pers

   am fost eu... doar ca e mai greu sa degusti vinurile fiind cu masina. Pe de alta parte si in Bucuresti sunt vreo 2 magazine de prezentare Recas... (fransiza sau chiar proprietate recas- nu stiu sigur). Cert este ca se poate cumpara toata gama Recas. Unul la Tineretului si unul in zona Auchan titan.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[17.01.10 23:50:24]
» mesaj pers

   @david

   Ştiam că există posibilitatea de vizitare a cramelor, cu program de degustare de vinuri, dar că se poate şi mânca (să meargă mai bine vinul), asta nu ştiam. Mulţumesc pentru informaţie.

   Eventual, poate ne oferi mai multe amănunte unde se găseşte locaţia respectivă, sau cum se poate ajunge la ea.

   @molko

   Şi în Piteşti este un astfel de magazin.

   În privinţa degustării, aşa este, ce te faci dacă eşti cu maşina? Răspuns: rămâi peste noapte, sau iei vinul pentru acasă.

   Mai există şi o a treia posibilitate: şoferul personal. În caz de nevoie, se poate folosi nevasta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Costi
[17.01.10 23:57:11]
» mesaj pers

   Nu ştiu cum, dar am omis să pun comentariul de la poza P02, în care apare frumoasa clădire a Palatului Administrativ din Arad.

   Acest ecou nu trebuie punctat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[18.01.10 00:21:38]
» mesaj pers

   completat textul la poza P02

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- david
[18.01.10 08:54:24]
» mesaj pers

   Dupa ce ai trecut de cele doua reprezentante Recas iesi de pe drumul national mergand tot inainte, nu stanga pe drumul national.

   Dupa scoala faci stanga iar dupa 2 km dreapta si apoi stanga si ajungi la crama.

   Sunt indicatoare care te ghideaza foarte usor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [AUG-2006] Clădirea Palatului Administrativ din Arad. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38761">Şterge vot</a></div><span id="v938761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2006] Clădirea Palatului Administrativ din Arad.
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2006] Palatul Cultural - Arad ('agresat' de maşinie din parcarea dn faţă) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38762">Şterge vot</a></div><span id="v938762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2006] Palatul Cultural - Arad ("agresat" de maşinie din parcarea dn faţă)
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [AUG-2006] În parcul Mihai Eminescu, din Arad -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38764">Şterge vot</a></div><span id="v938764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2006] În parcul Mihai Eminescu, din Arad
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [AUG-2006] Catedrala Romano-Catolică din Arad (deasupra intrării se află o copie a celebrei opere a lui Michelangelo, 'Pieta') -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38765">Şterge vot</a></div><span id="v938765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2006] Catedrala Romano-Catolică din Arad (deasupra intrării se află o copie a celebrei opere a lui Michelangelo, "Pieta")
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2006] Catedrala Romano-Catolică din Arad. Vedere interioară -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38767">Şterge vot</a></div><span id="v938767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2006] Catedrala Romano-Catolică din Arad. Vedere interioară
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2006] O altă vedere interioară din catedrala Romano-Catolică din Arad -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38771">Şterge vot</a></div><span id="v938771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2006] O altă vedere interioară din catedrala Romano-Catolică din Arad
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2006] Teatrul de stat din Arad -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38773">Şterge vot</a></div><span id="v938773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2006] Teatrul de stat din Arad
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2006] Vedere de-a lungul bulevardului Revoluţiei. În fundal, catedrala Romano-Catolică -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38781">Şterge vot</a></div><span id="v938781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2006] Vedere de-a lungul bulevardului Revoluţiei. În fundal, catedrala Romano-Catolică
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2006] Piaţa Avram Iancu, din Arad -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38782">Şterge vot</a></div><span id="v938782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2006] Piaţa Avram Iancu, din Arad
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2006] Noua Catedrală Ortodoxă din Arad (fotografie făcută în august 2009) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38786">Şterge vot</a></div><span id="v938786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2006] Noua Catedrală Ortodoxă din Arad (fotografie făcută în august 2009)
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2006] Catedrala Ortodoxă din Timişoara -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38787">Şterge vot</a></div><span id="v938787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2006] Catedrala Ortodoxă din Timişoara
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2006] În interirul Catedralei Ortodoxe din Timişoara -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38788">Şterge vot</a></div><span id="v938788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2006] În interirul Catedralei Ortodoxe din Timişoara
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2006] Vedere spre Piaţa Victoriei, de pe treptele Catedralei Ortodoxe din Timişoara -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38789">Şterge vot</a></div><span id="v938789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2006] Vedere spre Piaţa Victoriei, de pe treptele Catedralei Ortodoxe din Timişoara
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2006] O porţiune din Piaţa Victoriei, cu cele două alei pietonale, între care se vede statuia Lupa Capitolina, copie a statuii din Roma, oferită de statul italian (ca şi cele din Cluj şi Bucureşti) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38791">Şterge vot</a></div><span id="v938791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2006] O porţiune din Piaţa Victoriei, cu cele două alei pietonale, între care se vede statuia Lupa Capitolina, copie a statuii din Roma, oferită de statul italian (ca şi cele din Cluj şi Bucureşti)
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2006] Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38792">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38792"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38792">Şterge vot</a></div><span id="v938792" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38792)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38792Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38792MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2006] Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2006] Catedrala Ortodoxă văzută din faţa Operei timişorene -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38793">Şterge vot</a></div><span id="v938793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2006] Catedrala Ortodoxă văzută din faţa Operei timişorene
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2006] Biserica romano-catolică din piaţa Bălcescu -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38794">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38794"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38794">Şterge vot</a></div><span id="v938794" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38794)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38794Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38794MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2006] Biserica romano-catolică din piaţa Bălcescu
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2006] Frumoasa clădire a Primăriei din Lugoj -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38795">Şterge vot</a></div><span id="v938795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2006] Frumoasa clădire a Primăriei din Lugoj
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2006] Biserica ortodoxă 'Adormirea Maicii Domnului', din Lugoj. Aşa ceva se vede mai rar: o biserică ortodoxă în stil baroc. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38796">Şterge vot</a></div><span id="v938796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2006] Biserica ortodoxă "Adormirea Maicii Domnului", din Lugoj. Aşa ceva se vede mai rar: o biserică ortodoxă în stil baroc.
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [AUG-2006] Bisericuţa de la mănăstirea Piatra Scrisă -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38797">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38797"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38797">Şterge vot</a></div><span id="v938797" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38797)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38797Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38797MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2006] Bisericuţa de la mănăstirea Piatra Scrisă
foto Costi [17.01.10]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [AUG-2006] Icoana de pe stâncă de lângă bisericuţa de la Mănăstirea Piatra Scrisă -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 17.01.10] - <span class="allrVotedi" id="av38798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv38798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=38798">Şterge vot</a></div><span id="v938798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(38798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f38798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e38798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2006] Icoana de pe stâncă de lângă bisericuţa de la Mănăstirea Piatra Scrisă
foto Costi [17.01.10]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11416888237 sec