60183 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Bran

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.07.2015
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAY-2015
DURATA: 4 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Prin Bran şi pe lângă. Agale


Îmi pare rău să stric plăcerea ălora de-au crezut c-am dat colţu' şi din cauza asta nu am mai scris ni'ca pe acest frumos şi sărbătoresc site.

Sunt viu şi nevătămat, plin de viaţă, mă ocup, mai departe, de hobbyurile mele : mers la serviciu, făcut treabă, ca robul, prin curte, îngrijit rinichii proprii. Apropos, ăia de vreţi să mierlesc, vă vând un pont: dacă faceţi voodoo, înţepaţi-mi rinichii, succes garantat! Dacă nu, aşteptaţi să-şi facă treaba viaţa!

În frumosu-mi stil, consacrat şi îndelung admirat de voi (martore-mi sunt înjurăturile de le primesc) o să vă scriu o postare despre ce am mai făcut eu la 1 Mai. Ce dacă, de-atunci, lumea este în concediul de vară, eu am rămas pe frumoasele plaiuri din Bran şi tre'să viu şi io acas', isn't?

Şi-apoi, lucrând de-o viaţă, cumva, în sistemul transporturilor feroviare, alea româneşti, fac şi eu ca firma de vă spuneam : cu ocazia sărbătorilor de Crăciun vă urăm la mulţi ani şi vă rugăm să ne scuzaţi pentru întârziere!

Aşaaa, rămăsesem la partea în care vă spuneam că, de 1 Mai, anul de-l trăim, am fost la Bran. Despre locul unde m-am cazat, nu mai spui nimica, m-am răcorit o postare mai în spate.

Cea mai importantă chestie când te cărăbăneşti undeva, pe plaiurile minunatei, dealtfel, noastre ţări este să stabileşti cu ce-ţi umpli timpul în perioada între care primeşti şi predai camera unde eşti cazat.

Din acest punct de vedere Branul pare a-ţi asigura o mare varietate de posibilităţi şi chiar aşa şi e! Nu sunt absolut deloc ironic, nu de alta, dar m-ar trăzni Bunul Dumnezeu dacă aş face-o!

Este evident că vreo 15 milioane din cei 23 ,de locuitori, de-i are Românica, au trecut, măcar odată-n viaţă, prin Bran şi-au văz't Castelul şi Branul, în general. Atunci, despre ce să mai vorbesc şi eu?! Este clar că postez doar pentru a mă vota, voi, pe mine, pentru ca eu să fac, în sfârşit, alea 2.000.000 de PMA care să mă facă să avansez la partea-n care numele meu e înconjurat de un dreptunghi de culoare verde închis.

Vă jur, n-am alte ambiţii, nu ţin la poziţii în clasament, matematica n-are atâtea cifre care să reprezinte locul pe care pot să-l ocup! N-am vanităţi dar, ca orişice fiinţă, am şi eu plăcerile mele cromatice, nu vă puteţi pune cu mine!

Spuneam deci că, normal, prima vizită pe care-o faci, odată ajuns în Bran, este la Castel.

Staţi liniştiţi, despre el n-o să vă fac un review copy-paste de pe văru' Google, despre ce şi cum a fost şi cine l-a şi anume construit! Vă spun, doar, că mie-mi place să-l vizitez, cu aceeaşi plăcere, ever! Faptul că a fost reşedinţă regală sau, iniţial, garnizoană, este cu atât mai interesant. Fiin'că aşa-s io, fire sîmţîtoare, mă ia cu leşin când mă uit peste creneluri şi-ncerc să trăiesc emoţia ăluia de, acum vreo 500 de ani, stătea şi se uita la ăia din vale care voiau să intre oricum, în castel.

Boon, plimbat, în linişte, prin Castel, făcut poze la greu, dacă tot am plătit taxa.

Artificială chestia cu Castelul Groazei, Vlad Ţepeş nu a trecut decât o singură dată pe acolo, dar, mă rog, Contele Dracula vinde. De-aia avem nu ştiu câte castele ale lui Dracula, fie la el! Măcar de-am şti să scoatem bani, noi, ca ţară, din aşa ceva!

După ce, ajutaţi de gravitaţie, am coborât infinit mai uşor decât urcasem, ne oprim la Muzeul Satului Brănean. Plăcut şi aici. Pe urmă, ne-am împrietenit cu nişte doamne care, din vorbă-n vorbă, ne-au convins de-am cumpărat borcane cu tot felul de dulceţuri, naturale-naturale. Ştiţi vorba aia : " Sucuri naturale, sucul e făcut din fructe, fructele din gaz metan! "

Cam aşa şi cu pastrama de oaie sau cu carnea afumată, ţărăneşte, de-ţi este oferită, la vânzare. Eu unul nu sunt convins că seul de oaie, afumat la greu, se poate chema chiar "pastramă", dar, ce ştiu eu, cui îi place, să-l pape!

Bazarul din centrul localităţii, full! Se vînd toate chestiile din lumea asta, şi da, nu mint, ne-am cosmopolit : vindem oale romane făcute în China. Dar, mă rog, lumea nu mai e atât de mare, ca pe vremuri.

În plus, prin bazar vieţuia şi o arătare de pe altă lume, care arăta fix ca Dracul, sau, mă rog, cum ne închipuim noi că arată respectivul personaj, ptiu, ptiu, ptiu!

Am rămas impresionat de faptul că omul ăla, sau ce-o fi fost, putea sta pe catalige cu orele, iar eu, din dormitor până-n baie, mergând normal, mă-mpiedic de vreo trei ori. Bine, nu-s caz de targă, dar, orişicât!

Bugetul nu este foarte afectat de vizita la Castel şi Muzeul Satului. 20 de lei Castelul 10 lei ca să faci poze. În rest, totul e dat de rezistenţa la tentaţii pe care o are fiecare. Eu, ce să vă spun, am văzut nişte tentaţii, dar, eram cu nevastă-mea, aşa că rezistenţa mea a crescut exponenţial...

Fiind în vacanţă, este bine să nu programezi, chiar aşa, ca la CFR (ha, ha, ha, ce glumă!) traseul, mai laşi timpul să curgă şi-atât. Mă rog, sincer, una peste alta, este chiar reconfortant, aşa că bifăm la rubrica "de repetat ".

Din Bran poţi apoi să mergi, cu auto cel mai recomandat, prin pasul Rucăr- Bran spre Peştera Dâmbovicioarei, ceea ce am şi făcutără, a doua zi dupe ce am ajuns acoloşa, în Bran, vreau să spui.

Drumul nu durează mai mult de vreo 40- 50 de minute, mers lejer, pentru căscat gura şi ochii pe geam. Ai şi ce vedea, munţii sunt tare frumoşi şi privitul este la liber! Acuma, pe bune, avem o ţară tare frumoasă, chiar dacă noi ne plătim datoriile, nu ca Grecia!

Am ajuns la Peşteră. Găsit parcare, bucuroşi nevoie-mare. Vremea era frumoasă, ne-am plimbat agale spre borta respectivă.

Peştera Dâmbovicioara nu e vreo Postojina dar, tot e frumoasă!

Ghid ne-a fost o fetiţă, de vreo 12 ani, cum, de fapt, sunt toţi ghizii. Lucru bun, fac şi ei un bănuţ şi este amuzant să-i auzi cum îşi recită poezia despre locul din peşteră pe care-l vezi la momentul respectiv.

Afară din peşteră, alte persoane, cu aceleaşi produse naturiste, îndulcite natural, cu zahăr tos : gemuri, dulceţuri, sirop şi alte ţuici. Politicoşi, aproape că-ţi pare rău că nu cumperi de la fiecare, dar, hei, banii pentru bere sunt drămuiţi, la centimă!

N-o să credeţi, dar, când te întorci, spre Bran, mergând pe drumul pe care ai venit, peisajul este la fel de frumos! Pe drum ne-am oprit la o nuntă. A Zamfirei, erau la colţ de drum cu toţii, mirele şi mireasa, nuntaşii şi muzicanţii. Ne-au lăsat de-am făcut poze cu ei, mai ales că erau cam statui. Nice!

Pe drum ne-am mai oprit şi am găsit aceeaşi buni comercianţi, dornici să ne vândă produsele lor : caş afumat, pastramă şi cârnaţi, făcuţi gospodăreşte. Am găsit o băbuţă care vorbea mai uşor decât respira, care mi-a povestit istoria locului. Mi-a arătat o văioagă şi mi-a spus că acolo s-a luptat Mircea cel Bătrân cu turcii, la Rovine. I-am zic că, nţ, nu ţine, locul bătăliei de la Rovine nu a fost identificat cert, dar băbuţa mi-a zis : "Aşa, şi, de-aia nu mai poţi mata?! Mai bine cumpără un caş, mamă, că-s bătrână şi văduvă! " Am cumpărat, am făcut poza cu baba, dar numai după ce m-a convins să cumpăr şi o juma' de ţuică de prune, de la ea. Şi doar am zis că nu mă las prostit! Are marketing, baba!!! Ţuica-n schimb, aşa şi-aşa .

Deci, ce-nţelegem noi de-aicea : băştinoşii sunt extrem de sociabili, iute dornici în a-ţi goli buzunarele. Îţi vând şi iarba fiarelor, dacă te laşi prostit, ăsta, convins!

Boon, de la Bran poţi să mergi şi pe Cheile Grădiştei. Bine, dacă vrei, de la Bran poţi s-ajungi şi pe Himalaya, numai că-ţi ia mult timp. Drumul nu e lung, e de vreo 5 km, fiindcă nu am fost cu maşina mea pot spune că drumul e bun! :)

În general Branul este frumos şi prin ceea ce oferă. Spuneam pe la-nceputul postării că mai toţi ştiţi Branul, aşa că nu prea am cum să vă dau sfaturi ce să faceţi odată ajunşi acolo!

Să spunem şi că omul, fiind fiinţă umană (citat din Hagi) trebuie să mai şi mănânce. Credeţi-mă, din punctul ăsta de vedere sunt foarte fiinţă. Îmi place să glojdesc, sunt gurmand.

Deci, vom vorbi despre cu ce şi anume unde ne-am umplut maţele şi care a fost trăirea.

Păi, aşa, de pamplezir, în centru Branului este un chioşc unde se confecţionează şi, ulterior, se vând, nişte langoşi de mori! Bune-bune-bune!!! Hm, un langoş, doi langoşi, deci, genul masculin .So, buni-buni-buni !

În ziua în care am stat în bazar şi la Castel am mâncat la o crâşmă din centrul Branului, chiar pe lângă drumul de duce la Piatra Craiului. Pe-afară era cool, stilul rustic, în interior, la fel de rustic. Mâncarea, nimic deosebit, dar absolut nimic! Este drept, era şi cam plină crâşma, dar, moldoveanul din mine nu-nţelege de ce?! Mâncarea gătită era mediocră, micii reci, servirea, slăbuţă. Am aşteptat douăj'de minute o îngheţată, pe care au venit şi ne-au spus că nu o mai au. Mă duceam şi-o luam de la o gheretă din aia, din bazar şi tot puneam pe masă desertul ăla!

Sincer, nu ştiu cum se cheamă crâşma, nici nu trebuia să ţii minte aşa ceva. O să vedeţi poze, dacă o recunoaşteţi, faceţi-i de râs!

Cu totul altă calimeră la "Coliba Vânătorului"! Am mers acolo sâmbătă seara, când la locul unde eram cazaţi ni s-a spus că nu au mâncare. Deci, rezervare telefonic şi ne-am prezentat lo locul cioată!

Frumos şi cald, primitor. Imediat ce-am pătrunsără în interior am fost băgaţi în seamă !Crâşma, plinuţă, mâncare pe mese, ceea ce mi-a creat speranţa că mâncarea este bună ! Mie mi-a mai plăcut şi prin faptul că responsabilul ăla, sau ce-o fi fost, avea comerţul în sânge. De când am ajuns, parcă eram cei mai importanţi clienţi. Masă rezervată, doi ospătari pe lângă noi, mă rog, totul cum e mai bine.

Mâncarea excelentă, vinul buuuuuun, pălinca de dinainte şi mai bună!

Au crăpat în ei moldovenii de eram la masa noastră, adică toţi, pe urmă am ieşit şi la dans, că aveau şi o formaţie acoloşa de zdrăngănea binişor! Nu pui poze cum dansam, că eram (prea) exuberanţi! Am stat vreo 4 ore şi nu regretăm decât că, după 12 noaptea formaţia a plecat. Program, nene !

Dacă ajungeţi la "Coliba Vânătorului" vă recomand să comandaţi "Platoul vânătoresc" e superbengos, dar şi ailaltă papa este bună !!! Preţul, bun, nu faci infarct şi nici nu dai bună ziua la gâşte !

Cam asta fu la Bran, adică, nah, cu asta mă ocupai eu. Ca şi în cazul celorlalte postări ale mele, prezenta nu se vrea ghid de umplut timpul pentru alţi turişti, am scris şi eu că-s în concediu şi n-am ce face!

Haidi, pa!

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 07.07.2015 10:40:17

Validat / Publicat: 07.07.15 11:53:07


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2122


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36650 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Safta Radu
[07.07.15 13:00:55]
» mesaj pers

   Salutare, bre căpcăunule, mi se făcuse dor de tine! Tre' să recunosc: nu fac parte din categoria celor care-ți doresc s-o mierlești, că tare-mi place cum așterni rândurile! Săptămâna viitoare ajung și eu la Bran, castelul sigur e acolo, dar blonda o mai fi? A, uitasem: și eu sunt în concediu, n-aveam ce face și m-am gândit să-ți scriu un ecou. Concediu plăcut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.07.15 13:11:14]
» mesaj pers

   @Safta Radu - Mersi de urări, face bine la moral să afli că nu chiar toată lumea îşi frânge deştele de supărare când vede ca mişti pe stradă şi nu eşti plecat întru cei drepţi!

   Altfel, dacă ajungi pe la Bran, să te bucuri de vreme şi de ieşire, sunt multe locuri pe unde pot să-ţi lucească ochişorii. Cât despre blondă, de n-o mai fi tot acolo (cum şi cred, că nu părea împăiată, atunci când am fotografiat-o eu), caută atent, poate găseşti alta. Şi mi-eşti dator să mi-o arăţi! Concediu plăcut şi ţie! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion
[07.07.15 13:27:40]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Bine ai revenit! Păi dacă tot eşti în viaţă şi în plus în concediu, fă-ţi mătăluţă timp şi mai postează acilea, pe AFA, că de râs nu se supără nica dacă are motive.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.07.15 13:31:28]
» mesaj pers

   @Carmen Ion - Refuz, categoric, să mai scriu reviewuri de râsu' vostru, aşa să ştii!!! ;)

   Da, o să scriu, promit, nu spusei că vreau să mă-nverzesc şi io la nume? Numai voi să mă citiţi, aicea-i buba!

   O săptămână frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- amero
[07.07.15 13:39:53]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Ba ma scrie daca tot esti in concediu si pentru noi cei ramasi la vatra care nu am evadat pe plajele insorite ale batranei Elade care ne fierbe la foc continuu... Iti doresc spor si astept vesti bune si vesele despre drumurile tale in Romanica noastra eterna si fascinanta... pana vine avalansa despre plajele din Thassos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.07.15 13:43:59]
» mesaj pers

   @amero - Ha, ha, ha, stai aşea, să-mi trag puterile. De când am fost la Bran am mai fost la Dunăre, la mare, la Sinaia, o să mă duc (iarăşi) la mare (nu, nu mint!), pe munte, în Vrancea, pe Vf. Coza, şi o să vă mai scriu şi despre mănăstirile din Vrancea. Pe urmă, văd io ce mai scriu! Acuma, însă, aştept să mă votaţi păentru postarea asta! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- amero
[07.07.15 14:14:34]
» mesaj pers

   @căpcă1 - executat, trec la votat poze si astept rew. cu Dunarea albastra si marea sa ne racorim putin, deh... luna lui cuptor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[07.07.15 14:22:29]
» mesaj pers

   @amero - E bine aşa, cu votatul, dar, de ce numai tu?! Mai pune şi pe alţii, prieteni, rude, ce ştiu eu... :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- amero
[07.07.15 14:56:07]
» mesaj pers

   ma impingi la rele, caldura e de vina sau e... divina... cum vrei...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[07.07.15 14:58:07]
» mesaj pers

   @amero: Ha, ai "boală" pi moldovieni, știam io! 😄

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[07.07.15 20:21:16]
» mesaj pers

   @căpcă1: Bre, capca... precum ziceam prin primele ore ale diminetii... bine ca (mai) existi, mi s-a luat un bolovan de la pestera inimii! Am pandit ce-am pandit sa-ti ard un SB, printre 2 consultatii, dar tot am ratat momentul! Nu-i bai, ma gandesc, io zic ca merge si votul cu nr 20, ca tot spre inverzirea numelui matale o sa ne conduca! Ba sa stii ca ti-am votat si ecourile si daca mai scrii unele, promit sa le votez si pe alea!

   Acum trec la poze, ca abia le-am vizionat, n-avusei rabdare sa le si votez, ca salivam cu gandul la platoul vanatoresc de ni-l promisesi... a long time ago!!! Da' merita asteptarea, ce sa zic!

   Bre, ce-ti pusesi batista aia alba pe mecla? Lasa sa te vada tot poporul, ce Dumezeu?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[07.07.15 20:58:42]
» mesaj pers

   @crismis - Săr'mâna, bun votul, oricând!

   Cât despre batistă de pe mecla-mi, asta e, lucrez într-un loc atât de secret că nu ştiu ce-ar trebui să vă fac dacă m-aş desconsipra?! :))

   'Aidi, dom'ne, ce-ţi râzi de mine, io-s mai urât decât prevede regulamentul, dacă mi-aţi vedea faţa aţi păţi că ăia de vedeau Meduza!

   Iar platoul, da, merită încercat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- monicap
[07.07.15 22:19:06]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Bine ai revenit!

   Un vot-doua si de la mine, poate iti sunt de ajutor sa te inverzesti mai repede (din moment ce asta iti doresti...)

   Acu', pentru poze m-am straduit, dar erau cam multe si m-au dovedit. Dar cateva tot le-am "bifat"

   Concediu placut si inspiratie multa.

   

   P. S. Dupa ce te vei inverzi ce mai urmeaza? Mai e vreo culoare? Ca tocmai m-am gandit sa imi iau voturile inapoi daca nu mai e nici una. M-a apucat frica ca te vei simti prea bine "verde" si nu mai scrii altceva.

   Si deja ai lipsit prea mult de pe acest site

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[08.07.15 00:59:17]
» mesaj pers

   @monicap - Mari şi necunoscute îs cărările Domnului, deci, habar n-am ce-o să fac după ce mă voi înverzi. Cert este că mă bucur să văd că -mi apreciezi reviewul şi mă votezi! Mulţumesc pentru voturi! Şi, nu, sub nicio formă să nu-ţi retragi voturile, de vei proceda aşa mare păcat vei săvârşi şi, pentru pedepsirea ta voi face o vrajă să plouă când te duci la mare! Aferim!!!

   P. S. Nu fac eu de-astea, cum să vreau să-ţi stric concediul?! Să ai un concediu plăcut şi multa răbdare să mă citeşti şi votezi! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- DaRKruCS
[08.07.15 01:40:51]
» mesaj pers

   @căpcă1: Tari mii miii că după se te-oi invierzii n-o să-ți placă întrepătrunderea șeia di roșu cu culoarea șerului făr di nori 😈 Că nu e ghini ca și coloristică! Așa ca te-am votat! 😅 Merci pentru pont! 😈

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[08.07.15 01:53:39]
» mesaj pers

   @DaRKruCS: Și eu mulțesc pentgu vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[11.07.15 18:21:39]
» mesaj pers

   Bre, capaca1, draga capca1.

   Votat!

   esti inconfundabil.

   Acum stiu inca un motiv pentru care din Roman spre Bucuresti nu am luat-o prin Marasesti. Pentru ca nu erai acasa sa bem o limonada rece sa ""ma rasesti"" la Marasesti. Tu ai fi putut baga o beri resi ca erai loco, eu limonada ca soferul.

   M-am rasit sau racorit in Cheile Bicazului din plin asa cum v-am povestit. Dar poate daca strangi prea multe voturi poti sa le transmiti la mine prin Cheile Bicazului si apoi le dau si eu mai departe la cine le vrea, ca sunt ca de la tine!

   Mai baga articole sa citim si sa ne veselim si sa te votam, capca!

   Asta se traduce printr-o urare de si mai multe calatorii decat insirai mai sus.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ANILU
[19.08.15 12:44:06]
» mesaj pers

   Pentru ca plecam si noi la Bran, am cautat cateva ecouri despre Bran si imprejurimi, locatii de cazare si mancare si am dat peste rew. tau.

   Da, mi-a placut, cum ai descris locurile pe unde ai fost, m-am bucurat efectiv citind si urmarind pozele si in final am votat.

   Vacante frumoase va doresc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2015] Drmul spre Castel. Gravitaţia nu ajută! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634475">Şterge vot</a></div><span id="v9634475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2015] Drmul spre Castel. Gravitaţia nu ajută!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2015] Iote c-ajunserăm şi la uşă. Nu e cu 'Ne daţi ori nu ne daţi ', am plătit biletul -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634477">Şterge vot</a></div><span id="v9634477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2015] Iote c-ajunserăm şi la uşă. Nu e cu "Ne daţi ori nu ne daţi ", am plătit biletul
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2015] Ce şi cum despre Csatelul Bran. E scris şi în engleză, pentru cei ce ştiu -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634479">Şterge vot</a></div><span id="v9634479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2015] Ce şi cum despre Csatelul Bran. E scris şi în engleză, pentru cei ce ştiu
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2015] Iote cum era la oamenii ăia-n casă! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634482">Şterge vot</a></div><span id="v9634482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2015] Iote cum era la oamenii ăia-n casă!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2015] Cuptorul cu lemne. Sper c-au avut bon de la pădurar! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634484">Şterge vot</a></div><span id="v9634484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2015] Cuptorul cu lemne. Sper c-au avut bon de la pădurar!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2015] Imagine spre Ţara Românească -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634486">Şterge vot</a></div><span id="v9634486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2015] Imagine spre Ţara Românească
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2015] Unelte de prăşit capetele ălora de veneau fără a fi invitaţi. -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634488">Şterge vot</a></div><span id="v9634488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2015] Unelte de prăşit capetele ălora de veneau fără a fi invitaţi.
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2015] Nu, nu e reactor nuclear, e motorul liftului de la Castelul Bran -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634490">Şterge vot</a></div><span id="v9634490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2015] Nu, nu e reactor nuclear, e motorul liftului de la Castelul Bran
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2015] Toată lumea face poze cu fântâna din curtea interioară a Castelului. Cine-s io să nu fac?! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634495">Şterge vot</a></div><span id="v9634495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2015] Toată lumea face poze cu fântâna din curtea interioară a Castelului. Cine-s io să nu fac?!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2015] Lista cu şmecherii de-au condus Castelul. Nu, nu e de la DNA! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634498">Şterge vot</a></div><span id="v9634498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2015] Lista cu şmecherii de-au condus Castelul. Nu, nu e de la DNA!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2015] Poza de buletin a lui Vlad Ţepeş. Nu pare foarte prietenos, aşa-i? -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634502">Şterge vot</a></div><span id="v9634502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2015] Poza de buletin a lui Vlad Ţepeş. Nu pare foarte prietenos, aşa-i?
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2015] Hei, coşar, coşar! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634508">Şterge vot</a></div><span id="v9634508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2015] Hei, coşar, coşar!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2015] Coroana şi sceptrul -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634510">Şterge vot</a></div><span id="v9634510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2015] Coroana şi sceptrul
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2015] Instrument pentru moderarea dialogurilor neprietenoase -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634513">Şterge vot</a></div><span id="v9634513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2015] Instrument pentru moderarea dialogurilor neprietenoase
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2015] Scule de obţinut mărturisiri. Folosite cu pricepere, recunoşteai o grămadă de lucruri făcute sau nu! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634516">Şterge vot</a></div><span id="v9634516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2015] Scule de obţinut mărturisiri. Folosite cu pricepere, recunoşteai o grămadă de lucruri făcute sau nu!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2015] Muzeul satului Brănean -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634526">Şterge vot</a></div><span id="v9634526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2015] Muzeul satului Brănean
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2015] Ce şi cum în poza de dinainte -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634528">Şterge vot</a></div><span id="v9634528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2015] Ce şi cum în poza de dinainte
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2015] Acareturi de-a locului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634529">Şterge vot</a></div><span id="v9634529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2015] Acareturi de-a locului
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2015] cum vă spuneam -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634532">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634532"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634532">Şterge vot</a></div><span id="v9634532" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634532)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634532Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634532MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2015] cum vă spuneam
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2015] Castelul, văzut din bazar. În plan apropiat, o blondă, tot din bazar. Castelul l-am mai văzut -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634536">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634536"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634536">Şterge vot</a></div><span id="v9634536" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634536)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634536Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634536MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2015] Castelul, văzut din bazar. În plan apropiat, o blondă, tot din bazar. Castelul l-am mai văzut
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2015] Personajul respectiv... -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634541">Şterge vot</a></div><span id="v9634541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2015] Personajul respectiv...
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2015] Spre Peştera Dâmbovicioarei -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634546">Şterge vot</a></div><span id="v9634546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2015] Spre Peştera Dâmbovicioarei
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2015] E acoloşa, după ce dai colţul. La propriu -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634547">Şterge vot</a></div><span id="v9634547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2015] E acoloşa, după ce dai colţul. La propriu
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2015] Despre ce aţi putea face acolo -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634548">Şterge vot</a></div><span id="v9634548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2015] Despre ce aţi putea face acolo
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2015] Ce este şi ce vrea Peştera Dâmbovicioarei -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634553">Şterge vot</a></div><span id="v9634553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2015] Ce este şi ce vrea Peştera Dâmbovicioarei
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2015] Ete, aşa-i în peşteră -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634555">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634555"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634555">Şterge vot</a></div><span id="v9634555" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634555)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634555Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634555MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2015] Ete, aşa-i în peşteră
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2015] Intrarea-n peşteră. Dacă fotografiam din partea ailaltă, era ieşirea -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634556">Şterge vot</a></div><span id="v9634556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2015] Intrarea-n peşteră. Dacă fotografiam din partea ailaltă, era ieşirea
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2015] Am ajuns la nuntă -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634558">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634558"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634558">Şterge vot</a></div><span id="v9634558" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634558)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634558Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634558MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2015] Am ajuns la nuntă
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2015] Nuntaşii-s în chef! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634559">Şterge vot</a></div><span id="v9634559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2015] Nuntaşii-s în chef!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2015] Şi ăştia, la fel -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634560">Şterge vot</a></div><span id="v9634560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2015] Şi ăştia, la fel
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2015] Hegeduşii, la mijloc. Cum, nu ştiţi ce-s ăia 'hegeduşi'?! Aflaţi! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634561">Şterge vot</a></div><span id="v9634561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2015] Hegeduşii, la mijloc. Cum, nu ştiţi ce-s ăia "hegeduşi"?! Aflaţi!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2015] Lista cu invitaţii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634562">Şterge vot</a></div><span id="v9634562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2015] Lista cu invitaţii
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2015] Gata, am plecat, înainte de dar, am fost hoţi! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634563">Şterge vot</a></div><span id="v9634563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2015] Gata, am plecat, înainte de dar, am fost hoţi!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2015] Hal de peisaj -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634567">Şterge vot</a></div><span id="v9634567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2015] Hal de peisaj
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2015] Sau ăsta, nah! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634568">Şterge vot</a></div><span id="v9634568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2015] Sau ăsta, nah!
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2015] Frumos, nu? -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 07.07.15] - <span class="allrVotedi" id="av634569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv634569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=634569">Şterge vot</a></div><span id="v9634569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(634569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f634569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e634569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2015] Frumos, nu?
foto Yersinia pestis [07.07.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.683520078659 sec