59669 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Geoagiu Băi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.06.2015
DE
Avatar AleDia
--- F ---
vârsta 20-30 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 07.03.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
JUN-2015
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Geoagiu - mai vreau!


Odată cu mult aşteptata vară a venit şi mult aşteptata căldură. Care este cel mai bun mod de a petrece o zi călduroasă de vară? Undeva la apă, bineînţeles! Ne-am tot gândit unde să mergem şi în final cineva a propus să pornim spre Gioagiu Băi. Am fost puţin descurajată după ce am citit review-urile anterioare de pe AFA. Situaţia nu arăta prea bine. Însă, am decis să riscăm şi să mergem acolo bazându-ne pe povestirile unor prieteni care au fost acolo mai demult.

Drumul

Drumul Sibiu-Geoagiu a fost uşor şi destul de scurt. Am făcut doar o oră şi un pic până acolo (trăiască autostrada). S-au consumat 17 litri de benzină şi în total costul a fost de 100 lei dus-întors. Drumul a fost bun şi nu a fost aglomerat.

În ceea ce priveşte programul, acesta este:

Luni-vineri: 08:00-19:00

Sâmbătă 08:00-20:00

Duminică 07:00-20:00

Băile daco-romane

„Calitățile curative ale apelor termale de la Geoagiu-Bai sunt cunoscute din antichitate. Dacii i-au spus localității: GERMISARA (germi - cald, fierbinte; sara - apa), iar după colonizare (sec. II d. Hr.) romanii au numit-o: Thermae Dodonae. ”

Am ajuns cu bine şi am parcat maşina într-o parcare mare care este chiar lângă Băile Daco-Romane. În parcare mi s-a părut că maşina este mai în siguranţă decât pe străduța din fața unuia din magazine. Parcarea costă 5 lei.

Biletul pentru un adult este de 20 lei, iar pentru cabina de schimb se adaugă 5 lei (cabina este opțională). Am luat o cabină deoarece vine la pachet cu o cheie, oferindu-ne un loc bun unde să ne schimbăm. Se pot lăsa şi lucrurile acolo (pentru cine vrea) din moment ce este încuiat. Noi am ales să ne ţinem lucrurile lângă noi.

Odată intraţi am fost încântaţi de ce am văzut. Nu era aglomerat deloc. Am ales şezlonguri la soare, dar pentru cei care nu suportă căldura prea mult timp, nu vă speriaţi. Sunt şezlonguri şi la umbră. Pe jos este un gazon artificial care arată foarte bine.

Poate vă întrebaţi cum e apa. Ei bine, apa este minunată! Caldă, caldă, caldă. Nu pot să mă gândesc ce mi-aş fi dorit mai mult.

Să vă povestesc puţin despre cum arată locul. La intrare este restaurantul ce oferă răcoare la orele după amiezii când e foarte cald afară. Faţă în faţă cu restaurantul este un bazin acoperit unde nu am intrat pentru că era prea frumos afară.

Lângă acel bazin acoperit sunt şezlonguri, iar în paralel cu ele este un bazin a cărui adâncime este de la 1,6 metri la 3 metri. Pe acela am pus noi stăpânire şi ne-am bucurat de el. Mai este un bazin mic de copii care are 1,6 metri. Este chiar şi un mic topogan în apă care este bucuria copiilor.

Explorând perimetrul, am observat că mai este un bazin care, dacă nu mă înşel, are 2.4. metri adâncime. Din păcate, era în renovare şi nimeni nu avea voie să facă baie acolo.

Mâncarea

Pe la amiază, când soarele ardea prea tare, ne-am retras la umbră la restaurantul din cadrul incintei. Preţurile sunt rezonabile. Pe o pizza am dat 18 lei şi a fost mare, bună şi suficientă. Am mâncat 2 oameni din ea. Un suc este 5 lei. Nu cred că are rost să ieşiţi să căutaţi un loc de mâncat în afară. Cel puţin nu din punct de vedere al preţurilor care sunt foarte bune. Ce am mai mâncat bun au fost gogoşele americane (din acelea mici rotunde cu tot felul de topping-uri pe ele) cu 5 lei. Personal, prefer gogoşile clasice, dar de data aceasta am încercat ceva nou.

La ieşire sunt mai multe magazine cu suveniruri etc. Nici acolo preţurile nu sunt mari. Pe o apă plată de 0.5 am plătit 3 lei, iar pe un magnet am dat 4 lei.

Baia

Am văzut că au fost multe plângeri în ceea ce priveşte baia. Impresia mea a fost că e destul de curată. Ceea ce m-a deranjat un pic a fost că nu era lumină peste tot. Dar per total a fost în regulă. Într-adevăr nu e indicat să umblaţi desculţi pe acolo, dar sincer... cine ar vrea asta? Eu personal n-aş intra într-o baie publică desculță nici dacă ar părea suficient de curată pentru asta. Însă, până la urmă, ăsta e un lucru subiectiv şi ţine de fiecare individ în parte.

Împrejurimile

Am ieşit după o zi plină şi minunată de stat la soare şi făcut baie şi am decis să ne plimbăm un pic prin împrejurimi. Sunt foarte multe indicatoare care te atrag şi te îndeamnă să urmezi diferite căi spre a descoperi peisaje şi obiective noi.

Primul obiectiv pe care am vrut să-l vedem a fost Grota haiducilor. Suna interesant, aşa că am pornit încrezători că vom găsi ceva frumos. Din păcate, am abandonat traseul deoarece trebuia să trecem printr-o pădurice şi era numai noroi pe jos. Am decis că nu merită efortul având în vedere că nici nu ştiam cât mai avem de mers până la destinaţie.

Puţin sceptici, ne-am întors de unde am plecat şi am urmat alt indicator care spunea „Cascada Clocota”. Am pornit la drum şi am mers... şi am mers... şi am mers... Deşi efectiv nu am făcut mult timp până la destinație (aproximativ 5 minute), afară era foarte cald şi a părut o eternitate. Când am ajuns, era răcoare şi bine acolo. Cascada e superbă! Cel puţin, prin ochii mei aşa s-a văzut.

Situată pe râul Clocota, înregistrează o diferenţă de nivel de cca 20 m pe firul apei şi se datorează existenţei unei trepte abrupte în relief, cu o extensie de cca 200 m pe orizontală şi 37 m pe verticală. Căderea de apă a spălat rădăcinile unor arbori de pe fruntea platoului care s-au prăbuşit şi au fost înglobaţi parţial sau total în depunerile recente de travertin ale cascadei, ce se dezvoltă sub forma unor “perdele” în falduri succesive, aproape verticale, pe întreaga înălţime a căderii, ca în peşteri.  

„Configuraţia neobişnuită a acestei forme de relief, cu aspect de faleză, lasă loc ipotezei că ea ar putea fi de natură tectonică recentă, căci altfel depunerile de travertin ale pârâului Clocota, care în această zonă a colectat deja toate izvoarele termominerale ale staţiunii, ar fi atenuat sau anulat chiar diferenţa de nivel, ţinând cont de viteză mare de depunere a tufurilor. Din aceste motive, aliniamentul malului pe care se situează cascada a fost asimilat cu o linie de fractură presupusă (falia E), iar datorită faptului că răul nu îngheaţă niciodată aici se găsesc plante specific apelor termale şi animale din specia salamandrelor ce nu se găsesc în alte părţi. ”

Eu zic că merită văzută. Într-adevăr la dus e mai uşor pentru că e pantă şi se coboară lejer, iar la urcare este un pic mai greu şi se ajunge sus gâfâind, dar cu toate acestea, e frumos şi vă recomand cu căldură să mergeţi. Este un miros mai urât pe lângă cascadă, însă nu este atât de supărător încât să nu merite drumul până acolo.

Ce mi-a mai plăcut foarte mult a fost micul parc prin care ne-am plimbat încercând să ajungem la Grota Haiducilor. Este amenajat cu mult bun gust și a fost o reală plăcere sa trecem pe acolo.

Concluzia? Mergeți la Geoagiu Băi!

Site-uri utile:

bailedaco-romane.ro

geoagiu.ro/index.php/loca ... ati/geoagiu-bai

---
Impresii încărcate de AleDia in 24.06.2015 22:27:45

Validat / Publicat: 25.06.15 08:05:45


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 5248


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AleDia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  24500 PMA (din 27 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[25.06.15 08:05:14]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[25.06.15 08:10:28]
» mesaj pers

   @webmaster - Multumesc frumos :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[25.06.15 08:41:49]
» mesaj pers

   Am o scapare se pare. Am batut cu piciorul cetatilr dacice si romane si nu am fost pe la baile lor. Multumesc ca am reusit sa completez recentele trasee reale unde am spus amfostacolo cu acesta virtual oferit de tine. Invitatie de a fi transformatin unul real.

   Excelent articol

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[25.06.15 09:03:37]
» mesaj pers

   @Dan&Ema - Multumesc mult. Am citit si eu cu interes articolele tale si mi-au placut. Felicitari si tie pentru munca pe care ai depus-o in a scrie niste review-uri fantastice!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[25.06.15 11:22:56]
» mesaj pers

   Felicitări pentru articol! Mă bucur ca aceasta stațiune nu te - a dezamăgit. Imi amintesc cu mult drag de taberele petrecute aici cu muuuulti ani in urma. Mă gandeam ca este o stațiune data uitării, lăsată in paragină. Din fericire tu mi - ai arata contrariul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[25.06.15 16:13:41]
» mesaj pers

   @danamandache - Adevarul este ca nu stiam la ce sa ma astept cand am decis sa mergem. Dar e chiar frumos acolo si e o zona care merita vizitata si laudata.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2015] Băile Daco-Romane -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629560">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629560"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629560">Şterge vot</a></div><span id="v9629560" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629560)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629560Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629560MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2015] Băile Daco-Romane
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2015] Pizza care a fost foarte buna -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629561">Şterge vot</a></div><span id="v9629561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2015] Pizza care a fost foarte buna
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2015] Restaurantul -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629562">Şterge vot</a></div><span id="v9629562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2015] Restaurantul
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUN-2015] Restaurantul -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629563">Şterge vot</a></div><span id="v9629563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2015] Restaurantul
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUN-2015] Restaurantul -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629564">Şterge vot</a></div><span id="v9629564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2015] Restaurantul
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629565">Şterge vot</a></div><span id="v9629565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUN-2015] Bazinul acoperit -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629566">Şterge vot</a></div><span id="v9629566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2015] Bazinul acoperit
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2015] Bazinul cu adancime intre 1.6-3 m -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629567">Şterge vot</a></div><span id="v9629567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2015] Bazinul cu adancime intre 1.6-3 m
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2015] Priveliște de sus -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629568">Şterge vot</a></div><span id="v9629568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2015] Priveliște de sus
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629569">Şterge vot</a></div><span id="v9629569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629570">Şterge vot</a></div><span id="v9629570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629571">Şterge vot</a></div><span id="v9629571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2015] Trambulina pentru curajosi -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629572">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629572"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629572">Şterge vot</a></div><span id="v9629572" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629572)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629572Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629572MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2015] Trambulina pentru curajosi
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2015] Parcarea -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629573">Şterge vot</a></div><span id="v9629573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2015] Parcarea
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629574">Şterge vot</a></div><span id="v9629574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2015] Magazine cu suveniruri -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629575">Şterge vot</a></div><span id="v9629575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2015] Magazine cu suveniruri
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629576">Şterge vot</a></div><span id="v9629576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629577">Şterge vot</a></div><span id="v9629577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629578">Şterge vot</a></div><span id="v9629578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2015] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629579">Şterge vot</a></div><span id="v9629579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2015]
foto AleDia [24.06.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUN-2015] Prin parc -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629580">Şterge vot</a></div><span id="v9629580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2015] Prin parc
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2015] Prin parc -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629581">Şterge vot</a></div><span id="v9629581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2015] Prin parc
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2015] In fata băilor 'Magic Aqua' -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629582">Şterge vot</a></div><span id="v9629582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2015] In fata băilor "Magic Aqua"
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2015] Drumul către Grota Haiducilor -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629584">Şterge vot</a></div><span id="v9629584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2015] Drumul către Grota Haiducilor
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2015] Prin parc -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629585">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629585"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629585">Şterge vot</a></div><span id="v9629585" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629585)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629585Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629585MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2015] Prin parc
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2015] Cascada Clocota -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629587">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629587"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629587">Şterge vot</a></div><span id="v9629587" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629587)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629587Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629587MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2015] Cascada Clocota
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2015] Cascada Clocota -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629588">Şterge vot</a></div><span id="v9629588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2015] Cascada Clocota
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2015] In drum spre parcare (venind de la Cascada Clocota) -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 24.06.15] - <span class="allrVotedi" id="av629589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv629589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=629589">Şterge vot</a></div><span id="v9629589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(629589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f629589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e629589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2015] In drum spre parcare (venind de la Cascada Clocota)
foto AleDia [24.06.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.119575023651 sec