58449 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Habitat Apartments ADN

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.04.2015
DE
Avatar iuliaen
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 03.06.11
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
APR-2015
DURATA: 5 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ FARA MASA
PREŢ SEJUR:
508 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.67
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 111 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Un apartament cochet, foarte aproape de Placa d'Espanya


După cum vă spuneam anterior, în Barcelona am stat cinci nopţi, pe care le-am petrecut într-un apartament cochet şi foarte bine plasat. Dar credeţi că a fost aşa simplu? Ei bine, nu! Sau cel puţin nu fără nişte mici periperiţii.

Imediat ce am rezervat biletele de avion, am început să caut cazare. Şi, cum eram între prieteni, am zis că cel mai bine (şi mai ieftin, pentru că, în paranteză fie spus, Barcelona lui 2015 mi s-a părut destul de scumpă) ar fi să închiriem un apartament. Zis şi făcut. Mă pun temeinic pe căutat (pe TripAdvisor) ceva curăţel, la un preţ rezonabil, departe de zonele rău famate ale oraşului şi cu acces facil la metrou. Găsesc câteva oferte, trimit mesaje, selectez din ele şi până la urmă, în deplin consens, alegem un apartament din Eixample, foarte aproape de Sagrada Familia. Plătesc avansul şi stau liniştită până în martie, când trebuia plătesc şi restul.

Între timp îmi fac programul pornind de la această zonă, îmi rezerv şi nişte bilete online, când, într-o zi de pe la începutul lui martie, primesc un mail

în care eram anunţată că proprietarul mi-a anulat rezervarea. Rămân mască! Mai citesc o dată şi parcă tot nu îmi vine să cred. După ce îmi revin din şocul iniţial, încep să şi procesez informaţia. Proprietarul îmi explică în mesaj că are nişte lucrări de renovare pe care firma nu o sa le termine în timp util, motiv pentru care se vede nevoit să ne anuleze rezervarea. Drept să vă spun, mie mi s-a cam părut cusută cu aţă albă această explicaţie, dar cum plătisem prin TripAdvisor cu secure payment şi banii urma, în mod normal, să îi primesc, am decis să mă focalizez pe găsirea rapidă a unei alternative, pentru că timpul era scurt, ofertele bune se epuizaseră, iar preţurile deja crescuseră. După încă vreo zi şi jumătate alocată căutării, am găsit Habitat Apartments ADN. Preţul nu era cu mult mai mare decât cel al apartamentului precedent, review-urile pozitive, iar poziţia foarte bună, respectiv la câteva minute de Placa d'Espanya, mai exact lângă piaţa şi gura de metrou Hostafrancs. Mai că nu îmi venea a crede. Dar cum găsisem respectivul apartament pe Booking, care nu m-a dezamăgit niciodată până acum, am decis să fac rezervarea. Şi având în vedere că mai era destul de puţin până plecam, am optat pentru plata integrală în avans, care ne-a scutit aproape 100 de euro. Preţul a fost 508 euro/ 5 nopţi, în perioada 10-15 aprilie, la care s-a adăugat taxa turistică de vreo 14 euro. Nu mi-au blocat niciun leu pe card ca depozit (şi nici cash nu mi-au cerut) şi nu am plătit separat pentru curăţenia de la final. Concluzia: nu întotdeauna ce începe prost se sfârşeşte prost.

LOCALIZARE

Agenţia are apartamente în mai multe zone din Barcelona, precum şi în mai multe oraşe europene, dar eu o să mă refer strict la clădirea ADN din zona Sants.

Aceasta se află la aproximativ 15 minute de mers pe jos de gara Barcelona Sants şi la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de Placa d'Espanya, pe strada Creu Coberta. La o distanţă de câteva zeci de metri se află piaţa Hostafrancs şi gura de metrou Hostafrancs (pe linia L1). În apropiere se află nişte magazine deschise până târziu (gestionate de arabi şi cu preţuri aleatorii) iar în Piaţa Spaniei, în mall-ul Las Arenas se află Mercadona.

În review-urile de pe Booking am văzut că unele persoane se plângeau de trepidaţii, clădirea fiind situat foarte aproape de gura de metrou. Eu nu le-am simţit, poate şi pentru că ajungeam târziu şi dormeam buştean. Dar la cât de “ciuruită” este Barcelona în subteran, cred că asta este o problemă generală.

Intrarea în clădire este un pic camuflată, în faţă fiind o terasă. Dar numărul străzii este vizibil, iar pe uşa de la intrare este un afiş cu numele ADN BCN. Clădirea are patru etaje şi nouă apartamente, unele cu un dormitor, altele cu două, dispuse câte două pe fiecare etaj, cu excepţia parterului, unde se află un singur apartament. Fiecare apartament, exceptându-l pe cel de parter, are balcon sau terasă.

Noi l-am rezervat pe cel de la parter dar la faţa locului ne-au spus că acolo se fac nişte lucrări şi că o să stăm în apartamentul de la etajul 3, ceea ce nu pot spune că m-a deranjat. Asta mai ales pentru că abia după ce făcusem rezervarea văzusem că, la apartamentul de la parter, accesul la unul dintre dormitoare se făcea prin baie.

Revenind la clădire, scara este destul de îngustă dar curată şi există şi lift. Până la lift, urci câteva trepte (ei zic 20; eu nu le-am numărat). Am văzut, din review-urile de pe Booking, că multe persoane erau nemulţumite de faptul că scara este îngustă. Pe mine nu m-a deranjat câtuşi de puţin acest aspect, dar fiecare ştie mai bine ce caută, ce îl mulţumeşte şi ce nu.

PERSONALUL

Cu personalul am interacţionat destul de puţin. Am stabilit prin e-mail ora de check-in, ei nefiind permanent acolo. La ora stabilită, noi ne-am înfiinţat la apartament, unde ne-am întâlnit cu un reprezentant al agenţiei (a trebuit să sun la ei să le spun că suntem în faţa clădirii, pentru că tipul ne aştepta în apartament, dar zic eu că acesta este un detaliu nesemnificativ). Având în vedere că le-am cerut să facem check-in-ul la ora 12.00 (ora lor de check-out fiind 11.00), apartamentul era în plină curăţenie. Am semnat actele, am primit cheia, am plătit taxa de oraş şi ne-am văzut de ale noastre. Mai exact, ne-am lăsat bagajele şi am mers să ne facem câteva cumpărături pentru zilele următoare. Când ne-am întors, totul era lună.

APARTAMENTUL

Apartamentul este destul de micuţ, are două dormitoare, o baie şi bucătărie deschisă, dar totul aranjat foarte ergonomic. Nu există hol, iar uşa de intrare oferă acces direct în living, dotat cu o canapea cu două locuri, două taburete, un televizor şi un balconaş – destul de mic - cu vedere spre Creu Coberta. În prelungirea livingului este amenajat un loc de luat masa cu o masă transparentă (de plastic) şi patru scaune, după care vine bucătăria.

Apartamentul dispune de reţea WiFi cu parolă, care merge foarte bine şi sistem de încălzire/răcire prin pereţi. Există însă şi o aerotermă micuţă imediat lângă uşa de intrare.

Bucătăria este despărţită de dining printr-o masă şi două scaune de bar. Mobila este albă integral, iar frigiderul este încorporabil (şi destul de încăpător, spre suprinderea mea). Există o plită electrică, hotă, cuptor cu microunde încorporat şi el (eu m-am păcălit într-o primă fază crezând că este cuptor electric), maşină de spălat vase, cafetieră, espressor cu pastile (care nu funcţiona :D), fierbător de apă, toaster. Farfuriile sunt câte şase din fiecare, albe, modelul Ikea, tacâmurile tot câte şase, sunt destule tigăi, oale, ibric, desfăcător de sticle de vin, cuţite pentru gătit şi tocător (sper să nu fi omis ceva).

Am primit două pliculeţe de ceai, două pastile pentru espressor (nu ştiu de ce două, devreme ce noi eram patru, dar iarăşi a fost un detaliu pe care la momentul respectiv l-am ignorat cu graţie), o sticlă foarte mică de ulei de măsline, una de oţet, detergent lichid (cam prea lichid aş spune eu) de vase, o pastilă 3 în 1 pentru maşina de spălat vas, un burete, o lavetă, un prosop de bucătărie. Coşul de gunoi avea un sac şi ne-au mai lăsat unul de rezervă şi cam atât cu bucătăria.

Dacă aveţi nevoie să duceţi gunoiul, există tomberoane în spatele clădirii. O luaţi pe prima străduţă pe lângă clădire şi sigur le descoperiţi. Îmi imaginez că nu o să aveţi disponibilitate pentru colectarea selectivă, aşa că puteţi să vă duceţi direct la cel pentru gunoi menajer, care, dacă nu mă înşel, este gri.

Baia este şi ea micuţă dar foarte curată, cu instalaţii noi şi prevăzută cu ventilator electric. Cred că a fost singura cabină de duş din toate locurile în care am stat care avea închidere etanşă. Apa caldă avea presiune şi era chiar caldă. Am primit un set de prosoape fiecare, foarte curate, săpun, gel de duş şi şampon – nu le-am folosit, aşa că nu vă pot da detalii despre ele. Masca de chiuvetă are două sertare, într-unul aflându-se un uscător de păr.

Dormitoarele sunt două la număr, unul cu pat matrimonial, unul cu paturi twin, dar spaţiul este foarte mic. Fiecare este prevăzut cu câte un dulap de haine, în care am descoperit câte o pilotă suplimentară, cu noptiere şi televizor, iar dormitorul matrimonial cu seif. Dormitorul matrimonial are şi o terasă cu vedere spre curtea interioară. Terasa are o masă şi două scaune, iar în capăt are un spaţiu tehnic unde se află maşina de spălat rufe şi fierul de călcat. Lenjeriile erau foarte curate, iar pernele şi saltelele foarte confortabile.

Dormitoarele au vedere spre curtea interioară, fiind ferite, astfel, de zgomotul străzii. Mie mi s-a părut că geamurile izolează fonic destul de eficient, dar faptul că sunt amplasate în partea opusă faţă de stradă, este cu atât mai bine.

Pornind de la comentariile şi nemulţumirile de pe Booking, aş vrea să precizez că prosoapele şi lenjeriile intră în preţul de închiriere. Se plătesc doar seturile suplimentare. Nefiind hotel, prosoapele şi lenjeriile nu se schimbă decât la sfârşitul sejurului (le poţi schimba singur în cazul în care ceri seturi suplimentare) şi tot atunci se face şi curăţenie. În rest, te descurci singur.

În concluzie, noi ne-am simţit foarte bine în acest apartament, iar localizare a fost excelentă pentru programul nostru.

PS: De data aceasta am venit şi cu poze :))!

---
Impresii încărcate de iuliaen in 30.04.2015 19:27:51

Validat / Publicat: 30.04.15 20:48:56


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA. A mai fost în/la: Barcelona, Ţara Bascilor, Andaluzia
VIZUALIZĂRI: 2480


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iuliaen); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  23150 PMA (din 25 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[30.04.15 20:48:30]
» mesaj pers

   @iuliaen - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iuliaen
[30.04.15 21:14:42]
» mesaj pers

   @webmasterX - Perfect!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Superba (Sep.2008) - punctaj satisfactie: 9.80 (scris in 17.05.10 de costiniadis din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.67
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[16] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2015] Dormitorul matrimonial -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613008">Şterge vot</a></div><span id="v9613008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2015] Dormitorul matrimonial
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2015] Dormitorul cu paturi twin -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613009">Şterge vot</a></div><span id="v9613009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2015] Dormitorul cu paturi twin
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2015] Baia - destul de mică dar curată şi cu instalaţii relativ noi -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613010">Şterge vot</a></div><span id="v9613010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2015] Baia - destul de mică dar curată şi cu instalaţii relativ noi
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2015] Tot baia (nu ca v-ati fi închipuit că ar fi altceva). Am uitat să precizez că uşa este glisantă. -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613011">Şterge vot</a></div><span id="v9613011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2015] Tot baia (nu ca v-ati fi închipuit că ar fi altceva). Am uitat să precizez că uşa este glisantă.
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2015] Usa de la intrarea în apartament. Lângă interfon se află panoul de setare a temperaturii (climatizarea se opreşte automat la deschiderea geamurilor). -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613012">Şterge vot</a></div><span id="v9613012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2015] Usa de la intrarea în apartament. Lângă interfon se află panoul de setare a temperaturii (climatizarea se opreşte automat la deschiderea geamurilor).
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2015] Livingul. În faţa canapelei se află televizorul. -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613013">Şterge vot</a></div><span id="v9613013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2015] Livingul. În faţa canapelei se află televizorul.
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2015] Locul de luat masa şi în continuare bucătăria -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613015">Şterge vot</a></div><span id="v9613015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2015] Locul de luat masa şi în continuare bucătăria
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2015] Drept înainte este dormitorul matrimonial, faţă în faţă cu bucătăria este baia, apoi, pe aceeaşi parte, dormitorul twin -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613016">Şterge vot</a></div><span id="v9613016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2015] Drept înainte este dormitorul matrimonial, faţă în faţă cu bucătăria este baia, apoi, pe aceeaşi parte, dormitorul twin
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2015] Livingul - poza este facută din bucătărie. După cum vedeţi, apartamentul este destul de mic. -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613017">Şterge vot</a></div><span id="v9613017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2015] Livingul - poza este facută din bucătărie. După cum vedeţi, apartamentul este destul de mic.
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2015] Terasa de la dormitor, cu vedere spre curtea interioară -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613018">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613018"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613018">Şterge vot</a></div><span id="v9613018" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613018)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613018Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613018MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2015] Terasa de la dormitor, cu vedere spre curtea interioară
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2015] Vedere spre Creu Coberta de pe balconul de la living. În faţă se vede un balcon identic cu cel al apartamentului. -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613019">Şterge vot</a></div><span id="v9613019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2015] Vedere spre Creu Coberta de pe balconul de la living. În faţă se vede un balcon identic cu cel al apartamentului.
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2015] Vedere de la acelaşi balcon dar în sens opus -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613020">Şterge vot</a></div><span id="v9613020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2015] Vedere de la acelaşi balcon dar în sens opus
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2015] Scara blocului, destul de îngustă dar curată şi cochetă -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613021">Şterge vot</a></div><span id="v9613021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2015] Scara blocului, destul de îngustă dar curată şi cochetă
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2015] Palierul de la etajul 2 şi liftul -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613022">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613022"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613022">Şterge vot</a></div><span id="v9613022" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613022)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613022Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613022MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2015] Palierul de la etajul 2 şi liftul
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2015] Ieşirea din clădire şi cele câteva scări ce trebuie urcate până la lift -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613023">Şterge vot</a></div><span id="v9613023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2015] Ieşirea din clădire şi cele câteva scări ce trebuie urcate până la lift
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2015] Faţada clădirii şi uşa de intrare/ieşire. -- foto by <b>iuliaen</b> [uploaded 30.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av613024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv613024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=613024">Şterge vot</a></div><span id="v9613024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(613024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f613024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e613024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2015] Faţada clădirii şi uşa de intrare/ieşire.
foto iuliaen [30.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[16] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.107073068619 sec