58161 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Bangkok

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.04.2015
DE
Avatar robert
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 29.12.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2013
DURATA: 4 zile
TIP: FAMILIE CU COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Orașul contrastelor


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

La mine vizita în Bangkok a început după vacanța în Krabi (vezi impresii, vezi impresii). Nu știu dacă a fost bine sau a fost rău, să las Bangkokul la sfârșit, dar așa am considerat că e mai odihnitor, datorită drumului lung spre casă.

Din Krabi până în Bangkok am zburat cu Air Asia și am aterizat după amiaza, pe aeroportul secundar Don Mueng. Acolo ne aștepta un șofer de la o companie găsită pe net, pentru a ne asigura transferul până la hotel. Costul tranferului a fost de 1000 de bahti, un pic mai mare decât cu taxiul. Cu taxiul toți încearcă să te păcalească, să nu pornească aparatul. Trebuie să soliciți expres acest lucru. De la aeroport până la hotelul la care am stat (vezi impresii) am făcut nici mai mult, nici mai puțin, decât patru ore. Traficul auto în Bangkok este absolut infernal. La noi pe străzi e lejer, față de ce-i acolo.

Am ajuns la hotel, ne-am cazat într-o zonă mai modernă a Bangkokului, Sukhumvit și am ieșit pe străzi, să ne familiarizăm cu zona. Bangkokul este o metropolă absolut obositoare. Peste tot aglomerație înfiorătoare. Traficul auto absolut înfiorător, dar și pe trotuare este mare nebunie. În afara faptului că este o mare de oameni, mai sunt și o grămadă cu scuterele. De altfel acest mijloc de transport este foarte util și apreciat la ei. Din acest motiv există un fel de taxiuri cu scuterul, foarte apreciate de către tineri în mod special.

Din punctul meu de vedere cel mai comod mijloc de transport, curat si civilizat este trenul suspendat. Aici toți călătorii stau disciplinați la coadă și asteaptă să coboare toată lumea și apoi intră civilizat. Nu ca la noi! De altfel noi ne-am luat special cazarea în apropierea unei stații de tren, pentru a ne putea mișca în voie prin oraș.

Atracții în acest oraș cosmopolit sunt pentru toate gusturile. Poți vizita Marele Palat sau poți să-l vezi pe Buddha Culcat sau pe Buddha de Smarald. Poți să faci diverse excursii, așa cum am fost si noi (vezi impresii) la Templul Tigrilor. Poți de exemplu să vizitezi celebra piață plutitoare Damnuen Saduak sau poate ferma de crocodili sau cea de șerpi. Sau dacă ai alte gânduri poți să vezi un spectacol de box thailandez sau un spectacol de travestiți. Ca o paranteză vreau să spun că cele mai frumoase femei pe care le-am văzut in Bangkok erau fie la brațul unui alb în vârstă neapărat, fie erau travestiți. Aceștia din urmă arătau extrem de bine și îi puteai desconspira ori dupa mărul lui Adam ori după părul de pe degetele de la mână. :)

Am observat că în Bangkok se mănâncă frate nu glumă. Pe străzi e plin de cărucioare ambulante unde se gătește non stop la un pret foarte decent — tare.ro/user-sofokle/2179 ... are-din-bangkok. Sunt o paletă foarte larga de mirosuri, mai mult sau mai puțin îmbietoare pentru noi europenii. Nu m-am riscat, deoarece nu-mi conveneau condițiile de igienă. Cu toate astea, am citit de curând un studiu în care se spunea că mâncarea preparată în aceste condiții e foarte sigură din punct de vedere sanitar. Dacă mănânci de pe stradă clar e foarte ieftin.

La restaurant lucrurile se schimbă, găsești prețuri comparabile, cu prețurile de la noi din țară. În special în renumitele lor malluri. Ce e absolut ciudat la ei, în marile complexuri comerciale predomină restaurantele și nu magazinele. Mai mult, cu toate că sunt destul de scumpe restaurantele sunt mereu pline.

Cu schimbatul banilor am avut așa o mică problemă să-i zicem. Am stat la coađă la o bancă, din incinta unui mall si când am ajuns la ghiseu mi-a spus că nu-mi poate schimba bănuții dacă nu sunt clientul bancii. Tare ciudat.

Am stat patru zile în Bangkok. Nu am avut un program foarte strict. De altfel ăsta-i avantajul să mergi pe cont propriu. Am făcut doar o excursie la tigrișori. Într-o dimineață am hotărât să mergem până la marele Palat. Am plecat desigur cu trenul suspendat până într-un port, de unde urma să mergem cu barca pe râul Chao Praya. Un bilet la trenul suspendat cu multiple călătorii pentru o zi este în jur de 10 lei. La port se schimbă treaba. Aici sunt tot felul de pirați așa cum le zicem noi, care vor să te îmbrobodească să mergi cu barca lor. Sunt tot felul de bărci mai mici sau mai mari. Mai rapide sau mai lente. Cel mai convenabil e să mergi cu vaporașul de stat, care are un preț foarte mic. Merge mai încet, dar ai destul timp să admiri peisajul. Tot aici am mai observat un fenomen. Mai există transport pe apă doar pentru baștinași la un preț și mai mic. Diferențierea asta de prețuri între turiști si băștinași o să o mai întâlniți în mod frecvent în Thailanda.

Am ajuns în sfârșit în zona Marelui Palat. Aici iar trebuie să ai multă grijă că sunt mulți localnici, care vor să te îmbrobodească ori să mergi cu tuk-tukul ori că-i închis la templu ca să faci un ocol ori să te ducă numai la anumiți comercianți. Am ajuns la Marele Palat în jurul orei 11 pe o căldură înăbușitoare, accentuată si de traficul infernal de prin oraș. Aici nu am fost lăsați să intrăm pentru că eram chipurile prea dezbrăcați. Ne-am cumpărat niște eșarfe și ne-am pus la coadă. Am stat ce am stat și până la urmă am plecat. Decât să pierdem o zi întreagă să vedem un templu cu Budha de aur, zic hai mai bine să mai hoinărim pe străzi și să simțim pulsul orașului. Obiectivele turistice vizitate la grămadă, în stil turmă, nu au niciun farmec pentru mine. :-)

Ne-am întors în zona noastră și am hoinarit prin mallurile din Siam si Paragon. Intrarea în aceste malluri se face direct din trenul suspendat cu ajutorul unor pasarele. Acestea sunt foarte luxoase. Prețurile cum am zis sunt destul de mari, comparabile cu cele de la noi din țară. Și nici nu prea poți negocia. Mai există varianta magazinelor mai de cartier, de unde poți cumpăra la prețuri decente produse de calitate. Dar aici îți trebuie răbdare ca să gasești produsele dorite.

Bangkokul este exact așă cum l-am văzut pe casete video în anii 80, în This is Asia. Un oraș vibrant și ziua și noaptea și cu bogăție si cu sărăcie. Un oraș unde într-o parte sunt temple, iar in partea opusă este decadență. Un oraș cosmopolit, unde gasești atracții pentru toate gusturile. Un oraș cu o căldură sufocantă pe străzi. Opusul căldurii este frigul pe care-l găsesti în interiorul diverselor clădiri sau în taxiuri, datorat aerului condiționat excesiv, după părerea mea.

Bangkokul este un oraș deosebit, dar foarte obositor. Parcă ai tot timpul toate simțurile în alertă maximă. De altfel nu mi-a fost frica pentru fii-mea pe elefant în junglă sau la tigrii, cât mi-a fost în Bangkok să nu se rătăcească sau să pățească altceva, Doamne Ferește.

Nu am avut timp să facem mare lucru în Bangkok, dar nu regret acest lucru, deoarece mă impulsionează să mă mai întorc, cândva. După liniștea și relaxarea din Krabi ești total amețit, ca un drogat prin Bangkok. Minunată această țară a oamenilor zâmbitori. :-) Clar aici nu ai cum să te plictisești.

In concluzie vreau să vă recomand vizitați Bangkokul pentru că merită. E o altă lume. Știu că e foarte departe și că poate e scump drumul. Eu am zburat cu KLM-ul, iar biletul a fost 660 euro/ persoană. Acum sunt și bilete mai ieftine. Iar hotelul din Bangkok m-a costat 200 de euro pentru patru nopți. Deci în total 2100 de euro pentru trei persoane, desigur excluzând sejurul din Krabi.

---
Impresii încărcate de robert in 16.04.2015 11:11:31

Validat / Publicat: 16.04.15 13:11:21


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în THAILANDA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 4133


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27650 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de robert? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[16.04.15 13:06:47]
» mesaj pers

   https://www.youtube.com/watch?v=xwzt1Ikn0y8- rog atasati

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[16.04.15 13:10:19]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   --

   Împreună cu... episoadele-i precedente, articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[16.04.15 13:39:08]
» mesaj pers

   @webmaster - Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mcnegoita
[09.09.18 22:35:48]
» mesaj pers

   Va salut, Cam cum a fost vremea? Ploi scurte? Vom pleca la anl din 20 iulie intai Hong Kong si apoi de acolo Chiang Mai si Bangkok+ o insula.

   Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[10.09.18 02:57:00]
» mesaj pers

   @mcnegoita: din 13 zile ne-a plouat o zi jumate! In rest a fost frumos! Depinde si de noroc! Vacanță frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mcnegoita
[10.09.18 08:17:32]
» mesaj pers

   @robert: super! mersi

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2013] în fața unui local destinat occidentalilor -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609134">Şterge vot</a></div><span id="v9609134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2013] în fața unui local destinat occidentalilor
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2013] pe străzile din oraș -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609136">Şterge vot</a></div><span id="v9609136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2013] pe străzile din oraș
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2013] la plimbare prin oraș -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609138">Şterge vot</a></div><span id="v9609138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2013] la plimbare prin oraș
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2013] barcă rapidă tradițională -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609139">Şterge vot</a></div><span id="v9609139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2013] barcă rapidă tradițională
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2013] zgârie nori pe malul răului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609141">Şterge vot</a></div><span id="v9609141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2013] zgârie nori pe malul răului
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2013] stație pe malul răului -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609143">Şterge vot</a></div><span id="v9609143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2013] stație pe malul răului
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2013] clădiri specifice thailandeze -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609145">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609145"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609145">Şterge vot</a></div><span id="v9609145" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609145)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609145Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609145MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2013] clădiri specifice thailandeze
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2013] barcă tradițională thailandeză -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609147">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609147"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609147">Şterge vot</a></div><span id="v9609147" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609147)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609147Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609147MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2013] barcă tradițională thailandeză
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2013] într-o piață specifică -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609148">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609148"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609148">Şterge vot</a></div><span id="v9609148" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609148)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609148Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609148MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2013] într-o piață specifică
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2013] sucuri naturale de fructe -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609149">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609149"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609149">Şterge vot</a></div><span id="v9609149" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609149)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609149Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609149MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2013] sucuri naturale de fructe
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2013] în prim plan fructul denumit rambutan -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609151">Şterge vot</a></div><span id="v9609151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2013] în prim plan fructul denumit rambutan
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2013] In fața Marelui Palat îmbrăcați corespunzător; -) -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609153">Şterge vot</a></div><span id="v9609153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2013] In fața Marelui Palat îmbrăcați corespunzător; -)
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2013] stație de așteptare pe râu -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609154">Şterge vot</a></div><span id="v9609154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2013] stație de așteptare pe râu
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2013] barcă tradițională thailandeză -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609156">Şterge vot</a></div><span id="v9609156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2013] barcă tradițională thailandeză
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2013] vedere din barcă -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609158">Şterge vot</a></div><span id="v9609158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2013] vedere din barcă
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2013] case sărăcăcioase -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609159">Şterge vot</a></div><span id="v9609159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2013] case sărăcăcioase
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2013] vaporașul de stat -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609161">Şterge vot</a></div><span id="v9609161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2013] vaporașul de stat
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2013] -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609162">Şterge vot</a></div><span id="v9609162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2013]
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUL-2013] alt tip de barcă tradițională -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609164">Şterge vot</a></div><span id="v9609164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2013] alt tip de barcă tradițională
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2013] clădiri luxoase -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609165">Şterge vot</a></div><span id="v9609165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2013] clădiri luxoase
foto robert [16.04.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2013] intr-un magazin din mall -- foto by <b>robert</b> [uploaded 16.04.15] - <span class="allrVotedi" id="av609167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv609167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=609167">Şterge vot</a></div><span id="v9609167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(609167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f609167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e609167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2013] intr-un magazin din mall
foto robert [16.04.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.115707874298 sec