57852 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Oceanis Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.03.2015
DE
Avatar marocanu21
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2014
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
65 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 8 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 42 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Un hotel clasic cu o poziţionare foarte bună


După cel de-al doilea sejur din vara trecută din Grecia, cel din Parga (sau mai bine zis din Valtos!) de la Zotos Rooms, a urmat întoarcerea spre casă, operaţiune pe care însă n-am făcut-o ,,dintr-o bucată” (lucru perfect posibil acum fără prea mare efort, datorat în mare măsură autostrăzii Egnatia Odos şi a vămii Makaza!) ci cu o ,,escală” intermediară la Kavala, un oraş-port de a cărui frumuseţe m-a convins colegul @johnnyredlabel în câteva cuvinte (o metaforă şi câteva epitete) de descriere: amfiteatru imens, faleză-promenadă splendidă, oraş vechi superb, taverne mişto etc.

Am fost totuşi surprins să constat că, în ciuda poziţiei strategice de care beneficiază oraşul, posibilităţile de cazare sunt relativ reduse în zona centrală, unde vroiam noi să ne cazăm, adică în zona falezei, portului şi a oraşului vechi, nemaivorbind de faptul că era luna iulie iar cele câteva hoteluri mai bune (judecând după notele acordate, nu după numărul de stele!) erau ocupate.

Hotel Oceanis – un stabiliment comun dar cu un amplasament foarte bun!

Am găsit totuşi cazare la hotel Oceanis, situat pe principala stradă din Kavala, Erythrou Stavrou Avenue nr. 32, vizavi de Muzeul de Arheologie şi la o distanţă de vreo 150 de metri de primăria oraşului şi cca 100 de metri de faleză şi port, un hotel cu un calificativ acceptabil pe Booking.com (bine – nota 7.5) şi foarte bun pe AFA (media 9.4), aşa că nu am mai stat pe gânduri şi am achiziţionat o cameră triplă pentru o noapte, mic dejun inclus, pentru care am plătit 65 de euro.

Am ajuns în jurul orei 17.00, am lăsat maşina pe avarii în faţa hotelului, iar după ce am prezentat rezervarea printată la recepţie, m-a preluat un grecotei înalt care m-a îndrumat pe o rampă îngustă (situată în stânga cum priveşti din stradă) spre parcarea de la subsolul clădirii, parcare care mi s-a părut cam mică şi înghesuită pentru cele vreo 170 de camere ale hotelului cu 7 etaje şi care se întinde pe două străzi.

Văzut de afară pare un hotel ,,comunist” de pe litoralul nostru, cu o arhitectură clasică, cu recepţia şi cu ceva magazine la parter, cu mezanin (unde se găsea restaurantul în care am servit micul-dejun a doua zi) şi 6 etaje trase parcă la indigo – totuşi acest ,,apelativ” pare cam dur deoarece hotelul este bine întreţinut iar deasupra ultimului etaj este amenajată o frumoasă terasă care oferă o panoramă superbă asupra oraşului şi Mării Egee.

Interiorul păstrează aceeaşi notă, de hotel clasic, începând cu holul mare de la parter cu stâlpi de susţinere pătrăţoşi şi inestetici, recepţia imensă, scări largi de beton, holuri de la etaje lungi, gen vagon, pe care sunt înşirate camerele cu o simetrie enervantă şi o zugrăveală care nu iese cu nimic în evidenţă! Până şi lifturile (două la număr din câte mi-aduc aminte!) păstrează caracteristicile unui hotel construit în ,,Epoca de Aur”, fiind prea micuţe faţă de dimensiunea clădirii, iar la oră de vârf rişti să te enervezi din cauza asta!

Camera, balconul şi baia

Bineînţeles că nici acestea nu fac notă discordantă cu arhitectura generală a hotelului, putând fi lesne de anticipat, singura întrebare pe care mi-am pus-o fiind aceea dacă o cameră triplă (cum rezervasem noi) se diferenţiază de o dublă ca dimensiune – ei bine, toate camerele cu vedere la mare, aşa cum am avut noi, sunt de aceeaşi mărime, diferenţa făcând-o adăugarea unui pat suplimentar, contra sumei de 10 euro.

Chiar şi aşa camera a fost destul de spaţioasă, baia şi balconul aşijderea, corect mobilate şi dotate cu toate cele (la consumabilele de la baie au fost cam zgârciţi!), proaspăt zugrăvite, curăţenia fără cusur iar lenjeria impecabilă – nu am observat defecte sau disfuncţionalităţi în scurtul timp pe care l-am petrecut acolo.

Camera dispune, pe lângă cele 3 paturi, de aer condiţionat, tv lcd, un mic răcitor, birou, scaune, comodă, noptiere, şifonier, cuier, veioze, oglindă, telefon, perdele, draperii, are gresie pe jos, zugrăvită cu alb, este decorată cu 2 tablouri frumoase şi beneficiază de wi-fi gratuit şi destul de bun.

Balconul, în ciuda faptului că nu avea scaune (spre deosebire de celelalte!), l-am folosit mai mult decât mă aşteptam iar asta din 2 motive: primul datorat faptului că aveam sea-view iar noi, fiind la etajul 5, aveam o panoramă (parţială ce-i drept!) frumoasă asupra falezei, portului şi insulei Thassos iar al doilea motiv a fost vizita unui musafir neaşteptat – un porumbel prietenos, cu un handicap la picioruşe (nu avea gheare!), a aflat că la venire am dat o tură pentru aprovizionare şi a venit să servească cina, spre bucuria nepoţelului şi a soţiei!

Baia era dotată cu cele mai convenţionale obiecte sanitare, gresie, faianţă, consumabile etc posibile (toate în culori deschise de ziceai că-i la spital!) dar şi aici curăţenia era la ea acasă plus că nu am observat defecţiuni.

Micul dejun (inclus în preţ)

Cu siguranţă nu e punctul forte al hotelului, fiind cel mai slab calitativ dintre toate breakfast-urile pe care le-am avut în acest circuit, ba, judecând după mărimea hotelului aş putea spune că a fost unul deosebit de sărac, neavând prea multe opţiuni de a alege – este drept, n-am murit de foame, dar, comparativ cu celelalte, s-a situat pe ultimul loc!

Terasa – principala atracţie a hotelului

După micul dejun ne-am urcat puţin la etajul 8 al hotelului, unde este amenajată o superbă terasă de unde ai o minunată privelişte asupra oraşului Kavala, un imens amfiteatru în aer liber din care se desprinde, întocmai ca o scenă, dealul-peninsulă pe care se găseşte oraşul vechi (cartierul Panagia) şi care este străjuit de un semeţ castel construit, se spune, de Ibrahim Pargalezul în timpul domniei lui Suleyman Magnificul, cartier medieval care este legat de oraş prin apeductul Kamares, simbolul oraşului, pe sub care am trecut la plecare. Se mai poate admira de pe terasă cea mai mare parte a portului, Marea Egee, insula Thassos iar în depărtare peninsula Halkidiki, mai exact cel mai de est braţ al acesteia, Muntele Athos.

Aceasta a fost ultima noastră cazare din circuitul de vara trecută din Grecia, un circuit întins pe durata a două săptămâni în care am încercat mai multe genuri de cazări: într-o pensiune cu un excelent restaurant pe Riviera Olimpului (Chalet Castello), un micuţ hotel al vlahilor din pitorescul Metsovo (Hotel Adonis), un studio cu 2 camere situat excelent în Nidri-Lefkada (Athina Studios), o vilă amplasată într-un cadru natural superb în Valtos-Parga (Zotos Rooms) şi aceasta, într-un hotel clasic foarte bine amplasat, în frumosul oraş-port Kavala (hotel Oceanis).

Concluzie

Acum ceva ani în urmă exista la tv o reclamă (cam tâmpiţică în opinia mea!) despre o băutură răcoritoare care suna cam aşa: ,,Sprite nu te face mai deştept, da-ţi potoleşte setea”!

Printr-o analogie puţin forţată (poate la fel ca reclama!) aş concluziona că Hotel Oceanis nu-ţi oferă o cazare deosebită, dar este excelent amplasat pentru a vizita principalele obiective ale acestui ,,Monte Carlo al Estului”, aşa cum este supranumită Kavala, o cazare pe care aş recomanda-o pentru o noapte (maxim două) de tranzit, nu pentru un sejur mai lung.

Alegeri inspirate vă doresc, iar unora dintre voi vă spun (cu riscul de a plagia pe cineva!):

La Bel (re) vedere!

---
Impresii încărcate de marocanu21 in 25.03.2015 07:02:07

Validat / Publicat: 25.03.15 08:18:15

VIZUALIZĂRI: 2804
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (marocanu21); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  71050 PMA (din 57 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster98
[25.03.15 07:39:46]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- marocanu21
[25.03.15 08:40:44]
» mesaj pers

   @webmaster98 - E corect maestre!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55
[25.03.15 09:25:12]
» mesaj pers

   @marocanu21 -

    Superbonus!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- marocanu21
[25.03.15 11:08:39]
» mesaj pers

   @maria55 - Saru' mana! Dau o cafea la Belvedere, la o tigare, afara bineinteles!

   Vedeti ca ma deghizez [iar - completare by webm :) ] si ma dau drept @troyka, dar sa nu mai spuneti la nimeni!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[25.03.15 19:39:08]
» mesaj pers

   Votat! Un review util... nu stiam ca si macedonenii ofera conditii de cazare atat de bune precum putem vedea si in poze.

   Nu am fost niciodata in Macedonia si colega mea de servici este din aceasta tara si nu mi-a prezentat-o niciodata ca fiind una atractiva... intotdeauna imi spunea ca si-a dorit sa plece de acolo, ca este "urata" tara.

   M-a surprins faptul ca nu ati gasit hoteluri centrale sau erau ocupate (pe faleza)... nu ma asteptam sa mearga atatia turisti in Macedonia... dar... este bine de stiut...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + -2 PMA1 (din 2 voturi)]
- ionescunic CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[25.03.15 22:19:56]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Nici eu nu am fost in... acolo unde ai scris tu, dar la Kavala am fost in 3 rănduri, nu confunda te rog provincia Macedonia din Grecia cu Fosta republica Iugoslava... pe scurt numita Macedonia, țara cu mult mai... cum spui tu sau prietena ta, decat orice parte a Greciei.

   E pacat sa faci asemenea confuzie, ingrozitoare pentru un cetatean grec, chiar de ziua națională a Greciei. Dacă aș fi grec aș spune : blasfemie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- GabrielaG
[25.03.15 22:23:57]
» mesaj pers

   @ionescunic - Vai, imi cer mii de scuze... m-am lasat "furata" de articolul dvs si am vazut Macedonia de Nord si nu m-am mai uitat ca este vorba de Grecia...

   Am calatorit si eu in Grecia si stiu ca Macedonia... este o regiune geografică și istorică a Greciei dar si tara... imi cer scuze pentru confuzie... a fost fara intentie..de obicei sunt mai atenta...

   Dar...oricum, informatia oferita de dvs este una interesanta..pentru ca am votat articolul nu imi voi cere scuze..mi-a placut ce ati scris :D

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + -1 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmasterX
[26.03.15 05:04:49]
» mesaj pers

   @GabrielaG -

Vai, imi cer mii de scuze... m-am lasat "furata" de articolul dvs si am vazut Macedonia de Nord si nu m-am mai uitat ca este vorba de Grecia...

   ---

   Dar... oricum, informatia oferita de dvs este una interesanta... pentru ca am votat articolul nu imi voi cere scuze... mi-a placut ce ati scris

   Oare tot din neatenție nu ai observat că articolul este scris de @marocanu21 și nu de către @ionescunic, cel pe care îl lauzi excesiv în ecoul de mai sus?

   Sfatul meu este să încerci să te limitezi, pe cât posibil, la a scrie un ecou atunci când ai ceva de spus despre destinația respectivă.

    Îmi permit să îți dau acest sfat pentru că, evident, nu am putut să nu remarc multitudinea de ecouri ,,goale" pe care le-ai scris în ultimele zile și pentru că am suficientă experiență (atât eu cât și mulți alți useri) încât să le înțeleg scopul.

   Dar, de multe ori, mai ales din cauza unor ,,neatenții" făcute din graba după atenție, rezultatul poate fi exact opus celui scontat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [10.12.19 04:18:01]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Hotel Oceanis Kavala - o experienta placuta (Aug.2013) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 11.09.13 de ariella din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Un tranzit relaxant (May.2013) - punctaj satisfactie: 8.70 (scris in 15.06.13 de euON din BUCURESTI) - RECOMANDĂ
 • Hotel Oceanis - Kavala (Jul.2012) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 05.08.12 de Dabator din BUCUREșTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 0.00
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2014] hotel Oceanis -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605123">Şterge vot</a></div><span id="v9605123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2014] hotel Oceanis
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUL-2014] hotelul este situat pe 2 străzi -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605124">Şterge vot</a></div><span id="v9605124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2014] hotelul este situat pe 2 străzi
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2014] Kavala văzută de sus -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605125">Şterge vot</a></div><span id="v9605125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2014] Kavala văzută de sus
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2014] camera triplă -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605126">Şterge vot</a></div><span id="v9605126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2014] camera triplă
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUL-2014] vedere spre balcon -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605127">Şterge vot</a></div><span id="v9605127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2014] vedere spre balcon
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2014] camera era simplu, dar corect mobilată -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605128">Şterge vot</a></div><span id="v9605128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2014] camera era simplu, dar corect mobilată
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2014] Şifonierul se afla pe holul de la intrare -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605129">Şterge vot</a></div><span id="v9605129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2014] Şifonierul se afla pe holul de la intrare
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2014] micul răcitor -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605130">Şterge vot</a></div><span id="v9605130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2014] micul răcitor
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2014] baia cu obiecte sanitare clasice -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605131">Şterge vot</a></div><span id="v9605131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2014] baia cu obiecte sanitare clasice
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2014] cada şi duşul -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605132">Şterge vot</a></div><span id="v9605132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2014] cada şi duşul
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2014] vedere de pe balcon spre port -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605133">Şterge vot</a></div><span id="v9605133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2014] vedere de pe balcon spre port
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2014] vedere de pe balcon -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605134">Şterge vot</a></div><span id="v9605134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2014] vedere de pe balcon
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2014] principala stradă în Kavala -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605135">Şterge vot</a></div><span id="v9605135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2014] principala stradă în Kavala
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2014] musafirul de pe balcon -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605136">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605136"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605136">Şterge vot</a></div><span id="v9605136" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605136)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605136Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605136MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2014] musafirul de pe balcon
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2014] portul văzut de pe balcon -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605137">Şterge vot</a></div><span id="v9605137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2014] portul văzut de pe balcon
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2014] cartierul Panagia văzut de pe terasă -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605138">Şterge vot</a></div><span id="v9605138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2014] cartierul Panagia văzut de pe terasă
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2014] Kavala văzută de pe terasă -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605139">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605139"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605139">Şterge vot</a></div><span id="v9605139" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605139)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605139Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605139MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2014] Kavala văzută de pe terasă
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2014] terasa - punctul forte al hotelului -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605140">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605140"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605140">Şterge vot</a></div><span id="v9605140" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605140)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605140Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605140MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2014] terasa - punctul forte al hotelului
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2014] vedere de pe terasă - portul, Marea Egee, insula Thassos -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605141">Şterge vot</a></div><span id="v9605141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2014] vedere de pe terasă - portul, Marea Egee, insula Thassos
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2014] lângă hotel se muncea cu spor! -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605142">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605142"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605142">Şterge vot</a></div><span id="v9605142" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605142)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605142Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605142MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2014] lângă hotel se muncea cu spor!
foto marocanu21 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2014] simbolul oraşului -- foto by <b>marocanu21</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605143">Şterge vot</a></div><span id="v9605143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2014] simbolul oraşului
foto marocanu21 [25.03.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112328052521 sec