57686 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Alte mănăstiri și biserici din Moldova

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.03.2015
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
FEB-2015
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Mănăstirea Sihastru, cea mai frumoasă dintre mănăstirile vrâncenești


Din data de 06.03.2015, postul de radio VibeFM a trecut de la muzica ”dance” la stilul ”golden”. Mie mi-a cauzat treaba asta, motiv pentru care, numai și numai din dorința creștinească de răzbunare, vă mai postez un review cu mănăstiri, așa, de-a dreacu'!

Astăzi o să vă vorbesc despre Mănăstirea Sihastru, cred eu, cea mai frumoasă mănăstire din Vrancea.

După cum vă spuneam, mănăstirile din Vrancea sunt construite în anii de demult și nu sunt atât de accesibile, adicătlea, tre' să te muncești oarecum s-ajungi la ele.

Așa și cu această mănăstire. este construită la limita județelor Vrancea cu Galați, motiv pentru care unii mai greșesc și spun că ține de județul Galați.

Mănăstirea a fost construită, inițial, de un boier, Hatmanul Șendrea, pe un loc ales de sihastrul Sebastian, după cum spune siteul Episcopiei Buzăului și Vrancei.

Biserica aia a stat în picioare până în secolul al XIX-lea, când, din cauză de vechime, vechea biserică a fost ruinată și, un urmaș de-al hatmanului Șendrea a construit o altă biserică, din zid, adică aia de se vede în prezent.

Biserica de se află acuma, în picioare, poartă hramul ”Sf. Apostoli Petru și Pavel” și, din anii 1990, în curtea mănăstirii se mai află și un paraclis, al ”Adormirii Maicii Domnului”.

Biserica actuală este impresionantă, ca și construcție, ușile de intrare, sculptate în lemn masiv, sunt chiar frumoase!

Copilăria mi-am petrecut-o la Adjud, pentru că așa am vrut eu, mai ales că părinții locuiau acolo. Pe vremea când aveam și eu vreo 16 ani, tata mi-a cumpărat bicicletă, din aia, semicursieră. Nu vă spun că, pentru noi, plozii de-atunci, a merge cu bicicleta la Mănăstirea Sihastru însemna cea mai bengoasă drumeție! Urcai un pic, preț de vreo 10 km, ocazie cu care-ți aduceai aminte de țigările fumate, pe-ascuns, prin parc, doar așa, ca fetele pe care le simpatizai să creadă că ești vreo personalitate independentă (așa și eram, eram atât de independent până afla tata, după care, acesta întreprindea campanii de pedepsire care-mi rupeau independența și dorința de autodeterminare!)

Ajunși la Mănăstire, nu aveam noi cine știe ce porniri ecumenice. ne trăgeam sufletul, cu respirație sacadată, precum câinele la injecție. Uneori nimeream pe la vreo pomană pusă de cine știe ce gestionar de Aprozar și primeam și noi ceea ce se punea pe masă și zău că era tare bună mâncarea aia, de pomană, după ce pedalaseși vreo 15 km!

În februarie 2015 am ajuns acolo cu mașina. Nu era nicio pomană dar, porțile de intrare erau aceleași și, pe bune, am simțit o oareșce melancolie legat de copilăria mea. Nu-i vorbă, mai valoroasă era bicicleta mea, din anii 1979 decât Fordul de-l am acuma!

Mănăstirea Sihastru are ceva pompos dar cu bun simț. Cu excepția Schitului Muntioru, am fost la toate mănăstirile din Vrancea. Trăsătura definitorie: sărăcie cruntă! Aici, la Mănăstirea Sihastru se schimbă calimera : este stil!

Nu mai vorbesc prea mult, mâine vreau să plec la Bușteni și, preț de vreo trei ore voi conduce pe șoselele patriei, deci, am nevoie și de ajutorul divin, ca să mă ocrotească și ca să vă ! Să mă ferească Doamne- Doamne de vreau să mai intru-n polemică pe teme din astea, religioase! O să v-arăt poze și o să vă las să vă-nchipuiți, pe baza lor, cum arată Mănăstirea Sihastru.

A, uitam, noi am ajuns după-amiaza, după terminarea slujbei, dar, totuși, deși era oră de odihnă, una dintre măicuțele de-acolo și-a făcut timp și răbdare să stea cu noi, să ne deschidă și să ne-arat frumsețile locului. Am tot respectul pentru acea măicuță cum, de fapt, am pentru toate comunitățile călugărești.

Acuma, gata, termin! Sunt atent, poate că ăștia, de stăpânesc VibeFM, or să-și dea seama că nu poți să ”vibe” pe muzică ”golden age”. Uite, am un motiv în plus să mă rog!

Haidi, pa!

P.S. Iaca, uitai să-mi inscrpționez pozili, cu textul ”căpcă1”. Așa să mă ierte Dumnezeu !

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 12.03.2015 20:13:24

Validat / Publicat: 12.03.15 22:16:44


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3012


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28100 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- zuftim
[12.03.15 22:32:04]
» mesaj pers

   Chiar că-i frumoasă Mănăstirea! Mi-a plăcut şi ce-am văzut la exterior, şi interiorul, atât cât ai pozat. Ştefan cel Mare le ridica (apăi nu baş pe astea toate din Vrancea, ci vorbesc numa' aşa ca principiu) iar tu, peste sute si sute de ani, le-ai (le vei) descris (descrie). Faceţi o echipă formidabilă voi doi acolo, în Moldova!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Larissa
[12.03.15 22:46:37]
» mesaj pers

   @căpcă1 - Bună Creangă, te iert că mă bombardezi iar cu mănăstiri la ceas de seară, cu ocazia asta am mai aflat şi ceva amintiri din copilărie!

   Şi, cine poate rata un review marca @căpcă the one?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[13.03.15 03:08:34]
» mesaj pers

   @zuftim: Păi, da, chiar semănăm, nu fizic ci la principii : el se bătea cu turcii, eu n-am nimic contra lor, el ridica mănăstiri, eu le fotografiez! Sunt tâmpit, nu? P. S. Zi și tu că mai pot fi salvat, nu tre' să fii sincer! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[13.03.15 03:10:46]
» mesaj pers

   @larissa2015: Păi, ce vină am io c-au stricatără ăștia bunătate de post de radio?! Normal că sevrajul te face răzbunător, cazul meu. De-acuma-s numai pe Radio Deea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- luciaoradea
[03.08.15 13:02:13]
» mesaj pers

   @căpcă1 - bre, căpcăune, frumos mai scrii. Uite ca m-am apucat și eu acum să îți citesc review-urile mai din urmă, pe care le - am scăpat cumva necitite. Să știi că în oricare găsesc chestii faine. Asta mi-a plăcut maxim:

. ne trăgeam sufletul, cu respirație sacadată, precum câinele la injecție.  

   Sa știi ca mai am de citit, așa că o să mai auzi de mine zilele următoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[03.08.15 16:45:13]
» mesaj pers

   @luciaoradea - Treaba ta, eu nu mi-aș pierde timpul citindu-mă!

   Dacă tot vrei să citești ceva frumos, încearca pe la larissa2015, cristina 65, crismis ori zuftim, și-or mai fi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- luciaoradea
[03.08.15 19:32:03]
» mesaj pers

   @căpcă1 - ei, ești modest. Eu nu consider că e pierdere de vreme, dimpotrivă! Și apoi fiecare persoană are stilul sau propriu. Nu există un singur fel de frumos, cel puțin pentru mine.

   Pe @cristina65 am citit-o în întregime, excelente review-urile și pozele! Și pe ale lui@zuftim la fel. Mai am de citit de pe lista mea AFA câțiva useri, acum am ajuns la tine. Și îmi place ce citesc, așa că tolerează-ma prin zonă;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[03.08.15 21:51:53]
» mesaj pers

   @luciaoradea - Îți dai seama că mă flatezi și, ca orișice căruță, am și eu o inimă! Citește ce vrei, toată treaba e să nu-ți pui speranțe!

   Altcumva, grăbește-te, mai am vreo trei postări, care or să vie și apoi, gata!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [FEB-2015] Panoul de ne spune ce și cum, pe marginea drumului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602229">Şterge vot</a></div><span id="v9602229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FEB-2015] Panoul de ne spune ce și cum, pe marginea drumului
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FEB-2015] POarta de intrare în Mănăstirea Sihastru -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602230">Şterge vot</a></div><span id="v9602230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FEB-2015] POarta de intrare în Mănăstirea Sihastru
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FEB-2015] Curtea Mănăstrii Sihastru, imediat după ce treci de poartă -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602231">Şterge vot</a></div><span id="v9602231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FEB-2015] Curtea Mănăstrii Sihastru, imediat după ce treci de poartă
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [FEB-2015] Un prim monument închinat eroilor României din Primul Război Mondial -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602232">Şterge vot</a></div><span id="v9602232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FEB-2015] Un prim monument închinat eroilor României din Primul Război Mondial
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FEB-2015] Monumentul de lângă Biserica Mănăstirii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602233">Şterge vot</a></div><span id="v9602233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FEB-2015] Monumentul de lângă Biserica Mănăstirii
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FEB-2015] Ușa de intrare în Bioserica Mare a Mănăstirii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602234">Şterge vot</a></div><span id="v9602234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FEB-2015] Ușa de intrare în Bioserica Mare a Mănăstirii
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [FEB-2015] Dincolo de ușa de intrare în Biserică -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602237">Şterge vot</a></div><span id="v9602237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FEB-2015] Dincolo de ușa de intrare în Biserică
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FEB-2015] Pisania Bisericii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602238">Şterge vot</a></div><span id="v9602238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FEB-2015] Pisania Bisericii
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FEB-2015] Candelabrul din Holul Bisericii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602239">Şterge vot</a></div><span id="v9602239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FEB-2015] Candelabrul din Holul Bisericii
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FEB-2015] Catapeteasma Bisericii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602240">Şterge vot</a></div><span id="v9602240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FEB-2015] Catapeteasma Bisericii
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FEB-2015] Icoana făcătoare de minunmi a Maicii Domnului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602241">Şterge vot</a></div><span id="v9602241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FEB-2015] Icoana făcătoare de minunmi a Maicii Domnului
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [FEB-2015] ”Toate icoanele sunt făcătoare de minuni, dacă te rogi cu credință ” ne-a spus maica de ne însoțea în vizita noastră pein Mănăstire -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602242">Şterge vot</a></div><span id="v9602242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FEB-2015] ”Toate icoanele sunt făcătoare de minuni, dacă te rogi cu credință ” ne-a spus maica de ne însoțea în vizita noastră pein Mănăstire
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [FEB-2015] Fragment din catapeteasma Bisericii -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602243">Şterge vot</a></div><span id="v9602243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FEB-2015] Fragment din catapeteasma Bisericii
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [FEB-2015] Catapeteasma, alt fragment -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602244">Şterge vot</a></div><span id="v9602244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [FEB-2015] Catapeteasma, alt fragment
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [FEB-2015] Pictura de pe interior din turla din fața Altarului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602245">Şterge vot</a></div><span id="v9602245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [FEB-2015] Pictura de pe interior din turla din fața Altarului
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [FEB-2015] Ușa de intrare în Paraclisul Adormirea Maicii Domnului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602246">Şterge vot</a></div><span id="v9602246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [FEB-2015] Ușa de intrare în Paraclisul Adormirea Maicii Domnului
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [FEB-2015] Pisania Paraclisului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602247">Şterge vot</a></div><span id="v9602247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [FEB-2015] Pisania Paraclisului
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [FEB-2015] Catapeteasma Paraclisului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602248">Şterge vot</a></div><span id="v9602248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [FEB-2015] Catapeteasma Paraclisului
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [FEB-2015] Iocoana Maicii Domnului din Paraclis -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602249">Şterge vot</a></div><span id="v9602249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [FEB-2015] Iocoana Maicii Domnului din Paraclis
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [FEB-2015] corp de clădire din Mănăstire -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 12.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av602250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv602250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=602250">Şterge vot</a></div><span id="v9602250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(602250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f602250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e602250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [FEB-2015] corp de clădire din Mănăstire
foto Yersinia pestis [12.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.114099025726 sec