5719 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opţionale din Nei Pori/Platamonas

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
30.12.2009
DE
Avatar mirelopodu
vârsta 40-50 ani
DIN onesti
înscris/ă în 15.05.09
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2008
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
EUR
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Croaziera pe Marea Egee, intre Volos si Skiathos


Aşa cum am auzit multă lume spunând, şi eu, la rândul meu, cred că, o dată ce ai atins pământul grecesc, te-ai lăsat vrăjit de peisajele sale şi te-ai lăsat mângâiat de apele cristaline ale mărilor ce străjuiesc bătrânul leagăn al civilizaţiei, vei dori mereu să revii.

Este vorba despre acel „ je ne sais quoi”, despre acel parfum pe care nu-l poţi atinge dar îl iei cu tine când pleci şi pe care îl întâlneşti mai cu seamă în insulele greceşti. O astfel de insulă, ce face parte din insulele Sporade, este şi insula Skiathos, o mică aşezare (14 Km lungime şi vreo 4 Km lăţime) şi a cărei capitală se află în oraşul cu acelaşi nume- Skiathos.

Şi cum această destinaţie destul de vizitată a fost pe agenda vacanţei noastre din vara 2008, zis şi făcut: am arvunit- ca să zic aşa- o croazieră pe Marea Egee, ce avea drept finalitate şi vizitarea insulei Skiathos. Preţul incursiunii a fost de aproximativ 25- 30 euro de persoană (nu mai reţin exact), dar această informaţie o puteţi lua uşor de pe site-ul oricărei agenţii de turism.

Astfel că, în zorii unei zile ce avea să devină de neuitat, am pornit din Nei Pori, la bordul unui autocar cu etaj, către un mic port Volos- punct de îmbarcare pe vasul Apollon. Imediat ce am pus stăpânire pe vas şi pe tot parcursul croazierei, am fost însoţiţi de muzică şi bună dispoziţie: la început o muzică de ambient, lină, ce te făcea să crezi că visezi, mai ales că ochii priveau peisajele mirifice, iar mai apoi, gazdele au crezut de cuviinţă să ne trezească la o Metaxa Party şi au dorit să ne înveţe o infimă parte din măiestria dansului grecesc.

Ce să vă spun, multe au fost cele ce m-au fermecat în această croazieră: atmosfera calmă de început, portul Volos liniştit care parcă vroia să spună „Uite, eu sunt aici de mii de ani”, micile insuliţe ce mărgineau traseul vasului, albastrul unduitor al apei în care puteai vedea peştişori (pe care, contrar sfaturilor primite, unii pasageri îi hrăneau cu firmituri) şi nu în ultimul rând acea briză blândă amplificată şi de îndrăzneala vaporaşului de a despica apa mării. Iar când te uitai în urma vasului sau pe lângă vas, valurile create pur şi simplu te ameţeau. În acele momente, parcă ai uitat tot ce a fost stress şi agitaţie din anul respectiv, te-ai detaşat de orice lucru rău sau neplăcut şi toate fibrele corpului inspirau relaxare şi expirau tot ce ar fi putu fi rău în tine... Totul era... pace... linişte... nimic nu mai conta... decât acel moment.

Însă, ... animatorii trebuiau să-şi câştige şi ei existenţa, drept pentru care, ... ca de nicăieri, a apărut o dansatoare îmbrăcată ca o cadână şi a început să-şi unduie trupul pe ritmuri otomane, apropiindu-se mai cu seamă de sexul tare şi... ispitindu-l în joacă, dar totuşi decent, ... iar, cine era mai cu dare de mână sau... mai uşor impresionabil, cu un gest mai fin sau mai ostentativ, avea să răsplătească tânăra dansatoare... Vasul şi cadâna... făceau valuri ameţitoare!

În fine, după această apariţie, timpul s-a scurs pe nesimţite, şi, încet încet, ne-am apropiat de plaja Kukunaries, una dintre renumitele plaje unde s-au bronzat chiar vedete de la Hollywood, unde am staţionat şi noi, mândri desigur! , vreo două ore şi am lăsat soarele să mai adauge un pic de bronz şi pe corpurile noastre (mai pe larg despre această plăjă voi scrie într-un review viitor în care voi detalia şi voi posta poze despre insula Skiathos), după care am continuat croaziera până când am ajuns în portul Skiathos, care este şi capitala insulei. Un lucru ce mi s-a părut destul de interesant a fost că, pe una dintre insulele de pe traseu, am văzut şi o carieră de marmură (pt. că, după cum bine ştiţi, marmura se găseşte din belşug la grecotei). De asemenea, ghida ne-a spus să fim atenţi că, dacă avem noroc, am putea vedea şi delfini care însoţesc uneori vasele de croazieră, însă, de această dată, norocul n-a fost de partea noastră.

Şi uite aşa, am ajuns şi pe insula Skiathos, pe care am vizitat-o cam patru ore, cu tot cu masa de prânz (detalii şi poze de pe insulă, într-un review viitor). După ce am terminat misiunea pe insulă, ne-am reîmbarcat pe vas, şi, ... cu „toate pânzele sus”, am mers înspre Volos.

Aceeaşi atmosferă de bună dispoziţie creată de animatori şi susţinută şi de noi, turiştii, ne-a însoţit şi la întoarcere: am luat lecţii de dans grecesc, am luat parte la „ Metaxa Party” (după ce treceai pe sub un băţ de lemn, pe ritmurile unei melodii trebuia să dansezi şi să-l pupi pe cel care avea o sticlă de Metaxa în mână şi primeai drept premiu o gură sau mai multe de... Metaxa, din sticla cu pricina). Unii chiar au avut parte de cam mulţi aburi de-a lui Bachus, însă asta ne-a ajutat pe unii dintre noi să scăpăm de inhibiţii şi să creăm o atmosferă veselă şi petrecăreaţă (am dansat cu toţii şi hore româneşti şi tot felul de melodii care mai de care mai antrenante, chiar şi pe perechi, că la un moment dat te întrebai dacă nu cumva ai nimerit la vreo nuntă românească), astfel încât, în final, distracţia era chiar la maxim.

Am ajuns în Volos aproape de îngânarea zilei cu seara, ne-am suit în autocar, şi... dă-i bice spre Nei Pori, unde am poposit pe la ora 22- 23, obosiţi fizic, dar încărcaţi cu amintiri de neuitat, ... nu de alta... dar, s-avem de depăna la bătrâneţe cu familia şi prietenii.

Mi-ar plăcea să cred că măcar o parte din stările de spirit trezite în această croazieră vi le-am insuflat, astfel că, dacă veţi călca pământul grecesc vreodată, să vă fi făcut poftă de-o croazieră, ... hm? ce ziceţi?

Hai s-auzim numai de bine!

---
Impresii încărcate de mirelopodu in 30.12.2009 21:03:41

VIZUALIZĂRI: 7633
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mirelopodu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  1100 PMA (din 3 voturi) nota2
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de mirelopodu? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Admin
[30.12.09 21:30:23]
» mesaj pers

   Apreciez sufletul si timpul investit in scrierea acestui review. Felicitari mirelopodu si 100PMA din partea mea ca simplu cititor al site-ului. Bravo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelopodu
[30.12.09 21:59:53]
» mesaj pers

   Multumesc mult pentru aprecieri, cred că în tot ceea ce scriem aici, fiecare dintre noi ar trebui să depună suflet astfel încât să ne apropiem cât mai mult de starea de spirit a povestitorului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danoradea
[31.12.09 00:17:27]
» mesaj pers

   Deosebit review-ul tau, imi doresc si eu foarte mult sa vizitez insula, dar eu as prefera un sejur acolo nu doar o excursie de o zi sau doua, stiu ca e mai greu, dar avand in vedere ca face parte din topul insulelor pe care trebuie sa le vizitez, nu ma dau batut. Oricum astept continuarea impresiilor tale, multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelopodu
[31.12.09 14:32:19]
» mesaj pers

   pentru danoradea:

   Mă bucur că ţi-am trezit interesul şi să ştii că nu am exagerat cu nimic. Acelea au fost trăirile mele. Desigur că, poate pe alţii ce sunt mult mai plimbaţi decât mine, nu i-ar fi impresionat la fel de mult. Dar asta nu poţi afla decât dacă vei încerca. Oricum, depinde mult de posibilităţile materiale ale fiecăruia. După cum vei vedea în review-ul despre Skiathos, această insulă este una cam scumpişoară, dar... atâta timp cât te ţine punga,.... nu trebuie să-ţi faci griji.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mirelab
[31.12.09 14:41:04]
» mesaj pers

   danoradea, iti doresc sa ajungi pentru un sejur in Skiathos. Este un vis frumos, dar care trebuie musai trait.

   Eu am stat 6 zile pe insula in 2007, dar si acum ma trec fiorii ori de cate ori imi amintesc de aceasta insula! Sunt convinsa ca sunt muuulte alte locuri mult mai frumoase sau mai exotice, dar dintre cele "pamantene" este un loc aparte care trebuie explorat centimetru cu centimetru...poate din acest motiv este si asa mica...sa o poti descoperi:).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[01.01.10 19:43:30]
» mesaj pers

   mutat in cadrul acestei rubrici si pozele incarcate azi de cristi82d in cadrul unei rubrici-dublura. Sters dublura introdusa pe site.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelopodu
[02.01.10 22:08:28]
» mesaj pers

   ok, no problem

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- d3a
[19.09.10 18:00:46]
» mesaj pers

   ooo atzi fost niste turisti norocosi k nu v-atzi scufundat;) :)) nu m'as sui pe vasul acela inca o data nici sa ma omoare cineva=))) tot echipajul e beat tot timpul, programul e groaznic iar muzica de pe vremea lu bunica + programul este furat de la ELISABET CRUISES;) putetzi viziona pe youtube clipuri de la elisabet cruises si de la apollon si sa facetzi deosebirea;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelopodu
[19.09.10 18:36:48]
» mesaj pers

   Da, ce sa zic, a fost frumos intr-adevar si relaxant. Stii care cred eu ca e secretul? Sau altfel spus cum vad eu un concediu. Niciodata nu voi lasa amanuntele sa -mi strice buna dispozitie si mai cu seama sa impieteze (poate nu e cel mai fericit cuvant dar asta mi-a venit acum) peisajele splendide pe care ti le dezvaluie un colt de lume sau altul. Sunt asa de bucuroasa ca ma lasa Dumnezeu, atat cat e, sa ma gust farmecul altor meleaguri decat cele de acasa, incat orice altceva trece pe planul secund. Cam asta ar fi, in doua vorbe filosofia mea de vacanta. Si crede-ma, functioneaza din plin. Fiecare secunda este pusa bine bine la locul ei in memorie si are rolul bine stabilit in momentele de remember. Sau altfel spus, ... vezi partea plina a paharului! , caci daca e sa gasesti chichite, ... sunt sigura ca si la 5 stele vei gasi. Nu stiu ce varsta ai, ... dar, ... modul acesta de a gandi poate veni cu trecerea anilor. Sau nu!

   Toate bune!

   Acuma am vazut ca ai spus ca echipajul era beat. Poate ati avut voi ghinion. Cand am mers noi, nu s-a intamplat asa ceva, totul a fost OK.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ionescunic CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.09.10 19:33:50]
» mesaj pers

   Si eu am fost tot cu Apolon si nu au fost nici un fel de probleme, totul a fost foarte frumos, capitanul foarte de treaba si echipajul in regula, nici vorba de ce se spune mai sus. Am filmat aproape tot, asa ca am si dovezi pentru carcotasi.

   Intre timp am facut rost si de muzica de la Elisabeth Cruises, e tot de pe vremea bunicii, stati linistiti. Iar despre furat programu', ce facem aici discutam cine a inventat apa calda sau roata?

   Poate ca si faptul ca, capitanul de pe Apolon are tot doua fete (care antreneaza turistii la dans) e tot un fel de furt, de imagine de data asta.

   Poate ca, croaziera oferita de Elisabeth Cruises e mai frumoasa, asta nu insemna ca noi nu ne-am distrat acolo si ca suntem mai fraieri ca ceilalti. Mama mea a fost de 2 ori cu Elisabeth, iar la noi s-a nimerit sa fie Apolon, din descrierile mamei nu mi se pare atat de extraordinar ce au avut ei si atat de nasol ce a fost la noi. Din contra faptul ca la noi nu a fost extrem de aglomerat mi s-a parut mult mai civilizat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mirelopodu
[19.09.10 20:20:34]
» mesaj pers

   Da, Nicu, pentru noi, cei carora le vibreaza sufletul numai la auzul silabelor Grecia, probabil ca aproape nimic nu ne-ar perturba din contemplarea fiecarui fir de nisip, a fiecarei pietricele sau a unduirilor de palmier ce apartin acestui taram. Cel putin asa te-am " citit" eu si la propriu si la figurat: indragostit iremediabil de pamantul elen, ca si mine de altfel.

   Si niciodata nu voi cadea in tentatia sau in plasa de a-mi compara concediul meu cu al altcuiva. Pentru ca ochii, cotloanele mintii si ale sufletului celui ce priveste sunt unice!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- aLeXa10
[19.09.10 21:01:41]
» mesaj pers

   am fost si eu aici, mi-a placut mult! un vot din partea mea!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelopodu
[19.09.10 21:10:08]
» mesaj pers

   Multumesc aLeXa, si ma bucur ca ai ramas incantata de momentele traite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- d3a
[19.09.10 21:55:59]
» mesaj pers

   ok, NU ATZI INTELS NIMIC DIN CE AM VRUT EU SA SPUN;) ORI CUM, LUMEA CARE A FOST SI CU ELISABET CRUISES SI CU APOLLON FACE DIFERENTZA;) SI NU IMI SPUNE MIE CUM E ECHIPAJUL DE PE APOLLON CA DE ATATZIA ANI II CUNOSC DESTUL DE BINE;) TOATE CELE BUNE VOUA SI SCUFUNDARE PLACUTA LUI APOLLON :)) FORZA ELISABET CRUISES.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelopodu
[19.09.10 21:59:43]
» mesaj pers

   Oare la ce foloseste atata incrancenare unora? Ce bine ma simt asa cum sunt eu, adica... altfel! Toate bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[19.09.10 22:08:09]
» mesaj pers

   @d3a

ok, NU ATZI INTELS NIMIC DIN CE AM VRUT EU SA SPUN;)

   hei, cel putin eu unul am inteles destule :) -- tii sa faci neaparat RECLAMA unuia dintre vase si in acelasi timp sa le desfiintezi concurenta, nu-i asa? :)

   ultimul ecou ti-a fost sters; "galben" si doua zile suspendare. Le recidiva, putem mari "miza".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mirelopodu
[19.09.10 22:09:54]
» mesaj pers

   M-am gandit si eu la asta, dar am zis ca sa nu fiu totusi atat de banuitoare. Pacat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[20.09.10 18:55:32]
» mesaj pers

   contul d33a - clona d3a - a fost banat. Toate ecourile scrise de aceasta au fost sterse.

   Tot cu aceasta ocazie, contul principal (d3a) a primit un "supliment" de inca 7 zile suspendare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[21.09.14 16:22:04]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica "Excursii opţionale din Nei Pori/Platamonas" (rubrică nou creată)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [14.11.19 06:26:06]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2008] o casă din portul Volos -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34281">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34281"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34281">Şterge vot</a></div><span id="v934281" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34281)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34281Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34281MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2008] o casă din portul Volos
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2008] în drum spre portul volos, plantaţii de măslini -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34282">Şterge vot</a></div><span id="v934282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2008] în drum spre portul volos, plantaţii de măslini
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2008] croazieră pe Marea Egee, în drum spre Skiathos -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34283">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34283"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34283">Şterge vot</a></div><span id="v934283" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34283)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34283Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34283MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2008] croazieră pe Marea Egee, în drum spre Skiathos
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2008] bătrâna busolă din cabina de comandă a vasului Apollon -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34285">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34285"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34285">Şterge vot</a></div><span id="v934285" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34285)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34285Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34285MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2008] bătrâna busolă din cabina de comandă a vasului Apollon
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2008] înaintând către Skiathos, pe marea Egee- noi cu vasul, alţii cu... barca -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34289">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34289"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34289">Şterge vot</a></div><span id="v934289" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34289)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34289Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34289MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2008] înaintând către Skiathos, pe marea Egee- noi cu vasul, alţii cu... barca
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2008] pe vasul Apollon -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34291">Şterge vot</a></div><span id="v934291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2008] pe vasul Apollon
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2008] o carieră de marmură de pe o insulă din Marea Egee -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34293">Şterge vot</a></div><span id="v934293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2008] o carieră de marmură de pe o insulă din Marea Egee
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2008] Metaxa party pe vas -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34294">Şterge vot</a></div><span id="v934294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2008] Metaxa party pe vas
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2008] animatoarea împreună cu turiştii- distracţie pe Apollon -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34295">Şterge vot</a></div><span id="v934295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2008] animatoarea împreună cu turiştii- distracţie pe Apollon
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2008] la locul de acostare pe plaja Kukunaries -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34296">Şterge vot</a></div><span id="v934296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2008] la locul de acostare pe plaja Kukunaries
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2008] ne apropiem de insula Skiathos -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34297">Şterge vot</a></div><span id="v934297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2008] ne apropiem de insula Skiathos
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2008] vedere dinspre vas, către insula Skiathos -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34298">Şterge vot</a></div><span id="v934298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2008] vedere dinspre vas, către insula Skiathos
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2008] pe Marea Egee -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34305">Şterge vot</a></div><span id="v934305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2008] pe Marea Egee
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2008] pe Marea Egee -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34307">Şterge vot</a></div><span id="v934307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2008] pe Marea Egee
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2008] micul port Volos -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34309">Şterge vot</a></div><span id="v934309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2008] micul port Volos
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2008] o meduză măricică în portul Volos -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34311">Şterge vot</a></div><span id="v934311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2008] o meduză măricică în portul Volos
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2008] un 'banc' de meduze - portul Volos -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34314">Şterge vot</a></div><span id="v934314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2008] un "banc" de meduze - portul Volos
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2008] pe vasul Apollon -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34316">Şterge vot</a></div><span id="v934316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2008] pe vasul Apollon
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [AUG-2008] veselie mare pe Apollon- Metaxa party -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34319">Şterge vot</a></div><span id="v934319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2008] veselie mare pe Apollon- Metaxa party
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [AUG-2008] la întoarcerea pe vas, se scutură picioarele de nisip -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34323">Şterge vot</a></div><span id="v934323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2008] la întoarcerea pe vas, se scutură picioarele de nisip
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [AUG-2008] un şir de dansatori care.... au legături puternice între ei -- foto by <b>mirelopodu</b> [uploaded 30.12.09] - <span class="allrVotedi" id="av34324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv34324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=34324">Şterge vot</a></div><span id="v934324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(34324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f34324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e34324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2008] un şir de dansatori care.... au legături puternice între ei
foto mirelopodu [30.12.09]
# [50 PMA, +BONUS]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.132573127747 sec