56969 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Salina Turda

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.02.2015
DE
Avatar AleDia
--- F ---
vârsta 20-30 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 07.03.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
DEC-2014
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Salina Turda - de nota 10!


Ce fac oamenii atunci când afară plouă şi e frig? Se urcă în maşină şi pleacă la drum! Cu siguranţă nu e cea mai înţeleaptă decizie, însă de unde era să ştim noi cu o seară înainte că va ploua toată ziua următoare? Lăsăm o ploaie mică să ne oprească? Doar cât facem noi de la Sibiu până la Salină? 2 ore în cap!

Şi aşa am pornit în mica aventură. Am plecat în jurul orei 10:00 şi am ajuns în faţa salinei pe la 12:00 si un pic. Ne învârtim prin parcare fără succes (totul era complet ocupat), aşa că ne-am resemnat şi am oprit în faţa parcării, pe marginea drumului (doar nu era să plecăm învinşi de acolo, nu?). Oricum nu eram singurii. Erau mai multe mașini acolo. Parcăm, mâncăm câte o ciocolăţică şi înaintam spre intrare. Intrăm, plătim 10 lei (ne bucurăm de reducerea pentru studenţi cât mai putem) şi purcedem.

Intrarea în salină e foarte frumoasă. Recepţia era împodobită (doar era luna decembrie), am fost întâmpinaţi de un brad de Crăciun simpatic, ce mai... atmosfera era de sărbătoare. Deasupra recepţiei este un Snack Bar de care noi nu am profitat. Trecem printr-un hol ornat cu diferite tablouri cu salina, omuleţi de zăpadă etc. Coborâm cele 107 scări şi începem să ne lăsăm absorbiţi de frumuseţea salinei.

Mergem şi respirăm adânc aerul curat şi sărat. Ne minunăm de frumuseţea salinei şi de multitudinea de tunele prin care trecem. Ajungem la Scara Bogaţilor (ee... ne simţim bine, nu?) Şi începem să coborâm pe scări. Vedem Sala de apel unde există o cruce şi o icoană cu Maica Domnului cu Iisus Hristos, pozăm, şi coborâm mai departe până ajungem la Balconul Minei Terezia. Noroc că e aşa mult aer curat acolo deoarece acest balcon îţi taie respiraţia! Sunt impresionată. Deja Salina Praid pierde în lupta cu Salina Turda. Mă întreb dacă voi găsi mai jos ceva care să readucă bătălia în „balanţă” și să denigreze imaginea Salinei Turda, însă nu... din punctul meu de vedere Salina Turda câştigă detaşat lupta.

Revenind la balcon... imaginea e minunată. Aveam impresia că privesc o cascadă de sare care se varsă în Mina Terezia. Până aici e bine... şi e abia începutul. E timpul să mai coborâm. Ne oprim la Balconul Minei Rudolf. Se vede acţiune jos... culori, lumini, oameni. Lângă noi e liftul cu care am putea coborâ, însă refuzăm. Preferăm scările. Nu pot spune nici că a fost o idee bună, nici rea. În sensul în care coborâtul efectiv al scărilor e în regulă, daaar aceastea sunt foarte înguste şi ne întâlneam cu mulţi oameni care urcau. Nu încap 2 oameni unul lângă altul pe scări şi trebuia să ne tot oprim să lăsăm oamenii să urce o parte scări, apoi coborâm noi, ne întâlneam cu alţii şi tot aşa. Jos în Mina Rudolf dăm de tot felul de activităţi de care putem profita. Acestea sunt:

•Închiriere pistă bowling / 20 min care costă 10lei/persoană.

•Roata Mare / tură / 8 min care costă 5 lei / persoană

•Închiriere teren minigolf / 30 min care costă 10 lei / persoană

•Închiriere pistă bowling / 20 min care costă 10 lei / persoană

•Închiriere bărcuţă lac subteran / 20 min / barcă care costă 10 lei (max 3 persoane)

•Închiriere teren sport / 1 oră care costă 100 lei

•Închiriere amfiteatru / 1 oră care costă 200 lei

•Închiriere masă billiard / 10 min care costă 2 lei

•Închiriere masă de tenis / 30 min care costă 5 lei

Noi din toate aceste activităţi am ales roata mare care te plimbă inceet şi poţi să admiri peisajul din jur. Nu e ceva nemaipomenit de spectaculos (de la balcon se vede mult mai frumos), însă e o experienţă şi am zis să profităm de ea dacă tot suntem acolo. De asemenea, am jucat minigolf, profitând de cele 6 piste. La biliard sau bowling nu am atentat deoarece erau deja oameni care se jucau şi părea că mai durează până eliberează zona.

Nu putem să nu auzim muzica ce vine din Amfiteatru. Avea loc un spectacol folcloric, iar nişte copii în costume tradiţionale deosebit de frumoase dansau şi ofereau momente artistice interesante. Îi urmărim preț de câteva minute şi apoi începem să coborâm spre Mina Terezia . E foarte frumos acolo jos. Este o atmosferă intimă şi plăcută. Oferă un sentiment de relaxare şi linişte interioară. Aici putem să dăm câteva ture cu barca. Prin urmare, plătim cei 10 lei ne urcăm în bărcuţă cu ajutorul domnului de acolo care se ocupă de ele şi timp de 20 de minute ne plimbăm, povestim şi facem poze.

A trecut suficient timp şi e vremea să ne îndreptăm spre ieşire. Urcăm cu liftul de data aceasta deoarece nu era coadă mare (un singur grup era în faţa noastră). O luăm din nou la pas şi ajungem în Camera maşinii de extracţie. Sunt câteva ustensile expuse pentru a fi admirate. Există şi o pancartă care ne oferă mai multe detalii despre maşina de extracţie. Spune aşa: „Maşina de extracţie se numeşte „CRIVAC”, datează din anul 1881 şi este confecţionată din lemn de brad, foarte rezistent la mediul salin; fiecare braţ al maşinii era acţionat de 1 sau 2 cai în schimburi; un otgon din cânepă era răsucit de două ori în jurul tamburului din partea superioară a instalaţiei, un capăt se înfăşura, iar celălalt se desfăşura; capetele otgonului treceau prin două canale până în sala alăturată, la puţul de extracţie unde erau trecute peste doi scripeţi din fier (molete); în timp ce un capăt al otgonului cobora, celălalt urca; sarea (cca. 500 kg) era ridicată din mină în saci confecţionaţi din piele de bivol; operaţiunile de încărcare-descărcare erau derulate simultan; după fiecare manevră de extracţie era inversat sensul de rotaţie al crivacului. ”.

În drumul spre ieşire am mai dat de Sala ecourilor, Mina Iosif şi locuri special amenajate pentru tratamente. Având în vedere că aveam maşina parcată spre ieşirea Durgău, asta înseamnă încă 130 m şi ieşim la suprafaţă, pe când dacă trebuia să ieşim pe la Turda Nouă am mai fi avut 764 m de mers. Nu că asta ar fi fost capăt de ţară, doar mersul pe jos face piciorul frumos, nu? În salină în mod normal e destul de frig. Însă, noi mergând în decembrie când afară era mult mai frig şi eram îmbrăcaţi bine, am descoperit salina ca fiind un loc călduros în care ne putem descheia paltoanele şi să ne dăm jos fularele. A fost foarte plăcut.

Urcăm aceleași 107 scări, trecem prin același hol şi ajungem din nou la bradul de Crăciun. Salutăm politicos oamenii de la recepţie şi ieşim. Afară încă plouă. Dar asta nu ne opreşte să ne uităm pe la căsuţele cu suveniruri. Ne luăm câte un magnet (suvenirul clasic), un bloc de sare mare pentru a-l ţine în casă să ajute cu umiditatea camerei (10 sau 20 lei a costat... nu mai ştiu sigur), găsesc în sfârşit cărţi de joc Uno care costă doar 8 lei (spre deosebire de preţurile de pe net care se învârt pe la 30 lei) şi gata. Ne urcăm în maşină şi plecăm spre casă. A fost o zi minunată.

Ce cred că este important de menționat este faptul că nu aveți voie să mâncați în salină, acesta fiind motivul pentru care nu se vinde mâncare jos. Asa că e bine sa aveți stomacul plin când mergeți :)

Site-ul oficial al salinei este acesta: salinaturda.eu

---
Impresii încărcate de AleDia in 01.02.2015 16:03:47

Validat / Publicat: 01.02.15 18:19:09


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 4898

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AleDia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  28100 PMA (din 30 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Dan&Ema
[01.02.15 18:37:37]
» mesaj pers

   Primul vot!

   Salina Turda este salina din Romania, care imi place cel mai mult. Am vizitat f multe saline, majoritatea de mai multe ori.

   La Turda am fost zilnic timp de o saptamana. Arhitectura futurista, liftul, minigolful, lacul, crivacul, totul mi-a placut.

   Sunt ceva ani buni de la vacanta din zona Turda si acest review a rascolit amintiri frumoase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Larissa
[01.02.15 18:50:52]
» mesaj pers

   Si eu am fost de 2 ori, in octombrie anul trecut am beneficiat si de ghid, va recomand sa apelati la astfel de servicii pentru ca am aflat informatii interesante timp de o ora. Noi nu am platit ghida pentru ca am fost un grup de aproape 20 de persoane. Spre deosebire de acum doi ani era foarte putina lume, in timpul saptamanii. Cu ajutorul tau, am rememorat amintirile despre salina, multumesc si calatorii placute in continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- tata123
[01.02.15 20:32:43]
» mesaj pers

   Frumoasă escapadă. Eu am vizitat Salina Turda cu mulți ani în urmă, înainte de fantastica transformare. Era un loc mult mai întunecos, cu becuri slabe; atunci nu era deschis accesul către al doilea nivel, cel cu lacul. Fiind un grup mare, de la o conferință, am beneficiat de un ghidaj de specialitate.

   Încă aștept ocazia de a revedea Salina Turda în noua sa înfățișare. Până atunci mă delectez cu fotografiile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Flaviu
[01.02.15 20:37:48]
» mesaj pers

   @AleDia - Dacă tot ați fost și ați scris despre salina din Turda, oare ce și cum ați scrie despre Cluj-Napoca? Nu știu dacă ați fost acolo dar trag nădejde că, la un moment dat, îmi va fi satisfăcută curiozitatea.

    O seară faină să aveți!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[01.02.15 20:38:21]
» mesaj pers

   Superbonus! ;) Felicitari pentru articol!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[01.02.15 21:06:52]
» mesaj pers

   Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase! E minunat cand vad ca ceea ce scriu e apreciat de oameni frumosi.

   @Dan&Ema, @tata123 - Va recomand sa mai mergeti la Salina deoarece e deosebit de frumoasa. Se vede ca s-a investit mult in ea.

   

   @larissa2015 - Sunt sigura ca ai dreptate. Un ghid isi are rostul si sunt convinsa ca in ora aceea ati aflat toate multe lucruri interesante. Poate cu o alta ocazia, voi incerca si eu varianta aceasta.

   @Flaviu - In Cluj am fost foarte putin, nu am apucat sa vad prea multe. Din cauza aceasta nu imi permit sa scriu un review despre acest el. Insa intentionez sa "invadez" acest oras cand am mai mult timp (si vremea e mai frumoasa), iar atunci cu siguranta voi scrie cate ceva!

   

   @danamandache - Multumesc frumos pentru apreciere si SB. E primit cu bucurie :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- claudiu 71
[01.02.15 21:49:01]
» mesaj pers

   @AleDia - Buna.

   Am vizitat si eu Salina in urma cu 4-5 ani si m-a impresionat, nu gasesti asemenea maretii la tot pasul, vad ca s-au mai adus chiar imbunatatiri.

   Un lucru m-a contrariat, la receptie erau asezate frumos mai multe" flyere", efectiv o foaie format A4 de prezentare a Salinei si reclame pe care era pusa o taxa independenta de aceea de intrare, nu mai retin exact, dar sa ceri banii pe reclama care este in avantajul tau a fost total aiurea.

   Mai perpetueaza practica aceasta?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- AleDia
[01.02.15 21:59:50]
» mesaj pers

   @claudiu 71: Sincer nu stiu. Nu am vazut nimic de acest gen si nu a venit nimeni la noi sa ne bage pe gat reclame

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- claudiu 71
[01.02.15 22:53:39]
» mesaj pers

   @AleDia -

   " nu a venit nimeni la noi sa ne bage pe gat reclame"

   Aceste reclame erau la receptie, parca asa am scris!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[01.02.15 23:04:04]
» mesaj pers

   @claudiu 71: Dupa cum ziceam, nu am vazut nimic. Si cand am spus ca nu ne-a bagat nimeni pe gat, ma referam ca cei de la receptie nu ne-au intrebat daca vrem reclame/harti etc. De aceea chiar nu stiu daca erau acolo sau nu

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[02.02.15 12:42:08]
» mesaj pers

   @AleDia - Eu nu am vazut salina de la Turda, dar este pe lista cam de mult. Si cum lista mea este asa de lunga, nu stiu cand i-o veni randul. De aceea ma bucur de AFA, ca ne improspatam memoria si ne mai stabilim prioritatile in functie de ce citim. Bravo, ai descris foarte bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[02.02.15 14:03:56]
» mesaj pers

   @Aurici - Multumesc frumos. Stai linistita, si eu am o lista lunga cu obiectivele pe care imi doresc sa le vad si nu stiu cand o sa apuc la fiecare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cloverina
[02.02.15 19:12:46]
» mesaj pers

   Noi ne-am distrat maxim la această salină. Am parcat lângă intrarea principală, am vizitat și se apropia ora de închidere. Am văzut afișul de 1000+ metri la stânga, 700 metri la dreapta. Zicem noi "hai domne spre cealaltă ieșire că nu e o tragedie 1km jumate". Noi și încă un grup mare am ales așa. Prost. Pentru că sunt 1700 metri doar prin salină. Prin afara ei sunt vreo 5,6. Taxiuri nu, de intrat înapoi nu ne mai lăsau...

   Am găsit un moșneag într-un baston care cu multă dragoste și amuzament ne-a sfătuit să tăiem drumul peste vreo două dealuri. Distanța evident cu mult mai mică decât pe asfalt. Per total a fost distracție mare și glume sărate și nesărate tot drumul :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- cristina65
[02.02.15 21:41:09]
» mesaj pers

   @AleDia - Hai ca deja e culmea, tu parca stii ce locuri am vrut sa vad asta-vara si le-am ratat si acum vii sa mi le descrii :-) Merci!

   Asta vara am plecat din Apuseni spre un sat din judetul Mures, Cund ii zice, unde am stat cateva zile la "Valea Verde Resort"-bine, mult spus resort, mult de tot! O sedere interesanta, o sa dezvolt (tot in drum spre Cund, f aproape, am ratat si Villa Vinea, dar am ciocnit un pahar in gand citindu-te :-) )

   Sa revin: plecand destul de tarziu din Arieseni, desi imi propusesem sa intru sa vad salina, mi-am dat seama ca se apropia ora de inchidere, astfel incat intram doar pt jumatate de ora... cel mult!Si,din pacate, am renuntat:-( Mult timp nu mi-am iertat ca am plecat tarziu din Apuseni...

   Citind review-urile despre Salina Turda, chiar sunt convinsa ca merita facut un efort sa merg sa o vizitez. Pana atunci, o fac doar virtual.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- AleDia
[02.02.15 22:24:35]
» mesaj pers

   @cloverina - M-a amuzat povestea voastră. Dar ce ar fi viata fără peripeții, nu? Sunt sigură ca o să vă aduceți aminte de pățanie mult timp de acum incolo.

   @cristina65 - Hehe... asta da coincidență! Poate e un semn ca trebuie neapărat sa reiei traseul de vara trecută și să te oprești unde nu ai apucam prima oară. Merita toți banii salina... și crama!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- calatorul
[28.10.15 11:38:07]
» mesaj pers

   Da, si mie mi-a placut mult amenajarea cea noua a salinei Turda, mai frumoasa ca cele de la Slanic Prahova sau Targu Ocna de langa Bacau. Nu am intrat in salina de langa Salzburg, orasul sarii austiac, dar Turda merita vazuta cu siguranta. Adaug si aici un vot, care sa schimbe curand culoarea si nivelul userului. Felicitari.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AleDia
[28.10.15 12:27:55]
» mesaj pers

   @calatorul50 - Multumesc din suflet. Ma bucur foarte mult de modificarea statutului pe AFA :). Eu inca nu am fost la Slanic Prahova sau Targu Ocna, dar sper sa ajung curand.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[53] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [DEC-2014] Receptia -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591561">Şterge vot</a></div><span id="v9591561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [DEC-2014] Receptia
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [DEC-2014] Snack Bar -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591563">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591563"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591563">Şterge vot</a></div><span id="v9591563" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591563)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591563Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591563MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [DEC-2014] Snack Bar
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P04 [DEC-2014] Holul prin care trecem ca sa ajungem la scari -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591564">Şterge vot</a></div><span id="v9591564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [DEC-2014] Holul prin care trecem ca sa ajungem la scari
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [DEC-2014] bradul de Craciun care ne intampina voios -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591565">Şterge vot</a></div><span id="v9591565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [DEC-2014] bradul de Craciun care ne intampina voios
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [DEC-2014] Incepe coborarea -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591566">Şterge vot</a></div><span id="v9591566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [DEC-2014] Incepe coborarea
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [DEC-2014] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591567">Şterge vot</a></div><span id="v9591567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [DEC-2014]
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [DEC-2014] o harta pentru a ne ajuta sa decidem încotro o luam -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591568">Şterge vot</a></div><span id="v9591568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [DEC-2014] o harta pentru a ne ajuta sa decidem încotro o luam
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [DEC-2014] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591569">Şterge vot</a></div><span id="v9591569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [DEC-2014]
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [DEC-2014] In fata e baza de tratament, insa intrarea se face pe urmatorul culoar -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591570">Şterge vot</a></div><span id="v9591570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [DEC-2014] In fata e baza de tratament, insa intrarea se face pe urmatorul culoar
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [DEC-2014] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591571">Şterge vot</a></div><span id="v9591571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [DEC-2014]
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [DEC-2014] Scara Bogatilor -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591573">Şterge vot</a></div><span id="v9591573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [DEC-2014] Scara Bogatilor
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [DEC-2014] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591574">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591574"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591574">Şterge vot</a></div><span id="v9591574" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591574)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591574Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591574MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [DEC-2014]
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [DEC-2014] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591575">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591575"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591575">Şterge vot</a></div><span id="v9591575" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591575)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591575Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591575MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [DEC-2014]
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [DEC-2014] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591576">Şterge vot</a></div><span id="v9591576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [DEC-2014]
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [DEC-2014] -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591577">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591577"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591577">Şterge vot</a></div><span id="v9591577" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591577)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591577Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591577MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [DEC-2014]
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [DEC-2014] Sala de apel -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591578">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591578"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591578">Şterge vot</a></div><span id="v9591578" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591578)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591578Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591578MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [DEC-2014] Sala de apel
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [DEC-2014] Sala de apel -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591579">Şterge vot</a></div><span id="v9591579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [DEC-2014] Sala de apel
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [DEC-2014] Balconul Minei Terezia - splendid! -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591580">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591580"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591580">Şterge vot</a></div><span id="v9591580" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591580)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591580Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591580MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [DEC-2014] Balconul Minei Terezia - splendid!
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [DEC-2014] Priveliste de la Balconul Minei Terezia -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591581">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591581"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591581">Şterge vot</a></div><span id="v9591581" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591581)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591581Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591581MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [DEC-2014] Priveliste de la Balconul Minei Terezia
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [DEC-2014] Priveliste de la Balconul Minei Terezia -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591582">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591582"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591582">Şterge vot</a></div><span id="v9591582" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591582)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591582Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591582MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [DEC-2014] Priveliste de la Balconul Minei Terezia
foto AleDia [01.02.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [DEC-2014] Priveliste de la Balconul Minei Terezia -- foto by <b>AleDia</b> [uploaded 01.02.15] - <span class="allrVotedi" id="av591583">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv591583"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=591583">Şterge vot</a></div><span id="v9591583" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(591583)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f591583Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e591583MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [DEC-2014] Priveliste de la Balconul Minei Terezia
foto AleDia [01.02.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[53] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.125671863556 sec