56128 
nu sunteţi logat. - LOGIN
06 - Întâlnire AFA 2015 - Belvedere Predeal, 27-29 martie

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.12.2014
DE
Avatar Admin
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Timisoara
înscris/ă în 28.07.08
MEMBRU: ADMIN
DATE SEJUR
MAR-2014

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 

   

NOTĂ: SECȚIUNE OFFTOPIC [ÎNTÂLNIRILE AFA]

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Întâlnirea AFA 2015 - înscrieri, discuții, organizare


NU MAI SUNT CAMERE DISPONIBILE!!!

Recunosc, am stat ceva în cumpănă cum, când și mai ales dacă să mai organizez Întâlnirea anuală din 2015 având în vedere discuțiile care au precedat-o pe cea din 2014.

Stând aşa, ardeleneşte :) și analizând situația și comentariile de anul trecut, discutând cu unii și cu alții (le mulţumesc tuturor pentru sugestii şi păreri), am hotărât ca în 2015 să aleg pe cont propriu, pe baza unor criterii şi consideraţii personale, prin care să încerc să armonizez cerinţe aparent antagonice - fără să-mi propun să mulţumesc pe toată lumea, dar încercând să extrag un numitor "cât mai comun" pentru "cât mai mulţi".

În plus, experienţa anilor trecuţi mi-a indicat clar că a da frâu liber discuţiilor bazate pe preferinţe personale sau de grup, propunerilor, obiecţiilor, contra-argumentelor, contra-propunerilor etc. nu e ... foarte productivă - consumă foarte mult timp şi energie şi nu aduce îmbunătăţiri de substanţă. (procentul eventualelor nemulţumiri e aproximativ constant! datorită diversităţii, nu se ajunge niciodată la un numitor "mai comun").

De anul acesta voi merge pe ideea: “Asta este propunerea mea, vreți să veniți și să fiți alături de noi - atunci trebuie să o faceți în condițiile alese și descrise personal de mine.”

Au contat în alegere:

1. o zonă şi un preţ cât mai accesibile, pentru "cât mai mulţi";

2. o zonă adecvată pentru organizarea evenimentului conex - cel de premiere a celor mai bune unităţi hoteliere din regiunea respectivă;

3. o ofertă, un pachet cât mai complet, cât mai complex, cât mai "rotund", care să includă toate nevoile şi cerinţele noastre pentru acest set de evenimente (nu doar cazare + masă!).

Primele două criterii m-au dus, destul de rapid, spre Valea Prahovei ca opţiune principală. Aşa că ... vezi mai jos, anunţul oficial:

AmFostAcolo, în parteneriat cu Europa Travel și Hotelul Belvedere Predeal organizează Întâlnirea AFA 2015.
Aceasta va avea loc în weekendul 27-29 martie 2015 în stațiunea Predeal la
Hotel Belvedere (fost Cioplea).

Cu această ocazie vom premia, conform tradiției, și unitățile hoteliere din regiune (în acest an, cele de pe Valea Prahovei)

Mă aștept să fiţi un pic surprinşi, poate chiar la o "uşoară rumoare" legată de alegerea hotelului, având în vedere impresiile și gradul de recomandare pe care această unitate hotelieră le are la noi pe site. Vreau să vă spun că acestea au fost incluse în alegere şi chiar au contribuit la luarea deciziei! Personal consider că acest hotel "poate" și merită mai mult și vă invit să ne convingem împreună.

Dacă vreunul dintre voi se teme, câtuşi de puţin, că acest hotel nu s-ar ridica la "standardele personale", sau că meniul nu va fi suficient de variat, sau că ar mai trebui adăugat nu știu ce, sau scos nu știu ce, sau înlocuit nu știu ce pentru că el, personal, vrea sau nu vrea, funcție de caz — atunci poate ar trebui să reflecteze, pe cât posibil la fel de "ardeleneşte", la lista priorităţilor, dacă acestea îi sunt asigurate, complet sau majoritar, de "oferta" noastră şi, într-un final, dacă i se pare potrivit — sau nu — să ni se alăture. Iar în caz că răspunsul îi este afirmativ, să aibă foarte clar în minte pentru ce vine acolo - care lucruri sau aspecte îi sunt importante şi care - mai puţin.

Consider că scopul principal al întâlnirii anuale a membrilor AFA este acela de socializare, de distracție, de cunoaștere sau revedere, nu cel al confortului oferit de numărul cât mai mare de stele. Contează să putem veni cât mai mulți și pentru aceasta prețul este factorul decisiv. Nu mai am puterea financiară de a acoperi diferențele, astfel încât să ajungem la un preț acceptabil.

Nu vă ascund că determinantă a fost oferta pentru pachetul complet şi complex (consider eu, foarte decentă, având în vedere raportul calitate-preț) și mai ales faptul că Hotelul Belvedere ne pune la dispoziție gratuit anumite facilități cum ar fi sala de conferințe, tortul și muzica live în restaurant, „amănunte” care la întâlnirile anterioare au fost suportate, netransparent, din buzunarul personal. Știu că mulți vor spune: “Și ce-mi pasă mie?”. Păi mie îmi pasă …

 

Acestea fiind zise, iată oferta, pe larg:

 • Prețul pachetului, de persoană = 245 lei pentru adult cazat în cameră duble sau triplă.
 • Copiii:
   - până la 7 ani gratuit,
   - 7-12 ani – 50% din valoarea unui loc
   - >12 ani – 70% din valoarea unui loc
 • Regim single: 295 lei

 

Pachetul include:

 • - Cazare + MD (tip bufet) două nopți
 • - Foc de tabără cu vin fiert pentru seara de vineri
 • - Cină pentru seara de vineri
 • - Cină festivă sâmbătă seara
 • - Formație și muzică live în restaurant până la ora 00.00
 • - Acces gratuit la jacuzzi, saună și sala de fitness = pe bază de rezervare/programare la recepție
 • - Sala de conferințe atât pentru ziua de vineri cât și pentru ziua de sâmbătă

 

Meniu cina de vineri
- Mix de vinete și zacuscă
- Șnițel din piept de pui cu cartofi la cuptor și salată de varză
- Plăcintă cu mere
- Pâine
- 500 ml apă plată/minerală
- 200 ml vin fiert

 

Meniu cină festivă
- Ruladă de pasăre cu legume
- Mușchi de porc umplut cu fructe confiate
- Roșie umplută cu brânză
- File de șalău pane cu legume sote
- Mușchi de porc la grătar cu cartofi la cuptor și salată asortată
- Pâine
- Tort
- 500 ml apă plată/minerală
- 500 ml suc din gama Pepsi
- 500 ml vin
- 1 cafea

Important: Ambele cine vor fi în sistem servire la mese, nu tip bufet!!!

---===---

NU MAI SUNT CAMERE DISPONIBILE!!!

Plata: Avansul va fi de 50% de achitat până la 25 ianuarie, iar diferența se va plăti până la 25 februarie.

Contul pentru depunerea banilor: RO15 BRDE 360SV 8681 3473 600 deschis la BRD Timişoara pe numele Bociort Cornel

IMPORTANT: când faceţi plata, menţionaţi neapărat şi username-ul!!

---===---

Observații:

1. Politica hotelului referitoare la cazare: check-in: începând cu ora 14.00; check-out: maxim ora 12.00.

2. Se poate comanda suplimentar la masă din meniu, contra-cost.

3. Prețul este per pachet complet, nu se admite defalcat ("vin doar la cină, nu stau în hotel").

4. Hotelul asigură, gratuit, internet wi-fi şi parcare (spaţiul de parcare privat nu este însă foarte generos, posibil să nu fie suficient, în caz că hotelul e plin; locuri de parcare publice se găsesc însă cu uşurinţă in apropierea imediată a hotelului)

 

Considerații finale:

Deși poate unii sunteți obişnuiți cu condiții diferite si/sau preţuri mai mari sau mai mici, îmi place să cred că cel puțin un weekend pe an socializarea în comunitatea AFA se poate dovedi prioritară faţă de aceste aspecte.

Partenerii noștri de la Europa Travel au depus tot efortul pentru a trasa o ofertă astfel încât cât mai mulți dintre membrii comunității să poată fi prezenți la acest eveniment (cel mai important eveniment anual al AmFostAcolo). Am convingerea că și atunci, la momentul desfășurării, aportul lor va fi considerabil, iar noi vom reuși să facem și din Întâlnirea AFA Belvedere- Predeal un moment memorabil.

În speranța că ați înțeles tot ceea ce am vrut să transmit mai sus, nu-mi rămâne decât să spun... că vă aştept pe lista de înscrieri

Să ne vedem cu bine în martie la Belvedere!

NU MAI SUNT CAMERE DISPONIBILE!!!

---
Impresii încărcate de Admin in 17.12.2014 22:10:44

Validat / Publicat: 18.12.14 00:29:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 53170

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Admin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22090 PMA (din 90 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
ECOURI STICKY: importante, "concluzii" etc
NOTĂ: ecourile STICKY sunt "extrase" şi afişate prioritar, la începutul şirului de ecouri; ele se regăsesc, totuşi, ŞI în succesiunea cronologică, "normală" a şirului de ecouri
 • [18-12-2014, 15:35] - by Admin
 • Contul pentru depunerea avansului / diferenţei de plată: RO15 BRDE 360SV 8681 3473 600 deschis la BRD Timişoara pe numele Bociort Cornel

  FOARTE IMPORTANT: când faceţi plata, menţionaţi neapărat şi username-ul!! (rugaţi funcţionara de la ghişeu să-l completeze, la detalii; dacă faceţi plata prin internet banking, nu uitaţi să- completaţi voi, în rubrica "explicaţii")

  EDIT

 • [20-12-2014, 12:08] - by Admin
 • Hmm... La nicio altă Întâlnire nu am ajuns atât de rapid, în doar 2 zile, la... overbooking (potenţial)...

  Hotelul ne poate garanta (cf ultimelor convorbiri) doar 110 camere, iar solicitările au ajuns deja la 115... De se păstrează ritmul de înscriere, ar trebui să rezervăm... toată staţiunea

  Căutăm şi soluţii alternative, dar deocamdată cea mai sigură cale de a vă "securiza" rezervarea este plata cât mai rapidă a avansului (sau integral, cine doreşte) - în cazul în care vom avea mai multe solicitări decât capacitatea Hotel Belvedere, criteriile de alocare a unei camere aici vor fi statutul în comunitate şi data plăţii.

  Reamintesc contul în care puteţi face plata: RO15 BRDE 360SV 8681 3473 600 deschis la BRD Timişoara pe numele meu, Cornel Bociort.

  NU UITAŢI: menţionaţi si username-ul de pe sait, la "detalii plată".

  EDIT

 • [04-03-2015, 19:20] - by webmaster
 • Săptămâna viitoare, cam pe la ora asta :-), ultima tranşă din banii adunaţi va fi fost deja virată furnizorului.

  Astfel că: după 11 martie, orice retrageri se vor putea face doar cu eventuala găsire a unui înlocuitor (sau prin penalitate de 100%) - nu voi mai avea ce bani să vă trimit înapoi, în caz de retragere, contul va fi gol.

  EDIT

 • [23-03-2015, 09:52] - by webmaster
 • Deşi e doar 99% definitivat, iată mai jos programul "oficial":

  VINERI

  [xxxx] – festivitate premiere diplome excelenţă AFA / Valea Prahovei + Poiana Braşov

  15:00–19:00 primire, ecusoane, diplome participare, predare obiecte tombolă, checkin

  20:00–23:59 foc de tabără, primire tombolă (la intrarea la cină), cina, formaţie şi muzică live, karaoke

  23:59–07:00 – karaoke, noaptea albă

  SÂMBĂTĂ

  07:30–09:30 = mic dejun

  10:00–17:30 = program drumeţii liber-alese, variante, trasee, grupuri, consilieri-„ghizi”

  17:30–18:30 premierea celor mai apreciaţi utilizatori 2014

  19:30–23:59 cina, tortul, pupăturile şi dansul = toate festive :-)

  0000-0759 – pijama party, noaptea albă, alea-alea

  DUMINICĂ

  08:00-10:00 = mic dejun

  12:00 check-out

  -

  Note:

  1. Prin "festiv, festivă" se va înţelege mai sus mai degrabă "aniversar/ă, în familia extinsă". Codul vestimentar recomandat este deci casual

  2. Restaurantul are zonă de fumători, DAR am stabilit că NU SE FUMEAZĂ ÎN RESTAURANT - cel puţin LA MESE şi până la ora 23.59. La faţa locului (ajung de joi) voi încerca să găsesc "o soluţie" (un colţ ferit în zona de fumători) pentru cei mai înrăiţi vicioşi; în cazul probabil că o asemenea soluţie va fi imposibil de găsit/agreat, fumătorii vor fi îndrumaţi — cu mine "cap de coloană" — afară din restaurant.

  EDIT

  sfârşit listă ecouri STICKY; mai jos găsiţi ecourile în ordinea cronologică, "normală"

  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Ecouri PAGINATE - pag [1] din 47 [pagina 1, ecourile 1 - 30]
pentru ecouri mai recente, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos).
- Zoazore
[18.12.14 09:33:32]
» mesaj pers

   @Admin - Gata, m-am inscris. Astept contul!

   Sarbatori fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[18.12.14 10:10:46]
» mesaj pers

   Mi s-a luat o piatra de pe inima! Singura mea teama era sa nu se organizeze intalnirea AFA intr-un moment cand eu sa trebuiasca sa fac altceva! Se pare ca in perioada cu pricina nu aveam nimic programat, iar locatia mi se pare absolut perfecta. Cate perne avem in pat, cate flori pe masa, ce mancam, ce bem etc - mi se par amanunte nesemnificative. Si pretul e decent. Abia astept sa-i cunosc "in carne si oase" pe prietenii mei virtuali!

   Pana atunci, La multi Ani tuturor, sanatate, putere de a infaptui cat mai multe lucruri frumoase! Si "jos palaria" organizatorilor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 5 PMA1 (din 5 voturi)]
- Eugenia55
[18.12.14 11:11:58]
» mesaj pers

   @crismis -

   

   Da' ce-ai cu palaria oamenilor? :))))))))))))))))))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[18.12.14 11:28:42]
» mesaj pers

   Azi e ziua Mosului! Curier peste curier si vesti din ce in ce mai bune!

   Vreau si eu! Nu am citit decit capul de afis, restul nu e important.

   Ah, ce frumos va fi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[18.12.14 11:32:08]
» mesaj pers

   @Eugenia55: Era de bine... Da' asa-i cand te grabesti, "mananci" cuvinte... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zuftim
[18.12.14 14:57:26]
» mesaj pers

   Super initiativa! Felicit organizatorii!

   Locatia+pret+etc mi se par foarte OK.

   Dar mai ales lucrul cel mai important: oportunitatea de a-i cunoaste pe multi dintre colegi, pe care (pe toti!) ii admir si pretuiesc.

   Din acest ultim punct de vedere, ptr mine chiar si vf. Omu era o locatie decenta de intalnire :))

   Iar varianta propusa si aleasa de organizatori, cu atat mai mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Admin
[18.12.14 15:35:48]
» mesaj pers

   Contul pentru depunerea avansului / diferenţei de plată: RO15 BRDE 360SV 8681 3473 600 deschis la BRD Timişoara pe numele Bociort Cornel

   FOARTE IMPORTANT: când faceţi plata, menţionaţi neapărat şi username-ul!! (rugaţi funcţionara de la ghişeu să-l completeze, la detalii; dacă faceţi plata prin internet banking, nu uitaţi să- completaţi voi, în rubrica "explicaţii")

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- balasa violeta
[18.12.14 17:45:36]
» mesaj pers

   Se intampla ca la concertele lui Andre Rieu in Romania, nu unul ci patru, record absolut!

   Pe AFA... se ocupa hotelul din prima zi si-n urmatoarele zile... tot Predealul!

   Suntem valorosi, "modesti" si-n top!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[18.12.14 18:05:47]
» mesaj pers

   Făcusem pomul de Crăciun, pregătisem cadourile şi mie nu-mi pusesem nimic. Acum l-am primit pe cel mai grozav, întâlnirea AFA. URAAA!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Safta Radu
[18.12.14 19:02:52]
» mesaj pers

   Anul acesta am ratat la mustata participarea la intalnirea AFA. Insa la anul n-am cum s-o mai ratez, fac pe dracu-n patru si tot ajung. Chiar daca nu s-ar fi organizat nimic, ma duceam sa-l intalnesc pe domnul Cornel Bociort, si tot marcam momentul. Zoazore, atentie! vin pe turnanta! Ai promis o bere, de fapt doua, ca vin si cu soata. Capcaunule, Dan & Ema, ce faceti? Va bagati? O facem lata?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[18.12.14 21:45:50]
» mesaj pers

   @Safta Radu - Capca1 zice ca PAS. Doo+ suc la junior! Am zis!

   Veniti voi, ca se rezolva. Eu ma tin de cuvant! Am zis-am zis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[19.12.14 00:04:53]
» mesaj pers

   Adminule, stii ce nu am vazut eu? Cite camere sint disponibile pentru aceasta intilnire? Adica va fi gasca mare sau mai potrivita?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[19.12.14 00:17:01]
» mesaj pers

   @adri-nico - hotelul are aprox 130 de camere, din care noi am rezervat, de principiu, 80

   Dar ar fi tare fain dac-am fi doar noi pe-acolo. Putem spera ca hotelul sa incerce sa tina in "hold", o vreme, măcar vreo 40 din celelalte... "Just in case", cum se zice...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[19.12.14 00:26:04]
» mesaj pers

   @Admin - cel mai frumos raspuns!!! si pentru ca tot nu dormi, te mai deranjez cu o intrebare... de ce nu ne-a sosit anuntul asta pe mail? ai vrut sa fie mai pe "shestache"?

   ca daca nu aveam si eu prietene pe FB... la cit de ocupata sint zilele astea, sint sigura ca se intimpla o suparare (in inima mea). si nu mai era loc! dar azi a fost o zi frumoasa, cu o multime de mosi, de oameni fericiti si asta a fost ca cireasa de pe tort!

   ma gindesc ca or fi omuleti ocupati cu purcelul... cu catelul... si poate ar vrea sa se inscrie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- ariciu
[19.12.14 00:36:48]
» mesaj pers

   În sfârșiiiiit!! Să înțeleg că e mai aproape de casă decât data trecută? Ce tareeee!!! Păi... să ne pregătim deci...

   @MCM - Ai 24 de ore la dispoziție (că văd că nu ești pe listă), dacă nu... jar mănânci!!!

   @crima - (ai avut viteză, nu glumă...) De data asta vii cu penele sper... :P

   @creivean - tu ai să zicem 48 de ore la dispoziție (nici tu nu ești pe listă, am observat) că stai mai departe, ajunge mai greu înscrierea. Să nu cumva să tragi chiulul că nu se poate fără pălinca ta! Nu de alta, dar ce mai caută @le_maitre după aia pe la 4 dimineața??? =))

   @all - Abia aștept să ne (re) vedem!

   Măăăăi, da' nu-i cam mult până în martie la sfârșit?!?!?!!? Data trecută parcă a fost mai devreme...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[19.12.14 00:39:22]
» mesaj pers

   @adri-nico - Dar eu am primit mail! Mai uita-te prin cutiuta ta, s-o fi ratacit pe sub vreun globulet? La mine, cum ziceam, a ajuns mail!

   Multam fain, Adminule!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- grecudoina
[19.12.14 03:31:34]
» mesaj pers

   ma bucur ca a ajuns azi si in departata Csta Rica, acest e-mail. A sositsper la timp pt. a nu rata nici aceasta intalnire, iar perioada, locatia super tare...

   Am o mare problema, dar sunt convinsa ca sare cineva si in ajutorul meu. Ma gandesc la @balasa violeta, @Michi, ajutati-ma cu plata, pt. ca aici cu chiu cu vai intru si pe net, tot se pierde semnalul si acum. Vreau o camera single, pe langa voi in hotel sa undeva pe acolo, adica acel pret de 295 lei. Cand ajung acasa, adica pe 17 feb. 2015, imediat ce imi revin cu fusul orar, va trimit banii, plus cine o face, are un bonus, 1 cafea de la mama ei de acasa, din cultura selectionata, de o plantatie pe care sper sa ajung.

   Pt. ca Violeta, nu m-a ascultat sa vina cu mine, acum sa stea la cate minusuri de grade o fi in RO, ca aici cred ca au fost 30 grade pe plus si am sta in piscia hotelului, m-am bronzat, jumatate de zi. Sunt in refacere dupa lunga calatorie de 24 h (transferuri 2 aeroporturi, in ritm de alergara pt. ca 14 dec. a fost ziua intarzierilor tuturor avioanelor) si cu perpetii. Am ajuns in San Jose, fara bagajul de cala, deci cu hainele groase de pe mine, ec. Va las restul povestilor la Intalnirea AFA

   Te anunt Violeto, ca ai ce regreta, aici e minunat am avut mana buna, pana acum la rezervarile facute. Gazda mea din Alajuela, unde sunt acum, deja a facut cu mine o excursie pana la oceanul Pacific, la Puntaneras. Sunt f. atenti cu mine. Maine, pt ca aici e inca 18 dec. ora 19,30, la ora 8 dim merg cu un buz turistic, la Vulcanul Poaz. Asa ca astept confirmarea ca voi fi ajuta sa ajung si eu la intalnire. Numai ganduri bune pt. toti colegii mei cunoscuti, necunoscuti, din indepartata Costa Rica. La multi ani! Sarbatori fericite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- balasa violeta
[19.12.14 03:40:54]
» mesaj pers

   @grecudoina - petreceti fara grija, o sa trimit eu banii pentru dumneavoastra! Sa va intoarceti sanatoasa, fericita si sa aveti ce ne povesti. Va asteptam cu mult drag! Sarbatori fericite si un An Nou cu sanatate, impliniri si numai bucurii! La multi ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- grecudoina
[19.12.14 03:42:37]
» mesaj pers

   @Admin - deoarece vezi pe unde imi sunt oasele, te rog ajuta-ma cu partea financiara, asa cum m-ai ajutat intodeaunaVreau sa fiu prezenta la aceasta intalnire, o sa-mi ramana atatia bani cand revin acasa, cat sa ma achit de datorie. Plateste la timp o camera single, pt. mine si da-mi o veste buna eventual prin mesaj privat, ca nu raman pe afara. Bine ca ai luat decizia sa face-ti intalnirea la sfarsitul lui martie, ca eu in RO ajung la sfarsitul lui febr. Ne auzim numai pe net, tel e f scump si cu poblemele bagajului, deja latesc 50 euro peste abonament. Mii de multumiri. La multi ani! Multa sanatate tie si intregii familii si un an bun, iti ureaza Doina

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- grecudoina
[19.12.14 03:47:05]
» mesaj pers

   @balasa violeta - Multumesc, stiam ca pot conta pe tine, m-am grabit si i=am scris si lui Cornel. Asta e, dar te descurci tu cu el.

   Sarbatori fericite, un an bun iti doresc din inima, Doina

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- creivean
[19.12.14 06:51:49]
» mesaj pers

   @ariciu

   Pe 30.03.2015 face fii-mea 13 ani.

   Cum întâlnirea este în week-endul premergator, când, în mod normal, ar trebui să o sărbătorim, este foarte probabil să nu vin, iar Adi să rămâna (doar) în grija criminală a lui @crima :)

   Şi, eu am vreo 450 km. până la întâlnire, adică vreo 7-8 ore de parcurs vinerea, după job, pe drumurile din România, ceea ce nu-i foarte entuziasmant pentru mine.

   Dar, mai negociez cu fii-mea si până la data limită am să anuţ ce şi cum...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Sanziana
[19.12.14 06:59:02]
» mesaj pers

   Acuma... eu m-am inscris! da sa mor daca stiu cum ajung acolo, ca din cate vad eu doar pana la Brasov am cu ce ajunge. Si acum, marea intrebare... cine recupereaza de pe drum o femeie lipsita de apararare? :)))))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[19.12.14 07:51:31]
» mesaj pers

   @Zoazore -

   am primit mailul dar mai pe azinoapte... dupa ecou. nu aveam cum sa il ratez ca am stat cu ochii pe "intrari".

   @ Grecu Doina... mai, doamna, ce ma bucur pentru dumneavoastra! sa veniti cu bine acasa!

   @ creivean, la fel ca si "familia cu tzepi"... nu banuiam ca aveti copilasi... sa va traiasca si in caz ca se poate, ia fata la petrecere si o sarbatorim acolo!

   @ Sinzi... nu te agita... sint sigura ca vei fi preluata ca pe o printesa... (iar pentru aparare ia si tu o boccea cu poale-n briu)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- creivean
[19.12.14 08:06:19]
» mesaj pers

   @adri-nico

   Iau asta ca pe un...compliment :)) De 12 ani... vechime :))

@ creivean... nu banuiam ca aveti copilasi...
Din păcate prezenţa lui fii-mea acolo este exclusă. Detaliile la proxima întâlnire.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[19.12.14 08:10:35]
» mesaj pers

   @ creivean,

   un copil cu un copil? ... nu mai e nevoie de "esplicatii".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- urjanclaudiu
[19.12.14 08:58:05]
» mesaj pers
din cate vad eu doar pana la Brasov am cu ce ajunge

sint sigura ca vei fi preluata ca pe o printesa...

   @Sanziana: Şi eu sunt la fel de sigur ca Adri-nico că se va găsi cineva să te ia şi asta o spun din proprie experienţă – chiar dacă depindeam de transportul în comun, niciodată nu a fost nevoie de aşa ceva deoarece prietenii de pe AFA au fost foarte săritori. Problema ta o să fie defapt alta şi anume ce maşină să alegi :).

   Oricum, şi să presupunem prin absurd că nu se va găsi chiar nimeni să te ia, pentru transportul din Braşov până în Predeal nu ar trebui să-ţi faci nici cea mai mică probemă – nu aş putea să îţi dau un număr exact însă îţi pot spune că zilnic sunt vreo 25 – 30 de curse ce fac legătura între cele două oraşe. Aşa că… să ne reîntâlnim cu bine.

   P. S. Întâlnirea AFA - ce veste bună. De abia aşteptăm să ne revedem prieteni vechi sau să cunoaştem alţii noi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Michi
[19.12.14 09:48:40]
» mesaj pers

   @grecudoina - Doina, ce bucurie! Chiar mă gândeam să-i scriu lui Vio ˝ ce ne facem că nu mai suntem cele trei graţii? ˝ Nebunateco, pe unde umbli? Ia şi notează tot, să ai ce scrie la reviewuri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- BOGDAN DSN
[19.12.14 10:05:13]
» mesaj pers

   @Sanziana - cum cine te ia la Predeal??? Noi te luam, ca tocmai m-am inscris pe lista :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maxim liviu
[19.12.14 10:42:50]
» mesaj pers

   O varianta mai lesnicioasa de plata nu exista? - maxim liviu

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cristianford
[19.12.14 10:55:03]
» mesaj pers

   @Admin - Pot sa mai iau o familie care ne insoteste in calatorii? Nu are cont pe AmFostAcolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

THREAD CLOSED - nu se mai pot scrie ECOURI.
[pentru solicitari de redeschidere, scrieti-mi pe Feedback]

Daca ai fost acolo si doreşti sa ne povesteşti experienţa dvs, foloseşte linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI


---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[73] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01x [MAR-2014] Toate camerele au vedere la munte. Unele spre Bucegi, celelalte spre Piatra Mare. -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581361">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581361"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581361">Şterge vot</a></div><span id="v9581361" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581361)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581361Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581361MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01x [MAR-2014] Toate camerele au vedere la munte. Unele spre Bucegi, celelalte spre Piatra Mare.
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P02x [MAR-2014] Lobby-ul Hotelului Belvedere -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581362">Şterge vot</a></div><span id="v9581362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02x [MAR-2014] Lobby-ul Hotelului Belvedere
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P05x [MAR-2014] Camera dublă -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581365">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581365"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581365">Şterge vot</a></div><span id="v9581365" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581365)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581365Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581365MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05x [MAR-2014] Camera dublă
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]P06x [MAR-2014] Camera dublă -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581366">Şterge vot</a></div><span id="v9581366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06x [MAR-2014] Camera dublă
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P08x [MAR-2014] Toate camerele au mini-bar -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581368">Şterge vot</a></div><span id="v9581368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08x [MAR-2014] Toate camerele au mini-bar
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P09x [MAR-2014] Jacuzzi-ul. Accesul este gratuit cu rezervare prealabilă. -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581369">Şterge vot</a></div><span id="v9581369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09x [MAR-2014] Jacuzzi-ul. Accesul este gratuit cu rezervare prealabilă.
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P10x [MAR-2014] Sauna. Accesul este gratuit cu rezervare prealabilă. -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581370">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581370"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581370">Şterge vot</a></div><span id="v9581370" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581370)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581370Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581370MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10x [MAR-2014] Sauna. Accesul este gratuit cu rezervare prealabilă.
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P11x [MAR-2014] Sala de conferințe -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581371">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581371"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581371">Şterge vot</a></div><span id="v9581371" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581371)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581371Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581371MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11x [MAR-2014] Sala de conferințe
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P13x [MAR-2014] Restaurantul Hotelului Belvedere -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581373">Şterge vot</a></div><span id="v9581373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13x [MAR-2014] Restaurantul Hotelului Belvedere
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P14x [MAR-2014] Restaurantul Hotelului Belvedere -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581374">Şterge vot</a></div><span id="v9581374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14x [MAR-2014] Restaurantul Hotelului Belvedere
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P15x [MAR-2014] Restaurantul Hotelului Belvedere aranjat pentru evenimente -- foto by <b>Admin</b> [uploaded 17.12.14] - <span class="allrVotedi" id="av581375">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv581375"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=581375">Şterge vot</a></div><span id="v9581375" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(581375)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f581375Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e581375MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15x [MAR-2014] Restaurantul Hotelului Belvedere aranjat pentru evenimente
foto Admin [17.12.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P01 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601110">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601110"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601110">Şterge vot</a></div><span id="v9601110" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601110)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601110Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601110MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601111">Şterge vot</a></div><span id="v9601111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601112">Şterge vot</a></div><span id="v9601112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P04 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601113">Şterge vot</a></div><span id="v9601113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601114">Şterge vot</a></div><span id="v9601114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601115">Şterge vot</a></div><span id="v9601115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601116">Şterge vot</a></div><span id="v9601116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601117">Şterge vot</a></div><span id="v9601117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601118">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601118"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601118">Şterge vot</a></div><span id="v9601118" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601118)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601118Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601118MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601119">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601119"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601119">Şterge vot</a></div><span id="v9601119" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601119)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601119Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601119MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601120">Şterge vot</a></div><span id="v9601120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601121">Şterge vot</a></div><span id="v9601121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601122">Şterge vot</a></div><span id="v9601122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601123">Şterge vot</a></div><span id="v9601123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>clau70</b> [uploaded 08.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av601124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv601124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=601124">Şterge vot</a></div><span id="v9601124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(601124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f601124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e601124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [FotoDin: N/A]
foto clau70 [08.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P01 [FotoDin: N/A] Strada dintre Belvedere si Hotel Eden. Cel care se vede este Hotel Eden. Mai jos pe aceasta strada am ramas blocat cu masina vineri din cauza zapezii si a drumului prost. Drumul nu duce nicaieri asa ca nu va 'bagati' pe el daca are zapada. -- foto by <b>expertu</b> [uploaded 23.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av604565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv604565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=604565">Şterge vot</a></div><span id="v9604565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(604565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f604565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e604565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FotoDin: N/A] Strada dintre Belvedere si Hotel Eden. Cel care se vede este Hotel Eden. Mai jos pe aceasta strada am ramas blocat cu masina vineri din cauza zapezii si a drumului prost. Drumul nu duce nicaieri asa ca nu va "bagati" pe el daca are zapada.
foto expertu [23.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FotoDin: N/A] Aceiasi strada dar in zare se vede drumul principal. -- foto by <b>expertu</b> [uploaded 23.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av604566">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv604566"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=604566">Şterge vot</a></div><span id="v9604566" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(604566)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f604566Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e604566MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FotoDin: N/A] Aceiasi strada dar in zare se vede drumul principal.
foto expertu [23.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FotoDin: N/A] Iesirea in Drumul principal. -- foto by <b>expertu</b> [uploaded 23.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av604567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv604567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=604567">Şterge vot</a></div><span id="v9604567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(604567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f604567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e604567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FotoDin: N/A] Iesirea in Drumul principal.
foto expertu [23.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [FotoDin: N/A] Drumul catre DN1. Vineri seara acest drum era acoperit de zapada. Duminica era chiar uscat. -- foto by <b>expertu</b> [uploaded 23.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av604568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv604568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=604568">Şterge vot</a></div><span id="v9604568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(604568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f604568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e604568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FotoDin: N/A] Drumul catre DN1. Vineri seara acest drum era acoperit de zapada. Duminica era chiar uscat.
foto expertu [23.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FotoDin: N/A] Alta poza cu drumul. -- foto by <b>expertu</b> [uploaded 23.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av604569">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv604569"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=604569">Şterge vot</a></div><span id="v9604569" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(604569)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f604569Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e604569MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FotoDin: N/A] Alta poza cu drumul.
foto expertu [23.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FotoDin: N/A] Alta poza cu portiunea de drum pietruit. -- foto by <b>expertu</b> [uploaded 23.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av604570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv604570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=604570">Şterge vot</a></div><span id="v9604570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(604570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f604570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e604570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FotoDin: N/A] Alta poza cu portiunea de drum pietruit.
foto expertu [23.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P01 [FotoDin: N/A] Intrarea în hotelul Belvedere -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605247">Şterge vot</a></div><span id="v9605247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FotoDin: N/A] Intrarea în hotelul Belvedere
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FotoDin: N/A] Aștept vecinii de la etajul al treilea - în partea stângă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605248">Şterge vot</a></div><span id="v9605248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FotoDin: N/A] Aștept vecinii de la etajul al treilea - în partea stângă
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [FotoDin: N/A] ... dar și pe cei din dreapta -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605249">Şterge vot</a></div><span id="v9605249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [FotoDin: N/A] ... dar și pe cei din dreapta
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [FotoDin: N/A] Priveliște panoramică din balconul hotelului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605250">Şterge vot</a></div><span id="v9605250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [FotoDin: N/A] Priveliște panoramică din balconul hotelului
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [FotoDin: N/A] Holul ce-și așteaptă oaspeții -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605251">Şterge vot</a></div><span id="v9605251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [FotoDin: N/A] Holul ce-și așteaptă oaspeții
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [FotoDin: N/A] Lobby-ul și barul de la parter -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605252">Şterge vot</a></div><span id="v9605252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [FotoDin: N/A] Lobby-ul și barul de la parter
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [FotoDin: N/A] Panta accentuată a bulevardului Libertății -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605253">Şterge vot</a></div><span id="v9605253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [FotoDin: N/A] Panta accentuată a bulevardului Libertății
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605254">Şterge vot</a></div><span id="v9605254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [FotoDin: N/A]
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [FotoDin: N/A] Porțiunea pietruită + găuri (aveți grijă, șoferi) a bulevardului -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605255">Şterge vot</a></div><span id="v9605255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [FotoDin: N/A] Porțiunea pietruită + găuri (aveți grijă, șoferi) a bulevardului
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [FotoDin: N/A] Primăria din Predeal -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605256">Şterge vot</a></div><span id="v9605256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [FotoDin: N/A] Primăria din Predeal
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [FotoDin: N/A] Ce farmec avea vechea cabană Cioplea... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605257">Şterge vot</a></div><span id="v9605257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [FotoDin: N/A] Ce farmec avea vechea cabană Cioplea...
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [FotoDin: N/A] Drumeție spre Poliștoacă -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605258">Şterge vot</a></div><span id="v9605258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [FotoDin: N/A] Drumeție spre Poliștoacă
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [FotoDin: N/A] În lobby - încântare pentru copilași -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 25.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605259">Şterge vot</a></div><span id="v9605259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [FotoDin: N/A] În lobby - încântare pentru copilași
foto Alina53 [25.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P01 [FotoDin: N/A] Festivitatea de premiere -- foto by <b>marbostgms</b> [uploaded 30.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605804">Şterge vot</a></div><span id="v9605804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FotoDin: N/A] Festivitatea de premiere
foto marbostgms [30.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [FotoDin: N/A] -- foto by <b>marbostgms</b> [uploaded 30.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605805">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605805"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605805">Şterge vot</a></div><span id="v9605805" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605805)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605805Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605805MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [FotoDin: N/A]
foto marbostgms [30.03.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P01 [FotoDin: N/A] Fotografia cu Mama Michi este pentru mine la fel de valoroasă ca diploma 'Elita tinere/încă speranţe 2015' (speranţa ca speranţa, dar tinere, hm...) şi cea de 'Serialist de AFA-elită', pentru care m-am bucurat - recunosc - enorm. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 30.03.15] - <span class="allrVotedi" id="av605820">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv605820"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=605820">Şterge vot</a></div><span id="v9605820" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(605820)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f605820Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e605820MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [FotoDin: N/A] Fotografia cu Mama Michi este pentru mine la fel de valoroasă ca diploma "Elita tinere/încă speranţe 2015" (speranţa ca speranţa, dar tinere, hm...) şi cea de "Serialist de AFA-elită", pentru care m-am bucurat - recunosc - enorm.
foto Carmen Ion [30.03.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[73] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.338032960892 sec