55593 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Croaziere cu MSC Fantasia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.11.2014
DE
Avatar Alina53
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Galati
înscris/ă în 15.01.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
OCT-2014
DURATA: 8 zile
TIP: CUPLU FARA COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Prima nu se uită niciodată...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Prima dragoste și prima croazieră nu se uită niciodată… Dar nici celelalte șase care i-au urmat (mă refer la croaziere, aici!) Preferata? Greu de ales, s-ar putea să fie croaziera din vară, în fiordurile norvegiene, sau poate cea care ne-a plimbat prin capitalele baltice, sau prin insulele grecești… Fiecare a avut farmecul, peripețiile, amintirile și plăcerile ei… Cinci croaziere au fost cu vase ale companiei MSC, una cu Costa și una cu Pullmantur. De ce primează MSC? Trebuie remarcat faptul că o croazieră cu itinerariu similar de la oricare altă companie, poate costa chiar de două ori mai mult decât cea de la MSC. Sau pentru că prima a fost cu MSC și apoi s-au înlănțuit atâtea după ea…

De data aceasta am primit un ”Welcome at board! ” din nou, după cinci ani din partea echipajului navei Fantasia.

Ne-am alăturat Fantasiei în Veneția, pe 12 octombrie într-o croazieră de o săptămână minunată pe itinerariul: Veneția – Bari – Katakolon – Santorini – Atena – Corfu – Dubrovnik – Veneția. În total 2000 de mile marine! Și de data aceasta ne-au acompaniat finii noștri, căci orice călătorie este și mai plăcută atunci când împarți cu cineva drag clipele frumoase…

Cu toate că a împlinit deja șase ani de pelegrinări pe mări și pe oceane, Fantasia și-a păstrat același farmec cu care ne-a încântat în urmă cu cinci ani.

După sejurul de trei zile în Mestre și redescoperirea Veneției și a micilor insule din apropierea sa, iată că a venit în sfârșit și ziua îmbarcării… Și n-a fost o zi oarecare, ci ”Columbus Day”! În 12 octombrie 1492 exploratorul Cristofor Columb ar fi descoperit America… Precum el și noi porneam în descoperirea a noi frumuseți!

Nu este foarte simplu să ajungi la terminalul de îmbarcare din Veneția. Din gara Mestre am luat unul dintre trenuri care ne-a lăsat după 15 minute în gara Santa Lucia din Veneția. Mai departe, pe podul arhitectului Calatrava (atenție, este destul de lung și are și scări!), în Piazzale Roma, de unde am luat ”people moover” (un trenuleț automat fără conductor, care face legătura cu Stazione Maritima pe deasupra unei zone intens circulate). La intervale scurte un autocar shuttle MSC aștepta pasagerii pentru a-i conduce până la terminalul de îmbarcare.

În sfârșit am zărit-o! De la distanță Fantasia ne promitea să ne impresioneze din nou. Îmbarcarea a fost excelent organizată, ușoară și eficientă, n-am așteptat absolut deloc (cum s-a mai întâmplat în alte croaziere), ni s-au reținut bagajele, pe care apoi le-am primit la cabină după mai puțin de două ore.

Check-in-ul s-a făcut în zona de la etaj a terminalului, aici am primit cardurile de croazieră și imediat am fost conduși spre navă.

Viața la bordul Fantasiei este parcă luată dintr-un vis. Din momentul în care m-am îmbarcat parcă am pășit într-o lume unică de confort și relaxare, de aventură și bucurie. Parcă toată lumea era a mea!

Am rezervat croaziera în insulele grecești și Croația pentru că mi se făcuse dor de Santorini și de Corfu, dor să caut cu privirea – fără a mă sătura vreo clipă – să le fur insulelor și să-mi imprim în amintire imagini prețioase pe care o fotografie ar putea să ți le ascundă…

Într-o croazieră, ideal este să te simți în largul tău (cum se spune), să nu iei în seamă orice mic neajuns care ar putea să-ți umbrească niște clipe, să privești răsăritul sau apusul soarelui, să te-mbeți de briza mării, să te-nfiori atingănd pescărușii în zbor, atunci cănd îi hrănești, să asculți vuietul mării supărate, să-i privești la nesfărșit valurile înspumate, la pupa… Și cum poți trăi mai intens aceste experiențe, dacă nu din confortul propriului balcon al cabinei pe care o ocupi? Vă spun din experiență, pentru că am călătorit și în cabine interioare și cu fereastră sau cu balcon, dacă diferența în bani dintre prima și ultima nu este foarte mare, nu ezitați s-o alegeți pe cea din urmă.

După ce v-ați îmbarcat, ușor puteți uita că vă aflați la bordul unei nave, se poate spune că sunteți într-un întins resort. Resort în care vă veți rătăci cu siguranță și poate nu doar o singură dată…

Nava este imensă, cu o lungime de 333 m și o lățime de 38 m, având 18 punți (mai înaltă decât Turnul Eiffel), Fantasia este întrecută și nu cu mult, doar de câteva nave. Este o superstiție a italienilor, nu știu motivul, puntea 17 nu există, de la puntea16 Aurora, se trece la 18 Sun Deck.

Fantasia are 1637 de cabine ce pot adăposti până la 4400 de pasageri, echipajul cuprinde peste 1400 de persoane. Nava este uimitoare, propunându-vă numeroase spații de relaxare la bordul său, magazine, saloane, sală de spectacole, discotecă, cluburi pentru copii și adolescenți, cazinou, bibliotecă, sală de poker, precum și 12 baruri, 6 restaurante, 4 săli de conferință, fără a-i uita pe sportivi: 5 piscine, 12 bazine cu hidromasaj, un parcurs de jogging, sală de fitness, terenuri de tenis, volley-ball, pig-pong și squash, precum și un incredibil MSC Aurea SPA de 1600 metri pătrați, saună, săli de masaj, salon de frumusețe, coafor, camere de tratament, zone de relaxare, o sală dedicată yoga…

Nava a fost ocupată 100%, aglomerația nu se simțea cu toate că aveam peste 4000 de vecini… Doar la retragerea de la sala de spectacole, când lifturile se ghiftuiau sau pe puntea exterioară, la plecarea navei din porturi. Chiar de multe ori mă miram când colindam pe vas, în jurul meu era pustiu… Ca să nu mai spun că dimineața eram prima la sala de gimnastică… dar asta chiar îmi convenea! Probabil, precum soțului meu, le plăcea somnul dulce de dimineață…

Punțile aveau nume frumoase, ca să-ți facă plăcere să le pronunți sau să te gândești la ele: Fantasia, Magnifico, Sublime, Radioso, Sogno, Meraviglia, Incanto, Miraggio, Splendido, Arcobaleno…

Cabina noastră, confortabilă și plăcută, a fost pe puntea 8 Favola (Legendă) – 8182, aproape de pupa, la tribord. Cabina cu balcon o poți echivala cu un dormitor de la un foarte bun hotel de 4*. M-am bucurat pentru că am plătit suplimentar pentru ea, noaptea îmi plăcea să las ușa de la balcon deschisă și adormeam în freamătul și adierea mării… Fiți siguri că mergând într-o croazieră, veți avea un somn mai odihnitor decât cel de la domiciliu.

Cabina dispune de un pat dublu mare și confortabil, dulap încăpător pentru haine (aici, în partea de jos au încăput 3 valize) și cu multe alte sertare, birou și o măsuță, fotoliu și taburet, noptiere, minibar, televizor LCD, telefon, seif, conexiune internet contra cost, instalație de aer condiționat cu termostat, uscător de păr.

O mică atenție și stewardul nostru, Michel, a devenit prietenul nostru pe timpul croazierei. Amabil și jovial, a întreținut cabina într-o curățenie impecabilă!

Seara târziu când reveneai în cabină pentru parteneriatul simbolic cu perna și pilota, îți făcea plăcere să admiri patul pregătit pentru nani și aranjamentele ingenioase improvizate din prosoape. Baia, nu era prea mare, dar cu cadă și duș bun, cu jet puternic, o oglindă mare, dulăpașe și mai multe rafturi în jurul chiuvetei, priză cu alimentare pentru aparatul de ras, dozatoare cu săpun lichid, șampon și gel de duș, șervețele.

Restaurantul a la carte Red Velvet se află situat în centrul navei, dispus pe două punți, iar restaurantul Il Cerchio d*Oro, unde am fost noi repartizați, era remarcabil situat la pupa, cu ferestre pe trei părți ale navei, pe puntea 6.

Restaurantele bufet Zanzibar și L*Africana se află pe puntea 14 Miraggio, la pupa, tot panoramic, cel de-al doilea. Acestea se prelungesc pe punțile exterioare cu alte rânduri de mese pentru cei care vor să mănânce în spațiu deschis sau să fumeze. Restaurantele au zone cu separeuri pentru cei care-și doresc mai multă intimitate. Într-un cadru elegant, seara, preferam să ne îndreptăm pașii spre restaurantul Il Cerchio d*Oro. Aici aveam o masă rezervată doar pentru noi- first dinner seating- începând cu ora 18.30. Chelnerul nostru, prietenos și vorbăreț mă făcea să mă simt ”importantă” atunci când trăgea pentru mine scaunul înafara mesei și apoi îmi punea șervețelul în poală. Te simțeai special, chiar dacă asta era doar pentru o săptămână…

La cină puteți mânca până la șase cursuri, acesta este unul dintre motivele pentru care unele porții sunt mici. Aveți de ales – varietatea produselor culinare de la bufet versus meniul bine proporționat al restaurantului a la carte. Felurile de mâncare, nu vă mai povestesc, gustoase și incitante. A recunoscut și cântarul la întoarcerea acasă… Papilele mele gustative jucau hora de bucurie, multe calorii erau doar într-o înghițitură? Se poate, dar merita! Și în dimineața ce urma doar eram prezentă pe banda de alergare!

Restaurantele specializate L*Etoile, La Cantina Toscana (barul de vinuri italiene), El Sombrero cu Tex-Mex (aici, cu vedere completă spre bucătărie) nu percep suprataxe și prețurile sunt rezonabile.

Zona Atrium este măreață, coloanele sale se înalță pe cinci punți! Totul este în permanență luminat și strălucește (se adeverește vorba că ”îți ia ochii”). Cine-i vinovat? Fantasia se mândrește cu scările sale ondulate ale căror trepte sunt încrustate cu Swarovski. Să calci pe cristale Swarovski? Mi s﷓a părut la început un lucru bizar. În realitate, este totuși plin de farmec, transformi actul banal de urcat și coborât pe scări într-o experiență, precum a-i fi Cenușăreasa, într-un vis frumos… Pianul de sticlă KAWAI, încrustat și el cu Swarovski, prin muzica pe care o răspândea, crea o atmosferă plăcută și calmă.

Pe timp de seară-noapte, Fantasia pare să înflorească, fiecare salon găzduiește un program de divertisment, cazinoul se animă, teatrul este inundat de ropote de aplauze… O bogată distribuție internațională (cântăreți, dansatori și acrobați) va crea starea de spirit de la mitic la ultra- modern. De la iluzioniști francezi la tenori italieni, spectacolele din fiecare seară nu fac decât să crească atracția pasagerilor. Spectacole de înaltă performanță, însoțite de efecte speciale, îți dorești după fiecare număr încheiat, un bis…

După vizitarea obiectivelor turistice dintr-o destinație, puteți să vă rotunjiți o zi perfectă cu o noapte de distracție, fie petrecând până în zori, când DJ-ul calificat nu vă mai rotește melodiile preferate, fie vă bucurați de cazinoul palpitant, provocându-vă norocul, fie, pur și simplu vă luați jumătatea de mână sau în brațe și vă plimbați sub cerul înstelat pe puntea pustie… Fiecare după plac, sau inspirație…

În timpul zilei, pasagerii de vârste diferite sunt antrenați într-o continuă distracție – turnee sportive, concursuri quizz, demonstrații culinare, lecții de dans, exerciții zilnice de aerobic, cursuri de stretching…- toate gratuite! Nici o șansă de plictiseală!

Zona de shopping o găsim pe punțile 6 și 7 – magazine de bijuterii și parfumuri, articole de îmbrăcăminte și genți, jucării și dulciuri, suveniruri, Duty Free Shop.

Punțile 8-13 sunt ocupate exclusiv de cabine destinate pasagerilor.

Pe puntea 14 la prova se află o imensă sală de fitness alături de o piscină cu acoperiș retractabil în caz de vreme nefavorabilă.

Pe puntea 15 Splendido copilașii și tinerii au spații special rezervate doar lor – piscină și tobogan, săli de jocuri electronice.

Pe puntea 16, înafară de terenurile de sport și zona de promenadă, găsim un interactiv Cinema 4-D, simulator de Formula 1, unde puteți conduce o mașină de curse Ferrari, Virtual World, Liquid Disco (disco-club de noapte cu ring de dans în centru).

Zona de piscină în aer liber, cu gresie superbă, albastră-verzuie și jacuzzi-urile curbate fantezist sunt animate pe tot parcursul zilei, la fel și puntea de promenadă ce se aseamănă cu o paradă de furnici.

Piscina și bazinele de hidromasaj situate la pupa, pe puntea 15 în ZEN AREA, decorate în culorile ce-l evocă pe celebrul spaniol Gaudi, sunt mai mult decât tentante! Pe punțile exterioare, veșmintele pasagerilor variază sălbatic în timpul zilei – de la geci groase la bikini ce-ți fură privirea…

Pe parcursul fiecărei croaziere există seri tematice (pasagerii sunt invitați să se îmbrace în culorile steagului italian-verde, alb, roșu; anii 60-70-80; ținută albă sau de carnaval), gala cocktail (căpitanul vasului își prezintă stafful). În această seară de gală, în toate barurile de pe vas pasagerii sunt serviți cu șampanie și alte băuturi alcoolice. Pe membrii fideli ai Clubului MSC căpitanul îi invită în altă seară la un cocktail privat. Dacă ați fost deja într-o croazieră cu MSC, vă sfătuiesc să vă înscrieți în clubul lor, puteți beneficia de anumite facilități. Noi deja suntem membrii Silver…

Nu am rezervat excursii opționale organizate la bordul navei ci am explorat independent porturile. Tarifele excursiilor variau între 40-90 euro /persoană, dar nu prea își meritau prețul pentru ceea ce ofereau…

Copiii sub 18 ani care călătoresc împreună cu doi adulți într-o cabină, plătesc doar taxele portuare. Este un mare avantaj! De asemenea proaspăt căsătoriții beneficiază de reduceri considerabile.

La bordul Fantasiei oaspeții MSC Yacht Club se lasă răsfățați în 71 de apartamente, cu servicii exclusiviste de șase stele, bineânțeles și prețul croazierei este pe măsură!

Ar mai fi multe de adăugat, poate la croaziera următoare…

Dacă i-am găsit o hibă? Cum să nu! A fost prea scurtă, iar orele petrecute pentru vizitarea porturilor și a împrejurimilor, insuficiente…

La recomandarea webmaster 03, la impresiile din croaziera în fiordurile norvegiene de a nu mai posta informații despre porturile vizitate atunci când prezint o croazieră, iată că mă conformez, așa cum am promis și voi scrie review-uri distincte pentru fiecare destinație…

În concluzie vreau să vă spun doar că după o croazieră este greu să revii cu picioarele pe pamânt… La propriu, dar și la figurat…

Pot să îndrăznesc să lansez o provocare? Pe când o întâlnire AFA pe o navă de croazieră? Timp de gândire? N-aș vrea să vă las prea mult…

---
Impresii încărcate de Alina53 in 11.11.2014 17:09:06

Validat / Publicat: 11.11.14 21:05:05


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în #CROAZIERE.
VIZUALIZĂRI: 3955

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67450 PMA (din 51 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Alina53
[11.11.14 17:16:10]
» mesaj pers

   Webmaster, mă ajuți să-mi conduc prietenii la bordul navei Fantasia, într-un tur virtual? Te rog: www.youtube.com/watch?v=IaPfuIU01fg Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[11.11.14 17:18:25]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- puiutea
[11.11.14 21:40:13]
» mesaj pers

   Excelent reviewul și nemaipomenit turul virtual! În felul acesta și eu AFA!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danamandache
[11.11.14 21:44:21]
» mesaj pers

   Iti multumesc pentru faptul ca ai reusit sa ma faci sa- mi doresc din suflet sa merg intr-o croaziera.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse
[11.11.14 22:28:14]
» mesaj pers

   Și noi studiem de ceva vreme oferte pentru croaziere, iar review-ul tău ne-a sugerat că trebuie să ne hotărâm cât mai repede să trăim o astfel de experiență! Articol foarte bun, multe fotografii superbe! Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mireille
[12.11.14 06:46:05]
» mesaj pers

   @Alina 53:Un superbonus meritat pentru un voiaj captivant

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- le_maitre
[12.11.14 09:12:40]
» mesaj pers

   @Alina53 - Pentru experta noastră (AFA) în croaziere: cele mai bune gânduri, plus felicitări calde from "moi"! Un nou review profi, aşa cum ne-ai obişnuit...

   P. S. I like a lot P27, friends knows why :P, plus P01, P03, P05, P55...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yolanda
[12.11.14 09:13:08]
» mesaj pers

   @Alina53 - as dori niste infos suplimentare: pret, taxe portuare, serviciu la bord, ati avut ghid din partea agentiei, transportul de ce nu a fost asigurat? , multumesc!

   am fost si noi in aceasta vara intr-o croaziera cu vasul Sovereign de la Pullman Tour cu ghid român din partea agentiei române de turism, a fost super. Poti sa-mi trimiti prin mesaj privat desfasuratorul croazierei pe zile? sunt minunate aceste croaziere, mi-ar place o întâlnire AFA pe o nava de croaziera...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Marian Preda
[12.11.14 09:47:19]
» mesaj pers

   @Alina53 -

   Felicitari pentru articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[12.11.14 09:49:21]
» mesaj pers

   Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri și pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ați adresat.

   @Yolanda - Prețul croazierei pentru două persoane în cabină cu balcon a fost de 1240 eur (cu taxe portuare incluse). Taxa portuară pentru croazieră de 7 nopți este de 120 euro/ persoană. La această sumă se adaugă în factura finală de la bord ”Service Charge” (bacșiș pentru membrii echipajului - este obligatoriu pentru fiecare pasager -7 euro/zi/persoană). Aceasta taxă a fost deci de 98 euro. 1240+98=1338 euro Se mai adaugă alte cheltuieli apoi- cumpărături făcute de la bordul vasului, eventuale excursii, băuturi la restaurante sau baruri... Biletele de avion - București-Veneția-București=350 euro, cazare la hotel în Mestre 4 zile=430 euro Și eu am fost într-o croazieră în octombrie 2013 cu Zenith Pullmantur și am avut bilet de avion inclus și o zi cazare în Istanbul, ghid autorizat, băuturi alcoolice incluse la bordul navei. Am avut un preț foarte bun. Pentru celelalte întrebări îți scriu un mesaj.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Daniela33
[12.11.14 09:57:15]
» mesaj pers

   of, of, uit cateva zile de croaziere apoi citesc un astfel de review si iar visez...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- amero
[12.11.14 11:06:01]
» mesaj pers

   mi-ai inseninat dimineata desi afara este o ceata... !!! si eu ma gandesc la o croaziera, nu am avut aceasta experienta pana acum insa ma convingi inca o data. multumesc ptr. rew. si poze superbe.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adryana
[13.11.14 12:28:01]
» mesaj pers

   minunata experienta. Am calatorit si eu alaturi de tine si de finii tai in aceasta fantastica calatorie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[13.11.14 16:43:17]
» mesaj pers

   @amero - ”amero amore”, ar fi bine să am o astfel de putere... Nu mai sta pe gânduri, îți amintești cum ne-am întâlnit în Limenas? Următoarea întâlnire poate fi într-o croazieră, cine știe? Ai observat că și fotografiile noastre seamănă între ele?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[13.11.14 16:58:02]
» mesaj pers

   @adryana - Unde ai dispărut de atâta vreme? Nu-ți închipui că-ți ducem dorul?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- amero
[13.11.14 18:13:19]
» mesaj pers

   @Alina53 - Alina, am o memorie de elefant, cu vederea stau mai prost, deh. varsta... cum ar spune cineva. iti multumesc mult, da imi amintesc Thassos, si iti multumesc pentru incurajare, sa stii chiar mi-ar face mare placere sa ne reintelnim intr-o croaziera, eu incepatoare, tu cu experienta in domeniu. multumesc si iti doresc croaziere frumoase si bucurii. cu drag

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- GabrielaG
[20.11.14 11:56:21]
» mesaj pers

   Buna ziua.

   Superb review-ul si pozele la fel.

   As dori sa va intreb cat de rece era pe nava? Seara se pot purta rochite mai lejere, de vara, fara maneca? Care era temperatura pe vas?

   Va multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[20.11.14 17:15:37]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Mulțumesc! La jumătatea lunii octombrie, noi am avut parte de o vreme extraordinar de frumoasă! Hainele mai groase nu s-au clintit din dulapul cabinei...

   Când pleci într-o croazieră trebuie să te asiguri și de îmbrăcăminte ceva mai călduroasă - depinde de perioada din an în care călătorești și de zona în care ajunge nava. Câteodată, pe punțile exterioare briza marină își cam face de cap... Mie chiar îmi place, altora însă nu...

   Temperatura peste tot pe vas este constantă, cred în jur de 22 grade- deci de ținută cu mânecă scurtă...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- GabrielaG
[20.11.14 18:02:43]
» mesaj pers

   @Alina53 - Super. Va multumesc pentru raspuns.

   As mai avea o intrebare legata de spectacolele de seara... la ce ora incep?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[20.11.14 18:55:58]
» mesaj pers

   @GabrielaG - În ambele restaurante - Red Velvet și Il Cerchio d*Oro - cina începe la 18.30 pentru first dinner seating și la 21.00 pentru second dinner seating. Aceste ore trebuie respectate, după 15 minute de la orele menționate, nu mai ești primit în restaurantul a la carte.

   În restaurantele bufet cina este între 18.30-21.45. Spectacolele la teatrul L*Avanguardia încep la 19.45 pentru cei care au cina în seria a doua (21.00) și la 21.45 pentru cei din prima serie (18.30). Spectacolul durează 35-45 minute.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- GabrielaG
[20.11.14 19:00:00]
» mesaj pers

   @Alina53 - Mama mia, la asta nu ma asteptam... e gandita treaba... suuuperrrrr... multumesc mult de tot pentru raspuns.

   La mine o sa fie prima croaziera, pe 5 decembrie cu MSC Fantasia si am citit tot ce se putea despre vas si despre itinerar dar mai aveam cateva nelamuriri pe care le-am aflat de la dvs.

   Mii de multumiri

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alina53
[20.11.14 19:51:09]
» mesaj pers

   @GabrielaG - Cred că ajungi în Insulele Canare, nu-i așa? Îți doresc o vacanță fantastică!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GabrielaG
[20.11.14 20:25:59]
» mesaj pers

   @Alina53 - Traseul este urmatorul: Genova-Barcelona-Casablanca-Funchal-Tenerife-Malaga-Civitavecchia-Genova.

   Sper sa fie frumos si sa am destul timp la dispozitie pentru a vizita tot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[119] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2014] Frumoasa mea FANTASIA ancorată în largul Mării Ionice, lângă insula Corfu -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573495">Şterge vot</a></div><span id="v9573495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2014] Frumoasa mea FANTASIA ancorată în largul Mării Ionice, lângă insula Corfu
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2014] Lăsăm în urmă Fantasia ancorată. Tenderul ne conduce spre Santorini - Fira -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573499">Şterge vot</a></div><span id="v9573499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2014] Lăsăm în urmă Fantasia ancorată. Tenderul ne conduce spre Santorini - Fira
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2014] Dacă vă este dor de Santorini... Fantasia ne aștepta în larg -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573501">Şterge vot</a></div><span id="v9573501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2014] Dacă vă este dor de Santorini... Fantasia ne aștepta în larg
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2014] Părăsim portul Veneției. Partea centrală a navei Fantasia -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573502">Şterge vot</a></div><span id="v9573502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2014] Părăsim portul Veneției. Partea centrală a navei Fantasia
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2014] De câteva minute am părăsit Veneția, vremea frumoasă, marea liniștită. Vânt din pupa! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573503">Şterge vot</a></div><span id="v9573503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2014] De câteva minute am părăsit Veneția, vremea frumoasă, marea liniștită. Vânt din pupa!
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2014] În Atrium, scările cu sclipirile cristalelor Swarovski -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573504">Şterge vot</a></div><span id="v9573504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2014] În Atrium, scările cu sclipirile cristalelor Swarovski
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2014] Ca să prinzi o fotografie inedită trebuie să fii tot timpul ”pe fază”... Față în față cu Fantasia! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573505">Şterge vot</a></div><span id="v9573505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2014] Ca să prinzi o fotografie inedită trebuie să fii tot timpul ”pe fază”... Față în față cu Fantasia!
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2014] Un prim apus de soare in Adriatică, la pupa -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573506">Şterge vot</a></div><span id="v9573506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2014] Un prim apus de soare in Adriatică, la pupa
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2014] Fântănă în Piazza San Giorgio și zona de shopping -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573507">Şterge vot</a></div><span id="v9573507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2014] Fântănă în Piazza San Giorgio și zona de shopping
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2014] La pupa - ZEN AREA, în depărtare, pe culme - Fira -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573508">Şterge vot</a></div><span id="v9573508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2014] La pupa - ZEN AREA, în depărtare, pe culme - Fira
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2014] Lido Catalano - în depărtare, Santorini -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573509">Şterge vot</a></div><span id="v9573509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2014] Lido Catalano - în depărtare, Santorini
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2014] Puntea 8 Favola - cabina 8182 -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573510">Şterge vot</a></div><span id="v9573510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2014] Puntea 8 Favola - cabina 8182
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2014] Cabina noastră cu balcon. La televizor- imaginea webcam de la piscine -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573512">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573512"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573512">Şterge vot</a></div><span id="v9573512" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573512)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573512Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573512MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2014] Cabina noastră cu balcon. La televizor- imaginea webcam de la piscine
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2014] Imagine din cameră. Balconul cu măsuță și două fotolii -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573514">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573514"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573514">Şterge vot</a></div><span id="v9573514" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573514)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573514Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573514MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2014] Imagine din cameră. Balconul cu măsuță și două fotolii
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2014] Sala de baie a cabinei noastre -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573517">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573517"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573517">Şterge vot</a></div><span id="v9573517" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573517)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573517Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573517MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2014] Sala de baie a cabinei noastre
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2014] În sala de baie a cabinei noastre -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573518">Şterge vot</a></div><span id="v9573518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2014] În sala de baie a cabinei noastre
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2014] Baia strălucind de curățenie -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573520">Şterge vot</a></div><span id="v9573520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2014] Baia strălucind de curățenie
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2014] Seara în restaurantul Il Cerchio d*Oro -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573522">Şterge vot</a></div><span id="v9573522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2014] Seara în restaurantul Il Cerchio d*Oro
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2014] In restaurant, un prim fel din meniu -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573526">Şterge vot</a></div><span id="v9573526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2014] In restaurant, un prim fel din meniu
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2014] S-o postez mai repede, că-mi lasă gura apă... Bună, bună! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573527">Şterge vot</a></div><span id="v9573527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2014] S-o postez mai repede, că-mi lasă gura apă... Bună, bună!
foto Alina53 [11.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2014] Ceva dulce și repede în sala de spectacole! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573529">Şterge vot</a></div><span id="v9573529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2014] Ceva dulce și repede în sala de spectacole!
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2014] Altă bunătate, n-aveai cum să-i reziști... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573531">Şterge vot</a></div><span id="v9573531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2014] Altă bunătate, n-aveai cum să-i reziști...
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2014] Sala răsuna de aplauze binemeritate! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573534">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573534"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573534">Şterge vot</a></div><span id="v9573534" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573534)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573534Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573534MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2014] Sala răsuna de aplauze binemeritate!
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2014] Din nou ”pe fază” la un final de spectacol apoteotic! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573537">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573537"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573537">Şterge vot</a></div><span id="v9573537" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573537)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573537Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573537MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2014] Din nou ”pe fază” la un final de spectacol apoteotic!
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2014] Dimineața devreme în sala de fitness -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573539">Şterge vot</a></div><span id="v9573539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2014] Dimineața devreme în sala de fitness
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2014] Programul zilnic de ardere a caloriilor... -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573540">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573540"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573540">Şterge vot</a></div><span id="v9573540" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573540)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573540Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573540MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2014] Programul zilnic de ardere a caloriilor...
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2014] AFA în sala de fitness, după alergare -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573541">Şterge vot</a></div><span id="v9573541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2014] AFA în sala de fitness, după alergare
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [OCT-2014] De la sala de fitness, pe puntea pustie, să nu pierd răsăritul soarelui -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573542">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573542"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573542">Şterge vot</a></div><span id="v9573542" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573542)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573542Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573542MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [OCT-2014] De la sala de fitness, pe puntea pustie, să nu pierd răsăritul soarelui
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [OCT-2014] Chiar toată lumea doarme? -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573543">Şterge vot</a></div><span id="v9573543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [OCT-2014] Chiar toată lumea doarme?
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [OCT-2014] ... așa s-ar părea... Dorm cu toții -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573544">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573544"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573544">Şterge vot</a></div><span id="v9573544" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573544)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573544Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573544MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [OCT-2014] ... așa s-ar părea... Dorm cu toții
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [OCT-2014] Piscina cu acoperiș retractabil, alături de sala de fitness -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573545">Şterge vot</a></div><span id="v9573545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [OCT-2014] Piscina cu acoperiș retractabil, alături de sala de fitness
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [OCT-2014] Atrium-ul - pe cinci nivele! -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573546">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573546"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573546">Şterge vot</a></div><span id="v9573546" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573546)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573546Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573546MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [OCT-2014] Atrium-ul - pe cinci nivele!
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [OCT-2014] Barul Il Transatlantico -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573547">Şterge vot</a></div><span id="v9573547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [OCT-2014] Barul Il Transatlantico
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [OCT-2014] Lecții de dans în Manhattan Bar -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573548">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573548"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573548">Şterge vot</a></div><span id="v9573548" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573548)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573548Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573548MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [OCT-2014] Lecții de dans în Manhattan Bar
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [OCT-2014] În partea de sus - Il Transatlantico Bar, jos - Casino delle Palme -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573549">Şterge vot</a></div><span id="v9573549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [OCT-2014] În partea de sus - Il Transatlantico Bar, jos - Casino delle Palme
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [OCT-2014] Restaurantul Red Velvet -- foto by <b>Alina53</b> [uploaded 11.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av573550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv573550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=573550">Şterge vot</a></div><span id="v9573550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(573550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f573550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e573550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [OCT-2014] Restaurantul Red Velvet
foto Alina53 [11.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[119] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.15238904953 sec