55500 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Defileul Dunării - pe malul sârbesc

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.11.2014
DE
Avatar costy69
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Targu-Jiu
înscris/ă în 08.07.14
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2014
DURATA: 3 zile
TIP: FAMILIE CU COPII

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

De vizitat pe malul sârbesc al Dunării


Urmare de aici

Întrucât în luna august 2014 am petrecut un weekend la Vila Dunavski Raj (impresii aici), situată în satul Vinci (în sârbă Vinţi), lângă oraşelul Golubac (în sârbă Golubăţ), am considerat că aş putea fi de folos celor care doresc să ajungă aici, povestind ce am vizitat în zona cuprinsă între oraşele Kladovo şi Veliko Grădişte.

Am să încep cu drumul până acolo, care este destul de bun, deşi peticit pe multe porţiuni, nu este aglomerat şi se circulă bine. Venind de la Târgu-Jiu, după vama de la PF I am virat dreapta şi am mers pe lângă Dunăre, pe un drum care serpuieşte de-a lungul defileului şi străbate mai multe tuneluri neluminate şi viaducte.

Drumul parcurge Parcul Naţional Djerdap, unul dintre cele mai frumoase parcuri naturale din Europa, din anul 2002 acesta fiind inclus în Patrimoniul UNESCO. Drumul este mărginit de vegetaţie şi are amenajate din loc în loc locuri de parcare de unde pot fi admirate peisajele care încântă privirea, se pot face fotografii sau se poate filma.

Peisajele care s-au înfăţişat în calea noastră atât pe malul sârbesc cât şi pe cel românesc sunt foarte frumoase. Pe porţiunile de drum fără vegetaţie pe margine am putut vedea foarte bine drumul care străbate Clisura Dunării, precum şi localităţile cu un puternic potenţial turistic situate pe malul românesc: Orşova, Eşelniţa şi Dubova.

Priml obiectiv turistic întâlnit în drum, este Tabula Traiana, inscripţia în piatră care datează de pe timpul Imperiului Roman, fiind o mărturie a trecerii trupelor romane pe aici. Mărturisesc că doar am întâlnit indicatoarele care arătau prezenţa tabulei şi nu am coborât la ea, întrucât am văzut-o anul trecut când am fost la Orşova (impresii aici) şi am făcut o plimbare cu barca pe Dunăre. Tabula este situată aproape de Cazanele Mari, pe malul sârbesc al Dunării, deasupra nivelului acesteia.

La câteva sute de metri în amonte de Tabula Traiana, dar pe malul românesc al Dunării, se poate vedea Chipul regelui Decebal. Statuia sculptată în piatră este o copie fidelă a chipului regelui dac Decebal, fiind aşezată aici ca o replică a Tabulei Traiana.

După numai 200 de metri, tot pe malul românesc se poate observa micuţa Mânăstire Mraconia, care creează impresia că este suspendată deasupra apei.

Nu la mare distanţă de Mânăstirea Mraconia începe “spectacolul Dunării la cazane”, aceasta îngustându-se şi ajungând în anumite locuri la lăţimi de numai 150-200 m. Cazanele Mici şi Mari ale Dunării au o lungime de 7,5 km şi sunt despărţite între ele de Golful Dubova.

După ce am trecut prin două sate, Novi Sip şi Tekija, primul oraş întâlnit în drum a fost Doni Milanovac, un oraşel mic cu cel mult 5000 de locuitori, care nu impresionează cu nimic. În oraş este amenajată şi o plajă pe malul Dunării, iar localnicii îl consideră oraş turistic. Acest lucru l-am aflat de la un domn pe care l-am întrebat unde pot găsi în oraş o casă de schimb valutar. Trebuie să recunosc că am avut parte de o dublă surpriză, prima: localnicul care nu ştia limba engleză, auzindu-mă că vorbesc limba română a început să vorbească şi el (cam stâlcită ce-i drept), iar a doua: acesta s-a oferit să ne conducă până la casa de schimb valutar, cam 700 de metri deşi locuia în direcţia opusă. Domnul la care am făcut referire este sârb, dar a învăţat limba română deoarece în acest oraş trăiesc destui sârbi de origine română. Ajuns la casa de schimb valutar am constatat că angajatul de aici (aţi ghicit!) … vorbea foarte bine limba română (asta deja nu mai e o surpriză).

Nefiind alţi clienţi la casa de schimb valutar, am schimbat repede banii (euro în dinari la un curs de 1:116, un curs mult mai bun decât cel din vamă) şi ne-am continuat drumul spre Golubac, iar înainte de a ajunge în oraş, ni s-a aratat în toată splendoarea ei Cetatea Golubac. Întrucât am scris un review separat despre această cetate, voi aminti doar faptul că orăşelul Golubac este curat, aerisit, liniştit şi dispune de o faleză nouă şi foarte frumoasă, cu multe terase.

După vizitarea cetăţii şi a oraşului Golubac ne-am continuat drumul spre destinaţia finală a primei zile a weekend-ului, frumosul sat Vinci, situat într-o pădure de pini, un sat care în fiecare weekend se animă, fiind plin de turişti sau de sârbii cu dare de mână care şi-au construit o casă de vacanţă aici. Cum şi despre acest sat şi despre oraşul Veliko Gradişte am scris review-uri anterioare, voi descrie doar în câteva cuvinte acest oraş, destinaţia noastră în a doua zi a weekend-ului petrecut în Serbia. Acesta e situat la numai 12 km de satul Vinci, fiind un oraş mic şi liniştit, cu multă verdeaţă.

Principala atracţie a oraşului este complexul de agrement „Srebrno Jezero” sau „Silver Lake” sau „Lacul de argint”. Accesul către lac se face uşor pentru sârbii din oraşele învecinate, fiind de fapt o bună posibilitate pentru petrecerea unui weekend sau chiar a concediului, în condiţiile în care sârbii nu mai au ieşire la mare. Astfel, oraşul Veliko Gradişte este situat la numai 16 km de Golubac, 34 de km de Pozarevac (reşedinţa districtului), 64 de km de Smederevo şi 114 km de Belgrad.

În ultima zi a weekend-ului, după plecarea din Vinci, ne-am îndreptat către Kladovo, un oraş cu cel mult 10 mii de locuitori, situat la numai 8 km sud de vama de la Porţile de Fier I. Deşi mai trecuserăm prin acest oraş de două ori, lipsa timpului ne-a împiedicat să-l vizităm. Cu această ocazie am descoperit un oraş curat, liniştit şi aerisit.

Kladovo oferă obiective turistice deosebite, aici putând fi admirate piciorul Podului lui Traian, construit de Apolodor din Damasc între anii 103-105, care făcea legătura între Pontes (Serbia) şi Drobeta, precum şi ruinele Cetăţilor Diana şi Fetislam.

Centrul oraşului este înţesat de terase şi restaurante drăguţe, preparatele vedetă ale acestora fiind preparatele din peşte, pleşcaviţa şi cevapi.

În oraş există şi un supermarket, Tekijanca, căruia i se face o reclamă mult mai mare decât s-ar cuveni. Am fost şi noi aici, am văzut şi câţiva români veniţi la cumpărături, dar preţurile sunt apropiate de cele de la noi.

În Kladovo trăiesc destui sârbi de origine română, dacă doriţi să întrebaţi ceva este mai bine să vă adresaţi în limba romană decât în engleză, veţi obţine un răspuns mult mai repede.

După plecarea din Kladovo, ne-am îndreptat către vamă, luându-ne rămas bun de la Serbia, sper că doar pentru un an.

---
Impresii încărcate de costy69 in 04.11.2014 16:47:28

Validat / Publicat: 04.11.14 19:21:19


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SERBIA.
VIZUALIZĂRI: 20461


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (costy69); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  22700 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de costy69? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- iulianic
[04.11.14 20:09:42]
» mesaj pers

   @All - Cei care ajung în Serbia şi au mai mult timp la dispoziţie, chiar pe malul Dunării, la 17 km de Donji Milanovac, pot vizita Lepenski Vir, un impresionant sit arheologic. Impresionant nu atât prin acoperământul modern, protector, cât prin exponatele sale. Cele 136 de aşezări, altare şi construcţii primitive descoperite la Lepenski Vir sunt de importanţă excepţională pentru cultura Serbiei. În 1971 întreg situl a fost mutat cu 30 m mai departe de mal pentru a nu fi inundat de lacul de acumulare de la Porţile de Fier.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Cami65
[27.06.17 07:53:52]
» mesaj pers

   @costy69: este si un aqua park in zona? multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[27.06.17 19:21:45]
» mesaj pers

   @Cami65: Lângă Silver Lake este un ștrand mic și cochet, dar nu poate fi considerat aqua park. În alte localități din zonă nu am văzut. De când am fost eu în zonă au trecut trei ani, dar cred că sunt șanse mici să se fi construit vreunul între timp.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Cami65
[27.06.17 20:30:01]
» mesaj pers

   @costy69: am inteles. Mulțumesc mult. Ai cumva poze de la acel strand?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[01.07.17 15:41:49]
» mesaj pers

   @Cami65: Am doar o singură poză cu acest ștrand. E vorba de P 07 atașată articolului ”Veliko Grădiște și Lacul Srebrno Jezero (vezi impresii).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[07.05.18 21:53:38]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, în rubrica «Defileul Dunării - pe malul sârbesc» (nou-creată, între timp, pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Serbia]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2014] Podul peste Dunare de la PF I -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572227">Şterge vot</a></div><span id="v9572227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2014] Podul peste Dunare de la PF I
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2014] Orsova vazuta de pe malul romanesc -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572228">Şterge vot</a></div><span id="v9572228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2014] Orsova vazuta de pe malul romanesc
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2014] Dunare la cazane. Pe malul romanesc se pot observa Manastire Mraconia si Statuia regelui Decebal -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572229">Şterge vot</a></div><span id="v9572229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2014] Dunare la cazane. Pe malul romanesc se pot observa Manastire Mraconia si Statuia regelui Decebal
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2014] Statuia regelui Decebal vazuta de pe malul sarbesc -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572230">Şterge vot</a></div><span id="v9572230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2014] Statuia regelui Decebal vazuta de pe malul sarbesc
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2014] Tuneluri in drumul spre Golubac -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572231">Şterge vot</a></div><span id="v9572231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2014] Tuneluri in drumul spre Golubac
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2014] Dunarea la cazane -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572232">Şterge vot</a></div><span id="v9572232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2014] Dunarea la cazane
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2014] Drumul intre Doni Milanovac si Golubac -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572233">Şterge vot</a></div><span id="v9572233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2014] Drumul intre Doni Milanovac si Golubac
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2014] Intrarea in Cetatea Golubac dinspre orasul cu acelasi nume -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572234">Şterge vot</a></div><span id="v9572234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2014] Intrarea in Cetatea Golubac dinspre orasul cu acelasi nume
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2014] Cetatea Golubac - alt unghi -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572235">Şterge vot</a></div><span id="v9572235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2014] Cetatea Golubac - alt unghi
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2014] Faleza din orasul Golubac -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572236">Şterge vot</a></div><span id="v9572236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2014] Faleza din orasul Golubac
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2014] Drumul intre Golubac si cetate -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572237">Şterge vot</a></div><span id="v9572237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2014] Drumul intre Golubac si cetate
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2014] Imagini din orasul Doni Milanovac -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572238">Şterge vot</a></div><span id="v9572238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2014] Imagini din orasul Doni Milanovac
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2014] Alte imagini din orasul Doni Milanovac -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572239">Şterge vot</a></div><span id="v9572239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2014] Alte imagini din orasul Doni Milanovac
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2014] Vila Dunavschi Raj din satul Vinci -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572240">Şterge vot</a></div><span id="v9572240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2014] Vila Dunavschi Raj din satul Vinci
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2014] Frumoasa curte a Vilei Dunavschi Raj din Vinci -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572241">Şterge vot</a></div><span id="v9572241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2014] Frumoasa curte a Vilei Dunavschi Raj din Vinci
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2014] Imagine din orasul Veliko Gradiste -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572242">Şterge vot</a></div><span id="v9572242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2014] Imagine din orasul Veliko Gradiste
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2014] Sala Sporturilor din orasul Kladovo -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572243">Şterge vot</a></div><span id="v9572243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2014] Sala Sporturilor din orasul Kladovo
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2014] Parcul din Kladovo -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572244">Şterge vot</a></div><span id="v9572244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2014] Parcul din Kladovo
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [AUG-2014] Portul din Kladovo -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572245">Şterge vot</a></div><span id="v9572245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2014] Portul din Kladovo
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [AUG-2014] Imagine din orasul Kladovo -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572246">Şterge vot</a></div><span id="v9572246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2014] Imagine din orasul Kladovo
foto costy69 [04.11.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2014] Faleza din satul Vinci -- foto by <b>costy69</b> [uploaded 04.11.14] - <span class="allrVotedi" id="av572247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv572247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=572247">Şterge vot</a></div><span id="v9572247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(572247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f572247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e572247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2014] Faleza din satul Vinci
foto costy69 [04.11.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.110997915268 sec