53688 
nu sunteţi logat. - LOGIN
De vizitat în San Francisco şi împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.09.2014
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 15.05.14
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
JUL-2001
DURATA: 10 zile
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Din Vegas spre Pacific – partea doua


Urmare de aici

Am ajuns la San Francisco pe la ora prânzului şi ne-am cazat cu 60 US$/noapte la un hotel ieftin ales din cartea cu cupoane. N-am făcut bine - curăţenia era aproximativă iar zona dubioasă! Circulaţia era infernală datorită numărului mare de vizitatori, aşa că 3 zile n-am scos maşina şi am folosit autobuzul, tramvaiul sau metroul.

Ce să povesteşti mai intâi despre San Francisco!? în ordinea în care am vazut şi mi-a plăcut a fost:

Chinatown (un fel de Regiune Autonomă Maghiară pentru cine-şi mai aminteşte) pare a fi cea mai veche comunitate chinezească din America şi cea mai mare din afara Asiei. Si are mai mult succes la turişti decât Golden Gate Bridge. Si mie mi-a plăcut mult pentru porţile de intrare, pentru multele magazine diverse si atractive, pentru arhitectura "china", pentru atmosfera vie şi caldă complet diferită de...

... Golden Gate Bridge (cel mai celebru monument al oraşului) care are lăţimea unei şosele şi lungimea de aproape 3 km şi se remarcă prin soluţia inginerească (o şosea suspendată cu cabluri de doar doi stâlpi), prin culoarea portocalie şi stilul arhitectural art deco a celor doi stâlpi din care eu nu l-am văzut decât pe primul, cel mai depărtat fiind parţial într-un nor de ceaţă. Până să intri pe pod, pe un postament lateral era expusă o mostră din cablurile de susţinere – se vedea în secţiune că era compus din fire de oţel răsucite în toroane, răsucite şi ele în jurul unui alt toron, ansamblu ce constituia miezul unui alt strat circular din elemente similare, până la diametrul de un metru, suficient pentru noi pentru a ne aventura liniştiti pe unul din trotoarele pietonale. N-am mers prea mult – bătea vântul deasupra oceanului şi deşi eram îmbrăcaţi ca pentru răcoarea specifica San Francisco, n-a fost suficient. Frumos podul, dar cam neprietenos – mai mult mi-a plăcut...

... strada Lombard care coboară Colina Ruseasca, una din cele 7 coline originare ale oraşului. In principiu e o stradă cu un singur sens, care fiind foarte abruptă, îşi indulceşte panta cu o mulţime de serpentine mici şi înghesuite. In buclele bordurate cu gard viu, cresc mii de flori de diferite culori şi soiuri oferind un ansamblu pe cât de neaşteptat, pe atât de decorativ. Un alt mod ingenios de a uşura circulaţia pe colinele cele mai abrupte ale oraşului, ca şi…

... tramvaiele pe cablu (cable cars) pe care le văzusem în toate filmele cu San Francisco. Acestea sunt trase de un cablu în permenentă mişcare în sensul de mers, semiîngropat între şinele tramvaiului, iar vatmanul nu face decât să actioneze o cuplă cu fălci care se prinde sau se eliberează de cablu, asigurând astfel pornirea şi oprirea vagonului. Tramvaiele circulă cu viteză mică, poţi să te urci şi să cobori din mers. Noi am luat "cable car" nr. 10 din a cărei staţie terminus din vârful colinei am putut vedea, oarecum în apropiere, Insula Alcatraz cu celebra fostă închisoare.

Au mai fost Transamerica Pyramid - emblema oraşului, cel mai înalt zgârie nori (250m) în formă de piramidă îngustă, casele victoriene din piata Alamo, Fisherman's Wharf (debarcaderul pescarului) cu celebrul Pier 39 plin de restaurante scumpe şi magazine cochete unde mi-am cumparat o şapcă din piele întoarsă, destul de scumpa dar foarte mişto (pe care am purtat-o vreo 7 ani până mi-au furat-o în Bucureşti), Grădina Japoneză şi Muzeul de Artă Modernă pe care de fapt nu l-am văzut (regret şi acum!) pentru că am aflat de el abia când părăseam oraşul.

In drum spre Los Angeles am trecut printr-o mulţime de oraşe staţiuni la ocean; în unele ne-am oprit, am vizitat, am admirat, am invidiat puţin, ne-am "relaxat" pe plaja vântoasă şi ne-am scăldat în apa rece ca ghiaţa a Pacificului, sau am dormit peste noapte. Printre cele mai răsărite care mi-au rămas în suflet pentru atmosfera de vacanţa mi s-au părut Monteray Bay, Carmel by the Sea, Pismo Beach, Santa Barbara, Malibu. Aşa s-a făcut că plecaţi din San Francisco, am ajuns în Los Angeles după 5 zile.

In Los Angeles nu ne-a mers cu cupoanele de reducere, aşa că vrând-nevrând am stat la un hotel scump şi ne-am simţit bine.

Evident oraşul poartă amprenta industriei cinematografice; începând de la enorma reclama Hollywood de pe muntele ce-i poartă numele şi studiourile în sine, surprizele veneau una după alta: Mann's Chinese Theater - cinematograful în faţa căruia ne-am fotografiat cu mâinile în mulajul mâinilor actorilor preferaţi, plimbarea pe celebra Hollywood Walk of Fame cu peste 2500 de stele ale starurilor din industria de divertisment, Hollywood Entertainment Museum unde am făcut figuraţie pe lângă statuia lui Charlie Chaplin şi Observatorul Astronomic din Griffith Park, una dintre cele mai populare atracţii ale oraşului, de unde se deschide panorama asupra centrului oraşului, a studiourilor Hollywood şi asupra oceanului Pacific. In interiorul observatorului, printre diferite telescoape si aparate optice sofisticate, ce mi-a plăcut în mod deosebit (pe lângă intrarea gratuită) a fost un pendul uriaş, prins de vârful cupolei principale, atârnând până aproape de podea şi pendulând continuu în limitele unui cerc de 10-15m pe care erau aranjate nişte piese de domino marcând cele 24 de ore şi minutele dintre ele; planul de oscilaţie a pendulului păstrându-se mereu acelaş, vârful său dărâmă câte-o piesă pe măsură ce pămîntul se mişcă în jurul axei proprii.

Ne-am plimbat şi pe Beverly Hills unde ne-am fotografiat în faţa singurei vile la care n-a sunat alarma.

Datorită preţului mare al hotelului şi cum banii se cam terminaseră, am stat cu o noapte mai puţin decât programasem – doua nopţi şi aproape trei zile ne-au fost totuşi suficiente! Eram cam obosiţi şi oricum nu mai încăpea nimic.

Am făcut 5 ore pe drumul de întoarcere "acasă", în Vegas. Dimineaţă am mai dat o raită prin zona marilor hoteluri-cazinou: "arrivederci dragă Bellagio cu muzicalele tale fântâni arteziene! ". Ne-am îmbrăţişat cu recunoştinţă amabilele şi tolerantele gazde şi am decolat spre Toronto.

---
Impresii încărcate de Dan-Ioan in 02.09.2014 23:24:38

Validat / Publicat: 03.09.14 03:55:15


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AMERICA DE NORD.
VIZUALIZĂRI: 2976
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dan-Ioan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  8550 PMA (din 11 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mcnegoita
[23.10.16 18:41:02]
» mesaj pers

   Buna seara,

   Am citit cu interes reviw-ul dvs cu coasta de vest SUA si as vrea sa-mi dati cateva recomandari pentru viitoarea vacanta pe care dorim sa o avem in SUA Vest.

   In primul rand ati mentionat undeva ca permisul din RO nu este suficient pentru a inchiria o masina. Puteti detalia? Am vazut ca toate masinile sunt automate (nu am condus pana acum dar nu cred ca este f greu). Este bine de inchiriat din tara online sau acolo la fata locului. Se solicita garantie?

   Si acum sa va spun traseul care va fi in AUGUST (HOT) pt ca numai atunci putem: Bucuresti - Las Vegas, 5 zile in Las Vegas si apoi cu masina inchiriata vreo 5 zile pe drum spre est astfel: Valey of Fire, Zion Park, Kanab-The Wave-Page de unde sa ajung la Antelope Canyon, Monument Valley, Grand Canyon, Route 66 spre Seligman, Kingman, Oatman si in final Las Vegas unde sa predau masina iar acolo inca 5 zile pentru vizite locale. Pe traseul intermediar ar trebui sa aleg vreo 4 nopti de cazare. Prima intrebare - o sa avem problema in august cu temperaturi f ridicate? In ce locatii? 5 zile pe drum intre LV si LA este prea putin? Multumesc pentru sfaturi

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dorina9
[20.01.17 22:12:21]
» mesaj pers

   @mcnegoita: As dori sa stiu daca ati primit raspuns la solicitarile dvs, deoarece anul acesta as dori sa merg in Las Vegas si la Marele Canion si mi se par utile intrebarile dvs.

   Va multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mcnegoita
[21.01.17 20:25:08]
» mesaj pers

   @Dorina9: nu am primit si oricum am schimbat putin traseul adica l-am simplificat in sensul ca am luat 7-11 Aug Los Angeles, in 11 aug mergem cu Greyhound bus spre Las Vegas unde vom sta 6 zile din care 1 zi excursie la Canion-west rim, o zi Oatman, route 66 etc si o zi poate la Valley of Fire. O zi pentru zona Freemont si muzeul mafiei cu al neoanelor, o zi pentru vizita hoteluri strip si poate un spectacol seara. Parca nu am curaj sa ma aventurez in desert in plina vara cu masina inchiriata la calduri de 40 grd si poate si peste.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dory29
[30.12.17 00:07:22]
» mesaj pers

   @Dan-Ioan: Buna. Spune-mi te rog unde este mai bine sa stai in Los Angeles sau San Francisco sa poti vizita si las vegas, grand canion. Cum ai procedat, ai luat pachet de la o agentie s-au ai luat bilete de pe site. Daca ai luat bilete de pe site cum ai procedat sa gasesti mai ieftin. Ai inchiriat si masina acolo. Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dory29
[30.12.17 00:13:17]
» mesaj pers

   @mcnegoita: Buna. Te rog spune-mi ai reusit sa faci vacanta mult dorita. Si eu ma gandesc la o escapada de acest gen dar nu stiu cu ce sa incep. M-am intors din Thailanda dar a fost mai simplu pentru ca totul este organizat acolo. Aici se pare ca este mai greu. M-au ajutat mult informatiile de pe acest forum. M-ar interesa unde este mai bine sa stai in los angeles sau san francisco si de acolo sa mergi cu masina. Cum ai procedat sa cumperi bilete mai ieftine si cum ai rezervat hotel si masina. Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2001] Golden Gate Bridge - San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550644">Şterge vot</a></div><span id="v9550644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2001] Golden Gate Bridge - San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2001] Iesire de metrou - San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550645">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550645"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550645">Şterge vot</a></div><span id="v9550645" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550645)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550645Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550645MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2001] Iesire de metrou - San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2001] Strada Lombard care coboara Colina Ruseasca - San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550646">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550646"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550646">Şterge vot</a></div><span id="v9550646" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550646)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550646Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550646MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2001] Strada Lombard care coboara Colina Ruseasca - San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2001] Fisherman's Wharf - Pier 39 San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550647">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550647"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550647">Şterge vot</a></div><span id="v9550647" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550647)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550647Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550647MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2001] Fisherman's Wharf - Pier 39 San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2001] Sir de case victoriene in piata Alamo - San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550648">Şterge vot</a></div><span id="v9550648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2001] Sir de case victoriene in piata Alamo - San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2001] Cable car in San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550649">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550649"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550649">Şterge vot</a></div><span id="v9550649" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550649)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550649Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550649MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2001] Cable car in San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2001] Manechinul bine căţărat in Fisherman's Wharf - San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550650">Şterge vot</a></div><span id="v9550650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2001] Manechinul bine căţărat in Fisherman's Wharf - San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2001] Vila in San Francisco -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550651">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550651"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550651">Şterge vot</a></div><span id="v9550651" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550651)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550651Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550651MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2001] Vila in San Francisco
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2001] Malibu Colony Plaza -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550652">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550652"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550652">Şterge vot</a></div><span id="v9550652" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550652)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550652Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550652MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2001] Malibu Colony Plaza
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2001] Cap de plaja la Malibu (asemanator cu Vama Veche) -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550653">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550653"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550653">Şterge vot</a></div><span id="v9550653" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550653)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550653Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550653MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2001] Cap de plaja la Malibu (asemanator cu Vama Veche)
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2001] Frig e plaja in Santa Barbara -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550654">Şterge vot</a></div><span id="v9550654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2001] Frig e plaja in Santa Barbara
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2001] Mic dejun in Carmel by the Sea -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 02.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550655">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550655"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550655">Şterge vot</a></div><span id="v9550655" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550655)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550655Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550655MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2001] Mic dejun in Carmel by the Sea
foto Dan-Ioan [02.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2001] De mana cu Charlie Chaplin in fata Hollywood Entertainmant Museum - Los Angeles -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550656">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550656"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550656">Şterge vot</a></div><span id="v9550656" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550656)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550656Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550656MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2001] De mana cu Charlie Chaplin in fata Hollywood Entertainmant Museum - Los Angeles
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2001] Vila pe Beverly Hills - Los Angeles -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550657">Şterge vot</a></div><span id="v9550657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2001] Vila pe Beverly Hills - Los Angeles
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2001] Perspectiva din Griffith Park Los Angeles -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550658">Şterge vot</a></div><span id="v9550658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2001] Perspectiva din Griffith Park Los Angeles
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2001] Observatorul Astronomic in Griffith Park - Los Angeles -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550659">Şterge vot</a></div><span id="v9550659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2001] Observatorul Astronomic in Griffith Park - Los Angeles
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2001] La cumparaturi pe Rodeo Drive - Los Angeles -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550660">Şterge vot</a></div><span id="v9550660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2001] La cumparaturi pe Rodeo Drive - Los Angeles
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2001] Mana-n mana cu Gary Cooper pe Walk of Fame - Los Angeles -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550661">Şterge vot</a></div><span id="v9550661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2001] Mana-n mana cu Gary Cooper pe Walk of Fame - Los Angeles
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2001] Am fost acolo cu 'surioara' - Rodeo Drive - Los Angeles -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550799">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550799"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550799">Şterge vot</a></div><span id="v9550799" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550799)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550799Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550799MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2001] Am fost acolo cu "surioara" - Rodeo Drive - Los Angeles
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2001] Sa vada posteritatea (moda 2001 din RO in US) -- foto by <b>Dan-Ioan</b> [uploaded 03.09.14] - <span class="allrVotedi" id="av550800">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv550800"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=550800">Şterge vot</a></div><span id="v9550800" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(550800)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f550800Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e550800MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2001] Sa vada posteritatea (moda 2001 din RO in US)
foto Dan-Ioan [03.09.14]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.105729103088 sec