53520 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Kompleks Kavarna Hills Apartment

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.08.2014
DE
Avatar biancuta
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Târgu Mureş
înscris/ă în 03.04.09
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2014
DURATA: 4 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ fara masa
PREŢ SEJUR:
651 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
8.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Apartment Kompleks Kavarna Hills – cazare bună, raport bun calitate / preț


În minisejurul prilejuit de 15 august, zi liberă la nivel național, ne-am dorit o ieșire pe litoralul românesc, dar ne-am trezit prea târziu. Cu două zile înainte nu mai găseam nimic liber. Am și vorbit cu cineva ca, în cazul în care nu găsim cazare, să mergem la Sovata. Tot căutând pe booking com, am găsit o cazare în Bulgaria, la Apartment Kompleks Kavarna Hills. Distanța față de graniță doar 40 km, referințele pe booking erau destul de bune prin urmare am făcut rapid rezervarea pentru un studio, doi adulți și doi copii, 4 nopți/5 zile, la suma de 651 lei / 146 E sau 278 leva bulgărești.

Cum ajung? Odată ajunși în Kavarna, am avut oarecare probleme pentru a găsi complexul. Intrând în țară pe la Vama Veche, am înaintat pe șoseaua de coastă, trecând prin localitățile Durankulak – Shabla – Poruchik Chunchevo – Hadzi Dimitar – Kavarna. La indicatorul spre Kavarna am mers înainte – se ajunge în centrul orașului. În dreapta este un mic parc și o statuie monumentală, iar în stânga o alee pietonală. Trecem de ele și la mică distanță apare o ramificație la stânga. Ca punct de reper, trebuie să știți că este o agenție bancară – Banca Bulgară – chiar pe colț, aspect exterior în culori gri închis și albastru. Treceți pe lângă bancă și din nou înainte – până ce ajungeți la o nouă ramificație, virați la stânga, urmând un indicator de reclamă pentru Royal Cove. În momentul în care virați la stânga veți vedea în față o pasarelă. Treceți pe sub ea și înaintați până se ajunge la țărmul mării. Aici e punctul cel mai ”fierbinte” al litoralului din Kavarna, fiind câteva terase și restaurante, iar pe deal, în pantă, e amplasat Hotelul Royal Cove, a cărui reclamă am zărit-o peste tot. Trebuie menționat că înainte de a ajunge în acest punct, veți intra la un moment dat pe sens unic. Sunt două drumuri distincte, câte unul pe sens, iar cazarea noastră e tocmai pe drumul care e pe sensul invers. Deci, se coboară până în zona falezei (inițial nu am știut că e lângă mare, dar am aflat ulterior), de unde trebuie să vă întoarceți pe sensul celălalt. Cam la 500 metri, pe dreapta veți vedea Complexul Kavarna Hills. poziționat în dreptul unui club de noapte în ruină, dar sigla încă e vizibilă: Playboy –Night Club.

Cazarea. Complexul e foarte mare. Practic, sunt blocuri de locuințe cumpărate de străini pe care le dau în chirie. Din cîte am înțeles, ar fi mai multe persoane implicate: un englez, un francez, un rus, și alții pe care nu i-am reținut. Complexul e amplasat în pantă, iar urcând scările care se zăresc primele se ajunge la piscină. La demisol este o parcare unde au acces doar cei din complex iar imediat lângă intrarea în parcare este Recepția.

Când am ajuns la recepție, ușile erau larg deschise, dar înăuntru nimeni. Am așteptat, ne-am învârtit prin zonă până ce, într-un târziu, a apărut și recepționerul. Foarte jovial, ne-a invitat înăuntru și am efectuat formalitățile de cazare. Am avut ceva de așteptat, deoarece a primit un telefon și a dispărut, dar după ce a revenit, am fost conduși în cameră și ne-am cazat efectiv. Se poate urca în camere și prin parcare.

În momentul rezervării pe booking com aveam o singură opțiune: studio pentru 4 persoane, cu canapea extensibilă și balcon. Vedere la piscină dar și la mare. Studio-uri sunt doar la ultimul nivel (etaj 7), în rest sunt apartamente pentru 2,3 sau 4 persoane.

Studioul constă într-un mic hol la intrare, o baie cu cadă și o cameră mare (sau trei mici dar fără pereți despărțitori) în care s-au amenajat: un dormitor - un pat dublu într-un mic separeu, în față zona de living, ce constă într-o canapea, un dulap dublu, o măsuță cafea și doi tabureți, o comodă pentru LCD și DVD (dacă știam de DVD aduceam filme, desene, etc. !) și în dreapta - o mică bucătărie dotată cu tot ce e necesar: masă și scaune, o canapea mică, un bufet cu veselă, cuptor și plită electrică, hotă, fierbător electric, frigider, mașină spălat rufe (!) și o masă de călcat haine cu un fier de călcat. Într-un cuvânt, tot ce este nevoie într-o cameră. Nu este detergent de vase sau burete. Televizorul este cu parabolă, are ceva programe franțuzești, dar noi nu l-am pornit niciodată.

Balconul este mare și se întinde pe toată suprafața camerei, dar e îngust. Pe balcon este o măsuță + 2 scaune și un uscător rufe. Am avut vedere asupra întregului spațiu din fața complexului, care constă în două piscine (una pentru adulți, una pentru copii) + spațiu verde.

Baia este destul de mare, cu vană. Când ne-am instalat am reclamat faptul că nu avem unde să ne agățăm prosoapele. Imediat a apărut un instalator (defapt un angajat bun la toate, el se ocupa și de întreținerea piscinelor, spațiu verde, etc.) și a montat două agățători, una lângă vană și una pe ușă. Nu este detergent pentru WC. Noi ne luăm întotdeauna de acasă, prin urmare nu ne-a deranjat. În baie este și un boiler, deci apă caldă am avut mereu, chiar fierbinte!

Totul era curat, dar trebuie să mai menționez un mic amănunt, dar foarte important: apartamentele sunt în sistem self – catering și nu se asigură curățenia! Cum își întreține fiecare apartamentul, așa îl are! Fiecare se gospodărește cum dorește. Camera se dă în primire în prima zi și nu mai intră nimeni din hotel în cameră în afară de cei cazați.

Piscinele, în număr de două, sunt de două adâncimi, una pentru adulți, cam de 1,50 metri și una pentru copii, cam de 50-70 cm. În jurul piscinelor sunt șezlonguri de plastic și o cabină duș cu apă rece. Din când în când, ”omul de serviciu” colectează în eprubete apă din piscină, o verifică și apoi toarnă clor. Eu personal nu sunt adepta piscinelor, în fond am venit la mare pentru mare, nu pentru piscină, dar copiilor le place, prin urmare am stat și la piscină. Era afișată și temperatura apei, care menționez că a fost foarte caldă.

Este internet Wi-Fi, atât în camere cât și la piscine. A funcționat bine, dar în ultima zi au fost probleme de conectare. Însă se pornise ploaia, în Constanța am auzit că erau inundații și e posibil ca internetul să nu fi mers din aceste motive.

Camerista am văzut-o în prima zi, ne-a adus așternuturi suplimentare. Nu știe decât bulgărește și ne-am înțeles cu ea prin semne. Oricum, am văzut-o doar în prima zi, ulterior nu am mai știut de existența ei.

Trebuie să menționez că orice problemă apare se rezolvă prin domnul de la recepție. Este ”sufletul” complexului. Mereu prezent și solicitat, foarte amabil și plăcut, se ocupă de cazări sau de orice problemă care apare, e un fel de administrator. El rezolvă totul, dând indicații turiștilor sau celor doi angajați: domnul cu piscina și camerista care asigură așternuturile și curățenia în camere la primirea lor.

De la apartament până la mare sunt cam 300-500 de metri, care pot fi străbătuți pe jos fără nici o problemă.

Plaja (menționez că nu e plaja hotelului ci e vorba de plaja din localitate) este lată, cu nisip fin, dar este amenajată mai mult pentru pescuit decât pentru înot. De-a lungul mării sunt parapeți pentru a nu spăla nisipul sau pentru a sta la pescuit (sau pentru ambele), din loc în loc scări pentru a se putea coborî în apă și doar o porțiune este lăsată liberă pentru înot. Lângă diguri sau stabilopozi sunt diverse ambarcațiuni pregătite pentru pescuit. Intrarea în mare (acolo unde e posibil) este cu nisip, dar nu curat, are și ceva pietriș pe porțiuni. Trebuie să recunosc că plaja mie nu mi-a plăcut, dar mi-a plăcut cadrul natural, chiar dacă nu mi s-a părut ceva deosebit, însă acest aspect cred că diferă în funcție de gustul fiecăruia. Într-o zi, pe plajă, am auzit din spate: ” – Din zona Clujului, cumva? După accent, așa pare... ” ”Pe aproape! De la Tg. Mureș! Cum vă place? ” ” E superb, ne-a spus domnul, unde vedem la noi așa ceva, munte și mare la un loc? ” Așa cum am spus, percepția fiecăruia e diferită.

Cadrul natural e într-adevăr frumos. Din păcate, aspectul general al litoralului are de suferit din cauza existenței multor clădiri în paragină. Construite în pantă, pe dealuri, multe construcții sunt începute și abandonate, majoritatea fiind acum de vânzare. Mi-a adus aminte de anumite stațiuni ale litoralului românesc, care și ele au multe clădiri în ruină. Sunt și clădiri reabilitate, noi, care arată foarte bine, dar sunt și clădiri părăsite. Acest aspect nu îl voi nota negativ pentru hotel, deoarece consider că nu e vina hotelului că orașul arată așa și voi nota doar cadrul natural.

Consider că e un raport bun calitate / preț.

---
Impresii încărcate de biancuta in 31.08.2014 16:42:09

Validat / Publicat: 31.08.14 17:33:19

VIZUALIZĂRI: 4994
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (biancuta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27200 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster69
[31.08.14 17:33:02]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- biancuta
[31.08.14 17:36:32]
» mesaj pers

   da, e OK web 69!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Marian Preda
[31.08.14 17:47:37]
» mesaj pers

   @biancuta:

   Am onoarea primului vot! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- biancuta
[01.09.14 08:47:48]
» mesaj pers

   @multumesc, @Marian Preda! Multumesc tuturor celor care au citit sau apreciat acest review!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- FlorinAndrei
[30.03.15 12:37:35]
» mesaj pers

   Întrebare: pot sta 4 adulți în studioul cu 55 mp, sau mai bine să luam un apartament de 2 camere în complexul ăsta?

   Vrem să mergem în luna aprilie, deci nu cred că o să fie aglomerat acolo :-)

   Mulțumesc,

   Florin Andrei

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- biancuta
[30.03.15 14:21:41]
» mesaj pers

   @Florin Andrei, conform mobilierului, situația ar sta cam așa: în dormitor stau 2 persoane; patul din ”living” se poate desface și cred că ar încăpea două persoane, cu toate că ar micșora sensibil distanța dintre patul dublu al dormitorului și cel din living, iar măsuța dintre paturi ar trebui înlăturată pe timp de noapte. Chiar și cu patul nedesfăcut, era puțin dificil accesul la acest pat.

   Ar mai fi canapeaua din bucătărie. Nu-mi amintesc dacă e extensibilă. Dacă se poate desface, atunci trebuie înlăturată masa deoarece s-ar deschide în față. Privește pozele.

   Teoretic, în dormitor + living ar încăpea 4 adulți, doar că s-ar putea să fiți puțin înghesuiți.

   Eu personal, pentru patru adulți aș opta pentru 2 camere, ținând cont și de intimitate, nu doar de spațiu.

   Dar... cum crezi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- FlorinAndrei
[30.03.15 14:26:39]
» mesaj pers

   @biancuta - Multumesc frumos pentru promptitudine si informatii.

   Probabil ca ajungem la 2 camere. Mai ramane sa vedem daca il convingem si pe socrul meu sa fie al "4-lea" in echipa noastra, daca nu, e bun si studioul pentru noi 3 (adica eu, sotia si baiatul de 17 ani):-) Mergand in aprilie, sper doar sa mearga aerul conditionat... pe incalzire!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- biancuta
[30.03.15 14:31:31]
» mesaj pers

   @FlorinAndrei, și noi am fost patru, dar cea mică a dormit cu noi, iar în cel de lângă măsuță, fata cea mare. Patul din bucătărie nu l-am utilizat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- FlorinAndrei
[30.03.15 14:35:18]
» mesaj pers

   @biancuta - Interesant cu pat in bucatarie, dar ma gandesc ca acolo este de fapt un "open space", deci nu sunt ziduri despratitoare intre "dormitor", "living" si "bucatarie". Asa este?

   A, si vom fi, eventual, chiar 5 acolo: vrem sa luam cu noi si catelul, avem un shoricar f haios :-)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- biancuta
[30.03.15 14:53:25]
» mesaj pers

   Așa e, e un spațiu deschis. Camerele nu sunt delimitate, doar spațiile sunt ”dedicate” unei anumite funcțiuni, astfel apărând ideea de altă zonă.

   Nouă ne-a plăcut acolo.

   Pentru luat masa, trebuie să coborâți panta, până la malul mării. Acolo sunt câteva terase/restaurante.

   Pentru una din ele am primit un bon prin care primeam o reducere de 10 % pentru consumație, dar din câte-mi amintesc, doar pentru o masă. E cel mai ieftin, dar și serviciile mi s-au părut mai slabe, cu toate ca ospătărițele erau de treabă. Mâncarea a fost bună. Se pot mânca midii, vezi reclama la intrare. Pot fi simple, cu ceapă, etc. Au mai multe feluri.

   Mai sunt două restaurante. Seara vedeam mașini de București venind la unul din ele.

   Mie personal mi-a plăcut al treilea, are o terasă frumoasă și mâncarea era bună, dar nu știu cum se numește deoarece avea denumirea doar cu litere bulgărești. E chiar vis-a-vis de restaurantul de care-ți spun.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- FlorinAndrei
[30.03.15 14:58:01]
» mesaj pers

   @biancuta - Multumesc, din nou, pentru informatii :-)

   Retine totusi: mergem in aprilie, nu ma astept sa gasesc mai nimic deschis pe acolo... :- (

   Totusi, fiind cu masina, nu imi fac multe probleme: o sa avem "meniul" traditional de Paste cu noi (in portbagaj), in plus, am mai stat in Balcic si, la o adica, mergem la restaurantele de acolo, sau unde mai gasim deschis... in aprilie :-)

   La ferma (restaurantul) de midii Dalboka ati fost?

   http://www.dalboka.com/Dalboka/RO/

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- FlorinAndrei
[27.04.15 10:25:17]
» mesaj pers

   @biancuta - Pana la urma am ajuns la Arbanasi, pensiunea Debar.

   Am postat aici impresiile mele: vezi impresii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Minerva75
[29.06.15 20:51:28]
» mesaj pers

   Hello! Te rog mult, poti sa-mi spui daca exista si ceva magazine alimentare mai rasarite? Noi vom merge cu 3 copiii mici si vom avea nevoie sa cumparam una-alta, un iaurt, un ou, o banana etc. Multumesc anticipat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- biancuta
[04.07.15 08:11:40]
» mesaj pers

   Salut, Minerva75! Sper că nu vin cu răspunsul prea târziu.

   Da, sunt magazine, dar în oraș, nu acolo, lângă mare. Și noi mergeam frecvent să ne aprovizionăm.

   Era un mini-market pe artera principală de unde puteam lua de toate; șuncă, cașcaval, verdețuri, iaurt, etc. Magazinul e aproape de Hotel Otdih & SPA, pe partea opusă.

   Pâine luam de la un magazin de panificație poziționat chiar lângă aleea pietonală din centru.

   Cu siguranță sunt mai multe, dar acestea le-am avut noi în drum și am oprit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Minerva75
[04.07.15 10:53:30]
» mesaj pers

   @biancuta: multumesc mult pentru raspuns, nu e prea tarziu, noi peste in 2 saptamani plecam. Ok, pai Doamne ajuta atunci si sa speram ca ne intoarcem cu impresii pozitive. O zi frumoasa iti doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[19] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - urcarea spre complex -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549320">Şterge vot</a></div><span id="v9549320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - urcarea spre complex
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - receptia -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549321">Şterge vot</a></div><span id="v9549321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - receptia
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - parcarea -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549322">Şterge vot</a></div><span id="v9549322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - parcarea
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - urcarea in complex -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549323">Şterge vot</a></div><span id="v9549323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - urcarea in complex
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - interior studio, dormitorul si livingul -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549324">Şterge vot</a></div><span id="v9549324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - interior studio, dormitorul si livingul
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - zona de living -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549325">Şterge vot</a></div><span id="v9549325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - zona de living
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - fier de calcat -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549326">Şterge vot</a></div><span id="v9549326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - fier de calcat
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - bucataria -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549327">Şterge vot</a></div><span id="v9549327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - bucataria
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - vesela la bucatarie -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549328">Şterge vot</a></div><span id="v9549328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - vesela la bucatarie
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - foarfeca, tirbuson si altele -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549329">Şterge vot</a></div><span id="v9549329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - foarfeca, tirbuson si altele
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - baia -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549330">Şterge vot</a></div><span id="v9549330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - baia
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - o parte din balcon -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549331">Şterge vot</a></div><span id="v9549331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - o parte din balcon
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - o parte din balcon -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549332">Şterge vot</a></div><span id="v9549332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - o parte din balcon
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - vedere din camera -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549333">Şterge vot</a></div><span id="v9549333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - vedere din camera
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - DVD -ul -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549334">Şterge vot</a></div><span id="v9549334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - DVD -ul
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - masina de spalat, pentru cine doreste... -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549335">Şterge vot</a></div><span id="v9549335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - masina de spalat, pentru cine doreste...
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - plaja din Kavarna -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549336">Şterge vot</a></div><span id="v9549336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - plaja din Kavarna
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - plaja din Kavarna -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549337">Şterge vot</a></div><span id="v9549337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - plaja din Kavarna
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - macheta a hotelului -- foto by <b>biancuta</b> [uploaded 31.08.14] - <span class="allrVotedi" id="av549338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv549338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=549338">Şterge vot</a></div><span id="v9549338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(549338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f549338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e549338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2014] Kompleks Kavarna Hills - macheta a hotelului
foto biancuta [31.08.14]
# [50 PMA, +BONUS]

[19] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11515712738 sec